Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Ola

06.02.2023 19:06

Czy można oddać nie otwarte opakowania z ProstaXin plus 60 szt.? Tata niedawno zmarł i zostało dużo opakowań ( były na rok) . Co z tym zrobić ?

06.04.2023 15:09

Szanowna Pani, w związku z brakiem możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum ze względu na brak kompletnych danych dotyczących konta Klienta, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Daria

06.02.2023 16:07

Szybka dostawa. Suplementy dobrej jakości.

06.04.2023 15:08

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.
    halszka

06.02.2023 15:31

Kilka lat temu mąż kupił suplement diety. Od tej pory jest gnębiony ciągłymi telefonami. Przyszła też paczka za pobraniem której nie zamawiał. Jest zmęczony do tego stopnia że musiał zmienić numer telefonu. Nie polecam

06.04.2023 15:07

Szanowna Pani, każdy kontakt o charakterze marketingowym realizowany przez Natural Pharmaceuticals, odbywa się na podstawie zgody wyrażonej przez Klienta. Wyrażanie zgody na kontakt marketingowy jest dobrowolne i można ją wycofać w każdym momencie, bez podawania przyczyny. W tym celu należy skontaktować się z Naszym Biurem Obsługi Klienta, telefonicznie (numer BOK 22 490 69 67), mailowo: [email protected], lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.
    Ania

06.02.2023 15:18

Od kilku lat zamawiam produkty firmy Pharmaceuticals i jestem zadowolona zarówno z produktów jak i z szybkiej dostawy zamówionych suplementów. Polecam.

06.04.2023 15:07

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Zadowoleni Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    przemek

06.02.2023 15:16

witaminy bardzo dobre, polecam

06.04.2023 15:07

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Luiza

06.02.2023 12:42

06.04.2023 15:06

06.02.2023 09:46

Na próbę kupiliśmy suplementy diety dla całej rodziny, zachęceni szerokim wyborem i dobrymi cenami. Jak się okazało to był świetny wybór. Polecam

06.04.2023 15:05

Jola

06.02.2023 09:04

Używam Omega Marin i Fleximedu już od jakiegoś czasu i uważam, że to bardzo dobrej jakości produkty. Z czystym sumieniem mogę polecić

06.04.2023 15:05

Antoni

03.02.2023 14:33

Witaminy dobrej jakości. Pomagają na moje problemy za stawami, jednak należy pamiętać, że to tylko suplementy i nie są w stanie zastapić innych leków. Niemniej uważam, że warto z nich korzystać

paulina

02.02.2023 11:14

kupuje witaminy juz od dawna i jestem bardzo zadowolona. Nauczylam sie przyjmowac suplementy od chlopaka ktory chodzi na silownie i uzupelnia witaminy. Polecam bardzo

Andrzej

02.02.2023 09:34

Produkty bardzo dobre, przesylka szybka, polecam

Bebe

01.06.2022 07:39

Zamów raz, a nie dają Ci spokoju. Nie opędzisz się o nich !! Nie polecam

13.02.2023 09:40

Szanowni Państwo, zapewniamy iż wszystkie wysyłane przez Natural Pharmaceuticals produkty, poprzedzone są zamówieniem złożonym przez Klienta. Osoba otrzymująca oferowany przez Natural Pharmaceuticals produkt wraz z nim dostaje regulamin jasno określający zasady zakupu i zwrotu produktów. Pragniemy także nadmienić, iż każdy Klient ma prawo do dokonania zwrotu i odstąpienia od umowy, bez podawania jakiejkolwiek przyczyny, w terminie 30 dni, liczonych od daty otrzymania produktu. Czas zaksięgowania dokonanego zwrotu zależny jest m.in. od czasu w jakim zwracany produkt zostanie dostarczony do Firmy, przez wybraną firmę kurierską. Zachęcamy do kontaktu z Naszą firmą w celu wyjaśnienia dalszych wątpliwości związanych z otrzymanym zamówieniem i dokonanym zwrotem (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    doc.

14.02.2023 18:25

Bo jest w 100% prawdziwa. Piszę to jako 76-latek. Nie chcesz korzystać? Nie musisz! gdy kiedyś otrzymałem od nich niezapowiedzianą reklamówkę wystarczającą na 30 dni, płatną 9,95 zł za przesyłkę, wystarczył 1 telefon, aby sprawdzili, czy była na to moja zgoda, przeprosili i zaniechali żądania kosztów przesyłki. Obyło się przy tym bez odsyłania reklamówki.
    Irena

10.12.2022 05:05

Nic nie zamawiałam ale otrzymałam zamówienie o wartości 600 zł rozłożone na 12 miesięcznych rat. Gdy chciałam zwrócić, konsultant zaczął mnie namawiać do zakupu. Powtórzyłam 5 razy, że go nie potrzebuję, ale agresywnie nadal to robił + byłam zmuszona zapłacić za ich dostawę. Jestem zszokowana. NIE POLECAM

13.02.2023 09:42

doc.

14.02.2023 18:17

Pisze Pani niewiarygodne głupoty. Gdyby dostarczono Pani pod dom niezamawiany traktor, też by Pani zapłaciła? Jeżeli nie za sam traktor, to co najmniej za jego dostawę?

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

Tomasz

30.10.2022 15:18

Firma wysyła bez zamówienia paczki ....Jest to naciąganie klienta na pieniądze i (usunięte przez administratora) ..A wasze odpowiedzi to są sztuczki socjotechniczne ....paczki nie zamawiane są wyrzucane na posesjie....Oczywiście dysponuje dokumentacja zdjęciowa .Proszę o informacje bo nie można się dodzwonić gdzie można zwrócić nie zamówiony towar ....
    nieprawda...

24.01.2023 13:26

Niestety mijają się Państwo z prawdą. Przesłali mi Państwo paczkę bez zamówienia z pismem informującym , że jest to zaproszenie do zawarcia umowy sprzedaży. Można odstąpić zgodnie z prawem ale udają , że zwrotu nie dostali.. Listonosz który przyniósł przesyłkę potwierdził, że nie ja jedyna mam problem z niechcianą przesyłką w okolicy. Wielkie kartony z garnkiem w prezencie i pudełkiem środka na obniżenie cholesterolu na cały rok - 25 latce.. że niby tylko na zamówienie wysyłają .. kłamstwo. Trzeba uważać na tą firmę

13.02.2023 09:39

Maria

10.01.2023 21:35

Skład witamin spowodował, że bóle głowy stały się mniej dokuczliwe Polecam

Stanislaw

10.01.2023 12:35

Stałem sie stałym klientem, firma Natural Pharmaceut. gra fair - począwszy od bezpłatnego prezentu dużej ilości vit. D3 dobrej jakości. Nie korzystam z ofert promocyjnych, ale robię zakupy potrzebnych suplementów u nich.

Mariola

10.01.2023 09:21

realizacja zamówienia bardzo szybka. wszystko zgodne z zamówieniem. dziękuje

janek

09.01.2023 13:41

biore ich witamine d caly ten sezon i ani razu nie bylem chory

13.02.2023 09:37

Serdecznie dziękujemy za tę opinię. Zadowoleni Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    marta_p

09.01.2023 12:36

wszystko w porzadku polecam

Sabina

09.01.2023 11:04

wszystkie produkty od nich działają na mnie znakomicie. jakość, super miła obsługa i pomoc są po prostu nieocenione:) w razie jakichkolwiek komplikacji czy problemów dzwonię na infolinię i wszystko załatwiamy w dosłownie kilka chwil:) firma ma szeroki asortyment dlatego każdy znajdzie tam coś dla siebie

13.02.2023 09:36

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Laura

09.01.2023 11:02

Zamawiam witaminy od jakiegos czasu, razem z mezem i nie narzekamy. Ceny uczciwe a dostawy szybkie

Ola

05.01.2023 12:41

Kupuje witaminy kilka miesiecy, skusila mnie darmowa probka i do tej pory jest wszystko okej. Nie mam zastrzezen do jakosci i czasu dostawy.
    prawdomówny1

07.01.2023 23:23

Cześć ???? Piszesz "skusiła mnie darmowa próbka"???? Firma sprzedaje "zestawy" na cały rok???? W ogóle te wpisy są moim zdaniem napisane przez Natural Pharmaceuticals. Przecież cudów nie ma, że nie ma w ogóle niezadwolonych klientów. Przecież to jest "mistifikacja"???? Nigdzie nie ma 100 % zadowolonych klientów. Jak mawia przysłowie (usunięte przez administratora) naród to kupi". I część ludzi w to uwierzy. Ja wto nie wierzę. Prawdomówny

Karol

04.01.2023 13:03

Korzystam ze sklepu juz 2 lata, zawsze wszystko bylo w porzadku i jestem zadowolony z dzialania suplementow. Firma godna polecenia

Konrad

04.01.2023 10:16

Szybki czas dostawy, witaminy dobrej jakosci, polecam.

13.02.2023 09:35

Damian

07.12.2022 15:07

Od jakiegoś czasu regularnie ćwiczę, aby stracić zbędne kilogramy. Znajomy powiedział mi o produkcie tej firmy, mianowicie ReduXin Forte. Byłem sceptycznie nastawiony, jednak okazało się, że suplement jest bardzo skuteczny i warty swojej niewygórowanej ceny. Odpowiednia dieta wzbogacona suplementami plus aktywność fizyczna gwarantuje sukces. Jestem szczęśliwy, że udaje mi się walczyć z otyłością a niemałą cegiełkę dokłada do tego ReduXin Forte. Polecam jak najbardziej.
    prawdomówny1

23.12.2022 20:28

Cześć ???? Jeżeli zależy Ci na "zbiciu" wagi to oprócz sumlementów w formie kapsułek [tabletek] trzeba włączyć produkty zastępujęce posiłki. Same kapsułki nie zawierają niestety tego co organizm potrzebuje. Nadwaga to mówiąc skrótowo to tzw. "puste kalorie". Pisz na - [email protected]. Powiem Ci jak ja dbam o swoją wagę [i nie tylko]. Pozdrawiam - prawdomówny.

27.01.2023 09:29

danusia

23.12.2022 09:29

dzień dobry, pani z infolinii opowiada jak automat. Nie można racjonalnie przekazać np adresu do korespondencji. Zapłaciłam dwie raty opłaty za roczną dostawę i przesyłki ani widu ani słychu. Nie ma awiza.Nie ma suplementu.

27.01.2023 09:27

Szanowna Pani, jeżeli nie otrzymała Pani produktu prosimy zgłosić sprawę do Biura Obsługi Klienta (numer BOK 22 490 69 67). Po weryfikacji, produkt zostanie do Pani wysłany ponownie z tą sama fakturą. Jeżeli nadal ma Pani wątpliwości lub rozmowa z pracownikiem Biura Obsługi Klienta nie sprostała Pani oczekiwaniom, zachęcamy do zgłoszenia tego faktu Naszej firmie poprzez formularz dostępny na stronie internetowej https://natural.pl/kontakt/, lub wysyłając wiadomość na adres email: [email protected]. Prosimy o dokładne opisanie zaistniałej sytuacji z podaniem daty i orientacyjnej godziny rozmowy oraz jeżeli Pani pamięta, imieniem i nazwiskiem osoby przeprowadzającej rozmowę. Sprawa zostanie ponownie rozpatrzona, a przekazane przez Panią informacje pozwolą Nam na podniesienie standardu komunikacji z Klientem.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Jola

07.12.2022 12:58

Moim zdaniem bardzo dobre produkty, zamawiam już kilka miesięcy i jestem zadowolona. Nie ma żadnych niepożądanych działań, suplementy pomagają mi z odczuciem zmęczenia. Wszystkie wysyłki zawsze na czas, bez żadnych problemów. Jestem zadowolona ze współpracy.

27.01.2023 09:18

Edyta

07.12.2022 11:45

Korzystam z witamin z namowy mojego chłopaka. Od jakiegoś czasu zmagam się z problemami ze stawami. FlexiMed bardzo dobrze się sprawdza na moje problemy, które niemal ustały. Pozostałe suplementy i witaminy z których korzystam pomagają mi w codziennym funkcjonowaniu, dzięki temu nie mam problemów z koncentracją i dobrym snem. Jestem zadowolona ze współpracy.

27.01.2023 09:18

06.12.2022 15:30

Pierwszy raz otrzymałam przesyłkę w promocyjnej cenie. Była to witamina D z tego co pamiętam. Zamówiłam później OmegaMarine JUNIOR+ dla dzieci, również w cenie promocyjnej. Później zamawiałam już zapasy na cały rok, wychodziło taniej niż w aptekach. Tak więc jestem zadowolona ze współpracy i ogólnie produktów.

27.01.2023 09:17

Łukasz

06.12.2022 14:38

Witaminy są ważnym elementem moich posiłków, regularna suplementacja pozwala mi zachować dobre samopoczucie. Zamawiam regularnie produkty tej firmy i jestem zadowolony z jakości oraz szybkich dostaw. Nie miałem żadnych problemów do tej pory, myślę nad przetestowaniem kolejnych suplementów z oferty.

27.01.2023 09:17

Maciek

06.12.2022 12:17

Suplementuje się produktami tej firmy od wakacji. Skład suplementów jest naprawdę dobry, przyjmuje zgodnie z zaleceniami i czuję się dobrze. Dostawa też zawsze na czas, nie mam żadnych problemów, ani niedomówień. Kompletuje całe zestawy, tak, aby ciągle mieć wszystkie witaminy pod ręką i jestem zadowolony.

27.01.2023 09:15

Jacek

05.12.2022 15:44

Stosuje w swojej diecie suplementy od tej firmy już któryś rok z rzędu i jestem naprawdę zadowolony. Zanim jednak zacząłem uzupełniać dietę skonsultowałem się z lekarzem, poszedłem na badania i sprawdziłem czego mi naprawdę brakuje a czego nie. Czytałem, że lepiej skonsultować bo ktoś może być na coś uczulony np. U mnie wyszło wszystko dobrze, dzięki witaminom lepiej mi się żyje, dobrze się wysypiam i przede wszystkim mam więcej energii w sobie. Zdecydowanie udana współpraca, mogę polecić z czystym sumieniem.

27.01.2023 09:14

Tomasz

05.12.2022 14:46

Jestem pod wrażeniem jakości suplementów, zamawiam już długo i witaminy mi pomagają w codziennym funkcjonowaniu. Zaczęło się od tego, że żona zamówiła darmową próbkę i tak teraz razem zamawiamy paczki. Stosunek ceny do jakości jak najbardziej na plus. Polecam

27.01.2023 09:14

05.12.2022 10:05

Praca w Naturalu to coś więcej niż praca, to naprawdę świetna atmosfera! To ludzie tworzą firmę i tu widać to najlepiej. Zawsze można liczyć na pomoc kolegi/koleżanki, można czuć się tu jak u siebie w domu. Polecam każdemu złożyć CV i samemu spróbować, czy to co mówię to prawda :)

27.01.2023 09:13

Cieszymy się, że jesteś z Nami ;)
    Asia

02.12.2022 12:22

Jestem zadowolona z produktów. Uważam, że uzupełnianie diety witaminami jest ważne dla organizmu. Oprócz multiwitamin stosuje również Magnezium B6+. Często podczas snu łapały mnie skurcze, co oczywiście wiązało się z niedoborami magnezu i potasu. Od kiedy stosuje te suplementy dolegliwości ustały.

02.12.2022 12:48

04.11.2022 09:23

Zamawiam produkty od dłuższego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Dobra jakość, tabletki dobrze się przyswajają, przesyłka zawsze na czas. Mogę polecić każdemu, kto myśli o uzupełnieniu witamin i minerałów.

02.12.2022 12:40

Marian

07.11.2022 09:26

Od lat kupuje w sklepie Fleximed, który mi pomaga na moje zmęczone stawy. Jest to bardzo dobry suplement z odpowiednim składem. Nie zawiodłem się jeszcze nigdy na tej firmie, szybka obsługa i jeszcze szybsze przesyłki. Plus dla Was!

Paulina

07.11.2022 13:32

Polecam! Skorzystałam za namową mojej serdecznej przyjaciółki, która bierze ich suplementy regularnie i widzi znaczną różnicę. Jakość świetna jak za tak niską cenę. Do tego każde zamówienie jest na czas i nie muszę martwić się, że czegoś mi zabraknie :)

Daria

07.11.2022 14:00

Byłam nastawiona dość sceptycznie po opiniach, ale zupełnie nie wiem, skąd biorą się te negatywne opinie. Bardzo mocno zaskoczyła mnie jakość ich preparatów. Wysoka wydajność i dopasowanie do moich potrzeb, a także przemiła obsługa klienta sprawiły, że stałam się ich stałym gościem. Warto sprawdzić samemu i przekonać się co i jak!

07.11.2022 16:21

Korzystam z ich produktów już jakiś czas i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Wysoka jakość i bardzo dobra cena, na pewno wpływa na moja ocenę, która jest jak najbardziej na plus. Paczki zawsze przychodzą na czas, wiec uzupełnianie zapasów jest jak najbardziej przyjazne.

02.12.2022 12:38

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.