TIME SECURITY

• Czeladź
  • Maczki
  • Jaworzno
  • Dąbrowa Górnicza
Katowice - Time Security Sp.zo.o.

3. Opinie o pracodawcach Mysłowice
  5. Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Opinie o TIME SECURITY Mysłowice

Nie przegap nowości o TIME SECURITY Sp. z o.o.!

Zainteresowana

26.03.2022 10:46

Poziom konwersacji ,jest szokujacy.Chyba lepiej wypowiedziec swoje zale bezposrednio do osob ktorych rzecz dotyczy.Takie pranie brudow nie daje konstruktywnej opini o firmie ,ani tez nie rozwiazuje sprawy.Fakt faktem do dzis czekam na telefon od Kierownika.Mysle ze raczej Time mnie nie wybralo.

28.03.2022 08:58

Dzień dobry. Proszę ewentualnie przedstawić sprawę w HELPDESK - sprawy pracownicze: tel. +48 533 329 991 lub e-mailem: [email protected]. Chyba że wcześniej kontaktowała się Pani bezpośrednio z konkretnym kierownikiem. Pozdrawiamy!
    Dua

24.03.2022 20:35

Marko. Tego się nie da już czytać! Wiecznie pokrzywdzony!! Znajdź se chłopie inną robotę a nie szukaj problemów u innych. Byłam ostatnio w firmie i teksty ochroniarza w helpdesku były mocno żenujące. Myślę że dyrekcja powinna coś z tym zrobić. Ogólnie nie narzekam. Uczciwe rozliczenia, czasem wymagające wyjaśnienia. Po paru latach pracy i doświadczeniu z innych firm uważam że Time jest super. Kto chce pracować to zarobi.

24.03.2022 21:18

Co Pani rozumie przez "mocno żenujące teksty w HelpDesku"? Żeby stosownie zareagować, musimy wiedzieć, czego właściwie dotyczą Pani uwagi. Pozdrawiamy!

12.03.2022 22:24

14.03.2022 12:15

Dzień dobry. Jeśli wejdzie Pan na naszą stronę www, znajdzie Pan stosowne kontakty do zgłoszenia ewentualnych skarg czy wniosków (np. telefon dedykowany pracownikom HELPDESK czy e-mail ZGŁOŚ PROBLEM). Sugerujemy skorzystanie z nich, jeśli ma Pan zastrzeżenia co do działań przedstawicieli firmy lub chce zgłosić jakiekolwiek inne, merytoryczne uwagi. Prosimy jednak o powstrzymanie się od anonimowych obelg, inwektyw i osobistych wycieczek, bo na tego rodzaju wpisy nie możemy i nie będziemy reagować. Pozdrawiamy.
    Bossak

15.03.2022 07:26

Helpdesk to ściema żadnych uwag nie rozpatrujecie, siedzi gość co mamrota jakieś głupoty i zbywa ludzi taki to help desk. Najgorsze że ludzią się nie chce po sądach włóczyć i na tym bazujecie.

08.03.2022 16:37

Jerzy

14.03.2022 09:34

Oczywiście, że konkretne umiejętności.To dziwię się, jak osoba z pofem nie potrafi obsługiwać paralizatora ????
    Stefanescu

15.03.2022 07:18

Zarabiasz 19, 70 zł brutto - ile to netto? Minimalna stawka godzinowa umowy zlecenie 2022 określa, że pracownik otrzymuje "na rękę" minimum 13,91 zł. Kwota obejmuje składkę na ubezpieczenie emerytalne (1,92 zł), ubezpieczenie rentowe (0,30 zł) oraz ubezpieczenie zdrowotne (1, 57 zł), a także zaliczkę na podatek (2 zł). Firma Time Security ma jakieś inne stawki zaniżone.......
    Były

13.03.2022 21:40

Będziecie płacić podatek na koniec roku bo zatrudniają na działalności niezarejestrowanej także uważajcie stawka wychodzi dużo mniejsza
    Miro

05.02.2022 02:30

Mam pytanie czy firma Time security oprócz pensji daje np bony świąteczne, czy płaci za pranie, dojazd do pracy? Czy są tworzone warunki na obiektach dla osób niepełnosprawnych?

08.03.2022 10:16

obecnie jestem bez pracy. ciągle szukając nowej. A W TIME TYLKO HONORUJĄ EMERYTÓW CO MAJĄ PODWÓJNE DOCHODY A TYCH CO ZUS CUDOWNIE UZDRAWIA WYSYŁAJĄ NA BRUK TO JEST CAŁA PRAWDA O TIME. MĄDREMU DOŚĆ..........

08.03.2022 10:20

PRAWDA W OCZY KOLE. JA TYLKO PISZĘ PRAWDĘ. NIE SAMYM CHLEBEM CZŁOWIEK ŻYJE LECZ KAŻDYM SŁOWEM KTÓRE POCHODZI Z UST BOŻYCH. NIECH ZSTĄPI DUCH ŚWIĘTY I ODNOWI OBLICZE ZIEMI TEJ ZIEMI. CZAS PRÓBY POLSKICH SUMIEŃ TRWA. SŁOWA DO DZISIAJ SĄ NADAL AKTUALNE I NA CZASIE.......
    Pracownik ochrony

07.03.2022 16:01

WSZYSTKIM PANIĄ PRACUJĄCYM W TIME SECURITY Z OKAZJI DNIA KOBIET 8 MARCA SKŁADAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDROWIA I DALSZEJ OWOCNEJ WSPÓŁPRACY DLA DOBRA FIRMY.

08.03.2022 08:56

W imieniu wszystkich Pań zatrudnionych w firmie - serdecznie dziękujemy! :)
    Robcio

05.03.2022 12:15

Nie polecam tej firmy to firma kogucik dziś jest jutro jej nie ma czuje smród z daleka . Odradzam wszystkim mieć coś wspólnego z tą firmą .

07.03.2022 08:41

Dzień dobry. Nie możemy polemizować z Pana osobistymi ocenami i odczuciami, jednak gwoli wspierania faktów: na rynku ochrony funkcjonujemy od ponad 15 lat i nic nam nie wiadomo, aby w najbliższym czasie coś się miało w tym zakresie zmienić. Pozdrawiamy!

07.03.2022 17:34

i OD 15 LAT OKRADACIE ZWYKŁYCH PRACOWNIKÓW. ZBIERACIE GRUBĄ KASĘ Z PEFRONU ZA NIEPEŁNOSPRAWNYCH I NIE UMIECIE ROBIĆ GRAFIKÓW ZMUSZAJĄC PRACOWNIKÓW NIEPEŁNOSPRAWNYCH PRACOWAĆ W SYSTEMIE 12 NA 12 . JAK SIĘ PRACUJE PO 12 GODZ. TO WOLNEGO POWINNO BYĆ MINIMUM 24 GODZ. PÓKI JA ROBIŁEM GRAFIKI NA TĘŻNI ZADOLE TO BYŁO WSZYSTKO DOBRZE A TERAZ JEST PRZY PANU WOJCIESKIM WIELKI ROZPISZCZAJ. BO NIE UMIE Z SPORZĄDZAĆ GRAFIKÓW. MNIE UMOWY NIE PRZEDŁUŻYLIŚCIE MNIE A TRZYMIECIE WOJCIESKIEGO KTÓRY DOCHODZI DO OSIEMDZIESIĄTKI. A MAM ORZECZENIE NIEPEŁNOSPRAWNOSCI UMIARKOWANE NA STAŁE OBECNIE I MNIE ZOSTAWILIŚCIE BEZ ŚRODKÓW DO ŻYCIA MĄDREMU DOŚĆ.
    Jędruś

25.02.2022 15:23

Poraz kolejny ludzie pracujący na zlecenie zostali wyrolowani po całosci,nie ma jak zwykle przelewow w umowionym terminie.Ta firma to jest zart na rynku ochroniarskim.Z ludzmi nie liczą sie wcale.Trzeba po mału sie ewakulowac z tego bagna.Nie pozdrawiam????

01.03.2022 11:10

Czy ktoś wie co to za firma MMRC.RE SP.Z.O.O .Dostałem PIT i nie wiem gdzie ja pracowałem. Podpisana umowa Time która odprowadziła tylko składki na ubezpieczenie a reszta firma kogucik o której nie ma m pojęcia co to za firma .Jeśli ktoś wie co to za firma proszę o odpis bo do kulawego się nie dodzwonisz i nie dostaniesz odpowiedzi. Pozdrawiam .
    xxx

07.03.2022 07:51

Jest to firma ktora płaci za umowy cywilno-prawne dla Time Group. Jak podpisywałeś umowę to chyba czytałeś co i z kim ( jaką umowę i z jaką firmą) podpisujesz. Firma ta nie ma związku z wykonywanymi czynnościami ochroniarskimi. Wypłaca pieniądze na podstawie dokumentacji ( wykazu roboczogodzin) otrzymanych od TIME Group. I oczywiście na podstawie podpisanej przez pracownika, czyli także przez Ciebie umowy cywilno-prawnej. Dziwne może się wydawać, ale czasem to dzieki tej firmie pracownicy mają kasę na koncie.

06.03.2022 18:27

Informuję iż pip się odpowiednio zajmie cała firma kogucik , kolejna kwestia pismo do instytucji która wydała koncesje jest już dane ????na dniach będzie podany meil wszystkie osoby z Śląska możecie tam pisać ????wydaje mi się że czas time się ukróci ???? pozdrawiam Pana M.S który pięknie wie że dane pracownik idzie do szpitala po czym w kolejnym telefonie nie wie że dany pracownik jest w szpitalu na szczęście mamy nagrania telefoniczne ????

02.03.2022 12:33

Firma Ok. Wypłaty w terminie . Polecam
    wafel

03.03.2022 10:08

Jakie wypłaty?? zaniżone wg stawek płacy minimalnej , niejasne umowy o współpracy, połowa załogi w marcu nie ma jeszcze wypłaty za styczeń, omijać szerokim łukiem I jeszcze ci koordynatorzy od siedmiu boleści co nic nie potrafią załatwić Dramat...
    Stefan ,jas-mos

02.03.2022 20:34

Dziś jest 2 marzec , a wypłaty za styczeń dalej nie ma , jutro PIP a w poniedziałek Sąd pracy , cóż więcej można zrobić ?
    @ado

28.02.2022 18:49

Czy można prosić o umowę, bo od ponad roku nie dostałem ani jednej. Byłem w Mysłowicach, podpisałem i niby poszła do dyrektora do podpisu. Do dzisiaj cisza. Koordynatorzy mają to gdzieś, bo co chwilę nowy. Na wypłatę trzeba czekać miesiąc. Dzisiaj 28.02 a za styczeń nie mam całej wypłaty. Trzeba chyba się ewakuować. Nie polecam pracodawcy.

Oferty pracy - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pracownik Ochrony

Poznań

Pracownik Ochrony

Białystok

27.02.2022 08:32

Ogłoszenie parafialne każda osoba co nie dostała pieniążków za nadgodziny czy też z umowy zlecenia zglaszajacie jutro do pipu Katowice ????oraz jeżeli macie możliwość do swoich kordynatorów srk lub czok czas ukrócić im wszystkie (usunięte przez administratora)
    Mateusz

09.01.2022 20:05

PANOWIE I PANIE TO NIE JEST STRONA DO TAKICH RZECZY, ZAKŁADAJCIE PAMIĘTNIKI I PISZCIE SOBIE PROSZĘ ZAKOŃCZCIE TO BREDNE PISANIE MACIE NA OBIEKTACH KIEROWNIKÓW DOWÓDCÓW I KOORDYNATORÓW FIRMY PROSZĘ SIĘ ZWRACAĆ DO NICH, BO JAK TE WASZE CZYTAM WYPOCINY TO MI SIĘ ROBI NIE DOBRZE...................................................................................
    @9Be

13.02.2022 01:34

Myśle, że pisać bezpośrednio do Prezesa Time security, bo ten Pan może nie wiedzieć co się dzieje w Jego firmie. Listy z potwierdzeniem odbioru.
    Barbara

25.02.2022 06:40

Bardzo dobrze piszą, a pana wypowiedź potwierdza ich słowa jak traktujecie pracowników. Jestem emerytka i zaglądałam na Waszą ofertę i na pewno wszystkim będę odradzać wasza firmę.
    Kinia

16.02.2022 13:04

Znam osobiście osobę która pracowała na jednym z obiektów obsługiwanych przez w/w firmę miała orzeczenie stopień umiarkowany zwykły nie specjalny na tym obiekcie pracowała w różnych firmach ok.9 lat i co Time dawało jakieś śmieszne krótkie umowy i kolejna nie została przedłużona bo za słabe orzeczenie kogo wy chcecie zatrudniać ?Wykorzystać do końca człowieka i jak już się więcej nie da to kopa w d..pę i do widzenia bez słowa wytłumaczenia koordynator szkoda gadać zastraszanie itp.oczywiscie tak wszystko zorganizowane żeby nic nie można było udowodnić i szczucie pracowników na siebie oczywiście wszystko w białych rękawiczkach ciekawy jestem czy prezes właściciel firmy wie o takich praktykach?

16.02.2022 20:30

JA PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE TRZY LATA UMOWA SKOŃCZYŁA MI SIĘ 31 STYCZNIA 2021. NIE PRZEDŁUŻYLI MI UMOWY CHOCIAŻ BYŁEM NA OBIEKCIE OSOBĄ KTÓRY ROBI GRAFIKI NA TĘŻNI NA ZADOLU W LIGOCIE. TAM TYLKO FORUJĄ EMERYTÓW I RENCISTÓW A TYCH CO NIE MAJĄ RENTY WYSYŁAJĄ NA BRUK. MAM ORZECZENIE UMIARKOWANE SYMBOL 07 S, ORAZ 05 R. JESTEM W POSIADANIU TĘTNIAKA AORTY WSTĘPUJĄCEJ.

17.02.2022 07:41

Wie ????bo tego nie da się ukryć co do zastraszania jak się dajecie tak macie ???? a do tego że nic nie da się im udowodnić to powiem ci mało wiesz wszystko da się udowodnić osobiście mam nagrania , meile ,zdjęcia kart pracy więc wystarczy troszkę pomyśleć lub porozmawiać z kimś kto ci doradzi
    Jastrzębski Synek

14.02.2022 21:41

co to za firma co przymusza nowo zatrudnianego pracownika do składania takiego czegoś ---"oświadczenia własnoręczne do umowy treść sugerowana przy własnoręcznym zapisaniu jej jako oświadczenia przez Zleceniobiorcę Oświadczam, ze z przyczyn osobistych prosze o zawarcie umowy cywilnoprawne i mam świadomość , ze zawieram umowe cywilnoprawną, a nie umowe o prace. Mam również świadomość, ze w zwiqzku z zawarciem umowy cywilnoprawnej nie przystuguja mi uprawnienia pracownicze wynikające ze stosunku pracy." Co lepsze firma powinna stosować umowę o prace bo spełnia warunki : Zgodnie z art. 22 § 1 kp przez nawiązanie stosunku pracy pracownik zobowiązuje się do wykonywania pracy określonego rodzaju na rzecz pracodawcy i pod jego kierownictwem oraz w miejscu i czasie wyznaczonym przez pracodawcę, a pracodawca – do zatrudniania pracownika za wynagrodzeniem. Na kopalni jastrzębskiej ochrona pracuje wg ustalonego miesięcznie następnie, szczegółowo-tygodniowego grafiku, pod nadzorem dowódców, szefa oraz koordynatora, oraz otrzymujemy za to wynagrodzenie i spełnia warunki stosunku pracy mamy lepszy kwiatek pracownicy jeszcze nie dostali umowy zlecenia złożonych w kwietniu a już firma każe podpisywać nowe umowy z firmą krzak "P.....n" w której to umówię mamy takie kwiatki " 3. Pozostała część wynagrodzenia płatna będzie do …. dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym świadczona była usługa 4.Pozostała część wynagrodzenia płatna będzie najpóźniej w dniu 15 kwietnia roku, następującego po roku w którym nastąpiła wypłaty wynagrodzenia zasadniczego, o którym mowa w ust. 3."
    siksa

15.02.2022 09:39

Wszystkie te firmy tylko wykorzystują pracowników za minimalną, to się nigdy nie zmieni a wręcz jeszcze bardziej będą skubać tak jak widać na powyższym przykładzie
    anonymous1207

13.07.2021 16:07

"Polecam" pracę w Time Security a w szczególności pracę na KWK Mysłowice. Sami giganci specjaliści od siedmiu boleści. Kierownik obiektu z wadą wymowy i z brakami z znajomości języka polskiego, bo nie umie nawet sporządzić prostej notatki służbowej. Zakaz pracy po 24h, niby "zakaz" ale jednak można bo SZEFOWIE OCHRONY "nie są od szukania ludzi". Rafał Bałdyga i Łukasz Bonk to osoby co mają po 21 lat bez doświadczenia, a już na wyższych stanowiskach. Szefowie ochrony którzy, wszystko muszą konsultować z kimś bo sami nie umieją podjąć odpowiednich decyzji. Ludzi mają za nic w szczególności ludzi którzy mają więcej pojęcia o ochronie od tego pseudo "szefów ochrony", ich już nie ma są zwalniani z automatu tylko dlatego, że bronią swoich racji. Grafik nie istnieje, wolne nie istnieje, masz (usunięte przez administratora) i być na ich łasce. Ludzie z umową o pracę są jej pozbawiani i mają zmianę z etatu na zlecenie. To się do PiPu oraz TVN nadaje. Niech ta firma pada razem z tymi "fachowcami" co zarządzają firmą i obiektami.

31.01.2022 16:25

PO PROSTU BYŁEŚ PRZYDUPASEM JEGO ŻE GO BRONISZ

08.02.2022 20:32

ja potrafię czytać i pisać, gorzej jest z tobą..........
    Zainteresowana

13.01.2022 16:13

Czy przyjmujecie aktualnie do pracy w Wodzislawiu Ślaskim?Widze ,ze jest oferta ,próbuje nawiązać kontakt ,lecz nikt z podanego na olx numeru nie odbiera
    Bohater Ben lej

06.02.2022 13:03

Właśnie napewno Ben masz 5 mecenasów i wielka wiedzę.Szkoda że tutaj anonomowo z ciebie taki mądrala. Szanuj Szefa Swego bo możesz mieć gorszego . Ja pracowałem już z Panem M.P , M.R i T.K przyznam że były niekiedy niedomówienia ale złego słowa na tych Panów nie powiem .
    Piot....

08.02.2022 10:50

Witam jak czytamy o Wirku taki to był spokojny obiekt a teraz co się porobiło 2 rok nie ma Dowódcy E.P. i sie zaczeło bardzo nie ładnie, czytac panowie, nabywac inteligencji i pracowac w zespole dla dobra Firmy a nie pisać takie bzdury publicznie, kłamstwa i pomówienia na kogoś daje po rozwagę jeśli ktoś jeszcze ma .....
    Życzliwy i życzliwa

06.02.2022 20:33

Panie Rafale B. Po wszystkich Pana przekrętach wszystkie odpowiednie instytucje z właścicielem firmy się dowiedzą

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TIME SECURITY?

Ola

08.01.2022 09:48

Witajcie. Czy może ktoś odpowiedziec mi czy firma może nie wypłacić średniej krajowej? Nie mialam wypracowanych godzin nie z mojej winy, za dużo ludzi na obiekcie. Urlopu nie miałam więc nie mieli co zabrać. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

01.02.2022 09:26

KLIENCIE-TEŻ PRACODAWCO, zbyt łatwo sięgasz po dość grube epitety w sprawie, o której z całą pewnością nie masz wystarczającej wiedzy - to po pierwsze. Po drugie - Polski Ład, owszem - tworzy chaos na wielu poziomach, także na poziomie płacowym, i zapewne świetnie o tym wiesz, sądząc po tej nieco bardziej merytorycznej części wpisu. Ale nie o to w tym wypadku chodzi. Po trzecie: jeśli nie zna się struktury naszych rozliczeń, po co rzucać jakieś zupełnie fałszywe oskarżenia? I po czwarte wreszcie - jeśli pytanie Pracownika brzmi: "czy firma może nie wypłacić ŚREDNIEJ KRAJOWEJ?", to co mamy odpowiedzieć?
    Ben

05.02.2022 23:45

Srk czyli dyrekcja w Dąbrowie górniczej????? Co tak trzymacie w takim razie zTiAlbo ktoś z Time security podszywa się pod SRK???? m????? NIK konieczny w tej firmie!!!!!!
    MarcinKrakow

13.01.2022 10:23

Dlaczego dostałem zbyt niskie wynagrodzenie za miesiąc pracy?
    Maria

20.01.2022 08:59

Też chciałabym wiedzieć co to znaczy mało godzin, ile miałeś tych godzin ?

30.01.2022 15:25

TAKIE SPRAWY NADAJĄ SIĘ DO PIP-u. nie dawają pracownikom wyrabiać normy godzinowej. a potem przy brakach (usunięte przez administratora) pracowników. korzystają z pefronu grubą kasę zbierają a pracownikowi z tego nie ma nic. tylko prezesi korzystają z pefronu.
    Poirytowany

19.01.2022 11:27

Mam pytanie do firmy Time odnośnie pana J.K kiedy mu zrobicie kurs z kultury osobistej ?? Ja wiem że szefowie ochrony mogą mieć ciężkie dni ale takie słowa jak się przyjeżdża na obiekt dzień dobry, dowidzenia powinny padać od osoby co reprezentuje firmę chyba że się mylę
    Krzysztof

24.01.2022 21:28

Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć, czy macie jakieś obiekty na północnych obrzeżach Wrocławia albo na północ od miasta?

25.01.2022 13:54

Dzień dobry. Sugerujemy bezpośredni telefon do wrocławskiego oddziału firmy . Oto nr kontaktowy: 531 163 335.
    Jola

14.01.2022 23:58

Witam są przyjęcia na kopalnie wieczorek lub Myslowice???

17.01.2022 08:47

Dzień dobry. Tak, rekrutacja na te obiekty również jest prowadzona. Pozdrawiamy.
    Jola

22.01.2022 23:04

Aż tak źle ?

14.01.2022 11:20

Kolega zatrudnił się niedawno i ma jakąś dziwną umowę o współpracy. Czy to jest umowa o pracę? Jaka jest stawka przy takiej umowie za godzinę? Chce aplikować, ale się boję, bo nie mam innych dochodów, tylko stopień niepełnosprawności.

14.01.2022 14:39

Dzień dobry. Trudno nam się odnieść, nie znając szczegółów, ale umowa o współpracę to rodzaj umowy cywilnoprawnej o dużej elastyczności. Ten rodzaj umowy stanowi zamiennik umowy o dzieło lub zlecenia. Różnica jest taka, że obie z umawiających się stron mogą prowadzić działalność gospodarczą. A zatem umowa taka może być zawierana zarówno z firmą, jak i osobą prywatną.

14.01.2022 14:18

Czemu nikt z firmy nie odpisuje na moje pytania? Albo ktoś z pracowników? Pisałam poniżej...

Kontakt - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pukowca 15 40-847 Mysłowice

NIP:2220818844

Branża główna: Sprzątanie

13.01.2022 17:04

Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć jaką umowę mają pracownicy ochrony (zlecenie, umowa o pracę) ? Mam orzeczenie o niepełnosprawności, lecz nie mam renty. Interesuje mnie też jaka jest stawka godzinowa za pracę w Państwa Firmie jako pracownik ochrony. Pozdrawiam. Ewa
    MarcinKrakow

13.01.2022 23:24

Mam podobnie jak Ty i mam umowę o pracę i umowę zlecenie. Stawka godzinowa o stycznia 2022 wynosi 19,70 brutto. A miesięczna 3010 zł.

14.01.2022 09:43

Dziękuję za odpowiedź, pytałam dlatego, że mój kolega ma jakąś dziwną umowę o współpracy. Nie wiem czy to to samo co o pracę.
    Tomek

10.01.2022 22:07

Ale kierownicy to dzieciaki nie mający pojęcia o ochronie no chyba że Artur W ma fajną klamkę z targu z Myslovic
    Zzimny drań.

04.01.2022 12:43

Czy ktoś może zdradzić jaka stawka godzinowa netto bedzie obowiazywać od dn tj 01.01.2022 na umowe zlecenie?
    Ola

08.01.2022 10:10

Ja jestem ciekawa jaka jest teraz?

09.01.2022 17:42

W roku 2021 była stawka 18,30 minimalna. miesięczna była 2800 zł. a 2022 roku miesięczna stawka minimalna jest 3000 zł.
    Zbyszek

03.01.2022 10:45

Panie kierowniku niech pan nie krzyczy na Artura W nie wypada na dowódce obiektu na Gosię Pan nie krzyczy bo ona się Panu podoba haha

04.01.2022 00:50

Witam jak ci się nudzi to się zajmij czym innym a nie głupotami proszę o mnie nie wypisywać tutaj i takie rzeczy pisać jak masz coś do mnie to powiedz mi w 4 oczy a nie tutaj zajmij się tym co trzeba i mnie w to nie mieszaj bo ja nie mam nic. z tym wspólnego proszę nie słuchać jakich kolwiek wpisów na mój temat
    Jerzy

06.01.2022 23:08

Powiem tylko tak połowa ludzi na KWK Mysłowice to idioci! Dziwie się jak te osoby przeszły badania psychologiczne na pofa.Osoby na tym obiekcie zyja tylko plotkami a na pracę mają (usunięte przez administratora)

04.01.2022 02:06

Tylko tez proszę wziąśc pod uwagę ze ktoś może dodać taki pseudonim Artur dowódca obiektu i pisać w moim imieniu więc jakaś masakra z tymi ludźmi
    Nieszkodliwy Gumiś

06.01.2022 00:00

Jak się ponownie kieruje obiektem na zasługach pana Łukasza S. ?

06.01.2022 10:31

Fajne masz zaniżone EGO aby w niku wpisywać sobie Artur dowódca ????kogo to interesuje ?
    D.Luty

06.01.2022 00:47

Czy kierownik obiektu dalej trzyma w szafce z dokumentacją pas wibracyjny?
    D.Luty

06.01.2022 00:45

Czy firma time kupila nowa klodke dla kierownika obiektu w celu zamkniecia nie potrzebnej sluzbowej szafki z dostepem do alkomatu

04.01.2022 02:00

PANIE MARKU.S.JEŚLI BĘDZIE PAN WIDZIAŁ JAKIEKOLWIEK WPISY NA PANA LUB NA KOGOŚ INNEGO TO PROSZĘ UWIERZYĆ ŻE TO NIE JA PISZE TAKIE RZECZY I INFORMACJE JA JESTEM POD ARTUR DOWÓDCA OBIEKTU JEŚLI PAN BĘDZIE WIDZIAŁ TAKI PSEUDONIM TO JA PISZĘ A JAK INNE IMIONA I BĘDĄ SIĘ PRZEDSTAWIALI MOIM IMIENIEM I NAZWISKIEM TO PROSZĘ NIE ZWRACAĆ NA TO UWAGI

04.01.2022 00:58

WITAM KTOŚ PRZEDSTAWIA SIĘ MOIM IMIENIEM I NAZWISKIEM WYPISUJĄC ROŻNE RZECZY TUTAJ PROSZĘ WAS WSZYSTKICH ŻE JA NIE MAM NIC Z TYM WSPÓLNEGO I JAKIEKOLWIEK BĘDĄ TUTAJ RZECZY PISAĆ W MOIM IMIENIU NIE ZWRACAJCIE NA TO UWAGI BO TO JA NIE PISZĘ TYLKO KTOŚ WYKORZYSTUJE MOJE IMIE I NAZWISKO W PISANIU POWTARZAM TO JESZCZE RAZ ZE TO NIE JA WYPISUJE TAKIE RZECZY
    DJ

31.12.2021 18:46

Dlaczgo dajecie ludziom po 70ce robić grafiki i żdić ludzmi. zlecenia każecie robić beż umow Brak ludzi na obiektach siedzą sami Kierownicy
    Heniek

17.11.2021 08:19

Szanowna firmo time zostało złożone pismo do dyrekcji srk z podpisami o usunięciu Pana Kusiaka z dcy zmiany Wieczorka jeśli wy nic z tym Panem nie robicie my jako pracownicy musimy sami się zaangażować
    Stiv

29.12.2021 20:45

Bo gośćiu ma całkowitą racje
    SRK

31.12.2021 12:10

Na gościa trzeba mieć wygląda. Bartosz prezes klubu 300.Tatulek ma szkody górnicze haha
    Andrzej

29.12.2021 16:06

Dlaczego nie ma umowy zlecenia.Nie ma zusu.Chcemy umowe o prace normalna.A NIE UMOWA PRACY TYMCZASOWEJ.Ta k jest we WROCLAWIU.
    Komandos

28.12.2021 10:55

Widzę że firma startuje w przetargu na PKP. No to jest szansa na powtórkę z Civis, bo macie chyba najtańszą z ofert. Dozorbud przeszedł lekko bez echa, a tutaj, po opiniach sądząc, może być kolejny western.
    bury

29.12.2021 16:01

Gdzie jest umowa zlecenie.Umowa pracy tymczasowej .Nie ma zusu za nadgodziny.Jak to jest
    Rafał

25.10.2021 13:07

Witam. Mam pytanie, czy firma Time Security, kiedykolwiek w terminie do 25, wypłaciła należne wynagrodzenie ? Ps. Jestem nowy w firmie, dlatego pytam.
    Rafał

16.12.2021 13:04

Bardzo serdecznie dziękuję za tak szybką odpowiedź od Time Security, ale obawiam się tego zwrotu "POWINNY" !?!?
    @9Be

27.12.2021 21:09

Bardzo dziwna odpowiedź firmy. Jeśli na dzień wyp) ay przypada święto lub dni wolne firma zbowiązana jest przesłać wypłłate wcześniej a nie zwalać na banki.

Zostaw merytoryczną opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o.