Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Ciechanów
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Olek

10.06.2026 11:38

Towar pierwszej klasy, paczka dotarła nienaruszona. Pełen profesjonalizm

17.06.2026 13:46

W Natural Pharmaceutical dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa są dla nas priorytetem. Pozdrawiamy.
    michał

10.06.2026 11:36

wszystko na czas, bez zbędnych opóźnień

17.06.2026 13:46

Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie. Pozdrawiamy serdecznie.
    Ryszard

10.06.2026 11:34

Po miesiącu brania kolana przestały mi dokuczać przy wchodzeniu po schodach. Polecam spróbować.

17.06.2026 13:46

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Miło nam, że nasze suplementy towarzyszą Panu w codziennej profilaktyce i że przynoszą tak pozytywne efekty. Zdrowie i satysfakcja naszych Klientów są dla nas najważniejsze. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy.
    Karolina

10.06.2026 11:32

Bezproblemowo, szybko i sprawnie

17.06.2026 13:46

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że proces złożenia zamówienia przebiegł dla Pani sprawnie i komfortowo. Pozdrawiamy.
    Kuba

10.06.2026 11:31

Kupuję tutaj regularnie. Cena jest bardzo atrakcyjna, a jakość zawsze na tym samym, wysokim poziomie.

17.06.2026 13:45

Bardzo dziękujemy za opinię i za to, że regularnie wybiera Pan nasze produkty. Cena naszych suplementów odzwierciedla wysoką jakość oraz wartość produktów. Oferujemy naszym Klientom doskonały stosunek ceny do jakości. Pozdrawiamy.
    Maciej

10.06.2026 09:24

wszystko w porzadku

17.06.2026 13:45

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami. Doceniamy Pana rekomendacje i zapraszamy do kolejnych zakupów.
    Barbara

10.06.2026 09:22

Mam 63 lata i te suplementy stały się moim codziennym nawykiem

17.06.2026 13:45

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Miło nam, że nasze suplementy towarzyszą Pani w codziennej profilaktyce i że przynoszą tak pozytywne efekty. Zdrowie i satysfakcja naszych Klientów są dla nas najważniejsze. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy.
    Alina

10.06.2026 09:20

Kapsułki nie są duże, dzięki czemu nie ma problemu z ich połykaniem. Bardzo dobry produkt

17.06.2026 13:45

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Bardzo cieszymy się, że nasze kapsułki są wygodne w stosowaniu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszej pracy nad jakością naszych produktów. Pozdrawiamy.
    Jacek

10.06.2026 09:14

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka i produkt w 100% zgodny z opisem

17.06.2026 13:45

Dziękujemy za pozytywną opinię. Miło nam czytać, że transakcja przebiegła pomyślnie, przesyłka dotarła sprawnie, a produkt spełnił Pana oczekiwania i był w pełni zgodny z opisem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy.
    Ula

10.06.2026 09:16

Stosuję regularnie od dłuższego czasu i widzę ogromną poprawę w energii na co dzień

17.06.2026 13:45

Dziękujemy za komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że po regularnym stosowaniu zauważyła Pani efekty suplementacji. Takie opinie są dla nas niezwykle cenne i potwierdzają, jak ważna jest systematyczność w codziennym wspieraniu organizmu. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy!
    Maja

13.06.2026 10:15

Firma nieustannie nęka telefonami i korespondencją reklamową dotyczącą swoich produktów. Pomimo wielokrotnych próśb o zaprzestanie kontaktu oraz informacji o bardzo ciężkim stanie zdrowia osoby po wypadku, działania te nadal są kontynuowane. Brak szacunku, empatii i poszanowania prywatności klienta.
    Jul

20.05.2026 09:59

I sami sobie piszą pozytywne komentarze 🤣🤣🤣🤣
    #KonsultantTelefoniczny
    Jul

20.05.2026 09:58

Nie polecam i zgodzę się z wszystkimi negatywnymi komentarzami. Nie traktują wszystkich równo . Wybierają sobie ulubieńców .
    #KonsultantTelefoniczny
    Dorota

07.05.2026 13:50

Wszystko sprawnie i na temat. Profesjonalne podejście do klienta.

18.05.2026 16:14

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla nas ogromną motywacją do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez nas usług. Pozdrawiamy.

07.05.2026 13:48

07.05.2026 13:46

18.05.2026 16:14

Dziękujemy za komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że po kilku tygodniach stosowania zauważa Pani efekty suplementacji. Takie opinie są dla nas niezwykle cenne i potwierdzają, jak ważna jest systematyczność w codziennym wspieraniu organizmu. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy!

07.05.2026 13:43

18.05.2026 16:14

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że proces złożenia zamówienia przebiegł dla Pana sprawnie i komfortowo. Pozdrawiamy.

07.05.2026 13:42

18.05.2026 16:14

Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że docenia Pani przejrzysty skład naszych produktów oraz długi termin ważności. To dla nas ważne, aby suplementacja była wygodna i oparta na jasno dobranych składnikach. Będzie nam bardzo miło ponownie gościć Panią wśród naszych Klientów! Pozdrawiamy.

07.05.2026 13:40

07.05.2026 13:38

18.05.2026 16:13

Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były dobrze zabezpieczone i trafiały do naszych Klientów w idealnym stanie. Pozdrawiamy serdecznie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

07.05.2026 13:35

18.05.2026 16:13

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Bardzo cieszymy się, że nasze kapsułki są wygodne w stosowaniu i nie powodują żadnych dolegliwości. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszej pracy nad jakością naszych produktów. Pozdrawiamy.

07.05.2026 13:33

18.05.2026 16:13

Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Cieszymy się, że obdarza nas Pani zaufaniem oraz że każdy zakup przebiega sprawnie i spełnia Pani oczekiwania. Nie ma dla nas nic cenniejszego niż zadowoleni Klienci. Serdecznie pozdrawiamy.

07.05.2026 13:30

18.05.2026 16:12

Alena

04.05.2026 15:20

Nękają telefonami i mailami. Mają nałożoną karę przez UOiK, jednak nadal kontynuują swoje niecne praktyki

09.04.2026 15:37

21.04.2026 09:44

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszy nas, że zauważa Pani poprawę samopoczucia. Trzymamy kciuki za dalsze, pozytywne efekty i życzymy, aby kolejne tygodnie przyniosły jeszcze lepsze rezultaty. Serdecznie pozdrawiamy.

09.04.2026 15:35

21.04.2026 09:44

Dziękujemy za zaufanie. Ogromnie nas cieszy, że doceniasz jakość i skład naszych produktów – to dla nas priorytet. Życzymy dużo zdrowia.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

09.04.2026 15:33

21.04.2026 09:44

Bardzo dziękujemy za komentarz. Super, że zakupy były proste i wygodne – dokładamy starań, żeby cały proces był jak najbardziej intuicyjny. Zapraszamy ponownie.

09.04.2026 15:32

21.04.2026 09:43

Dziękujemy. Cieszymy się, że zarówno cena, jak i szybka dostawa spełniły Pana oczekiwania. To dla nas wielka radość. Pozdrawiamy.

09.04.2026 15:27

21.04.2026 09:43

Bardzo dziękujemy. Miło słyszeć, że wszystko dotarło szybko i w komplecie – zaufanie klientów to dla nas podstawa. Pozdrawiamy.

09.04.2026 15:25

21.04.2026 09:43

Dziękujemy za komentarz. Sprawna realizacja zamówień stanowi nasz priorytet – cieszymy się, że została przez Pana zauważone i docenione. Serdecznie pozdrawiamy.

09.04.2026 15:23

21.04.2026 09:43

Dziękujemy za zaufanie i kolejne zamówienie! To dla nas największy komplement, gdy wracasz do nas z kolejnymi zamówieniami. Pozdrawiamy.

09.04.2026 15:22

21.04.2026 09:42

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszy nas, że docenia Pan zarówno staranne zabezpieczenie przesyłki, jak i kontakt z naszym zespołem. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy element obsługi był realizowany na najwyższym poziomie. Serdecznie pozdrawiamy.

09.04.2026 15:20

21.04.2026 09:42

Super, że wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie – to dla nas ogromnie ważne. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy.

09.04.2026 15:18

21.04.2026 09:41

Bardzo dziękujemy za komentarz! Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Pana tak szybko – dokładnie na tym nam zależy. Pozdrawiamy.
    bedan

07.04.2026 15:39

Chciałabym niestety wypowiedzieć się negatywnie, nie o produktach, które z pewnością są dobrej jakości, ale o agresywnym marketingu telefonicznym. Przez cały marzec co kilka dni miałam telefony o konsultantów. W ostatnich dniach marca ( w poniedziałek po południu nawet dłużej porozmawiałam o produkcie, który był na ulotce przysłanej mi z Movisanem). We wtorek przed południem już miałam telefon z Natural Pharmaceuticals, mimo że każdy telefon z tej firmy kończyłam prośbą o zaprzestanie kontaktowania się ze mną telefonicznie, bo mi to przeszkadza. Ściana. Ten ostatni telefon tak mnie zdenerwował, że zapłacę jeszcze te 11 rat i zrobię wszystko, żeby zapomnieć o tej firmie. Albo zacznę zbierać dowody, że jestem przez nich nękana.
    dzolero

23.03.2026 16:31

co to za wysyłanie suplementów jak ich się nie zamawia odeślę za kazdym razem jestescie natarczywi

12.03.2026 13:27

23.03.2026 13:55

12.03.2026 13:25

23.03.2026 13:55

Monika

12.03.2026 13:23

Przekonały mnie pozytywne opinie znajomych. Dostawa była błyskawiczna, a cena bardzo korzystna

23.03.2026 13:54

Z przyjemnością przeczytaliśmy Pani opinię. Cieszymy się, że rekomendacje znajomych sprawdziły się w praktyce, a zamówienie dotarło błyskawicznie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były dostępne w atrakcyjnych cenach, a cały proces zakupu przebiegał sprawnie. Dziękujemy za zaufanie. Serdecznie pozdrawiamy.
    Jagoda

12.03.2026 13:21

Movisan Collagen II kupiłam z polecenia fizjoterapeuty. Po dwóch miesiącach regularnego brania w połączeniu z ćwiczeniami czuję wyraźną różnicę w ruchomości kolana. Ból rano jest znacznie mniejszy. Polecam uzbroić się w cierpliwość, bo natura potrzebuje czasu.

23.03.2026 13:54

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Ogromnie się cieszymy, że Movisan Collagen II w połączeniu z ćwiczeniami daje tak zauważalne efekty i przynosi ulgę w codziennym funkcjonowaniu. Cierpliwość i systematyczność naprawdę procentują – dziękujemy za rekomendację. Serdecznie pozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon