Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

anka

06.06.2024 11:01

firma solidna i jestem zadowolona

14.06.2024 15:01

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona, Pani pozytywna opinia jest dla nas nagrodą i motywacją do dalszej ciężkiej pracy. Pozdrawiamy.
    Kazimierz

06.06.2024 09:55

Polecam, szybkość załatwienia sprawy,produkt znam od dawna

14.06.2024 15:00

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i polecenie. Ogromnie cieszymy się, że jest Pan z nami od dawna. Szybkość i profesjonalne podejście do sprawy naszych Klientów to dla nas priorytet. Dziękujemy za zaufanie, pozdrawiamy.
    szymon_

05.06.2024 12:37

dobra jakość produktu, jestem zadowolony

10.06.2024 15:36

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zamówionego produktu oraz że spełnił on Pana oczekiwania. Pozdrawiam.
    tomek

05.06.2024 11:42

wszystko ok, polecam

10.06.2024 15:35

Serdecznie dziękujemy za polecenie oraz miły komentarz. Pozdrawiamy.
    Helena

05.06.2024 09:32

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie

10.06.2024 15:35

W Natural Pharmaceutical dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa są dla nas priorytetem. Pozdrawiamy.
    agata

04.06.2024 15:35

szybka realizacja oraz duży wybór dostawy

10.06.2024 15:35

Dziękujemy za wybór naszej firmy. Miło nam słyszeć, ze nasza oferta sprostała Pani oczekiwaniom, a realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie. Pozdrawiamy.

04.06.2024 09:26

10.06.2024 15:34

Dziękujemy za polecenie. Cieszymy się, że nasz produkt przypadł do gustu Pani dzieciom. Pozdrawiamy.
    Kamil

03.06.2024 11:14

Dobre bardzo ceny jestem zadowolony z suplementów

07.06.2024 13:27

Dorota

03.06.2024 12:03

Polecam, szybka i sprawna realizacją zamówienia

07.06.2024 13:27

Bardzo cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Terminowość dostawy oraz wysoka jakość obsługi Klienta to nasz priorytet. Zapraszamy do dalszych zakupów i życzymy miłego dnia.
    Rafał

06.05.2024 14:41

Super produkty. Maksimum zadowolenia.

13.05.2024 10:01

Dziękujemy za rekomendację. Miło nam czytać, że nasze produkty spełniają Pana oczekiwania. Życzymy dużo zdrowia.
    Nikola

06.05.2024 10:48

Zamawiam Omega Marine Forte od kilku lat. Polecam

13.05.2024 10:01

Serdecznie dziękujemy za opinię. Ogromnie cieszymy się, że jest Pani naszą długoletnią Klientką. Zadowoleni i stali Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez nas produktów. Chcemy podkreślić, ze suplement diety OmegaMarine FORTE + to nasz wiodący produkt, jest jedynym suplementem diety w Polsce z certyfikatem ORIVO, który m.in. potwierdza obecność oleju z arktycznego łososia. Dziękujemy za zaufanie i polecenie. Pozdrawiamy.

08.05.2024 13:41

13.05.2024 09:40

Dziękujemy za komentarz. Pani pozytywna opinia jest dla nas nagrodą i motywacją do dalszej ciężkiej pracy. Pozdrawiamy.
    jarek

08.05.2024 11:17

Szybka dostawa i produkt godny polecenia

13.05.2024 09:40

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

Józek

07.05.2024 16:16

Spełnia moje oczekiwania jakościowe i terminowe

13.05.2024 09:38

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że nasze suplementy diety spełniają Pana oczekiwania, stawiamy na najwyższą jakość produktów. Terminowość dostaw to nasz priorytet. Pozdrawiamy.
    marek

07.05.2024 14:55

dobra jakośc,szybka dostawa

13.05.2024 09:37

Staramy się, żeby realizacja zamówień oraz dostawa przebiegały sprawnie w trosce o zadowolenie naszych Klientów. Cieszymy się, że docenia Pan jakość naszych suplementów. Życzymy wszystkiego dobrego.

07.05.2024 09:47

13.05.2024 09:37

Dziękujemy za wybór naszej firmy oraz cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie. Pozdrawiamy.
    Magda

17.04.2024 11:28

Błyskawiczna reakcja na próbne zamówienie , szybka wysyłka

24.04.2024 12:01

Dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Codziennie dbamy o to, aby proces składania zamówienia był prosty i intuicyjny, a czas realizacji zamówienia był jak najkrótszy. Cieszymy się że jest Pani zadowolona z naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie.
    Szymon

18.04.2024 10:30

Czuję poprawę samopoczucia i zdrowia - suplementy wzmacniają mój organizm. Ponadto mam poczucie, że robię coś w kierunku zdrowszego życia, zmieniłem styl życia i jedzenia na zdrowszy. Suplementy

24.04.2024 12:00

Panie Szymonie, dziękujemy za pozytywny komentarz i rekomendację. Naszą misją jest dostarczanie Klientom produktów, które pozytywnie zmieniają ich życie, a takie opinie jak Pana potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. To dla nas ogromna satysfakcja, że możemy być częścią Pana drogi do zdrowszego życia. Pozdrawiamy.
    adam

18.04.2024 15:48

bardzo dobrej jakości suplementy

24.04.2024 12:00

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej współpracy i z jakości produktu. Prosimy pamiętać o regularnej suplementacji. Życzymy Panu dużo zdrowia i pozdrawiamy.
    Mirek

09.04.2024 11:53

Szybka dostawa i zgodną z zamówieniem

17.04.2024 11:13

Cieszymy się, że Pana zamówienie dotarło szybko i bezpiecznie. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy Klient był zadowolony z procesu zakupowego, od momentu złożenia zamówienia aż po jego dostawę. Pozdrawiamy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Anna

09.04.2024 09:41

Polecam witaminy chętnie są brane przez dzieci

17.04.2024 11:13

Nasz suplement diety OmegaMarine Junior + został stworzony z myślą o najmłodszych, tak by wyglądał atrakcyjnie, smakował, ale również jednocześnie był najwyższej jakości. Serdecznie dziękujemy za podzielenie się tą opinią oraz rekomendację. Pozdrawiamy i życzmy zdrowia Pani i dzieciom.

10.04.2024 14:17

17.04.2024 11:12

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów i usług. Pozdrawiamy.
    Mirosław

10.04.2024 12:24

swietne i dosc tanie suplementy

17.04.2024 11:12

Dziękujemy za pozytywny komentarz na temat naszych suplementów! Bardzo cieszymy się, że jest Pan zadowolony z ich jakości i ceny. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować naszym Klientom produkty najwyższej jakości w konkurencyjnych cenach. Pozdrawiamy.
    Mariusz

10.04.2024 10:08

Bardzo szybka wysyłka

17.04.2024 11:12

Szybka i sprawna realizacja zamówień jest dla nas priorytetem. Cieszymy się, że zostało to przez Pana docenione. Pozdrawiamy.

09.04.2024 12:41

17.04.2024 11:12

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Pozdrawiamy.
    Michal

05.04.2024 12:06

Dobre bardzo ceny i jestem zadowolony z suplementów

15.04.2024 11:12

Dziękujemy za Pana komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych produktów. Staramy się oferować zawsze możliwie atrakcyjną cenę suplementów przy zachowaniu ich najwyższej jakości aby spełniać oczekiwania najbardziej wymagających Klientów. Pozdrawiamy serdecznie.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Stanisław

05.04.2024 15:48

Witamina D3 dobrej jakości. Sprawna dostawa, przyjazny serwis

15.04.2024 11:11

Dziękujemy serdecznie za Pana pozytywną opinię na temat naszej witaminy (usunięte przez administratora) Cieszymy się, że zamówienie bezpiecznie do Pana dotarło, a produkt spełnia Pana oczekiwania. Jesteśmy dumni, że możemy dostarczać naszym Klientom produkty, które pomagają im dbać o zdrowie i dobre samopoczucie. Pozdrawiamy.
    Daria

08.04.2024 10:18

Zamówienie zrealizowano szybko i zgodnie z oczekiwaniami

08.04.2024 15:46

15.04.2024 11:11

Dziękujemy za wybór naszej firmy. Cieszymy się, że warunki zamówienia są dla Pana przejrzyste, a realizacja zamówienia oraz dostawa przebiegła pomyślnie. Pozdrawiamy.
    Krystyna

12.01.2024 15:21

Dzień dobry. :) widzę ze od nowego roku pojawiały się jedynie opinie od klientów. kandydaci także się nie zgłaszali. Kiedy wiec można spodziewać się jakichś ofert o prace? i czy przede wszystkim nastąpiły jakiekolwiek zmiany w warunkach zatrudnienia?

19.01.2024 16:18

Dzień dobry. Dziękujemy za zainteresowanie współpracą z nami oraz zachęcamy do bieżącego śledzenia aktualnych ofert dla naszych biur. Szczegóły dotyczące warunków wynagrodzeń oraz współpracy są omawiane z kandydatami na etapie rozmowy rekrutacyjnej. Pozdrawiamy.

15.04.2024 11:02

Tak, można przesłać CV do nas w dowolnym momencie, nawet jeśli obecnie nie mamy otwartej rekrutacji. Nie będzie ono jednak potraktowane priorytetowo, lecz zgodnie ze standardem w firmie dotyczącym działań rekrutacyjnych.
    xxx

05.03.2024 07:24

Ciężko jest mi odszukać opinie od osób zatrudnionych, bo z tego co widzę w filtrze „pracownik” chyba jedna klienci się też wypowiadają? To uczciwe wynagrodzenie z sekcji z „praca u nas” mnie zaciekawiło. W tym roku ile może wynieść?

15.04.2024 11:01

Na platformie GoWork oprócz pracowników wypowiadają się również Klienci, stąd też znalezienie opinii od osób zatrudnionych może być utrudnione. Wszelkie kwestie związane z wynagrodzeniem są indywidualnie omawiane z pracownikami czy kandydatami. W przypadku zainteresowania naszymi ofertami zapraszamy do kontaktu w ramach odpowiedzi na ogłoszenia. Pozdrawiamy.
    Jolanta

09.03.2024 10:59

W sekcji odnoszącej się do pracy było napisane, że występuje otwartość na pomysły, pojawiła się też wzmianka o tym, że występuje program bonusowy. To te pomysły w jakiś konkretny sposób są nagradzane? Jest to może forma uznaniowa?

15.04.2024 11:00

Jako firma doceniamy zaangażowanie i pomysłowość naszych pracowników, w związku z tym proponujemy różne formy nagradzania w tym m.in premie uznaniowe.

22.03.2024 21:48

Też ciekawa jestem tego całego programy bonusowego, do którego jedna Pani nawiązała czy możecie go rozwinąć? Zastanawiam się czy jest to niezależne od stanowiska i czy doradcy też obecnie są zatrudniani?

15.04.2024 11:00

Szczegóły dotyczące programów bonusowych są omawiane na etapie rozmowy kwalifikacyjnej, a w przypadku aktualizacji omawiane już bezpośrednio z pracownikami. Jeżeli jest Pani zainteresowana naszymi ofertami pracy zapraszamy do przesłania swojej kandydatury w odpowiedzi na aktywne ogłoszenie. Pozdrawiamy.
    chucknorris

02.04.2024 13:14

https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/uokik-ponad-5-mln-zl-kary-dla-natural-pharmaceuticals-za-manipulacje-przy-wysylkowej-sprzedazy-suplementow-komentuje-natural-pharmaceuticals-st7363699 wszystko w temacie działań firmy - do tego rozmowy kwalifikacyjne prowadzone z pozycji "ja tu jestem wszechwiedzący"

15.04.2024 10:59

UOKiK od 3 lat prowadził kontrolę w Natural Pharmaceuticals i przez cały ten okres aktywnie współpracowaliśmy z Urzędem w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Nie zgadzamy się z wydaną decyzją i aktualnie się od niej odwołujemy. Od zawsze stawiamy na jakość i zadowolenie. Odnosząc się do samej rozmowy kwalifikacyjnej przykro Nam, iż nie sprostaliśmy oczekiwaniom. Podkreślimy, iż przebieg spotkania rekrutacyjnego jest ściśle dopasowany do stanowiska na jakie prowadzimy rekrutację. Ma ono na celu ocenę m.in umiejętności, osobowości i motywacji kandydata. Pragniemy również dodać, iż każdy pracownik firmy jest jego ważną częścią, gdyż wierzymy, iż tylko wspólnie jesteśmy w stanie zrealizować cele.
    Zofia

07.03.2024 11:25

Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Obsługa rewelacyjna

15.03.2024 14:25

07.03.2024 12:40

15.03.2024 14:25

07.03.2024 16:47

Stosuje to od kilku lat. Jest OK

15.03.2024 14:24

Dziękujemy za długoterminową współpracę! Cieszymy się, że nasze produkty spotkały się z Pana uznaniem. Zachęcamy do śledzenia nowości i wybierania kolejnych sprawdzonych produktów. Pozdrawiamy.

08.03.2024 09:37

15.03.2024 14:24

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy.
    Grażyna

08.03.2024 15:14

Zakupilam produkt.Jestem bardzo zadowolona

15.03.2024 14:23

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości. Pozdrawiamy.
    Karol

05.03.2024 14:56

Jestem bardzo zadowolony z produktów dostarczonych z Natural Pharmaceuticals (FlexiMed, OmegaMarine, Magnezium B6). Zamówienie jest bardzo proste a dostawa bardzo szybka.

08.03.2024 16:18

Panie Karolu, z ogromną radością przeczytaliśmy Pana opinię na temat produktów Natural Pharmaceuticals. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z działania FlexiMedu, OmegaMarine i Magnezium B6, a także docenia Pan łatwy sposób składania zamówień i szybkość dostawy. Zachęcamy do śledzenia nowości i wybierania kolejnych sprawdzonych produktów. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.