Natural Pharmaceuticals

Nagrody i wyróżnienia

Social Media

Praca u nas

Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

22.12.2023 12:20

Dzień dobry, czy są tu może prowadzone jakieś praktyki lub staże? I czy będą planowane jeśli już jakoś od nowego roku? Widzę, że cały czas pojawiają się opinie, lecz w większości od klientów, mnie natomiast praca by interesowała. Czy osoby bez doświadczenia mają na nią teraz szanse?

19.01.2024 16:17

Dzień dobry, na ten moment nie przyjmujemy osób na staż i praktyki. Zachęcamy do bieżącego śledzenia ofert pracy dla naszych biur.

09.12.2023 11:56

Witam, widzę, że ktoś tym całym programem bonusowym się zainteresował, oraz jego ogólną aktualizacją. Ciekawi mnie przy tym to na jakie stanowiska będą w ogóle przewidywane nabory od kolejnego roku? ofert z tego okresu nie udało mi się właśnie odszukać, a interesuje mnie praca. Czy któryś dział będzie rozwijany?

19.01.2024 16:16

Firma stawia na rozwój, a tym samym regularnie pojawiają się nowe stanowiska pracy, z tego też powodu zachęcamy do regularnego śledzenia aktualnych ofert pracy. Wszelkie informacje o programie bonusowym są omawiane na etapie rozmowy kwalifikacyjnej, a w przypadku aktualizacji omawiane już bezpośrednio z Pracownikami.

21.11.2023 13:28

Witam, w większości widzę opinie od klientów ale w zakładce z praca widać opisaną ofertę oraz warunki. zastanawiam się jak często ten program bonusowy z opisu jest aktualizowany? Co teraz do niego należy i czy zmieni się w kolejnym roku?

19.01.2024 16:16

Wszelkie informacje o programie bonusowym są omawiane bezpośrednio z Kandydatami i Pracownikami. W przypadku zainteresowania naszymi ofertami zapraszamy do kontaktu w ramach odpowiedzi na ogłoszenia. Pozdrawiamy.

10.11.2023 16:48

Myślicie, że te taregty o które pytał jeden Pan jeszcze z parę tygodni temu jakkolwiek się zmieniają? Widzę, że napływają tu opinie od klientów i po prostu zastanawiam się czy te normy nie są podwyższane? Jest tu ktoś kto pracuje nieco dłużej i by porównał aktualne warunki z tymi zeszłorocznymi?

19.01.2024 16:15

Cele i targety są zależne i powiązane z obejmowanym stanowiskiem oraz zakresem obowiązków. Jako pracodawca widzimy wkład i zaangażowanie ze strony naszych Pracowników w ich realizację. Odnosząc się do stażu pracy mamy takie osoby, które są z nami od momentu uruchomienia firmy, jak i Pracowników, którzy przygodę w Natural Pharmaceuticals rozpoczęli na przełomie 2023/2024.

10.01.2024 14:15

12.01.2024 14:39

Cieszymy się, że wszystko było w porządku i że nasza firma spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiamy.

10.01.2024 09:40

12.01.2024 14:38

Cenimy sobie Pani opinię i dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości i spełniały oczekiwania naszych klientów. Pozdrawiamy serdecznie.

09.01.2024 15:15

12.01.2024 14:37

Cieszymy się, że nasza obsługa i nasze suplementy spełniają Pani oczekiwania. Dziękujemy za Pani rekomendację, pozdrawiamy.
    Leszek

09.01.2024 09:21

Jakość. Uczciwość. Dobra jakość produktów.

12.01.2024 14:36

Niezmiernie nam miło czytać Pana komentarz, gdyż głównym celem naszej firmy jest gwarantowanie zadowolenia z naszych produktów oraz jakości obsługi. Dziękujemy i pozdrawiamy.
    Aśka

08.01.2024 14:07

Jakość wysoka produktu, rzetelność obsługi klienta i wiarygodna informacja o produkcie.

12.01.2024 14:35

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów. Staramy się, aby każdy kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta odpowiadał na potrzeby i oczekiwania Klienta. Pozdrawiamy serdecznie oraz polecamy się na przyszłość!

08.01.2024 10:50

12.01.2024 14:35

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Pozdrawiamy.
    Mirek

08.01.2024 09:36

Zamowienie dotarło,spełnia moje oczekiwania.

12.01.2024 14:34

Cieszymy się, że zamówienie dotarło do Pana w dobrym stanie i spełnia Pana oczekiwania. Zadowoleni Klienci to nasz priorytet. Pozdrawiamy.
    Zbigniew

03.01.2024 10:09

Korzystam od kilku lat z Państwa produktów.Jestem zadowolony.Polecm znajomym.

12.01.2024 14:34

Serdecznie dziękujemy za komentarz. Ogromnie cieszymy się, że jest Pan naszym długoletnim Klientem. Zadowoleni i stali Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez nas produktów oraz obsługi. Pozdrawiamy.
    Wanda

22.12.2023 11:38

Kilka razy korzystałam z Waszych produktów i niezmiennie stwierdzam,że produkty są świetne.Napewno jeszcze skorzystam.

03.01.2024 11:42

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Pani oczekiwania. To dla nas wielka przyjemność wspierać codzienne zdrowie i kondycję naszych Klientów, a pozytywne opinie są dla nas motywujące. Dziękujemy za wybranie naszej firmy!

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Telefoniczna sprzedaż i obsługa klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

Irena

12.12.2023 13:03

szybko i skutecznie jestem zadowolona

14.12.2023 15:42

Dziękujemy za komentarz. Jako firma stawiamy na najwyższą jakość świadczonych usług i dokładamy wszelkich starań, aby zawsze zadowolenie Klienta było na pierwszym miejscu. Cieszymy się, że nam Pani zaufała. Życzymy dużo zdrowia.
    Andrzej

12.12.2023 13:11

Witam.Od trzech lat kupujemy z żoną suplementy Omega Marine i FlexiMed .Jesteśmy bardzo zadowoleni z formy dostawy i szybkiej realizacji zamówienia.

14.12.2023 15:42

Bardzo cieszymy się, że jesteście Państwo zadowoleni z naszych suplementów Omega Marine i FlexiMed. Jest to dla nas duży zaszczyt, że wybieracie Państwo nasze produkty już od 3 lat. Staramy się, żeby realizacja zamówień oraz dostawa przebiegały sprawnie w trosce o Państwa zadowolenie. Życzymy Państwu dużo zdrowia i serdecznie pozdrawiamy małżonkę.
    Joanna

12.12.2023 13:14

polecam produkty z firmy Natural Pharmaceulicals...korzystam już od długiego czasu i się nie zawiodłam

14.12.2023 15:41

Dziękujemy za polecenie oraz długoterminową współpracę! Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom produkty najwyższej jakości, które spełniają ich oczekiwania. Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy.
    Mirek

12.12.2023 13:16

Jestem zadowolony z norweskich produktów Wiele razy kupowałem w Natural

14.12.2023 15:40

Panie Mirku, ogromnie cieszymy się, że jest Pan naszym stałym Klientem. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom produkty najwyższej jakości. Zaufanie oraz wsparcie naszych Klientów wiele dla nas znaczy. Życzymy dużo zdrowia.

12.12.2023 13:19

Bez problemów , sprawie i szybko

14.12.2023 15:39

Dziękujemy za wyrażenie opinii oraz obdarzenie nas zaufaniem. Cieszymy się, że sprostaliśmy Pana oczekiwaniom i mamy nadzieję, na dalszą owocną współpracę. Życzymy dużo zdrowia.

12.12.2023 13:53

14.12.2023 15:39

Dziękujemy za pozytywny komentarz i mamy nadzieję na dalszą współpracę. Pozdrawiamy.
    Jan Jadczak

12.12.2023 13:55

Zamówienie przyszło szybko. Jest ono zgodne z opisem.

14.12.2023 15:39

Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości i aby Klienci byli zadowoleni z naszych usług. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Paulina P.

12.12.2023 13:57

Jestem zadowolona z preparatów i obsługi, serdecznie polecam.

14.12.2023 15:38

Miło nam, że ma Pani tak pozytywne doświadczenie z naszą Obsługą Klienta i produktami. Każdorazowo staramy się zapewnić naszym Klientom jak najlepsze doświadczenia. Dbamy o najwyższą jakość naszych produktów jak również o najwyższą jakość obsługi Klientów. Pozdrawiamy.
    Gosia

12.12.2023 14:48

wszystko zgodne z zamówieniem

14.12.2023 15:37

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za opinię.

12.12.2023 14:49

14.12.2023 15:37

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Życzymy wszystkiego dobrego.
    Maniek

08.12.2023 11:44

Produkty są dobrej jakości, korzystam od lat

12.12.2023 15:49

Cieszymy się, że jest Pan naszym wieloletnim Klientem i nasze produkty spotkały się z Pana uznaniem. Zadowoleni i stali Klienci stanowią dla nas najlepszą rekomendację. Pozdrawiamy.
    Karol

03.10.2023 13:15

Tych produktów uzywam od kilku lat. Są bardzo dobrej jakosci

21.11.2023 13:22

Serdecznie dziękujemy za opinię. Ogromnie cieszymy się, że jest Pan naszym długoletnim Klientem. Zadowoleni i stali Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez nas produktów. Pozdrawiamy.

04.10.2023 10:04

Jestem bardzo zadowolony z produktów dostarczonych z Natural Pharmaceuticals (FlexiMed, OmegaMarine, Magnezium B6). Zamówienie jest bardzo proste a dostawa bardzo szybka.

21.11.2023 13:22

Dziękujemy za pozytywną opinię. To dla nas wielka przyjemność wspierać codzienne zdrowie i kondycję naszych Klientów. Naszą misją jest dostarczanie produktów, które pozytywnie zmieniają ich życie. Dokładamy również starań, aby sposób składania zamówień był przyjazny dla naszych klientów, a realizacja zamówień przebiegała sprawnie. Takie opinie jak Pana potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. Pozdrawiamy.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Andrzej

07.11.2023 09:28

Produkty trafiają idealnie w moje potrzeby.Stosuje kilka rodzaji tj.Fleximed, biorę go cały czas.OmegaMarine od jesieni do wiosny,Prostaxin od roku,witaminę C i D też od roku.Jestem bardzo zadowolony z tych produktów

21.11.2023 13:20

Panie Andrzeju odczuwalne efekty i zadowolenie naszych Klientów jest dla nas priorytetem oraz motywacją do doskonalenia się. Cieszymy się, że jest Pan naszym wieloletnim Klientem i że jest Pan świadomy, jak pożyteczna dla zdrowia jest odpowiednia suplementacja codziennej diety.
    Ola Biedrzycka

07.11.2023 09:51

Produkty w porządku, polecam

21.11.2023 13:20

Dziękujemy za opinię. Miło nam czytać, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania. Nie ma nic cenniejszego niż rekomendacja zadowolonych Klientów. Pozdrawiamy.
    Iwona

07.11.2023 11:51

Skład witamin spowodował, że bóle głowy stały się mniej dokuczliwe Polecam

21.11.2023 13:19

Dziękujemy Pani za wybór naszych suplementów. Staramy się, aby składniki wykorzystane do wytworzenia danego suplementu diety były jak najwyższej jakości. Cieszymy się, że nam Pani zaufała. Życzymy dużo zdrowia. Pozdrawiamy.
    Luiza

07.11.2023 15:27

Polecam, dzieci bardzo chętnie jedzą rybki.

21.11.2023 13:19

Staramy się, aby nasz suplement dla najmłodszych był nie tylko najwyższej jakości, ale również, żeby smakował i wyglądał atrakcyjnie, dlatego serdecznie dziękujemy za podzielenie się tą opinią. Cieszymy się, że OmegaMarine Junior + przypadł do gustu Pani dzieciom :)
    Aleksandra

08.11.2023 11:49

Od lat kupuję sdplementy w tej firmie.Polecam.

21.11.2023 13:18

Dziękujemy za polecenie oraz długoterminową współpracę! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów. Zaufanie oraz wsparcie naszych Klientów wiele dla nas znaczy. Pozdrawiamy.
    Jerzy

08.11.2023 14:42

Otrzymałem to co zamówiłem

21.11.2023 13:18

Dziękujemy za złożenie zamówienia. Jesteśmy przekonani, że będzie Pan zadowolony z zakupionego produktu. Mamy nadzieję na dalszą współpracę. Pozdrawiamy.
    Paulina

08.11.2023 15:00

Szybka realizacja, rzetelne powiadomienia meilowe, polecam

21.11.2023 13:17

Sprawna realizacja zamówień i pozostawanie w kontakcie z naszymi Klientami jest dla nas bardzo ważne. Cieszymy się i dziękujemy, że Pani to docenia. Pozdrawiamy.
    Mateusz

08.11.2023 16:00

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie

21.11.2023 13:17

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić efektywną obsługę, więc miło nam, że jest Pan zadowolony z naszych usług.
    Czesiek

09.11.2023 09:23

Produkt świetny (tran Omega Marine), stosuję od dłuższego czasu. Szybka wysyłka, wszystko na plus :)

21.11.2023 13:16

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Pana oczekiwania. Zadowolenie Klientów jest dla nas bardzo ważne, a pozytywne opinie są motywujące dla całego zespołu. Dziękujemy za wybranie naszej firmy!
    Jan

09.11.2023 11:25

Dostawa zgodnie z zamówieniem została zrealizowana szybko

21.11.2023 13:16

Dokładamy starań, aby sprostać oczekiwaniom Klientów, a sprawna realizacja zamówień to nasz priorytet. Dziękujemy, że Pan to docenia. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia.
    Elżbieta

11.11.2023 07:49

Proszę podać najkorzystniejszą porę zażywania 2 suplementów :FlexiMed Activ i Omega Marine Forte Premium. Czy te suplementy zażywać trakcie posiłków czy można na czczo? Kiedy zażywać witaminę D3? Niedługo mój żołądek zamieni się w aptekę. Konsultant podał złą info, że nową wersję FlexiMed Activ zażywa się tylko 1 raz. Nieprawda, bo trzeba zażywać dwukrotnie! Proponuję szkolenie dla swoich konsultantów! Nigdzie nie ma info kiedy zażywać wasze suplementy!!!

21.11.2023 13:13

Szanowna Pani Elżbieto, większość naszych suplementów diety można przyjmować o dowolnej porze dnia, ale rekomendujemy przyjmowanie ich wraz z posiłkiem. Zalecenia dotyczące stosowania danego produktu znajdują się bezpośrednio na opakowaniu każdego suplementu, jeżeli są jakieś szczególne wymagania – taka informacja zawsze uwzględniona jest na opakowaniu. Nasi klienci wskazują, że najczęściej przyjmują suplementy ze śniadaniem, przez wzgląd na to, że pomaga to w wyrobieniu odpowiednich nawyków. Łatwiej jest pamiętać o dziennej porcji. Nie ma przeciwwskazań w łączeniu FlexiMed Active oraz OmegaMarine Premium/Forte – można bezpiecznie przyjmować te produkty równocześnie. Zgodnie z etykietą produktu, zalecana porcja do spożycia suplementu diety FlexiMed Active to 2 kapsułki dziennie. Obydwie kapsułki można zażyć za jednym razem, nie trzeba rozdzielać przyjmowania na 2 razy. Jeżeli chciałaby Pani zgłosić rozmowę z konsultantem do weryfikacji, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67 lub formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/). Wskazana przez Panią rozmowa telefoniczna zostanie odsłuchana i sprawdzona pod kątem poprawności udzielonych informacji oraz sposobu ich przekazania, co pozwoli nam skutecznie wpływać na podniesienie jakości obsługi klienta. Pozdrawiamy.
    Eliza Borowska

03.10.2023 09:50

Mój mąż bierze ProMan® Plus. Świetnie się po nim czuje, a sklep proponuje fajne zniżki na produkty. Na prawde polecam

26.10.2023 09:25

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla nas ogromną motywację, aby niezmiennie oferować produkty i usługi najwyższej jakości. Serdecznie pozdrawiamy Panią oraz Pani męża.

02.08.2023 13:05

Firma naciągająca na grube pieniądze. Osoby, szczególnie starsze otrzymują propozycje zakupu za kwoty wzięte nie wiem skąd. Np. Roczny zapas omega marine(omega 3) 720 kapsułek kosztuje 479,40 zł. W aptece taki sam zapas tylko innej firmy kosztuje 75 - 120 zł. Skład i waga tabletek jest taka sama. Nie dajcie się zrobić w b.

02.10.2023 15:47

Szanowny Panie, pragniemy wyjaśnić, iż na cenę oferowanych przez nas produktów, ma wpływ wiele czynników, z czego najważniejszym jest najwyższa jakość składników wykorzystanych do wytworzenia danego suplementu diety. Pragniemy nadmienić, iż nasz najpopularniejszy produkt OmegaMarine Premium, to jednocześnie pierwszy na świecie i jedyny w Polsce suplement diety certyfikowany przez niezależnie, norweskie laboratorium – ORIVO. Powyższy certyfikat potwierdza obecność oleju z arktycznego łososia. Ponadto, do wytworzenia OmegaMarine Premium wykorzystywany jest najświeższy olej z łososia na świecie - SALfresh, wytwarzany w Norwegii, w ciągu zaledwie 75 minut od połowu ryb w Oceanie Arktycznym. OmegaMarine Premium, uzyskał również tytuł Zdrowej Marki Roku 2022. Więcej na temat naszego produktu, może Pan przeczytać na naszej stronie internetowej: https://natural.pl/. Zachęcamy również do częstego odwiedzania naszej strony internetowej w celu zapoznania się ze wszystkimi aktualnymi promocjami na zakup oferowanych przez nas suplementów diety. Pozdrawiamy.
    Donia

22.10.2023 15:55

Zgadzam się z tą opinią, bo jesteście tak nachalni z przysłanie suplementów, że jeszcze jednego się nie skończyło, a drugi listonosz już niesie. A nie łaska zapytać, czy państwo sobie życzą, czy ich stać.
    Maria

05.10.2023 15:46

Dzień dobry, jestem zadowolona z zakupu. Rzetelna informacja. Szybki czas dostawy:) Pozdrawiam świątecznie

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.