Natural Pharmaceuticals

Nagrody i wyróżnienia

Social Media

Praca u nas

Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Ewa

25.03.2025 15:52

Godny polecenia Szybki czas realizacji. Opakowania robi wrażenie, że ma się do czynienia z produktem dobrej klasy.

31.03.2025 10:25

Fantastyczna wiadomość! Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie. Tak, to prawda. Tworząc nasze produkty, staramy się dbać o każdy szczegół, aby nasi Klienci mogli cieszyć się suplementem najwyższej jakości. Dziękujemy za słowa uznania! Pozdrawiamy.
    Zbyszek

25.03.2025 09:46

Zaufanie do Firmy Natural Pharmaceuticals to podstawa. Na tym zbudowałem swoje dotychczasowe doświadczenie. Od wielu lat suplementy Natural Pharmaceuticals wspomagają moje zdrowie i dobrą kondycję.

31.03.2025 10:25

Panie Zbyszku, cudowna wiadomość! Jest nam niezmiernie miło, że nasze produkty spotkały się z Pana uznaniem i są częścią Pana codziennej rutyny. Pana zaufanie bardzo wiele dla nas znaczy i jest dla nas potwierdzeniem, że codzienna praca przekłada się na satysfakcje naszych Klientów. Nie zamierzamy zwalniać tempa! Życzymy dużo zdrowia!
    Mariusz

19.03.2025 19:45

Zamówiłem sobie zestaw półroczny pro man plus i jestem z tej suplementacji bardzo zadowolony do tego w prezencie dostałem witaminę C bardzo ładny zestawik super????

25.03.2025 09:08

Zdrowie to nasz największy skarb! Cieszymy się, że dba Pan o swoje zdrowie z naszym suplementem ProMan Plus, a witamina C+ dodatkowo będzie mogła cały rok wspierać Pana odporność. Życzymy dużo zdrowia, miłego dnia.
    Grażyna

20.03.2025 09:31

Co roku zamawiam vitD3, ktorą regularnie zażywam razem z Omega 6.

24.03.2025 10:29

Cenimy sobie świadomych Klientów, którzy wiedzą, jak ważna w suplementacji jest regularność. Witamina D3 i kwasy Omega są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu, dlatego cieszymy się, że może Pani dbać o swoje zdrowie z pomocą naszych produktów. Pozdrawiamy.
    Andrzej

19.03.2025 13:07

Otrzymałam zamówioną witaminę D na cały rok, a w opłacie jedynie przesyłka, dziękuję bardzo.

24.03.2025 10:28

Cieszymy się, że paczka dotarła i witamina D będzie z Panem przez cały rok! Zdrowie to podstawa, a my uwielbiamy sprawiać takie radości. Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.
    Marian

18.03.2025 11:28

Termin dostawy -REWELACJA!

24.03.2025 10:28

Dziękujemy! Cieszymy się, że dostawa dotarła w ekspresowym tempie! Zawsze staramy się działać na pełnych obrotach. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu.

17.03.2025 15:16

24.03.2025 10:28

Dziękujemy. To dla nas ważne, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Pozdrawiamy.
    Laura

17.03.2025 11:51

Super witaminy. Jeszcze nigdy nie zakupiłam takich, po których czuje się świetnie. Będę polecać je każdemu.

24.03.2025 10:28

Świetna wiadomość! Bardzo nam miło, że dzieli sią Pani z nami swoimi spostrzeżeniami. Dziękujemy za rekomendacje i zapraszamy do śledzenia nowości. Jest nam miło kiedy Klienci zauważają pozytywny wpływ naszych suplementów na swoje zdrowie. Pozdrawiamy.
    Marcelina

04.03.2025 15:39

14.03.2025 09:07

Pani Marcelino, bardzo dziękujmy za tak pozytywny komentarz i rekomendacje. To dla nas wielka przyjemność wspierać codzienne zdrowie i kondycję naszych Klientów. Naszą misją jest dostarczanie produktów, które pozytywnie zmieniają ich życie, a takie opinie potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. Życzymy dużo zdrowia i zapraszamy do śledzenia naszych nowości. Pozdrawiamy.
    Zofia

04.03.2025 14:17

Witamina C super, szybka obsługa.

14.03.2025 09:07

Dziękujemy serdecznie za Pani pozytywną opinię na temat naszej witaminy C+. Cieszymy się, że produkt spełnia Pani oczekiwania. Warto pamiętać, że suplementacja witaminą C pozytywnie wpływa na wsparcie całego organizmu. Dziękujemy za zaufanie i życzymy Pani zdrowia i dobrej formy!
    Dariusz

04.03.2025 11:20

Jestem zadowolony.

14.03.2025 09:06

Dziękujemy za podzielenie się z nami Pana opinią. Cieszymy się, że korzysta Pan z naszych produktów. Dziękujmy za zaufanie i zapraszamy do dalszych zakupów. Pozdrawiamy.
    Paweł

04.03.2025 09:46

Solidne wszystko i praktyczne. Same pozytywne doświadczenia. Pozdrawiam Pawel

14.03.2025 09:05

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że wybrał Pan nasza ofertę. Terminowość dostawy oraz odpowiedzenie zabezpieczanie produktów podczas transportu to jeden z naszych priorytetów. Zapraszamy do dalszych zakupów i życzymy miłego dnia.
    Agata

03.03.2025 15:53

Bardzo szybka wysyłka, dobra jakość produktu.

14.03.2025 09:04

W trosce o zadowolenie naszych Klientów zawsze staramy się żeby realizacja zamówień oraz dostawa przebiegały sprawnie, a produkty były najwyższej jakości. Dziękujemy, że zostało to przez Panią docenione. Życzymy wszystkiego dobrego.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Telefoniczna sprzedaż i obsługa klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

Edyta

03.03.2025 14:09

Wiele lat kupowałam w tej firmie suplementy i wszystko było bez zarzutu.Szybko sprawnie, uczciwie. Suplementy dobrej jakości bo sprawdziłam skład laboratoryjnie.

14.03.2025 09:04

Pani Edyto, z ogromną radością przeczytaliśmy Pani opinię na temat Natural Pharmaceuticals. Cieszymy się niezmiernie, że od wielu lat darzy nas Pani tak ogromnym zaufaniem. Jesteśmy dumni, że nasze produkty i usługi spełniają Pani oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i rozwoju. Dziękujemy za Pani rekomendację i miłe słowa. Będziemy nadal ciężko pracować, aby utrzymać wysoki poziom oferowanych przez nas usług. Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy.
    Jolanta

03.03.2025 12:03

Zamówione suplementy dotarły wg zamówienia jestem bardzo zadowolona

14.03.2025 09:04

Dziękujemy Pani Jolanto za opinie. W imieniu całej firmy Natural Pharmaceuticals pragniemy serdecznie podziękować za miłe słowa i za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że przesyłka bezpiecznie do Pani dotarła i może cieszyć się Pani suplementacją. Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy.
    Helena

27.02.2025 15:12

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie

14.03.2025 09:04

Dziękujemy za wybór naszej firmy. Miło nam słyszeć, że realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie. Pozdrawiamy i zapraszamy do zakupów w przyszłości.
    Dominika

27.02.2025 10:56

Dziękuję za promocję tabletek rybek moje dzieci je uwielbiają i polecam serdecznie

14.03.2025 09:03

Bardzo dziękujemy za polecenie. Przykładamy ogromną wagę do tego, aby każdy z oferowanych przez nas produktów spełniał oczekiwania nawet najbardziej wymagającego Klienta, a wśród dostępnych ofert i promocji każdy znalazł coś dla siebie. W przypadku suplementów diety tworzonych z myślą o dzieciach jest to szczególnie ważne. Miło nam, że nasze smakowite rybki spotkały się z uznaniem również Pani pociech. Pozdrawiamy.
    Witold

23.01.2025 16:10

Wszystko było prawidłowo.

21.02.2025 13:15

Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz. Zadowoleni Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez nas produktów oraz usług. Pozdrawiamy.
    Janina

23.01.2025 14:45

Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów

21.02.2025 13:14

Z przyjemnością czytamy Pani miłe słowa na temat naszej firmy! Cieszymy się niezmiernie, że docenia Pani wysoka jakość naszych suplementów, stałość ceny oraz pozytywny kontakt z naszą firmą. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować naszym Klientom produkty najwyższej jakości, które spełniają ich oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie, życzymy dużo zdrowia i zadowolenia ze stosowania naszych suplementów.

17.02.2025 14:18

21.02.2025 13:14

Dokładamy starań, aby sprostać oczekiwaniom Klientów, dziękujemy, iż Pan to docenia. Mamy nadzieję na dalszą owocną współpracę. Pozdrawiamy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

04.02.2025 10:22

10.02.2025 12:31

Cieszymy się, że wszystko było w porządku i że nasza firma spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.

30.01.2025 13:58

07.02.2025 10:44

Z przyjemnością przeczytaliśmy Pana opinię. Dbamy o to, aby każdy Klient czuł się u nasz komfortowo i miał pewność, że jego zamówienie zostanie szybko zrealizowane. Dziękujemy za zaufanie i życzymy udanych zakupów w przyszłości!

29.01.2025 13:00

03.02.2025 12:45

Dziękujemy za rekomendację. Pozdrawiamy.
    Ania

21.01.2025 13:43

Dla Firmy liczy się przede wszystkim klient i jego wygoda. Tak trzymać!

24.01.2025 12:20

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Dla nas komfort i zadowolenie Klienta są absolutnym priorytetem, dlatego dokładamy wszelkich starań, by każda interakcja była jak najbardziej wygodna i satysfakcjonująca. Dziękujemy za zaufanie i liczymy na dalszą współpracę! Pozdrawiamy.
    alicja

22.01.2025 23:14

Uwaga na nich (usunięte przez administratora) i naciagacze jakich mało.nie dziwie ssie że UOKiK nałozył na nich milionowe kary

24.01.2025 12:20

UOKiK od 3 lat prowadził kontrolę w Natural Pharmaceuticals, a my przez cały ten okres aktywnie współpracowaliśmy z Urzędem w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Nie zgadzamy się z wydaną decyzją i będziemy się od niej odwoływać. Naszym priorytetem jest zapewnienie najwyższej jakości obsługi Klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby szeroka oferta naszych suplementów diety mogła zaspokoić różnorodne oczekiwania i potrzeby naszych Klientów. Przykro nam, że w tym przypadku nasza intencja mogła zostać odebrana inaczej. Firma Natural Pharmaceuticals jest polską firmą o skandynawskich korzeniach. Została zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym w 2009 roku. Wszystkie dane firmy są oddane do publicznej wiadomości zgodnie z wymogami polskiego systemu prawnego. Niezależne badanie Klientów wykazało, że ponad 96% Klientów jest zadowolonych z korzystania z oferowanych przez nas usług.
    Kacper

20.01.2025 14:00

Warto zainwestować w tego rodzaju suplementy.

24.01.2025 10:00

Cieszymy się, że docenia Pan wartość naszych suplementów. To dla nas najlepsza rekomendacja, kiedy Klienci potwierdzają skuteczność naszych produktów. Dziękujemy za polecenie, pozdrawiamy.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Marianna

17.01.2025 10:19

Firma rzetelna, można na Was polegać

24.01.2025 10:00

Zawsze staramy się zapewnić naszym Klientom najwyższą jakość usług i rzetelność. To miło czytać, że nasze działania są doceniane. Zrobimy wszystko, aby utrzymać to zaufanie i sprostać Pani oczekiwaniom. Pozdrawiamy.

16.01.2025 10:27

24.01.2025 09:59

Staramy się, żeby realizacja zamówień oraz dostawa przebiegały sprawnie w trosce o zadowolenie naszych Klientów. Życzymy wszystkiego dobrego.
    Waldek

11.07.2024 14:08

Tyle pozytywnych wpisów, "zadowolonych" klientów, czemu więc UOKiK ośmielił się zakwestionować praktyki handlowe i potraktować karą tak znakomitą firmę jaką w jej mniemaniu jest N.F.?? Mnie także N.F. bombarduje (usunięte przez administratora) reklamowym, które zasila worek z papierem, chociaż pewności nie mam czy te reklamówki nadają się do recyklingu.

18.07.2024 13:40

UOKiK od 3 lat prowadził kontrolę w Natural Pharmaceuticals, a my przez cały ten okres aktywnie współpracowaliśmy z Urzędem w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Nie zgadzamy się z wydaną decyzją i będziemy się od niej odwoływać. Pragniemy też podkreślić, że ta decyzja i proces odwołania, nie wpłynie niekorzystnie na jakość obsługi, jakość produktów czy realizację zamówień z naszej strony. Naszym priorytetem jest zapewnienie najwyższej jakości obsługi Klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby szeroka oferta naszych suplementów diety mogła zaspokoić różnorodne oczekiwania i potrzeby naszych Klientów. Przykro nam, że w tym przypadku nasza intencja mogła zostać odebrana inaczej. Firma Natural Pharmaceuticals jest polską firmą o skandynawskich korzeniach. Została zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym w 2009 roku. Wszystkie dane firmy są oddane do publicznej wiadomości zgodnie z wymogami polskiego systemu prawnego. Niezależne badanie Klientów wykazało, że ponad 96% Klientów jest zadowolonych z korzystania z oferowanych przez nas usług. Przypominamy również, iż w każdej chwili może Pan wycofać zgodę na kontakt marketingowy. W tym celu należy skontaktować się z naszym Biurem Obsługi Klienta (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    lolo

22.01.2025 23:08

i tak bezpodstawnie UOKiK was dreczy? ha ha ha

15.01.2025 09:30

Z firmą Natural Pharmaceuticals mam kontakt od dobrych kilku lat. Na tej podstawie mogę stwierdzić, że jest to solidna i uczciwa firma

21.01.2025 09:46

Dziękujemy za miłe słowa oraz długoterminową współpracę! Ogromnie cenimy sobie świadomych Klientów, którzy wiedzą, jak ważna w suplementacji jest regularność. Jednym z naszych priorytetów jest również budowanie świadomości wśród naszych Klientów w kwestii troski o zdrowie. Pozdrawiamy.
    Katarzyna

09.01.2025 09:23

Wszystko zgodne z opisem ,polecam

13.01.2025 11:22

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za opinię.
    Monika

08.01.2025 09:55

Biorę fleximed z imbirem od miesiąca mocno oczyszcza i juz się prawie mieszczę w spodnie pani miała rację dzięki :)

13.01.2025 11:22

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że skorzystała Pani z naszego produktu FlexiMed. Suplement jest idealny dla osób, które podchodzą do swojego zdrowia kompleksowo. Chcą jednocześnie wesprzeć wszystkie istotne elementy układu ruchu tj. kości, mięśnie i stawy, dzięki dużej zawartości wapnia, który zapewnia utrzymanie zdrowych kości. W naszej szerokiej ofercie posiadamy również produkty wspierające walkę z zbędnymi kilogramami. Więcej na temat naszych produktów, może Pani przeczytać na naszej stronie internetowej: https://natural.pl/. Zachęcamy również do częstego odwiedzania naszej strony internetowej w celu zapoznania się ze wszystkimi aktualnymi promocjami na zakup oferowanych przez nas suplementów diety. Pozdrawiamy.
    Anna

07.01.2025 10:05

Otrzymałam zamówienie dość szybko .Firma solidna i jestem zadowolona.

13.01.2025 11:21

Z przyjemnością przeczytaliśmy Pani opinię. Dbamy o to, aby każdy Klient czuł się u nasz komfortowo i miał pewność, że jego zamówienie zostanie szybko zrealizowane. Dziękujemy za zaufanie i życzymy udanych zakupów w przyszłości.
    Jan

07.01.2025 13:07

Ładne opakowanie. Szybka dostawa. Zacznę używać po zakończeniu kuracji u dentysty.

13.01.2025 11:21

W Natural Pharmaceutical dbamy o to, aby każdy Klient był zadowolony z zakupów. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa są dla nas priorytetem. Pozdrawiamy.

18.12.2024 13:05

Uczciwa reklama, to co napisane jest realizowane.

27.12.2024 09:20

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty oraz obsługa spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt.

16.12.2024 14:32

19.12.2024 14:25

Staramy się, aby nasz suplement dla najmłodszych był nie tylko najwyższej jakości, ale również, żeby smakował i wyglądał atrakcyjnie, dlatego serdecznie dziękujemy za podzielenie się tą opinią. Cieszymy się, że przypadł do gustu dzieciom :)
    Anna

13.12.2024 13:54

Otrzymałam zamówienie dość szybko .Firma solidna i jestem zadowolona.

Ola

13.12.2024 10:11

Szybka dostawa, świetne produkty, polecam

19.12.2024 14:25

Dziękujemy za wybór naszej firmy i rekomendację. Miło nam słyszeć, ze nasza oferta sprostała Pani oczekiwaniom, a realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie. Pozdrawiamy.
    Grzegorz

11.12.2024 09:18

wszystko zgodnie z opisem. Duże zaufanie i to bardzo cenię.

17.12.2024 11:46

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że realizacja zamówienie przebiegła zgodnie z Pana oczekiwaniami. Pozdrawiamy.
    Agata

05.12.2024 11:26

Szybka realizacja oraz duży wybór dostawy

09.12.2024 13:34

Dziękujemy za wybór naszej firmy. Miło nam słyszeć, ze nasza oferta sprostała Pani oczekiwaniom, a realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie. Pozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.