Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Dariusz

24.07.2023 10:01

Solidna i wiarygodna firma, szybka realizacja zamówienia.

01.08.2023 13:04

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Joanna

26.07.2023 11:01

Bardzo dobrze zapakowany produkt, bardzo szybka wysyłka. Suplement stosuję stosunkowo niedługo, ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona.

01.08.2023 13:03

Serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zdecydowała się Pani na zakup suplementów diety Natural Pharmaceuticals. Wyrażamy nadzieję, że pozytywne doświadczenie związane z Naszą obsługą oraz wysoka jakość oferowanych przez Nas suplementów diety zachęci Panią do dalszej suplementacji produktami Naszej firmy. Pozdrawiamy.
    Piotr

25.07.2023 14:35

Produkt swietny ladnie opakowny szybka dostawa

01.08.2023 13:03

25.07.2023 09:49

Solidna i wiarygodna firma, szybka realizacja zamówienia.

01.08.2023 13:02

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniły Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Aga

24.07.2023 14:10

Pełne, jasne informacje, szybka dostawa i głównie to co najważniejsze - DOBRY produkt

01.08.2023 13:02

Kazimierz

27.07.2023 10:42

Błyskawiczna reakcja na próbne zamówienie , szybka wysyłka tylko za opłate pocztową.

01.08.2023 13:01

Serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zdecydował się Pan na zakup suplementów diety Natural Pharmaceuticals. Wyrażamy nadzieję, że pozytywne doświadczenie związane z Naszą obsługą oraz wysoka jakość oferowanych przez Nas suplementów diety zachęci Pana do dalszej suplementacji produktami Naszej firmy. Pozdrawiamy.
    Zegarek

01.07.2023 21:49

Zegarek, Zamówiłem u Państwa kolejny produkt, miałem otrzymać "markowy" produkt tj zegarek walker&Scott okazało się, że jest to (usunięte przez administratora) bo po miesiącu przestało działać. Jaki to markowy i co mam teraz z tym "markowym" bardziewiem zrobić ??? Pozdrawiam Waldek Jasiak

17.07.2023 15:31

Natural Pharmaceuticals oferuje przede wszystkim wysokiej jakości suplementy diety. Zegarek dołączony do zamówienia, ma charakter darmowego upominku. Jeżeli nie jest Pan zadowolony z otrzymanego prezentu lub okazał się on wadliwy, prosimy o kontakt z Naszym Biurem Obsługi Klienta (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Robert-tłumacz rosy/ang

24.07.2023 11:42

Znam firmę od paru lat Co powiedzieli to zrobili, ale często przysyłają wiele ulotek traktując ich przesłanie za moje nasze z Żona wyrażenie zgody na więcej przesyłek Zegarek Iwonka nosi i jak na razie działa,choć nie jest tak wypasiony jak na zdjęciu .P.S. Jeżeli coś się zepsuło to chyba można skorzystać z ogólnych zasad zwrotów w internecie które ponoć są dla Klientów korzystniejsze niż w sklepach
    Barbara

27.06.2023 15:35

Produkty są b.dobre i obsługa super.Pozdrawiam serdecznie

14.07.2023 15:10

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    Janek

27.06.2023 12:16

wszystko w jak najlepszym porządku

14.07.2023 15:10

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Maria

27.06.2023 09:59

Bardzo dobry produkt. W okresach kiedy biorę te kapsułki, właściwie nie choruję. Latwe do połknięcia.

14.07.2023 15:09

Bogumił

26.06.2023 13:52

Solidna firma i bardzo dobra jakość oferowanych suplementów.

14.07.2023 15:08

26.06.2023 13:03

14.07.2023 15:08

Eliza

26.06.2023 10:58

Mój mąż bierze ProMan® Plus. Świetnie się po nim czuje, a sklep proponuje fajne zniżki na produkty. Na prawde polecam

14.07.2023 15:07

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas produktów oraz usług. Pozdrawiamy.

23.06.2023 14:15

Witamina D3 to świetny suplement. Wzmacnia odporność, przyjazny dla organizmu.

14.07.2023 15:03

Monika

23.06.2023 10:59

Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa

14.07.2023 15:02

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas usług. Pozdrawiamy.

23.06.2023 09:48

Zamawiam Omega Marine Forte od kilku lat.

14.07.2023 15:02

Dziękujemy za opinię. Najlepsze efekty przynosi nieprzerwana suplementacja. Dlatego cieszymy się, że zdecydowała się Pani kontynuować suplementację produktami Naszej firmy. Pozdrawiamy.
    Edek

22.06.2023 15:36

Jest dla mnie zbawienne na stawy i kości. O wiele lepiej się czuję. Gorąco polecam

14.07.2023 15:00

Firmakrzak

08.06.2023 12:04

Firma krzak, zwracasz nieotwarte opakowanie, a wkręcają ci, że było otwarte i nie zwrócą ci hajsu, firma dobrze wie co robi i sama sobie wystawia komentarze jeden po drugim byle, żeby zakryć negatywne opinie, w internecie można znaleźć również artykułu, z których wynka, że UOKiK stawia zarzuty tej firmie. Sprawdźcie również opinie na (usunięte przez administratora), tam nie udało im się ukryć negatywnych komentarzy i ocena 2.5 oraz setki negatywnych komentarzy wszystko mówi o tej firmie
    Robert-Tłumacz Angielsko Rosyj

11.06.2023 12:57

Ja jak Mi nie pasuje wartość to bez otwierania tej firmie parokrotnie zwracałam przysłane paczki Ale najczęściej były to tylko koszty przesyłki a tabletki z witaminami były gratis

14.07.2023 14:59

Niestety, nie mamy możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum ze względu na brak kompletnych danych dotyczących zamówienia. Dlatego w przypadku dalszych wątpliwości dotyczących dokonanego zwrotu, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67, adres email: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Paula

31.05.2023 14:29

Produkty wysokiej jakości. Dbałość o klienta. Promocje z pomysłem

14.07.2023 14:58

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Marta

31.05.2023 13:52

Świetny produkt

14.07.2023 14:58

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Andrzej

31.05.2023 11:51

Szybko, sprawnie, zgodnie z umową, a nawet przed czasem

14.07.2023 14:57

Lucyna

31.05.2023 10:20

Dziękuję, już drugi raz kupuję ten zestaw multiwitaminy.

14.07.2023 14:57

Danuta

30.05.2023 09:48

Stosuje to od kilku lat. Jest OK. POLECAM wszystkim.

Marzena

29.05.2023 15:09

Wspaniałe produkty , dobre ceny i szybka dostawa. Pozdrawiam

Przemek

29.05.2023 09:29

Przesyłka dotarła szybko,w dobrym stanie,z dodatkowym prezentem.

26.05.2023 13:46

To moje pierwsze zakupy Natural. Jestem zadowolona z szybkiej dostawy.

14.07.2023 14:51

Serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zdecydowała się Pani na zakup suplementów diety Natural Pharmaceuticals. Wyrażamy nadzieję, że pozytywne doświadczenie związane z Naszą obsługą oraz wysoka jakość oferowanych przez Nas suplementów diety zachęcą Panią do dalszej suplementacji produktami Naszej firmy. Pozdrawiamy.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

don_mateo

18.05.2023 13:18

szybko, sprawnie 100% satysfakcji

14.07.2023 14:49

dariusz

18.05.2023 10:38

szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z opisem

14.07.2023 14:49

Olek

10.05.2023 12:47

wszystko w porzadku, szybka dostawa, witaminy dobrej jakosci

14.07.2023 14:34

OLGA

10.05.2023 12:30

Wszystko ok zgodne z opisem

14.07.2023 14:34

marcin

10.05.2023 11:34

jest w porzadku, szybka dostawa, dobre witaminy

14.07.2023 14:33

Doskonale witaminy

14.07.2023 14:31

maciej

09.05.2023 12:22

Szybka realizacja, rzetelne powiadomienia meilowe, polecam

14.07.2023 14:27

Elżbieta

09.05.2023 10:29

Szybko,sprawnie zakupiłam zestaw medykamentów na cały rok.Od lat kupuję sdplementy w tej firmie.Polecam.

14.07.2023 14:27

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację, aby niezmiennie oferować produkty i usługi najwyższej jakości. Pozdrawiamy.
    Maria

09.05.2023 09:16

Polecam, dzieci bardzo chętnie jedzą rybki.

14.07.2023 14:26

Pawel

08.05.2023 13:53

Wszystko w jak najlepszym porzadku polecam

14.07.2023 14:26

Andrzej

08.05.2023 11:13

Szybka dostawa. Suplementy dobrej jakości.

14.07.2023 14:25

Marta

06.05.2023 21:36

Od kilku lat zamawiam produkty firmy Pharmaceuticals i jestem zadowolona zarówno z produktów jak i z szybkiej dostawy zamówionych specyfików. Polecam.

14.07.2023 14:25

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Zadowoleni Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    Mariola

05.05.2023 20:11

Bez problemów , sprawie i szybko !

14.07.2023 14:24

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon