Euro Work

Katowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 392 ocen.

Opinie o Euro Work

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Work

Voyteq

Witam, czy ktoś pracuje bądź pracował na poczcie w nieuwegein? Jakieś opinie, porady? Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje, pozdrawiam.

Marta

@Trudek rozumiem, czyli Ty po prostu rekrutujesz się do Euro Work z myślą już o tym "finalnym" miejscu pracy, w którym będziesz wykonywał swoje obowiązki. Czy w takim razie powiesz, jak przebiega taka rekrutacja do pracy w tym miejscu? Kontakt z firmą przebiega bez zarzutów?

Essa
@Marta 08.10.2017 14:39
@Trudek rozumiem, czyli Ty po prostu rekrutujesz się do Euro Work z myślą już o tym "finalnym" miejscu pracy, w który...

Ja opowiemjak wyglada sytuacja. Kontakt z firma euro jest bardzo dobry, caly proces rekrutacji trwa okolo tygodnia z uwagi na rozmowy telefoniczne, przesyl dokumentow, video rozmowy. Napisalem okolo tygodnia z uwagi na fakt ze dokumentow jest sporo i trzeba sie z nimi zapoznac. Co do rekrutantow mialem doczynienia tylko z Pania Karolina L. Co dp ktorej nie mam zadnych zastrzezen, mila, pomocna, kompetentna osoba na swoim stanowisku. Praca dla Ran...wiadomo co to za agencja nr1 w NL. Moim zdaniem agencja na plus. Oby wiecej takich...

Marta

Chyba zachodzi jakieś nieporozumienie @michał, jesteśmy na wątku firmy Euro Work, dlatego też zadałam odnośnie niej pytanie. Jestem to firma z Katowic, tak dla potwierdzenia, nie firma Hobij, tak jak napisałeś. @Trudek, to samo dotyczy Twojej wypowiedzi, raczej nie dublowaliby swoich projektów?

Trudek
@Marta 19.09.2017 17:37
Chyba zachodzi jakieś nieporozumienie @michał, jesteśmy na wątku firmy Euro Work, dlatego też zadałam odnośnie niej pytanie. Je...

Zadzowniłem do nich- rekrutują głównie do Ranstad więc te ofert y na stronie są głównie do nich tak jak mówiłem, zaaplikowałem bo to dobra firma, podpytałem o nich trochę

anonim

(usunięte przez administratora)

Trudek

ja raczej myśle że Euro work to Ranstad bo maja same oferty do nich, zobacz na stronie, zresztą sam do nich zamierzam aplikować tam, mam ich z polecenia

Marta

@królik a jakie warunki zaproponowało Ci Euro Work? Jak wyglądał proces rekrutacyjny - czy sprawdzano w jakiś sposób twoje umiejętności i kompetencje?

Marta

Czy ktoś może opowiedzieć, jak praca dla Euro Work wygląda w praktyce? Czy firma organizuje wyjazd za granicę - pomaga w dojeździe, pierwszym zakwaterowaniu? Pobiera z tego tytułu dodatkowe prowizje? To ważne dla osób, które nie wiedzą, jak takie wyjazdy się organizuje.

Marta

Firma Euro Work regularnie poszukuje pracowników w sezonie letnim - to otwiera wiele możliwości. Aplikował ktoś może w aktualnej rekrutacji na stanowisko Rzeźnika? Jak wrażenia?

estrejja

Witam.Wlasnie wrociłam z Holandii.Pieniadze na czas ,łatwosc kontaktu z euroworkiem. Pani Aleksandra Golik odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ,zawsze odbiera telefonyb lub oddzwania ,jest bardzo pomocna i mila.Polecam biuro. Pozdrawiam Pani Olu

gex

Pracował ktoś przy zbieraniu lillii? Ktoś coś może powiedzieć?

k3

witam.mamy propozycje pracy na poczcie. Pracował bądź pracuje ktoś z was? chciałbym się więcej o tej pracy dowiedzieć; jaka ilość godzin. dzięki

gregor

Jeżeli jesteś po wyroku sądu, a najlepiej dobry recydywa to polecam. Najlepiej do hotelu w Amstedamie, gdzie jest ich legowisko. Co tydzień western.

Nowaja

Wyjezdzam we wtorek do pracy w Holandii. Pracownik produkcji (ciastka, muffiny,słodkie bułki) miejscowosc Panningen. Jak praca? Da sie zarobic? Mam mieszkac w hotelu pracowniczym - Best Holandia. Jak z zakwaterowaniem? Ktos, cos?

Pawel
@Aron598 04.05.2017 16:13
Witam ,razem z dziewczyną mamy wyjechać do pracy na te ciastka,mogłabyś napisać coś o tej pracy??

No jak tam jest bo też mam propozycje ?

ktokolwiek
@Nowaja 16.04.2017 17:49
Wyjezdzam we wtorek do pracy w Holandii. Pracownik produkcji (ciastka, muffiny,słodkie bułki) miejscowosc Panningen. Jak prac...

mozesz juz cos powiedziec o pracy i zakwaterowaniu?

andrusy

Czy ma ktos aktualne informacje na temat tej firmy? Czy wypłaty na czas, jakie warunki?

Wujek

Jak oceniacie firmę po wyjeździe ,da się zrobić?

krxysiekbielecki

Witam wybiera sie ktos do warmenhuizen na owove i warzywa od nivh teraz na 9.03.2017 jak cos to mail krzysiekbielecki22@gmail.com

Trek1977

Witam a jak wygląda praca w rowerach w Lelystad Holandia napiszcie coś jakie warunki spania i pracy?

grass
@Michaś29 01.03.2017 18:59
Witam mnie też interesuje oferta pracy przy składaniu roweròw może ktoś coś wie na ten temat ???

też tam się wybieram, wie ktoś coś? piszcie

Trek1977
@grass 02.03.2017 11:28
też tam się wybieram, wie ktoś coś? piszcie

Aplikowałeś odezwali się do ciebie? Bo do mnie nic a 15 lat doświadczenia mam?

Lokkk

Wybiera się ktoś 9.01 na pakowanie ? :)

lala

@poczet a wiesz może jak jest weryfikowany język na rozmowie?

Heijn

Czy ktoś wybiera się 31.08 do Heijn na pakowanie elektroniki? Jeśli tak,piszcie na priv ewraa@op.pl

norka

hej prosze o informacje o agencji Euro Work bo mam zamiar jechac na pakownie do Helmond z gory dziekuje.

mw9

Cześć! Będę jechał w niedziele z EuroWork do Holandii :) Jakie są Wasze opinie na ich temat? Praca jest?? Wypłaty na czas?? Kto z Was wybiera się w tą niedziele? jaką oferte macie, gdzie jedziecie ?

Daria_24

Witam. W następnym tygodniu jadę do pracy przez agencje EuroWork chciałbym się dowiedzieć jakie są o niej opinie ?

Daria_24

Witam. Do jakiego miasta ?

Mateusz

Witam, mam zamiar wybrac sie w przeciagu najblizszego tygodnia do 2 do Holandii z firma EUro Work (z Katowic) czy ktoś też się wybiera wartuby wymienic spostrzezenia, pozdrawiam. :) prosze na priva

zdzich

my pracujemy przez nich , jest ok , tylko trzeba się dobijać do koordynatorów trochę żeby być na grafikach. Byliśmy w kilku agencjach i przez euro work nie jest źle. Zakwaterowanie zależy gdzie- albo bungalow albo murowane domy

Niiki

Powiedzcie mi jak jest w Helmond/Zwaagdijk jako pracownik produkcyjny przy pakowaniu owoców i warzyw. Czy są godziny? Jak z zakwaterowaniem? To dla mnie naprawdę ważne. Z góry dzięki! :)

taro

to chyba zależy jak trafisz , ale my przez nich wyjeżdżaliśmy jako pracownik ogólny , najpierw magazyn i trochę wózków, potem pakowanie , w róznych zakłądach,. Pracowałem tam 4 miesiące, teraz znowu wracam, reszta pracuje do tej pory, i jest ok. godizny raz więcej ra z mniej, średnio 35-40 , mieszkanie spoko zależy też na kogo trafisz, za koordynatorami się trzeba troche nachodzić , ale w końcu załatwisz. jak dla mnie agencja ok

drezden
@taro 22.04.2016 12:12
to chyba zależy jak trafisz , ale my przez nich wyjeżdżaliśmy jako pracownik ogólny , najpierw magazyn i trochę wózków, potem p...

taro na jakim magazynie byłeś? my jesteśmy w Best , wcześniej Veghel. Praca fajna, zawkwaterowanie ok, nie są to budgalowy. trafiliśmy tak że narzekać nie możemy, tylko nie mozńa się obijać na zakłądach bo tempo niezłe , haha

zdan
@taro 22.04.2016 12:12
to chyba zależy jak trafisz , ale my przez nich wyjeżdżaliśmy jako pracownik ogólny , najpierw magazyn i trochę wózków, potem p...

no nie zamieściłą mi się też opinia. piszę ponownie. Taro. gdzie byłeś na magazynie? bo my w Best a teraz w Veghel. Praca niezła, zakwaterowanie też, tylko to tempo....w pracy niezłe ale się opłaca, haha . Euro work polecam, teraz odpoczywamy ale za tydzień z powrotem:))

Alexa

Bogusia bardzo dziekuje.masz racje.wiadomo ze kazda praca inna ale napewno dobrze poczytac pozytywne opinie :-)

Alexa

cześć, czy ktos moze wybiera sie z na oferte wielkanocna z tej firmy tzn okres swiat? jakos nie mam obaw procz jednej co do mieszkania. czy osoby ktore byly z tej firmy moga powiedziec cos na ten temat. duzo sie nasluchałam o okropnych warunkach ale wiadomo ze kazda firma inna.

anex123

no ale czy w tej pracy co ja mam jechac to jest to pewna praca? jade pierwszy raz i boje sie ... ale ty byłes tam w tej miejscowosci?

anex123

albo czy ktos był przez ta firme, ?

skorpion

Pracowałem w Hessingu praca nie jest ciężka , pakowanie sałatek do szalek lub zbieranie zamówień na magazynie zależy gdzie się trafi,napewno dasz radę, jeśli chodzi o godziny to jest bardzo różnie Ja miałem po 5,8 godzin,słyszałem że teraz jest więcej.powodzenia.

az
@skorpion 30.12.2015 19:00
Pracowałem w Hessingu praca nie jest ciężka , pakowanie sałatek do szalek lub zbieranie zamówień na magazynie zależy gdzie się...

Tam mało godzin? Czyli nic odłożyć się nie da...???

sadawe

ponawiam pytanie uważam bardzo istotne-dla jakiego pracodawcy w Holandii rekrutuje euro work z Katowic?

ana

a jaka to praca w Hessingu? pozdr

monia

Ktoś wie coś na temat pracy w Hessingu? Jak z godzinami? Czy cięzka robota?

Zujo
@monia 08.12.2015 15:53
Ktoś wie coś na temat pracy w Hessingu? Jak z godzinami? Czy cięzka robota?

Czemu wszystcy chcieli by mieć prace za lekką proste zeby zabobć trzeba zapier***** a nie siedzieć na dupie co polowa by chciala robić...

PrisonBreak

Co do niekaralnosci to takie zaswiadczenie byc powinno bo ludzie po wyrokach i po wiezieniu przyjezdzaja .

janek

Korzystając z wiedzy forumowiczów chciałbym dowiedzieć się dla jakiego pracodawcy w Holandii rekrutuje euro work z Katowic? Drugie pytanie jakie warunki mieszkaniowe na miejscu, czy hotele pracownicze czy bungalow czy może domy, mieszkania bo to też istotna sprawa? Ostatnie pytanie czy wymagają zaświadczenia o niekaralności bo wolałbym uniknąć wariatów i kryminalistów xD Z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam

p
@janek 03.12.2015 14:43
Korzystając z wiedzy forumowiczów chciałbym dowiedzieć się dla jakiego pracodawcy w Holandii rekrutuje euro work z Katowic? Dr...

Z tego co wiem to rekrutują dla( usunięte przez administratora ) Zaświadczenia o niekaralności w większości ofert nie wymagają, każdy może jechać. Co do mieszkań to nie wiem.

Betka

Jedzie ktoś pierwszego czyli jutro na ścinanie pieczarek?

aga
@Betka 30.11.2015 14:56
Jedzie ktoś pierwszego czyli jutro na ścinanie pieczarek?

ja zastanawiam się nad pieczarkami... napisz jak tam jest, pozdr

jarecki

hej byl ktos zeszlego roku ma swieta jak tam jest bo sie wybieram

były pracownik

@ok zakwaterowanie to nie wiem, ja pracowałem na kontrakcie na 3 miechy z opcją przedłużenia, a nie na 3 tygodnie. ja mieszkałem w domu 6 osobowym, 3 pokoje, 2 łazienki, salon+kuchnia. jak przyjmują na święta to możliwe że będzie to jakiś hotel robotniczy, musisz ich spytać. a firma? rzucą się z polskiego eurowork do holenderskiego "unique", gdzie w biurze w zakładzie jest zawsze jakiś polak. angielski? raczej nie trzeba znać, chociaż wypada rozumieć polecenia teamlidera, lub operatora (chociaż operatorzy to często polacy, więc raczej kłopotu nie będzie). praca? lekka, za lekka, monotonna. jak na święta to duże prawdopodobieństwo, że będziesz pakować gotowe mięso do kartonów, praca łatwa. nie ma norm, nie ma jakiegoś szalonego tempa. nie ma czym się stresować. sam chętnie bym tam wrócił, fajni ludzie tam pracują. PS. na popołudniową zmianę dostajesz obiady za free. co tydzień kilka paczek mięsa.

nowa
@były pracownik 19.11.2015 11:38
@ok zakwaterowanie to nie wiem, ja pracowałem na kontrakcie na 3 miechy z opcją przedłużenia, a nie na 3 tygodnie. ja mieszkałe...

Witam mam jechac na pakowanie miesa na oferte swiateczna chcilabym sie dowiedziec ile dostane na reke przy stawce.10.80 i czy w swieta i Nowy Rok sie pracuje.

ok

pytanie do byłego pracownika własnie mam wyjechac mozesz cos wiecej napisac o firmie mieszkaniach i pracy dzieki

były pracownik

@angie mówisz o tej ofercie z Zaandam? przy mięsie? pracowałem tam rok temu. nawet 2 tygodnie przed 24 grudnia była praca, dużo pracy. na II zmiane pracowało się po 10 godzin. (chyba) po 6 dni w tygodniu (chyba, bo nie pamiętam jak było) praca lekka, ale monotonna, a kasa? była jaka była, tzn jaka stawka taka wypłata, polecam biuro, jest ok, kasa na czas, masz pytanie, oni odpowiedzą.

angie
@były pracownik 17.11.2015 13:58
@angie mówisz o tej ofercie z Zaandam? przy mięsie? pracowałem tam rok temu. nawet 2 tygodnie przed 24 grudnia była praca, dużo...

dziękuję za odp... pozdrawiam

angie

Czy ktoś ma zamiar skorzystać z oferty świątecznej,a mianowicie Pakowanie żywności? pozdr.

ad

Uważajcie ludzie co podpisujecie, czytajcie uważnie umowy, przeczytajcie 100 razy i zastanówcie się czy podpisać, ja nie podpisałem bo była trefna.

Gosiaczek

Może ktoś był na pieczarkach w Holandii z tej firmy??

Anetaaa
@Gosiaczek 17.10.2015 13:49
Może ktoś był na pieczarkach w Holandii z tej firmy??

też zastanawiam się nad tymi pieczarkami...

family

O co chodzi tym agencjom że napalają się aby wyjechać całą rodziną z Polski ?

kos

Czesc, zdecydowałeś się ? mozesz cos wiecej powiedziec. ? Mam tez tą ofertę. pzdr

piterek

Dostałem oferte pracy na magazynie w Amsterdamie order picker jakieś szczegóły mogę dostać od osób pracujących na tym stanowisku jak wygląda zakwaterowanie dojazd do pracy auto czy rower jakie normy trzeba mieć itp proszę o pisanie na moje gg:8286315 Dzięki

p

Pracuje ktoś na magazynie w Waalwijk? Dajcie jakieś szczegóły. Mamy oferte wyjazdu z chłopakiem, najbardziej interesują nas warunki mieszkaniowe i kwestia dojazdu do pracy.

tomek

oferta wydaje się dosyć interesująca

Zostaw opinię o Euro Work - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Work