Natural Pharmaceuticals

Nagrody i wyróżnienia

Social Media

Praca u nas

Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

31.05.2023 11:51

Szybko, sprawnie, zgodnie z umową, a nawet przed czasem

14.07.2023 14:57

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Lucyna

31.05.2023 10:20

Dziękuję, już drugi raz kupuję ten zestaw multiwitaminy.

14.07.2023 14:57

Dziękujemy za opinię. Najlepsze efekty przynosi nieprzerwana suplementacja. Dlatego cieszymy się, że zdecydowała się Pani kontynuować suplementację produktami Naszej firmy. Pozdrawiamy.
    Danuta

30.05.2023 09:48

Stosuje to od kilku lat. Jest OK. POLECAM wszystkim.

14.07.2023 14:52

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Marzena

29.05.2023 15:09

Wspaniałe produkty , dobre ceny i szybka dostawa. Pozdrawiam

14.07.2023 14:52

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    Przemek

29.05.2023 09:29

Przesyłka dotarła szybko,w dobrym stanie,z dodatkowym prezentem.

Magda

26.05.2023 13:46

To moje pierwsze zakupy Natural. Jestem zadowolona z szybkiej dostawy.

14.07.2023 14:51

Serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zdecydowała się Pani na zakup suplementów diety Natural Pharmaceuticals. Wyrażamy nadzieję, że pozytywne doświadczenie związane z Naszą obsługą oraz wysoka jakość oferowanych przez Nas suplementów diety zachęcą Panią do dalszej suplementacji produktami Naszej firmy. Pozdrawiamy.
    don_mateo

18.05.2023 13:18

szybko, sprawnie 100% satysfakcji

14.07.2023 14:49

dariusz

18.05.2023 10:38

szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z opisem

14.07.2023 14:49

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas usług. Pozdrawiamy.
    Olek

10.05.2023 12:47

wszystko w porzadku, szybka dostawa, witaminy dobrej jakosci

14.07.2023 14:34

OLGA

10.05.2023 12:30

Wszystko ok zgodne z opisem

14.07.2023 14:34

marcin

10.05.2023 11:34

jest w porzadku, szybka dostawa, dobre witaminy

14.07.2023 14:33

magda

09.05.2023 15:43

Doskonale witaminy

14.07.2023 14:31

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Telefoniczna sprzedaż i obsługa klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

maciej

09.05.2023 12:22

Szybka realizacja, rzetelne powiadomienia meilowe, polecam

14.07.2023 14:27

Elżbieta

09.05.2023 10:29

Szybko,sprawnie zakupiłam zestaw medykamentów na cały rok.Od lat kupuję sdplementy w tej firmie.Polecam.

14.07.2023 14:27

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację, aby niezmiennie oferować produkty i usługi najwyższej jakości. Pozdrawiamy.
    Maria

09.05.2023 09:16

Polecam, dzieci bardzo chętnie jedzą rybki.

14.07.2023 14:26

Pawel

08.05.2023 13:53

Wszystko w jak najlepszym porzadku polecam

14.07.2023 14:26

08.05.2023 11:13

Szybka dostawa. Suplementy dobrej jakości.

14.07.2023 14:25

Marta

06.05.2023 21:36

Od kilku lat zamawiam produkty firmy Pharmaceuticals i jestem zadowolona zarówno z produktów jak i z szybkiej dostawy zamówionych specyfików. Polecam.

14.07.2023 14:25

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Zadowoleni Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    Mariola

05.05.2023 20:11

Bez problemów , sprawie i szybko !

14.07.2023 14:24

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

05.05.2023 19:05

Jestem zadowolony z norweskich produktów Wiele razy kupowałem w Natural Np prostaxin zmniejszył mi objętość gruczołu prostaty z 47 do 36 cm3. Wzrosło libido i erekcja. Podobnie działa obecnie zakupiona kuracja ProMan plus.

14.07.2023 14:24

Słabizna

25.05.2023 19:33

@pracodawca Dlaczego na linkedinie firma się chwali incjatywami dla pracownikow, podczas gdy w Rzeszowie nie ma miejsca zadna z tych rzeczy? To chyba jedna firma? Gdzie sa te wartosci i podejscie do pracownika?
    Tadeo

24.04.2023 22:05

myślałem że taka nazwa Natural Phemaceutiklcals do czegoś zobowiązuje a tu się okazało że jak większość firm w internecie chce się dorobić na naiwności ludzi szczególnie starszych.Niestety i ja dałem się nabrać na waszą ofertę .Ja zamówiłem produkt Waszej firmy MemoreX jedno opakowanie za 59,80zł .Wcześniej przysłaliście mi roczny zapas za 718,90zł ja jedno opakowanie otworzyłem nie czytając regulaminu a za dwa dni tą z 59,90zł na jeden miesiąc to jest czyste (usunięte przez administratora) zarabianie na nieświadomości ludzi

16.05.2023 14:16

Szanowny Panie, w związku z brakiem możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum ze względu na brak kompletnych danych dotyczących Pana zamówienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Stary czlowiek

23.04.2023 10:38

Natural Pharmaceuticals sp.zo.o, przeszła moje najśmielsze oczekiwania . Produkty ,które zakupiłem w Natural Pfarmaceuticals oddzialowywują na mój organizm zbawienie ,a wręcz widać to " gołym okiem " . Mogę podać przykłady,że przestały boleć mnie kolana i po wyższych schodach nie wchodzę a wręcz wbiegam,po innym produktcie mam więc energii ,a praca 10 godz nie sprawia mi większej trudności i chociaż mam skończone 60 lat moja siła witalna jest aktywna .

16.05.2023 14:16

21.04.2023 23:03

16.05.2023 14:15

Szanowna Pani, w związku z brakiem możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum ze względu na brak kompletnych danych dotyczących Pani konta wysyłkowego, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    zibi

20.04.2023 10:56

Firma jest nieuczciwa. Marketing jest bardzo nachalny i nie przyjmuje odmowy wciskanego produktu. Przysyła nie zamówione preparaty, a jeśli chcesz zwrócić, to trzeba opłacić koszt wysyłki. Nie polecam.

16.05.2023 14:15

Szanowny Panie, zapewniamy iż wszystkie wysyłane przez Natural Pharmaceuticals produkty, poprzedzone są zamówieniem złożonym bezpośrednio przez Klienta. Do każdej przesyłki dołączony jest Regulamin, który jasno określa warunki zakupu oraz zasady zwrotu towaru. Zachęcamy do kontaktu z Naszą firmą w celu wyjaśnienia dalszych wątpliwości (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Hk

15.04.2023 15:21

Fakt, nie doczytalam- małe literki- że po zakończeniu rocznego zamówienia, otrzymam kolejną roczną partie leku. Córka odebrała paczkę, której nie chciałam. Telefonicznie poinformowano mnie, że paczkę należy odesłać, co niezwłocznie uczyniłam. Zaznaczam, że paczki nie otwierałam czyli zwróciłam w takim stanie jak ją do mnie wysłano. Po kilku dniach przysłano mi formularz z rozłożonymi ratami. O dziwo 6 miesięcy 0 zł a kolejne 49,90. Wyjaśnię jakie otrzymałam brzmialo: 6 rat 0 to za nie otwarte opakowanie, opłaty za kolejne raty że względu, że drugie opakowanie opakowanie( w paczce były 2) było otwarte. Jakim cudem mogłam otworzyć opakowanie leku ,skoro nie otwierałam paczki. Odesłałam paczkę nienaruszoną w ich kartonie????

16.05.2023 14:14

Szanowna Pani, w związku z brakiem możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum ze względu na brak kompletnych danych dotyczących Pani zamówienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Tandeta

14.04.2023 14:28

Lepszą elektronikę dawajcie a nie chińskie podróbki jako prezenty bo Wstyd 3 zegarki nie chodzą zatrzymują się od nowości, ciśnieniomierz elektroniczny też tragedia raz chodzi raz wywali błąd taka elektronika u Was

16.05.2023 14:14

Szanowny Panie, jeżeli nie jest Pan zadowolony z otrzymanego upominku, prosimy o kontakt z z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/). Po zapoznaniu się ze zgłoszeniem dokonamy bezpłatnej wymiany prezentu.
    Damian

12.04.2023 11:08

Jestem zadowolony z preparatów i obsługi, serdecznie polecam.

16.05.2023 14:13

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywacją do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas usług. Pozdrawiamy.
    Paweł

12.04.2023 11:06

Zamówienie przyszło szybko. Jest ono zgodne z opisem.

marysia

12.04.2023 10:44

Szybka dostawa. Suplementy dobrej jakości.

Asia

12.04.2023 09:39

paula

11.04.2023 15:50

Zamówienie zawsze na czas, tabletki mi pomagają, są bardzo dobrej jakości.

marta

11.04.2023 13:20

witaminy są dobrej jakości, zamawiamy z mezem juz od lat, polecam

igor

11.04.2023 10:34

wszystko ok, polecam

16.05.2023 14:11

11.04.2023 09:56

Kupuje witaminy drugi rok - jestem zadowolony

16.05.2023 14:11

Ania

05.04.2023 12:54

Zamawiam z mezem witaminy i mozemy smialo polecic

16.05.2023 14:09

Jacek

05.04.2023 10:09

Produkty są bardzo dobrej jakości. Od lat zamawiam i jestem zadowolony

16.05.2023 14:08

Irek

03.04.2023 10:44

Witaminy w porzadku, dostawa na czas, polecam

16.05.2023 14:08

Thor

22.03.2023 10:08

Czy jak zamówiłem 30 dni okres próbny za 9,95 to muszę odstąpić od umowy żeby później nie dostawać też czy automatycznie to rezygnacja będzie wybrałem tylko 30 dni.

16.05.2023 14:07

Wszystkie zamówienia próbne, w których Klient ponosi jedynie koszt dostawy produktu, mają charakter jednorazowy. Nie musi Pan przesyłać odstąpienia od umowy, ani składać rezygnacji. Jeżeli nie złoży Pan nowego zamówienia, nie otrzyma Pan następnych dostaw zapasów suplementów diety Natural Pharmaceuticals.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.