Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Ilona

08.11.2022 10:39

Pracowałam tam przez okres wakacyjny - była to moja pierwsza praca po ukończeniu szkoły licealnej. Wspominam ją bardzo dobrze. Pomimo mojego braku doświadczenia, wszystko było tłumaczone i zawsze mogłam liczyć na pomoc osób wokół mnie. Wypłaty na czas także bardzo dobrze wszystko wspominam :)

02.12.2022 12:38

Cieszymy się, że mogliśmy Cię poznać. Mamy nadzieję, że jeszcze do Nas wrócisz. Pozdrawiamy.
    Daria

08.11.2022 10:41

Praca bardzo w porządku. Wszystko na czas i bez jakichkolwiek problemów. Z szefostwem da się dogadać i można rozwiązać wszelkie problemy. Dodatkowo kupowałam także u nich kilka suplementów dla mojej babci. Jest zadowolona i bierze je po dziś dzien. Tak jak i ja jestem zadowolona z pracy :)

02.12.2022 12:37

Cieszymy się, że z Nami jesteś ;)
    Dawid

08.11.2022 13:05

Dobry i krótki czas dostawy, bardzo dobry kontakt i przede wszystkim korzystne ceny jak za taką jakość jaką otrzymujemy. Naprawdę warto skorzystać z ich suplementów ze względu właśnie na jakość i poziom przyswajalności. Biorę już kilka tygodni i na pewno zauważalne są rezultaty.

02.12.2022 12:35

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiamy
    Mariola

09.11.2022 12:16

Moim zdaniem, trzeba najpierw coś lub kogoś poznać, aby móc ocenić. Ja mam styczność z firmą już od kilku miesięcy i jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania jakie wkładają, we wszystko co robią. Korzystałam z ich usług już kiedyś, ale obecnie podnieśli standardy i teraz to czysta przyjemność. Polecam sprawdzić na własną rękę.

02.12.2022 12:35

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Pozytywne opinie Naszych Klientów napędzają Nas do dalszej wytężonej pracy nad podnoszeniem jakości świadczonych przez Nas usług. Pozdrawiamy,
    Dariusz

09.11.2022 14:29

Korzystam z całej gammy suplementów tej firmy, między innymi Fleximed i Proman plus i jestem zachwycony. Suplementy dobrze się przyswajają, moje samopoczucie bardzo się poprawiło a przesyłki zawsze dochodzą na czas. Spróbowałem za namową kolegi z siłowni, byłem sceptycznie nastawiony, jednak teraz nie żałuję. Polecam spróbować każdemu!

02.12.2022 12:33

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Zadowoleni Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    kedar

27.10.2022 18:55

Kiedys kupilem(matka tez)suplementy od nich a po splacie rat WCISKAJA nam paczki bez ZADNEGO zamowienia!!! W sumie juz czwarta!!! NIE POLECAM!!!!! Za odeslanie 18.50zl.

25.11.2022 14:57

Szanowny Panie, zapewniamy iż wszystkie wysyłane przez Natural Pharmaceuticals produkty, poprzedzone są zamówieniem złożonym przez Klienta. Osoba otrzymująca oferowany przez Natural Pharmaceuticals produkt wraz z nim dostaje regulamin jasno określający zasady zakupu i zwrotu produktów. Zachęcamy do kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia dalszych wątpliwości związanych z otrzymanym zamówieniem (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Heniek

06.10.2022 11:47

Produkty firmy Natural są ze mną już od wielu lat. Razem z żoną wspomagamy się na co dzień witaminami i kwasami Omega-3, które należy uzupełniać regularnie. Kondycja psychofizyczna utrzymuje się na bardzo dobrym poziomie od dłuższego czasu. Tak więc, suplementy świetnie się przyswajają i dają efekty. O to właśnie chodzi. Super sprawa, polecam spróbować!

04.11.2022 16:56

Heniek - nie wiem czy to Ty napisałeś, czy też np. ...firma, która Ci te produkty sprzedaje ? Po drugie - powiedz mi jaki masz wtym "interes", że coś polecisz ? Czy za to, że polecasz firma Ci płaci ? 3y lata - szmat czasu. Powiedz mi - czy gdybyś miał z żoną propozycje ze za Twoje zakupy - firma Ci zapłaci, czy nie byłoby to dla Ciebie intersujące ? Pisz na Mój email : [email protected]. Podaj swój nr telefonu. Porozmawiamy pokażę Ci możliwości - jak polecać i mieć z tego wymierną korzyść ???? Podrawiam ????
    Beata

06.10.2022 14:04

Jestem bardzo zadowolona. Od dłuższego czasu korzystałam z różnych suplementów, ale te od nich o najwyższa jakość z jaką dotychczas miałam do czynienia. Dostałam próbki, wzięłam na spróbowanie i naprawdę nie mam do czego się doczepić. Służą mi lepiej niż wszystkie wcześniejsze produkty które brałam. Podzieliłam się także z babcią, która również jest bardzo zachwycona i od teraz zamawia tylko u nich.

17.10.2022 15:10

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy
    Waldek

06.10.2022 13:58

Przestawiłem się na suplementację ich produktów. Składy są naprawę ok, czas trwania realizacji zamówienia też bardzo sprawny i bezproblemowy. Warto na pewno kompletować sobie zestawy, aby mieć pełną dawkę witamin i minerałów.

Mikołaj

06.10.2022 09:26

Uważam, że suplementacja do dobra sprawa, zwłaszcza dla ludzi, którzy średnio zdrowo się odżywają. Dlatego też korzystam z suplementów takich jak OmegaMarine oraz Multiwitamina+, które świetnie na mnie działają. Czuję się o wiele lepiej niż przed stosowaniem suplementów. Ekspresowe przesyłki, mogę śmiało polecić!

Daria

05.10.2022 15:14

Wszystkie produkty od firmy Natural, których używam, działają tak jak trzeba. Szczególnie pomógł mi Dormitan, dzięki któremu wreszcie zaczęłam się wysypiać i odczuwać ciągłe zmęczenie. Mogę z czystym sumieniem polecić suplementy, cena bardzo dobra w stosunku do jakości. Jestem zadowolona.

Jerzy

05.10.2022 14:37

Witam.Kilkakrotnie zamawiałem Państwa produkty ,ale ostatnio bez mojej akceptacji przysyłacie najczęściej przy końcu poprzedniego zamówienia kolejne przeze mnie NIE zamówiony produkt czyli bez mojej akceptacji przywozi na moją posesję kurier i rzuca paczkę.To jest wymuszanie kupna produktu.Jerzy Kosmowski

Monika_

05.10.2022 14:30

Wszystkie produkty od nich działają na mnie znakomicie. Jakość, super miła obsługa i pomoc są po prostu nieocenione:) W razie jakichkolwiek komplikacji czy problemów dzwonię na infolinię i wszystko załatwiamy w dosłownie kilka chwil:) Firma ma szeroki asortyment dlatego każdy znajdzie tam coś dla siebie.

17.10.2022 15:08

Michał91

05.10.2022 12:03

Korzystam z produktów od zeszłego roku i bardzo sobie cenię. Zaczęło się od darmowej paczki na start, która przekonała mnie, że warto uzupełniać niedobory w organizmie suplementami diety. Bardzo dobra jakość, szybkie dostawy, polecam!

17.10.2022 15:08

05.10.2022 09:21

Produkty firmy Natural są naprawdę dobrej jakości. Zamawiamy razem z żoną już nie pierwszy rok i jesteśmy w pełni zadowoleni. Idealnie uzupełniają braki w naszych organizmach, dzięki temu czujemy się zdecydowanie lepiej, nie ma już tego uczucia zmęczenia, które towarzyszyło nam przez dłuższy czas. Mogę polecić z czystym sumieniem.

17.10.2022 15:07

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
    Marcel

06.10.2022 10:34

Natural to firma w której aktualnie pracuje, jestem bardzo zadowolony z warunków, jakie tu można otrzymać. Wypłaty zawsze na czas, ludzie z którymi można porozmawiać na każdy temat to też duży plus. Panuje tu przyjazna atmosfera. Jeżeli ktoś się zastanawia, czy złożyć tu CV to polecam spróbować :)
    Andrew

06.10.2022 09:52

Praca w tej firmie to była moja pierwsza praca, którą bardzo miło wspominam. Uczciwy, wyrozumiały szef (a to bardzo ważne), do tego przemili ludzie tu pracujący, z którymi można było się po ludzku dogadać - to bardzo ważne aspekty. Dobra atmosfera w pracy to dobre wyniki. Pracowało mi się tu naprawdę dobrze, dużo się nauczyłem, zdobyłem wartościowe znajomości. Jestem zadowolony, że zacząłem właśnie tu.
    jack1

21.09.2022 22:24

Mam 2 pytania [nie wiem czy na nie uzyskam odpowiedz, ale muszę je zadać] 1. Chciałbym o certyfikaty, opisy składów waszych produktów itd. 2. Dlaczego sprzedajecie swoje produkty na 12 miesięcy, a nie 1-2 miesięcy ?

03.10.2022 15:15

Szanowny Panie, suplementy diety mają za zadanie uzupełnić codzienną dietę, o ważne dla organizmu składniki, których nie jesteśmy w stanie dostarczyć w inny sposób, a zatem podobnie jak zbilansowana dieta, powinny być stosowane regularnie. Nasi Klienci bardzo sobie cenią formułę rocznych zapasów. Informujemy, iż w ofercie posiadamy również miesięczne zapasy Naszych suplementów. Wszystkie informacje odnośnie certyfikatów oraz dokładny skład i opis oferowanych przez Natural Pharmaceuticals produktów znajdzie Pan na Naszej stronie internetowej: https://natural.pl/. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu z Naszym Biurem Obsługi Klienta, pod numerem telefonu: 22 490 69 67, mailowo na [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.
    [email protected]

27.02.2022 18:25

Poszukuję nr konta bankowego na który należy przesłać 9,95 za przesyłkę Wit d 3 za darmo , Wit otrzymałam bez problemu, dziękuję, chcę pokryć teraz koszt przesyłki
    Ewa

30.09.2022 00:50

Nie prawda. Za przesyłkę należy zapłacić 9,95PL. Pozdrawiam.

03.10.2022 15:11

Szanowna Pani, informujemy iż zgodnie z warunkami oferty promocyjnej, w przypadku złożenia zamówienia na darmowy roczny zapas suplementu diety VitaSolaris D3, Klient ponosi jedynie koszty przesyłki, w kwocie: 9.95 zł. Blankiet wpłaty powinien być dołączony do przesyłki. W przypadku nie otrzymania blankietu wpłaty, prosimy o kontakt z Naszym Biurem Obsługi Klienta, pod numerem telefonu: 22 490 69 67, mailowo na [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.
    [email protected]

29.09.2022 11:25

Od kilku lat robiłem zakupy w tej " firmie farmaceutycznej". Przez całe 7 lat bez przerwy robiłem wyniki u swojego lekarza rodzinnego. Nic się nie zmieniło, nie poprawił się choć jeden element dotyczący mojego zdrowia. Podobnie było z moimi osobistymi odczuciami, nie odnotowalem najmniejszej zmiany w fizycznym stanie mojego organizmu, natomiast psychicznie było coraz gorzej, ponieważ jako ubogi Polak, rencista wydawałem mnóstwo jak na moją kieszeń pieniędzy. Napisałem dziś do nich maila w, którym poinformowałem ich, że jeżeli otrzymam choć jeszcze jeden telefon z propozycją zakupu cudownego preparatu zakładam im sprawę w sądzie o nękanie. Zarządam też odszkodowania za szkody moralne. Takie firmy nie powinny istnieć, tylko w Polsce na niektórych etapach życia jesteśmy w Średniowieczu, a na niektórych jest jak w USA, czy innym wysoko rozwiniętym państwie. Niektórzy z tego nadmiernie korzystają. Stąd właśnie wyrastają w naszym kraju jak grzyby po deszczu przeróżne firemki nie mające nic wspólnego, z ofertami jakie przedstawiają. Konkludując -. Jeśli masz za dużo pieniędzy do wydania na rzeczy nic nie warte to nawiąż ścisły kontakt i kupuj wszystko co ci poleci " firma" Natural Pharmaceuticals.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Wiesław

01.06.2022 01:52

Gdy czytam opinie klientów oczekujących na produkty ,,za darmo,, to sugeruję, żeby dokładnie czytać treść dotyczącą promocji, którą Natural Pharmaceuticals co jakiś czas stosuje. Należy też się zastanowić, czy suplementy lub przy okazji prezenty(takie też Firma daje...) będą miały dla nas zastosowanie. Z tego co czytam, wynika, że do nieporozumienia dochodzi w większości przypadków z braku orientacji?! Jak coś jest tanie albo za darmo to nieważne co to jest? Biorę i nie czytam dalej...! Czy potrzebuję, czy nie potrzebuję, to biorę! I to jest podstawowy błąd wszystkich ,,nieszczęśliwych,, klientów. Proponuję czytać ze zrozumieniem treść, przespać się 24 godziny, jeszcze raz przeczytać i wtedy świadomie podjąć decyzję! Pośpiech jest tutaj kompletnie niepotrzebny! Jeśli coś później nie będzie po naszej myśli to zawsze możemy się wycofać. Sprawdzałem! Namawiam o spokojne i przemyślane podejmowanie decyzji....To tylko tyle... Pozdrawiam!

15.07.2022 13:03

Panie Wiesławie, dziękujemy za tą opinię. Zdrowie Klientów Natural Pharmaceuticals i ich dobre samopoczucie to priorytet dla firmy. Również namawiamy do spokojnych i przemyślanych decyzji zakupowych. Jeśli jednak klient się rozmyśli, istnieje możliwość zwrotu produktu.

21.09.2022 22:40

"Namawiamy do spokojnych i przemyślanych decyzji o zakupach". "Jaja sobie robicie"???? Jesteście "namolni" z wydzwanianiem i dostarczaniem przesyłek... Tak nie postępują "firmy" godne zaufania. Któż u licha sprzedaje produkty na rok ????
    Aneta_K

08.09.2022 11:06

Trafiłam tu przez przypadek, jednak warto zostawić jakieś miłe słowo na temat tej firmy. Pracowałam tu ponad rok, bardzo miło wspominam współpracę. Firma bardzo rzetelna, mega ciekawi i pomocni ludzie, którzy nigdy nie zostawili mnie z problemem. Z niektórymi mam kontakt do dziś. Była to moja pierwsza poważna praca, wiele się nauczyłam i mogę powiedzieć tyle, że jeżeli ktoś się zastanawia, czy warto tu zacząć niech złoży CV i się przekona sam na własnej skórze, że zdecydowanie warto ;)
    Kubus

08.09.2022 09:24

Warto zadbać o zdrowie, warto używać suplementów. Regularnie chodzę na siłownie wspomagając się suplementami firmy natural. Witaminy służą głównie do uzupełnienia diety. Wiadomo, że nie jesteśmy w stanie przyswoić wszystkich mikroelementów razem z dietą. Tu właśnie na pomoc przychodzą suplementy, które są w stanie to uzupełnić. Generalnie jestem bardzo zadowolony!
    Maryla

07.09.2022 15:27

Bardzo dobrej jakości witaminy. Korzystam razem z mężem i dziećmi. Zamawiamy już od dawna i nie mogę złego słowa powiedzieć. Ceny są przystępne, dostawa zawsze bardzo szybko, generalnie na plus. Mogę polecić.
    Ola

07.09.2022 13:11

Pracowałam w tej firmie prawie dwa lata. Czasy te wspominam bardzo dobrze, znalazłam po prostu inną pracę, która była mocniej związana z moimi zainteresowaniami. Jednak tutaj naprawdę dużo się nauczyłam, z niektórymi ludźmi mam kontakt do tej pory. Mogę polecić każdemu z czystym sumieniem tą pracę, warunki są bardzo dobre a atmosfera jeszcze lepsza.
    AndrzejB

07.09.2022 10:08

Korzystam od lat, jestem zadowolony. Witaminy pomagają mi w codziennym funkcjonowaniu, dzięki suplementom tej firmy mogę uzupełniać wszelkie niedobory w moim organizmie. Produkty są bardzo dobrej jakości w dobrej cenie, jestem bardzo zadowolony i wrócę po więcej.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

JarooD

06.09.2022 13:31

Korzystam z MemoreX od 2020 roku. Bardzo dobry suplement dla osób posiadających problemy z koncentracją i słabą pamięcią. Warto skorzystać z aktualnej, bardzo ciekawej promocji, jeżeli ktoś się zdecyduje. Jest to produkt, który naprawdę bardzo dobrze działa, przynajmniej na mnie.
    Bolek

06.09.2022 12:40

Zaczęło się od darmowej przesyłki, która była punktem zapalnym do korzystania z suplementów tej firmy. Głównym produktem, który jest dla mnie kluczowy jest Dormitan, który pomaga mi szybciej zasypiać i nie budzić się w nocy. Ale korzystam też z innych witamin. Produkty są naprawdę dobrej jakości, jestem z nich zadowolony. Mogę polecić bez dwóch zdań.
    Agata

06.09.2022 12:18

Bardzo miło wspominam tą firmę. Pracowałam tu może niedługo, ale bardzo szybko można się zaaklimatyzować. Przede wszystkim ludzie bardzo mili, pomocni na każdym kroku, więc można się czuć swobodnie i nie ma większej presji ani stresu. Bardzo ciekawe benefity, wyrozumiały szef i mimo krótkiego stażu dosyć dużo się nauczyłam. Przyjemne wspomnienia, mogę polecić tą firmę jako miejsce pracy ;)
    Tomek

06.09.2022 11:52

Suplementuje się OmegaMarine od kiedy tylko zacząłem swoją przygodę ze sportem. Jest to bardzo ważny suplement, wspomaga bowiem prawidłową pracę serca. Od kiedy zacząłem stosować OmegaMarine, czuję, że po prostu lepiej funkcjonuje. Polecam każdemu, kto jest zawodowo, bądź amatorsko związany z jakimkolwiek sportem.
    Mariusz

06.09.2022 10:35

Zamawiam witaminy w tym sklepie i jestem zadowolony z jakości oraz szybkości dostawy. Bardzo dobrze przyswajalne produkty, suplementy są tylko uzupełnieniem diety, ale warto je stosować.
    Gracha

21.08.2022 02:41

Przy pierwszej wysyłce w rozmowie telefonicznej Pani wyraźnie poinformowała że mogę zrezygnować po roku, wystarczy zadzwonić. Jest wcześniej wysłany list przypominający o zbliżającym się terminie wysyłki. Wystarczy słuchać i otworzyć list.. Ja nie mam problemu, chcę kupuję jak nie odwołuję.

21.08.2022 18:29

Mam jedno pytanie. Jaka apteka lub lekarz sprzedaje swoje leki na rok ???? Proszę się zastanowić. Jeżeli ktoś poleca coś na rok to albo jest to "kiepskie" albo nie działa???? "Wciskanie" produktów i wydzwanianie do klientów "namolnie" i proponowanie kolejnych produktów to zwykłe naciąganie - pozdrawiam - prawdomóny.
    Adrian_D

04.08.2022 11:58

Muszę przyznać, że produkty tej firmy są naprawdę świetne. Używam witaminy K2+, Multiwitaminy+ oraz Vistanu. Super działanie, poprawiają samopoczucie, zupełnie inaczej funkcjonuje odkąd korzystam z suplementów. Być może to właśnie tego mi brakowało w codziennej diecie. Polecam produkty tej firmy.
    ted

16.08.2022 15:51

co za bzdury wypisujesz idź do apteki porównaj inne specyfiki o takim składzie i cenę wtedy zastanowisz co piszesz
    Radziu

04.08.2022 14:06

Za namową kumpla zdecydowałem się na Fleximed. Produkt jest rewelacyjny, regularne stosowanie naprawdę pomaga, przynajmniej tak było i jest w moim przypadku. Myślę o tym, czy nie dokupić innych suplementów i witamin, w końcu w zdrowym ciele zdrowy duch! Produkt świetny i dosyć tani patrząc na rynek ale co najważniejsze skuteczny!
    Andrzej

04.08.2022 13:56

Wielki plus za pierwszą darmową paczkę, to ona w zasadzie zachęciła mnie do spróbowania produktów tej firmy. Pozytywnie się zaskoczyłem, po suplementach innej firmy, nie będę robił antyreklamy więc nie napiszę jakiej miewałem małe skutki uboczne, np. z układem pokarmowym. Suplementy od Naturala nie wywołują u mnie żadnych efektów ubocznych, wręcz przeciwnie. Jestem zadowolony z produktów.
    Tomaszek

04.08.2022 13:15

Od jakiegoś czasu miałem problemy z koncentracją. Zdecydowałem się, że spróbuje polecanego przez specjalistów suplementu memoreX. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Wspomaga on prawidłowe działanie mózgu, pozwala utrzymywać funkcje psychologiczne a także prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego. Bardzo dobry suplement.
    Tomaszek

04.08.2022 12:26

Tabletki Dormitan pomogły mi zwalczyć problemy ze snem, śpi mi się dużo lepiej a dodatkowo nie odczuwam tak mocnego zmęczenia jak wcześniej. Być może dlatego, że się dobrze wysypiam. Więc śmiało mogę polecić to każdemu, kto ma podobne problemy.
    Asia

04.08.2022 11:49

Z mężem korzystamy głównie z OmegaMarine Forte+, Magnezium B6+ oraz Multiwitaminy+. Od kiedy zaczęliśmy regularnie łykać witaminy zauważyłam znaczną poprawę samopoczucia. Zdecydowanie polecam!
    Konrad_K

04.08.2022 10:53

Pracowałem tu 2 lata temu, praca mi się podobała. Zawsze mogłem liczyć na wsparcie kolegów i koleżanek oraz samego szefa, który był nie tylko dobrym szefem ale i człowiekiem. Gdyby nie to, że sytuacja osobista zmusiła mnie do przeprowadzki pewnie do tej pory nadal bym tu pracował. Bardzo fajna atmosfera w pracy, aż chciało się przychodzić. Polecam !
    Konrad_K

04.08.2022 10:50

Pracuje tu już niemal 2 lata i jestem zadowolony. Praca sama w sobie jest rozwijająca, nie jest monotonna co nie sprawia, że człowiek szybko się męczy. Prawie codziennie uczę się czegoś nowego co jest niewątpliwie dużym plusem. Zarobki na godnym poziomie, zawsze na czas. Ogólnie same plusy, jak ktoś chce próbować aplikować do tej firmy to polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon