Opinie o Auchan

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan

kiki

odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam prace w auchan bedziecie zalowac dnia w ktorym sie zatrudniliscie

kecaj

04.07.2017. Tłoku przy kasach nie ma ale kilka osób przy każdej z nich z wypełnionymi po brzegi koszykami. Podchodzę bliżej kas i spotyka mnie bardzo miłe zaskoczenie. Bardzo sympatyczna Pani zaprasza mnie do podejścia bliżej w celu rozliczenia zakupów , jest miła , sympatyczna i bardzo taktowna. Pozdrawiam bardzo miłą , sympatyczną KM61. Życzę sukcesów.

seni

stanowisko manager powinno sie nazywać: kierownik zmiany albo brygadzista, to nie ma nic wspólnego z pracą "managera"

Zadowolony_Pracownik

Po trzech miesiącach każdy pracownik dostaje swoją kartę celów rozwoju zawodowego.Jeśli wejdziesz w poziom zaawansowany to możesz dostać nawet 400zł netto więcej do wypłaty.Więc przykładowo kasjer na 7/8 etatu zarabia 1420zł plus od 100-400zł netto premii jeśli spełnia kartę celów więc zarobek nie tragiczny jeśli ktoś chce pracować a nie lenić się.Widzę wielu takich pseudo pracowników co chowają się po regałach by poplotkować o niczym zamiast wykładać towar albo doradzać klientom produkt a gdy kierownik takiego zwolni to wejdzie tu i wypisuje bzdury jaki to wyzysk itd. Owszem parszywe lenie nie awansują ale nie tyczy się to tylko i wyłącznie Auchan.

Mała Mi
@Zuzia lalka nieduża 20.09.2017 20:30
(..) "Jeśli wejdziesz w poziom zaawansowany to możesz dostać nawet 400zł netto więcej do wypłaty". - w pierwszym mie...

Witam ile mozna zarobić na dziale cukiernia.

Mi end ju
@Mała Mi 30.09.2017 22:02
Witam ile mozna zarobić na dziale cukiernia.

2800

gusia

ja tam nie narzekam pracuje jako kasjerka w wola parku w warszawie atmosfera super managerowie luz :-) nie czujue sie jakos strasznie wyzyskiwana wiadomo ludzie lubia narzekac tym bardziej na takie korporacje

Roko

zarobki na piekarni są 2500zł na netto na rękę plus premie od 50do 200zł netto ale poziom mam zaawansowany zamówienia ceny plansze i praca na dole to nie są zarobki na to co wykonuje lecz jest 8godz i to tylko mnie powstrzymuje od zwolnienia ,bo trzeba sobie gdzieś jeszcze dorobić.

Szejbek

Premia zależy od poziomu zaawansowania i widzimisie menadżera. Jesli masz 1 dzien l4 zabierają ci całą, jeśli urlop to obcinają. Poziom zaawansowania zależna od dyrektora średnio zaawansowany to maks czyli 180zł brutto. Wyższe tylko po znajomości

ciekawy

Ile dokładnie wynosi premia i od czego ona zależy?

znany

Lublin ja ci sie nie dziwie nawet 2nie da rady zarobic cieszko o prace jak sie znajdzie to malo placa bieda lubelska ;)

Yvonne

doszłam do wniosku, że to nie moja "bajka i nie moje klocki" ... hehe... ;)

Yvonne

No cóż ;) mogę tylko pozazdrościć... :) ja tego powiedzieć nie mogłam więc odeszlam.. i powiem tylko, ze nigdy więcej ... pozdrawiam

RychaKrycha76

Auchan Gdańsk Szczęśliwa 3 to najlepsze miejsce pracy! Super atmosfera aż chce się przychodzić pracować Bony,socjal,konkursy,UMOWA O PRACĘ :) W porównaniu do mojego poprzedniego pracodawcy RAJ! :D

Tomasz

Mi na rozmowie o pracę zaproponowali w Warszawie pracę na pół etatu (bo taki wymiar mnie interesował) umowa o pracę plus premie itd.. 1100 zł brutto

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

Ja mówiłem o Cukierniku w Warszawie 2000 brutto + premia. Trochę smieszne bo w piekarni lub cukierni u prywaciarza wyciagnie 2x wiecej no ale narobi się więcej

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

2000 brutto w Warszawie + premia. Powodzenia :)

pracownik0954

Praca specjalista - platforma logistyczna Grójec - 1750 brutto. No śmiech na sali

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

"ważne, że w ogóle daja premie, bo mogliby ich nie dawac, a tak zawsze dodatkowy grosz." Smutne do czego ludzie są w stanie się posunąć za marny grosz.

iga

Ja obecnie pracuje w auchan Gdańsk ul szczęsliwa i powiem tak: Nie dość że premie są niskie to jeszcze robią wszystko aby ich nie dostać,a jeszcze dodatkowo od tego roku wprowadzili że każdy kto jest na L4 też nie dostaje premi.Nie które osoby które ledwo awansowały na nieco wyższy poziom wyżej sra...ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają już nie pamiętają jakimi byli "szarakami".Może coś o plusach w tej firmie:B.dobry socjal.Dziękuję.

kasa

odradzam pracę na kasie w Auchan Bydgoszcz. Menadzerki siedzą jak stare matrony.mie znają się na pracy a całe 8 godzin siedzą przed komputeremi udają że coś robią. Uwazają że jak masz za dużo gotówki w kasetce to okradasz klientów. Zadnego słowa przepraszam-nie to miałam na myśli; lepiej zwolnić pracownika niż przyznać się do błędu. Przecież one są nieomylne. Łamią Kodeks Pracy

pracownik

Łamią Kp - m.in. art. 97 Kp

anonim

Gorąco polecam pracę na PF w Auchan Wola -i już! Co osoba, to opinia - każdy ma swoją, Jeden dział, 2 osoby, różne podejście do pracy i zadowolenie z niej.

kts

2000 brutto, premia za wyniki sprzedaży (czyli coś, na co nie masz wpływu) - uzyskanie jej jest raczej mniej prawdopodobne niż bardziej...

kts

Zarobki marne to znaczy nieco ponad płacę minimalną, czyli 2000 brutto. Kokosy to nie są. Jakieś 1400 z kawałkiem do ręki. Wypłata zawsze na czas - do 10. Możliwość zdobycia premii za wyniki sprzedaży.

Arci

goraco odradzam prace na PF w Auchan Wola-i juz!

Pawcio

A jakie są zarobki na dzień dobry w auchan i jaka jest premia czy jest Takie coś Jak premia??????

leszek

mam mozliwosc pracy jako rzeznik w auchan modlinska lub auchan lomianki pracuje ktos moze jako rzeznik w auchan prosze o rade

kts
@leszek 16.05.2015 09:09
mam mozliwosc pracy jako rzeznik w auchan modlinska lub auchan lomianki pracuje ktos moze jako rzeznik w auchan prosze o rade...

Nie jestem rzeźnikiem, ale pracuję na dziale z rzeźnikami. Praca nie jest szczególnie ciężka, zwłaszcza w sezonie wakacyjnym. Tylko zarobki marne...

cenzura

widzę że nikt tu z Auchan nie piszę wiec ja mam 1950zł brutto + minimalna premia = 1600 netto (Magazyn) Warunki pracy idealne płaca słaba ale co poradzić jak nasz kraj sprzedany

Oferty Pracy

Pracownik Restauracji KFC Auchan Wrocław 2014-11-10 Żródło: Gowork.pl Wrocław (dolnośląskie) Zdobądź doświadczenie zawodowe w międzynarodowej sieci restauracji KFC! KFC AUCHAN WROCŁAW POSZUKUJE PRACOWNIKÓW Masz ogromne pokłady pozytywnej energii? Jesteś osobą otwartą i komunikatywną? Masz ochotę na ciekawe wyzwania? Jeśli tak, ta praca jest właśnie dla Ciebie. CO OFERUJEMY? Pracę na stanowisku Pracownik Restauracji w restauracji KFC AUCHAN WROCŁAW!   oraz: pakiet profesjonalnych szkoleń ciekawą, stabilną i pełną wyzwań pracę

były
@Oferty Pracy 05.12.2014 19:35
Pracownik Restauracji KFC Auchan Wrocław 2014-1...

ciekawe ,czy na recepcji PF dalej taka sitwa i podzaiał na lepszych i gorszych?1

Luna

Pracuję od kilku tyg w częstochowie na Kasie. Auchan północ po rembrandingu . Jestem bardzo zadowolona. praca na pół etatu. max 7h na kasie. Przerwa w tym czasie obowiązkowa. Atmosfera między pracownikami bardzo dobra. Brak umów śmieciowych, co jest ważne.

Piotrek

starych kierowników powinni pozwalniać, kombinują i tyle wam powiem.

zainteresowana

czy warto pracować na magazynie ,mam ukończone wózki widłowe i chętnie bym tam podjął pracę, bo mam blisko.

Igor

A jeszcze,prawą ręką Dyrektora na Pradze jest szefowa ochrony ,baba która widzi i słyszy przez ściany ,mimo że wiecznie ją dręczy to robi dobrą minę do złej gry .Baba nie zniszczalna,widzi wszystko ,nie kryje swoich tylko wyciąga konsekwencje .Ale dyrcio kieruje jej oczy w innym kierunku a ona głupia się na to łapie ,i zaczyna się się uczyć od chama który i tak ją zwolni nie mrugnąwszy powieką ,głupia baba a potencjał ma .

xcx
@Igor 08.02.2014 09:51
A jeszcze,prawą ręką Dyrektora na Pradze jest szefowa ochrony ,baba która widzi i słyszy przez ściany ,mimo że wiecznie ją dręc...

czyżby (usunięte przez administratora)wam dokuczał, ja już jestem po.Faceet demolka specjalnie szkolony, niestety musicie cierpiec, ma uznanie na ggórze, szkoda zniszczył wielu ambitnych kierowników, (usunięte przez administratora)

Ruda
@Igor 08.02.2014 09:51
A jeszcze,prawą ręką Dyrektora na Pradze jest szefowa ochrony ,baba która widzi i słyszy przez ściany ,mimo że wiecznie ją dręc...

Zastanawia mnie tylko jedno skoro tak źle jest na King Crosie to dlaczego 80% załogi to ludzie ze stażem powyżej 10 lat

Igor

Achaun przejęło Reale ,Mam nadzieję że przyjrzą się dyrektorom szczególnie na King Crossie na Pradze .Sklep ciężki jak chol.... a dyrektor jak sobie kogoś upatrzy to go dręczy i to nie firm zewnętrznych tylko swoich wew ,A kierownicy to są mobingowani, to ich zmusza do usunięcia pracownika to ich rękami robi różne rzeczy zabronione prawem .Ja tam pracuję i to co widzę przy obchodach ,i jak dyrektor wchodzi na sklep to wszyscy się kulą ,uciekają aby ich nie zobaczył bo zasada jest taka że jak rano do kogoś się przyczepi to już ma przewalone tak po prostu ,władzę pokazuje .Prosty słaby człowiek ,który rządzi bo zastrasza ludzi,klepie ich po plecach a potem im nóż w nie wkłada i nie za to że źle pracuję tylko tak personalnie .Jeżeli ktoś jest .Tak że to Teraz będzie Auchan ,gratuluję zarządowi takich dyrektorów ,nie pytajcie kierowników bo żaden wam nic nie powie,bo to będzie się porównywało do szukania pracy .A facet zmienny jest jednego dnia coś ustali a na drugi zapomniał co mówił i zjeby sie dostaje ,robi się z człowieka debila bo przecież dyrektor ma zawsze rację .Najlepszy sklep w sieci który chyli się ku upadkowi przez dezorganizację

Były pracownik

Pracowałem w ochronie zewnętrznej w Auchan Wola Park nikomu nie polecam. Ludzie są traktowani jak psy. Wyzywanie pracowników przez wewnętrznych to norma. Menager ochorony wewnętrznej to osoba bez jakiejkolwiek kultury osobistej jak i jego podwładni. Poznałem wielu pracowników kas jak i magazynu technicznych itp... Każdy mówił jedno obóz pracy nie praca! Więcej czasu im zajmuje szpiegowanie przez monitoring czy pracownik dobrze pracuje i jak by go uwalić na premii niż zapewnieniu bezpieczeństwa... Szczyt wszystkiego wychodzisz z pracy stoisz na papierosie na parkingu i dostajesz ochrzan co ty tam robisz! Bo w tym burdelu nawet nie wiedzą ze skończyłeś prace! W Polsce nie ma prawa i związków zawodowych jak za granicą! (usunięte przez administratora)

ale

Tylko raz pracowałam i kosztowało mnie to nerwów. Przychodziła też pani od szybkości pracy i nas poganiała. Z osób które zostały zatrudnione w podobnym czasie co ja zostało 1 starsza pani co sobie dorabiała. Najgorszy jest (usunięte przez administratora), wyrzucanie pracowników z firm zewnętrznych wcześniej, bo jest ich za dużo i żenujące stawki godzinowe, które jeszcze byłyby do strawienia gdyby nie to, że nie wiesz ile godzin będziesz następnego dnia. Teraz kiedy mam możliwośc 2x pracować w tej firmie po prostu się boję, że nic się nie zmieniło i stracę znowu czas i nerwy + zarobię na bilet do pracy i mydełko do twarzy i to wszystko i tak-to mnie nie urządza panowie prezesi!

nowy

a jak wygląda praca na magazynie PSŻ, dostałem propozycje ale nie wiem czy warto, czy przełożeni są w porządku i jak wygląda tam praca ...ponoć 6-14 proszę o informacje

mario41

Grafik: wszystkie soboty robocze, jedna niedziela w miesiącu wolna - w zamian jakieś dni wolne w tygodniu. Jeśli sklep ma za duże straty, to pracownicy mają obniżane premie miesięczne. Nadgodziny są niepłatne, trzeba je odebrać wychodząc wcześniej z pracy. Renamenty są zawsze na koniec miesiąca. Z tego co pamiętam nowy pracownik sklepu dostaje 1900 brutto.

warszawa

ile godzin można pracować najwięcej żeby zarobić więcej

gość

Jak często są robione renamenty czy pracownik jest odpowiedzialny za straty na sklepie

GOŚC

jAK WYGLĄDA PRACA ILE GODZIN SIĘ PRACUJĘ JAK MNIEJ WIĘCEJ WYGLĄDA GRAFIK

Pan D.

awwa - 2013-03-11 14:51:30 Witam, Widziałam ogłoszenie że szukają managera kas. Zastanawiałam się czy się zgłosić. Po studiach pracowałam w dużych korporacjach jako specjalista / słodszy manager ale potem miałam przerwę w pracy. Szukam teraz czegoś mniej "eksploatującego". Jaka jest atmosfera? Jak się pracuje? Jakieś widełki zarobkowe?Witam, szukam osoby,która pracuje w punkcie obsługi klienta w Auchan? Osobę z takim doświadczeniem proszę o kontakt na maila (usunięte przez administratora)

awwa

Witam, Widziałam ogłoszenie że szukają managera kas. Zastanawiałam się czy się zgłosić. Po studiach pracowałam w dużych korporacjach jako specjalista / słodszy manager ale potem miałam przerwę w pracy. Szukam teraz czegoś mniej "eksploatującego". Jaka jest atmosfera? Jak się pracuje? Jakieś widełki zarobkowe?

MAnager dziialu zarobki

Witam!! Na jakie wynagrodzenie może liczyć manager poszczególnego działu ?

aha

2zł za godzine plus premia w zeimniakach

Krzysztof

Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie może liczyć "Manager Działu". Z góry dziękuję za dpowiedz

:) anonim

Witam ja mam iść tylko na szkolenie na kasę do auchan w wola parku i boję się po tym co przeczytałem czy ktoś mógł by mi powiedzieć czy dalej jest tam tak strasznie bo mam spędzić tam tylko miesiąć do puki nie otwoża auchan w Łomiankach.

świstak

Ja pracowałem w globalsach na auchan wola niektóre osoby z oka były spoko ale każdy wie Jaka była i jest (usunięte przez administratora) za byle co obcinają godziny. i to nie menager czy senior ale pracownik (usunięte przez administratora)

:) maluch

Pracuje na woli rec. pf i bardzo sobie ta pracę chwale a menago ,normalny człowiek , nie rozumiem tych negatywnych postów .Pracownicy też są sympatyczni :) Pozdrawiam rec PF

aaa

Anonim - 2012-04-19 20:32:34 MAM NADZIEJĘ ŻE FIRMA AUCHAN USTALI NADAWCE TYCH OPINII I OSOBA KTÓRA TO WYSŁAŁA PONIESIE POWAŻNE KONSEKWENCJE POZDRAWIAM Za prawdę chcesz ludzi karać? A wiesz że komuny już nie ma i jest wolność słowa? Niby taka(taki) obrońca auchan a nie podpisała się

serkocz

Witam dziś odszedłem z pracy na ochronie. jestem zadowolony pomimo ze będzie mnie to kosztować. Cóż o samej pracy mogę powiedzieć nie jest zła ludzie z którymi współpracuję się na tym samym poziomie są naprawdę spoko. choć niestety wyniosłość niektórych pracowników wewnętrznych jest nie do zniesienia. trudno jest pracować kiedy słyszy się że za byle przewinienie można dostać karę 5 godzin za free (rekord to propozycja (usunięte przez administratora)obcięcia 24h z wynagrodzenia) bądź stracić pracę. Ale cóż pozdrawiam chłopaków i dziewczyny którzy dają jakoś radę na ochronie oraz wszystkich sympatycznych ludzi których udało mi się poznać. Człowiek człowiekiem a z (usunięte przez administratora) nie będzie pracownika...

Zostaw opinię o Auchan - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan