Natural Pharmaceuticals

Nagrody i wyróżnienia

Social Media

Praca u nas

Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Pawel

07.01.2026 13:36

Bardzo dobre suplementy, stosuje z żona od ponad roku i jesteśmy zadowoleni

13.01.2026 09:26

Panie Pawle, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za zaufanie, jakim obdarzył Pan nasze produkty! Cieszymy się, że dostrzega Pan pozytywne efekty suplementacji – zarówno u siebie, jak i u Pana żony. Takie opinie są dla nas niezwykle budujące. Pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia.

15.12.2025 12:07

18.12.2025 15:52

Dziękujemy za pozytywną opinię i rekomendację. To dla nas wielka przyjemność wspierać codzienne zdrowie i kondycję naszych Klientów. Naszą misją jest dostarczanie produktów, które pozytywnie zmieniają ich życie, a takie opinie potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. Pozdrawiamy.

08.12.2025 15:57

11.12.2025 09:32

Niezmiernie cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Terminowość dostawy oraz wysoka jakość obsługi Klienta to dla nas priorytet. Zapraszamy do dalszych zakupów i życzymy miłego dnia.
Piotr

23.10.2025 22:48

Otrzymałem mail z prośbą o zapłatę za towary, których nie otrzymałem

28.11.2025 14:08

Jeśli przesyłka do Pana nie dotarła, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta (od pon. - pt. pod numerem 22 490 69 67 lub email [email protected]). Konsultanci z chęcią pomogą wyjaśnić sprawę.

11.12.2025 09:32

Dziękujemy za opinię i za to, że skorzystała Pani z FlexiMed Active. Przypominamy, że FlexiMed Active wspiera stawy, kości i mięśnie. Zawiera m.in. glukozaminę, wapń z alg morskich, imbir, witaminy C i D oraz minerały (mangan, bor), co pomaga chrząstce stawowej, kościom i mięśniom. Jeśli chciałaby Pani wesprzeć odchudzanie, zapraszamy do sprawdzenia ReduXin Forte. Ten suplement zawiera glukomannan (błonnik), który przy diecie niskokalorycznej może pomagać w utracie wagi, ograniczając apetyt i wydłużając uczucie sytości.

08.12.2025 15:06

11.12.2025 09:31

Bardzo dziękujemy za Pani zaufanie. Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Pani oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy do dalszej współpracy!

08.12.2025 10:32

11.12.2025 09:31

Jest nam niezmiernie miło, że nasz produkt spełnia Pana oczekiwania. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy.

05.12.2025 17:45

11.12.2025 09:31

Dziękujemy za rekomendację oraz za wieloletnie zaufanie! To dla nas ogromna radość, że nasze suplementy spełniają Pana oczekiwania. Opinie takie jak Pana są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy na jak najwyższym poziomie. Pozdrawiamy.
Marian

04.12.2025 16:27

Z firmą Natural Pharmaceuticals mam kontakt od dobrych kilku lat. Na tej podstawie mogę stwierdzić, że jest to solidna i uczciwa firma

11.12.2025 09:31

Dziękujemy za komentarz. Jest nam bardzo miło, że korzysta Pan z naszych produktów od lat. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze suplementy były skuteczne i spełniały oczekiwania naszych Klientów. Pozdrawiamy.
Yuk

03.12.2025 15:53

Całkowite oszustwo – wysyłają rzekomo bezpłatnie, a w końcu wystawiają rachunek do zapłaty.

11.12.2025 09:31

Niestety nie możemy odnieść się do sytuacji na forum, nie mając pełnych danych, ale pragniemy zapewnić, że nie wysyłamy niezamówionych produktów, nie wystawiamy też faktur bez zamówienia. Prosimy o pilny kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta od pon. - pt. pod numerem 22 490 69 67 lub e-mail [email protected].

03.12.2025 13:22

09.12.2025 09:53

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Zadowoleni Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez nas produktów. Pozdrawiamy.

02.12.2025 10:13

09.12.2025 09:53

Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz. Cieszymy, że nasze produkty dobrze się sprawdzają, a jakość suplementu sprostała Pani oczekiwaniom. Zawsze stawiamy na najwyższą jakość naszych produktów. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dużo zdrowia oraz samych pozytywnych efektów.
Bea

28.10.2025 20:10

Otrzymałam produkty których nie zamawiałam. Paczkę odebrałam, bo czekałam na paczkę z vintage i nie sprawdziłam, co przyszło. Wcześniej dostałam co najmniej trzy telefony z ofertą, które nagrałam. W rozmowie z Państwa firmą dobitnie poinformowałam, że nie chcę zadnych produktów, bo jestem w leczeniu onkologicznym i niczego brać od Państwa nie będę. Za produkty przysłane (dla mnie bardzo drogie) absolutnie nie zapłacę. Jeśli nadal będziecie mnie nękać , zgłoszę tę sprawę do swojego prawnika oraz do programu Uwaga. To dla mnie nie do pomyślenia , że w XXI wieku w cywilizowanym państwie odbywają się takie bezczelne przekręty. Wstyd.

28.11.2025 14:08

Szanowna Pani, wszystkie wysyłane przez Natural Pharmaceuticals produkty, poprzedzone są zamówieniem złożonym przez Klienta. Osoba otrzymująca oferowany przez Natural Pharmaceuticals produkt wraz z nim dostaje regulamin jasno określający zasady zakupu i zwrotu produktów. Pragniemy także nadmienić, iż każdy Klient ma prawo do dokonania zwrotu i odstąpienia od umowy, bez podawania jakiejkolwiek przyczyny, w terminie 30 dni, liczonych od daty otrzymania produktu. Zachęcamy do kontaktu z naszą firmą w celu wyjaśnienia dalszych wątpliwości związanych z otrzymanym zamówieniem i dokonanym zwrotem (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
Nats

12.11.2025 21:21

(usunięte przez administratora) telefonami od rana do nocy żeby wcisnąć 3 kilo tabletek za 500zl,nie polecam

28.11.2025 14:08

Wszystkie wykonywane przez Natural Pharmaceuticals kontakty o charakterze marketingowym, odbywają się wyłącznie na podstawie zgody wyrażonej przez Klienta na przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych. Zgodę można wycofać w każdym momencie, kontaktując się z Biurem Obsługi Klienta, telefonicznie 22 490 69 67, e-mailowo [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Telefoniczna sprzedaż i obsługa klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

19.11.2025 10:42

26.11.2025 12:11

Bardzo dziękujemy za Pani opinię, cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że jest Pani zadowolona! Pozdrawiamy.

19.11.2025 10:37

26.11.2025 12:11

Dziękujemy za Pana opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pana oczekiwania i że doceniają Pana ich jakość. Pozdrawiamy.

27.10.2025 13:29

29.10.2025 16:11

Dziękujemy za komentarz i polecenie. Serdecznie pozdrawiamy.
Kupca

19.10.2025 12:00

Myślę że naciągacie na suplementy diety w wygórowanej cenie. Beznadziejnej jakości towar.

24.10.2025 10:49

Przykro nam, że produkt nie spełnił oczekiwań. Warto jednak podkreślić, że na cenę suplementów diety wpływa wiele czynników, takich jak jakość składników, procesy produkcyjne oraz testy, którym każdy produkt jest poddawany przed wprowadzeniem na rynek. Nasze suplementy są starannie opracowywane i kontrolowane, aby zapewnić ich bezpieczeństwo oraz wysoką jakość. Więcej informacji można znaleźć na stronie: https://natural.pl/. Zachęcamy również do regularnego odwiedzania serwisu w celu zapoznania się z aktualnymi promocjami. Pozdrawiamy serdecznie.

14.10.2025 15:31

16.10.2025 10:49

Szanowna Pani, wszystkie wysyłane przez Natural Pharmaceuticals produkty, poprzedzone są zamówieniem złożonym bezpośrednio przez Klienta. Do każdej przesyłki dołączony jest Regulamin, który jasno określa warunki zakupu oraz zasady zwrotu towaru. Zachęcamy do kontaktu z naszą firmą w celu wyjaśnienia dalszych wątpliwości (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).

09.10.2025 16:14

16.10.2025 10:49

Dziękujemy za komentarz. Szybka i bezpieczna realizacja dostawy to nasz priorytet. Cieszymy się, że Pan to docenia, a suplementacja przynosi oczekiwane rezultaty. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu.

09.10.2025 16:08

16.10.2025 10:48

Panie Zdzisławie, bardzo dziękujemy za tak wyjątkowy komentarz. To dla nas ogromny zaszczyt i radość, że darzy nas Pan zaufaniem już od 10 lat. Taka lojalność i wierność marce to dla nas nie tylko powód do dumy, ale przede wszystkim ogromna motywacja, by każdego dnia zasługiwać na zaufanie takich Klientów jak Pan. Obiecujemy dalej dokładać wszelkich starań, by nie zawieść tego zaufania. Z wyrazami wdzięczności, Zespół Natural Pharmaceuticals.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

08.10.2025 11:53

15.10.2025 09:32

Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz. Cieszymy, że nasze produkty dobrze się sprawdzają, a jakość suplementu sprostała Pana oczekiwaniom. Zawsze stawiamy na najwyższą jakość naszych produktów. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dużo zdrowia oraz samych pozytywnych efektów.
Mikołaj

07.10.2025 16:24

Otrzymałem w krótkim terminie zamówioną przesyłkę. Estetycznie zapakowana z zawartością zgodną z zamówieniem.

15.10.2025 09:32

Szybka dostawa oraz jakość produktów są dla nas priorytetem. Staramy się, aby każde zamówienie dotarło do Klientów szybko i bezpiecznie. Cieszymy się, że zostało to przez Pana docenione i spełniliśmy Pana oczekiwania. Dziękujemy i życzymy miłego dnia.

02.10.2025 14:50

09.10.2025 11:21

Wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszymy, że nasze suplementy sprawdzają się tak dobrze i dodają energii – właśnie taki efekt chcemy osiągać! Dziękujemy za opinię i życzymy dużo zdrowia oraz jeszcze więcej pozytywnej energii każdego dnia. Serdecznie pozdrawiamy!

02.10.2025 14:06

09.10.2025 11:21

Bardzo dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Pana pozytywna opinia stanowi dla nas cenne źródło motywacji do dalszej pracy i ciągłego podnoszenia jakości naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie.

01.10.2025 14:25

07.10.2025 10:18

Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz. Jest nam niezwykle miło, że nasze produkty są dla Pani wartościowym wsparciem. Takie słowa są dla nas nie tylko powodem do satysfakcji, ale i motywacją do dalszego działania na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy.

30.09.2025 15:29

07.10.2025 10:18

Cieszymy się, że nasze produkty spełniają oczekiwania i stanowią dla Pani idealne rozwiązanie. To dla nas bardzo ważne i motywujące do dalszej pracy. Pozdrawiamy.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Bartosz

30.09.2025 12:28

Bardzo dobrej jakości suplementy . Polecam wszystkim zainteresowanym osobom produkty tej firmy.

07.10.2025 10:18

Panie Bartoszu, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za polecenie naszych produktów. Cieszymy się, że nasze suplementy spełniają Pana oczekiwania – to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy nad jakością produktów. Pozdrawiamy serdecznie.
Henryk

29.09.2025 10:25

Czuję poprawę samopoczucia i zdrowia - suplementy wzmacniają mój organizm. Ponadto mam poczucie, że robię coś w kierunku zdrowszego życia, zmieniłem styl życia i jedzenia na zdrowszy.

07.10.2025 10:18

Super słyszeć, że suplementy realnie wspierają organizm i że widać efekty. Cieszy nas, że ma Pan pozytywne doświadczenia z naszym produktem – to dla nas największa motywacja do dalszego działania. Trzymamy kciuki, by dobre samopoczucie towarzyszyło Panu każdego dnia!

15.09.2025 14:10

19.09.2025 11:40

Bardzo dziękujemy za Pana komentarz. Cieszymy się, że nasze suplementy spełniły Pana oczekiwania i że jest Pan z nich zadowolony. Takie słowa są dla nas dużą motywacją do dalszej pracy nad jakością naszych produktów. Pozdrawiamy.

04.09.2025 13:15

15.09.2025 11:45

Dziękujemy Pani Magdo za pozytywny komentarz. Miło nam czytać, że OmegaMarine Forte od tylu lat uzupełnia Pani dietę w kwasy omega i wspiera Pani organizm. To dla nas najlepsza rekomendacja. Życzmy dużo zdrowia, pozdrawiamy.
Krzysztof

03.09.2025 16:48

Produkty są wysokiej jakości i jak zauważyłem podobnej skuteczności co do uzupełniania niedoborów makro i mikro elementów. Tak trzymać. Pozdrawiam Krzysztof S.

09.09.2025 09:06

Panie Krzysztofie, bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Super, że produkty spełniają oczekiwania i wspierają Pana codzienną troskę o zdrowie. To dla nas ogromna satysfakcja czytać takie słowa. Przypominamy, że ważna jest również regularna suplementacji i aktywny tryb życia. Serdecznie pozdrawiamy.
Kamil

03.09.2025 13:34

Firma bardzo dobrze wywiązuje się z umowy z klientem.

09.09.2025 09:06

Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Pana pochwałę. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość świadczonych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy.

01.09.2025 15:52

03.09.2025 10:43

Bardzo dziękujemy za komentarz. Ogromnie się cieszymy, że nasze suplementy stały się częścią Pana codziennej rutyny i realnie wspierają organizm na co dzień. Serdecznie pozdrawiamy!

01.09.2025 09:54

03.09.2025 10:43

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Jednym z naszych priorytetów jest szybka dostawa oraz odpowiednie zabezpieczenie produktów podczas transportu. Cieszymy się, że Pana zamówienie dotarło bezpiecznie i może Pan rozpocząć suplementację naszym produktem. Pozdrawiamy.

08.08.2025 09:41

19.08.2025 09:12

Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości i spełniały oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów. Szybka dostawa, oraz jakość produktów są dla nas priorytetem. Staramy się, aby każde zamówienie dotarło do Klientów szybko i bezpiecznie. Cieszymy się, że zostało to przez Pana docenione. Pozdrawiamy.

07.08.2025 12:10

19.08.2025 09:12

Bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii! Cieszymy się, że jakość naszych suplementów oraz sprawna obsługa spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej firmy i zapraszamy do kolejnych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie!
Paweł

07.08.2025 09:25

Dostarczono przesyłkę bardzo szybko. Towar zgadzał się z zamówionym a jego działanie sprawdziło się. Dostarczone suplementy wyprodukowane z najwyższą starannością i w moim prekonaniu należą do najlepszych na rynku i to w dobrej cenie.

19.08.2025 09:12

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że szybka dostawa, oraz wysoka jakość naszych suplementów spełniły Pana oczekiwania. Dbałość o jakość naszych usług to dla nas priorytet, a Pana zadowolenie jest najlepszym dowodem na to, że podążamy w dobrym kierunku. Dziękujemy za zaufanie i zapraszam do kolejnych zakupów. Życzymy dużo zdrowia i energii! :)

06.08.2025 12:47

08.08.2025 13:00

Cieszymy się ogromnie, że produkt się sprawdza. Naszym priorytetem jest zadowolenie każdego Klienta, dlatego dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Pozdrawiamy.
Krzysztof

06.08.2025 11:01

Jesteście Państwo dobą, wiarygodną Firmą z dobrym i wszechstronnym asortymentem. Pozdrawiam Krzysztof

08.08.2025 13:00

Dziękujemy Panie Krzysztofie za tak miłe słowa. Zadowoleni Klienci stanowią dla nas ogromną motywację, aby niezmiennie oferować produkty i usługi najwyższej jakości. Pozdrawiamy.

04.08.2025 13:39

06.08.2025 10:57

Dziękujemy za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że udało się spełnić Pana oczekiwania. Jeśli będzie potrzebował Pan dalszej pomocy lub informacji, jesteśmy do dyspozycji! Pozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.