Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Andrzej

05.05.2023 19:05

Jestem zadowolony z norweskich produktów Wiele razy kupowałem w Natural Np prostaxin zmniejszył mi objętość gruczołu prostaty z 47 do 36 cm3. Wzrosło libido i erekcja. Podobnie działa obecnie zakupiona kuracja ProMan plus.

14.07.2023 14:24

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    Słabizna

25.05.2023 19:33

@pracodawca Dlaczego na linkedinie firma się chwali incjatywami dla pracownikow, podczas gdy w Rzeszowie nie ma miejsca zadna z tych rzeczy? To chyba jedna firma? Gdzie sa te wartosci i podejscie do pracownika?
    Tadeo

24.04.2023 22:05

myślałem że taka nazwa Natural Phemaceutiklcals do czegoś zobowiązuje a tu się okazało że jak większość firm w internecie chce się dorobić na naiwności ludzi szczególnie starszych.Niestety i ja dałem się nabrać na waszą ofertę .Ja zamówiłem produkt Waszej firmy MemoreX jedno opakowanie za 59,80zł .Wcześniej przysłaliście mi roczny zapas za 718,90zł ja jedno opakowanie otworzyłem nie czytając regulaminu a za dwa dni tą z 59,90zł na jeden miesiąc to jest czyste (usunięte przez administratora) zarabianie na nieświadomości ludzi

16.05.2023 14:16

Szanowny Panie, w związku z brakiem możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum ze względu na brak kompletnych danych dotyczących Pana zamówienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Stary czlowiek

23.04.2023 10:38

Natural Pharmaceuticals sp.zo.o, przeszła moje najśmielsze oczekiwania . Produkty ,które zakupiłem w Natural Pfarmaceuticals oddzialowywują na mój organizm zbawienie ,a wręcz widać to " gołym okiem " . Mogę podać przykłady,że przestały boleć mnie kolana i po wyższych schodach nie wchodzę a wręcz wbiegam,po innym produktcie mam więc energii ,a praca 10 godz nie sprawia mi większej trudności i chociaż mam skończone 60 lat moja siła witalna jest aktywna .

16.05.2023 14:16

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Zadowoleni Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.

21.04.2023 23:03

16.05.2023 14:15

Szanowna Pani, w związku z brakiem możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum ze względu na brak kompletnych danych dotyczących Pani konta wysyłkowego, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    zibi

20.04.2023 10:56

Firma jest nieuczciwa. Marketing jest bardzo nachalny i nie przyjmuje odmowy wciskanego produktu. Przysyła nie zamówione preparaty, a jeśli chcesz zwrócić, to trzeba opłacić koszt wysyłki. Nie polecam.

16.05.2023 14:15

Szanowny Panie, zapewniamy iż wszystkie wysyłane przez Natural Pharmaceuticals produkty, poprzedzone są zamówieniem złożonym bezpośrednio przez Klienta. Do każdej przesyłki dołączony jest Regulamin, który jasno określa warunki zakupu oraz zasady zwrotu towaru. Zachęcamy do kontaktu z Naszą firmą w celu wyjaśnienia dalszych wątpliwości (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Hk

15.04.2023 15:21

Fakt, nie doczytalam- małe literki- że po zakończeniu rocznego zamówienia, otrzymam kolejną roczną partie leku. Córka odebrała paczkę, której nie chciałam. Telefonicznie poinformowano mnie, że paczkę należy odesłać, co niezwłocznie uczyniłam. Zaznaczam, że paczki nie otwierałam czyli zwróciłam w takim stanie jak ją do mnie wysłano. Po kilku dniach przysłano mi formularz z rozłożonymi ratami. O dziwo 6 miesięcy 0 zł a kolejne 49,90. Wyjaśnię jakie otrzymałam brzmialo: 6 rat 0 to za nie otwarte opakowanie, opłaty za kolejne raty że względu, że drugie opakowanie opakowanie( w paczce były 2) było otwarte. Jakim cudem mogłam otworzyć opakowanie leku ,skoro nie otwierałam paczki. Odesłałam paczkę nienaruszoną w ich kartonie????

16.05.2023 14:14

Szanowna Pani, w związku z brakiem możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum ze względu na brak kompletnych danych dotyczących Pani zamówienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Tandeta

14.04.2023 14:28

Lepszą elektronikę dawajcie a nie chińskie podróbki jako prezenty bo Wstyd 3 zegarki nie chodzą zatrzymują się od nowości, ciśnieniomierz elektroniczny też tragedia raz chodzi raz wywali błąd taka elektronika u Was

16.05.2023 14:14

Szanowny Panie, jeżeli nie jest Pan zadowolony z otrzymanego upominku, prosimy o kontakt z z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/). Po zapoznaniu się ze zgłoszeniem dokonamy bezpłatnej wymiany prezentu.
    Damian

12.04.2023 11:08

Jestem zadowolony z preparatów i obsługi, serdecznie polecam.

16.05.2023 14:13

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywacją do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas usług. Pozdrawiamy.
    Paweł

12.04.2023 11:06

Zamówienie przyszło szybko. Jest ono zgodne z opisem.

16.05.2023 14:13

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiamy.
    marysia

12.04.2023 10:44

Szybka dostawa. Suplementy dobrej jakości.

16.05.2023 14:13

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Asia

12.04.2023 09:39

Od kilku lat zamawiam produkty firmy Pharmaceuticals i jestem zadowolona zarówno z produktów jak i z szybkiej dostawy zamówionych specyfików. Polecam.

paula

11.04.2023 15:50

Zamówienie zawsze na czas, tabletki mi pomagają, są bardzo dobrej jakości.

16.05.2023 14:12

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

marta

11.04.2023 13:20

witaminy są dobrej jakości, zamawiamy z mezem juz od lat, polecam

igor

11.04.2023 10:34

wszystko ok, polecam

16.05.2023 14:11

11.04.2023 09:56

Kupuje witaminy drugi rok - jestem zadowolony

16.05.2023 14:11

Ania

05.04.2023 12:54

Zamawiam z mezem witaminy i mozemy smialo polecic

16.05.2023 14:09

Jacek

05.04.2023 10:09

Produkty są bardzo dobrej jakości. Od lat zamawiam i jestem zadowolony

16.05.2023 14:08

Irek

03.04.2023 10:44

Witaminy w porzadku, dostawa na czas, polecam

16.05.2023 14:08

Thor

22.03.2023 10:08

Czy jak zamówiłem 30 dni okres próbny za 9,95 to muszę odstąpić od umowy żeby później nie dostawać też czy automatycznie to rezygnacja będzie wybrałem tylko 30 dni.

16.05.2023 14:07

Wszystkie zamówienia próbne, w których Klient ponosi jedynie koszt dostawy produktu, mają charakter jednorazowy. Nie musi Pan przesyłać odstąpienia od umowy, ani składać rezygnacji. Jeżeli nie złoży Pan nowego zamówienia, nie otrzyma Pan następnych dostaw zapasów suplementów diety Natural Pharmaceuticals.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Krzysztof

08.03.2023 12:24

Od trzech lat kupujemy z żoną suplementy Omega Marine i FlexiMed .Jesteśmy bardzo zadowoleni z formy dostawy i szybkiej realizacji zamówienia.Mamy w planach kontynuację zakupów.

16.05.2023 14:07

ankan1949

07.03.2023 16:00

Ta firma to jakiś upiór, zamówiłem kilka razy jakieś suplementy, spłaciłem i na tym powinien być koniec, ale skąd atakuję mnie telefonicznie, mailowo oraz na adres domowy. Powstają jak Fenix z popiołów, co zablokuję z 10 ich numerów, dzwonią z 11 i tak w kółko od lat, niewiem jak się ich pozbyć i gdzie na ich działalność złożyć skargę. Nie polecam tych krwiopijców.
    RYS

22.03.2023 18:59

JESTEM W TAKIEJ 0 SAMEJ SYTUACJI === TRZEBA ZGLOSIC DO PRURATORY

06.04.2023 15:24

Wszystkie wykonywane przez Natural Pharmaceuticals kontakty o charakterze marketingowym, odbywają się wyłącznie na podstawie zgody wyrażonej przez Klienta na przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych. Zgodę można wycofać w każdym momencie kontaktując się z Biurem Obsługi Klienta, telefonicznie: 22 490 69 67, mailowo: [email protected], lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.

10.03.2023 14:01

Stałem sie stałym klientem, firma Natural Pharmaceut gra fair - począwszy od bezpłatnego prezentu dużej ilości vit. D3 dobrej jakości. Nie korzystam z ofert promocyjnych, ale robię zakupy potrzebnych suplementów u nich.

06.04.2023 15:22

Maja

10.03.2023 11:02

realizacja zamówienia bardzo szybka. wszystko zgodne z zamówieniem. dziękuje

06.04.2023 15:22

Paulina

10.03.2023 10:31

Zamówienie przyszło szybko. Jest ono zgodne z opisem.

Kacper

10.03.2023 09:17

Szybka dostawa. Suplementy dobrej jakości.

06.04.2023 15:21

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Janina

09.03.2023 15:04

Iga

09.03.2023 10:17

Bez problemów , sprawie i szybko !

ertom

08.03.2023 17:29

Uwaga firma wysyła linki do opłacenia zamówienia, linki kierują do fałszywej strony logowana. Mozna stracić pieniądze. Radzę uważać. Sprawa zgłoszona do prokuratury

06.04.2023 15:20

Zapewniamy, iż wszystkie wysyłane przez Natural Pharmaceuticals wiadomości mailowe są dokładnie sprawdzane pod kątem obecności wirusów bądź innych niechcianych programów. Linki kierujące do innych stron, w tym linki dotyczące płatności są na bieżąco sprawdzane i weryfikowane z operatorem płatności. Prosimy o sprawdzenie adresu mailowego z którego otrzymał Pan wiadomość, czy faktycznie nadawcą jest Natural Pharmaceuticals, oraz o zgłoszenie sprawy poprzez kontakt z Naszym Biurem Obsługi Klienta, telefonicznie: 22 490 69 67, mailowo: [email protected], lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.
    Jarek

08.03.2023 15:02

polecam produkty z firmy Natural Pharmaceulicals...korzystam już od długiego czasu i się nie zawiodłem

06.04.2023 15:19

Irek

08.03.2023 12:22

Witaminy są dobrej jakości. Wszystko ok

06.04.2023 15:19

Dagmara

07.03.2023 12:13

Wszystko ok, dostawa na czas.

07.03.2023 10:45

Witaminy dobrej jakosci. Dobrze sie przyswajaja, polecam

pjan

04.03.2023 13:19

Witam, nie otrzymałem żadnej przesyłki, a jestem (usunięte przez administratora)e-mail jak poniżej. Dzwoniłem do tej firmy, ale to nic nie pomaga. Żądają odesłania jakiegoś pisma z reklamacją z moim podpisem, że nie otrzymałem przesyłki. Sprawę zgłaszam na policję z uwagi na nękanie. Szanowni Państwo, Informujemy, iż pomimo uprzednio wysłanych do Państwa wezwań do zapłaty do dnia dzisiejszego nie odnotowaliśmy spłaty zadłużenia w kwocie 9.95 zł za zamówiony produkt od Natural Pharmaceuticals. Termin płatności minął w dniu 2023-02-16. Wzywamy do spłaty zadłużenia w terminie 5 dni od momentu otrzymania tej wiadomości na rachunek 03 1140 1977 8735 5000 0350 2162 w tytule podając numer dokumentu sprzedaży 8068336. Informujemy, że w przypadku braku spłaty zadłużenia we wskazanym terminie przekażemy sprawę do specjalistycznej firmy windykacyjnej co może wiązać się z dodatkowymi kosztami a także możliwością skierowania sprawy na drogę sądową. Aby ułatwić Państwu proces płatności, zachowując jednocześnie najwyższe standardy bezpieczeństwa umożliwiamy realizowanie bezpłatnych płatności za pośrednictwem systemu Przelewy24. Zachęcamy do skorzystania z przygotowanego specjalnie dla Państwa linku płatniczego do wpłaty szybkim przelewem bankowym lub kartą płatniczą: https://secure.przelewy24.pl/trnRequest/AD3F099F15-389AE8-4D1F1B-378E7425F4 Mogą Państwo wybrać najdogodniejszą dla siebie formę płatności bez wychodzenia z domu: przelew bankowy bądź płatność kartą i wszystkie dane odbiorcy pojawią się automatycznie bez konieczności ich wpisywania.

06.04.2023 15:18

Bazując na danych przekazanych w komentarzu widzimy, że Pańskie zgłoszenie zostało już rozstrzygnięte. Cieszymy się, że mogliśmy Panu pomóc. Pozdrawiamy.
    Nękana

28.02.2023 11:18

Niestety nie mam miłego doświadczenia z tą firmą jeden raz zgodziłam się na promocyjną zakup z opłatą ok 10 zł i od tego czasu nękają mnie najpierw listownie a teraz telefonicznie , ostatnio pani dzwoniąca twierdziła,że coś zamawiałam 1,5 roku temu i nam zapłacić bo rzekomo kurier mi dostarczył i ja odebrałam już do takich rzeczy dochodzi ,jeśli ktoś podrabia podpisy to to jest już sprawa karna.

06.04.2023 15:15

Anna

27.02.2023 07:41

Witam Niestety, nie mogę zgodzić się co do kilku opinii. Jeśli chodzi o natręctwa telefoniczne różnych firm, to się zgadzam. Ale na to jest sposób. Nie odbieraj nieznanych numerów. I po krzyku. Ja takich telefonów tygodniowo mam około 20. Co zablokuje, to pojawia się jakiś nowy numer. A jeśli chodzi o tą firmę, nie wiem, ponieważ nie odbieram nieznanych numerów. Masz życzenie i zdrowe ręce, wyślij sms. Wtedy oddzwonię lub odpiszę. Proste?,proste. Od Firmy o której mowa, otrzymuję maile, co jakiś czas. I jest mi miło, że Firma pamięta o mnie. Na razie testuję produkty promocyjne, płacąc tylko za przesyłkę i nie dostaję więcej niczego, czego nie zamawiam. Nikt z firmy nie narzuca się nachalnie. Co za bzdury!. Pozdrawiam, pracowników firmy. Anna, POLSKA

06.04.2023 15:14

Serdecznie dziękujęmy za Pani opinię. Korzystając z okazji przypominamy, iż każdy Klient ma możliwość złożenia rezygnacji z kontaktów marketingowych. W tym celu wystarczy skontaktować się z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Gabriel

18.02.2023 22:28

Jestem wieloletnim klientem może i z 10 lat, używam różnych produktów jestem zadowolony, nigdy mi nie przysłano czegoś czego nie zamawiałem ale istnieje takowa możliwość niezamierzonego zamówienia. Wyjaśnię jest oferta próbki za 9.95 zł i podczas zatwierdzania zakupu jest propozycja zamówienia całej partii i niejednokrotnie jest to efekt pomyłki sam tak miałem, ale to moja nieostrożność a nie wina firmy, dokładnie czytajmy co zamawiamy a później dopiero żale o naciąganiu. Produkty super. Pozdrawiam

06.04.2023 15:14

Serdecznie dziękujemy za Pana opinię. Pragniemy nadmienić iż dokładamy wszelkich starań, aby wszystkie Nasze oferty były jak najbardziej przejrzyste i zrozumiałe dla Klienta. W przypadku wystąpienia jakiejkolwiek pomyłki w złożonym zamówieniu zachęcamy do kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Natali

08.02.2023 13:36

goods of dubious quality Having ordered once, I became a victim of mass mailing of emails without the ability to unsubscribe from it

06.04.2023 15:11

Dear Madam, We are not able to help you directly on the forum due to lack of complete information. If the situation you describe happened in Poland, we encourage you to contact us directly (Customer Service Office number 22 490 69 67), by email [email protected] or by contact form available on our website https://natural.pl/kontakt/). If the situation happened in another country, where Natural Pharmaceutical operates, please contact the local branch customer service. You will find a list of our branches on https://naturalpharmaceuticals.eu/our-markets/.
    basia

07.02.2023 14:02

realizacja zamówienia bardzo szybka. wszystko zgodne z zamówieniem. dziękuje

06.04.2023 15:11

Paweł

07.02.2023 02:03

O co chodzi z kontrola UOKiK? Cały internet aż huczy w tej sprawie odnośnie NP? Prosimy o informacja

06.04.2023 15:10

Potwierdzamy, iż UOKiK podjął kontrolę w Natural Pharmaceuticals, na ten moment wobec firmy nie zostały podjęte żadne decyzje. Zapewniamy ponadto, że Natural Pharmaceuticals zawsze kieruje się interesem Klienta i dokłada wszelkich starań, aby komunikacja była prosta i przejrzysta. Zawsze jesteśmy gotowi, aby rozstrzygnąć sprawę z korzyścią dla Klienta. W związku z postepowaniem UOKiK dostarczyliśmy wszystkich wymaganych dokumentów. Staramy się współpracować w duchu pełnej przejrzystości i liczymy, że nasze argumenty zostaną przez UOKiK przyjęte. W przypadku wskazania konkretnych sformułowań, które mogą być błędnie przez konsumentów interpretowane zobowiązujemy się do niezwłocznego ich skorygowania. W przypadku dodatkowych pytań bądź wątpliwości zachęcamy do kontaktu z Naszym Biurem Obsługi Klienta, telefonicznie (numer BOK 22 490 69 67), mailowo: [email protected], lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.