Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów

Adres: Fabryczna 3, 58-130 Żarów

NIP: 8842476894 KRS: 0000167826

Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów
2 30 6 1

Opinie o Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów

Filtruj opinie po kryteriach:

Impreza
Nazwa działu: IT
 Opinia

Impreza super wszyscy sie swietnie bawili nagrody dla 80% zalogi YAGI idzie w dobra strone za rok next party:DD

Pomocna?
Przykro mi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Impreza 16.03.2019 00:05

Tylko żal mi tych wieśniaków co tak zadymiali.

Pomocna?
Łapa
 Opinia

Firma bez przyszłości puki Polak jest dyrektorem. Niby się zna ale w teorii. W tej firmie nic nie osiągniesz bo nawet już nie ma od kogo się uczyć . Niedługo dyrektor będzie pracował na produkcji . Gość ma zero szacunku do kolegów którzy go wyprowadzili na to stanowisko. Ale cóż tak to jest chytrość i chciwość.

Pomocna?
Majki
 Opinia
@Łapa 03.03.2019 00:25

Pamietaj kolego w pracy nie ma znajomych sa tylko znajome gęby

Pomocna?
Jean
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Majki 04.03.2019 15:47

Po twoim wpisie wiem kim jesteś

Pomocna?
Majki
 Opinia
@Jean 05.03.2019 11:40

Bardzo mnie to cieszy ;)

Pomocna?
Andrew4
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Majki 07.03.2019 19:54

Wszyscy wiemy to Majki♤

Pomocna?
Nielekajciesie
 Opinia

Teraz pracownicy powinni zrobic tak jak szef. Zapisac sie na impreze ale nie przyjsc. To tak jak premie. Na pismie. Niech sie tlumaczy. Bo idzie kwiecien i bedzie kryzys.

Pomocna?
Szołmastgołonnnn
 Opinia

Coraz gorzej w tej firmie! Zamiast być lepiej to ja nie wiem w jakim biuro snie żyje! Biuro bawcie się świetnie na imprezie zakładowej!! Jak widać nie wszyscy mogą brać udział w tymże wydarzeniu ! Cała istota robienia imprez w ypf... Nie pozdrawiam tych co obmyslili tak przecudowny plan !

Pomocna?
Jean
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Szołmastgołonnnn 19.02.2019 17:23

Swego czasu zauważyłem,że pod zakład przychodzą związkowcy.Może warto wykorzystać tą okazję i założyć żwiązki ??

Pomocna?
ŁoS z jagi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szołmastgołonnnn 19.02.2019 17:23

walka trwa Premi nie ma:) hahaha

Pomocna?
Alejandro
 Opinia
@Jean 20.02.2019 14:59

Niestety drogi kolego wiekszosc osob ktorzy pracuja w yagi obawia sie o swoje miejsce prace i boja sie Bog wie czego? Gdyby zebrali paru łebskich osob to bankowo wywalczyliby premie kwartalne a tak to maja biede ale sami sa sobie winni. Najbardziej to mi szkoda osob zatrudnianych przez posrednika pracy czyste niewolnictwo

Pomocna?
Anonimowo
 Opinia
@ŁoS z jagi 22.02.2019 20:52

Jaka walka ? Bo na terenie zakładu nie słychać o żadnej walce

Pomocna?
TakNie
Softhend
 Opinia

Polecam firmę tym którzy się nie znają na robocie a chcieliby zarobić. Bez żadnych konsekwencji bo wszystko spływa na dział kuźni. A więc nie czekaj i składaj podanie i zarabiaj to nic cię nie kosztuje.

Pomocna?
TakNie
Boss
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Softhend 26.02.2019 19:37

Przejdź się po hali mc.Tam mamy dla Ciebie parę kwiatków z kuźni.

Pomocna?
Majki
 Opinia
@Softhend 26.02.2019 19:37

Szczerze to trzeba byc zdesperowanym aby pracowac na kuzni przeciez to jest trwala wada sluchu na reszte zycia

Pomocna?
jajam iOmate
Nazwa działu: IT
 Opinia

od czasu przejecia rynku w rzarowie przez kolegow z ukrainy widze ze to co tu jest napisane to jest najgorszy portal inf

Pomocna?
Krzysztof
 Opinia

@Słońce, co rozumiesz pod stwierdzeniem niegodne warunki pracy? Czy próbowałeś rozmawiać z przełożonymi o swoich zastrzeżeniach? Czy znasz jakieś argumenty, które mogą potwierdzić Twoją negatywną opinię o tej firmie? Może jest jeszcze na forum ktoś kto pracuje w firmie Yagi Poland Factory?

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Krzysztof 29.08.2018 10:30

Oczywiście drogi kolego że znam tam osoby które negatywnie mówią o firmie. Jeśli pracujesz w Yagi to powinnes widzieć co są za warunki i niesprawiedliwości w tej firmie. Chyba że siedzisz tam po znajomości to masz na ludzi wyrabane. A po drugie warunki które tam panują w zimie zimno ludzie marzna chodzą na chorobowe. A po drugie przeczytaj też innych ludzi opinie

Pomocna?
anonim
 Opinia
@Krzysztof 29.08.2018 10:30

rozmowa z przełożonymi nic nie daje oni zyja w matrixie

Pomocna?
TakNie
John
 Opinia
@anonim 05.02.2019 21:01

Jak ktoś ma jakiś problem to odrazu staję się tym najgorszym.Biuro coraz więcej ma wymagań ale nie dają nic od siebie żeby było lepiej.Niewiem co się stało z tymi ludźmi pewnie pieniądze wzięły górę.Nawet brygadziści i liderzy zaczynają się buntować i słusznie.

Pomocna?
NICK
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Krzysztof 29.08.2018 10:30

smieszna podwyzka ktora miala miejsce to jedynie wyrownanie do innych zakladow. teraz jest to wykorzystywane przeciw ludzia , zarzad teierdzi ze to jego zasluga ze wywalczyli te pieniadze i teraz probuja robic dalej to co bylo obwinianie i osadzanie ludzi za cos na co nikt nie ma wplywu dalej uklady jak byly a premie nie dla wszystkich elita cos dostaje a Ci co pracuja nie bo cos robia a jak sie cos robi to zawsze moze sie cis zepsuc dlatego najlepiej nic nie robic wtedy jest sie super bo nie naraziles firmy na koszta:)

Pomocna?
Nick1
 Opinia
@NICK 11.02.2019 17:52

Wszędzie dają takie pieniądze.Każdy zakład walczy o człowieka.W electroluxie linia cała już stoi bo nie mają ludzi a oferują więcej na start niż yagi.

Pomocna?
nowy
 Opinia
@Nick1 11.02.2019 23:52

haha praca w Yagi a w elektro bez jaj tam to jest obuz nie robil bym tam za 2 razy tyle co daja

Pomocna?
andrzej2
 Opinia

tragedia kolesiostwo niesprawiedliwosc wirtualna premia wszystko na ukladach

Pomocna?
Premier
 Opinia
@andrzej2 12.09.2018 17:11

Z premia jest jak z duchami. Wszyscy o niej mówią, a nikt jej nie widzial.

Pomocna?
Dzaaak
 Opinia
@Premier 14.09.2018 10:40

Hahahah dokładnie tak ! Brak słów

Pomocna?
workers
 Opinia
@andrzej2 12.09.2018 17:11

no slyszalem ze kolesiostwo straszne:/ 0 wynagrodzenia dla starajacych sie. robisz zle nie robisz tez zle

Pomocna?
anonim
 Opinia
@workers 19.09.2018 09:53

jak dobrze (usunięte przez administratora) ,a jezeli sie z czyms nie zgadzasz idziesz na komisje sądownicza ..........na rozmowe tak jest w yagi

Pomocna?
TakNie
Operator
 Opinia

(usunięte przez administratora), tu jest katastrofa, przełożeni plują na pracowników oczywiście delikatnie mówiąc, jeśli w pracy chcesz być zerem to zapraszamy do Yagi. Płacę to katastrofa, premie kwartalne niby są ale ich nie widać, komuna w nowoczesnym wydaniu. Moje sugestie dla Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów: Podwyzki

Pomocna?
abcd
 Opinia
@Operator 18.10.2018 01:36

moim zdaniem Twoja opinia jest bledna bo z tego co wiem to przelozeni typu lider brygadzista sa calkiem spoko bo tez zasuwaja w tym (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Andrzeju
 Opinia
@Operator 18.10.2018 01:36

Pracowalem w Yagi jakiś czas więc się wypowiem. 1. Wynagrodzenie jest najniższe na strefie dla początkującego pracownika kształtuje się w zakresie 2300-2400 brutto. 2. Większość firm zachęca swoich pracowników dodatkami socjalnym (multisport, ubezpieczenie medyczne, nawet nie oprocentowane pożyczki) w Yagi o tym zapomnij. Są tylko wczasy pod grusza i pieniądze na Boże Narodzenie. 3. Dodatki w postaci premii. W ciagu 2 ostatnich lat premia kwartalny była wypłacona 2 razy. Teraz gdy firma ma zamówień tyle że ich nie jest w stanie spełnić raczej sytuacja się nie zmieni. Zresztą ktoś wcześniej to trafnie opisał że premia jest jak duchy każdy słyszał nikt nie widział. 4. Praca w weekendy. Firma zktora sąsiaduje Yagi płaci 2 razy więcej za przepracowanych weekend. Braki w załodze i zwiększone zamówienia powodują że trzeba przyjść do pracy w sobotę lub niedzielę (tak wynika z grafiku). Nikt nie pyta się pracownika czy może przyjść. Wolne za ten dzień często wypada w środku tygodnia. 5. Warunki pracy. W zimie zimno w szczególności przy maszynach które stoją przy bramie, wywóz wiórow. W lecie dżungla wysoka temperatura mgła olejowa i wysoką wilgotność powietrza oraz rąk jakiejkolwiek wentylacji powodują że człowiek męczy się samym przebywanie w zakladzie. Liczne uczulenia u osób które mają styczność z chlodziwem. 6. Atmosfera w pracy. Jedyne co broni ta firmę. Większość współpracowników jest w porządku tak jak brygadzisci i liderzy. Biuro natomiast ma swój swiat.

Pomocna?
Jedyny uczciwy
 Opinia
@Andrzeju 20.10.2018 22:25

pracuje w yagi 7 lat i to co opisales to strzal w dziesiątkę dokladnie jest tak jak piszesz z punktu widzenia pracownika.

Pomocna?
Mysliion
 Opinia
@Jedyny uczciwy 21.10.2018 22:06

Myslion Ja trochę krócej ale tak właśnie jest! Biuro ma w (usunięte przez administratora) to co się dzieje na hali i pomiędzy poszczególnymi działami ważne że to im się hajs dobrze kreci i zgadza A reszta ma (usunięte przez administratora) w weekendy za śmieszne grosze

Pomocna?
andrzej
 Opinia
@Operator 18.10.2018 01:36

Podwyżki nadeszły może to zatrzyma falę zwolnień,może doświadczeni ludzie zostaną.

Pomocna?
jedyny uczciwy
 Opinia
@Operator 18.10.2018 01:36

ostatnio były podwyżki i ludzie podostawali ładne pieniądze.Jednak to co napisałeś jest dość przesadzone,myślę że około 2500zł na rękę dostaniesz.Jeśli chodzi o warunki to dosyć cięzkie hałas przeciągi brud i wysokie temperatury.Musiałbyś spróbować czy ci praca tam będzie odpowiadać.

Pomocna?
TakNie
Andrzej2
 Opinia
@jedyny uczciwy 26.11.2018 20:36

3000 brutala maja nowi po 3 miesiacach a podwyzki byly najmniej z plotek do tej pory to 500 ale jak to tu bywa nie kazdy jeszcze dostal aneks:) i prawdy nikt nie powie ile zarabia. Jak to Polak za 50 zl sie sprzeda

Pomocna?
anonim
 Opinia
@Andrzeju 20.10.2018 22:25

Biuro nie ma zielonego pojecia jak sie fizycznie pracuje

Pomocna?
TakNie
Mapet
 Opinia

Wynagrodzenie na dziale kuźni nie jest adekwatne do wykonywanej tam pracy.

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Mapet 24.08.2018 01:18

jakiego rzedu zarobki sa na kuzni?

Pomocna?
Zbik
 Opinia
@anonymous 25.08.2018 14:04

1900 netto

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Zbik 25.08.2018 17:29

ooo masakra......bebenki sluchowe nie twoje

Pomocna?
anonimowo
 Opinia
@Zbik 25.08.2018 17:29

najwięcej maja do powiedzenia ci co nic nie wiedzą. nie wiem skąd taka kwota :0

Pomocna?
TakNie
Zbik
 Opinia
@anonimowo 15.01.2019 09:01

pracowałem tam więc wiem jakie są zarobki czy mam wrzucić odcinek z wypłaty????

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia
@Zbik 21.01.2019 00:34

z chęcią zobaczę bo ja wiem o innych kwotach

Pomocna?
TakNie
Szukam pracy
 Opinia
@anonim 24.01.2019 10:19

A jakie są kwoty na początek

Pomocna?
TakNie
Ustawiaczo
 Opinia

Szkoda gadać dają odejść porządnym pracowniką którzy nie lecą w kulki jak niektórzy, nowy dostali takie stawki na wjazd że stary operator ma więcej może o 100zł, premia kwartalna której nigdy nie ma 350zł co miesiąc dadzą pierwszą i później już jej nie będzie. Jeśli szukasz pracy w ch.... nie polecam, a podejście biura do pracownika koszmar...

Pomocna?
szukający pracy
 Opinia

Witam ,widziałem ogłoszenie pracy na kuźni, 3750 brutto +dojazd+350 premii miesiąc+1000 kwartalnej,czy są to realne pieniądze i jak wygląda praca operatora na kuźni.Proszę o odpowiedz pracujących tam ludzi z góry dziękuję.

Pomocna?
Pan_z_ pieknym_snem
 Opinia

Yagi to jest Potęga!!! Yagi najlepsze jest! Atmosfera super, wypłata ok! Praca lekka, ludzie mili! Taki miałem sen... Piękny sen, kiedy on się spełni?

Pomocna?
Lider
 Opinia
@Pan_z_ pieknym_snem 16.10.2018 20:46

Ja jestem liderem i jest super.Robie to co lubię.Czas szybko leci.Godzinka na przerwie godzinka na hali troche popatrze jak żuczki biegają reszta czasu w biurze.A na wypłatę nie narzekam.

Pomocna?
Mcspakowania
 Opinia
@Lider 16.10.2018 21:45

Lider slabe masz info bo u nas liderzy przerwe maja na hali i na stolowce wiec sie nie wypowiadaj bo do tego poziomy zstruktury tej firmy liderzy jeszcze mysla:/ gorzej jest wyrzej:)

Pomocna?
TakNie
Andrzej2
 Opinia
@Pan_z_ pieknym_snem 16.10.2018 20:46

Moze jak sie raty za domy skończą ludzia odpowiedzialnym za ten (usunięte przez administratora) bedzie lepiej?!

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Lider 16.10.2018 21:45

Nędzna prowokacja.

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@Nick 16.10.2018 23:37

może bardziej uderz w stół a nożyce się odezwą

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@Mcspakowania 16.10.2018 22:11

Po twojej ortografii widać że jesteś z PL nie musiałem patrzeć na nick.

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Lider 16.10.2018 21:45

Lider! Prosze sie nie podszywac pod lidera! Tworczosc ci sie wlaczyla?

Pomocna?
Krzysztof
 Opinia

@Lazy, najłatwiej zasugerować zmianę pracy. Może warto wykazać się empatią i zrozumieć nastroje niektórych pracowników. Każdy z pracowników ma inne wymagania względem swojej pracy. Czy uważasz, że większość zamieszczonych tutaj opinii o firmie Yagi Poland Factory jest niesprawiedliwa?

Pomocna?
TakNie
Panpracus
 Opinia

Dziś pożegnanie byłego kierownika utrzymania ruchu! Pewnie będzie więcej ludzi niż na planowanej imprezie firmowej. On miał szacunek wśród załogi i znał się na robocie, ale Yagi nie docenia takich ludzi

Pomocna?
Dzaaak
 Opinia
@Panpracus 13.10.2018 15:33

Właśnie i tu jest naprawdę szkoda takich ludzi którzy faktycznie się znają na robocie i mają podejście do pracownika!!! Jeszcze trochę to same biuro zostanie. Wszystkie zakłady na strefie dają podwyżki tylko nie ta firma. Z dniem wypłaty człowiek nie wiem czy się śmiać czy płakać bo taka DANINA..

Pomocna?
Jam
 Opinia
@Panpracus 13.10.2018 15:33

To idz do innej firmy jak tam tak dobrze.

Pomocna?
TakNie
Lazy
 Opinia
@Dzaaak 14.10.2018 10:53

Niewiem dlaczego marudzicie.W innych zakladach jest lepiej to zmiencie pracę.Proste.

Pomocna?
Czesio
 Opinia

Podstawą każdego zakładu są ludzie i firma powinna o nich dbać niestety jeśli chodzi o YAGI to ze wszystkich japońskich firm na strefie mają najniższe stawki i praktycznie żadnego socjalu"zobaczcie sobie ogłoszenia z tej firmy i porównajcie inne japońskie" Teraz YAGI zainwestowało w nową halę i maszyny tylko o ludziach zapomnieli.

Pomocna?
Krzysztof
 Opinia

@Glos ludu, staramy się nie podawać dokładnej wysokości zarobków, ponieważ może stanowić to tajemnicę biznesową firmy. Jeżeli chcesz, możesz podać wynagrodzenie ale w pewnym zakresie, z tzw. widełkami. @KcePodwyszkePioter, czy uważasz, że krzesła dla pracowników firmy Yagi Poland Factory są złym pomysłem? Czy możesz przytoczyć więcej argumentów, które potwierdzałby twoją opinię?

Pomocna?
TakNie
Świdnica praca
 Opinia

Dajcie ludziom krzesła na produkcję niech sobie siada. Dlaczego ich nie ma ludzie i tak muszą wykonać plan. Co was zbawia a te krzesła ludzi bolą kręgosłupy jak tak możecie ludzi traktować . To niech biuro też stoi zobaczą jak to miło stać przez 8 godzin. Pomóżcie tym ludziom

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@Świdnica praca 08.10.2018 10:49

Fajna masz robote jak masz czas sobie jeszcze usiąść

Pomocna?
TakNie
Andrew
 Opinia
@Andrzej 08.10.2018 23:06

Tak siedzę i wbijam lewele.

Pomocna?
TakNie
KcePodwyszkePioter
 Opinia
@Andrzej 08.10.2018 23:06

Roboty na siedzaco nie da sie zrobic ale kur.de papiery chociaz by czliwiek spokojnie mogl wypisac.

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
 Opinia

@Janusz, na forum GoWork.pl staramy się nie podawać dokładnej wysokości zarobków. Można natomiast podać przedział wynagrodzenia. Jeżeli interesuje Cię praca w Yagi Poland Factory, to może warto zadzwonić do tej firmy i po prostu zapytać o aktualne warunki pracy? Obecnie sytuacja w wielu firmach jest dynamiczna, ze względu na konkurencję firm na rynku pracy.

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@Krzysztof 03.10.2018 11:57

zarobki w przedziale 2300-2400 brutto nowy pracownik co daje jakies srednio 1850 netto

Pomocna?
Ciekawski
 Opinia
@Andrzej 04.10.2018 23:04

Masakra za taka prace :/ to jest porazka w sklepach mozna wiecej zarobic:(

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@Ciekawski 05.10.2018 15:34

Wszyscy są zadowoleni ???? nawet premii nie potrzebujemy

Pomocna?
TakNie
Glos ludu
 Opinia
@Krzysztof 03.10.2018 11:57

"Staramy sie nie podawac zarobkow"... W jakim celu? Niech przyszli pracownicy wiedza, jakie sa realia zarobkowe. Oszczedza tym samym czas na rozmowy kwalifikacyjne itp.

Pomocna?
Przyszły Boss
 Opinia

A ja niedługo zostanę ustawiaczem i w ogóle będzie mi tu fajnie;) dodam że i tak mi tu jest super bez ustawiacza.

Pomocna?
niktnormalny
 Opinia
@Przyszły Boss 25.09.2018 18:26

niecugo to sami kierowni y liderzy i brygadzisci zostana:D

Pomocna?
TakNie
Bosinho
 Opinia
@niktnormalny 25.09.2018 19:02

Niecugo to ja zostać ustawiacz

Pomocna?
Janusz
 Opinia
@Bosinho 25.09.2018 21:52

moze ktos pochwali sie zarobkami??

Pomocna?
Krzysztof
 Opinia

@anonymous, czy możesz potwierdzić, że część pracowników jest zatrudniania bezpośrednio przez firmę Yagi, a część przez Agencję pracy? Może w późniejszym czasie istnieje możliwość przejścia z umowy agencyjnej na umowę bezpośrednio z Yagi. Może jest tutaj na forum pracownik, który mógłby to potwierdzić? Bieżący opis sytuacji w firmie, może być pomocny dla przyszłych i obecnych pracowników tej firmy.

Pomocna?
TakNie
reno
 Opinia
@Krzysztof 28.06.2018 15:14

Przerażają mnie opinie o zakładzie Yagi ....przykro jest to czytać komuś kto chciałby złożyć swoje CV

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
 Opinia

@Premier, może chciałbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Twój ostatni wpis jest bardzo krótki. Zawiera wyłącznie trzy słowa. Inne osoby, które odwiedzają ten wątek niewiele się z niego dowiedzą. Czy możesz uzupełnić swoją wypowiedź i udzielić odpowiedzi na moje ostatnie pytania? Inni pracownicy są na pewno zainteresowani zdaniem doświadczonego pracownika na temat pracy w firmie Yagi Poland Factory.

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
 Opinia

@Premier, czy na pewno chciałeś napisać, że nigdy nie trzymałeś premii w firmie Yagi Poland Factory? Jak długo pracujesz już w tej firmie? Może premia uzależniona jest od wielu czynników, które są po prostu nierealizowane? Jak oceniasz pozostałe aspekty pracy w tej firmie, czy jesteś zatrudniony na umowę na czas nieokreślony?

Pomocna?
TakNie
Andrzej2
 Opinia
@Krzysztof 16.09.2018 12:59

czynnikow jest wiele ale zadko one są zakezne od pracownika:/ nowe projekty wliczane sa jako wyroby niezgodne . brak narzedzi czeste postoje maszyn niezalezne od pracownikow. zamowienia robione sa na 8 dni w tygodniu .brak obstawy na wielu liniach i za to nie ma premi:/ nie wdpomne o chorobowym hehe kochane l4

Pomocna?
Premier
 Opinia
@Krzysztof 16.09.2018 12:59

Krzysztof proszę cie.

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
 Opinia

@Yagibylokiedysfajne, Jeżeli Twoja opinia o firmie Yagi Poland Factory jest negatywna, podaj proszę konkretne argumenty. Twoja opinia byłaby bardziej wiarygodna, gdyby posiadała uzasadnienie. Rozwiń proszę swoją wypowiedź i napisz dlaczego tak uważasz. Może wkrótce sytuacja w firmie zmieni się na lepsze?

Pomocna?
TakNie
Yagibylokiedysfajne
 Opinia

Jaki Pan taki kram. Co tu wiecej pisac. Moze Japonczycy kiedy przejrza na oczy. Ale moze to juz bedzie za późno

Pomocna?
Yagibylokiedysfajne
 Opinia

Tutaj jak ktos jest dobry to albo sam ucieka albo go wyrzuca bo jeest madrzejszy od przełożonego. Nawet maszyn nie ma kto naprawiac bo kierownika wyrzucili.

Pomocna?
Dzaaak
 Opinia
@Yagibylokiedysfajne 09.09.2018 19:53

Widać spore zmiany dla tego jak najprędzej trzeba uciekać z tej firmy. (usunięte przez administratora) syfem pogania ! Nie spodziewałem się że takie rzeczy mogą się dziać "w zakładzie pracy j między ludźmi " którzy powinni sobie pomagać A nie (usunięte przez administratora) siebie

Pomocna?
TakNie
Matryce
 Opinia

Pamiętam jak kilka lat temu byłem operatorem na matrycach. Była ekipa i fajnie się pracowalo. Ostatnio spotkałem kolegę z Yagi i okazało się że z całej ekipy już prawie nikogo nie ma i to nie tylko na hali ale i w biurze. Podobno teraz to już padaczka i zero profesjonalizmu. Pozdrawiam tych co zostali oraz tych których już podobno tam nie ma

Pomocna?
Sabat
 Opinia

Pracuje w yagi już spory czas,widzialem/am wiele sytuacji które WGL nie powinny mieć miejsca.pomiatanie pracownikiem,podkladanie klod pod nogi ,do noszenia, sprzedawanie wśród pracowników siebie nawzajem. Warunki pracy ? Totalna porażka! Zero przelotu powietrza jedynie otwarte bramy w okresie letnim. Wynagrodzenie ? Krótko mówiąc gorzej się nie da nawet z tymi weekendami pracującymi. Odradzam..

Pomocna?
Crazy joseph
 Opinia
@Sabat 29.08.2018 22:52

To czemu nadal tam jesteś??

Pomocna?
Sabina
 Opinia
@Crazy joseph 30.08.2018 00:21

Bo trzeba gdzieś pracować. Jak się ma rodzinę do utrzymania. Jak nie rozumiesz. Jak jesteś po znajomości to się ciesz. Karma wraca. Gdzie ten holerny PIP pomóżcie tym ludziom.

Pomocna?
Josef crazy
 Opinia
@Sabina 30.08.2018 10:26

Ja tam tylko Andrzeja znam.

Pomocna?
Karolina
 Opinia

Idealnych firm nie ma ale jak ktoś chce pracować i dobrze to robi to jestem przekonany, że będzie zadowolony.

Pomocna?
Słońce
 Opinia
@Karolina 23.08.2018 10:31

Fakt niema idealnych firm lecz nie wolno szmacic osób które chcą pracować bo np ma zły dzień. Od kiedy Karolina pisze ( jestem przekonany)

Pomocna?
Łon
 Opinia
@Karolina 23.08.2018 10:31

Nastroje znowu się pogorszyły i niema co się dziwić yagi "dzieli się" na dwie części połowa ludzi angażuje się w dobro firmy wypruwaja flaki aby normy były i żeby każdy był zadowolony.Natomiast druga połowa ma to totalnie w poważaniu i o dziwo Ci drudzy lepiej na tym wychodzą.

Pomocna?
Łon
 Opinia
@Karolina 23.08.2018 10:31

Mylisz się. Zadowolone to jest chyba tylko biuro.Bo jak narazie połowa kadry rozważa zwolnienie.

Pomocna?
Marko
 Opinia
@Łon 23.08.2018 21:26

Ludzie dzien w dzien odchodza i jak tu mowic o stabilizacji czy normach jak zarobki sa skandalicznie niskie

Pomocna?
Słońce
 Opinia
@Marko 25.08.2018 14:06

Ludzie będą odchodzić jeśli będziecie ich tak traktować przedmiotowo. Są nie godne warunki pracy i płacy gdzie jest PIP. Góra czyli menadzerowie liderzy itd są uzależnieni od ludzi produkcyjnych. Odradzam wszystkim pracy w tym zakładzie

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Enriko
 Opinia

Droga kolezanko trzeba bylo mu powiedziec zeby spie......i spokojnie opuscic zaklad

Pomocna?
Slonce
 Opinia
@Enriko 25.08.2018 14:09

Drogi kolego masz rację. A potrzebuje pracy dlatego byłam cicho. Nie wiedziałam że z kontroli jakości lider jest tak pruderyjny.

Pomocna?

Zostaw opinię o Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów - Żarów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.