REVBUD

• Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o REVBUD SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o REVBUD Toruń

Nie przegap nowości o REVBUD SPÓŁKA AKCYJNA!

22.06.2026 15:57

Nasza ekipa z działu technicznego zamieniła biuro na... niebo!

Podniebna przygoda na motoparalotniach?
    Brzmi jak przepis na udaną integrację - a te uśmiechy mówią same za siebie! :)
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6

19.06.2026 10:37

Karpacz, Praga, Śnieżka i najlepsza ekipa - tak wyglądała nasza tegoroczna integracja! :D
    Poniżej kilka migawek z tego świetnego wyjazdu!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6

Monter Ninja

18.06.2026 13:43

Pracowałem w tej firmie przez 2 lata i bardzo dobrze wspominam ten czas. Na duży plus zasługuje kontakt między biurem a monterami można było liczyć na szybką odpowiedź i pomoc. Wszelkie zmiany czy sprawy organizacyjne były załatwiane sprawnie i bez zbędnych komplikacji. Doceniam również wsparcie, jakie firma okazywała mi w realizacji mojej pasji sportowej i udziale w zawodach. Nie każda firma podchodzi do tego z takim zrozumieniem. Największym atutem są jednak ludzie zarówno w biurze, jak i w ekipie. Dobra atmosfera w takiej pracy to podstawa. Bardzo dobrze będe wspominal ten czas, wiele nauczyłem sie pracując w Revbudzie i naprawdę serdecznie polecam ta firmę. Pozdrawiam ;D
    #Monter

21.04.2026 14:24

Revbud S.A. wśród laureatów prestiżowej nagrody Diamentów Forbesa 2026!!!
    To wyróżnienie trafia do firm, które rozwijają się dynamicznie i stabilnie, potwierdzając swoją wartość wynikami finansowymi.
    Dziękujemy naszym pracownikom, partnerom i klientom – to nasz wspólny SUKCES! :)
    News image
    Scooby

02.03.2026 22:36

Witam, rozmyślam nad zatrudnieniem się w firmie revbud proszę pomóżcie zdecydować czy warto jak z placą terminowo i nie oskubana wypłata (Dodam że chciałbym się zatrudnić jako monter automatów paczkowych )
    Monter

03.03.2026 09:24

Ogólnie praca nie jest łatwa np przez pogodę ale wypłata jest zawsze na czas. Jest stawka godzinowa ale od ilości zrobionych montaży jest premia. Wypłacają też delegacje polecam!!!
    A__m

03.03.2026 12:39

Pracuję w tej firmie już od jakiegoś czasu i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Największym atutem jest dla mnie terminowość wypłat – pieniądze zawsze trafiają na konto na czas, co daje duże poczucie bezpieczeństwa. System premiowy jest przejrzysty: za każde zrealizowane zlecenie otrzymujemy dodatkowe bonusy, co realnie motywuje do pracy. Dużym plusem są też tradycje firmowe – co roku organizowana jest wigilia z paczkami i premiami świątecznymi. To rzadkość w dzisiejszych czasach, by tak dbać o pracownika."

04.12.2025 21:59

#PracownikFizyczny

23.02.2026 13:11

Witam. Informujemy, że dzięki mediacjom firmy Revbud, spór pomiędzy byłymi pracownikami firmy Pana DC, a jego spółką został zakończony. Zamieszczane na naszym profilu opinie powinny dotyczyć tylko naszego podmiotu. Opisywanie na profilu Revbud postępowania naszych podwykonawców/kontrahentów jest niezgodne z regulaminem portalu Gowork.pl. Jeśli jakiś przedsiębiorca postępuje niezgodnie z prawem, prosimy zgłaszać to wraz z materiałem dowodowym do odpowiednich instytucji państwowych: policji, ZUS czy Państwowej Inspekcji Pracy. Przypominamy, że portal Gowork.pl jest miejscem do WYMIANY KONSTRUKTYWNYCH OPINII na temat pracodawców, nie zaś miejscem, w którym można umieszczać bezpodstawne oskarżenia!!!
    Bebe

15.11.2025 15:37

Beznadziejna atmosfera , konflikt między pracownikami a przełożona , wieczne obgadywanie, dwulicowość i donosicielstwo. Zarobki bardzo średnie . Nie polecam

17.11.2025 11:58

Jako pracownik działu kadrowo-księgowego chciałabym dodać kilka słów z własnego doświadczenia. W czasie Pana krótkiej, trzymiesięcznej pracy wszyscy staraliśmy się Panu pomóc, a to, w jaki sposób ktoś odbiera środowisko pracy, często zależy od jego nastawienia, zaangażowania i gotowości do współpracy — i w tym przypadku mam wrażenie, że właśnie te kwestie miały największy wpływ na Pana odbiór, a nie realna atmosfera w zespole, która swoją drogą jest bardzo przyjemna. Publikowanie Przez Pana takiego komentarza, po dłuższym czasie od zakończenia współpracy z firmą Revbud, sprawia wrażenie, że jest ono raczej formą osobistego rewanżu niż rzetelną oceną realiów naszej pracy. Dodatkowo, mogę śmiało powiedzieć, że nasza szefowa jest osobą empatyczną, wyrozumiałą i zawsze otwartą na rozmowę, dlatego trudno zgodzić się z opinią, która zupełnie nie przystaje do codziennych doświadczeń osób faktycznie pracujących w firmie Revbud. Mimo wszystko życzę Panu powodzenia i stabilizacji zawodowej w przyszłości.
    Mnie tam nie było

29.11.2025 16:32

Przepraszam co oznacza ,,na bieżąco" skoro W/W Pan przetrwał do końca umowy na czas określony? Pracował chyba bez problemu , inaczej nie dotrwałby do końca ?

10.11.2025 21:20

12.11.2025 09:38

Dzień dobry. Dziękujemy za Państwa opinie i informacje. Jesteśmy w trakcie weryfikacji całej sprawy. Obecnie pozostajemy w kontakcie z Urzędem Skarbowym oraz pozostałymi instytucjami publicznymi. Jeśli ktoś z Państwa dysponuje oficjalnymi dokumentami, na podstawie których moglibyśmy zatrzymać wierzytelność podwykonawcy, proszę o ich przesłanie na nasz e-mail: [email protected]. Bardzo prosimy o cierpliwość i zrozumienie. O wynikach naszej wewnętrznej kontroli i podjętych decyzjach niezwłocznie Państwa poinformujemy. Zarząd Revbud SA
    Życzliwy

08.11.2025 21:03

Dzień dobry . Dodając ty opinię nie chce psuć wizerunku Państwa firmy . Chce uświadomić Państwu z kim współpracujecie komu dajecie zlecenia . Człowiekowi który oszukuje ludzi . Zatrudnia ludzie wykonują dla niego pracę a on nie płaci . Jezeli państwo nie przerwiecie tego procederu będzie więcej skrzywdzonych ludzi . To jest chory człowiek który nagminnie wszystkim pracownikom mówi że Rewbud mu nie płaci , który pracownikom karze kłamać źle wykonywać pracę niezgodnie z umową . Ludzie mają rodziny dzieci i nagminnie zostają bez środków do życia . Nie płaci nikomu . Oszukuje hotele , hurtownie . Sklepy . Proszę się zlitować i coś z tym zrobić . Bo dając mu pracę napędzacie proceder i dajecie oszustowi wolną rękę .
    pablo@

04.11.2025 16:48

Rewbud nie płaci Cierpiołowi tak mówi i nie ma na wyplaty hotele hurtownie i inne zróbcie cos z tym !

05.11.2025 09:13

Dzień dobry. Firma Revbud S.A. terminowo rozlicza się za wykonane usługi. Nie jesteśmy natomiast w stanie kontrolować jak tymi środkami rozporządza podwykonawca. Proszę skierować oficjalne pismo z kwotami zaległości i uzasadnieniem. Bez tego nie możemy pomóc. Same oskarżenia nie wystarczą.

07.11.2025 16:45

Dzień dobry nie da sie podać dokładnej kwoty ponieważ ludzi oszukanych przez Cierpiola jest bardzo dużo a średnia kwota jednemu pracownikowi zaczyna się od 10 tysięcy, Pani z Wrocławia z wypożyczalni aut 11 tysiecy, tych ludzi jest setki oszukanych przez Daniela Cierpiol.

07.11.2025 16:21

Dzień dobry ja w sprawie podwykonawcy Pana Daniela Cierpiol prowadzi firmę Serwis Post Sosnowiec ul Braci Mieroszewskich 81. Widzę ze dużo osób pisze wszędzie gdzie sie da na temat powyższej firmy i nie sa to dwie czy trzy osoby jest tych ludzi setki oszukanych pracowników , hurtowni wypożyczalni aut, gdzie zostali oszukani przez Daniela na kwoty które sie zaczynają od 10 tysięcy od osoby i wy jako zleceniodawca zamiatacie sprawę pod dywan? Piszą to ludzie nie dla zabawy tylko którzy zostali oszukani bo Daniel twierdzi ze firma Revbud mu nie płaci albo wymyśla rozne inne rzeczy a najlepszą metoda jest to dopóki sie o kasę nikt nie upomina jest ok a jak sie upomina to zostaje wyrzucony z pracy pod pretekstem ze pije alkohol. I tak sie kręci interes Daniela Cierpioł. Proszę sobie wejść na stronę Serwis Post i poczytać opinie wszystkie opinie negatywne piszą osoby oszukane przez Cierpiola aa te pozytywne to sam Daniel sobie pisze. Proszę sobie poczytać na Spotted Sosnowiec jest zdjęcie Daniela i wpisy osób poszkodowanych. Naprawdę ci ludzie ciężko pracowali nawet po 16 godzin i zostali bez pieniędzy i jeszcze sie śmieje bezczelnie w twarz mówiąc ze przyjdą na Wasze miejsce następni idjoci. Przeciwko temu Panu toczą sie postępowania karne, gospodarcze i za oszustwa,podrabianie podpisów i dokumentów. Wiec proszę o wnikliwie przyjrzenie sie tej sprawie, ponieważ będzie wszędzie pojawiac sie nazwa waszej firmy, gdyż Daniel sie nia cały czas posługuje i psuje wam reputację mówiąc ze nie płacicie mu a on nie ma jak płacić pracownikom. Nie polecam współpracy z tym Panem. Prosze nie zamiatać sprawy pod dywan tylko sie przyjrzeć dokładnie sprawie.

02.11.2025 11:49

05.11.2025 09:03

Witam. Dziękujemy za opinię. Nie mamy wiedzy na temat sposobów postępowania firmy, o której Pan/Pani pisze. Jeśli ktoś z pracowników/kontrahentów jest w jakikolwiek sposób poszkodowany przez firmę, którą ma na myśli wystawca opinii, proszę zgłosić to do odpowiednich służb: US, ZUS, inspekcja pracy, policja id. Jeśli w/w podwykonawca wykonywał dla nas usługę, my zapłaciliśmy za tę pracę terminowo. Nie jesteśmy jednak w stanie kontrolować czy praktyki gospodarcze tego podwykonawcy są zgodne z zasadami fair play. Mogę natomiast zapewnić, że celem firmy Revbud S.A. jest współpraca z podmiotami rzetelnymi i uczciwie się rozliczającymi z kontrahentami, pracownikami i urzędami, dlatego przyjrzymy się zgłoszonej sprawie.
    ***

19.09.2025 17:01

Jak się pracuje w firmie REVBUD na stanowiskach biurowych ? ( traktowanie, zarobki)

22.09.2025 08:37

Z mojej perspektywy atmosfera pracy jest bardzo dobra. W przypadku jakiegokolwiek konfliktu można porozmawiać z Zarządem, który stara się rozwiązywać spory, a nie je potęgować. Zarobki są uczciwe. Spółka oferuje również benefity pozapłacowe: wyjazdy integracyjne, szkolenia, ubezpieczenie na życie, pakiet sportowy.
    Bud Mat

31.08.2025 16:19

Czy firma Revbud szuka podwykonawców do kompletnego montażu paczkomatow? Bruk , elektryka , montaż?

31.08.2025 22:05

Witam. Dziękujemy za przesłanie zapytania. Tak. Poszukujemy rzetelnych podwykonawców do prac związanych z montażem automatów paczkowych. Proszę skontaktować się z Kierownikem montażu. Jest to pan Artur Małkowicz: e-mail: [email protected], tel. (+48) 882-809-820.
    Karolina

20.11.2024 10:05

Nie polecam tej firmy Słabe zarobki Niemiła atmosfera

20.11.2024 17:07

Dzień dobry. W ostatnich miesiącach nikt nie zgłaszał Spółce jakichkolwiek negatywnych uwag. Jeśli chciałby Pan/chciałabyPani podzielić się swoimi niepokojącymi uwagami, nie ma problemu. Jesteśmy otwarci w każdej chwili wysłuchać opinii i spróbować rozwiązać problemy. W ostatnim czasie wiele osób wyraziło opinię, że atmosfera pracy jest bardzo dobra. Wiele osób ponownie podjęło u nas pracę po kilkuletniej lub kilkumiesięcznej przerwie, co dowodzi faktu, że mają dobrą opinię o Revbud SA i otrzymali lepsze warunki zatrudnienia niż w innych podmiotach z naszego regionu. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam serdecznie.
    Karo

20.11.2024 13:06

Nie polecam tej firmy Niskie zarobki, duże wymagania Niemiła atmosfera Brak możliwości rozwoju Gorsze traktowanie kobiet. Zarabiają zdecydowanie mniej.

20.11.2024 16:57

Dziękujemy za opinię. Nie wiem jednak skąd u Pana/Pani takie zdanie o firmie. W ostatnich miesiącach nie było żadnych niepokojących sygnałów od pracowników. Co do wysokich wymagań w pracy - w tych czasach stawiają je wszystkie firmy działające w wolnej gospodarce. Gdyby chciał Pan/Pani spotkać się i omówić problemy, jesteśmy gotowi w każdej chwili. Co do zarobków kobiet w naszej firmie - zdecydowanie zaprzeczam. Płeć nie ma żadnego związku z wysokością zarobków. Liczą się: wykształcenie i kompetencje na danym stanowisku, świadczy o tym fakt, że w Zarządzie firmy również jest kobieta. Pozdrawiam serdecznie.
    T.

20.08.2024 11:58

Mam przyjemność być członkiem zespołu firmy Revbud od ośmiu lat. Jasne zasady współpracy, Pracodawca o stabilnej sytuacji, super ekipa w każdym dziale. Branża budowlana jest bardzo wymagająca i stresująca, mimo to można liczyć na każdą osobę dookoła w Firmie. Tu nigdy nikt nie zostawi Cię samego z problemem ;) . Odkąd rozpoczęliśmy współpracę, zmieniało się dużo rzeczy - pandemia, wojna za granicą, wariacje cenowe na rynku. Nie zmieniło się jednak podejście Firmy ;). Uczestniczyłem przy ponad 150 projektach budowlanych, więc można napisać że Pracodawcę poznałem w każdej sytuacji. Z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że nie mogłem lepiej trafić. Wsparcie na każdym etapie - wdrożenie, pomoc w edukacji, cenne rady na etapie realizacji projektów. Szczerze polecam współpracę z Revbud dla osób chcących zdobyć doświadczenie, oraz już doświadczonych w branży, którzy szukają Pracodawcy pewnego i stojącego za Pracownikami ;)
    Tomek

20.08.2024 07:51

Mam przyjemność być częścią zespołu Firmy Revbud od ośmiu lat . Atmosfera w pracy jest taka jaką zawsze chciałem mieć. Pracujemy tylko przy ciekawych projektach, jest możliwość zdobycia ogromnego doświadczenia w budownictwie, logistyce, czy też księgowości . Firma ma stabilną pozycję na rynku. Moim zdaniem wynagrodzenie jest adekwatne do zakresu obowiązków . Pojawiają się co jakiś czas ogloszenia o pracę, więc mogę napisać jedno. Osoba która chce się rozwijać w doświadczonej firmie i być częścią zespołu, który jest zgrany naprawdę, a nie tylko w ogłoszeniu o pracę- powinna złożyć CV. ????
    Andrzej

14.08.2024 10:58

Współpracujemy z firmą REVBUD SA od ponad 8 lat i patrząc na sytuację na rynku budowlanym możemy napisać krótko - chcielibyśmy mieć tylko takich klientów. Wszystkie płatności regulowane w terminie. Super kontakt z każdym pracownikiem, bez względu na dział w jakim pracuje. Widać, że główna zasada Firmy, to "Wszyscy gramy do jednej bramki " ;) Stabilna Firma, bardzo dobry Pracodawca !

Kontakt - REVBUD SPÓŁKA AKCYJNA

Gdańska 4A 87-100 Toruń

KRS:0000972047

Branża główna: Deweloperzy
    Kamil

05.11.2019 10:36

Podpowie mi ktoś czy firma potrzebuje teraz nowych ludzi?
    Kontrahent 2

21.09.2022 12:07

Mam takie same doświadczenia.

21.09.2022 12:54

Szanowny Kontrahencie. Proszę o telefon lub kontakt mailowy. Wszystkie namiary do działu księgowości znajdują się na naszej stronie internetowej: www.revbud.pl. Pozdrawiamy serdecznie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REVBUD?

Andrzej

23.06.2022 22:17

Pracowałem w Revbud 2,5 roku. Zawsze mogłem liczyć na pomoc i zrozumienie od strony szefa, koordynatora czy w kadrach. Firma korzysta z aplikacji, które ułatwiają pracę w terenie. . W międzyczasie wymyśliłem sobie wyjazd zagranicę (niewypał). Nie miałem problemu żeby wrócić do Revbud. W firmie jest możliwość zdobycia uprawnień SEP do 1kV (pełne) co myślę,że jest sporym atutem. Można też się sporo nauczyć. Odszedłem z Revbud, bo chcę spróbować własnej działalności. Firma nowoczesna Polecam
    Były robol

17.06.2022 21:03

Prawda o revbud :tyrasz ile wlezie płacą na papierze najniższą w kopercie resztę kasy bez nadgodzin ,fochy nierealne zadania i robota że starymi pracownikami z których każdy ma skrzywioną psyche i brak chęci do roboty .firma dno nie polecam .
    Tomek

03.02.2022 13:59

Szczerze polecam Firmę każdemu. ;) Profesjonalne podejście do spraw na każdym szczeblu.
    Krusz-Kop

21.12.2021 12:36

Z firmą Revbud sp. z o.o. sp. komandytowa mieliśmy do czynienia dwukrotnie wykonując usł. budowlane przy budowie „Biedronek”. Za pierwszym razem było wszystko w porządku, ale za drugim razem wręcz przeciwnie. Trafiliśmy na kierownika pana D*****za W. który wygląda na człowieka niekompetentnego, a jego zachowanie jest nieadekwatne do pełnionego stanowiska. Ponadto firma unika zapłaty za wykonaną pracę mimo podpisanych przez kierownika dokumentów, co jawnie wygląda na chęć oszukania podwykonawcy . Wszystko wskazuje na to, że głównym prowodyrem tej sytuacji jest właśnie kierownik. Natomiast osoby na wyższych stanowiskach przekazują niezgodne z prawdą informacje. Firma Revbud nie chciała podjąć rozmów w celu wyjaśnienia sytuacji. Dlatego zmuszeni byliśmy wystąpić na drogę sądową. Proponujemy więc przed podjęciem współpracy zorientować się z jakim kierownikiem będziecie mieć do czynienia, a następnie przygotować się na konsekwencje wynikające z dyletanctwa w.w. kierownika. Najbardziej proszę uważać na ignorowanie wszystkiego oraz zbywanie /przeciąganie w czasie kwestii podpisywania dokumentów. Tak więc przestrzegamy przed firmą Revbud. Wspomnieć należy, że niektóre panie w księgowości są nieuprzejme i sarkastyczne.
    Krusz-kop

22.12.2021 10:16

Sądząc po treści odpowiedzi wnioskujemy, że osoba dokonująca wpisu jest niedoinformowana. Posiadamy bowiem dowody na terminowe wykonanie prac. Mamy również informacje od innych podwykonawców, że wstrzymanie zapłaty dla firmy Krusz-Kop wcale nie skutkowało zapłatą dla nich. Z pewnością jest więcej firm, które zostały potraktowane w podobny do nas sposób. Natomiast wzmianka n.t. braku płatności za materiał podwykonawcom Krusz- Kopu jest nie na miejscu, gdyż wstrzymana przez Revbud zapłata spowodowała tym samym opóźnienia w płatnościach dla innych firm. Ponadto należy stanowczo podkreślić, że nie było mediacji gdyż ani kierownik ani Prezes firmy Revbud nie wyrazili chęci rozmowy. Przy czym zaznaczamy, że rozmowa to dialog obu stron, a nie narzucenie woli jednej ze stron lub działanie za plecami jednej ze stron. Dlatego powtarzamy, że ze strony Revbud nie było chęci konstruktywnej rozmowy, a tym bardziej mediacji. Uznajemy więc odpowiedź za opinię subiektywną.

22.12.2021 16:01

Szanowny Krusz-kop, Doceniam, że chcecie podjąć rozmowy i mediacje. W dniu dzisiejszym uregulowaliśmy Waszemu podwykonawcy kwotę Waszych zaległości na ok. 30 tys. zł. Zawiadomienie oraz potwierdzenie przelewu macie Państwo na mailu. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu z firmą REVBUD: [email protected], Mona też dzwonić bezpośrednio do osoby, z którą chcecie rozmawiać. Wszystkie telefony są na stronie internetowej. Pozdrawiamy

01.08.2021 11:46

Ile jest zmian w Revbud Grzegorz Cyganek Tomasz Wszelaki sp.j.?

07.12.2021 13:43

Szanowny użytkowniku. Praca polegająca na montażu paczkomatów na terenie całego kraju jest pracą w delegacji. Ktoś, kto napisał, że pracuje 16 godzin na dobę, chyba ma problemy z matematyką. Może się przepracował ;o) Każda godzina dojazdu ekipy na miejsce montażu również jest wliczana do godzin pracy, w związku z tym rozliczenie jest na korzyść pracownika. Za każdy dzień roboczy w delegacji jest wypłacana dieta w wysokości 30zł/dzień. Koszty noclegów są pokrywane przez pracodawcę.

08.12.2021 13:54

Czasami czeka się pół dnia na maszynę i godziny liczą się jako przepracowane.
    abcd

26.11.2021 11:09

Jako pracownik z czteroletnim stażem mogę zapewnić, że nigdy w mojej historii nie zdarzyły się opóźnienia w wypłacie wynagrodzeń. Jeśli ktoś pisze inaczej, to chyba pomyliły mu się firmy. Panie w biurze są bardzo pomocne. Często dzwonią i wyjaśniają na bieżąco problemy z fakturami.

24.09.2021 21:35

A dodatkowo wielka pani kasjerka ktora traktuje siebie jako najmądrzejsza a resztę jako pachołków do pracy. Noe ma atmosfery

24.09.2021 21:33

Byłem pracownikiem firmy przez krotki czas. Co tam roboa z ludźmi to szkoda mówić. Wyjeżdża się w poniedziałek z rana wraca w piatek wieczorem. Często konta są od raba do nocy i nastepnego dnia musisz być na innej lokalizacji. Dodatkowo dostajesz 4tys w trasę i jak Ci nie starczy to się martw. Wielka pani ksiegowa ktora siedzi tylko się wymądrza i ludzi traktuje jak śmieci. Co to nie ona.. wypłaty sa na umowie najniższa krajowa, dotego dostajesz dietę w wysokości ok 340zl mc i resztę w kopercie i to wielki problem zeby wypłacić 10tego pełna wyplate, wielce zdenerwowana pani ksiegowa jak się dzwoni do niej 10trgo czy są wypłaty. Problem z urlopami. A dodatkowo jeszcze zabierają kase za nic i wychodzi czasem ze caly miesiąc pracujesz za najniższa. Jak ktoś prosi zeby dostal więcej na papierze to problem wielki i jeszcze musisz sam zapłacić zus od tej wyższej kwoty
    Truck

10.09.2021 15:28

Firma ma bardzo duży problem z wypłatą wynagrodzenia.
    Bogatynia

28.08.2021 00:21

Firma REVbud w Bogatyni stawiała od podstaw nowy Paczkomat InPOST-u, widać było że wiedzą co robią i znają się na robocie. Robili nawet przy mżawce, a później w deszczu i to bez przerwy. Do później nocy! Dodam, że przy tym byli w dalszym ciągu mili i rozmowni.
    Gacek

15.06.2021 05:23

Moja była firma współpracuje z tą firmą nie raz byłem na ich sklepie na montażu i zawszę było Ok panowie to jest budowa na każdej jest ciężko ko w mojej firmie pracowałem po 300h kto chce robić będzie robił moim zdaniem jest tam ok każdy ma prawo do swojego zdania
    Łukasz

18.02.2021 14:29

Praca od rana do późnego wieczoru, brak czasu na ciepły posiłek. Pracować do 18:00 to ja rozumiem ale nie do 22:30 no ludzie bez przesady. Miłego dnia.

16.08.2020 11:27

Witam pracowałem w tej firmie i mogę powiedzieć ze atmosfera nie jest zła. Pracuje się od pn.-do pt. zazwyczaj ciągle w delegacji po 10 do 14 godzin dziennie,zazwyczaj wszyscy robią mniej więcej po 250h miesięcznie a nie którzy nawet i więcej.W ogłoszeniu jest zarobki na poziomie 4000 do 5500 i ok to prawda,lecz na papierze na legalu masz najniższa krajowa.jak się ktoś u mówi na 18 zl na rękę to łatwo policzyć (18*250h=4500zl)do tego dojdzie ci dieta 15 zl (15*20 dni=300).Jak ktoś będzie dobry szybki obrotny pozna robotę czyli montaż paczkomatów inposta zapozna się z elektryką i instalacją całego paczkomatu to zarobi więcej.Praca bardziej dla młodych którzy lubią podróżować i pracować cale dnie.Ci co maja rodziny to musza się przyzwyczaić ze będą się widywać tylko sobota i niedziela no i w święta .A no i nawet jak pada deszcz pizga jesienno zimowy wiatr to twardo robisz robotę,jak jest lato 40 stopni w słońcu to tez się robi.Pozdrawiam chętnych i wytrwałych.
    Hubert

26.05.2020 23:54

Jeździmy w delegacje razem z tata, polecam firmę Dzięki dobrej znajomosci przepisów pana Grzegorza jest możliwe skuteczne ominięcie przepisów oraz podatków co daje duże zyski Dodatkowo wypożyczony sprzęt( bus , narzędzia techniczne ) mogą być wykorzystane do pracy w innym miejscach szukanych na własna rękę co absolutnie nie przeszkadza panu Grzegorzowi
    Janusz

27.05.2020 00:01

Potwierdzam Również pracuje w tej firmie , ogromny zakres działań, możliwość zarejestrowania firmy na żonę, oraz samodzielna praca w firmie co pozwala na absolutne zmniejszenie ryzyka jakichkolwiek konsekwencji finansowych gdyż żona nie posiada żadnych dóbr majątkowych natomiast ja jestem pracownikiem bez umowy pracy.
    Wojtek

18.02.2020 23:01

@mlody a czemu jest taka duża rotacja. Czemu ludzie uciekają ?
    mlody

27.02.2020 12:25

pracuj sobie od rana do nocy po jakieś 16h, gdzie czasem nawet nie ma kiedy i gdzie spożyć posiłku. Pracownicy z innych firm z tej samej branży śmieją się z osób pracujących w REVBUD że robią za takie śmieszne pieniądze w delegacji
    Hubert

26.05.2020 23:41

Wydaje mi się ze dlatego ze panu Grzegorzowi nie uśmiecha się do rozliczeń. Pracuje u niego od ponad roku, nie terminowe rozliczenia. Praca na „czarno” sam właściciel jeździ bmw natomiast podwykonawca po nawet pół rocznym zaleganiu pieniędzy tłumaczy się ze ich nie ma
    Rob 11

26.05.2020 23:37

UWAŻAJCIE Właściciel straszny (usunięte przez administratora) !! Zatrudnił mnie kilka miesięcy temu, do dzisiaj nie otrzymałem pieniędzy Po wielokrotnych prośbach raczył zaproponować polowe zasłużonego wynagrodzenia Jak ktoś podejmuje się pracy w tej firmie niech odrazu uzgodni warunki rozliczania się żeby nie miał podobnej sytuacji jaka mnie spotkała

08.11.2019 07:37

Praca po 12h . Spanie po hotelach dieta dzienna 15zl na batoniki z biedronki.Praca na dworzu bez względu na warunki atmosferyczne.
    Bartosz

12.08.2019 09:00

Ktoś pracował w firmie Revbud? Jaka jest tu atmosfera? Jakie są zalety i wady tego pracodawcy? Te informacje będą przydatne dla przyszłych kandydatów.
    Marek Mostowiak

29.10.2019 06:24

Praca w delegacji od PN do pt po nie wiadomo ile godzin ale w standardzie jest 12h a nawet do 18h dziennie a czasem i nawet wiecej . tak więc jeśli wyjedzie się rano z hotelu to licz się z tym, że wrócisz do niego np o 22. Stawka godzinowa 15zl netto. Za nadgodziny stawka powinna być większa a niestety nie jest. Przede wszystkim deszcz, mróz , upał a Ty zapierdzielasz na dworze. Kierownictwo tylko patrzy co zrobić aby zaoszczędzić a pracownik g...o dostał.

Zostaw merytoryczną opinię o REVBUD SPÓŁKA AKCYJNA