Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Paulina P.

12.12.2023 13:57

Jestem zadowolona z preparatów i obsługi, serdecznie polecam.

14.12.2023 15:38

Miło nam, że ma Pani tak pozytywne doświadczenie z naszą Obsługą Klienta i produktami. Każdorazowo staramy się zapewnić naszym Klientom jak najlepsze doświadczenia. Dbamy o najwyższą jakość naszych produktów jak również o najwyższą jakość obsługi Klientów. Pozdrawiamy.
    Gosia

12.12.2023 14:48

wszystko zgodne z zamówieniem

14.12.2023 15:37

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za opinię.

12.12.2023 14:49

14.12.2023 15:37

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Życzymy wszystkiego dobrego.
    Maniek

08.12.2023 11:44

Produkty są dobrej jakości, korzystam od lat

12.12.2023 15:49

Cieszymy się, że jest Pan naszym wieloletnim Klientem i nasze produkty spotkały się z Pana uznaniem. Zadowoleni i stali Klienci stanowią dla nas najlepszą rekomendację. Pozdrawiamy.
    Karol

03.10.2023 13:15

Tych produktów uzywam od kilku lat. Są bardzo dobrej jakosci

21.11.2023 13:22

Serdecznie dziękujemy za opinię. Ogromnie cieszymy się, że jest Pan naszym długoletnim Klientem. Zadowoleni i stali Klienci stanowią najlepszą rekomendację oferowanych przez nas produktów. Pozdrawiamy.
    Darek

04.10.2023 10:04

Jestem bardzo zadowolony z produktów dostarczonych z Natural Pharmaceuticals (FlexiMed, OmegaMarine, Magnezium B6). Zamówienie jest bardzo proste a dostawa bardzo szybka.

21.11.2023 13:22

Dziękujemy za pozytywną opinię. To dla nas wielka przyjemność wspierać codzienne zdrowie i kondycję naszych Klientów. Naszą misją jest dostarczanie produktów, które pozytywnie zmieniają ich życie. Dokładamy również starań, aby sposób składania zamówień był przyjazny dla naszych klientów, a realizacja zamówień przebiegała sprawnie. Takie opinie jak Pana potwierdzają, że podążamy właściwą drogą. Pozdrawiamy.
    Andrzej

07.11.2023 09:28

Produkty trafiają idealnie w moje potrzeby.Stosuje kilka rodzaji tj.Fleximed, biorę go cały czas.OmegaMarine od jesieni do wiosny,Prostaxin od roku,witaminę C i D też od roku.Jestem bardzo zadowolony z tych produktów

21.11.2023 13:20

Panie Andrzeju odczuwalne efekty i zadowolenie naszych Klientów jest dla nas priorytetem oraz motywacją do doskonalenia się. Cieszymy się, że jest Pan naszym wieloletnim Klientem i że jest Pan świadomy, jak pożyteczna dla zdrowia jest odpowiednia suplementacja codziennej diety.
    Ola Biedrzycka

07.11.2023 09:51

Produkty w porządku, polecam

21.11.2023 13:20

Dziękujemy za opinię. Miło nam czytać, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania. Nie ma nic cenniejszego niż rekomendacja zadowolonych Klientów. Pozdrawiamy.
    Iwona

07.11.2023 11:51

Skład witamin spowodował, że bóle głowy stały się mniej dokuczliwe Polecam

21.11.2023 13:19

Dziękujemy Pani za wybór naszych suplementów. Staramy się, aby składniki wykorzystane do wytworzenia danego suplementu diety były jak najwyższej jakości. Cieszymy się, że nam Pani zaufała. Życzymy dużo zdrowia. Pozdrawiamy.
    Luiza

07.11.2023 15:27

Polecam, dzieci bardzo chętnie jedzą rybki.

21.11.2023 13:19

Staramy się, aby nasz suplement dla najmłodszych był nie tylko najwyższej jakości, ale również, żeby smakował i wyglądał atrakcyjnie, dlatego serdecznie dziękujemy za podzielenie się tą opinią. Cieszymy się, że OmegaMarine Junior + przypadł do gustu Pani dzieciom :)
    Aleksandra

08.11.2023 11:49

Od lat kupuję sdplementy w tej firmie.Polecam.

21.11.2023 13:18

Dziękujemy za polecenie oraz długoterminową współpracę! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów. Zaufanie oraz wsparcie naszych Klientów wiele dla nas znaczy. Pozdrawiamy.
    Jerzy

08.11.2023 14:42

Otrzymałem to co zamówiłem

21.11.2023 13:18

Dziękujemy za złożenie zamówienia. Jesteśmy przekonani, że będzie Pan zadowolony z zakupionego produktu. Mamy nadzieję na dalszą współpracę. Pozdrawiamy.
    Paulina

08.11.2023 15:00

Szybka realizacja, rzetelne powiadomienia meilowe, polecam

21.11.2023 13:17

Sprawna realizacja zamówień i pozostawanie w kontakcie z naszymi Klientami jest dla nas bardzo ważne. Cieszymy się i dziękujemy, że Pani to docenia. Pozdrawiamy.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

Mateusz

08.11.2023 16:00

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie

21.11.2023 13:17

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić efektywną obsługę, więc miło nam, że jest Pan zadowolony z naszych usług.
    Czesiek

09.11.2023 09:23

Produkt świetny (tran Omega Marine), stosuję od dłuższego czasu. Szybka wysyłka, wszystko na plus :)

21.11.2023 13:16

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Pana oczekiwania. Zadowolenie Klientów jest dla nas bardzo ważne, a pozytywne opinie są motywujące dla całego zespołu. Dziękujemy za wybranie naszej firmy!
    Jan

09.11.2023 11:25

Dostawa zgodnie z zamówieniem została zrealizowana szybko

21.11.2023 13:16

Dokładamy starań, aby sprostać oczekiwaniom Klientów, a sprawna realizacja zamówień to nasz priorytet. Dziękujemy, że Pan to docenia. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia.
    Elżbieta

11.11.2023 07:49

Proszę podać najkorzystniejszą porę zażywania 2 suplementów :FlexiMed Activ i Omega Marine Forte Premium. Czy te suplementy zażywać trakcie posiłków czy można na czczo? Kiedy zażywać witaminę D3? Niedługo mój żołądek zamieni się w aptekę. Konsultant podał złą info, że nową wersję FlexiMed Activ zażywa się tylko 1 raz. Nieprawda, bo trzeba zażywać dwukrotnie! Proponuję szkolenie dla swoich konsultantów! Nigdzie nie ma info kiedy zażywać wasze suplementy!!!

21.11.2023 13:13

Szanowna Pani Elżbieto, większość naszych suplementów diety można przyjmować o dowolnej porze dnia, ale rekomendujemy przyjmowanie ich wraz z posiłkiem. Zalecenia dotyczące stosowania danego produktu znajdują się bezpośrednio na opakowaniu każdego suplementu, jeżeli są jakieś szczególne wymagania – taka informacja zawsze uwzględniona jest na opakowaniu. Nasi klienci wskazują, że najczęściej przyjmują suplementy ze śniadaniem, przez wzgląd na to, że pomaga to w wyrobieniu odpowiednich nawyków. Łatwiej jest pamiętać o dziennej porcji. Nie ma przeciwwskazań w łączeniu FlexiMed Active oraz OmegaMarine Premium/Forte – można bezpiecznie przyjmować te produkty równocześnie. Zgodnie z etykietą produktu, zalecana porcja do spożycia suplementu diety FlexiMed Active to 2 kapsułki dziennie. Obydwie kapsułki można zażyć za jednym razem, nie trzeba rozdzielać przyjmowania na 2 razy. Jeżeli chciałaby Pani zgłosić rozmowę z konsultantem do weryfikacji, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą (numer BOK 22 490 69 67 lub formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/). Wskazana przez Panią rozmowa telefoniczna zostanie odsłuchana i sprawdzona pod kątem poprawności udzielonych informacji oraz sposobu ich przekazania, co pozwoli nam skutecznie wpływać na podniesienie jakości obsługi klienta. Pozdrawiamy.
    Eliza Borowska

03.10.2023 09:50

Mój mąż bierze ProMan® Plus. Świetnie się po nim czuje, a sklep proponuje fajne zniżki na produkty. Na prawde polecam

26.10.2023 09:25

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla nas ogromną motywację, aby niezmiennie oferować produkty i usługi najwyższej jakości. Serdecznie pozdrawiamy Panią oraz Pani męża.
    Darek

02.08.2023 13:05

Firma naciągająca na grube pieniądze. Osoby, szczególnie starsze otrzymują propozycje zakupu za kwoty wzięte nie wiem skąd. Np. Roczny zapas omega marine(omega 3) 720 kapsułek kosztuje 479,40 zł. W aptece taki sam zapas tylko innej firmy kosztuje 75 - 120 zł. Skład i waga tabletek jest taka sama. Nie dajcie się zrobić w b.

02.10.2023 15:47

Szanowny Panie, pragniemy wyjaśnić, iż na cenę oferowanych przez nas produktów, ma wpływ wiele czynników, z czego najważniejszym jest najwyższa jakość składników wykorzystanych do wytworzenia danego suplementu diety. Pragniemy nadmienić, iż nasz najpopularniejszy produkt OmegaMarine Premium, to jednocześnie pierwszy na świecie i jedyny w Polsce suplement diety certyfikowany przez niezależnie, norweskie laboratorium – ORIVO. Powyższy certyfikat potwierdza obecność oleju z arktycznego łososia. Ponadto, do wytworzenia OmegaMarine Premium wykorzystywany jest najświeższy olej z łososia na świecie - SALfresh, wytwarzany w Norwegii, w ciągu zaledwie 75 minut od połowu ryb w Oceanie Arktycznym. OmegaMarine Premium, uzyskał również tytuł Zdrowej Marki Roku 2022. Więcej na temat naszego produktu, może Pan przeczytać na naszej stronie internetowej: https://natural.pl/. Zachęcamy również do częstego odwiedzania naszej strony internetowej w celu zapoznania się ze wszystkimi aktualnymi promocjami na zakup oferowanych przez nas suplementów diety. Pozdrawiamy.
    Donia

22.10.2023 15:55

Zgadzam się z tą opinią, bo jesteście tak nachalni z przysłanie suplementów, że jeszcze jednego się nie skończyło, a drugi listonosz już niesie. A nie łaska zapytać, czy państwo sobie życzą, czy ich stać.
    Maria

05.10.2023 15:46

Dzień dobry, jestem zadowolona z zakupu. Rzetelna informacja. Szybki czas dostawy:) Pozdrawiam świątecznie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Monika

05.10.2023 15:36

Szybko, sprawnie, zgodnie z umową, a nawet przed czasem
    Przemek

05.10.2023 11:50

Wspaniałe produkty , dobre ceny i szybka dostawa. Pozdrawiam

04.10.2023 11:33

Jestem bardzo zadowolony.Przesyłki docierają bardzo sprawnie
    Aleksander Brzozowski

08.09.2023 14:53

Szybką realizacja zamówienia

02.10.2023 15:54

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania. Zapraszamy do dalszych zakupów. Pozdrawiamy.
    Henryk

08.09.2023 11:37

Swietne produkty. To już kolejny zakup mam nadzieję, że i tym razem będą efekty stosowania

02.10.2023 15:53

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowoleni Klienci stanowią dla Nas ogromną motywację do stałego podnoszenia jakości oferowanych przez Nas produktów. Pozdrawiamy.
    Helena

08.09.2023 13:49

Ja dopiero od niedawna jestem klientką firmy Natural Pharmaceuticals. Doceniam to, że produkty pochodzą z Norwegii oraz to , że dostarczane są do domu. Suplementacja jest moim zdaniem bardzo ważna, szczególnie gdy już się jest na emeryturze. Dokucza ból kości. Jest mniejsza odporność, sprawność fizyczna i umysłowa. Chcę spróbować wesprzeć swój organizm. Mam nadzieję , że się nie zawiodę i będę zadowolona.

02.10.2023 15:53

Serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zdecydowała się Pani na zakup suplementów diety Natural Pharmaceuticals. Wyrażamy nadzieję, że pozytywne doświadczenie związane z Naszą obsługą oraz wysoka jakość oferowanych przez Nas suplementów diety zachęci Panią do dalszej suplementacji produktami Naszej firmy. Pozdrawiamy.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

karol

07.09.2023 14:55

wszystko ok

02.10.2023 15:50

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Tomek

07.09.2023 13:21

Szybko i bez problemów

Magdalena

06.09.2023 11:41

Jestem zadowolona z preparatów i obsługi, serdecznie polecam.

Jan

06.09.2023 10:12

Zamówienie przyszło szybko. Jest ono zgodne z opisem.

02.10.2023 15:48

Magda

02.10.2023 09:36

Zamawiam Multiwitaminę już chyba trzeci rok. Trudno powiedzieć, czy pomaga, ale wierzę, że tak. Cena była promocyjna i dodatkowy rabat. Wszystko poszło sprawnie i w ciągu paru dni produkt już był u mnie. Dostawa była darmowa, więc nic mnie nie kosztowała. Ogólnie jestem zadowolona.
    jola

29.09.2023 09:50

Pracuje w tej firmie od kilku lat ,początki były ciężkie ,miałam przyjść na chwile .Natomiast ludzie zktórymi zaczęlam pracować pomogli aby mogła zostać na dłużej w firmie.Możliwoś przejścia na umowe na stałe,wynagrodzenie na czas,konkusry oraz wiele ciekawych akcji w które każdy może się włączyć oraz pomoc kierowników w każdej sytuacji uważam są atutami dzięki którym jestem do dzisiaj .Oczywiście praca jest stresująca presja zrobienia wyniku ale jak się chce można te wyniki osiągać i szlifować tak swój warsztat aby było tylko lepiej.Szczerze Polecam.
    Olaf

07.09.2023 11:23

Dobre produkty,sam korzystam z najwyższej półki. Polecam!

08.09.2023 14:16

Lipski

06.09.2023 15:41

Stałem sie stałym klientem, firma Natural Pharmaceut. gra fair - począwszy od bezpłatnego prezentu dużej ilości vit. D3 dobrej jakości. Nie korzystam z ofert promocyjnych, ale robię zakupy potrzebnych suplementów u nich.

08.09.2023 14:15

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniły Pana oczekiwania. Zapraszamy do dalszych zakupów. Pozdrawiamy.
    joanna

06.09.2023 14:33

realizacja zamówienia bardzo szybka. wszystko zgodne z zamówieniem. dziękuje

08.09.2023 14:14

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja Naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez Nas produkty i obsługa spełniły Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.
    Zielony

02.08.2023 10:28

Pracowałem w tej firmie dłuższy czas i nie ukrywam, że KIEDYŚ było fajnie. Z każdym dniem jednak coraz bardziej umacniam się w przekonaniu, że odejście było bardzo dobrą decyzją. Zacznijmy od plusów: - oferowane przez firmę produkty są uczciwej jakości, nie można mieć zastrzeżeń, - wypłata jest ZAWSZE na czas. Nie zdarzyło się mi się kiedykolwiek otrzymać pensji po czasie (przez kilka lat). I na tym koniec. Minusy: - atmosfera. Kółko wzajemnej adoracji, jeśli z jakiś przyczyn nie wpasujesz się w ramy szefostwa - masz problem. - odsłuchy rozmów i warunki pracy z klientem. Z każdym dniem pracodawca narzuca coraz więcej idiotycznych zakazów, nakazów, wymaga wielu nienaturalnych, czasem wręcz śmiesznych rzeczy, aby za wszelką cenę nakłonić klienta do zakupu. - nacisk na wynik. Wiemy wszyscy, że jest to firma handlowa, ale grożenie w jakimś stopniu pracownikowi zabraniem WYPRACOWANEGO bonusu sprzedażowego/rozwiązaniem umowy, czy non stop organizowaniem spotkań z kierownictwem (na którym traktują Cię jak przysłowiowego (usunięte przez administratora) tylko dlatego, że nie ma chętnych za zakup. Przy obecnych cenach suplementów to ja się nie dziwię. - (usunięte przez administratora)ze strony Team Leaderów czy kierownictwa. Sam nie poleciłbym tej pracy ani dla osób, które dopiero rozpoczynają przygodę po szkole/studiach (nawet jako przejściową), ani jako stałe miejsce. Nie żałuję, że poświęciłem temu miejscu kawałek ze swojego życia (szczególnie na początku, kiedy zespoły były zżyte, a do pracy chciało się przychodzić), ale świadomie nigdy już bym nie wrócił. Chyba, że masz nerwy ze stali, ochotę na ciągłe sprzeczki albo znajomości z kierownictwem. PS. Umowa o pracę jest możliwa nawet od początku współpracy, zarobki na poziomie najniższej krajowej + bonus od sprzedaży (jeśli go nie zabiorą ;) )

28.07.2023 10:46

01.08.2023 13:06

Kamil

28.07.2023 12:10

Sprawna, szybka dostawa zgodna z zamówieniem

Andrzej

26.07.2023 12:51

Szybka dostawa i dobry produkt

Iwona

24.07.2023 10:49

Szybka dostawa i dobry produkt

01.08.2023 13:05

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.