Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz

3.8/5

• Co nas wyróżnia?
  • Jak się u nas pracuje?
  • Proces rekrutacyjny
  • Staże i praktyki w PESA Bydgoszcz S.A.

Co nas wyróżnia?

Jak się u nas pracuje?

Proces rekrutacyjny

Staże i praktyki w PESA Bydgoszcz S.A.

TłoTło

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.

Opinie o Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.!

Robol

19.05.2016 22:47

Zwyczajna manipulacja .Kozak s świecie p... w świecie . Zapewne sam należy to niższego sortu ,a podszywa się pod człowieka z biura .Chciałbym dodać ,że na hali pracuję dużo ludzi z wyższym wykształceniem -btw. ludzkiego intelektu nie ocenia się miara wykształcenia ....
    xawey

18.05.2016 12:05

Nie przesadzajcie. Apropo biurowych to Pesa szuka do controlingu.(usunięte przez administratora) Ktoś wie jak się tam pracuje w tym temacie? jakie zarobki?. Jakiś czas temu szukali kierownika controlingu. Jakieś zmiany robią?

16.05.2016 23:32

bambo

20.05.2016 09:13

2000-3000 zł (450-650 euro) to dzisiaj się tyle zarabia w najbiedniejszych krajach trzeciego świata , nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka jesteś biedna normalne zarobki powinny wynosić równowartość 2000-5000 euro
    Piotr

16.05.2016 21:03

Brawo brawo Nareszcie prawda napisana Ha ha ha Żal tych biurowych .Jak raz premi nie dostali to płakali I połowa w szufladach wypowiedzenia miała przygotowane. a w papierach bałagan tacy specjaliści po znajomościach połowa ( kochanki, klany rodzinne i nieroby)
    Ewa

16.05.2016 18:17

Z kosmosu chciałam napisać przez tego szmaciarza się pomyliłam

15.05.2016 23:15

Nie piszcie do niego bo on się zaraz rozpisze To jakiś pajac co czyta wasze wpisy i powtarza co piszecie a w Pesie wogóle nie pracuje. Widać że pojęcia o niczym nie ma a hali na oczy nie widział Taki tam szczur wodny ha ha ha
    Waldek

15.05.2016 22:20

Ty biurowy! TY jesteś jakimś Psycholem W jakim ty świecie żyjesz? Uświadom sobie że ja pracuje w biurze i wcale nie jest tak jak ty piszesz Nie jemy drożdżówek Siedzimy po godzinach i nie zarabiamy 6000 tysięcy A premie też buraki nam zabierają więc nie pisz tu bzdur Chodziłem po hali i nie chodzą umorusani jest czysto i wcale nie jest zimno A wypłaty są też różne od słabszych do lepszych I już nic nie pisz bo nudzić zaczynasz Powtarzasz to samo A tak na marginesie to koniecznie do lekarza idz

15.05.2016 15:51

Ty biurowy Ja pracuje w biurze i wstyd mi za Ciebie W biurze też pracują różni ludzie od zwykłych buraków do inteligentnych a ty do tych pierwszych się zaliczasz Nie przejmujcie się nim! Tak się nawet zastanawiam czy on wogóle w biurze pracuje Uderz ty się człowieku nie w stół tylko w łeb porządnie
    Ass

15.05.2016 10:35

Litwa porazka? Dlaczego. Przecież to juz kolejny w serii produkt.
    joker

15.05.2016 09:33

Na z-2 absurdów ciąg dalszy.Brygadzisci rosną jak grzyby po deszczu a fachowcy zwalniają się i będą się zwalniac.Mistrzowie-nie wszyscy,bezczelni i chamscy nawet nie potrafią się przywitac.Jedynym zajęciem mistrza,który ciągle dłubie w nosie jest pilnowanie kto odbija kartę nieprzebrany.Projekt"Litwa"kompletna porażka technologów.Pracę załatwili koledzy i jakos to będzie.Jedyna nadzieja w naszym kierowniku z prawdziwego zdarzenia.

15.05.2016 02:47

robol

18.05.2016 16:01

Rasa panów z pokolenia na pokolenie roble?? widać twój poziom intelektualny. mam wyzsze wykształcenie i robie jako robol to po pierwsze, po drugie jestem informatykiem i nie trudno ciebie znalezc po numerze z ktorego komputera to wysylales haha wiec wychodzi na to ze to chyba ty z podstawowke konczyles eksternistycznie ale pewnie nie wiesz co to znaczy haha. pozdro dla ROBOLI
    gaD

14.05.2016 21:52

Ludzie nie dajcie się prowokować jakimś kretytnom
    halowy

14.05.2016 20:58

Biurowy to fikcja i zboczenie chorego umyslu. Zal goscia bo kwas ktory wylewa w tych nieskladnych tekstach swiadczy o jego akceptacji w spoloczenstwie....lub jego braku. O jego poziomie wyksztalcenia takze. Prowokacja nie warta dna kibla.

Oferty pracy - Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.

Pracownik do prac ślusarskich

Nakło nad Notecią

Inżynier w zespole Zabudowy Kabin (k/m)

Pracownik do prac spawalniczych

Nakło nad Notecią

Specjalista/Specjalistka ds. nadzoru i konserwacji sieci

Operator / Operatorka CNC

Inżynier ds. obliczeń numerycznych

14.05.2016 16:11

Ty (usunięte przez administratora)biuroktato za kogo ty się masz Tobie 10000 za co ?masz coś nierówno pod kopułą Nas nie obrażaj bo gdyby nie pracownicy na hali to byście zginęli. Uważaj bo nigdy nie wiadomo jak tam długo posiedzisz jeszcze i inaczej będziesz gęgał

12.05.2016 23:54

Firma docenia fachowców ? Chyba jest dokładnie odwrotnie Zatrudniają po znajomości i często bez doświadczenia a te ich rekrutację do biur to szkoda gadać

12.05.2016 23:43

No faktycznie masz dużo czasu skoro po 10 siedzisz na forum Widać że jesteś wydajny. A może za dużo ci płacą co?
    Ygrek

12.05.2016 16:09

Ja mam w biurze 6 kawalkow. Nie narzekam. Jak ktos ma mniej widac jest nierobem i za duzo nie umie. Super firma. Docenia fachowcow. Narxekaja ci co nic nie umieja i nikt ich nie chce.
    ktoś

13.05.2016 20:36

widzę że brak ci kultury osobistej biurowcu, podpisz się nazwiskiem cwaniaku. dzięki tym robolom masz pensję i powinieneś ich szanować. chyba że jesteś przydupasem i wchodzisz pod biurko szefowi. pozdrawiam
    planista

11.05.2016 21:09

Jeśli interesuje cię praca za 1800 zł i chcesz mieć tyle obowiązków że nie starcza 8h pracy na ich wykonanie i musisz zostać po godzinach (oczywiście bezpłatnych) to pesa jest świetnym wyborem. Jedno wielkie bagno.
    Serwisant

10.05.2016 16:13

@skuty, tak jest bo kierownik trzyna go tylko dlatego, żeby miał kto jeździć i sie tłumaczyć dlaczego ktoś nalał do czajnika.

10.05.2016 12:05

Az rtle wam placa? 2tys? Przeciez to niecale 500euro. Powinji wam placic 250 euro zebyscie wreszcie zmadrzeli spakowali walizki i sie zwineli z tego grajdolu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz?

Krzysztof

09.05.2016 21:16

Trzeba zebrać się razem .Wina pracowników .Premie zabierająTeraz jeszcze okaże się ze wczasy pod gruszą A związki nie robią nic. Ciekawe co dalej wymyślą jeszcze ?Jak długo będą nas wykorzystywać ?
    Skuty

06.05.2016 07:19

@basia, jeśli tak to pokazuje tylko jaki ten szef jest słaby, skoro nie zna podstawowych informacji? Jak on ma rządzić ludźmi, skoro nic nie wie? Ale chyba ma jakieś plecy w firmie, bo kierownik zakładu jest od kilku miesięcy informowany o słabej pracy szefa serwisu ezt i nic z tym nie robią. Co to za kierownictwo które toleruje takich nieudaczników, oszustów i leni. Nie jest tez tajemnica ze szef KK codziennie rano śpi przy biurku.
    Mała mi

25.04.2016 12:33

szef serwisu EZT KK i tak naobiecuje premie za majuwke a ludzie sie na to nabiora. Nikt z ezt nie dostał nigdy żadnej premi za święta a obiecywane są kilka razy w roku, szefa interesuje tylko delegacje i knaciaganie kilometrow. Co to za szef co nie pomoga swoim ludziom i tylko ich oklamuje.
    Duża Mi

28.04.2016 10:18

Nie popełniaj więcej takich błędów.
    Masło

24.04.2016 22:47

A oto chodzi z tymi zabranymi premiami
    bleble

24.04.2016 17:12

Ludzie zbierzmy się razem i wywalmy pseudo związkowca solidarności za bramę.On nie robi nic co byłoby w naszym interesie.Zabrali nam po raz kolejny premię a teraz szykują się do zabrania wczasów pod gruszą.A co na to z3 przecież to wy go wybraliście.
    zasiedzialy

23.04.2016 13:13

I premie szlag trafil.....

Kontakt - Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.

Zygmunta Augusta 11 85-082 Bydgoszcz

Branża główna: Transport kolejowy i szynowy

FacebookIconXIconYoutubeIcon
    hw

21.04.2016 18:53

Czym nas jutro zaskoczą związki ?
    as

07.04.2016 20:25

Możecie powiedzieć czy juz jest nowy kierownik zakładu, bo widze, ze szukaja nowego zastepcy kierownika zakladu? Czy ktos moze wie jakie sa zarobki na stanowisku kierownika zakladu?
    barny

08.04.2016 08:29

I Ty chcesz być kierownikiem?
    Kier

06.04.2016 13:49

Wisi na jednym z portali z praca. Pracuj.pl. dlatego sie pytam bo chce składać. Ostatnio szukali szefow logistyki. Wydaje mi sie to dziwne ze tyle osob z kierownictwa wymieniaja. Moze atmosfera w pracy jest zla.
    Kier

05.04.2016 16:27

Pesa szuka kierownika kontrolingu. Ktos wie jak tam pracuje sie w kontrollingu? I dlaczego szukaja nowego?

03.04.2016 21:55

Volcot

17.04.2016 19:16

Gnojki nie po nazwisku.Volcot to nie temat na dyskusje.Pracujcie szczerze i wydajnie,niech moc będzie z Wami.
    Rychu

02.04.2016 19:31

Na Z-2 szukali brygadzisty po średnim.Hehehehehehe Volcot odmówił dwóch następnych oczywiście też.Znalazł się traktorzysta po podstawówce.No taka szansa po takim wykształceniu i po protekcji z GÓRY to dar od Pana Boga.Szczęście że ten facet z Z-2 trochę zna się na robocie.
    olek

02.04.2016 12:16

To już z dodatkami i nadgodzinami

30.03.2016 18:57

Uwierz

01.04.2016 01:13

zapraszamy na Z4, jest tam taki fajny brygadzista.. po paru dniach spędzonych z nim będziesz chodził na nadgodziny.. uwierz..
    stary_prac

30.03.2016 18:47

Zarobki bardzo słabe. Zarabiałem tutaj około 2,5 netto jako fizyczny pracownik. Skończyłem studia i poszedłem pracować do ZUS-u . Teraz mam ponad 6 tysięcy brutto podstawy jako referent i mam wszystko w (usunięte przez administratora) haha trzeba było się uczyć xd
    z2z2

23.03.2016 13:03

Ponownie zmuszają nas do pracy w święta.Z całą pewnością pamiętacie jak w grudniu pracowaliśmy w nadgodzinach,niektórzy z nas byli w pracy w święta i co?W nagrodę zabrali nam premię i płacą po 1800zł.Nie dajmy się po raz kolejny zrobic w bambuko.My i tak z tego nic nie mamy.
    praktykant

22.03.2016 22:44

Witam, mam możliwość odbycia praktyk w pesie, polecacie? czy lepiej wybrać inną firmę?
    Abdul Ciapaty Z5

23.03.2016 07:33

Hej, Uważam, że warto odbyć praktyki w PESA. Nie wiem jaki jest system ewentualnego wynagrodzenia, ogólnie można obcować z nowoczesną technologią, można nabyć ogromnego doświadczenia. Doświadczenie jak wiadomo procentuje wielokrotnie bardziej niż premia od kierownika. Ja już nie pracuję w PESA, ale legitymowanie się takim stażem pracy w tej firmie jak ok. 4 lat otwiera wiele drzwi. Polecam Mati
    praktykant

22.03.2016 22:44

pestka

22.03.2016 10:21

Nie mam żadnego związku z Pesą, ale wcale się ludziom nie dziwię, że mają wszystko w (usunięte przez administratora) Jeszcze trochę, to może Prezes zacznie im płacić miską ryżu za pracę. Wstyd, żeby firma, która się tak afiszuje w mediach i chwali swoimi sukcesami robiła z ludzi białych murzynów i żebraków.
    Pan Pikuś

22.03.2016 09:03

Po ta sciagaja pracownikow zntk bo pesiaki maja wyj..ne na robote chowaja sie po halach i jecza ze po 1600 zarabiaja . Dziekuje dowidzenia

Zostaw merytoryczną opinię o Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.