Natural Pharmaceuticals

Nagrody i wyróżnienia

Social Media

Praca u nas

Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

29.07.2025 09:53

01.08.2025 09:14

Ogromnie się cieszymy, że jest Pan z nami od lat — to dla nas największe wyróżnienie. Dzięki opiniom takich Klientów jak Pani możemy z dumą nosić godło Firmy Przyjaznej Klientowi już od wielu lat. Cieszymy się, że zakupy są dla Pani wygodne, a suplementy trafione. To dla nas ogromna motywacja do dalszego działania. Pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia!

24.07.2025 09:10

31.07.2025 08:58

W Natural Pharmaceuticals dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy.

03.07.2025 11:33

22.07.2025 09:24

Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy.

14.07.2025 08:54

22.07.2025 09:23

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Terminowość jest dla nas priorytetem. Cieszymy się, że zostało to przez Panią dostrzeżone. Życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy.
    Monia

13.07.2025 21:30

Kolejny profil platny. A jak tam kara od uokik za oszukiwanie starszych ludzi? Goworku usuniecie to pomimo decyzji uokik?

22.07.2025 09:23

Odnosząc się do Pani uwag, chcemy zaznaczyć, że UOKiK od 3 lat prowadził kontrolę w Natural Pharmaceuticals, a my przez cały ten okres aktywnie współpracowaliśmy z Urzędem w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Nie zgadzamy się z wydaną decyzją i będziemy się od niej odwoływać. Pragniemy też podkreślić, że ta decyzja i proces odwołania, nie wpłynie niekorzystnie na jakość obsługi, jakość produktów czy realizację zamówień z naszej strony. Naszym priorytetem jest zapewnienie najwyższej jakości obsługi Klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby szeroka oferta naszych suplementów diety mogła zaspokoić różnorodne oczekiwania i potrzeby naszych Klientów. Przykro nam, że w tym przypadku nasza intencja mogła zostać odebrana inaczej. Firma Natural Pharmaceuticals jest polską firmą o skandynawskich korzeniach. Została zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym w 2009 roku. Wszystkie dane firmy są oddane do publicznej wiadomości zgodnie z wymogami polskiego systemu prawnego. Niezależne badanie Klientów wykazało, że ponad 96% Klientów jest zadowolonych z korzystania z oferowanych przez nas usług.

16.07.2025 13:42

22.07.2025 09:22

Bardzo dziękujemy za polecenie i pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony. Pozdrawiamy serdecznie.

03.07.2025 16:00

15.07.2025 13:50

02.07.2025 16:48

07.07.2025 15:24

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszy nas, że produkt spełnił Pani oczekiwania, a szybka dostawa i staranne opakowanie zostały docenione. To dla nas ważne, by każdy etap zakupów był dla Klienta przyjemnym doświadczeniem. Serdecznie zapraszamy ponownie i przesyłamy pozdrowienia!

02.07.2025 09:19

07.07.2025 15:24

To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasze produkty i obsługa spełniają Pani oczekiwania. Szczególnie cieszy nas fakt, że jest Pani z nami od dłuższego czasu – to dla nas wyraz ogromnego zaufania, które bardzo cenimy. Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy, że jest Pani częścią naszej społeczności!
    Ryszard

01.07.2025 12:45

Kupiłem już kolejny raz witaminę D3 uważam, że jest dobra. Odkąd zacząłem jej używać (około 3 lata) nawet nie miałem kataru. Wcześniej używałem innych i też były dobre. Ale tu jest właściwa ilość za dobrą cenę.

07.07.2025 15:24

Dziękujemy Panie Ryszardzie za podzielenie się swoją opinią! Bardzo się cieszymy, że witamina D3 sprawdza się u Pana już od kilku lat i pomaga w utrzymaniu zdrowia. Takie komentarze dodają nam motywacji do dalszej pracy i oferowania produktów najwyższej jakości. Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy!
    Ekstra

27.06.2025 15:11

Jeden z lepszych sklepów internetowych. Otrzymałam super pomoc gdy chciałam się czegoś dowiedzieć. Bardzo szybka dostawa! Polecam

03.07.2025 15:26

Bardzo dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że była Pani zadowolona zarówno z naszej pomocy, jak i ze sprawnej realizacji dostawy – właśnie na tym najbardziej nam zależy. Cieszy nas również, że tak wysoko ocenia Pani nasze usługi i dzieli się swoim pozytywnym doświadczeniem. Zapraszamy ponownie i serdecznie pozdrawiamy!
    Jola

26.06.2025 11:32

Jestem bardzo zaskoczona. Synowie chętnie jedzą witaminy, które w porównaniu do innych mają przyjemny zapach i pyszny smak. Polecam!

03.07.2025 15:25

Dziękujemy za tak fantastyczny komentarz. Super, że witaminy przypadły do gustu synom – wiemy, że dzieci potrafią być wymagające, więc to dla nas mega komplement! Staramy się, żeby nasze produkty nie tylko były skuteczne, ale też smaczne i przyjemne w stosowaniu. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy całą rodzinkę!
    Wanda

30.06.2025 10:42

Kilka razy korzystałam z Waszych produktów i niezmiennie stwierdzam,że produkty są świetne.Napewno jeszcze skorzystam.

03.07.2025 15:25

Serdecznie dziękujemy za tak świetną opinię. Mega się cieszymy, że była Pani zadowolona z naszej obsługi i ekspresowej dostawy – właśnie na tym nam zależy! Zawsze służymy pomocą i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy serdecznie.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Telefoniczna sprzedaż i obsługa klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

25.06.2025 11:28

27.06.2025 13:32

Cieszymy się, że sklep spełnił oczekiwania – staramy się, żeby zakupy u nas były szybkie, proste i przyjemne. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie.

24.06.2025 15:25

27.06.2025 13:32

Bardzo nam miło! Dziękujemy za tak świetny komentarz– takie wiadomości dodają nam motywacji do pracy! Pozdrawiamy.
    Andrzej

24.06.2025 09:58

Przede wszystkim słowność odnośnie terminu dostawy, s dla mnie to jest tównoznaczne z poważnym stosunkiem do klienta

27.06.2025 13:32

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Terminowość jest dla nas priorytetem oraz wyraz szacunku wobec każdego Klienta, który nam zaufał. Cieszymy się, że zostało to przez Pana dostrzeżone. Życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy.
    Andrzej

10.06.2025 11:50

13.06.2025 10:15

Kazimiera

09.06.2025 12:31

Natural Pharmaceuticals ma mega suplementy, jestem w pełni zadowolona z nich i chętnie polecam je innym. Wzmocniłam swoje ciało i nabyłam odporności. Czuję się świetnie i cieszę się dobrym zdrowiem dzięki Pańskim produktom.

12.06.2025 12:03

Jesteśmy zachwyceni, czytając, że nasze suplementy tak pozytywnie wpłynęły na Pani zdrowie i samopoczucie. Zadowoleni Klienci to dla nas największa motywacja i dowód, że nasza misja dostarczania produktów wspierających zdrowie jest z sukcesem realizowana. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy.
    Tatiana

09.06.2025 10:27

Szybka reakcja na zamowienie miłe osoby przy rozmowie telefonicznej i b.dobre produktu polecam firme

12.06.2025 12:02

Jest nam ogromnie miło, że doceniła Pani naszą sprawną obsługę i życzliwość w kontakcie telefonicznym. Takie słowa to dla nas wielka motywacja do dalszej pracy. Pani zaufanie oraz polecenie, są dla nas największym wyróżnienie. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy!

09.06.2025 09:44

12.06.2025 12:02

Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz. Niezmiernie cieszymy się, że docenia Pani naszą rzetelność oraz sprawną realizację zamówień. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do ponownych zakupów. Pozdrawiamy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Janek

05.06.2025 13:52

Produkt jak suplement diety w moim przypadku bardzo pozytywnie wspomaga działanie mojego leku co jest po pewnym czasie odczuwalne ! - dziękuję - Pozdrawiam !

12.06.2025 12:02

Dziękujemy za opinię. To dla nas ogromna satysfakcja, że nasze produkty przynoszą korzyści. Pana komentarz jest dla nas motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie.

05.06.2025 13:01

12.06.2025 12:02

W Natural Pharmaceuticals dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Szybka wysyłka jest dla nas priorytetem. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy.
    Wiesława

05.06.2025 09:35

Witamina D3,którą od Was otrzymałam bardzo korzystnie działa na układ kostny, co jest szczególnie ważne w moim wieku 70 lat.Jestem zadowolona z tej współpracy.Dziękuję

12.06.2025 12:02

Miło nam czytać, że suplementacja naszą witamina D3 przynosi tak pozytywne efekty i wspiera układ kostny, co jest szczególnie ważne w trosce o zdrowie w każdym wieku. Dziękujemy za Pani zaufanie i cieszymy się, że współpraca z nami spełnia Pani oczekiwania. Życzymy zdrowia i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy.
    Daria

04.06.2025 09:56

Świetny produkt w dobrej cenie, ładnie zapakowany . Do tego szybka wysyłka .

12.06.2025 12:01

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Pani oczekiwania, a szybka wysyłka i estetyczne opakowanie dodatkowo umiliły zakupy. Zapraszamy do ponownych zakupów i pozdrawiamy.
    SKali

30.04.2025 18:20

Jakaś złodziejska firma, miała być bezpłatna próbka a teraz przychodzą jakies rachunki za sprzęt, zegarki, nie wiadomo co jeszcze wymyślą, w wiadomości zaznaczono, żeby nie odpowiadać bo to jakaś automatyczna wiadomość. W internecie jest info że firma była ukarana przez UOKIK ale chyba bez skutku, teraz szukam informacji jak można się przed nimi bronić. RATUNKU.

03.06.2025 09:36

Widzę że komentarze są usuwane. Chyba firma ma COŚ na sumieniu. Zgłoś się do Rzecznika Praw Konsumenta

10.06.2025 09:42

Nie kierujemy przesyłek bez wcześniejszego złożenia zamówienia przez Klienta. Nasza firma Natural Pharmaceuticals zajmuje się dystrybucją suplementów diety, nie sprzedajemy elektroniki. Celem wyjaśnienia sprawy zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta, telefonicznie 22 490 69 67, e-mailowo [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.

02.06.2025 21:51

Firma manipuluje klientami, zmuszając do wykupienia rocznego zapasu wątpliwej jakości suplementów. Ukarani przez UOKIK wielomilionową karą. Uwaga, zwłaszcza seniorzy.

10.06.2025 09:30

Naszym priorytetem jest transparentna i uczciwa komunikacja. Chcielibyśmy także wyjaśnić, iż UOKiK od 3 lat prowadził kontrolę w Natural Pharmaceuticals, a przez cały ten okres aktywnie współpracowaliśmy z Urzędem w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Nie zgadzamy się z wydaną decyzją i będziemy się od niej odwoływać.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

AGA

20.03.2025 17:53

Nistety, towar nigdy do mnie nie dotarł, mimo rzekomych dóch wysyłek - musiałam zapłacić za NIC

28.03.2025 14:21

Niestety nie możemy odnieść się do sytuacji, nie mając informacji o zamówieniu. Prosimy o ponowny kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta (od pon. do pt. telefonicznie pod numerem 22 490 69 67, lub email [email protected]). Nasi konsultacji pomogą ustalić przyczynę i rozwiązać problem. Pozdrawiamy.

02.06.2025 21:57

Uwaga to podejrzenie oszustwa, przysyłają rachunek na raty, płaci się cały rok za badziewne suplementy
    Zofia

06.05.2025 13:57

Wszystko ok. Bardzo dobra oferta dbaja o wszystkich .

15.05.2025 15:11

Dziękujemy za tak pozytywy komentarz. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Pani oczekiwania. W codziennej pracy dokładamy wszelkich starań, aby każdy Klient czuł się wysłuchany oraz otrzymał wyczerpujące wsparcie. Staramy się, aby nasze produkty i usługi były dopasowane do indywidualnych potrzeb naszych Klientów. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do dalszego korzystania z naszej oferty!

06.05.2025 16:39

15.05.2025 15:11

Miło nam czytać, że wysyłka przebiegła sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Zależy nam na tym, aby każdy etap zamówienia przebiegał bezproblemowo, a nasi Klienci byli zawsze zadowoleni. Zapraszamy do dalszych zakupów i w razie potrzeby jesteśmy do dyspozycji! Pozdrawiamy serdecznie!
    Igor

07.05.2025 10:45

Firma bardzo dobra. Również produkty Firmy są bez zarzutu, ponieważ są rewelacyjne.

15.05.2025 15:11

Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pana oczekiwania i zrobiły tak dobre wrażenie. To dla nas ogromna satysfakcja! Dziękujemy za te miłe słowa i pozdrawiamy.

08.05.2025 10:59

15.05.2025 15:10

Dziękujemy za docenienie solidności i jakości! Staramy się, aby każdy aspekt naszej pracy był na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy serdecznie!
    Sylwia

08.05.2025 14:27

Świetny produkt w dobrej cenie, ładnie zapakowany . Do tego szybka wysyłka .

15.05.2025 15:10

Cieszymy się, że produkt w pełni odpowiada Pani oczekiwaniom, a szybka wysyłka oraz opakowanie zrobiły pozytywne wrażenie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kolejnych zakupów!
    Stanisław

05.05.2025 14:41

Witamina D3 dobrej jakości. Sprawna dostawa, przyjazny serwis

12.05.2025 11:18

Dziękujemy Panie Stanisławie za opinię. Cieszymy się, że suplement VitaSolaris D3 spełnia Pana oczekiwania. Serdecznie zachęcamy do zakupu naszego bestsellerowego produktu OmegaMarine, który kompleksowo wspiera serce, mózg i wzrok. W połączeniu z VitaSolaris D3 będą stanowić również doskonałe wsparcie odporności. Serdecznie pozdrawiamy.

22.04.2025 11:24

24.04.2025 14:08

Dziękujemy za komentarz. Szybka i bezpieczna realizacja dostawy to nasz priorytet. Cieszymy się, że Pani to docenia. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu.

16.04.2025 15:08

18.04.2025 11:55

Dziękujemy za wsparcie i tak pozytywny komentarz. Pozdrawiamy.
    Iwona

14.04.2025 09:59

Terminowość w wykonaniu zamówienia oraz b.wygodna,niekłopotliwa forma dostawy

16.04.2025 10:10

Dziękujemy za pozostawienie komentarza. Terminowa realizacja zamówień oraz wygodna forma dostawy to elementy, na które zwracamy szczególną uwagę, dlatego cieszy nas, że zostały przez Panią zauważone. Staramy się, aby cały proces – od złożenia zamówienia po jego doręczenie – był możliwie jak najprostszy i komfortowy. Pozdrawiamy.
    Irek

27.03.2025 09:46

Nigdy się nie zawiodłem.

11.04.2025 10:05

Bardzo nas to cieszy! Naszym priorytetem jest zadowolenie każdego Klienta, dlatego dziękujemy za tak pozytywny komentarz.
    Kinga

27.03.2025 10:46

Jestem bardzo zadowolona z produktu firmy natural pharmaceuticals stosuje go regularnie bardzo dziękuję za polecenie

11.04.2025 10:04

Cieszymy się ogromnie, że produkt się sprawdza i że regularne stosowanie przynosi efekty. Fajnie, że trafiła Pani do nas z polecenia – takie wieści to zawsze miód na nasze serducho. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość.
    Kinga

07.04.2025 09:44

Paweł

26.03.2025 15:29

Jestem bardzo zadowolony z otrzymanej witaminy D3. Jest to zapas dla dwóch osób na pół roku.

31.03.2025 10:25

Dziękujemy, to dla nas świetna wiadomość! Pana pozytywna opinia na temat naszej witaminy jest najlepszą rekomendacją dla naszych suplementów. Dziękujemy i życzymy miłego dnia.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.