TIME SECURITY

• Czeladź
  • Maczki
  • Jaworzno
  • Dąbrowa Górnicza
Katowice - Time Security Sp.zo.o.

3. Opinie o pracodawcach Mysłowice
  5. Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Opinie o TIME SECURITY Mysłowice

Nie przegap nowości o TIME SECURITY Sp. z o.o.!

MARKO

02.01.2021 12:49

JA PRACUJĘ TIME SECURITY OD 19 LUTEGO 2018. MÓJ PIERWSZY OBIEKT BYŁ W PODLESIU NA NIEZAPOMINAJEK DO 30 KWIETNIA 2018.. OD MAJA DO 6 GRUDNIA 2018 KOLEJE ŚLĄSKIE UL. RACIBORSKA 58 OD 8 GRUDNIA 2018 ZAKŁAD ZIELENI TĘŻNIA SOLANKOWA W LIGOCIE UL. WCZASOWA 15. DO CHWILI OBECNEJ MAM UMOWĘ DO 31 STYCZNIA 2021. OD POCZĄTKU NA TĘŻNI SOLANKOWEJ STAŁEM SIE DOWÓDCA POSTERUNKU KTÓRY ROBI GRAFIKI. OBECNIE EMERYCI I RENCIŚCI CHCĄ MNIE WYELIMINOWAĆ Z OBIEKTU. A KIEROWNIK BOI SIĘ ZE MNĄ PODJĄĆ ROZMOWY. NA AMFITEATRZE JEST OSOBA 19 LAT DO SETKI I ON MA DALEJ PRACOWAĆ A JEMU STRASZNIE JADĄ SZWAJE NIE IDZIE WYTRZYMAĆ. TEN CZŁOWIEK CHYBA CHCE ZAKOŃCZYĆ ŻYCIE NA POSTERUNKU. MA EMERYTURĘ TRZYNASTKĘ , CZTERNASTKĘ A JA NIE MAM NIC BO SZANOWNY ZUS CUDOWNIE UZDRAWIA I NIE CHCE DAĆ RENTY KIEROWNIKOWI DAŁEM PROPOZYCJĘ ŻEBY PRZYJECHAŁ NA OBIEKT 3 STYCZNIA 2021 LUB 6 STYCZNIA BO MAM SŁUŻBĘ 24 GODZ. OD 7 DO 7. MARNE SZANSE CZY SIĘ ZJAWI..........
    Boczek Arnold

04.02.2020 12:18

Pracuję w firmie 3 miesiące i uważam że jest prze wspaniale i prze cudnie. Wynagrodzenie dostaję ponad średnią krajową z premią co miesiąc 800 pln oraz 300 pln za nie korzystanie z chorobowego. Kierownik wspaniały i dowódca do rany przyłożyć. Człowiek MIŁOŚĆ od pierwszego wejrzenia. Zakochałem się w Time Security i moim Obiekcie bo jak przychodzę do domu i wiem, że pójdę do pracy za 2 lub 3 dni to dostaję SILNYCH MYŚLI SAMOBÓJCZYCH. Wtedy przychodzi z pomoca mój Kochany Kierownik i Dowódca. Kocham Kocham Kocham TIME SECURITY !!!!! Boczek Arnold :) :)
    Ania

17.12.2020 08:12

Chyba Ci się premie przyśnily.
    Falcon121

08.12.2020 22:45

Witam ja chciałbym powiedzieć tyle że pracownicy tej Agencji Ochrony pracujący na obiekcie w Warszawie tj ZUS Podskarbińska 25 wogole niewłaściwie wykonują swoje obowiązki tzn po wejściu do budynku nie mierzą temperatury co należy do ich obowiązków zgodnie z ustaleniami z Administracją Obiektu i to jest karygodne bo będąc w instytucjach nawet takich jak Sądy Prokuratura i to ludzie wchodzący są proszeni o podejście do ochrony w celu zmierzenia temperatury
    Strażnik Teksasu

16.11.2020 17:31

Firma jest dobra zwiedzam każde obiekty, ale nie ma co ukrywać Panowie z Dębieńska stare emeryty leżą w kanciapie patrole są pojedyncze. Jest tam paru młodych aktywnych chłopów którzy robią tak jak ma być tyle w temacie

24.11.2020 05:58

Hahaha każde obiekty jak sobie narysujesz tonie możesz zwiedzać
    timonek

09.11.2020 08:58

witam mam pytanie. Jesli mam mniej niż 26 (co z tym idzie nie odciągają mi podatku) do tostane wypłate zgodnie z tym że noe płace podatku czyli 2600zł czy 1900 i bede musiał sie o to upomnieć. nie wiem bo dopieo miesiąc pracuje
    Alicja

10.11.2020 05:14

jeśli masz mniej niż 26 to zabiorą ci wszystko podatek + wynagrodzenie bo z czym do mnie ! :) Księgowa kreatywna :)
    Pracuś

24.08.2020 08:25

Mam pytanie czy płacą za każdą godzinę czy ile człowiek by godzin nie zrobił to zarobi to samo?
    Bo

31.08.2020 17:48

Ile by człowiek nie zrobił tyle płacą, żeby jeszcze chętni byli

09.05.2020 10:17

Dziewczyny jaki styl panuje w TIME SECURITY Sp. z o.o.?
    Bo

24.06.2020 14:41

No jak ochrona to tylko dyscyplina no nie?
    W

25.06.2020 01:08

Idź pracować na hutę do łabędź to zobaczysz stylowe tej pracy
    klemens889

19.04.2020 12:30

Jaka jest firma ochroniarska Time Security czy wypłacają całą wypłatę

08.04.2020 15:25

Ciężko wam było wysłać wypłaty na święta tak żebyśmy zrobili zakupy???!!! Nie wiecie jak trudno jest teraz zrobić zakupy w sklepach??? Sobie już rozdaliscie premie świąteczne a nas trzymacie do samego końca!Mało bierzecie kasy za nas z PFRON-u?! Ta firma jmwraz z kadrą zarządzająca to jedno wielkie nieporozumienie!
    Marlena

21.02.2020 15:39

Wygrali przetarg na zajezdnię kolejową Katowice Zawodzie.
    Justice Warrior

25.02.2020 17:22

To pewna informacja?
    k

27.02.2020 11:57

A gdzie ty masz na Zawodziu "zajezdnie" kolejowa???Tam sa tylko Tramwaje Slaskie!
    Adrian82

21.01.2020 15:05

Witam jak tam u was tj na Czokach od nowego roku że stawkami
    Pracownik ????

28.01.2020 10:51

Dowiemy się w lutym jak wypłata przyjdzie z tym że podejrzewam że większość odrazu powiadomi Czok jak się wypłaty nie będą zgadzać

27.01.2020 21:08

Jakie są zarobki? Ile godzin pracy? Ile dni w tygodniu? Czy przyjmują studentów?
    kokoloko

28.01.2020 07:32

Na samym wstępie przy przyjęciu dostajesz (usunięte przez administratora)pln zasadniczej pensji + (usunięte przez administratora)% dodatku za godziny nocne + (usunięte przez administratora)% dodatku za każdą nadgodzinę + (usunięte przez administratora)pln dodatek studencki + (usunięte przez administratora)premia za przychodzenie do pracy. Polecam pracę w TIME SECURITY ponieważ dbają o pracownika w standardach europejskich (usunięte przez administratora)
    Motylek

27.01.2020 20:54

Czy zatrudniają studentów?

Oferty pracy - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pracownik Ochrony

Pracownik Ochrony

Białystok

B.

27.01.2020 20:50

Jakie są zarobki? Na ile godzin jest praca i ile dni w tygodniu? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?

20.12.2019 01:56

Belmondo

29.12.2019 06:34

Prestiżowy zespół to był kilkanaście lat temu, teraz została tylko nazwa która budzi sentyment. Tak to jest jak się jest przyjętym z polecenia nie mając wcześniej żadnego doświadczenia w branży. Gość dostaje auto służbowe i pieczątkę szefa ochrony i rozwozi karty pracy i to są jego obowiązki. Brak jakiejkolwiek odpowiedzialności, większość pracy za nich wypełniają ludzie na obiektach robiący grafiki. Dzwoniąc do tych pseudo kierowników nie jest się wstanie nic załatwić, bo oni nic nie wiedzą albo zgarniają że oni się tym nie zajmują.(usunięte przez administratora)
    @

yes :)

26.11.2019 17:44

Piekna

27.11.2019 05:56

To na jakim obiekcie pracowałaś pracowałeś
    zna

28.11.2019 15:22

Piekarska Krymar 1-3 Chorzów Batory :)
    Mewa

13.11.2019 19:53

DZIAŁ HR NA ZAWSZE W SERCU!!!!! Polecam Panie z działu HR!

21.11.2019 12:43

Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy, Panie z działu HR.
    adix36

18.11.2019 09:37

witam pracuję w firmie od kilku miesięcy. Jestem zadowolony wypłata na czas. Przełożeni się nie czepiają o bele co :-) mam porównanie z innymi firmami ochroniarskimi gdzie pracowałem. Godziny pracy takie jak ustalone na danym obiekcie.
    kocurek

10.11.2019 17:27

nie podszywaj się pod kotka bo to mój nick podszywanie się pod kogos kim nie jesteś jest karalne
    Jan Paweł II

12.11.2019 17:13

Kocurek ty wyglądasz jak paragraf i sam twój wygląd wywołuje karalność cieciu a jak masz problem to na Korczaka W Szopienicach jest przychodnia Psychiatryczna i przyjmuje dobra lekarka. A jak masz większy problem to na Komisariacie Chorzów Batory przyjmuje Dzielnicowy. On jest psychoterapeutą. Polecam kocurek niedorozwoju :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TIME SECURITY?

Były

12.11.2019 13:20

Niestety nie mogę polecić tej firmy, 16 h od 15-7 praca, nie ważne, że dojeżdżasz z daleka. Czasem po 36 h się zdarzało, bo nagle zmiennik na L4 bądź "wypadł" mu autobus. (usunięte przez administratora) Jedyny plus to wypłata była zawsze na czas.
    Dowódca

30.10.2019 14:24

@ Kotek Czekom na Ciebie Kotek bo potrzebuja takich chopów. Przidź i bydziesz robić co ci koża i bydzie groć. Yno bydziesz kapować i donosić a obstoisz. Jo takim ludziom przaja bo jo jest hanys z Rudy Slonski. Czekom na Ciebie gorolu DOWÓDCA KRYMAR ADAM SZ.
    Kotek

24.10.2019 12:27

@ DOWÓDCA KRYMAR PIEKARSKA 1-3 Pan ADAM. Panie Dowódco proszę się do mnie odezwać, ponieważ chcę z Panem współpracować i chcę i pragnę być Panu oddany całym sobą czyli duchem i ciałem. Moje ręce i nogi i reszta ciała należą do Pana. Bedę oddanym i usłużnym Pracownikiem. Zrobię wszystko co Pan każe. Jest Pan z uzyskanych przez moją osobę informacji wzorem człowieka DOWÓDCY i HONORU. Dlatego czekam na informcję od Pana Mój SZEFIE I WŁADCO.

28.10.2019 17:43

hehe :)
    ola

26.10.2019 14:53

Nie ma co się tu przyjmować. firma jest beznadziejna. Oszukują i kręcą.
    Monika

27.10.2019 10:22

Firma (usunięte przez administratora) z urlopem, nie płacą za godziny nocne.
    kotek

12.10.2019 23:04

czy ma ktoś kontakt do pana dowódcy z piekarskiej ? a jeśli tak proszę o odpisanie
    Steven Sigal

13.10.2019 06:43

Proszę się zwrócić do Dzielnicowego Komisariatu Chorzów Batory. On ma namiary i wie wszystko o Panu Dowódcy :}
    podsumowanie

09.10.2019 18:02

ta firma to (usunięte przez administratora) normalny tam nie obstoi.

Kontakt - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pukowca 15 40-847 Mysłowice

NIP:2220818844

Branże: Sprzątanie

07.10.2019 11:41

Jak ze studentami w TIME SECURITY Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
    o

07.10.2019 14:21

nie.
    monia

06.10.2019 12:36

Czy Wam też zabierają urlop?
    Jan Paweł II

28.09.2019 18:56

Proszę nie obrażać Grażynki z Krymaru Piekarska. Jest nominowana do Big Brothera w TVN oraz Love Island jako puf muter ( (usunięte przez administratora) muti ) Kochamy Cię :)

09.09.2019 18:56

11.09.2019 08:54

Masz od tych spraw inne strony G. Pomyliłaś portale.

11.09.2019 14:47

Zgadzam się :)
    spokojny

07.09.2019 15:50

nie obrazac niewinnych i uczciwych pracujacych ludzi niemacie nic na sumieniu to uderzcie kamieniami zobaczymy ilu z was jest uczciwych wobec niezaleznie od jakiejkolwiek firmy
    Ninka

07.09.2019 18:27

Najpiękniej sklejony wazon nie będzie tym co był. To prowizorka A takie firmy jak ta boją się ujawnienia przekrętów czy prawdy A ludzie bardzo jej nie lubią :)

05.09.2019 12:38

Z mojej strony mówię po raz ostatni ta firma wygląda jak konflikt (według was) a nie ujawnienie faktów i tego co tam się działo i dzieje. Tak to jest kłamstwo przyjmijcie A prawdy nie i do tego(prawdziwej) prawdy. Pozdrawiam
    Tymon

08.08.2019 11:16

Czyżby konkurencja tak zainspirowała do napisania tych bzdur? Firma ma dobre opinie i poradzi sobie!
    Anka

10.08.2019 16:10

To prawda. a to ze to taka wspaniała firma to piszą ci z biur co to czytają a to i tak nic im nie pomoże :D (usunięte przez administratora)

05.09.2019 11:40

Witam Pana/Panią, opinie Pana/Pani występują również pod innymi firmami z branży ochroniarskiej. Nic nie wnoszą do tematu. Prosiłabym o zaprzestanie komentowania, jeśli Pana/Pani opinia nie dotyczy tematu, czyli tutaj opinii firmy. Pana/Pani komentarz zostanie zgłoszony do administratora strony oraz kierownictwa firmy. Pozdrawiam, Agata Dział HR
    Marta

27.09.2018 10:11

Pojawiają się tu komentarze o bardzo długich godzinach pracy i braku wynagrodzenia za nie. Ciężko zweryfikować, czy te informacje są prawdziwe, ale jeśli tak, czy takie sytuacje zostały przez Was zgłaszane? Jeśli ponad normę pracują osoby niepełnosprawne, zdecydowanie należy temu przeciwdziałać, ponieważ może dość do wypadku. @Siwy, czy inne osoby także mają podobne zdanie jak Ty i chciałyby otrzymywać jakieś dodatki? Może warto grupowo udać się do kadr i przedstawić swoje zdanie?
    krist

02.08.2019 18:19

Zapopomnij wszyscy są mocni tylko w gębie i anonimowo, a prowodyra się zwolni i reszta siedzi cicho .

05.09.2019 11:40

12.08.2019 13:58

Grażyna

26.08.2019 19:33

Adaś Sznura się właśnie ujawnił pamiętajcie jak ktoś nie potrafi pisać to właśnie on. co ja sie jego smrodu nawąchałam w tej budce. Dajcie sobie z nim spokój makabra

05.09.2019 11:39

Dzień dobry, prosiłabym Państwa o zaprzestanie komentowania, ponieważ dotyczą one konfliktu, a nie opinii firmy. Państwa sprawa została zgłoszona do kierownictwa firmy Time Security. Dodatkowo przypominam, że ujawnianie danych jest karalne. Z góry dziękuję za wyrozumiałość. Pozdrawiam, Agata Dział HR

26.08.2019 21:20

05.09.2019 11:36

Witam Pana/Panią, opinie Pana/Pani występują również pod innymi firmami z branży ochroniarskiej. Nic nie wnoszą do tematu. Dodatkowo ujawnia Pan/Pani dane osób pracujących w firmie, a jest to karalne. Prosiłabym o zaprzestanie komentowania, jeśli Pana/Pani opinia nie dotyczy tematu, czyli tutaj opinii firmy. Pana/Pani komentarz zostanie zgłoszony do administratora strony oraz kierownictwa firmy. Pozdrawiam, Agata Dział HR

25.08.2019 01:34

Mlody

26.08.2019 22:32

Ty (usunięte przez administratora) pilnuj złodziei siebie też znam firmę i wiem jacy ludzie tam robią więc wara odemnie

27.08.2019 05:43

27.08.2019 21:32

Darek

04.09.2019 08:28

Możesz zapomnieć o jakichkolwiek dodatkach.

05.09.2019 11:33

02.09.2019 22:54

K

04.09.2019 14:50

Powinnaś kobieto wiedzieć że ujawnianie danych osobowych jest karalne, jak i poniazanie osoby ze względu na chorobę. Zapytaj prawnika.

05.09.2019 11:23

Dzień dobry, prosiłabym o zaprzestanie komentowania, jeśli sprawa nie dotyczy bezpośrednio opinii firmy. Ujawnianie danych jest karalne. Sprawa Państwa konfliktu została przekazana kierownictwu. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Agata Dział HR

Zostaw merytoryczną opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o.