Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz

3.8/5

• Co nas wyróżnia?
  • Jak się u nas pracuje?
  • Proces rekrutacyjny
  • Staże i praktyki w PESA Bydgoszcz S.A.

Co nas wyróżnia?

Jak się u nas pracuje?

Proces rekrutacyjny

Staże i praktyki w PESA Bydgoszcz S.A.

TłoTło
  • Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.

Opinie o Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.!

zarobki ukrainy

08.01.2020 20:31

Tu macie ile fachowcy zarabiaja (usunięte przez administratora)
    Polski dziad

08.01.2020 20:42

Nasi w stoczni maja 15 zl , kim w kraju jest Polak https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,45266
    Stoczniowiec

08.01.2020 20:53

Dziś stocznia gryfia zatrudnia pracowników z Ukrainy i płaci im ok 7 euro na godzine .Nie wiadomo ile jeszcze biorą pośrednicy ale ja mam po 30 latach w stoczni 15 zł netto Jeśli tak dalej stocznia będzie robić to sama dyrekcja i ukraincy będą pracować

08.01.2020 02:31

Szczury uciekaja z Pesy
    Pralnia

08.01.2020 10:44

Ale agencje zarobiły krocie

08.01.2020 18:14

Nie martw się. Chłodzić się będziesz zimnym piwkiem.

08.01.2020 18:11

Były prezes Pesy ratował już tyle zakładów a na Pesie wyszczerbił sobie żeby. Nie wyrzucili go tylko sam zrezygnował bo nie widział już ratunku. Koła ratunkowe tu nic nie pomogły.

07.01.2020 10:40

w kazdej firmi produkcyjnej ukraicy zarabiaja duzo wiecej od polaków bo sie szanuja sa zgrani nieboją sie jak polacy

07.01.2020 18:33

To nie prawda, na zjednoczeniu przejechałem się parę razy jak doszło co do czego to szukali kozła ofiarnego. Ale jeżeli masz chęć zjednocz 1000 ludzi zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja działam we własnym zakresie i dobrze na tym wychodzę,przecież nie wezmę za rączkę gościa do kierownika i powiem że Pan X ma dostać podwyżkę bo ze strachu powie że to nie on chce tylko ja chcę dla niego podwyżkę i znowu wyjdę na idiotę. Po za tym wytrzymaj do końca lutego i pesa zostanie tylko historią. Powodzenia.
    Wykrywacz

07.01.2020 19:51

Tu się nie zgodzę ze 90 % bo około 95 %. (usunięte przez administratora)jest wyjątkiem by zjednoczył nas wszystkich jakimiś fajnymi Ukrainkami, nakręcił by nam bajere i doszli bysmy napewno wszyscy do porozumienia.
    nic

05.01.2020 23:29

a Ja pracuję w ochronie nic nie robię w nocy śpię i mam 3 koła

05.01.2020 13:11

Nie sikaj do własnej studni. Nie wiesz kiedy będziesz szukał wody do napicia.

05.01.2020 17:15

lepiej brzmi żeby (usunięte przez administratora) do własnego gniazda
    Młody

03.01.2020 16:54

Jak to jest ze nowi pracownicy na start dostają 21brutto gdzie starsi stażem maja mniej

02.01.2020 09:25

Może ktoś powiedzieć jak wygląda praca jako spawacz kiepsko z doświadczeniem pojęcie mam w domu na własne potrzeby umie pospawać czy taki człowiek ma jakieś szanse się dostać .
    M

02.01.2020 15:30

Musisz mieć uprawnienia oraz spore doświadczenie.

27.12.2019 03:51

Kk

28.12.2019 20:13

W dzisiejszych czasach nikt nie jest anonimowy a takie rzucanie nazwiskami na forum bez dowodów może skończyć się w prokuraturze. Takie sytuacje zgłasza się na piśmie w zarządzie a nie na forum. Pozdrawiam

28.12.2019 20:27

Oczywiście właśnie to miałem na myśli. Pozdrawiam.
    Katarzyna

23.12.2019 17:37

W rejonie Hamburga lub Berlina możliwa do podjęcia praca dla doświadczonych elektryków przy uruchamianiu pojazdów szynowych. Wynagrodzenie: 30 € / h, znajomość języka angielskiego Oferta pracy dodana 20.12.2019 na praca-niemcy24.pl Emagine GmbH ; Katarzyna Marek +49 030 209165147.
    Biurowy

23.12.2019 11:07

Z okazji świąt życzę wszystkim wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia i sukcesów zawodowych i osobistych.
    Wstyf

20.12.2019 21:25

Tak tu widzę że od czasu do czasu bogate ukraince się niby wypisują bo co jeden ledwo co gada a co do Piero pisze ale bogaci są zarabiają ale na swoje ukraińskie warunki Sramy nadal przez drąg????

20.12.2019 21:13

Z okazji nadchodzących świąt życzę wszystkim zdrowych wesołych świąt, spełnienia wszystkich marzeń oraz szczęśliwego nowego roku.

Oferty pracy - Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.

Pracownik do prac ślusarskich

Nakło nad Notecią

Inżynier w zespole Zabudowy Kabin (k/m)

Pracownik do prac spawalniczych

Nakło nad Notecią

Specjalista/Specjalistka ds. nadzoru i konserwacji sieci

Operator / Operatorka CNC

Inżynier ds. obliczeń numerycznych

Byly pracownik

19.12.2019 22:15

Slyszalem ze pavarotii daleko zaszedl.

20.12.2019 20:50

W Pesa, czy w innej firmie? Daaawno już go nie widziałem

18.12.2019 15:20

W pesie wszystko jest odwrotnie! Pracownikowi zabierają a dostaje zarząd! Odwrotność Janosika !
    ???

20.12.2019 13:53

To dużo? W zakładzie gdzie odeszło kilku ludzi z pml, znajdującym się w Bydgoszczy w tym miesiącu 2200 premii.
    Nok

20.12.2019 18:05

To się ciesz i nie interesuj byłą firmą.
    On

20.12.2019 15:03

Zdrowych Spokojnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!
    ukr

20.12.2019 10:27

poloki szanujcie się bo zaniżacie zarobki nam
    ukr

20.12.2019 09:05

Od stycznia bedziecie zarabiac minimum ustawowe biedaki
    Ex-pracownik

20.12.2019 00:24

Mam pytanie, czy łysy z Torunia dalej robi w zakupach? I kto tam teraz rządzi?
    Wstyf

18.12.2019 15:03

Główny Urząd Statystyczny opublikował w środę najnowsze wyliczenia dotyczące zarobków w firmach zatrudniających więcej niż 9 pracowników. Przeciętne wynagrodzenie w sektorze przedsiębiorstw wyniosło w listopadzie dokładnie 5229,44 zł brutto.Niby wzrost o 5.3% o tyle wzrosło wynagrodzenie Ale (usunięte przez administratora) Tylko nie Pesa wszystko idzie do góry ale w tym zakładzie wynagrodzenie idzie w Dół Trzeba naprawde się ogarnąć i szukać innej pracy wiele lat przepracowanych a władza i tak ma nas wszystkich w (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz?

Łał

18.12.2019 14:53

Dali dali...premię świąreczną brawo,,teraz poważnie-czy podstawowa premia jest obcięta? Czy będąc na urlopie zabiera mi się część premii? Łał.Czyli co oddali małą część tego co zabierają
    Wstyd

18.12.2019 12:57

Premia świąteczna Śmiech na sali Jeszcze podatek od tego wzięli To się nazywa dobry pracodawca Dba o pracownika żeby na przerwie świątecznej za bardzo nie przytył Wstyd Wstyd
    Z-1 Z-2=P2

18.12.2019 06:53

Zmarł nasz kolega wczoraj był pochówek przykro że z obecnego kierownictwa działu nie było przedstawiciela byli kierownicy z poprzednich kadencji,koledzy .......i to świadczy kim jest człowiek powtórzę CZŁOWIEK
    Jeleń

18.12.2019 10:54

Jeżeli tacy ludzie kierują firmą to się nie dziwie że jest zła sytuacja,szok,zero szacunku dla człowieka jest coś takiego jak KARMA
    Mak

16.12.2019 20:11

Witam, czy ktoś wie kiedy świadczenie świąteczne?. Dziękuję za informację. Pozdrawiam.

17.12.2019 07:19

Jakie świadczenie świąteczne??? To jest ostatnia część zaległych pieniędzy za wczasy z przed lat ! Kity wam wciskają a Wy łykacie wszystko gorzej jak dzieci !!! Ta firma sama od siebie nigdy jeszcze nic nie dała!!!
    Adam12

17.12.2019 10:36

Do 20 grudnia mają przelać
    Henas

17.12.2019 08:17

Podobno w piątek ma być wspólna wigilia na p3, stoły zastawione po brzegi :)
    to my ............

17.12.2019 02:15

No i co Tomuś?Już wiemy, że Tomuś to Tomek B. Chcesz jeszcze nam coś przezkazać?

Kontakt - Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.

Zygmunta Augusta 11 85-082 Bydgoszcz

Branża główna: Transport kolejowy i szynowy

FacebookIconXIconYoutubeIcon
    Zwalniam sie

10.12.2019 12:25

Tragedia 1970 zl co to ma być!!!!!!! Obudzcie sie tam u góry egoisci
    Hetman

13.12.2019 08:44

Jedyna droga to zwolnić się i tyle ja tak zrobiłem z Z - 4 mniej spawaczy tym bardziej gdy człowiek ma świadomość to co robił było ok, a kierownik ma cię za (usunięte przez administratora)to tylko zostaje pożegnać i życzyć tylko jednego.......... Koniec filmu.
    Ziemniak

16.12.2019 17:03

Jak podpisałeś (usunięte przez administratora) a nie umowę, to teraz masz. U mnie spokojne 3800 :) P. S. Jakbyś nauczył się dobrze gospodarować pieniędzmi, to byś w listopadzie miał odłożone na święta.
    Biurowy

15.12.2019 21:17

Widzę tyłek ściska i ukraińcom i naszym ze są przystojniaki którzy wszystkie Towary ściągają do siebie. Jak potrafią bajerować a nie kręcić się dziewczyną kolo tyłka bez żadnych skutków to (usunięte przez administratora) potem boli tych kręcących się bez efektów. Panowie do dzieła róbcie to co robicie a jak kasa przy tym wpada to chyba jeszcze lepiej a tak okazjonalnie proszę rzetelnie wykonywać swoje obowiązki bo w styczniu chce dostać więcej niż marne 5 z przodu. Pamiętajcie nie opuszczamy stanowiska pracy gdzie by nie było bo tego nikt nie wie.
    Rt

16.12.2019 06:43

Ty biurowy z dziada pradziada tutaj powinieneś napisać dziewczynom. No ale jaka firma tacy biurowi
    Prosty Matematyk

15.12.2019 22:40

1,5 MLD ZADŁUŻENIA. Daje to mniej więcej 500 tys na pracownika. Myślę, że znacznie mniejsze straty byłyby gdybyście wyłączyli ogrzewanie, zgasili światło i pobierali wypłaty pozostając w domach.

13.12.2019 17:12

Niech Orlen dobrze się zastanowi bo jak zarząd Pesy dorwie się do ich pieniędzy to będzie drugi bankrut w Polsce !!! A główna pani kadrowa zrobi że pracownicy Orlenu będą zarabiać najniższą krajową !!!
    gabor

12.12.2019 23:39

Jakich czasów sie doczekałem pracujac w tej firmie? Ukrainiec ma imunitet i smieje sie z Polaka ,ze pracuje tylko 8 godzin a on 10 ,pracownik nie jest doceniany jako fachowiec a jest tylko numerkiem w tym kole.Koleżeńskie ukłądy z firmami zewnetrzymi pora zakończyc.Czas na zmiany Kontrole bez zapowiedzi czas zaczać/
    Polaczek

12.12.2019 21:45

tak i bardzo dobrze wy Ukraińcu weźcie się za robotę i to więcej i dłużej a my będziemy robic to co robimy najlepiej od 2 lat. zajmiemy się waszymi kobietami i będziemy miło spędzać z nimi czas. pozdrawiam wszystkich firmowych żigolaków z P3 i P2. mogły by już przyjść jakieś nowe bo te już maja duże przebiegi.
    Ukrainiec

12.12.2019 21:31

Lepiej się pozwalniajcie jak takie rzeczy się dzieja u was w firmie(usunięte przez administratora)czas wiec po co w niej jestescie... my będziemy pracować za mniej i dłużej oraz znacznie więcej wiec nie martwcie się.
    Riposta

11.12.2019 14:10

Napisałem o tablicach a raczej monitorach informujące o wypadkach. Te monitory rozwiesilo BHP na każdym wydziale. Informacje są kłamliwe i nieczytelne. Wydane pieniądze w błoto. Już raz pisałem o tym .ale ktoś wykasował.
    saper

10.12.2019 23:25

"Quo vadis" Pesa?
    Tradycja swiateczna

10.12.2019 21:53

Wyplata tradycyjnie jak na święta. Plaskacz w morde.
    Podatek

03.12.2019 13:46

W PESIE na dzień dzisiejszy młody pracownik zarabia więcej od starszego wiekiem i stażem kolegi . Dziwić się że stara kadra ucieka!!!

09.12.2019 23:55

Tak się składa, że niestety i po prostu natrafiam na te twoje... czytając komentarze innych. Tak więc jednak- marnujesz się tu chłopie:D

10.12.2019 12:19

Ale mimo to czytasz. Pozdrawiam
    Pracownikkkkk

10.12.2019 09:20

Co za wypłata jakis żart na same święta. A prezes i kierownicy pewnie roczne premie po kilkanaście tysięcy dostaną za nic.
    Manny

10.12.2019 11:19

Spokojnie my też dostaniemy na świata 100zl netto ????????????????
    Dyzio

10.12.2019 11:42

Kilkanascie tys prezes? Osmieszyles sie.....tam premie idą w dziesiatki tys blizej 100+. Kilka tys to on ma dla zony na waciki

08.12.2019 21:51

09.12.2019 23:59

Prawo natury jest takie... i wzywa ciebie... żebyś zajęła się zlewozmywakiem ;)

10.12.2019 07:45

Pamiętaj mamy równouprawnienie, a zmywanie jest dobre na na męski płacz. Także do boju
    Obserwator

10.12.2019 01:29

Obsetwator ,zamiast serca kalkulator

Zostaw merytoryczną opinię o Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz S.A.