Brasco Recruitment Ltd.

Zawiercie

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 99 ocen.

Brasco Recruitment Ltd.
4 99 6 1

Opinie o Brasco Recruitment Ltd.

anonim

(usunięte przez administratora)

podejrzliwy

no tak, ale ludzie powinni poznac opinie dobre i zle. przegladajacy to forum niewiedzą że gowork oferuje firmom odplatne kasowanie nieprzychylnych komentarzy... (żródło: 1 pozycja w googlu na haslo "zarabianie na hejcie" ) po drugie jak juz ktos znajdzie super robote lepsza niz wszedzie naokolo to niebedzie sie tym chwalil na forum ... Pani z Brasco popatrzy na duze koncerny, nikt na sile nie dodaje pozytywnych komentarzy... a ich nadmiar budzi podejrzliwosc ...

Iwona

@Stolarnia, czyli Twoim zdaniem w firmie Brasco Majchrzyk, Kot Sp. Jawna mają szansę się rozwinąć osoby młode, bez doświadczenia (i nabrać go przy okazji)? W Internecie znaleźć można kilka aktualnych ofert pracy, ale głównie w Wielkiej Brytanii - firma poszukuje operatora CNC oraz stolarza meblowego/montera wyposażenia okrętowego. Czy ktoś z Was jest zainteresowany którymś ze stanowisk?

Jacek

Jak się komuś nie chce pracować to każdy powód jest dobry żeby narzekać!!

Stolarnia
@Jacek 14.01.2018 13:20

Taka oferta jest dobra dla tych co szukają pierwszej pracy.

Mariusz

A pytam dlatego ponieważ posiadam kilkuletnie doświadczenie w zakładach produkcyjnych. Pracowałem na szlifierkach kłowych, otworowych oraz magnesowych na wydziale narzędziowni w Fabryce Silników Elektrycznych. W Anglii już wcześniej pracowałem w latach 2007 - 2009 jako operator pił taśmowych. Chciałbym powrócić na Wyspy jeśli mają państwo wolne wakaty na w/w stanowisko. W ubiegłym roku ukończyłem kurs operatora maszyn CNC . Mógłbym podjąć pracę również jako operator maszyn CNC z tym że chciałbym aby pracodawca przeszkolił mnie na danej maszynie. Rozumieją państwo na kursie uczą tylko teorii z tym że zależy jaki kurs ja miałem tylko teorię a kurs trwał 5 dni. Certyfikat jest ale teraz interesuje mnie praktyka i kontakt z daną obrabiarką. Pozdrawiam.

Brasco Recruitment Ltd
@Mariusz 12.08.2014 16:26

Witam, niestety ale na chwile obecna nie szukamy Szlifierzy, mozna oczywiscie przeslac CV ,i gdyby sie cokolwiek pojawilo bedziemy w kontakcie. Rozumiem ze na kursie uczac tylko teorii, ale klienci poszukuja pracownikow z doswaidczeniem na danym stanowisku. Pozdrawiam

anonymous
@Brasco Recruitment Ltd 18.08.2014 09:39

No i ktoś tym sposobem nie może zdobyć pracy, bo nie ma doświadczenia, a nie ma doświadczenia, bo nie może zdobyć pracy i koło się zamyka. Szukają Państwo po prostu gotowych maszynek do zarabiania dla was pieniędzy i tyle.

Andrzej11

Może ktoś napisać jak wygląda test stolarski przeprowadzany przez firme Brasco? Co jest do zrobienia na tym tescie?

Brasco
@Andrzej11 03.01.2018 20:20

Witam, Test praktyczny będzie trwał około 2 godzin. Przedstawiciel firmy przedstawi Państwu gotowy element wyposażenia jachtu , który będzie do wykonania podczas testu wraz z rysunkiem technicznym. Materiały i narzędzia dostarczone będą przez naszego klienta. Pozdrawiam Katarzyna Makieła Brasco

sllaw

Czy ktoś ma aktualne info na temat pracy jako stolarz w Plymouth? A może ktoś się wybiera tam?

Seba
@sllaw 13.10.2017 22:14

Też bym chciał poznać opinię

Patryk
@sllaw 13.10.2017 22:14

Witam. 20 stycznia będzie rozmowa kwalifikacyjna w Słupsku na stolarza, Warunki ok a jak w rzeczywistości to się okaże. A ty sllaw już wyjechałeś? pozdr

Iwona

Tak jak pisałam wczesniej @rysio, warto spojrzeć na stronę internetowa Brasco Recruitment Ltd. Co prwda nie ma teraz oferty pracy na stolarza, ale jest na hydraulika i tam piszą o darmowym zakwaterowaniu i 14 euro na godzinę. Moze w przypadku stolarza jest podobnie, ktoś moze to potwierdzić?

Rysio

Czy ktoś pojechał do stoczni jako stolarz . Jak tak to jak tam jest z pracą . Jakies info.

Iwona

@Typowe pytałeś już o to bezpośrednio przedstawiciela firmy? Na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje, że proces rekrutacyjny uzależniony jest od rodzaju oferty pracy i wymagań stanowiska, jednak ponad miesiąc, to już długi okres czasu. Kontakt do Brasco Recruitment Ltd. znajdziesz w zakładce na górze strony, bądź klikając w linka http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,248932,0,0,Kontakt

Typowe

Ile trwa proces rekrutacjii w tej agencjii bo czekam ju poltorej miesiaca i nikt sie nieodzywa?

Iwona

@Michałto ważne, że Brasco Recruitment Ltd. dużą uwagę przykłada do procesu rekrutacji. Buduje on w końcu pierwsze wrażenie na temat firmy. A jak inni z Was wspominają swoją rozmowę kwalifikacyjną do Brasco?

Michał

Witam serdecznie Na wstępie chciałem podkreślić jedna rzecz z całego procesu rekrutacji.Mianowicie profesjonalne podejście pani w rekrutacji bardzo pozytywne wrażenie w swojej karierze zawodowej tudzież monterskie i wielu rozmów kwalifikacyjnych nie spotkałem się z taki profesjonalizmem i zaangażowanie z strony rekrutacyjnej.Pozdrawiam

Ariel

Witam szukam pracy jako kierowca C+E mam ADR, interesują mnie oferty pracy od poniedziałki do piątku weekend wolny żadne systemy 3/1 , 4/2 itp. Szukam pracy w okolicach Monchengladbach (+-200km) czy będzie belgia czy holandia czy niemcy nie ma znaczenia. Znam dobrze angielski w mowie i piśmie oraz uczę się niemieckiego zresztą teraz jeżdżę Polska-Niemcy (jakoś sobie radzę z językiem). Czy znajdzie się coś ?

Ariel

Witam poszukuję pracy jako kierowca C+E , C w okolicach Monchengladbach (+- 200 km) może to być holandia, belgia czy niemcy bez znaczenia znam dobrze angielski w mowie i piśmie, niemieckiego uczę jestem na początku przygody z tym językiem ale znam już sporo słówek. Mam ADR. Może to być praca od poniedziałku do piątku w kabinie weekend wolny albo codziennie zjazd do domku, systemy 3/1, 4/2, itp., mnie nie interesują.

Rafał

Miewacie coś dla programistów/operatorów wycinarek cnc (lasery, watejet) w krajach anglojęzycznych?

Iwona

Zamierzasz aplikować do firmy? Aktualne oferty pracy znajdziesz na naszym portalu klikając w zakładkę Oferty pracy lub poniższy link: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,248932,0,0,oferty_pracy Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądała Wasza współpraca z Brasco Recruitment Ltd.

majek

FaktycNie z tym funtem to różnie to wygląda, ale wydaje mi się, że oferta jako Telemonter / Monter wysokościowych instalacji i urządzeń telekomunikacyjnych (Telecom Rigger) jest naparwde dobra i opłacalna.

Manfredzik

Witam, pojawiło się ogłoszenie na suwnicowego w Londynie. Doświadczenie jakieś mam z Niemiec. Ktoś wie, ile można zarobić po potrąceniu za mieszkanie i ewentualnie inne? Bo funciak poleciał a koszty na miejscu raczej nie... I jak tam inne warunki? Z góry dzięki za odp.

rew

Poczekaj @Poznaniak oni dostają bardzo dużo zgłoszeń i czasem może być tak, że zanim to wszystko zweryfikują trochę minie, zawsze można powysyłać jeszcze papiery na innego ogłoszenia w tym czasie

Poznaniak

A co z ogłoszeniem na operatora edm/wedm do Leeds? Wysłałem i cisza. Ten program cam jest mało znany, będzie problem z operatorem w temacie.

hiu83

czy ogloszeenie na stanowisko galwanizera w abroath jest jeszcze aktualne?

anonim

(usunięte przez administratora)

Brasco

Oczywiscie, rekrutujemy Telemonterów do UK.Spotkanie w Warszawie 02.06.2016..prosimy o kontakt zainteresowanych kandydatów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Brasco

Crap dla Twojej wiadomości zostały zaakceptowane 24 osoby z 30:) Było to spotkanie rekrutacyjne,które pozwalało nam wybrac kandydatow, którzy spełniają wymagania,a były jasno określane od samego początku. Miales mozliwosc po części prezentacyjnej,opuszczenia sali,jeśli nie spełniałes wymogów(brak auta,brak wykształcenia kierunkowego,mało doświadczenia) Pomimo Twojego negatywnego komentarza,dziękujemy Ci za poświęcony nam czas.

ignis

Pablo, to nie jesteś sam, bo ja też ze szczerego serca mogę polecić współpracę z Brasco Recruitment Ltd. Firma naprawdę porządna, jeśli coś się dzieje to można liczyć na ich pomoc bez problemu. No i też wachlarz stanowisk na które można się dzięki nim zatrudnić jest naprawdę duży. Sporo ofert wisi na goworku samym w sobie.

Pablo

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Brasco Recruitment. Jestem po kursie niemieckiego,który byl oprganizowany przez firme Brasco i otrzymalem zgodnie z umową pracę w Niemczech jako elektryk. Kontakt z Panią Olgą jest bardzo dobry, można na nią zawsze liczyć! Polecam!

kontakt
@Pablo 28.09.2015 09:33

Mógłbyś podać jakiś kontakt do firmy, bo nie mogę znaleźć.

anonim

(usunięte przez administratora)

psk12

Z chęcią podejmę pracę na stanowisku stolarza meblowego ( głównie monterka ) lub jako monter konstrukcji stalowych.Jako tzw. złota rączka również bez problemu mogę pracować jako monter wykładzin lub paneli PVC. Adres e-mail : psk12@wp.pl.Czekam na kontakt.Pozdrawiam.

kosiu1989

Witam. Czy ogłoszenie o prace operator żurawia wieżowego jest aktualne??? Poszukuję pracy na terenie Anglii jako operator żurawia wieżowego. Pracowałem już w Anglii więc posiadam już national insurance number i konto bankowe. Na własną rękę zdałem państwowy egzamin CSCS nie złożyłem tylko podania o kartę ponieważ wyjechałem do Islandii gdzie znajduję się aktualnie i pracuję na żurawiu w trudnych warunkach atmosferycznych. Ale z miłą chęcią wrócę do Anglii ponieważ jest tam lepiej i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej oferty pracy. Większość formalności mam więc będzie łatwiej dla Państwa. Posiadam również dyplom i kurs na montera rusztowań oraz uprawnienia na wózki widłowe i prawo jazdy kat B i C, jeżeli bedzie taka potrzeba mogę przyjechać własnym samochodem.

ŁukaszM

Wyjechałem z Brasco do Niemiec jako Elektryk. Umowę podpisałem na miejscu w niemieckiej agencji. Wszystko jak najbardziej OK. Stawki, diety, ubezpieczenie, ubrania robocze, narzędzia - konkret!. Ludzie z niemieckiej agencji też bardzo sympatyczni, pomogą, na spokojnie wytłumaczą, jak potrzeba gotówki nie ma problemu. Tak jak było w ogłoszeniu, później w rozmowie telefonicznej, tak jest w rzeczywistości. Wszystko bardzo szybko załatwione. Konkretna firma. Można liczyć na ich pomoc będąc już na miejscu. Oczywiście bardzo dużo zależy od samego pracownika! Nie zapominajmy o tym. Agencja tylko załatwią pracę. Reszta w naszych rękach! Z mojej strony polecam. Pozdrawiam Ł. Matczuk

Julian

korzystalem z ich uslug,nwszystko okej.koordynatora maja w PL ale jakby co to ta Pani co tam pracuje pomaga we wszystkim -Pani Kasia -pozdrawiam ja :)

john

No własnie, czy ktoś korzystał ostatnimi czasy z usług brasco recruitment i jest w pełni zadowolony? Czy w razie problemów agencja pomaga ludziom, czy raczej jest zasada radź sobie sam? W ogóle jak jest tutaj z liczba polaków i czy sa jacyś polscy koordynatorzy? Bo jednak wiecie, najlepiej dogada sie ze swoim.

Zostaw opinię o Brasco Recruitment Ltd. - Zawiercie

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brasco Recruitment Ltd.