Stalgast sp. z o.o.

Radom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 415 ocen.

Stalgast sp. z o.o.
2 415

Opinie o Stalgast sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalgast sp. z o.o.

Agnieszka

@pracownik, mnie nie interesuje praca w firmie. Jestem moderatorem forum Gowork.pl. Moim zadaniem na wątku jest (między innymi) zachęcenie osób znających firmę do aktywności na forum. Myślę, że Twoja wskazówka może okazać się pomocna dla innych zainteresowanych rekrutacją do Stalgast. @kokos, forum dotyczy opinii odnośnie tego, jakim pracodawcą jest firma Stalgast. Dlatego zachęcam do nieodbiegania od głównego tematu wątku.

kokos

imperial tabasco w radomiu na tytoniowe dawne zakłady tytoniowe to świetna firma.z tradycjami warto poczytać opinie na gowork . polecam jak ktoś chce.zmienić robótke...

Agnieszka

@Skrzywdzony, czy pracujesz w Stalgast we wspomnianym przez Ciebie dziale? Na jakim stanowisku? Jak przestawiają się warunki zatrudnienia i czy pracujesz na umowie o pracę? Czy firma oferuje pozapłacowe benefity osobom zatrudnionym w niej? Jak pod tym względem oceniasz swojego pracodawcę?

pracownik
@Agnieszka 02.07.2018 15:35

@Agnieszka, widzę że jesteś szczególnie zainteresowana warunkami zatrudnienia w Stalgast Radom. Zapraszam do wysłania aplikacji na adres rekrutacja@stalgast.com Na pewno ktoś się z Tobą skontaktuje i odpowie na wszystkie pytania, które zadałaś

Skrzywdzony

Nie polecam pracy w Stalgast Sp. z o.o. zwłaszcza w dziale księgowości który jest klitka osób awansujacych za podlizywanie się i okablowanie na innych pracowników. Nakładają na innych duzo obowiązków i pozniej W nagrodę pozbywają się. Nie polecam. Dyskryminacja

Wawa ingeneer

Brawo Irma ! Pisana prawda na tym forum jest rzeczywistością a do tego od czasu do czasu ktoś dobitnie da do zrozumienia ze to (usunięte przez administratora) stg to st... k... stg j... jest stg trzeba pie... stg lalala Wawa pozdrawia przedmieścia

Agnieszka

@Michael, możesz podzielić się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie Stalgast? Na jakim stanowisku pracujesz bądź pracowałeś u tego pracodawcy? Co możesz napisać na temat panującej atmosfery pomiędzy pracownikami? Czy nowo zatrudnione osoby mogą liczyć na wsparcie od starszych bardziej doświadczonych pracowników? Zachęcam do wyrażania swoich opinii na temat pracy w firmie Stalgast.

Irma
@Agnieszka 13.06.2018 08:28

pracowałam chwile w tej firmie i nigdy więcej - jak nie jesteś czyjąś rodziną ciotka wujkiem siostrą bratem to nikt nie pomaga, nowe osoby nie mogą liczyć na pomoc b maja zaje... problem z tym starzy pracownicy. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi tej pracy!

Agnieszka

@henvik, dziękuję za odpowiedź. Czy osoby te o których wspomniałeś nie wykazują chęci do pracy i nauki w firmie Stalgast? Czy poza przyjęciami "po znajomości" osoby, które aplikują na wolne stanowiska do pracy mają szanse w procesie rekrutacji? Napisz proszę jak wygląda ta kwestia. @Cbn, możesz w sposób bardziej szczegółowy opisać kwestię związaną z przyjęciami młodych osób do pracy? Czy nie wykazują oni żadnych chęci nauki pracy na stanowisku na jakie zostają przyjęci? Podziel się z nami swoją wiedzą na ten temat.

Robert

Jaka rekrutacja ????? Przyjmowanie żon mężów i pociotków nic nie mających pojęcia ale chyba tak musi być bo puknięty czuwa by nikt mądrzejszy od niego się nie przyjął oraz taki co nie będzie jak jego stado potulny i kiwajàcy głową zawsze na tak

Agnieszka

W chwili obecnej w internecie oraz innych źródłach informacji brakuje ogłoszeń z wolnymi stanowiskami w firmie Stalgast. Czy ktoś z Was posiada informację na temat ewentualnych obecnych przyjęć do pracy w tej firmie? W jaki sposób pracodawca rekrutuje nowych pracowników? Zachęcam do wypowiedzi na ten temat.

MajkelJordan
@Agnieszka 19.06.2018 08:11

Rekrutacja o czym mowa każdy jest od kogoś rodzina znajomy itd ludzie z ulicy nie mają wejścia pracy. Musi być szepniete słowo i to proszenie o w kręcenie.

Piter

Agnieszka a może pukafka idź sobie stąd

Michael

Dajcie spokój pukafce wszyscy dobrze wiedzą jaki on jest czwany lis i nic poza tym ale trzeba mu pogratulować i jego ekipie, że z taką "wiedzą" można zarządzać sporą znaną firmą normalnie nie do wiary

Agnieszka

@Normalny, czy możesz napisać o jakich konkretnie zmianach piszesz w firmie Stalgast? Możesz coś więcej napisać na ten temat? W dalszym ciągu trudno jest z Twojego wpisu zrozumieć o jakich zmianach piszesz. Czy chodzi o planowane zmiany względem warunków pracy jakie oferuje pracodawca?

Normalny

Zmiany tu to normalka jak ktoś napisał zmiana wymusza zmianę. Co do gotowości na zmiany to "trochę" luda jest gotowa na zmianę która załatwi wszystko na dobre czyli zmiana pukafki naszego "uroczego" dyrka zagubionego w swojej przebiegłości i na tym the end

Agnieszka

@Hello, o jakich zmianach piszesz? Co miałeś na myśli pisząc swój komentarz na temat pracy w firmie Stalgast? Czy w firmie szykują się jakieś zmiany o których mógłbyś napisać coś więcej? Twoja informacja będzie bardzo pomocna dla osób poszukujących informacji o tym pracodawcy.

Hello

Gotowi na zmiany?

Agnieszka

@Dino, a jaki rodzaj umowy oferuje pracodawca? Czy poza podstawowym wynagrodzeniem są jakieś dodatki, premie? Pracownicy mają dostęp do benefitów pozapłacowych? @center, możesz powiedzieć coś więcej o sytuacji w firmie? Co dla Ciebie oznacza to, że jest dobrze?

center

w imperial Tabasco w Radomiu jest dobrze w zakładach tytoniowych trzeba sobie poczytać opinie na GoWork i wtedy można ocenić.

CBOS

Pukafka pobił rekord goworka w ilości łapek w górę za tym żeby swoje umiejętności mógł wykorzystać gdzie indziej zaglosowalo na chwilę obecna aż 91 osób, jestem w szoku i on chyba też :) Panie jak to mówi stare dobre przysłowie raz cygan przez wieś przechodzi, bajki i opowiastki i obiecanki już na niewielu osobach robią wrażenie. Dzisiaj jest 3 maj i patrząc na powiewajaca flagę na wietrze pomyślałem właśnie o nim dokładnie odzwierciedla jego stanowczosc i dane słowo.

CBOS

Kto jest za zmianą Dyrektora fabryki Stalgast Radom (łapka w górę )

Piękna córka
@CBOS 26.03.2018 23:23

O kurcze pukafka pobił rekord goworka w ilości łapek w górę. Szacun !

Agnieszka

Zapraszam wszystkie osoby udzielające się w wątku do zapoznania się z regulaminem serwisu, znajdziecie go tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin. Pamiętajcie, że jest to forum publiczne i panują tu pewne zasady. Nikogo nie obrażamy, nie przeklinamy i piszemy rzeczowo. @Dino, co nie podoba Ci się w firmie? Chodzi tylko o kadrę, czy masz też inne uwagi?

Dino
@Agnieszka 25.04.2018 05:44

O kadrę chodzi firma jeżeli chodzi wynagrodzenia nawet ok i zawsze w terminie ale poza tym lipa kolesiostwo i sygnaliści dyra jak się jest w środku tego wszystkiego to się to widzi bo na odległość i przez ekran kompa to może to dobrze wygląda zresztą aby do 10-tego haha

anonim

(usunięte przez administratora)

Czujny

Pracusiu, chyba pomyliły Ci się fora. Tu się pisze tylko o Radomiu. Nie wrzucaj dwóch spółek do jednego wora.

"Oddany" meblowiec

Je....ć stalgast w takiej postaci szlak mnie trafia na codzień jak widzę pukafkę i całą jego zbieranine szczurów po podstawowce lub takich jak pachnące skrzydło genderowe co on zrobił z tej firmy kiedyś można się było pochwalić ze się tu pracuje a teraz lepiej powiedzieć ze jest się bezrobotnym niż przyznać ze się tu pracuje dla mnie liczy się kasa co miesiąc nawet niezła i to mnie tu trzyma ale jak coś nic bym dla tej firmy nie zrobił w razie w

Usatysfakcjonowany zmianami

Szeryf juz zaciera rece, a liderzy krzycza wiecej. Laser wytnie, prasy zagna to prezesi hajs znow zgarna. Spawacz spawa, montaz sklada. Na jakości wyjdzie wada. Niby grad jest, rysy, wgnioty - (usunięte przez administratora) nam w (usunięte przez administratora) złotych. Pensje były po 3 koła, teraz jest podstawa goła. Kto mądrzejszy już (usunięte przez administratora) kto ma kredyt ten się boi. Nie ma jednak co rozpaczać, najważniejsze że jest praca. Pozdro. :-)

Prawda
@Usatysfakcjonowany zmianami 14.03.2018 06:36

To jest zarabista kwintesencja aktualnej sytuacji w firmie. Gratuluję talentu autorowi. Miejmy nadzieję że jednak nie będzie tak źle bo za podstawę to nikt tam nie będzie tak zapierdzielal

Sprawiedliwość i solidarność

Są przyjęcia są zwolnienia jest wszystko, nooo oprócz sprawiedliwości płacowej rozbieżności sięgają nawet 2 tysi ale z tym trzeba żyć. Poprostu sprawiedliwa organizacja płac przerasta kadrę pójdziesz po podwyżkę lub wyrównanie to ci obiecaja że w najbliższym czasie coś się zmieni i tak w koło macieju. Może niech zatrudnia specjalistę który powie im jak to zrobić żeby było sprawiedliwie tylu ich tu łazi. Niesprawiedliwe wynagrodzenia za podobna pracę są krzywdzące tym bardziej jak się słyszy że ktoś dostaje 50% premii do wysokiej podstawy a pracuje tu o 4 lata krócej albo i więcej. Ceny rosną a żyć z czegoś trzeba. A tak wogole to gratuluję pomyslodawcy wysokich premii na meblach. Niesprawiedliwe wynagradzanie również podlega pod paragraf ale jest tu tylu mondralow którzy pewnie to wiedzą

Kolunio
@Wow 15.03.2018 10:40

a ty białego nie wciągaj

Biuro

Poczytałem sobie i wnioski są następujące : dyrektor/kierownik powinien posiadać odpowiednie kompetencje, wiedzę, wykształcenie i kulturę osobistą a spójrzcie kto teraz jest na tych stanowiskach tu ludzie kupieni z innej firmy bez żadnych kompetencji szefuncio z fajna przeszłością i dyro fajna gadka są tez tacy jak policjant po co to wiecie - zróżnicowanie w zarobkach świadczy o kolesiostwie i braku jakiegokolwiek pomysłu - rotacja pracowników czym jest spowodowana ano właśnie brakiem kompetencji naszych tzw dyrów i kierowników Itd itd

A taki nikt

Przepraszam ale jestem świadom tego co pisze i jestem swiadom konsekwencji prawnych, stwierdzam że to co piszą o pukafce jest prawdą. Jeżeli ktoś się nie zgadza proszę podac szczegoly i uzasadnić. Życzę powodzenia i gratuluję

Karo

Zgadza się to kłamstwo w rzeczywistości jest dużo gorzej z kukim mniej niż zero a egaz owcy mogą go wielbić bo jak przechodzili tu to dostali sporą kasę pod stołem i lepsze zarobki od tutejszych

anonymous

Fszystko co piszom o naszym dyrektosze.to klamstfo. Pozdrawiamy.hłopaki z E.gazU

elo

jutro za 2 dni zaczynam jako ślusarz może ktoś coś powiedzieć o tym stanowisku

Przepraszam!? pan tu nie stał!
@elo 27.02.2018 12:10

Przyjdziesz, nauczysz się i pójdziesz, taki myk. Zło w tej firmie ma podkrążone oczy i siwą czupryne i jest jedno nie rozmienialne na osoby. Jak to śpiewał Ryszard Rynkowski "szczęśliwej drogi już czas" Dzięki komorom do szlifowania napewno wzrosną zarobki na szlifowaniu bo zwiększy się rotacja pracowników że względu na ciężkie warunki pracy, ot ci udogodnienia. Ale fajnie wygląda trzeba przyznać :)

James

Tu nie liczy się jak ktoś dobrze pracuje ktoś kto ma wlasne zdanie ktoś kto chce coś zmienić tu liczy się pracownik który jest potulny i kiwa głową na wszystko na tak co mu każą asertywność jest tu niemiłe widziana a kto ma jaja długo tu nie popracuje zresztą to co się dzieje w tej firmie to nawet scenarzysta telenoweli by nie ogarnął brawo kuki i spółka ech....

Zostaw opinię o Stalgast sp. z o.o. - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalgast sp. z o.o.