Natural Pharmaceuticals

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Mariusz

04.08.2022 10:49

Produkty są dobrej jakości, spróbowałem już większość z oferty. Suplementy na stałe zagościły w moim życiu jako uzupełnienie diety i muszę przyznać, że poprawiają jakość mojego samopoczucia. Ciągłe oznaki zmęczenia gdzieś przeminęły, czuje więcej energii w sobie i bardzo dobrze mi się śpi. Generalnie plusów jest wiele, tak więc suplementacja pozostanie ze mną prawdopodobnie już na stałe. Polecam gorąco.
    Niezadowolona

09.03.2022 06:31

Byłam waszą klientką. Dwa dni temu dostałam paczkę którą nie zamawiałam. Więc wysyłacie nie zamówione produkty.

15.07.2022 13:02

Szanowna Pani, W sprawach dotyczących zamówień, wysyłki i zwrotów zachęcamy do do bezpośredniego kontaktu z firmą poprzez połączenie z Biurem Obsługi Klienta 22 490 69 67, mailowo na [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.

15.07.2022 13:02

Romek

05.07.2022 14:27

Trafiłem na sklep w którym zamówiłem Dormitan. Norweska receptura wspierająca spokojny wypoczynek i zdrowy sen. Myślałem, że to nie będzie działać, jednak pozytywnie się zaskoczyłem. Rzeczywiście ten suplement pomaga mi wreszcie się wyspać. Tak więc cieszę się, że spróbowałem i mogę polecić ten produkt.
    Miki

05.07.2022 13:25

Od dawna zaopatrzam się w tym sklepie i nigdy nie było skuchy. Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, wszystkie witaminy, które są potrzebne organizmowi można tu znaleźć, zamówienia zawsze na czas. Polecam szczerze.
    Mariusz

05.07.2022 09:24

Pracowałem tu i mam dobre wspomnienia związane z tą firmą. Nigdy nie miałem powodów do narzekań pracując tu. Po za tym zamawiam do tej pory witaminy i są naprawdę dobrej jakości, skutecznie uzupełniają moją dietę. Polecam!
    Marek91

04.07.2022 12:33

Od 5 miesięcy przyjmuję FlexiMed. Polecił mi znajomy, który również miał problemy ze stawami. Muszę przyznać, że suplement jest naprawdę skuteczny, regularne przyjmowanie bardzo pomaga, nie odczuwam już takich problemów, jak to miało miejsce wcześniej. Dodatkowo daje moim dzieciom OmegaMarine™ Junior i co ciekawe, nie grymaszą. Jestem bardzo zadowolony z produktów.
    Marysia

04.07.2022 11:01

Przy stosowaniu suplementów najważniejsza jest regularność. Należy sumiennie przyjmować przez dłuższy czas, żeby mieć szanse na skuteczne działanie. Biorę od kilku miesięcy Omega Marine i poczułam znaczną różnicę, suplement pozwala mi się bardziej skupić i nie jestem już taka nerwowa. Mogę śmiało polecić wszystkim te suplementy, działają skutecznie.
    Paula

04.07.2022 10:21

Pracowałam w tej firmie, miło wspominam tą przygodę. Bardzo pozytywni ludzie, dużo się nauczyłam przez ten czas a do pracy aż mi się chciało wstawać. Stosuję również suplementy i jestem z nich zadowolona.
    Karol

04.07.2022 09:44

Produkty zamawiam już od dłuższego czasu i jestem zadowolony. Naprawdę dobra jakość, bardzo dobre uzupełnienie diety. Mogę śmiało polecić każdemu, kto się zastanawia, czy warto skorzystać z tych suplementów.
    Arkadiusz

01.07.2022 10:33

Suplementy najwyższej jakości i co najważniejsze każdy znajdzie coś dla siebie. Regularnie korzystam ze sklepu i jestem bardzo zadowolony. Przesyłki zawsze szybko trafiają pod mój adres, nigdy nie zdarzyło mi się, żeby dosięgnęły mnie jakieś dolegliwości. Jednym słowem - polecam!
    Asia

01.07.2022 09:32

Bardzo dobre miejsce na pierwszą pracę. Nie trzeba mieć wielkiego doświadczenia, wszystkiego uczą na szkoleniach. Pracowałam pół roku, a później jeszcze w dwóch firmach w tej branży, ale tu było najlepiej. Ze szczegółów to bardzo dobre szkolenia, jasny układ co do premii itp. i atmosfera - która kiedy ja tam pracowałam, a było to jakiś rok temu była bardzo fajna.
    Jacek

13.06.2022 10:44

Korzystam z suplementów i bardzo sobie chwalę. Pomagają mi na stawy, na bezsenność i wpływają na ogólną kondycję psychofizyczną. Kontakt z firmą bardzo dobry, przesyłki również bardzo szybkie. Uważam, że odpowiednia suplementacja jest bardzo ważna i każdemu mogę taką opcję polecić.
    Monika

08.06.2022 14:47

Przyjmuje witaminy od dwóch lat i zauważyłam znaczną poprawę mojej kondycji psychofizycznej. Produkty świetnie się przyswajają i nie powodują żadnych skutków ubocznych. Jestem bardzo zadowolona z każdej przesyłki, współpracę na pewno będę kontynuowała.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

08.06.2022 14:09

Suplementy bardzo dobrej jakości. Korzystamy razem z chłopakami z siłowni i jesteśmy zadowoleni. Witaminy uzupełniane są przez nas regularnie, czyli tak jak powinno być. Mój tata również korzysta z produktu, który nazywa się Fleximed i bardzo sobie chwali. Przesyłki zawsze na czas, pełen pozytyw.
    Olek

08.06.2022 09:02

W ostatnim czasie niestety przybrałem nieco na wadze, zacząłem się interesować co z tym zrobić. Ułożyłem dietę oraz zainteresowałem się suplementami. Trafiłem na ReduXin Forte, który jest świetnym uzupełnieniem. Wspiera metabolizm, redukuje głód i działa tak jak trzeba :) Bardzo mi pomógł w powrocie do dobrej sylwetki. Jestem zadowolony z tego suplementu i mogę polecić każdemu, kto ma podobny problem.
    Morgan

07.06.2022 21:32

Jako stały klient sklepu nie mam się do czego przyczepić. Zamówienia zawsze realizowane na czas, produkty działają tak jak powinny, ogólnie jestem zadowolony. Korzystam głównie z FlexiMed oraz Multivitaminy +. Zamówiłem ostatnio dla dzieci OmegaMarine™ Junior i o dziwo nie marudzą :) Oczywiście trzeba stosować z głową i pilnować dzieci, żeby nie jadły jak cukierki. Pełen pozytyw
    Jakub

07.06.2022 20:54

Bardzo dobra jakość i super szybkie dostawy. Spróbowałem za namową kolegi z siłowni i jestem w pełni zadowolony z suplementów. Uzupełniam braki witamin regularnie i czuję zauważalną poprawę samopoczucia. Mogę polecić z całego serca.
    Tomek

08.09.2021 15:08

Przez pandemię nabrałem trochę wagi, pewnie nie ja jeden. Postanowiłem coś z tym zrobić i wziąć się porządnie za dietę i zdrowy tryb życia. ReduXin Forte jest suplementem, który bardzo mi pomaga. Redukuje uczucie głodu i wspiera metabolizm. Staram się odżywiać tak, aby głód nie występował ale pozytywem jest również to, że preparat naprawdę zmniejsza apetyt na słodycze! Kiedy schudnę to się pochwalę :) Ale suplement naprawdę godny polecenia.

07.06.2022 19:24

Witam ! I jak tam wyniki odchudzania ? Może byłbym zainteresowany. Pozdrawiam
    Анна

17.05.2022 12:20

Я хочу вернуть товар вы обманываете украинцев! Вы сказали бесплатно пришёл товар оказалось нужно платить! Я хочу вернуть! ????

06.06.2022 15:41

Szanowni Państwo, zachęcamy do kontaktu z naszą firmą w celu wyjaśnienia sprawy mailowo na [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/ Пані та Панове, ми рекомендуємо Вам зв'язатися з нашою компанією за допомогою електронної пошти [email protected] або через контактну форму доступну на веб-сайті https://natural.pl/kontakt/ для того щоб прояснити справу.
    Сегей

07.06.2022 19:17

Я сегодня получил. Нужно платить только за доставку
    JaneK

03.02.2022 12:14

UWAGA !!! Niewygodne wpisy administrator kasuje

07.06.2022 19:15

Cześć ! Też tak uważam. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

05.02.2022 15:29

20.04.2022 22:34

Barbaro - "intersują" mnie takie "rodzynki"???? Masz jakieś dowody na to ? Chętnie zapoznam się z wynikami np.badań ... Pozdrawiam - Prawdomówny

07.06.2022 19:01

Cześć ! Byłbym wdzięczny za pełniejszą informację. Przede wszystkim - robiłaś wyniki, iż stwierdzasz fakt. Czy też Ci się tak wydaje [np. samopoczucie] ? Zaznaczam - nie jestem żadnym pracownikiem tej firmy, tylko osobą, która też to "łyka". Pozdrawiam
    Josek

06.06.2022 15:36

Bardzo dobre suplementy, korzystam z witamin i Dormitanu, który naprawdę pomaga mi walczyć z problemami ze snem. Nie spodziewałbym się wcześniej, że to może działać. A jednak. Jestem w pełni zadowolony.
    Tadeusz

06.06.2022 13:56

Witaminy i suplementy stosujemy z żoną już od dawna. Zachęciła nas darmowa próbka, stwierdziliśmy, że są to produkty dobrej jakości w dobrej cenie, a suplementacja jest ważna dla organizmu, ogólnie dla zdrowia. Jesteśmy zadowoleni i nie zamierzamy z tego rezygnować.
    Fijał

06.06.2022 12:12

W firmie panuje fantastyczna atmosfera, można się naprawdę dużo nauczyć i miło spędzić czas. Do pracy nie przychodzę jak na skazanie, co zdarzało się w poprzedniej. Jestem bardzo zadowolony z każdego aspektu, nie mam powodów do narzekań, ani na szefa, ani na współpracowników :)
    Maniek

01.06.2022 14:13

Pracowałem w tej firmie, wspominam ten okres bardzo dobrze. Super ekipa, bardzo pomocna, zawsze można było na kogoś liczyć w razie potrzeby. Oprócz tego suplementowałem się witaminami, aby uzupełniać braki w organizmie. Z suplementów również jestem zadowolony.
    Andrzej91

31.05.2022 10:56

Bardzo dobra jakość suplementów, korzystam już od dawna i jestem zadowolony. Oczywiście należy pamiętać o tym, żeby przyjmować suplementy zgodnie z zaleceniami. Ceny też bardzo dobre, wysyłka zawsze dochodzi na czas. Mogę polecić

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Reutt

20.04.2022 13:40

Natural Pharmaceuticals Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów przedstawił firmie sprzedającej suplementy diety na odległość zarzuty związane z nierzetelnym informowanie konsumentów i informacjami wprowadzającymi ich w błąd - wynika z środowego komunikatu UOKiK. Każdy konsument ma prawo do rzetelnej i niewprowadzającej w błąd informacji zawierającej wszelkie niezbędne dane o produkcie Spółka, której postawiono zarzuty to Natural Pharmaceuticals; postawiono jej zarzuty naruszenia zbiorowych interesów konsumentów. Firma ta sprzedaje suplementy diety na odległość, które można zamówić przez internet, telefon lub wypełniając wydrukowany kupon zamówienia. Zarzuty dotyczą między innymi nietransparentnych informacji o udziale w programie corocznych dostaw, prezentowania potwierdzenia złożenia zamówienia w sposób mogący wprowadzać w błąd, czy przekazywania wprowadzających w błąd informacji, które mają uwiarygadniać zakup w oczach konsumentów. Jak przypomina UOKiK, każdy konsument ma prawo do rzetelnej i niewprowadzającej w błąd informacji zawierającej wszelkie niezbędne dane o produkcie. To na przedsiębiorcy ciąży obowiązek ich prawidłowego przedstawienia, tak aby konsument mógł podjąć świadomą decyzję o zakupie. Z informacji UOKiK wynika, że postępowanie w sprawie zbiorowych interesów konsumentów może zakończyć się nałożeniem kary do 10 proc. obrotu przedsiębiorcy za każdą ze stwierdzonych praktyk. Sankcja finansowa może także zostać nałożona na osobę zarządzającą spółką zgodnie z prawem; jeśli umyślnie doprowadziła ona do naruszenia praw konsumentów, może jej grozić kara do 2 mln zł za każdą z praktyk. Reutt
    xSc

16.05.2022 10:52

Ponieważ jestem od dawna odbiorcą niektórych suplementów dystrybucji NPh.
    [email protected]

30.05.2022 17:16

Oferta jest tak sformułowana, że wsydaje sie iż jest to lek za 24 z groszami - i tak zamówiłam - na taką sumę też był przekaz. Dzisiaj patrzę, a jak mam 12rat po 34,98 - okazuje sie, że to była tylko pierwsza rata na przekazie i podobno była na przekazie notatka, że to tylko 1 rata . Uważam, że oferta jest zmanipulowana tak żeby klienta wprowadzić w błąd. Odesłałam jedno opakowanie bo drugie już zaczęłam .
    Leszek /LechSaf/

25.05.2022 12:55

B. szybko, bo w 7 dni zamówiłem i otrzymałem zamówiony towar zgodnie z zamówienie telefonicznym /super sympatyczne Panie i Panowie/, a mój Boże, czy zdrowie poprawi się, napiszę za 12 miesięcy !
    Anna

17.05.2022 21:50

Dostałam propozycję otrzymania omegi 369. Codziennie stosuje ten suplement, ponieważ mam jeszcze zapas z apteki, otrzymanego jeszcze nie rozpoczęłam brać. Przyznam się szczerze, że zapomniałam od razu uiścić kwotę i nikt się nawet o nią o nie upomniał. Szok :). Jednak dziś przeglądałam swoje dokumenty iiiiii... zrobiło mi się głupio. Dziś opłaciłam. Dziękuję za zaufanie i przepraszam. Anna
    Mruczek

27.04.2022 19:04

Czy można dokonać zwrotu towaru ?

11.05.2022 13:22

Szanowny Panie, Oczywiście. W sprawach dotyczących zamówień, wysyłki i zwrotów zachęcamy do do bezpośredniego kontaktu z firmą poprzez połączenie z Biurem Obsługi Klienta 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.
    Wiesław

11.05.2022 05:30

Produkty z ,,górnej półki,,. Elastyczne możliwości zamawiania i płatności. Miłe prezenty i ciekawe promocje. Wysoka kultura obsługi klienta. Oby tak dalej! Gratuluję i Pozdrawiam!
    Adam_

09.05.2022 15:47

Pracowałem w tej firmie i naprawdę bardzo dobrze wspominam. Uważam, że nabyłem całkiem sporo wiedzy i doświadczenia. Poza tym ciągle zamawiam suplementy diety, z których jestem zadowolony. Nie mogę mieć zastrzeżeń do jakości oraz czasu oczekiwania na dostawę.
    Ireneusz

09.05.2022 14:38

Od dawna zamawiam produkty i nigdy nie miałem problemów z tą firmą, zamówienia zawsze dostaję na czas. Suplementy są bardzo dobrej jakości. Mogę śmiało polecić, skoro żona nie narzeka to chyba nikt nie będzie narzekał na jakość i przyswajalność.
    Blanka

09.05.2022 11:58

Jestem bardzo zadowolona z produktów. Uważam, że uzupełnianie diety witaminami jest ważne dla organizmu. Oprócz multiwitamin stosuje również Magnezium B6+. Często podczas snu łapały mnie skurcze, co oczywiście wiązało się z niedoborami magnezu i potasu. Od kiedy stosuje te suplementy dolegliwości ustały.
    Patryk91

09.05.2022 10:39

Korzystam z całego zestawu suplementów. Myślę, że suplementy, jako uzupełnienie diety to dobre rozwiązanie, o zdrowie trzeba dbać. Nie zauważyłem żadnych skutków ubocznych, przyswajanie jest na bardzo dobrym poziomie. Jestem zadowolony ze współpracy i mam zamiar zamawiać dalej.
    Ulka

09.05.2022 09:23

Znajoma mi powiedziała o suplemencie Dormitan, który pomaga na sen. Zauważyłam faktyczną poprawę po stosowaniu tabletek. Zaczynam się wreszcie wysypiać. Tak więc jestem zadowolona z jakości produktu i mogę śmiało polecić!
    Michał

06.05.2022 16:04

Od jakiegoś czasu stosuję witaminy takie jak Witamina D+, Witamina K2+ czy Magnezium B6+ i myślę, że uzupełnianie diety o suplementy jest jak najbardziej ok. Z suplementów jestem bardzo zadowolony, samopoczucie się polepszyło od kiedy zacząłem je stosować tak więc chyba działają na mnie pozytywnie i mogę z czystym sumieniem polecić.
    Maniek

06.05.2022 15:46

Od jakiegoś czasu zmagam się z niekorzystnym cholesterolem, udało mi się przypadkiem trafić na tą firmę i znaleźć ich suplement CholestControl. Zakupiłem zapas roczny od razu, na zdrowiu nie ma co oszczędzać, jest to suplement, który ma świetne działanie.
    Tomasz

06.05.2022 12:05

Wszystko jak najbardziej w porządku, jestem zadowolony. Oczywiście, za przesyłkę trzeba płacić przy pierwszej darmowej paczce, która mnie skłoniła w zasadzie do stałych zamówień. Uzupełniam regularnie witaminy, każdego dnia, zazwyczaj przed snem albo rano i czuje się bardzo dobrze. Korzystałem już chyba z prawie wszystkich i nie mam powodów do narzekań.
    Ewa

05.05.2022 13:13

Pracowałam w tej firmie ponad rok, zrezygnowałam sama. Jedno mogę powiedzieć, zapamiętam ją bardzo dobrze chyba do końca życia. Takiego szefa życzę każdemu a jeszcze bardziej życzę takiego zespołu. Ekipa była zgrana, spotykaliśmy się nie tylko w pracy ale także po za nią. Wypłaty na czas, przy świętach można było liczyć na bonusy a dodatkowo powiem, że zawsze można było się dogadać w sprawie ewentualnego wolnego. Śmiało mogę polecić każdemu, kto zastanawia się nad rozpoczęciem współpracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.