Opinie o Savi Technologie

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Savi Technologie

woiko

Ja to się zastanawiam czy w ogóle jest szansa na to, zeb znaleźc zatrudnienie u nich, wiecie może? Podobno nie ma nawet rotacji wśród pracowników. Dzięki

Ad Woiko
@woiko 09.09.2016 16:10
Ja to się zastanawiam czy w ogóle jest szansa na to, zeb znaleźc zatrudnienie u nich, wiecie może? Podobno nie ma nawet rotacji...

A skąd Ty masz informacje o braku rotacji? Z rozmowy rekrutacyjnej? Wieść gminna niesie inne wiadomości. Ale na zatrudnienie tam masz szanse. Musisz tylko poczekać,

Estyma
@Ad Woiko 03.12.2016 23:58
A skąd Ty masz informacje o braku rotacji? Z rozmowy rekrutacyjnej? Wieść gminna niesie inne wiadomości. Ale na zatrudnienie ta...

Może warto w mieście zapytać ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

była kandydatka...

Z tego co się zorientowałam to kobiety nie mają co składać CV. Choć byś miała mega kwalifikacje, wiek, doświadczenie w branży, ilość języków jakimi się posługujesz, to i tak wydaje mi się, że wezmą faceta, który by ci mógł kawę robić.

pracownik
@była kandydatka... 19.08.2016 17:12
Z tego co się zorientowałam to kobiety nie mają co składać CV. Choć byś miała mega kwalifikacje, wiek, doświadczenie w branży,...

Wydaje Ci się:) właśnie zostały zatrudnione dwie.

Lidia

@Obecny pracownik Dobrze słyszeć. To co w takim razie zmieniło się w ostatnim czasie, co spowodowało, że pracuje Ci się lepiej? To bardzo pozytywna wiadomość. Jakie aktualnie dostrzegasz plusy swojego zatrudnienia w Savi Technologie?

pracownik
@Lidia 03.11.2017 11:52
@Obecny pracownik Dobrze słyszeć. To co w takim razie zmieniło się w ostatnim czasie, co spowodowało, że pracuje Ci się lepiej?...

Mogę mówić tylko za siebie, jak dla mnie: ciekawa praca, zgrany zespół, luźna atmosfera, wynagrodzenie ponad przeciętną.

A

Te opinie są tak negatywne, że nie wiem czy aplikować do tej firmy...

Obecny pracownik
@A 22.10.2017 21:25
Te opinie są tak negatywne, że nie wiem czy aplikować do tej firmy...

Stare dzieje, różne opinie, dzisiaj w firmie jest spokój i pracuje się dobrze.

Lidia

@Ad Woiko jesteś pracownikiem firmy? Wszystkie osoby poszukujące pracy na pewno chętnie dowiedzą się, jak wygląda w praktyce sprawa rotacji wśród pracowników. Aktualnie nie widać ofert pracy, co może sugerować jej brak, ale opinia pracownika firmy jest tu jednak najcenniejsza.

Inzynier

Jakiesa widelki cenowe na stanowisku inzyniera sprzedazy ??

E tam ...

Eee tam, co tu pisać? Wszystko już zostało napisane o tej firmie więc nie ma co powtarzać ... tyle że masa opinii została usunięta - pewnie ze 40%. Lepiej popytać pomiędzy znajomymi .... na pewno coś się dowiesz.

fjolek

Jak zarobki na stanowisku inzyniera sprzedazy? Da sie zyc?

fiolek

Pytanie o zarobki na stanowisku Inzyniera Sprzedazy? Jak to wyglada?

chętny

Kamila, spóźniłem się, czy będziecie jeszcze rekrutować do serwisu? Widzę, że szukacie ludzi, ile osób pracuje w serwisie? 10? 20? Więcej? To są istotne informacje.

chętny

Kamila, spóźniłem się, czy będziecie jeszcze rekrutować do serwisu? Widzę, że szukacie ludzi, ile osób pracuje w serwisie? 10? 20? Więcej? To są istotne informacje.

Kamila

@Adam, obecnie prowadzimy rekrutacje na Inżyniera Serwisu. Ogłoszenia pojawiają się na pracuj.pl. Niewykluczone, że w najbliższym czasie firma będzie prowadziła jeszcze jakieś inne rekrutacje.

Kamila

@kuba, doświadczenie na stanowisko Inżyniera Serwisu nie jest wymagane. Firma daje dość długi czas na przyuczenie podczas, którego stara się zapewnić wszystkie niezbędne szkolenia. Często zdarza się jednak tak, że osoba może przejąć pełen zakres odpowiedzialności wcześniej. Wówczas na wniosek tej osoby tak się dzieje. Widać, że firma stara się budować bardzo dobry zespół ludzi, którzy będą umieli ze sobą współpracować i trzymać pewien standard. Trudniej jest to osiągnąć rzucając nową osobę na głęboką wodę.

Nick
@Kamila 20.03.2016 13:39
@kuba, doświadczenie na stanowisko Inżyniera Serwisu nie jest wymagane. Firma daje dość długi czas na przyuczenie podczas, któr...

Kamila,czy ty czytasz to co piszesz? Jak osoba z wykształcenia historyk, etnolog nie wiem muzyk, opanuje zakres z podstaw elektryki w parę miesięcy, wyślecie go na szkolenia jest gotów do serwisowania systemów przeciwpożarowych, które zabezpieczają mienie za kilka, kilkanaście a czasem nawet kilkadziesiąt milionów? A gdzie logiczne myślenie podczas układania algorytmów sterowania?. Gdzie odporność na pracę pod presją czasu? groźbą kar finansowych? Świadomość odpowiedzialności w tych pracach? Centrala pożarowa to nie zepsuty "Rubin",że walnęłaś ręką w obudowę i zaczął działać, bo poluzowała się lampa. Owczarek niemiecki, zanim trafi do opieki nad inwalidami musi przejść ok 2 letnie szkolenie. Tak, dwa lata musi się szkolić jakie podać kapcie, który jest pilot od TV a który od dekodera. Więc proszę nie pisz, że gdy osoby z wykształceniem humanistycznym opanują w kilka m-cy zakres elektryki, elektroniki i programowania po okresie próbnym zostają "inżynierami serwisu". Osobom po studiach technicznych zajmuje kilka lat opanowanie zakresu tej branży zanim się staną samodzielnymi serwisantami.

Kamila

Proponuję, żeby osoby uporczywie piszące krytycznie i starające się popsuć dobry wizerunek firmy, zajęły się swoją obecną pracą. Nam się pracuje dobrze. Krytykując firmę krytykujecie również nas – osoby, które w tej firmie pracują. Wspomnę również, że rekrutacje trwają i będą trwać, bo firma się rozwija.

Odp. Kamila
@Kamila 16.03.2016 09:30
Proponuję, żeby osoby uporczywie piszące krytycznie i starające się popsuć dobry wizerunek firmy, zajęły się swoją obecną pracą...

Kamila, jak zwykle zaskakujesz wypowiedziami. Nikt nie krytykuje pracowników. Jestem przekonany, że dotychczas wszyscy byli (i są) zaangażowani 110% w pracę a partaczy nie spotkałem. Gowork to portal wymiany informacji dla szukających pracy. Niestety masa opinii jest usuwana i to nie daje pełnego obrazu a to jest nieuczciwe. Gdy idę chodnikiem i wdepnę w kupę to ostrzegam innych o tym. Czy posłuchają czy nie, to ich sprawa. Właściciel chodnika może mówić, że to czekolada ale to kwestia smaku a nie faktu. Chyba uczciwie by było gdyby potencjalny pracownik miał możliwość znalezienia różnych opinii. Nikt tu pustych i głupich uwag nie wypisuje. Jeżeli piszesz o rozwoju to jak to wygląda w praktyce? O ile wzrosła sprzedaż w ostatnich latach? O ile etatów rozwinęła się firma? O ile wzrosły zyski? Rentowność itd. A we wpisy chętnych do pracy, chwalących firmę to chyba nawet prezes nie wierzy. Ile jest ocen a ile widocznych opinii dot. firmy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ad Ignp

To jest wpis firmowy.

Ad Fefe

A co Ty wiesz o zwalnianiu? Powody zwalniania były tu wiele razy opisywane ale dziwnym trafem szybko znikają, pozostają tylko wpisy firmowe. A serwisant to już chyba trzeci w ciągu ostatnich 12 miesięcy? Czy naprawdę jest tylu partaczy i nieudaczników na rynku pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Mariusz

@nurek, nigdy nie pracowałem w dziale sprzedaży i tutaj też jestem w zupełnie innym dziale, więc trudno mi coś mówić na temat pracy na takich stanowiskach. Ale w rozmowach z ludźmi z handlowego nie słychać jakichś szczególnych narzekań. Pracują już dłuższy czas i chyba się nigdzie nie wybierają, więc warunki prawdopodobnie im odpowiadają. Wiadomo – zawsze się można do czegoś przyczepić, ale nie ma takich miejsc pracy gdzie wszystko jest tak jak sobie wymarzymy. Branża jest ciekawa i nie aż tak bardzo skomplikowana, więc dla osoby bez doświadczenia wdrożenie się w temat nie powinno stanowić większego problemu. W sprzedaży jak wszędzie indziej – jeżeli dobrze robisz swoje, widać tego efekty i nie narzekasz z byle powodu to jest ok i nikt cię z dnia na dzień nie zwolni.

Mariusz

pracuję w ST już od kilku lat i uważam że nie ma co narzekać. to że były częste zmiany personalne to prawda, ale były one spowodowane różnymi czynnikami leżącymi zarówno po stronie pracowników, którzy odchodzili sami, jak i po stronie pracodawcy, który chcąc stworzyć dobrze funkcjonujący zespół zwalnia osoby, które nie sprawdzają się na swoich stanowiskach. nie widzę w tym nic dziwnego. może poza tym, że prezes często nawet w takich przypadkach wykazywał dużo cierpliwości dla tych ludzi. poza tym na skutek tych wszystkich zmian personalnych obecna ekipa w ST to naprawdę zgrany zespół fajnych ludzi, którzy umieją (może nawet lubią) ze sobą współpracować.

anonim

(usunięte przez administratora)

chętny 2

Nie ma co czytać tych peanów. Ludzie: popytajcie innych z branży. Byłych pracowników jest bardzo dużo - właśnie odchodzą kolejni. Dlaczego? Firma stabilna? Ciekawe czy to samo mówią Ci co tam pracowali. Można się domyślać kto tak wychwala te warunki, premie i pakiety. Gdyby tak było to dlaczego tylu jest "byłych". Jeżeli tam jest tyle miodu to skąd taka rotacja?

Pracownik
@chętny 2 21.02.2016 21:01
Nie ma co czytać tych peanów. Ludzie: popytajcie innych z branży. Byłych pracowników jest bardzo dużo - właśnie odchodzą kolejn...

Jakoś Ci co pod swoją opinią nie boją się podpisać, piszą dobrze. Może nie warto tak się ukrywać pod 8 nikami i warto szczerze napisać, co boli po latach...Szanowny Panie Były o wielu nikach. A rotacja jak rotacja, odchodzi jeden projektant, zatrudniają nowego. Jak będzie chciał, to się wypowie dlaczego.

mario

Pracowałem parę dobrych lat w Savi, i była to dobra szkoła życia. Firma stabilna, oferująca przyzwoite zarobki, stosuje system premiowania w postaci pakietów medycznych i sportowych, oraz indywidulane premie uznaniowe, uzależnione od doświadczenia i kompetencji. Atmosfera w pracy luźna, ludzie z którymi pracowałem na przestrzeni wielu lat nietuzinkowi. Pozdrawiam wszystkich byłych (również poza krajem) i obecnych pracowników :) Mariusz

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotr

Obecnie prowadzona jest rekrutacja na stanowisko projektanta instalacji alarmu pożaru i sterowania gaszeniem. Wymagane jest aby kandydaci posiadali wykształcenie wyższe techniczne umożliwiające uzyskanie uprawnień bez ograniczeń w specjalności instalacyjnej w zakresie sieci, instalacji i urządzeń elektrycznych.

Paweł D. Dembik

Pracowałem w ST w latach 2012-2013. Jak w każdej w firmie raz było lepiej a raz gorzej, jednak to co mogę powiedzieć na pewno, to że warunki można negocjować indywidualnie, pensje były zawsze płacone w terminie a współpracownicy to mega kozacka ekipa. Wszystkich serdecznie pozdrawiam!

chętny

Ja tam posprawdzałem, popytałem wkoło i dziękuję bardzo. Branża mała i ludzie się znają, wystarczy popytać. Firma ma ugruntowaną opinię. Dziękuję, bajki oglądam i słucham wieczorem z dzieckiem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracowałam

Płacą więcej... :)

chętny

No właśnie: ja też znalazłem ogłoszenie, że szukają serwisanta.Wiem, że szukali rok temu, pół roku temu a teraz też szukają. O co chodzi? Czy to jest rotacja w firmie? Nie wiem co o tym myśleć a może byłbym chętny. Może ktoś się wypowie?

pracownik
@chętny 16.12.2015 10:31
No właśnie: ja też znalazłem ogłoszenie, że szukają serwisanta.Wiem, że szukali rok temu, pół roku temu a teraz też szukają. O...

Dużo jeżdżenia, nie wszystkim pasuje, ale jeden co odszedł już chciał wrócić, więc nie może być tak źle.

karolek

Nie przejmuj sie, tam ciagle kogos szukaja

pracowałem

Pracowałem i nie wiem o co chodzi w tej firmie. Wszystkie opinie negatywne się potwierdziły niestety. Szkoda! Jest potencjał ale podejście do ludzi fatalne. Szkoda!

Do Savi Technologie

Szefostwo firmy na pewno jest dumne z tego co robi niezmiennie od wielu lat - inaczej by zmieniło swoją politykę. Dlatego nie rozumiem blokowania i usuwania wpisów na temat pracy.

Paweł Krawczyk

Byłym i obecnym pracownikom życzę wszystkiego najlepszego w nowym 2015 roku.

Savi Technologie
@Paweł Krawczyk 31.12.2014 17:17
Byłym i obecnym pracownikom życzę wszystkiego najlepszego w nowym 2015 roku.

W imieniu wszystkich pracowników, byłych i obecnych, dziękujemy za życzenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Paczek jako takich nie było, ale firma zafundowała nam wyjście do Masali na Rynku (restauracja kuchni indyjskiej).

Stonowany

Praca na stanowiskach technicznych w tej branży jest bardzo specyficzna. Ciężko określić czy warto polecić czy odradzić. Trzeba mieć predyspozycje - ogromną dyspozycyjność (zazwyczaj 5-dniowe delegacje i to bynajmniej nie z 8-godzinnym dniem pracy), odporność na stres (nagłe wyjazdy, zmiany planów, częste pretensje - czy uzasadnione czy nie tego tutaj nie oceniam). Osoby z podobnych stanowisk wiedzą o co chodzi, niemniej jednak Savi na rynku krajowym wyróżnia się całkiem niezłymi zarobkami (chociaż jak zawsze apetyt rośnie...) i nie najgorszym traktowaniem pracowników (choć to kwestia subiektywna patrząc na niektóre opinie). Jeśli ktoś chce rozpocząć tutaj przygodę z branżą niskoprądową lub ogólnie - techniczną - to ja polecam. Pierwsze pół roku to po prostu ostre i dynamiczne wdrażanie. Przy sporej dawce samozaparcia i umiejętności ogólnotechnicznych można dać radę. Ważne też żeby tę pracę lubić :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Savi Technologie sp. z o.o.

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą zatrudnienia. Pracownicy po trzymiesięcznym okresie próbnym zatrudniani są w oparciu o umowę o pracę na czas nieoznaczony. Naturalnie wszelkie składki odprowadzane są w przewidziany prawem sposób. Oferujemy również inne świadczenia dla pracowników. Szczegółowe informacje zamieszczane są w ogłoszeniach. Obecnie zakończyliśmy już rekrutację na stanowisko Technika Serwisu. Zapraszamy do uczestnictwa w kolejnych procesach rekrutacyjnych.

Savi Technologie sp. z o.o

Dokładamy wszelkich starań, aby podczas rekrutacji wybierać kandydatów, co do których jesteśmy przekonani, iż chcemy z nimi podjąć trwałą współpracę. Zatem sytuacje, w których po okresie próbnym z pracownikiem nie zostaje przedłużona umowa, zdarzają się bardzo rzadko.

anonim

(usunięte przez administratora)

Savi Technologie sp. z o.o.

Poszukujemy obecnie osoby na stanowisko Technika Serwisu, zainteresowane osoby mogą przesyłać swoje CV na adres rekrutacja@savitechnologie.pl. Praca Technika Serwisu ma charakter wyjazdowy, a więc jej czas zależny jest od ilości i natury zgłoszeń. Naszym pracownikom oferujemy konkurencyjne wynagrodzenie, umowę o pracę na czas nieokreślony oraz pakiet świadczeń dodatkowych.

Też były

Rzeczywiście zwalnianie kolejno 20 osób przy kilkunastu (nie 20) etatach to bzdura. Takich bzdur jest tam dużo więcej i nikt w nich sensu nie widzi - to fakt. 20 osób to tylko gdy licznik był włączony. Wątek auta pojawił się nie z powodu zazdrości czy frustracji ale z innego, osiągniętego zresztą celu. Prezes niech jeździ czołgiem jak ma ochotę - jego pieniądze i nikomu nic do tego.

Pracownik

A ja pracuję i jestem zadowolony. I nikt z przyjętych w ubiegłym roku nowych pracowników ani nie odszedł, ani nie został zwolniony, pisanie o 20 zwolnionych osobach w 20 osobowej firmie to przecież bzdura. Też radzę pracy poszukać, a nie frustrację na forum wylewać, że prezes dużym samochodem jeździ.

nawet nie były
@byly 13.10.2014 16:54
a serwisant wam się nie zwolnił ?

zwolnił to się zwolnił, na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drążyć temat?

matołek...
@byly 13.10.2014 16:54
a serwisant wam się nie zwolnił ?

z tego co pamiętam to nie był zbyt lubiany i zapewne były osoby które się cieszyły z tego faktu.

Ja

Czasem się odchodzi bo w firmie nie da się pracować "spokojnie" lub poprostu nie jest warto się poświęcać.

były

bo przede mną "odeszło" 19tu,a ja byłem dwudziestym.

nawet nie były
@były 10.09.2014 13:38
bo przede mną "odeszło" 19tu,a ja byłem dwudziestym.

a możesz napisać jak ty to ująłeś dlaczego "odszedłeś"? a może wyleciałeś aż gwizdało za tobą i teraz wypisujesz głupoty, są tylko dwa powody dla których się "odchodzi" z pracy 1. to że pracownik dawał ciała zaniedbywał obowiązki, działał na niekorzyść firmy 2. zmienia się pracę dla lepszych warunków (co przy obecnym rynku pracy nie jest trudne). Szefa na starcie według krążącego stereotypu nie trzeba lubieć, i vice versa, który prezes, kierownik, byle jaka osoba na rozmowie kwalifikacyjnej nie cukruje firmie? zamiast siedzieć na goworku idź lepiej liście pograb bo już zapewne pospadały na trawnik a później spadnie śnieg to będziesz miał okazje aby podnieść swoje kwalifikacje...

Kamilka
@były 10.09.2014 13:38
bo przede mną "odeszło" 19tu,a ja byłem dwudziestym.

"byłych" jest wielu, zapowiada się że będzie jeszcze więcej takich obób. Środowisko pracy jest nie najgorsze, jednak jedna osoba psuje całą pozytywna aurę firmy, przez wielu nazywana "księżną" lub "trolem" jak kto woli. Długo by opowiadać o sytuacjach ale to nie miejsce na to.

były

Jeśli w ciągu dwóch lat "wymienia" się dwadzieścia kilka osób a zatrudnionych jest kilkanaście tzn. że nie może być ok. Są firmy na go work, które mają więcej pozytywnych opinii niż negatywnych. (usunięte przez administratora)

Były

Firma godna polecenia z dobrym i własnym produktem, który nawet przy trochę kulejącym marketingu łatwo było sprzedać. Wypłata była zawsze na czas.

Były
@Też były 23.07.2014 23:30
A to ciekawostka! Szczególnie "godna polecenia! To dlaczego jesteś "Były"? Ja jestem "też były" ale ni...

W moim przypadku to proste tzn.zarabiam podobnie, ale płatne w funtach. A o jakim sprawdzaniu faktów mówisz ?

polokolo
@Były 24.07.2014 09:08
W moim przypadku to proste tzn.zarabiam podobnie, ale płatne w funtach. A o jakim sprawdzaniu faktów mówisz ?...

sądzę że ty jako jedyny (bądź -na) piszesz negatywy na temat tej firmy pod różnymi nickami, tylko czemu ma to służyć? sprawdzanie faktów... mówisz o opiniach na gowork? to ma być wyznacznikiem dla przyszłych ludzi którzy szukają pracy? i co? np. wysyłam CV idę na pierwszą rozmowę (bo nie wiem jaka firma)dowiaduje się nazwę firmy, pędzę do domu wchodzę na stronę internetową, ale przypadkiem napotykam się na opinie na tej stronie (opinie pracowników którzy zostali zwolnieni bo nie dawali sobie rady z obowiązkami i się mszczą wszystkie możliwe sposoby, wypisują pod różnymi nickami bo są tchórzami żeby podpisać się imieniem i nazwiskiem wtedy byłoby wiadomo dlaczego odszedł z pracy ) i zapraszają mnie na kolejną rozmowę a ja odmawiam bo widziałem opinie ludzi bez ambicji na tej stronie. ŻENADA !!!

icek

niestety cągle odchodzą kolejne osoby - nic się nie zmienia

Pitagoras

No dobra, atmosfera jest wazna, ale chyba to nie powód dla którego mieliby zamykać Savi, czy miałoby upaść, tu dochody się liczą.

patriota

Naprawdę w Savi Technologie jest tak, jak napisał Krasnal? bo nie brzmi to zbyt optymistyczne, a miałem firme za dobrą.

Samomaso

A o co pracownicy tak szczerze są posądzani? Czy rzeczywiście są jakieś aspekty w pracy do których można mieć z czystym sercem zastrzeżenia?

Icek

Będzie 11 w tym roku ?

adam

Były2, ( usunięte przez administratora ) czy miałeś jakieś problemy z dostaniem pieniędzy za wykonaną pracę?

Były2
@adam 07.10.2013 20:30
Były2, ( usunięte przez administratora ) czy miałeś jakieś problemy z dostaniem pieniędzy za wykonaną pracę?...

Drogi Adamie: pytasz tak jak gdybyś był pracownikiem tej firmy. Jeżeli tak jest to nie zadawaj pytań retorycznych. A może pracujesz w Savi Technologie ale nie jesteś pracownikiem?

Anonim

Jaki typ umowy daje Savi Technologie Wrocław/Psary?

Pracownik

Odpowiadam na pytanie o atmosferę i wyrozumiałość szefa: atmosfera jest cudowna, motywujemy siebie nawzajem a najbardziej motywuje nas prezes comiesięcznymi premiami dodatkowymi. Co miesiąc przez kilka dni, około 5-tego, żyjemy emocjami: kto w tym miesiącu zostanie wyróżniony premią specjalną. Prezes jest jak Ojciec: surowy ale wyrozumiały. Zawsze możesz przyjść i porozmawiać - zawsze pomoże i wytłumaczy ale i tak każdy wie co robić - na wszystko są spisane procedury postępowania i regulaminy stworzone przez naszego dyrektora - wystarczy je stosować. ( usunięte przez administratora )

byly

Mi się tez nie wszystko podobało ale pensje na czas były zawsze i nigdy nikt mnie nie oszukał.

Andrzej

Na podstawie powyższych opinii nie zdecydowałem się aplikować do tej firmy.

Andrzej

Kierownik realizacji .

Zostaw opinię o Savi Technologie - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Savi Technologie