Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Ciechanów
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

08.10.2025 11:53

15.10.2025 09:32

Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz. Cieszymy, że nasze produkty dobrze się sprawdzają, a jakość suplementu sprostała Pana oczekiwaniom. Zawsze stawiamy na najwyższą jakość naszych produktów. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dużo zdrowia oraz samych pozytywnych efektów.
    Mikołaj

07.10.2025 16:24

Otrzymałem w krótkim terminie zamówioną przesyłkę. Estetycznie zapakowana z zawartością zgodną z zamówieniem.

15.10.2025 09:32

Szybka dostawa oraz jakość produktów są dla nas priorytetem. Staramy się, aby każde zamówienie dotarło do Klientów szybko i bezpiecznie. Cieszymy się, że zostało to przez Pana docenione i spełniliśmy Pana oczekiwania. Dziękujemy i życzymy miłego dnia.

02.10.2025 14:50

09.10.2025 11:21

Wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszymy, że nasze suplementy sprawdzają się tak dobrze i dodają energii – właśnie taki efekt chcemy osiągać! Dziękujemy za opinię i życzymy dużo zdrowia oraz jeszcze więcej pozytywnej energii każdego dnia. Serdecznie pozdrawiamy!

02.10.2025 14:06

09.10.2025 11:21

Bardzo dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Pana pozytywna opinia stanowi dla nas cenne źródło motywacji do dalszej pracy i ciągłego podnoszenia jakości naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie.

01.10.2025 14:25

07.10.2025 10:18

Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz. Jest nam niezwykle miło, że nasze produkty są dla Pani wartościowym wsparciem. Takie słowa są dla nas nie tylko powodem do satysfakcji, ale i motywacją do dalszego działania na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy.

30.09.2025 15:29

07.10.2025 10:18

Cieszymy się, że nasze produkty spełniają oczekiwania i stanowią dla Pani idealne rozwiązanie. To dla nas bardzo ważne i motywujące do dalszej pracy. Pozdrawiamy.
    Bartosz

30.09.2025 12:28

Bardzo dobrej jakości suplementy . Polecam wszystkim zainteresowanym osobom produkty tej firmy.

07.10.2025 10:18

Panie Bartoszu, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za polecenie naszych produktów. Cieszymy się, że nasze suplementy spełniają Pana oczekiwania – to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy nad jakością produktów. Pozdrawiamy serdecznie.
    Henryk

29.09.2025 10:25

Czuję poprawę samopoczucia i zdrowia - suplementy wzmacniają mój organizm. Ponadto mam poczucie, że robię coś w kierunku zdrowszego życia, zmieniłem styl życia i jedzenia na zdrowszy.

07.10.2025 10:18

Super słyszeć, że suplementy realnie wspierają organizm i że widać efekty. Cieszy nas, że ma Pan pozytywne doświadczenia z naszym produktem – to dla nas największa motywacja do dalszego działania. Trzymamy kciuki, by dobre samopoczucie towarzyszyło Panu każdego dnia!

15.09.2025 14:10

19.09.2025 11:40

Bardzo dziękujemy za Pana komentarz. Cieszymy się, że nasze suplementy spełniły Pana oczekiwania i że jest Pan z nich zadowolony. Takie słowa są dla nas dużą motywacją do dalszej pracy nad jakością naszych produktów. Pozdrawiamy.

04.09.2025 13:15

15.09.2025 11:45

Dziękujemy Pani Magdo za pozytywny komentarz. Miło nam czytać, że OmegaMarine Forte od tylu lat uzupełnia Pani dietę w kwasy omega i wspiera Pani organizm. To dla nas najlepsza rekomendacja. Życzmy dużo zdrowia, pozdrawiamy.
    Krzysztof

03.09.2025 16:48

Produkty są wysokiej jakości i jak zauważyłem podobnej skuteczności co do uzupełniania niedoborów makro i mikro elementów. Tak trzymać. Pozdrawiam Krzysztof S.

09.09.2025 09:06

Panie Krzysztofie, bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Super, że produkty spełniają oczekiwania i wspierają Pana codzienną troskę o zdrowie. To dla nas ogromna satysfakcja czytać takie słowa. Przypominamy, że ważna jest również regularna suplementacji i aktywny tryb życia. Serdecznie pozdrawiamy.
    Kamil

03.09.2025 13:34

Firma bardzo dobrze wywiązuje się z umowy z klientem.

09.09.2025 09:06

Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Pana pochwałę. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość świadczonych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy.

01.09.2025 15:52

03.09.2025 10:43

Bardzo dziękujemy za komentarz. Ogromnie się cieszymy, że nasze suplementy stały się częścią Pana codziennej rutyny i realnie wspierają organizm na co dzień. Serdecznie pozdrawiamy!

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

01.09.2025 09:54

03.09.2025 10:43

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Jednym z naszych priorytetów jest szybka dostawa oraz odpowiednie zabezpieczenie produktów podczas transportu. Cieszymy się, że Pana zamówienie dotarło bezpiecznie i może Pan rozpocząć suplementację naszym produktem. Pozdrawiamy.

08.08.2025 09:41

19.08.2025 09:12

Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości i spełniały oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów. Szybka dostawa, oraz jakość produktów są dla nas priorytetem. Staramy się, aby każde zamówienie dotarło do Klientów szybko i bezpiecznie. Cieszymy się, że zostało to przez Pana docenione. Pozdrawiamy.

07.08.2025 12:10

19.08.2025 09:12

Bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii! Cieszymy się, że jakość naszych suplementów oraz sprawna obsługa spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej firmy i zapraszamy do kolejnych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie!
    Paweł

07.08.2025 09:25

Dostarczono przesyłkę bardzo szybko. Towar zgadzał się z zamówionym a jego działanie sprawdziło się. Dostarczone suplementy wyprodukowane z najwyższą starannością i w moim prekonaniu należą do najlepszych na rynku i to w dobrej cenie.

19.08.2025 09:12

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że szybka dostawa, oraz wysoka jakość naszych suplementów spełniły Pana oczekiwania. Dbałość o jakość naszych usług to dla nas priorytet, a Pana zadowolenie jest najlepszym dowodem na to, że podążamy w dobrym kierunku. Dziękujemy za zaufanie i zapraszam do kolejnych zakupów. Życzymy dużo zdrowia i energii! :)

06.08.2025 12:47

08.08.2025 13:00

Cieszymy się ogromnie, że produkt się sprawdza. Naszym priorytetem jest zadowolenie każdego Klienta, dlatego dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Pozdrawiamy.
    Krzysztof

06.08.2025 11:01

Jesteście Państwo dobą, wiarygodną Firmą z dobrym i wszechstronnym asortymentem. Pozdrawiam Krzysztof

08.08.2025 13:00

Dziękujemy Panie Krzysztofie za tak miłe słowa. Zadowoleni Klienci stanowią dla nas ogromną motywację, aby niezmiennie oferować produkty i usługi najwyższej jakości. Pozdrawiamy.

04.08.2025 13:39

06.08.2025 10:57

Dziękujemy za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że udało się spełnić Pana oczekiwania. Jeśli będzie potrzebował Pan dalszej pomocy lub informacji, jesteśmy do dyspozycji! Pozdrawiamy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

29.07.2025 09:53

01.08.2025 09:14

Ogromnie się cieszymy, że jest Pan z nami od lat — to dla nas największe wyróżnienie. Dzięki opiniom takich Klientów jak Pani możemy z dumą nosić godło Firmy Przyjaznej Klientowi już od wielu lat. Cieszymy się, że zakupy są dla Pani wygodne, a suplementy trafione. To dla nas ogromna motywacja do dalszego działania. Pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia!

24.07.2025 09:10

31.07.2025 08:58

W Natural Pharmaceuticals dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy.

03.07.2025 11:33

22.07.2025 09:24

Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy.

14.07.2025 08:54

22.07.2025 09:23

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Terminowość jest dla nas priorytetem. Cieszymy się, że zostało to przez Panią dostrzeżone. Życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy.
    Monia

13.07.2025 21:30

Kolejny profil platny. A jak tam kara od uokik za oszukiwanie starszych ludzi? Goworku usuniecie to pomimo decyzji uokik?

22.07.2025 09:23

Odnosząc się do Pani uwag, chcemy zaznaczyć, że UOKiK od 3 lat prowadził kontrolę w Natural Pharmaceuticals, a my przez cały ten okres aktywnie współpracowaliśmy z Urzędem w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Nie zgadzamy się z wydaną decyzją i będziemy się od niej odwoływać. Pragniemy też podkreślić, że ta decyzja i proces odwołania, nie wpłynie niekorzystnie na jakość obsługi, jakość produktów czy realizację zamówień z naszej strony. Naszym priorytetem jest zapewnienie najwyższej jakości obsługi Klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby szeroka oferta naszych suplementów diety mogła zaspokoić różnorodne oczekiwania i potrzeby naszych Klientów. Przykro nam, że w tym przypadku nasza intencja mogła zostać odebrana inaczej. Firma Natural Pharmaceuticals jest polską firmą o skandynawskich korzeniach. Została zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym w 2009 roku. Wszystkie dane firmy są oddane do publicznej wiadomości zgodnie z wymogami polskiego systemu prawnego. Niezależne badanie Klientów wykazało, że ponad 96% Klientów jest zadowolonych z korzystania z oferowanych przez nas usług.

16.07.2025 13:42

22.07.2025 09:22

Bardzo dziękujemy za polecenie i pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony. Pozdrawiamy serdecznie.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

03.07.2025 16:00

15.07.2025 13:50

02.07.2025 16:48

07.07.2025 15:24

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszy nas, że produkt spełnił Pani oczekiwania, a szybka dostawa i staranne opakowanie zostały docenione. To dla nas ważne, by każdy etap zakupów był dla Klienta przyjemnym doświadczeniem. Serdecznie zapraszamy ponownie i przesyłamy pozdrowienia!

02.07.2025 09:19

07.07.2025 15:24

To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasze produkty i obsługa spełniają Pani oczekiwania. Szczególnie cieszy nas fakt, że jest Pani z nami od dłuższego czasu – to dla nas wyraz ogromnego zaufania, które bardzo cenimy. Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy, że jest Pani częścią naszej społeczności!
    Ryszard

01.07.2025 12:45

Kupiłem już kolejny raz witaminę D3 uważam, że jest dobra. Odkąd zacząłem jej używać (około 3 lata) nawet nie miałem kataru. Wcześniej używałem innych i też były dobre. Ale tu jest właściwa ilość za dobrą cenę.

07.07.2025 15:24

Dziękujemy Panie Ryszardzie za podzielenie się swoją opinią! Bardzo się cieszymy, że witamina D3 sprawdza się u Pana już od kilku lat i pomaga w utrzymaniu zdrowia. Takie komentarze dodają nam motywacji do dalszej pracy i oferowania produktów najwyższej jakości. Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy!
    Ekstra

27.06.2025 15:11

Jeden z lepszych sklepów internetowych. Otrzymałam super pomoc gdy chciałam się czegoś dowiedzieć. Bardzo szybka dostawa! Polecam

03.07.2025 15:26

Bardzo dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że była Pani zadowolona zarówno z naszej pomocy, jak i ze sprawnej realizacji dostawy – właśnie na tym najbardziej nam zależy. Cieszy nas również, że tak wysoko ocenia Pani nasze usługi i dzieli się swoim pozytywnym doświadczeniem. Zapraszamy ponownie i serdecznie pozdrawiamy!
    Jola

26.06.2025 11:32

Jestem bardzo zaskoczona. Synowie chętnie jedzą witaminy, które w porównaniu do innych mają przyjemny zapach i pyszny smak. Polecam!

03.07.2025 15:25

Dziękujemy za tak fantastyczny komentarz. Super, że witaminy przypadły do gustu synom – wiemy, że dzieci potrafią być wymagające, więc to dla nas mega komplement! Staramy się, żeby nasze produkty nie tylko były skuteczne, ale też smaczne i przyjemne w stosowaniu. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy całą rodzinkę!
    Wanda

30.06.2025 10:42

Kilka razy korzystałam z Waszych produktów i niezmiennie stwierdzam,że produkty są świetne.Napewno jeszcze skorzystam.

03.07.2025 15:25

Serdecznie dziękujemy za tak świetną opinię. Mega się cieszymy, że była Pani zadowolona z naszej obsługi i ekspresowej dostawy – właśnie na tym nam zależy! Zawsze służymy pomocą i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy serdecznie.

25.06.2025 11:28

27.06.2025 13:32

Cieszymy się, że sklep spełnił oczekiwania – staramy się, żeby zakupy u nas były szybkie, proste i przyjemne. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie.

24.06.2025 15:25

27.06.2025 13:32

Bardzo nam miło! Dziękujemy za tak świetny komentarz– takie wiadomości dodają nam motywacji do pracy! Pozdrawiamy.
    Andrzej

24.06.2025 09:58

Przede wszystkim słowność odnośnie terminu dostawy, s dla mnie to jest tównoznaczne z poważnym stosunkiem do klienta

27.06.2025 13:32

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Terminowość jest dla nas priorytetem oraz wyraz szacunku wobec każdego Klienta, który nam zaufał. Cieszymy się, że zostało to przez Pana dostrzeżone. Życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy.
    Andrzej

10.06.2025 11:50

13.06.2025 10:15

Kazimiera

09.06.2025 12:31

Natural Pharmaceuticals ma mega suplementy, jestem w pełni zadowolona z nich i chętnie polecam je innym. Wzmocniłam swoje ciało i nabyłam odporności. Czuję się świetnie i cieszę się dobrym zdrowiem dzięki Pańskim produktom.

12.06.2025 12:03

Jesteśmy zachwyceni, czytając, że nasze suplementy tak pozytywnie wpłynęły na Pani zdrowie i samopoczucie. Zadowoleni Klienci to dla nas największa motywacja i dowód, że nasza misja dostarczania produktów wspierających zdrowie jest z sukcesem realizowana. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy.
    Tatiana

09.06.2025 10:27

Szybka reakcja na zamowienie miłe osoby przy rozmowie telefonicznej i b.dobre produktu polecam firme

12.06.2025 12:02

Jest nam ogromnie miło, że doceniła Pani naszą sprawną obsługę i życzliwość w kontakcie telefonicznym. Takie słowa to dla nas wielka motywacja do dalszej pracy. Pani zaufanie oraz polecenie, są dla nas największym wyróżnienie. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy!

09.06.2025 09:44

12.06.2025 12:02

Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz. Niezmiernie cieszymy się, że docenia Pani naszą rzetelność oraz sprawną realizację zamówień. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do ponownych zakupów. Pozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.