Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Sylwia

03.10.2024 14:18

Zamówiłam darmowy zestaw dla dzieci, otrzymałam go bardzo szybko :) Testujemy, dzieciom smakuje. Bardzo dziękuję i polecam.

11.10.2024 14:51

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Miło nam, że nasz suplement OmegaMarine Junior + przypadł do gustu Pani dzieciom. Zawsze kładziemy nacisk na to aby nasze suplementy były najwyższej jakości. Dla najmłodszych jest to szczególnie ważne, dlatego w sposób szczególny skupiliśmy się na atrakcyjnym wyglądzie oraz przyjemnym smaku aby sprostać oczekiwaniom naszych wyjątkowych odbiorców. Dziękujemy za zaufanie.
    Hanna

02.10.2024 09:31

Szybka i solidna dostawa

04.10.2024 14:20

Bardzo cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Terminowość dostawy oraz wysoka jakość obsługi Klienta to nasz priorytet. Zapraszamy do dalszych zakupów i życzymy miłego dnia.
    Ryszard

05.09.2024 16:59

Kupuję Wasze suplementy na cholesterol, fleximed, multivitaminę, jak dotychczas wszystkie są przydatne. Porą przetestować kolejny, za dotychczasowe, dziękuję.

19.09.2024 12:00

Dziękujemy za zaufanie i korzystanie z naszej oferty! Cieszymy się, że nasze suplementy – CholestControl, FlexiMed i Multiwitamina – spełniają Państwa oczekiwania. To dla nas największa nagroda. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi pozostałymi suplementami. Pozdrawiamy.
    Barbara

05.09.2024 16:37

Wszystkie produkty z których korzystałam oceniam bardzo wysoko

19.09.2024 12:00

W Natural Pharmaceutical dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Dziękujemy za tak wysoką ocenę. Pozdrawiamy.
    Magda

05.09.2024 15:54

Dzięki omega3 i hepaktum forte wspieram leczenie niedoczynności tarczycy. Świetnie się czuje. Mam dużo energii.

19.09.2024 12:00

Pani Magdo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pragniemy nadmienić, że nasze produkty są to suplementy diety a nie leki. Oznacza to, że ich działanie ma charakter wspomagający. Cieszymy się, że OmegaMarine oraz Hepactum FORTE pozytywnie wpływa na Pani zdrowie. Takie opinie jak Pani potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. To dla nas ogromna satysfakcja, że możemy być częścią Pani drogi do zdrowszego życia. Pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia.
    Tomasz

05.09.2024 12:12

Produkty są wysokiej jakości, obsługa klienta również

19.09.2024 12:00

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię, jest ona dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że nasze usługi i suplementy diety spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy
    Jan

06.09.2024 16:07

łatwość zamówienia, atrakcyjne oferty i przekonanie, że wybrane suplementy są najwyższej jakości

19.09.2024 12:00

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości w atrakcyjnych cenach. Pozdrawiamy.
    Kamil

06.09.2024 15:17

Kupuję u was suplementy od około 10 lat,zawsze bez komplikacji

19.09.2024 11:59

Dziękujemy serdecznie za komentarz oraz długoletnią współpracę. Pana opinia jest dla nas kluczowa i potwierdza, że nasza firma konsekwentnie oferuje wysoką jakość. Pozdrawiamy.
    Ireneusz

06.09.2024 13:21

Produkt przyszedł na czas, bardzo dobra jakość

19.09.2024 11:59

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu i jakości naszego suplementu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego cieszymy się, że przesyłka dotarła sprawnie i bezpiecznie. Pozdrawiamy.

01.09.2024 12:34

Aplikowaliście na stanowisko Obsługa Klienta w Natural Pharmaceuticals sp. z o.o. i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielem firmy. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenne dla innych użytkowników.

19.09.2024 11:59

Zachęcamy do udziału w rekrutacji wtedy bezpośrednio Kandydat będzie miał szanse uzyskać wszystkie niezbędne informacje.
    Anna

07.09.2024 17:30

Witam,pracowałam w tej firmie około 2 lata początkowo prace wspominam miło natomiast z czasem zaczęłam poznawać mroczniejsze strony ...Totalny nacisk na sprzedaż i nic w tym dziwnego bo to firma sprzedażowa ale to w jaki sposób każe się sprzedawać, pisanie na wiadomościach prywatnych,straszenie mówienie że nie ma pozwolenia i że nie zarabiamy na firme a przynosimy tylko koszty i straty (gdzie większość się stara ale czasami jest po prostu gorszy dzień) ,przykre i to bardzo!!! poza tym ciągłe straszenie że jak nie zrobię wyniku rozwiążą umowę .Pamiętam kiedyś taką sytuacje,że przeciwstawiłam się takim argument sprzedażowym otrzymałam informacje od kierownika że taki jest skrypt i tak trzeba, nie masz wyniku tak masz mówić .Kilkakrotnie również został mi zabrany bonus finansowy za to że wyłapali w mojej rozmowie przekręcenie jednego słowa porostu pod koniec miesiąca robili wszystko żeby jak najmniej zapłacić to jaka to motywacja ??Warto wspomnieć bo to ważne że w tej firmie nie można mieć swojego zdania,jeżeli tylko powiesz że coś ci się nie podoba od razu jesteś proszona na rozmowę z przełożonymi o samych sytuacjach jakie dzieją się w firmie też nie można mówić głośno od razu jest to źle odbierane że nastawiamy innych pracowników.Ogólnie mówiąc będę zgłaszać sprawę do PIP ponieważ w firmie jest stosowany (usunięte przez administratora) w czystej postaci przez kierowników potem trenerów i idąc wyżej samej szefowej.Ponadto chce dodać że niejednokrotnie kierują nas na szkolenia które prowadzi pani Marianna szczerze mówiąc jest ona tak niekompetentna osoba krzyczy po pracownikach nie jest w stanie odpowiedzieć logicznie na zadane pytania jak nie zna odp szybko się denerwuje i stwierdza ze ją to nie obchodzi maja być sprzedaże wielokrotnie były już skargi na ta pani natomiast szefostwo nic sobie z tego nie robi .Nie polecam pracy w tej firmie chyba że chcecie wpaść w depresje

19.09.2024 11:58

Dzień dobry, przykro Nam słyszeć, iż współpraca z Nami nie spełniła Pani oczekiwań. Zależy Nam, aby współpraca z każdą osobą przebiegała pomyślnie dla obu stron. Chcemy tu zaznaczyć, iż każde indywidualne zgłoszenie do “szefowej” dotyczące rażących sytuacji jest dokumentowane np. w postaci notatki służbowej. Tym samym sugerujemy wszystkim naszym Pracownikom, aby bezpośrednio wracać ze wskazaniem konkretnych sytuacji, gdyż tylko to umożliwi wyjaśnienie danej kwestii jak również zareagowanie i wyciągnięcie konsekwencje względem konkretnych osób. Zgadzamy się, iż jesteśmy firmą sprzedażową i dokładamy wszelkich starań, aby realizować stawiane nam cele. Jednocześnie przy tym staramy się stawiać na naszych Pracowników m.in poprzez szkolenia, coachingi, odsłuchy czy konkursy motywacyjne. Odnosząc się również do poruszonej kwestii bonusów sprzedażowych w firmie, wyjaśniamy, że są one zależne od wytycznych podanych dla każdego projektu. Z racji, iż Nasza firma przykłada dużą wagę do jakości prowadzonych rozmów jednym z kryteriów do otrzymania owego bonusu jest osiągnięcie odpowiedniego poziomu jakości. Co za tym idzie: błędy merytoryczne, “przekręcanie” słów czy też brak jasnego wyjaśnienia tematu Klientowi, mogą skutkować obniżeniem poziomu jakości jak również zmniejszeniem/nieosiągnięciem bonusu sprzedażowego. Chcemy tu również zaznaczyć, że bonus sprzedażowy nie jest zabierany a otrzymuje się go przy realizacji określonych założeń wyniku i jakości co jest bezpośrednio związane z zagwarantowaniem Naszym klientom najwyższej jakości usług.
    Marta

03.09.2024 09:25

Już drugi raz zamówiłam produkty Omega Marine Premium i Movisan Collagen II. Bardzo dobre produkty, polecam

06.09.2024 12:39

Bardzo dziękujemy za polecenie! To dla nas najlepsza nagroda. Miło nam, że zdecydowała się Pani na suplementację naszym flagowym produktem OmegaMarine Premium oraz produktem Movisan. Chcemy podkreślić, że dzięki zawartości niezdenaturowanego kolagenu typu II w Movisan dba Pani kompleksowo o komfort i dobrą ruchomość stawów. Życzymy Pani dużo zdrowia i pozdrawiamy.
    Maria

04.09.2024 12:50

Suplementy diety bardzo dobrze wpływają na mój organizm ,mam dużo więcej Energii,moja koncentracja bardzo poprawiła się, a niektóre obszary mojego ciała przestały mnie boleć np kolana. Polecam

06.09.2024 12:39

Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, czytając, że nasze suplementy diety tak pozytywnie wpłynęły na Pani samopoczucie! To dla nas największa nagroda, gdy widzimy, że nasze produkty przynoszą oczekiwane rezultaty. Dziękujemy za Pani rekomendacje i pozdrawiamy.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

Henryk

04.09.2024 15:32

jestem stałym i wieloletnim klientem....wszystko bardzo sprawnie i szybko...jak zawsze

06.09.2024 12:39

Bardzo dziękujemy za Pana wieloletnie zaufanie. Cieszymy się, że nasze usługi niezmiennie spełniają Pana oczekiwania. Naszym priorytetem jest sprawna i kompleksowa obsługa, aby zapewniać naszym Klientom jak najlepsze doświadczenia. Miło nam, że docenia Pan nasze starania. Pozdrawiamy i zapraszamy do dalszej współpracy!
    Wiesława

02.08.2024 14:16

Witamina D3,którą od Was otrzymałam bardzo korzystnie działa na układ kostny, co jest szczególnie ważne w moim wieku 70 lat.Jestem zadowolona z tej współpracy.Dziękuję

07.08.2024 14:43

Pani Wiesławo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Naszą misją jest dostarczanie Klientom produktów, które pozytywnie zmieniają ich życie, a takie opinie jak Pani potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. To dla nas ogromna satysfakcja, że możemy być częścią Pana drogi do zdrowszego życia. Pozdrawiamy.
    Edek

02.08.2024 09:29

firma bardzo dobra, również produkty firmy są bez zastrzeżeń, bo są rewelacyjne.

07.08.2024 14:43

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego w codziennej pracy dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości. Pozdrawiamy.
    Sebastian

01.08.2024 16:08

Super sprawna wysyłka i uczciwość

07.08.2024 14:42

Dziękujemy za komentarz, ponieważ każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że nasze usługi i szybka wysyłka spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy
    Paweł

01.08.2024 14:46

Zamówienie zrealizowano szybko i zgodnie z oczekiwaniami.

07.08.2024 14:42

Bardzo cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi, a przesyłka dotarła sprawnie i bezpiecznie. Zapraszamy do dalszych zakupów i życzymy miłego dnia.
    Andrzej

01.08.2024 09:23

bardzo dobre suplementy

07.08.2024 14:42

Dziękujemy za komentarz. Miło nam, że nasze suplementy sprostały Pana oczekiwaniom. Pozdrawiamy.
    Przemek

31.07.2024 15:55

Realizacja poprzednich zamówień o czasie.Estetyka super.Preparaty łatwe do użycia.wszystko ok

07.08.2024 14:41

Niezmiernie cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Terminowość dostawy oraz wysoka jakość obsługi Klienta to dla nas priorytet. Zapraszamy do dalszych zakupów i życzymy miłego dnia.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

31.07.2024 10:07

07.08.2024 14:41

Serdecznie dziękujemy za docenienie naszej pracy oraz miły komentarz. Pozdrawiamy.
    Anna

30.07.2024 09:51

Terminowość w wykonaniu zamówienia oraz b.wygodna,niekłopotliwa forma dostawy

07.08.2024 14:40

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Miło nam słyszeć, że sama forma dostawy jest zgodna z Pani oczekiwaniami. W codziennej pracy stawimy na terminowość i wygodę dostawy, cieszymy się, że Pani to docenia. Pozdrawiamy i zapraszamy do kolejnych zakupów.
    Jaga

10.04.2024 09:38

Witam czy warunkach zatrudnienia cokolwiek się zmienia? interesuje nie praca przy obsłudze klienta, widzę ze sporo komentarzy po sobie w tym miejscu pozostawiają. W ofercie natomiast jest napisane, że należy być otwartym na nowe pomysły. Co ostatnio wprowadzono?

06.08.2024 15:29

Dzień dobry. Dziękujemy za zainteresowanie współpracą z nami, więcej w tym temacie najlepiej dowiedzieć się u naszego Rekrutera. Każdą zgłoszoną inicjatywę czy pomysł zawsze staramy się przeanalizować. O wszystkich nowościach staramy się informować zarówno wewnętrznie Pracowników jak i inne osoby chociażby za pomocą social mediów. Z aktualnych nowości które się u nas dzieją to m.in akcje: “Active summer”, “Ubrania do oddania”, konkursy: “Konkurs Foto – Naturalnie w dobrym Towarzystwie”, “Konkurs Moje Suplementy” a to nie wszystko ???? Zachęcamy do śledzenia.
    Ayo

18.04.2024 22:11

Cześć. : ) co jakiś czas widzę, że pojawiają się tu komentarze. Większość z nich raczej jest od klientów odnośnie produktów. Zastanawiam się czy pracownicy mają teraz jakieś fajne zniżki na nie? chyba nie było o nich wzmianki w sekcji o pracy

06.08.2024 15:28

Nasi pracownicy mają możliwość korzystania z oferowanych przez Nas suplementów o czym więcej dowiadują się na etapie rozmów kwalifikacyjnych i po rozpoczęciu współpracy. Doceniamy naszych Pracowników nie tylko poprzez rozwój w ramach ścieżki kariery, ale także różnego rodzaju benefity. Staramy się dbać nie tylko o zdrowie Klientów, ale też zdrowie naszych Pracowników ich rodzin i przyjaciół, którzy też często są równocześnie naszymi Klientami.
    Karolina

10.05.2024 14:46

Mam okazję pracować w tej firmie. Jeśli chodzi o warunki zatrudnienia, bez zarzutu, bardzo wygodnie i brak większych wyzwań. Niestety, możliwości awansu i podwyżki pozostawiają wiele do życzenia… drogą rozwoju jest najwidoczniej kręta i długa, ponieważ nic w tej kwestii się nie dzieje… owszem, są spotkania podsumowujące, jednak nic z nich nie wynika i otrzymuje się jałowy feedback. Jeśli chodzi o Klienta, zarzut UOKiK mówi sam za siebie :-)

06.08.2024 15:28

Dziękujemy za opinię i docenienie warunków zatrudnienia. Zależy nam, aby każdy z Pracowników miał pełną wiedzę na temat możliwości rozwoju, a jeśli pojawiają się jakiekolwiek wątpliwości dotyczące ścieżki kariery zachęcamy do rozmowy z bezpośrednim przełożonym. Musimy tu również zaznaczyć, że nie zgadzamy się z decyzją podjętą przez UOKiK i złożyliśmy od niej odwołanie, a nasza działalność opiera się na trwałych relacjach z klientami, które budowane są na wzajemnym szacunku i zaufaniu.
    Lukasz

29.07.2024 12:56

Zamówione VitaSolaris® D3. Wszystko ok, produkt dobrej jakości

02.08.2024 13:58

Cieszymy się, że VitaSolaris D3 spełnił Pana oczekiwania. Serdecznie zachęcamy do zakupu naszego bestsellerowego produktu OmegaMarine, który kompleksowo wspiera serce, mózg i wzrok. W połączeniu z VitaSolaris D3 będą stanowić również doskonałe wsparcie odporności. Serdecznie pozdrawiamy.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

29.07.2024 11:12

02.08.2024 13:58

Dziękujemy za skorzystanie z naszego suplementu diety. Prosimy pamiętać o regularnej suplementacji. Pozdrawiamy.

12.07.2024 12:14

Produkty dobre,ale nachalnie proponują kolejne,których nie sposób przyjmować bez uszczerbku dla zdrowia w myśl zasady: co za dużo to niezdrowo.....I tyle.

18.07.2024 13:46

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz docenienie jakości naszych produktów. Pragniemy przypomnieć, że nasze produkty to suplementy diety, a nie leki. Są one uzupełnieniem diety, dodatkiem zawierającym niezbędne dla zdrowia składniki np. witaminy, minerały. Nasze działania telemarketingowe mają na celu zaprezentowanie unikalnych ofert promocyjnych, niedostępnych w innych kanałach sprzedaży. Chcemy umożliwić naszym Klientom skorzystanie z norweskich suplementów na atrakcyjnych warunkach, aby mogli w naturalny sposób zadbać o wsparcie swojego zdrowia. Zawsze to Klient decyduje, czy chce kontynuować rozmowę i ile czasu jej poświęcić. Jeśli chciałby Pan zrezygnować z kontaktów telefonicznych przedstawiających oferty specjalne naszej firmy, zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 22 490 69 67.
    Dostawca

12.07.2024 03:40

Firma Natural Pharmaceuticals to jedno wielkie (usunięte przez administratora) Wciskają ludziom leki, a potem żądają zapłaty za nie. Już nie raz ostrzegałem w czasie dostawy, że ów firma narzuca dodatkowe opłaty i przesyła niekorzystny towar do ludzi. Aktualnie teraz dodatkowo wysyła przez kurierów fałszywe zawiadomienia o zaginięciu swoich przesyłek, a tym samym zmusza do płacenia niepotrzebnych nadpłat za swe usługi. W skrócie, firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora)

18.07.2024 13:42

Dziękujemy za zamieszczony komentarz, każda opinia jest dla nas niezwykle ważna. Pragniemy przypomnieć, że nasze produkty to suplementy diety, a nie leki. Chcemy również zapewnić, że nie wysyłamy niezamówionych produktów, nie wystawiamy też faktur bez zamówienia. Niepokojąca jest dla nas sytuacja opisana w komentarzu, iż "Aktualnie teraz dodatkowo wysyła przez kurierów fałszywe zawiadomienia o zaginięciu swoich przesyłek, a tym samym zmusza do płacenie niepotrzebnych nadpłat za swoje usługi". Niestety nie nie mając pełnych danych nie możemy odnieść się do opisanej sytuacji na forum. Ponieważ zależy nam na wyjaśnieniu powyższej sytuacji serdecznie zachęcamy do kontaktu z naszą firmą, prosimy też o przesłanie do nas otrzymanej korespondencji, w której pojawia się informacja o konieczności uiszczenia opłaty za zaginioną przesyłkę. Zapraszamy do kontaktu pod numer BOK 22 490 69 67, adres e-mail [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie.
    Pawel

09.07.2024 11:24

firma bardzo dobra, również produkty firmy są bez zastrzeżeń, bo są rewelacyjne

16.07.2024 10:41

Panie Pawle dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że docenia Pan prace naszego zespołu oraz jakość naszych produktów. Takie opinie jak Pan motywują nas do dalszej pracy i doskonalenia się. Dziękujemy jeszcze raz i pozdrawiamy.
    Konrad

09.07.2024 10:16

Sprawna wysyłka, rzetelni

16.07.2024 10:40

Z przyjemnością przeczytaliśmy Pana opinię. Dbamy o to, aby każdy Klient czuł się u nasz komfortowo i miał pewność, że jego zamówienie zostanie szybko zrealizowane. Dziękujemy za zaufanie i życzymy udanych zakupów w przyszłości!
    Michał

03.07.2024 15:12

Dobre bardzo ceny i jestem zadowolony z suplementów

08.07.2024 14:07

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Tworząc nasze suplementy kluczowe jest dla nas dostarczanie produktów najwyższej jakości, przy jednoczesnym zapewnieniu konkurencyjnych cen. Cieszymy się, że docenia Pan nasze starania, ponieważ zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy do ponownych zakupów w naszej firmie. Pozdrawiamy.
    Kazimierzr

03.07.2024 10:59

towar przyszedł dobrze zapakowany i kompletny

08.07.2024 14:06

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Jednym z naszych priorytetów jest szybka dostawa oraz odpowiednie zabezpieczenie produktów podczas transportu. Cieszymy się, że Pana zamówienie dotarło bezpiecznie i może Pan rozpocząć suplementację naszym produktem. Pozdrawiamy.
    Monika

03.07.2024 13:57

Produkty super napewno skorzystam ponownie

08.07.2024 14:05

Jesteśmy bardzo dumni, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania. Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszych ofert w przyszłości i zapraszamy do kolejnych zakupów. Dziękujemy za podzielenie się swoja opinią i pozdrawiamy.
    Aleksandra

02.07.2024 11:28

Wspaniały produkt, szybka dostawa

08.07.2024 14:05

Jest nam niezmiernie miło, że nasz produkt spełnia Pani oczekiwania, a terminowość dostawy jest dla nas priorytetem. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy.
    Dariusz

02.07.2024 09:10

Nic ująć nic dodać. Na poziomie. Rzetelność i profesjonalizm.

08.07.2024 14:04

Dziękujemy za miłe słowa! Jesteśmy dumni, że ciężka praca naszego zespołu została zauważona i spotkała się z Pana uznaniem. Pozdrawiamy i zapraszamy do ponownego kontaktu.
    Stefan

03.07.2024 16:11

Uczciwa reklama, to co napisane jest realizowane

08.07.2024 14:03

Nasza firma zawsze stawia na transparentność i wysoką jakość usług, aby każdy Klient mógł być w pełni zadowolony z naszych produktów. Pozdrawiamy serdecznie oraz polecamy się na przyszłość!
    Dorota

01.07.2024 12:32

Co roku zamawiam vitD3, ktorą regularnie zażywam razem z Omega 6. Dobre produkty

08.07.2024 13:07

Naszym priorytetem jest aby oferować Klientom suplementy diety najwyższej jakości, które zawierają starannie wyselekcjonowane składniki w odpowiednich dawkach. Witamina D3 i kwasy Omega są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu, dlatego cieszymy się, że może Pani dbać o swoje zdrowie z pomocą naszych produktów. Pozdrawiamy.
    Wojtek

01.07.2024 15:30

Szybka dostawa, świetny skład

08.07.2024 13:07

Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości i spełniały oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów. Szybka dostawa, oraz jakość produktów są dla nas priorytetem. Staramy się, aby każde zamówienie dotarło do klientów szybko i bezpiecznie. Cieszymy się, że zostało to przez Pana docenione. Pozdrawiamy.
    Danuta

06.06.2024 14:29

dobre witaminy i minerały suplementy miła obsługa klienta

14.06.2024 15:01

Pani Danuto, z ogromną radością przeczytaliśmy Pani opinię na temat produktów Natural Pharmaceuticals. Profesjonalna obsługa Klienta dla nas priorytet. Pozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.