sutco polska

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 127 ocen.

Opinie o sutco polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sutco polska

:):):):)

Firma jak każda inna,trzeba robić swoje żeby nikt się nie doczepił a doczepia się każdy i praktycznie do wszystkiego.Wszyscy zrzucają winę na pracowników hali a tak na prawdę to problemy i niejasności schodzą do nas z "góry"tzn. z biur.Problemy z rysunkami,poprawki,terminy,firmy itp.Wszystko się zaczęło odkąd odszedł poprzedni dyrektor a na jego miejscu pojawiło się trzech innych.Stale trwa "kryzys,firma ciągle w potrzebie " i na tym się kończy.A na pytanie o poprawę warunków płacowych niema co liczyć-oczywiście kryzys.:)norma:)Zarabiają Ci,którzy dopiero co się przyjęli a stary pracownik ma robić i nic nie gadać!:)

Kris
@:):):):) 20.01.2012 11:32
Firma jak każda inna,trzeba robić swoje żeby nikt się nie doczepił a doczepia się każdy i praktycznie do wszystkiego.Wszyscy zr...

Pozdrawiam chamskiego przemądrzałego kierowniczka który pozjadał wszystkie rozumy chyba

palnik

dobrze ze nie twojej ? wolisz ukrainców

bf

Nowy dyrektor został zatrudniony po to zeby luden mial kogo zwolnic a prokurenci mieli dupochron. Ot co. Wdrazac to sie bedzie 5 lat a jak zaczyna prace o porzadkow i bhp to raczej nic z tego nie bedzie :( a szkoda bo przydalby sie ktos z wiedza i jajami :/

TBodex
@bf 15.06.2016 21:58
Nowy dyrektor został zatrudniony po to zeby luden mial kogo zwolnic a prokurenci mieli dupochron. Ot co. Wdrazac to sie bedzie...

tak jest

palnik

ober to niech sam się w pierś puknie albo w łeb kawał malwersanta , on i władza wielki putin sutco a ch.. umie i wie o robocie, trzyma sobie wiernych konfitur i bandziorów, kto mu wlazł pod stól, to moze se walic wóda na kilometer

wiesiek z eski

witam , pracowałem jeżeli można to tak nazwać, w Katowicach to dramat jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drugiego, brygadzista nie zna się na rysunku z żadnego wydziału, bylem na delegacji i wózkowy kocek i taki młody magazynier wilk, walili wódę, a sami później [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ten magazynier to pozorant i bandyta od razu z rączkami jak mu coś powiesz a już za to kiblował, synka zlali w robocie i jeszcze pracują, nie jaki ober to tez przychlast straszy cie a później prosi o soboty, szkoda czasu chyba ze dla tych co sie uczą dziadostwa, pozdro

Qq
@ktoś lepszy niż ty 10.03.2017 14:21
Komuś tu chyba żal du*e ściska że wolą bardziej 'ogarniętych' do pracy, tak tak 'wiesiunio' bardziej od Cie...

Dred to ty?

Borys
@ktoś lepszy niż ty 10.03.2017 14:21
Komuś tu chyba żal du*e ściska że wolą bardziej 'ogarniętych' do pracy, tak tak 'wiesiunio' bardziej od Cie...

co ty piszesz dzieciaku? sam jesteś zazdrosny co? ty sie pchasz do gadki o robocie jak rysunku na oczy nie widziales, ze wsi jakiej przyjechałeś ? włazo dupy wielkie noconia? wiem ze to ty piszesz , chodzisz po hali i sie każdemu odgrażasz? a zawiaski masz? ile im dałeś? kogo sprzedałeś? chodzi i na kazdego woła ze doplacze wali a pijanych krasnali po dojczach leje , o twoich wybrykach to całe trzy hale wiedzą wielki mi pan magazynier szczyl ma 15 zł netto na reke i jeszcze sztuczki z sikorka walił , ty nie masz honoru , chodzi w ciuchach wielcy patrioci a kebaby wpierdala na wózku.. taka firma jak pracownicy

Zygmunt

Witam wszystkich. Miałem w firmie Sutco rozmowę o pracę jako magazynier. Zaproponowali mi zarobki w wysokości 3000zł brutto + premia po okresie próbnym. Czy takie zarobki nie są zbytnio zaniżone? Bo rozmawiałem z kilkoma osobami na hali i zarabiają o wiele więcej niż moja podstawa, i czy jest możliwość robienia nadgodzin ?

Joop
@Zygmunt 12.10.2017 14:37
Witam wszystkich. Miałem w firmie Sutco rozmowę o pracę jako magazynier. Zaproponowali mi zarobki w wysokości 3000zł brutto...

za 3000 brutto + premia to musisz dodatkowo laseczkę komuś u góry dziennie zrobić

Zygmunt
@Joop 18.10.2017 16:45
za 3000 brutto + premia to musisz dodatkowo laseczkę komuś u góry dziennie zrobić

No i udało się. Umowa podpisana, zaczynam od listopada. A co do kolegi Joop - będziesz mi ciągnął razem z jajami.

Grzegorz

Witam wszystkich, chciałbym sie przyjąć do firmy lecz slyszałem że w zeszłym roku zdarzył się wypadek i pracownik firmy Sutco zmarł na delegacji. Trochę się wystraszyłem ponieważ nikt nie wiedział co się dokładnie stało. Czy ta sprawa nie została zamieciona pod dywan? Czy to był tylko nieszczęśliwy wypadek? W takim razie zastanawiam się czy praca w tej firmie jest aż na tyle niebezpieczna i czy warto składać CV. Jeżeli ktoś może udzielić informacji to czekam na komentarze.

Nie

NIE NIE NIE.... ...nie zastanawiac sie wogole nad praca w tej zlodziejskiej firmie. Omijac nie tykac nawet kijem. Poczytajcie sobie wszystkie poprzednie negatywne opinie i uwierzcie w nie; to prawda. NIE NIE NIE Jest coraz gorzej

Pola

Witam, pojawiła się oferta pracy na asystenta projektanta. Czy ktoś pracował na tym stanowisku i jest w stanie coś więcej powiedzieć?

Witek
@Out 31.07.2017 22:06
A czy jest w tej firmie chociaż jeden dział gdzie warto pracować?

Jasne! PRZ. Fajni ludzie, znają się na swojej robocie, młody może się wiele nauczyć; ciekawe maszyny, tylko płace niezbyt zachęcające.

qwerty
@Out 31.07.2017 22:06
A czy jest w tej firmie chociaż jeden dział gdzie warto pracować?

W ochronie.

śmieszna firma

firma dno dno dno dno dno ogólnie dno

Rozczarowani
@śmieszna firma 11.07.2017 19:19
firma dno dno dno dno dno ogólnie dno

Coś jest na rzeczy, bo ostatnie miesiące jest coraz gorzej. Ludzi jest na tyle mało i teraz jak urlopy to nie ma komu robić. Podobno nawet firmy nie chcą brac od nas roboty - mało płacą. Ja i kolego zastanawiamy się nad zmianą firmy.

Zainteresowany

Znajomy mi powiedział, że od dwóch lat wasza firma szuka pracowników - na stronie są faktycznie ogłoszenia. Poczytałem opinie powyżej i nie wiem co jest prawdziwe. Może ktoś rzetelnie mi coś napisze jaka praca, ile na rękę się zarabia. Podobno najlepsze pieniądze są za wyjazdy do zakładu w Niemczech albo na budowy ale tam cos nie tak jest z nadgodzinami i z wypłatami. Czy chodzi o obcinanie nadgodzin - bo czasami tak się robi? Dzięki za info

oti

Firma wygląda jak by tam bomba wybuchła , zarobki nedza praca nędzna szkoda czasu nie polecam nikomu. Jak cos to operator wypalarki ma stawkę 12,5 zł i na obróbce tez tyle maja

Marcin

Zero szkoleń, chamstwo w biurze projektów, kierownik rzuca projekt na stół i mówi "COŚ NIE WYSZŁO", zamiast grzecznie wytłumaczyć o co chodzi. Gość nie wiem jak się znalazł w tej firmie ale jest kupą chama. W ogóle nie ma pojęcia o projektowaniu i podejściu do pracownika. Reszta ekipy z biura projektów to burole ze wsi Ojców. Też nie wiem jak oni ukończyli studia i się znaleźli w tej firmie.

POMYSL ZACZYM SIE ZATRUDNISZ

UWAGA ZAROBKI BEZNADZIEJNE jeszcze troche i ukraincy nie beda chciec pracowac w tym dziadostwie wyzysk niesamowity oszustwo na kazdym kroku o szacunku moze cie zapomniec OMIJAC Z DALEKA

Marcin
@POMYSL ZACZYM SIE ZATRUDNISZ 18.05.2017 19:28
UWAGA ZAROBKI BEZNADZIEJNE jeszcze troche i ukraincy nie beda chciec pracowac w tym dziadostwie wyzysk niesamowity oszustwo na...

Najmniej szacunku mają inżynierowie do siebie w biurze projektów. Wyścig szczurow za marną kasę. Nie polecam tego biura nikomu. Dziwne że niemca jest stać na autocada za 10000 a placi ludziom po 1500, 2000

Marcin

Najlepszy jest pan T.Sracz ktory robi glupie kawaly pracownikom. Gosc powinien wyleciec od razu z tej firmy. Niebywale chamstwo jest w biurze projektow, nie dziwie sie w sumie zarobki na poziomie 2000 zl w tej dziurze.

nik

Zapraszamy wszystkich alkoholikow i narkomanow. praca od zaraz, ciezko ja stracic bo ludzi malo ;)

Tomek

Inżynier w 2008 roku zarabial 1500 na reke dramat. Jak mozna projektowac przenosniki za taka kwote szkoda studiow i nauki. W macu sie lepiej zarabia

Marcin

Biuro projektów to istny dramat. Kierownik J.Malcz. to chyba pozjadal wszystkie rozumy, tak samo reszta ekipy inzynieryjnej, zero szkolen, chamstwo i wykorzystywanie. Pozal sie boze, dlugo jeszcze musi minac zanim wiejski polski narod sie zmieni i zacznie ze soba wspolpracowac.

Inzynier

Zrob mi shure'a za pinscet euro

Mat

Najśmieszniejsze jest biuro projektów i ludzie którzy tam pracują a szczególnie malarz obrazów

kolo

śmieszna firma wykorzystywanie naiwnych ludzi za gówniane pieniądze szkoda czasu i nerwów

Sprawiedliwy

Jak dla mnie firma ok. Pracuję tam 3 miesiące (na hali) i żadnego obozu nie ma. Wręcz na luzie.. Co do kasy to masz tyle ile na umowie na co sie godzisz i nikt nikogo nie oszukuje... Wypłaty zawsze w terminie bez ani jednego dnia spóźnienia.. Sprzęt do pracy mają odpowiedni i wyposażenie dają odrazu. Także te opinie nie są adekwatne do tego co tam obecnie jest!!!

Ja to ja

Jak Wam Tak źle popracujcie w Caterpillar Sosnowiec Pozdrawiam

BYŁY MONTER

nie polecam ,omijajcie te "firmę"z daleka.OSZUŚCI

Marcin

Ja pracowaem w Krakowie biurze projektów, chamstwo niesamowite i wyzysk, szzególnie przez kierownika

Ciekawy

Mimo tego, że są wyjazdy do Niemiec ? Tam raczej inaczej ludzi traktują. Nie wiem czy tam pracujesz czy pracowałeś bo to też jest różnica, każdy może mieć swoje zdanie, na tyłu pracowników.

Krzysiek

Nie warto pracować w tej firmie i tracić zdrowie

Ciekawy

Witam. Dostałem ofertę pracy od firmy SUTCO. Głównie chodzi o kwestie produkcji montaż, składanie i wiadomo prace rysunkiem technicznym, co do kwestii stawki i opisane tutaj to jestem zdziwiony bo propozycja była większa od Pana Dyrektora i wygląd jak i podejście do kwestii pracy jak i płacy ni jak się miały do podanych opisów. Co do "Ukraińców " to chyba będzie wymiana bo wspominał o 30 osobach których chce zatrudnić od nowego roku. Chciałem się dopytać osoby pracujące czy naprawdę jest tam jak w obozie ? Czy jak co niektóre osoby opisały lajt, pogaduchy itd Komu wierzyć ? Jak w każdej pracy są osoby zadowolone i mniej zadowolone i wszędzie trzeba pracować, a nie wszędzie socjalne dają tylko stawka i praca w soboty i jeśli ktoś chce to i niedziele za te same pieniądze plus ewentualnie 50% , a jeśli chodzi o monterów to może by się ktoś wypowiedział w tym temacie ? Czy ekipa jakaś zgrana i czy warto pracować albo szukać innej pracy

spawacz

słucham was i nie rozumie firma do której przyjmuje sie ukrainców to porażka nigdy bym w takiej firmie nie pracował szkoda nerwów przecież tam żadnych podwyżek nie będzie a ludzi traktuje sie jak tanią siłe roboczą ludzie zrozumcie im szybciej będzie cie szukac nowej pracy tym szybciej zrozumiecie że takie firmy jak sutco min caterpillar siosnowiec to wyzkiwacze gdzie was nie szanują pracy dla spawaczy jest mnóstwo byłem w sutco na rozmowie o prace jak pogadałem z panem Noconiem śmiac mi sie chciało ze takie stawki jeszcze proponują obudzcie sie im szsybciej olejecie ta robote tym lepiej dla was spawacz musi sie szanowac pracowałem w catepillerze w sosnowcu zwolniłem sie pracuje teraz jako spawacz w firmie która bardzo docenia pracowników i gdzie człowiek jest szanowany odpowiednim wynagrodzeniem do zajmowanego stanowiska i wam tego zycze

Chłopek nie z Olkusza

Wituś jak Ci tak dobrze z Ukraińcami to weź ich do siebie do domu, będą mieli taniej. Albo mam lepszy pomysł - otwórz swoją firmę i ich zatrudnij, kolo wyżej ma rację w 100 % . Sutco - Ukraine in Poland. Po co tacy ludzi, nawet nigdy na budowę nie pojadą, machać fajką przed halą to każdy może. Co do Dyrektora to fajnie że chce robić porządek ale uważam, że za szybko to robi, góra nie nadąża. Fajnie jest pokazywać palcem Ty to Ty to.

Szczery

Za niedługo,nazwa firmy "Sutco Polska" przekształci się w "Sutco Ukraina" !Coraz więcej Ukraińców napływa.W firmie pracuje już ok.25 !To wszystko za sprawą nowego dyrektora!Bardzo swobodnie się u nas czują i jeszcze warunki stawiają,że chcą pracować po 12h,bo po 8h to im się nie opłaca.Cwaniaki!Wiem ile kosztuje życie na Ukrainie i jakie są ceny,dlatego niech kitu nie wciskają!A skoro twierdzą,że im się tu nie opłaca pracować po 8h,to niech wyp. do siebie!Gdyby się im nie opłacało,to by tu nie przyjeżdżali,proste!Na dodatek chodzą sobie po hali jak na majówce!Powyżej 8 h to już ściemniają jak tylko się da!Na szatni to praktycznie już tylko ukraiński język słychać!Dość,że podczas wojny nas gnębili,mordowali i gwałcili polskie kobiety,pozabierali nam ziemie,między innymi Lwów... to teraz zabierają miejsca pracy Polakom i chodzą dumni!Gdyby Dyrektor Przemysław M. oraz prokurenci byli prawdziwymi patriotami,to nie doprowadzili by do takiej sytuacji!Już wystarczy,że Niemiec nami dyryguje i rządzi!

Witek
@Szczery 24.11.2016 17:34
Za niedługo,nazwa firmy "Sutco Polska" przekształci się w "Sutco Ukraina" !Coraz więcej Ukraińców napływa.W...

Szczery, Ty to nie jesteś czasem ten Francuz z S-ki? Ten Piere d'Olige-Gupoty? Ukraińcy Ci nie pasują, Dyrektor Ci nie pasuje, prokurenci Ci nie pasują, Herr Praesident Ci nie pasuje... Ty weź rozluźnij poślady, bo hemoroidów dostaniesz. Jak na tej Ukrainie tak tanio, to pomyśl o zmianie miejsca zamieszkania? Jak się dobrze ogarniesz to może Cię nie zgwałcą i jeszcze Lwów Ci oddadzą? Chociaż w zasadzie to nie Ukraińcy Ci go zabrali. Ale powiesz Ruskim, to oni to załatwią. Za parę flaszek siwuchy, to gratis tych zdrajców ojczyzny i odszczepieńców do gułagu wyślą. Ciekawe czym Ci ten dyrektor za skórę zaszedł? Chce coś zmienić i trzeba będzie za tym nadążyć? A tu już lata nie te? Daj mu szansę. Może i Tobie te zmiany wyjdą na dobre. A tak poważnie, to szczujesz na siebie ludzi i wprowadzasz zamęt. I tu cytat: "kto sieje wiatr, ten zbiera burzę". Pozdrawiam.

Szczery
@Witek 06.12.2016 10:20
Szczery, Ty to nie jesteś czasem ten Francuz z S-ki? Ten Piere d'Olige-Gupoty? Ukraińcy Ci nie pasują, Dyrektor Ci nie pas...

Francuz z S-ki? Francuza to Ty możesz,ale zrobić Pedalini! Wracając do tematu,mylisz pojęcia!Chodziło mi dokładnie o jedną kwestię,mianowicie dotyczącą napływu Ukraińców.Bo to już lekka przesada!Rozumiem 5-ciu,7-miu,ale nie prawie 30 Ukraińców!Bodex mają zwolnić całkowicie,a Ukraińcy mają furtkę otwartą.Jak nie wiadomo o co chodzi,to wiadomo,że chodzi o pieniądze!Przez takich jak Ty,nigdy nie będzie dobrze w tym zakładzie!Wolicie przyjmować obcokrajowców niż Swoich ,czyli Polaków!W pewnym momencie obróci się to przeciwko nam wszystkim!Dbacie o swój własny interes,naszym kosztem!To jest właśnie Polska mentalność.Polak Polakowi wrogiem! Po za tym nie mam nic do nowego Dyrektora,bo widzę,że się stara.Zrobił dużo więcej w ciągu pół roku,niż jego poprzednik (Gromadka) przez 5 lat! Pozdrawiam!

abc

ile zarabia operator lasera bo widze ze jest nabór

Kolo
@abc 25.10.2016 17:31
ile zarabia operator lasera bo widze ze jest nabór

12,50 zł brutto/h

KAMERA

UWAGA dla przyszlych chetnych na prace w sutco. Bede kamery na halach wiec jak lubicie pracowac pod taka presja to zapraszamy :)

kwa

Niema wpisów nikt nie pisze a w firmie kabaret, wszyscy strach gdzie fotoreporter dyrektor zrobi zdjęcie. Dobra zmiana dyrektor kadrowa jeden głos w pracowników celny cios

joojoo

Kolego Cobra ! uważać to trzeba na "kolegów" z którymi się pracuje bo tu zdarza się najwięcej kap... Co do wdrażania się nowego P.dyrektora pracuje on już ponad miesiąc i co nowego wdrożył? wolne soboty!!!! nawet majstry mają w d.... prace w sobote bo za dużo papierkowej roboty żeby mogło w sobotę przyjść paru ludzi do pracy!!!! za niedługo zamiast robić swoją robotę będziesz wypisywać tony makulatury. tylko gdzie oni będą ją przechowywać??????? może wiesz coś Panie Cobra

Kamil

Biuro inzynieryjne to totalna porazka, chamstwo, niedouczenie, slabe zarobki, mobbing. Niektorzy np slawny malarz nosza sie bardzo wysoko, bo sa niby kierownikiem. Pracowalem tam przez pare lat, i dramat. Najgorsza firma inzynieryjna w mojej karierze. Zero jakiejkolwiek wspolpracy,a w biurze pracuja amatorzy po studiach, i stare zgredy.

?????

witam kiedyś znajomy robił w sutco i mówił że są tu dwie firmy sutco i bodex i podobno lepiej płacą w bodexie prawda to? i czy są jakieś przyjecia na ślusarza suwnicowego? i jakie są stawki? dzięki za info

odp: ???
@????? 16.06.2016 20:02
witam kiedyś znajomy robił w sutco i mówił że są tu dwie firmy sutco i bodex i podobno lepiej płacą w bodexie prawda to? i czy...

z bodexu juz tylko niedobitki pracuja. w sutco zarobki marne. to co dostaniesz na start plus po okresie probnym to jest max co bedziesz zarabial w tej firmie do KONCA ZYCIA czyli 13/h brutto. o podwyzkach moze kazdy zapomniec. Ogolnie: OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM

COBRA

DO JOO JOO NA RAZIE KOLEGO TO NIE WIESZ NIC O NOWYM DYREKTORZE PONIEWAŻ SIĘ WDRAŻA...ZACZEKAJMY Z TYM JAK ROZWINIE SKSZYDŁA ALE PO TYM CO ZAOPSERWOWAŁEM TO PAN DYREKTOR NIE UWŁACZAJĄC LUDZIOM PO STUDIACH MAJĄC TAKIE POMYSŁY KTÓRE WYWODZĄ SIĘ Z SYSTEMU 555555----SSSSSSS I NAJLEPSZEJ SZKOŁY W CAŁEJ POLSCE CZYLI WSB-DĄBROWA GÓRNICZA ....NIE MA SZANS PONIEWAŻ ZAŁOGA ZJE GO RAZEM Z KORZENIAMI I NI ON PIERWSZY I NIE OSTATNI KTÓRY SPRAWUJE TĄ FUNKJE....SZKODA TYLKO ŻE PENSJA DLA PANA DYREKTORA NIE JEST PRZEWIDZIANA NA PODWYŻKI DLA LUDZI KTÓRZY NAJBARDZIEJ TEGO POTRZEBUJĄ.........A PR MAMY NOWEGO MISTRZA WYDAJE SIĘ NORMALNY CHOCIAŻ TEŻ MNIE OSTATNIO WKURW....IA ...TAK ŻE UWAŻAJMY CO MÓWIMY BO NIBY JEST Z HALI ALE TO FIZYCZNY..........////

joojoo

nowy dyrektor techniczny!!! budowlaniec nadzorujący latarnie uliczne!!!!! zero doświadczenia w konstrukcjach stalowych,produkcji maszyn i urządzeń. PIONEK w rękach P.Bańdo i P.Kopca. jedno z pierwszych rzeczy to jaki jest w SUTCO system kar finansowych!!!!!! PRZEJE..... G R O M A D K A W R A C A J !!!!!!!!!!

Adam

Jak wygląda praca w Kontroli? Finanse?

ST CLAUS

Ja wiem jedno nie pracuję już tam bo fakt mała płaca.Według mnie trzeba rozmawiac ale kulturalnie dialog jest potrzebny. Podwyżka napewno! Nie nalezy się według mnie byle pierwszej łajzie która przez osiem godzin sciemę wali a potem najwięcej się stawia. Jak widzę te wpisy to jesteście wszyscy fachowcy (nawet byście się nie ogarneli gdyby nie garnuszek u rodziców) każdy z was myśli że jest zdolny ale dla mnie to nie udolni jesteście więc młodzieży mniej narzekania więcej myślenia o robocie a nie o browarze czy wódzie po niej.który zakład pozwoli na alkohol przy robocie?? chyba prywatny jak sobie otworzycie!! Pogarda dla nierobów! ja bym wam jeszcze ZSW przywrócił pedały i nieroby z wymaganiami wsadzcie nos w tableta albo telefon. Ludzie obudzcie się i zacznijcie funkcjonowac bo przyjdą ukraince lub inni turyści i będziecie w DUPIE ale czarnej!!BEZ ROBOTY!!

proffesor

Aby w pełni zrozumieć idee Obra należy spojrzeć na historię zakładu. A nie sięga ona wcale do Olkusza lecz innego miasta na O leżącego bardziej na zachód. Tam w 1940 też pewien Niemiec otworzył swój "zakład" i też za pomocą sprzedanych polaczków szerzył swoją idee. Sami wiecie co pisało nad bramą wjazdową.

Radd

to teraz już wiadomo po co trzymają tych wieśniaków z Olkusza. A i sprawa stawek się wyjaśniła ostatnio " bo wam wszystkim chodzi tylko o pieniądze" - cytat szanownego Mistrza T.N. Tak Panie Tomku na tym polega praca - wykonuje się jakąś czynność za co otrzymuje się wynagrodzenie. Ale rozumie że pan swoje pobory przelewa na biedne dzieci w Somalii a sam pracuje dla i za idee.

Rolnik szuka żony

Nie kukurydza tylko pieczarki. Taką mam wizję dalszego istnienia tej firmy. Pieczary tam będą rosły jak tralala

fat

Hahaha polatane. Bez bodexu to za rok tam kukurydza wyrośnie ewentualnie konopie bo kto w dzisiejszych czasach będzie robił za stawkę sprzed 10 lat ? Coraz więcej sutcow się zwalnia a nowych nie widać. Nie Bodex to inna podfirmaa będzie . żadna różnica dla Was. A na ból odbytu to polecam maść a nie anonimowe hejty. Ja od kilku lat się łudzę że w końcu zmieni się tam polityka zatrudnienia i fachowców się doceni bo szkoda mi tych ludzi .

Mrożek WON

I bardzo dobrze, że ludzie tego wsioka polecą

biurwa

No i sprawa bodexu i innych podfirm się rozwiązała. Koniec maja i lecą wszyscy. A kto będzie pracować pytacie? Pań Menagerek ma "znajomą" w pewnej agencji -pośrednictwa pracy - i ot co na okres próbny 3mc przez agencję a potem pod Sutco. Biuro pozdrawia

doświadczony

Ogólnie to teraz w SUTCO trwa akcja oszczędności, zaczęto jak zwykle od samego dołu czyli pracowników na delegacjach i na hali. Ciekawe kiedy się wezmą za biuro, bo przecież tam jest za dużo ludzi, 15 lat temu to firma wyglądała znacznie lepiej pod katem i finansowym i zarządzania.

colo

przez Trenkwalder 11,50 brutto!!!!!!!!!!!!!!!!

rikelme

jak wyglada praca w waszej firmie co spawacie jak z kasa jest ktos zatrudniony przez Trenkwalder?

Zostaw opinię o sutco polska - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sutco polska