Brasco
492

Opinie o Brasco

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brasco

Konrad

Może znajdzie się ktoś kto pracuje w agencji i podpowie jak zaczepić się ?

Szkutnik

Witam czy ktoś pracował na yachtach w plymouth czy to prawda ze jest 19 funtów i ile wychodzi netto za tydzień

Humen
@Szkutnik 11.01.2018 10:45

Ja na jachcie nie pracowałem ale średnio na tydzień wychodziło 550 funtów.

Lech

Byłem na spotkaniu rekrutacyjnym dla lminaterów oraz stolarzy w Gdańsku 14. 04.Spokojna atmosfera to przede wszystkim.Obecna była pani z działu HR Princess Yachts, kierownictwo.oraz Polacy którzy pracuąją tam kilkanaście lat.Rozmowa odbywała się bezpośrednio z kierownikiem w obecności tłumacza, a to świadczy że oferta jest konkretna.Spotkanie oceniam na wysokim poziomie .Nie mogę zapomnieć o poczęstunku .jestem mile zaskoczony .

krzys
@Lech 17.04.2018 13:38

czy pracujesz juz u w Princess Yachts.możesz podzielic sie warunkami jakie obowiązują.płacowe,mieszkaniowe itp.

Patrycja

@Lech, czy podjąłeś zatrudnienie w firmie Brasco? Jakie są Twoje początkowe odczucia? Jaki rodzaj umowy oferuje firma? Co z benefitami? Podaj proszę jak najwięcej szczegółów, które będą przydatne potencjalnym kandydatom.

Patrycja

Większość opinii w tym wątku jest pozytywna, jednak dotyczą one głównie pracy poza Polską. Brasco ma też oferty w kraju. Czy ktoś z was pracuje w ojczyźnie i może się wypowiedzieć, czy rekrutacja również przebiega tak sprawnie, można liczyć na wsparcie i warunki są porównywalne do tych zagranicznych?

Administrator

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Brasco? Dajcie znać, co o tym sądzicie. W ten sposób możecie ułatwić innym podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Pawel

Zostalem zwerbowany do Anglii jako stolarz we wrzesniu.Pojechalismy grupa 7 osobowa do Plymouth i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony z roboty, nie mowiac o miescie ktore przypomina Gdansk. Kasa taka jak obiecali, ja wybralem 13,54 Ł za godzine takze jest dobrze.warunki mieszkaniowe nawet dobre chociaz trzeba wspomniec ze hotel w ktorym jestesmy jest remontowany , troche halasu czasem jest. Jakby ktos hcial jakies informacje to piszczcie.

Janko
@Pawel 27.11.2017 12:21

no Fajnie kiedy dostałeś odpowiedz o zatrudnieniu ? Pomagają w organizacji transportu czy na własna rękę ?

Staszek

Byłem na testach dla lakiernika ale z lakierowaniem nie miało to nic wspólnego. Oni chyba nie wiedzą czym zajmuje się lakiernik . Porażka.

Grzegorz
@Andrzej 24.01.2018 20:40

Możecie napisać coś więcej jak to wygląda i generalnie kogo szukają - ja jestem elektrykiem i rozważałem ich ofertę z Anglii. Pozdrawiam. Grzegorz.

Tadeusz

Pracuję w Niemczech jako kierowca na naczepie od prawie roku, jestem zadowolony z pracy. Tę prace dostałem dzięki pani Oldze, której bardzo dziękuję. Pani Olga zawsze służy pomocą w miarę swoich możliwości. Polecam jej usługi, ponieważ pracując tam nie znając języka, jest trudno, a pani Olga zawsze pomoże w trudnych sytuacjach.

Ltd

Jest ktos kto pojechał na jachty za 19 £ jestem zainteresowany wlasnie tą formą

Zbyszek
@Ltd 18.12.2017 18:52

Ja także chciałbym sie coś więcej dowiedzieć

Slawek

Witam mam na imię Slawek pracujemy z kolega w Niemczech co do obsługi przez panią Olę jesteśmy bardzo zadowoleni jest bardzo miła i zawsze służy pomocą Polecam

Lukas

Czesc, polecam wam brasco pracuje w niemczech od nich, jestem kierowcą CE. Jestem bardzo zadowolony wkoncu trafilem na dobrego pracodawce,Pani Olga jest wspankala dziękuję za pomoc !

Andrej1

No mnie też odpowiadają ich warunki. Po prostu dotrzymuja umowy. Mam też możliwość rozwijania się w swoim zawodzie więc jak najbardziej na plus

Bajlo1

Stawki mają bardzo atrakcyjne, ja ogolnei wolalbym pracować w Polsce no ale za granica zaczynają sie prawdziwe pieniądze więc uważam ,że taki roczny wyjazd i potem powrót jest całkiem ok. Ja tak wyjechalem do Angli z Brasco i zarobiłem na dobry samochod.

WWW123
@Bajlo1 25.11.2017 19:40

Opinia chyba pisana na zlecenie brasco

BUMBLEBEE

ktos myslal nad praca operatora cnc w anglii?

Brasco
pracodawca
@BUMBLEBEE 21.11.2017 13:53

Witam, Poszukujemy operatorow CNC do drewna do stoczni w UK - stawka 13,54 GBP brutto /h, badz zatrudnienie na kontrakcie 19,00GBP brutto h. Irlandia- Programisci / tokarze/frezerzy - stawki od 28.000 GBP rocznie - 35.000GBP. Anglia- ustawiacze tokarze/frezerzy /MAZATROL- 12,50 GBP brutto/h. Pozdrawiamy Team Brasco

Barello

Ja dopiero jestem po rozmowie u nich w agencji ale wszystko jest na poziomie. Teraz czekam na przydzielenie mnie na odpowiednie stanowisko. Kilka ofert już jest i wszystkie wydają się być atrakcyjne.

Tymon

ja polecam brasco - ja od kilku miesięcy pracujeę od nich w Niemczech na produkcji,wywiazali sie z umowy, można na nich polegać

Amigoo

Ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń, do pracy wyjeżdżam w przyszłym roku , póki co jeszcze chodzę na ich szkolenia językowe. Moim zdaniem są godni polecenia

Tomasz Ostrowski

Wystawiają ogłoszenie na OLX z informacją o braku wymagań co do języka niemieckiego, po czym Pani o z rekrutacji wmawia kandydatowi, że ogłoszenie nie istnieje (połączenie wykonano prosto z aplikacji), i język jest wymagany. Rekrutantka daje do zrozumienia, że uważa osobę dzwoniącą w sprawie pracy za idiotę. Już na starcie wychodzi brak profesionalizmu i przedmiotowe podejście do człowieka.

Coco Chanel
@BRASCO 30.10.2017 09:53

Proszę się nie przejmować tą opinią. Malkontentów nie brakuje w naszym kraju. Skoro potencjalny kandydat nie potrafi zrozumieć, iż proste pomyłki po prostu się zdarzają to wydaje mi sie, że jest osobą trudną we współpracy.

Jonaso

Wszystko tak jak w umowie, znalazlem prace na caly rok teraz wracam na swieta do domu. Pewnie jeszcze wyjade z nimi za praca w przyszlym roku

Adino

Mój znajomy ze studiów chyba wyjezdzal z nimi za praca jako stolarz. Byl bardzo zadowolony i wkoncu dorobil sie troche. Mysle ze mozna im zaufac

Kandydat

Widzę sporo pozytywnych opinii. Przynajmniej z tego roku. Zastanawia mnie jednak dlaczego mimo pozytywnych opinii agencja ma tylko 3/6 punktu reputacji?

peter

A czy ktoś pracował przez Brasco jako stolarz w Plymouth. Proszę o info.

Patrycja

Przypominam o zachowaniu kultury wypowiedzi. Nie jest to miejsce do atakowania, czy też obrażania innych użytkowników wątku. Ważne, by zamieszczane opinie były merytoryczne i zgodne z regulaminem. Pomoże to m.in. osobom, które zastanawiają się nad wyborem Brasco jako swojej przyszłej agencji pracy.

Blitz

Brasco jest w porzadku, pojechalem za ich poleceniem do pracy w Niemczech jako hydraulik, wszystko ok.

Hajto

Wszystko zgodnie z umową, mili pracownicy i uczciwy zarobek. Polecam

Limka

No teraz język to ważna sprawa bo się zawsze przydaje. Mnie tam warunki pracy od brasco odpowiadają

Nesti2

Ja byłam na wyjeździe z polecenia brasco pół roku temu na kilka miesięcy. Wróciłam mniej więcej półtora miesiąca temu i szczerze mówiąc jestem zadowolona bo zarobiłam więcej niż w Polsce za prawie 3/4 roku. Nawet języka się poduczyłam :D

Patrycja

@Jablecznikdziękuję za odpowiedź. To też ważne, że po wyjeździe warunki zatrudnienia są takie jak przedstawione w biurze. Ktoś jeszcze również miał tak dobre doświadczenia podczas współpracy z Brasco?

Jablecznik

@Patrycja co do przygotowań musisz po prostu mieć chęci. Oni załatwiają zakwaterowania najlepsze w miarę możliwości. Internet tam jest więc kontakt z bliskimi tak czy tak masz. Co do pracy to wszystko najpierw dowiadujesz się od nich w biurze, masz w papierach i nie zdarzyło mi się ,żeby było coś inaczej lub podkoloryzowane. Trzeba chcieć zarobić i być cierpliwym.

Zostaw opinię o Brasco - Zawiercie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brasco