Saur Neptun Gdańsk S.A.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 57 ocen.

Saur Neptun Gdańsk S.A.
2 57

Opinie o Saur Neptun Gdańsk S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saur Neptun Gdańsk S.A.

R.R.

Zarząd poważnie musi pomyśleć o "poważnych" podwyżkach dla pracowników ,a nie jakieś mydlenie oczu 2% czymś brutto... Głodowymi stawkami nie zatrzymacie pracownika a ciągła selekcja do niczego dobrego nie prowadzi w firmie brakuje wykwalifikowanych pracowników... Nowo zatrudniony pracownik nawet nie jest w stanie przepracować 3 mieś. okresu próbnego za te stawki które proponuje firma... Z takim podejściem stabilnej firmy nie da się stworzyć... Trzeba otworzy oczy i zacznie budować stabilną i rozwijającą się firmę , a nie tylko kreować się w mediach społecznych i udawać ,że wszystko jest kolorowo... Jeśli ktoś zarabia 20x krotność nowo zatrudnionego pracownika i jest "egoistą" myślącym tylko o sobie to się nie ma co dziwić ,że takiej osoby nie interesuje co się dzieje na dolnym szczeblu firmy... Tylko trzeba pamiętać ,że wykwalifikowane osoby budą fundament firmy...

   
Gość

Na jakie zarobki może liczyć Inżynier budowy?

   
Janosik
@anonymous 02.06.2018 09:43

na jakie stanowisko aplikowałeś?

   
Olivia

Czytając poniższe opinie można wnioskować że firma reprezentuje słaby poziom ale niech to nie myli przyszłych nowych pracowników którzy starają się o prace w firmie Saur Neptun Gdańsk. Większość negatywnych opinii kierują osoby na niskich stanowiskach które tak na prawdę bardzo mało wnoszą do firmy , a ich zarobki są adekwatne do wykonywanych powierzonych im zadań. Nawet sam poziom wyrażanych opinii jest na bardzo słabym poziomi intelektualnym. Jeśli jesteś osobą ambitna angażujesz się w rozwój firmy to firma też Cie doceni. Pracodawca ma odgórnie narzucone stawki wynagrodzeń i jeśli zatrudniasz się na stanowisko fizyczne to się licz z tym ,że pensje będą o wiele niższe niż stawki osób pracujących na stanowiskach biurowych,kierowniczych... itd. oczywiście tez możesz się starać na takie stanowiska jeżeli masz odpowiednie kwalifikacje. Zanim dodasz "negatywną" opinie zastanów się nad tym ile wnosisz do rozwoju firmy... Pozdrawiam

   
Czesiek Hydraulik
@Olivia 09.03.2018 10:35

Olivia pompy naprawione ? :)

   
Nowy

na jaką pensję można liczyć na stanowisku Branżysta Zaopatrzenia?

   
Nowy
@Olivia 04.05.2018 10:00

trochę to dziwne, bo ktoś w jednym z postów piszę o 3000 brutto jako kierowca, a Pani odpisuje że pensje w biurach są wyższe. A nagle Branżysta zaopatrzenia zarabia 2400/2900 brutto. Myślę, że ma Pani błędne informacje.

   
Krzyżak

Firma ma mocną pozycję na rynku, ale słabo płaci (nie tylko pracownikom fizycznym). Przypuszczalnie jest to spowodowane postawą Pani z HR, która na siłę chce pokazać przełożonym jak dba o "interes firmy". A szkoda, bo firmę stać na godne pensje.

   
gibki

Oferta kierowca c+e. Zaproponowali 3000brutto plus 8% premii. Żart. W lidlu na dziendobry dają na kasie 3500brutto. Że im wstyd nie jest dzwonić do ludzi z takimi ofertami.

   
anonymous
@R.M, 21.02.2018 19:25

Widziałeś kogoś kto spał? I to znaczy że śpi cała firma? Ty siedzisz na gowork w godzinach pracy i to znaczy że wszyscy siedzą? Koleją mądra głowa

   
Adam

Śpią w biurach śpią w samochodach chowają się po bocznych uliczkach ostatnio na Chełmie .Tak to Polski nie zbudujemy.

   
XD

Jestem pracownikiem MWiK w woj. kuj-pom. zastanawiam się jak jest z płacami w innych wodociągach w kraju .Wiem ,że taka wymiana miedzy zakładowa jest na spartakiadach.U mnie monter w zakładzie kanalizacji lub sieci od 1900zł.netto do max 2200zł.netto z premią regulaminową.Utrzymanie ruchu elektryk automatyk na ujęciu wody, oczyszczalnia od 2200 netto do 2500 netto z premią regulaminową.Co roczna rewaloryzacja kwoty bazowej to (+,-) 20zł.Bida z nędzą.

   
John

Ogłoszenia z ofertami z pracą dają tam tylko po to źeby dwie kobiety na stanowiskach biurowych miały co robić .Dodatkowo żeby d#bil kierownik miał rozrywkę .Dzwonią zwracają głowę następnie obiecują że się skontaktują i głucho od paru tygodniu .Jak nie potrafią być słowni już na etapie rekrutacji to dalej może być tylko jedno wielkie szambo.

   
Wałęsa

Związki zawodowe. A co to takiego ??????

   
NSZZ

Skoro jest tyle negatywnych opinii ze strony pracowników co do firmy to dlaczego związki zawodowe nic nie robią w tym kierunku?

   
Django

To dobrze że jesteś zadowolony .Niewolnicy też są potrzebni na tym świecie .

   
Dzordz kruciec !!!

A ja jestem zadowolony z sng.. nikt nikomu nie robi pod górkę. A pracować gdzieś przecież trzeba... ..jesli ktos ma zale do tylko sam do siebie..

   
Ola

A najdziwniejsze w tym wszystkim jest to ,że wszyscy narzekają a i tak dalej pracują...

   
Bartek
@Ola 21.01.2018 15:28

Następny pracownik biurowy głos zabrał....

   
Tomek Z.

Firma źle się nie prezentuje ? Z kąd się wziąłeś człowieku pewnie wygrzewasz (usunięte przez administratora) w tej firmie przy biurku od poniedziałku do piątku po 8 godzin i masz wje*ane .Widzę że masz nawet czas internet przeglądać w godzinach pracy .Pewnie w źyciu szpadla ziemi nie przeżuciłeś i nie wiesz co to praca w święta w nocy deszczu i mrozie . Śmiesz pisać źe firma źle nie wypada i nawet nie masz odwagi się podpisać .Proponuję abyś bardziej owocne te swoje 8 godzin w firmie wypełniał to może Ci się w głowie trochę przestawi i nie będziesz pisać takich głupot .Pozdrawiam

   
zarobki 2018

zarobki pracownik fizyzny : okres próbny 3 mieś. - 2400 brutto + około 8% premii (200zł brutto) = 2600 brutto (1878zł netto) umowa na stałe - 2900 brutto + około 8% premii (240zł brutto) = 3200 brutto (2300zł netto) statystyczna średnia zarobków w firmie wynosi 5000 zł brutto (3500zł netto) Płaca minimalna brutto w Polsce na rok 2018 wynosi 2100zł (1500zł netto) tak że pod względem statystyk firma źle się nie prezentuje Średnia pensja brutto w Gdańsku wynosi 4 411,71 zł (3100zł netto) (8 miejsce w rankingu) może czas aby kometa zaje****ła w tą planetę bo to już się nie robi śmieszne...

   
Czesiek
@Pracownik SNG 18.01.2018 21:27

Kogoś zabolało że ludzie prawdę piszą. Takie szczegółowe dane zarobków rozumiem że Ktoś blisko z firmą związany... Przy takich stawkach to nawet przyjaciele z Ukrainy rur łatać nie będą . To się skończy tylko kolejnym paraliżem miasta jak na klinicznej. Możecie nadal dawać ogłoszenia ale przy takich warunkach marnie to widzę .Odciągnijcie Dyrektorą a dajcie TYM na których barkach ta firma się jeszcze trzyma .

   
Agnieszka

Na stronie firmy w zakładce aktualności znalazłam informacje o tym, że SNG został przyjęty do grona Liderów Bezpiecznej Pracy. Jest to zrzeszenie firm i instytucji, dla których ważne jest dbanie o zdrowie oraz bezpieczeństwo pracownika, wdrażanie osiągnięć z dziedziny bezpieczeństwa i higieny pracy oraz podnoszenie kwalifikacji pracowników w tym zakresie. Z tego co widzę, to obowiązkiem Lidera Bezpiecznej Pracy jest stałe podnoszenie kwalifikacji pracowników i prowadzenie działań zwiększających świadomość o tym, jak bezpieczna praca jest istotna. Możecie powiedzieć jak ten aspekt pracy w Saur Neptun Gdańsk S.A. wygląda w praktyce? Czym w zakresie bezpieczeństwa pracy wyróżnia się ten pracodawca?

   
kurak
@Agnieszka 14.11.2017 09:49

Dokładnie na mieście innych firm się czepiają i każą zabezpieczać każdą dzire powyżej metra , a sng nietykalne 5 metrowe wykopy , i jakoś wtedy nie widać pani behapówki , pojawia się gdy nie masz kamizelki , a nie wejdz do takiego wykopu to od razu ci przypną etykietke nieroba

   
Tobi

Czy mógł by ktoś mi powiedzieć na czym polega praca w tej firmie na syanowisku Pracownik fizyczny? I jakie są zarobki na rękę?

   
Bartek
@Tobi 08.01.2018 10:37

Też myślałem że znalazłem nie wiadomo co . Tylko układziki i kolesiostwo.Teraz pracuje u prywaciaża i nie ma co porównywać . W końcu człowiek nie musi na życie pożyczać a i na wakacje pojedzie :) Szukaj a napewno trafisz na coś dobrego .Potrzeba czasu . Powodzenia

   
Putin

Po co im te ogłoszenia na trójmiasto.pl może powinni dawać po rosyjsku może wtedy ktoś będzie chciał u nich pracować a przepraszam Ukraińcy za takie grosze to nawet z łóżka nie wstają :)

   
Stonka

Szkoda czasu i paliwa grosze proponują w biedronce już lepsze warunki mają.

   
Zen

Firma krzak dla niewolników.

   
Michał

Od przyszłego tygodnia rozpoczynam pracę na stanowisku "młodszy automatyk", jak na razie bardzo miło się z nimi rozmawia. Będę pracował pod Panem Borysewiczem. Czy ktoś coś może mi więcej powiedzieć?

   
Kaznodzieja
@wilfred 22.12.2017 13:03

Murzyna zawsze znajdą .Jakiś ambitny się tu rozpisuje.

   
Sprzątacz

Następny As w SNG bierze pracę a potem się pyta o atmosferę . Teraz to już chyba z gimbazy biorą .

   
Sprzątacz

Następny As w SNG bierze pracę a potem się pyta o atmosferę . Teraz to już chyba z gimbazy biorą .

   
kurak

Już nawet na pośredniaku szukają ta firma zeszła na dno zaraz zaczną ukrainców zatrudniać

   
Tomek

Przychylam się ku zdaniu Pani Moniki. Co kogo obchodzi, co ona robi w czasie pracy. Większość z was pewnie równie zwinnie ściemnia w robocie, nie ma co się oszukiwać. Jak na papierosa nie wychodzicie to kawka , telefon albo się chować aby mistrz czy kierownik nie widział. Proszę więc najpierw zwrócić uwagę na siebie a później oceniać prace innych ludzi.

   
Agnieszka

Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy zawierające treści wulgarne.

   
Dawid

Moje zdanie jest takie ze za 2 tys to nie podejmuje sie pracy... I nie ma po co plakac. W ogloszeniach ostatnimi czasy widzialem stawki 17-20zl netto dla ludzi wschodu. Wiec jak dalej chcecie sie upokarzac to pracujcie za 2 kola i placzcie na forum. Pozdro!!!

   
Roki
@Dawid 14.09.2017 08:40

Firmę stać żeby płaciła godne pensje, ale albo to jest polityka firmy albo (moim zdaniem) starsza Pani Kierownik Kadr na siłę chce pokazać prezesowi jak pracuje. Tekst "To chyba byśmy musieli podnieść cenę wody gdybyśmy zapłacili Panu taką pensję" chyba jest już sławny. Niemniej firma robi sobie kuku, bo w końcu nikt nie będzie przychodził na rekrutację.

   
Edek

Rambo bambo, ładnie wszystko opisujesz. Trzynastki, dodadetek urlopowy itp. Masz racje te swiadczenia jak najbardziej sa w firmie. Tylko czemu nie napiszesz jaka jest sraczka w tej firmie skoro tak wszystko wiesz. Obiecanki cacanki a glupiemu radosc. Jezeli pensja w wysokosci 2 tys jest odpowiednia dla osoby ktora usowa awarie na miescie w deszczu w blocie czy nawet w upalne dni i musi uzerac sie z ludzmi, jest ok to naprawde musisz siedziec wysoko w tej firmie. Zamien sie z kims na miesiac z sieci lub kanalowki I zobaczymy czy bedziesz mowil ze ta prace za 2 tys zl jest odpowiednia.

   
Marcin
@Monika 27.09.2017 09:41

Pani Moniko, mój post i poprzednika miał na celu zwócić Pani uwagę na swoje niestandardowe zachowania. Nerwy i buta jest tutaj nie na miejscu, nic nie wnoszą do sprawy.

   
Agnieszka

@Rambo dziękuję za wiadomość. Myślę, że te informacje będą bardzo pomocne. Piszesz też o nagrodach. Czy są one przyznawane za wkład włożony w pracę, czy też pracodawca organizuje jakiegoś rodzaju konkursy dla pracowników?

   

Zostaw opinię o Saur Neptun Gdańsk S.A. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saur Neptun Gdańsk S.A.