Natural Pharmaceuticals

Nagrody i wyróżnienia

Social Media

Praca u nas

Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Hubert

05.08.2026 13:03

Polecam

07.08.2026 11:54

Serdecznie dziękujemy za polecenie. Zadowoleni Klienci są dla nas najlepszą rekomendacją i motywacją do dalszego doskonalenia naszej oferty. Pozdrawiamy!
Damian

05.08.2026 13:02

Dobry produkt w rozsądnej cenie

07.08.2026 11:54

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że docenia Pan zarówno jakość naszego produktu, jak i jego atrakcyjną cenę. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy!
Mirosława

05.08.2026 13:00

Działają super, samopoczucie na plus.

07.08.2026 11:54

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z efektów suplementacji i odczuwa poprawę samopoczucia. Życzymy dużo zdrowia i dalszych pozytywnych efektów!
Krystian

05.08.2026 12:58

Transakcja przebiegła błyskawicznie, towar w 100% zgodny z opisem na stronie.

07.08.2026 11:54

Serdecznie dziękujemy za opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby proces zakupów był szybki i przejrzysty, a oferowane produkty w pełni odpowiadały opisom. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Pozdrawiamy!
Tomasz

04.08.2026 13:56

Wszystko w najlepszym porządku. Dobre ceny i szybka realizacja.

07.08.2026 11:53

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony zarówno z atrakcyjnych cen, jak i szybkiej realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie!

04.08.2026 13:54

Kupuję już trzeci raz z kolei i na pewno nie ostatni. Suplementy przychodzą zawsze z długą datą ważności, a sam sklep realizuje zamówienia w mgnieniu oka.

07.08.2026 11:52

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i kolejne zakupy. To dla nas ogromna satysfakcja, że wraca Pan do naszej oferty i docenia zarówno jakość produktów, jak i sprawną realizację zamówień. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Klaudia

04.08.2026 13:51

Szybko i sprawnie, paczka przyszła idealnie zapakowana

07.08.2026 11:52

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było realizowane sprawnie i bezpiecznie docierało do naszych Klientów. Cieszymy się, że zostało to przez Panią zauważone. Pozdrawiamy!
Sylwester

04.08.2026 13:49

Produkty tej marki stosuję regularnie od ponad pół roku. Przede wszystkim cenię je za prosty, czysty skład bez sztucznych barwników i brak problemów żołądkowych, które zdarzały mi się przy innych preparatach. Szczerze polecam!

07.08.2026 11:51

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię oraz zaufanie, którym obdarza nas Pan już od ponad pół roku. Cieszymy się, że docenia Pan jakość i skład naszych produktów oraz że suplementacja spełnia Pana oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i życzymy dużo zdrowia!
Grażyna

04.08.2026 13:47

Ekstra produkty, polecam!

07.08.2026 11:51

Serdecznie dziękujemy za polecenie! To dla nas ogromna radość, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania. Życzymy dużo zdrowia i zapraszamy ponownie!
Renata

05.08.2026 13:05

Produkt poleciła mi koleżanka z pracy i muszę przyznać, że to był świetny zakup. Po miesiącu brania widzę znaczną poprawę w poziomie energii w ciągu dnia.

07.08.2026 11:50

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię oraz za podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że produkt został Pani polecony i że już po miesiącu regularnej suplementacji zauważyła Pani poprawę poziomu energii i samopoczucia. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego dbania o najwyższą jakość naszych produktów. Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy!
Kamil

09.07.2026 13:14

Świetny stosunek jakości do ceny

16.07.2026 12:49

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii! Dokładamy wszelkich starań, aby oferować suplementy najwyższej jakości w atrakcyjnych cenach. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dużo zdrowia! Pozdrawiamy.
Łukasz

09.07.2026 13:11

Stały punkt mojej codziennej suplementacji. Marka, której można zaufać.

16.07.2026 12:49

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Bardzo nam miło, że nasze produkty stały się stałym elementem Pana codziennej suplementacji. Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że docenia Pan naszą markę. Pozdrawiamy.
Anita

09.07.2026 12:56

Krótko i na temat: solidna firma, produkty działają dokładnie tak, jak w opisie

16.07.2026 12:49

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że docenia Pani jakość naszych produktów oraz zgodność z przedstawionym opisem. Dziękujemy za zaufanie i wybór naszych suplementów. Pozdrawiamy.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Telefoniczna sprzedaż i obsługa klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

Mariusz

09.07.2026 12:53

Produkty tej marki stosuję od kilku miesięcy i wyniki bardzo mi się poprawiły :)

16.07.2026 12:49

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Miło nam czytać, że nasze produkty towarzyszą Panu już od kilku miesięcy i że jest Pan z nich zadowolony Życzymy dalszego dobrego samopoczucia i dziękujemy za zaufanie naszej marce. Pozdrawiamy.
Norbert

09.07.2026 12:45

Dobra cena, przejrzysty proces zakupu i ekspresowy kurier. Na pewno wrócę.

16.07.2026 12:49

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że zakup przebiegł sprawnie, a zamówienie dotarło szybko. Bardzo nam miło, że docenił Pan naszą ofertę i cały proces zamówienia. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Wanda

08.07.2026 15:57

Mam 68 lat i dzięki tym produktom mam o wiele więcej siły na codzienne obowiązki

10.07.2026 09:34

Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo nam miło czytać, że nasze produkty są częścią Pani codziennej rutyny i że odczuwa Pani więcej energii do wykonywania codziennych obowiązków. Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy.
Izabela

08.07.2026 15:56

Kapsułki są gładkie i bez problemu się je połyka. Żadnych problemów gastrycznych.

10.07.2026 09:34

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że forma kapsułek okazała się dla Pani wygodna i łatwa do połknięcia. Zależy nam, aby nasze produkty były komfortowe w codziennym stosowaniu. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wszystkiego dobrego!
Roman

08.07.2026 15:53

Dostawa błyskawiczna, polecam

10.07.2026 09:34

W Natural Pharmaceutical dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Szybka wysyłka jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy.
Sabina

08.07.2026 15:50

Bardzo dobry skład, w końcu znalazłam suplementy dla siebie

10.07.2026 09:34

Serdecznie dziękujemy za opinię. Bardzo miło nam, że skład naszych suplementów spełnił Pani oczekiwania i że znalazła Pani produkty dopasowane do swoich potrzeb. Życzymy satysfakcji z dalszej suplementacji! Pozdrawiamy.
Grzegorz

08.07.2026 15:47

Wszystko w porządku, szybka realizacja i świetny kontakt ze sklepem

10.07.2026 09:34

Dziękujemy za pozytywną opinię. Miło nam, że docenia Pan sprawną realizację zamówienia oraz kontakt z naszym sklepem. Dokładamy starań, aby każdy zakup przebiegał szybko i bezproblemowo. Pozdrawiamy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Olek

10.06.2026 11:38

Towar pierwszej klasy, paczka dotarła nienaruszona. Pełen profesjonalizm

17.06.2026 13:46

W Natural Pharmaceutical dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa są dla nas priorytetem. Pozdrawiamy.
michał

10.06.2026 11:36

wszystko na czas, bez zbędnych opóźnień

17.06.2026 13:46

Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie. Pozdrawiamy serdecznie.
Ryszard

10.06.2026 11:34

Po miesiącu brania kolana przestały mi dokuczać przy wchodzeniu po schodach. Polecam spróbować.

17.06.2026 13:46

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Miło nam, że nasze suplementy towarzyszą Panu w codziennej profilaktyce i że przynoszą tak pozytywne efekty. Zdrowie i satysfakcja naszych Klientów są dla nas najważniejsze. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy.
Karolina

10.06.2026 11:32

Bezproblemowo, szybko i sprawnie

17.06.2026 13:46

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że proces złożenia zamówienia przebiegł dla Pani sprawnie i komfortowo. Pozdrawiamy.
Kuba

10.06.2026 11:31

Kupuję tutaj regularnie. Cena jest bardzo atrakcyjna, a jakość zawsze na tym samym, wysokim poziomie.

17.06.2026 13:45

Bardzo dziękujemy za opinię i za to, że regularnie wybiera Pan nasze produkty. Cena naszych suplementów odzwierciedla wysoką jakość oraz wartość produktów. Oferujemy naszym Klientom doskonały stosunek ceny do jakości. Pozdrawiamy.
Maciej

10.06.2026 09:24

wszystko w porzadku

17.06.2026 13:45

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami. Doceniamy Pana rekomendacje i zapraszamy do kolejnych zakupów.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Barbara

10.06.2026 09:22

Mam 63 lata i te suplementy stały się moim codziennym nawykiem

17.06.2026 13:45

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Miło nam, że nasze suplementy towarzyszą Pani w codziennej profilaktyce i że przynoszą tak pozytywne efekty. Zdrowie i satysfakcja naszych Klientów są dla nas najważniejsze. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy.
Alina

10.06.2026 09:20

Kapsułki nie są duże, dzięki czemu nie ma problemu z ich połykaniem. Bardzo dobry produkt

17.06.2026 13:45

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Bardzo cieszymy się, że nasze kapsułki są wygodne w stosowaniu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszej pracy nad jakością naszych produktów. Pozdrawiamy.
Jacek

10.06.2026 09:14

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka i produkt w 100% zgodny z opisem

17.06.2026 13:45

Dziękujemy za pozytywną opinię. Miło nam czytać, że transakcja przebiegła pomyślnie, przesyłka dotarła sprawnie, a produkt spełnił Pana oczekiwania i był w pełni zgodny z opisem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy.
Ula

10.06.2026 09:16

Stosuję regularnie od dłuższego czasu i widzę ogromną poprawę w energii na co dzień

17.06.2026 13:45

Dziękujemy za komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że po regularnym stosowaniu zauważyła Pani efekty suplementacji. Takie opinie są dla nas niezwykle cenne i potwierdzają, jak ważna jest systematyczność w codziennym wspieraniu organizmu. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy!
Maja

13.06.2026 10:15

Firma nieustannie nęka telefonami i korespondencją reklamową dotyczącą swoich produktów. Pomimo wielokrotnych próśb o zaprzestanie kontaktu oraz informacji o bardzo ciężkim stanie zdrowia osoby po wypadku, działania te nadal są kontynuowane. Brak szacunku, empatii i poszanowania prywatności klienta.
Jul

20.05.2026 09:59

I sami sobie piszą pozytywne komentarze 🤣🤣🤣🤣
#KonsultantTelefoniczny
Jul

20.05.2026 09:58

Nie polecam i zgodzę się z wszystkimi negatywnymi komentarzami. Nie traktują wszystkich równo . Wybierają sobie ulubieńców .
#KonsultantTelefoniczny
Dorota

07.05.2026 13:50

Wszystko sprawnie i na temat. Profesjonalne podejście do klienta.

18.05.2026 16:14

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla nas ogromną motywacją do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez nas usług. Pozdrawiamy.

07.05.2026 13:48

07.05.2026 13:46

18.05.2026 16:14

Dziękujemy za komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że po kilku tygodniach stosowania zauważa Pani efekty suplementacji. Takie opinie są dla nas niezwykle cenne i potwierdzają, jak ważna jest systematyczność w codziennym wspieraniu organizmu. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy!

07.05.2026 13:43

18.05.2026 16:14

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że proces złożenia zamówienia przebiegł dla Pana sprawnie i komfortowo. Pozdrawiamy.

07.05.2026 13:42

18.05.2026 16:14

Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że docenia Pani przejrzysty skład naszych produktów oraz długi termin ważności. To dla nas ważne, aby suplementacja była wygodna i oparta na jasno dobranych składnikach. Będzie nam bardzo miło ponownie gościć Panią wśród naszych Klientów! Pozdrawiamy.

07.05.2026 13:40

07.05.2026 13:38

18.05.2026 16:13

Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były dobrze zabezpieczone i trafiały do naszych Klientów w idealnym stanie. Pozdrawiamy serdecznie.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.