Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.
Solidna i wiarygodna firma, szybka realizacja zamówienia.
Szybka i solidna dostawa
Bardzo cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Terminowość dostawy oraz wysoka jakość obsługi Klienta to nasz priorytet. Zapraszamy do dalszych zakupów i życzymy miłego dnia.
Polecam, super
Produkt swietny ladnie opakowny szybka dodtawa
Super dobre produkty i terminowa realizacja
Zamówiłam darmowy zestaw dla dzieci, otrzymałam go bardzo szybko :) Testujemy, dzieciom smakuje. Bardzo dziękuję i polecam.
Kupuję Wasze suplementy na cholesterol, fleximed, multivitaminę, jak dotychczas wszystkie są przydatne. Porą przetestować kolejny, za dotychczasowe, dziękuję.
Dziękujemy za zaufanie i korzystanie z naszej oferty! Cieszymy się, że nasze suplementy – CholestControl, FlexiMed i Multiwitamina – spełniają Państwa oczekiwania. To dla nas największa nagroda. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi pozostałymi suplementami. Pozdrawiamy.
Wszystkie produkty z których korzystałam oceniam bardzo wysoko
W Natural Pharmaceutical dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Dziękujemy za tak wysoką ocenę. Pozdrawiamy.
Dzięki omega3 i hepaktum forte wspieram leczenie niedoczynności tarczycy. Świetnie się czuje. Mam dużo energii.
Pani Magdo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pragniemy nadmienić, że nasze produkty są to suplementy diety a nie leki. Oznacza to, że ich działanie ma charakter wspomagający. Cieszymy się, że OmegaMarine oraz Hepactum FORTE pozytywnie wpływa na Pani zdrowie. Takie opinie jak Pani potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. To dla nas ogromna satysfakcja, że możemy być częścią Pani drogi do zdrowszego życia. Pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia.
Produkty są wysokiej jakości, obsługa klienta również
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię, jest ona dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że nasze usługi i suplementy diety spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy
łatwość zamówienia, atrakcyjne oferty i przekonanie, że wybrane suplementy są najwyższej jakości
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości w atrakcyjnych cenach. Pozdrawiamy.
Kupuję u was suplementy od około 10 lat,zawsze bez komplikacji
Dziękujemy serdecznie za komentarz oraz długoletnią współpracę. Pana opinia jest dla nas kluczowa i potwierdza, że nasza firma konsekwentnie oferuje wysoką jakość. Pozdrawiamy.
Produkt przyszedł na czas, bardzo dobra jakość
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu i jakości naszego suplementu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego cieszymy się, że przesyłka dotarła sprawnie i bezpiecznie. Pozdrawiamy.
Aplikowaliście na stanowisko Obsługa Klienta w Natural Pharmaceuticals sp. z o.o. i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielem firmy. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenne dla innych użytkowników.
Zachęcamy do udziału w rekrutacji wtedy bezpośrednio Kandydat będzie miał szanse uzyskać wszystkie niezbędne informacje.
Witam,pracowałam w tej firmie około 2 lata początkowo prace wspominam miło natomiast z czasem zaczęłam poznawać mroczniejsze strony ...Totalny nacisk na sprzedaż i nic w tym dziwnego bo to firma sprzedażowa ale to w jaki sposób każe się sprzedawać, pisanie na wiadomościach prywatnych,straszenie mówienie że nie ma pozwolenia i że nie zarabiamy na firme a przynosimy tylko koszty i straty (gdzie większość się stara ale czasami jest po prostu gorszy dzień) ,przykre i to bardzo!!! poza tym ciągłe straszenie że jak nie zrobię wyniku rozwiążą umowę .Pamiętam kiedyś taką sytuacje,że przeciwstawiłam się takim argument sprzedażowym otrzymałam informacje od kierownika że taki jest skrypt i tak trzeba, nie masz wyniku tak masz mówić .Kilkakrotnie również został mi zabrany bonus finansowy za to że wyłapali w mojej rozmowie przekręcenie jednego słowa porostu pod koniec miesiąca robili wszystko żeby jak najmniej zapłacić to jaka to motywacja ??Warto wspomnieć bo to ważne że w tej firmie nie można mieć swojego zdania,jeżeli tylko powiesz że coś ci się nie podoba od razu jesteś proszona na rozmowę z przełożonymi o samych sytuacjach jakie dzieją się w firmie też nie można mówić głośno od razu jest to źle odbierane że nastawiamy innych pracowników.Ogólnie mówiąc będę zgłaszać sprawę do PIP ponieważ w firmie jest stosowany (usunięte przez administratora) w czystej postaci przez kierowników potem trenerów i idąc wyżej samej szefowej.Ponadto chce dodać że niejednokrotnie kierują nas na szkolenia które prowadzi pani Marianna szczerze mówiąc jest ona tak niekompetentna osoba krzyczy po pracownikach nie jest w stanie odpowiedzieć logicznie na zadane pytania jak nie zna odp szybko się denerwuje i stwierdza ze ją to nie obchodzi maja być sprzedaże wielokrotnie były już skargi na ta pani natomiast szefostwo nic sobie z tego nie robi .Nie polecam pracy w tej firmie chyba że chcecie wpaść w depresje
Dzień dobry, przykro Nam słyszeć, iż współpraca z Nami nie spełniła Pani oczekiwań. Zależy Nam, aby współpraca z każdą osobą przebiegała pomyślnie dla obu stron. Chcemy tu zaznaczyć, iż każde indywidualne zgłoszenie do “szefowej” dotyczące rażących sytuacji jest dokumentowane np. w postaci notatki służbowej. Tym samym sugerujemy wszystkim naszym Pracownikom, aby bezpośrednio wracać ze wskazaniem konkretnych sytuacji, gdyż tylko to umożliwi wyjaśnienie danej kwestii jak również zareagowanie i wyciągnięcie konsekwencje względem konkretnych osób. Zgadzamy się, iż jesteśmy firmą sprzedażową i dokładamy wszelkich starań, aby realizować stawiane nam cele. Jednocześnie przy tym staramy się stawiać na naszych Pracowników m.in poprzez szkolenia, coachingi, odsłuchy czy konkursy motywacyjne. Odnosząc się również do poruszonej kwestii bonusów sprzedażowych w firmie, wyjaśniamy, że są one zależne od wytycznych podanych dla każdego projektu. Z racji, iż Nasza firma przykłada dużą wagę do jakości prowadzonych rozmów jednym z kryteriów do otrzymania owego bonusu jest osiągnięcie odpowiedniego poziomu jakości. Co za tym idzie: błędy merytoryczne, “przekręcanie” słów czy też brak jasnego wyjaśnienia tematu Klientowi, mogą skutkować obniżeniem poziomu jakości jak również zmniejszeniem/nieosiągnięciem bonusu sprzedażowego. Chcemy tu również zaznaczyć, że bonus sprzedażowy nie jest zabierany a otrzymuje się go przy realizacji określonych założeń wyniku i jakości co jest bezpośrednio związane z zagwarantowaniem Naszym klientom najwyższej jakości usług.
Już drugi raz zamówiłam produkty Omega Marine Premium i Movisan Collagen II. Bardzo dobre produkty, polecam
Bardzo dziękujemy za polecenie! To dla nas najlepsza nagroda. Miło nam, że zdecydowała się Pani na suplementację naszym flagowym produktem OmegaMarine Premium oraz produktem Movisan. Chcemy podkreślić, że dzięki zawartości niezdenaturowanego kolagenu typu II w Movisan dba Pani kompleksowo o komfort i dobrą ruchomość stawów. Życzymy Pani dużo zdrowia i pozdrawiamy.
Suplementy diety bardzo dobrze wpływają na mój organizm ,mam dużo więcej Energii,moja koncentracja bardzo poprawiła się, a niektóre obszary mojego ciała przestały mnie boleć np kolana. Polecam
Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, czytając, że nasze suplementy diety tak pozytywnie wpłynęły na Pani samopoczucie! To dla nas największa nagroda, gdy widzimy, że nasze produkty przynoszą oczekiwane rezultaty. Dziękujemy za Pani rekomendacje i pozdrawiamy.
jestem stałym i wieloletnim klientem....wszystko bardzo sprawnie i szybko...jak zawsze
Bardzo dziękujemy za Pana wieloletnie zaufanie. Cieszymy się, że nasze usługi niezmiennie spełniają Pana oczekiwania. Naszym priorytetem jest sprawna i kompleksowa obsługa, aby zapewniać naszym Klientom jak najlepsze doświadczenia. Miło nam, że docenia Pan nasze starania. Pozdrawiamy i zapraszamy do dalszej współpracy!
Witamina D3,którą od Was otrzymałam bardzo korzystnie działa na układ kostny, co jest szczególnie ważne w moim wieku 70 lat.Jestem zadowolona z tej współpracy.Dziękuję
Pani Wiesławo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Naszą misją jest dostarczanie Klientom produktów, które pozytywnie zmieniają ich życie, a takie opinie jak Pani potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. To dla nas ogromna satysfakcja, że możemy być częścią Pana drogi do zdrowszego życia. Pozdrawiamy.
firma bardzo dobra, również produkty firmy są bez zastrzeżeń, bo są rewelacyjne.
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego w codziennej pracy dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości. Pozdrawiamy.
Jak się pracuje w Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Natural Pharmaceuticals sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 105.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 96, z czego 72 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 14 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!