Opinie o Brasco Recruitment Ltd.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brasco Recruitment Ltd.

sllaw

Czy ktoś ma aktualne info na temat pracy jako stolarz w Plymouth? A może ktoś się wybiera tam?

Seba
@sllaw 13.10.2017 22:14
Czy ktoś ma aktualne info na temat pracy jako stolarz w Plymouth? A może ktoś się wybiera tam?

Też bym chciał poznać opinię

Iwona

Tak jak pisałam wczesniej @rysio, warto spojrzeć na stronę internetowa Brasco Recruitment Ltd. Co prwda nie ma teraz oferty pracy na stolarza, ale jest na hydraulika i tam piszą o darmowym zakwaterowaniu i 14 euro na godzinę. Moze w przypadku stolarza jest podobnie, ktoś moze to potwierdzić?

Rysio

Czy ktoś pojechał do stoczni jako stolarz . Jak tak to jak tam jest z pracą . Jakies info.

Iwona

@Typowe pytałeś już o to bezpośrednio przedstawiciela firmy? Na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje, że proces rekrutacyjny uzależniony jest od rodzaju oferty pracy i wymagań stanowiska, jednak ponad miesiąc, to już długi okres czasu. Kontakt do Brasco Recruitment Ltd. znajdziesz w zakładce na górze strony, bądź klikając w linka http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,248932,0,0,Kontakt

Typowe

Ile trwa proces rekrutacjii w tej agencjii bo czekam ju poltorej miesiaca i nikt sie nieodzywa?

Iwona

@Michałto ważne, że Brasco Recruitment Ltd. dużą uwagę przykłada do procesu rekrutacji. Buduje on w końcu pierwsze wrażenie na temat firmy. A jak inni z Was wspominają swoją rozmowę kwalifikacyjną do Brasco?

Michał

Witam serdecznie Na wstępie chciałem podkreślić jedna rzecz z całego procesu rekrutacji.Mianowicie profesjonalne podejście pani w rekrutacji bardzo pozytywne wrażenie w swojej karierze zawodowej tudzież monterskie i wielu rozmów kwalifikacyjnych nie spotkałem się z taki profesjonalizmem i zaangażowanie z strony rekrutacyjnej.Pozdrawiam

Ariel

Witam szukam pracy jako kierowca C+E mam ADR, interesują mnie oferty pracy od poniedziałki do piątku weekend wolny żadne systemy 3/1 , 4/2 itp. Szukam pracy w okolicach Monchengladbach (+-200km) czy będzie belgia czy holandia czy niemcy nie ma znaczenia. Znam dobrze angielski w mowie i piśmie oraz uczę się niemieckiego zresztą teraz jeżdżę Polska-Niemcy (jakoś sobie radzę z językiem). Czy znajdzie się coś ?

Ariel

Witam poszukuję pracy jako kierowca C+E , C w okolicach Monchengladbach (+- 200 km) może to być holandia, belgia czy niemcy bez znaczenia znam dobrze angielski w mowie i piśmie, niemieckiego uczę jestem na początku przygody z tym językiem ale znam już sporo słówek. Mam ADR. Może to być praca od poniedziałku do piątku w kabinie weekend wolny albo codziennie zjazd do domku, systemy 3/1, 4/2, itp., mnie nie interesują.

Rafał

Miewacie coś dla programistów/operatorów wycinarek cnc (lasery, watejet) w krajach anglojęzycznych?

Iwona

Zamierzasz aplikować do firmy? Aktualne oferty pracy znajdziesz na naszym portalu klikając w zakładkę Oferty pracy lub poniższy link: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,248932,0,0,oferty_pracy Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądała Wasza współpraca z Brasco Recruitment Ltd.

majek

FaktycNie z tym funtem to różnie to wygląda, ale wydaje mi się, że oferta jako Telemonter / Monter wysokościowych instalacji i urządzeń telekomunikacyjnych (Telecom Rigger) jest naparwde dobra i opłacalna.

Manfredzik

Witam, pojawiło się ogłoszenie na suwnicowego w Londynie. Doświadczenie jakieś mam z Niemiec. Ktoś wie, ile można zarobić po potrąceniu za mieszkanie i ewentualnie inne? Bo funciak poleciał a koszty na miejscu raczej nie... I jak tam inne warunki? Z góry dzięki za odp.

rew

Poczekaj @Poznaniak oni dostają bardzo dużo zgłoszeń i czasem może być tak, że zanim to wszystko zweryfikują trochę minie, zawsze można powysyłać jeszcze papiery na innego ogłoszenia w tym czasie

Poznaniak

A co z ogłoszeniem na operatora edm/wedm do Leeds? Wysłałem i cisza. Ten program cam jest mało znany, będzie problem z operatorem w temacie.

hiu83

czy ogloszeenie na stanowisko galwanizera w abroath jest jeszcze aktualne?

anonim

(usunięte przez administratora)

Brasco

Oczywiscie, rekrutujemy Telemonterów do UK.Spotkanie w Warszawie 02.06.2016..prosimy o kontakt zainteresowanych kandydatów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Brasco

Crap dla Twojej wiadomości zostały zaakceptowane 24 osoby z 30:) Było to spotkanie rekrutacyjne,które pozwalało nam wybrac kandydatow, którzy spełniają wymagania,a były jasno określane od samego początku. Miales mozliwosc po części prezentacyjnej,opuszczenia sali,jeśli nie spełniałes wymogów(brak auta,brak wykształcenia kierunkowego,mało doświadczenia) Pomimo Twojego negatywnego komentarza,dziękujemy Ci za poświęcony nam czas.

ignis

Pablo, to nie jesteś sam, bo ja też ze szczerego serca mogę polecić współpracę z Brasco Recruitment Ltd. Firma naprawdę porządna, jeśli coś się dzieje to można liczyć na ich pomoc bez problemu. No i też wachlarz stanowisk na które można się dzięki nim zatrudnić jest naprawdę duży. Sporo ofert wisi na goworku samym w sobie.

Pablo

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Brasco Recruitment. Jestem po kursie niemieckiego,który byl oprganizowany przez firme Brasco i otrzymalem zgodnie z umową pracę w Niemczech jako elektryk. Kontakt z Panią Olgą jest bardzo dobry, można na nią zawsze liczyć! Polecam!

kontakt
@Pablo 28.09.2015 09:33
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Brasco Recruitment. Jestem po kursie niemieckiego,który byl oprganizowany przez firme...

Mógłbyś podać jakiś kontakt do firmy, bo nie mogę znaleźć.

anonim

(usunięte przez administratora)

psk12

Z chęcią podejmę pracę na stanowisku stolarza meblowego ( głównie monterka ) lub jako monter konstrukcji stalowych.Jako tzw. złota rączka również bez problemu mogę pracować jako monter wykładzin lub paneli PVC. Adres e-mail : psk12@wp.pl.Czekam na kontakt.Pozdrawiam.

kosiu1989

Witam. Czy ogłoszenie o prace operator żurawia wieżowego jest aktualne??? Poszukuję pracy na terenie Anglii jako operator żurawia wieżowego. Pracowałem już w Anglii więc posiadam już national insurance number i konto bankowe. Na własną rękę zdałem państwowy egzamin CSCS nie złożyłem tylko podania o kartę ponieważ wyjechałem do Islandii gdzie znajduję się aktualnie i pracuję na żurawiu w trudnych warunkach atmosferycznych. Ale z miłą chęcią wrócę do Anglii ponieważ jest tam lepiej i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej oferty pracy. Większość formalności mam więc będzie łatwiej dla Państwa. Posiadam również dyplom i kurs na montera rusztowań oraz uprawnienia na wózki widłowe i prawo jazdy kat B i C, jeżeli bedzie taka potrzeba mogę przyjechać własnym samochodem.

ŁukaszM

Wyjechałem z Brasco do Niemiec jako Elektryk. Umowę podpisałem na miejscu w niemieckiej agencji. Wszystko jak najbardziej OK. Stawki, diety, ubezpieczenie, ubrania robocze, narzędzia - konkret!. Ludzie z niemieckiej agencji też bardzo sympatyczni, pomogą, na spokojnie wytłumaczą, jak potrzeba gotówki nie ma problemu. Tak jak było w ogłoszeniu, później w rozmowie telefonicznej, tak jest w rzeczywistości. Wszystko bardzo szybko załatwione. Konkretna firma. Można liczyć na ich pomoc będąc już na miejscu. Oczywiście bardzo dużo zależy od samego pracownika! Nie zapominajmy o tym. Agencja tylko załatwią pracę. Reszta w naszych rękach! Z mojej strony polecam. Pozdrawiam Ł. Matczuk

Julian

korzystalem z ich uslug,nwszystko okej.koordynatora maja w PL ale jakby co to ta Pani co tam pracuje pomaga we wszystkim -Pani Kasia -pozdrawiam ja :)

john

No własnie, czy ktoś korzystał ostatnimi czasy z usług brasco recruitment i jest w pełni zadowolony? Czy w razie problemów agencja pomaga ludziom, czy raczej jest zasada radź sobie sam? W ogóle jak jest tutaj z liczba polaków i czy sa jacyś polscy koordynatorzy? Bo jednak wiecie, najlepiej dogada sie ze swoim.

Mat

Oczywiście tylko telefon , warto najpierw zadzwonić i dopiero wysyłać "papiery" , oferty nie zawsze są aktualne lub rekrutacja zakończona.Inaczej nie odpowiedzą.

gość

Świetna firma , tylko zanim złożysz aplikację zadzwoń, czy ktoś się tam dodzwonił ?

anty farsz

świetna sprawa że firma jest zaangażowana i się wypowiada w swoim imieniu tutaj bezpośrednio na forum, za to wielki dla niej plus i szacun. to ostatecznie przekonało mnie żeby składać do nich n dokumenty i starać się o pracę. mam, w branży doświadczenie więc dostanę jakąś umowę jak wszyscy czy mogę indywidualne warunki negocjować?

boolek

a nie lepiej zadzwonic i zpytac sie teej firmy...naprawde liczysz na to ze ktos ci napisze zadzwon....no brak slow

toka

Witam, jak wygląda wypłata, do ręki,czy na konto? I czy trzeba mieć konto angielskie (pisze o anglii) czy dojdą mi pieniądze na konto w bzwbk?

Brasco Recruitment Ltd
@toka 01.12.2014 10:17
Witam, jak wygląda wypłata, do ręki,czy na konto? I czy trzeba mieć konto angielskie (pisze o anglii) czy dojdą mi pieniądze n...

Wynagrodzenie przelewane jest na konto :), warto zalozyc konto angielskie.

przypadkowy

bardzo miło i dość niespotykanie tu chyba, no chyba że tylko ja się wcześniej nie natknąłem - jest to że na pytania potencjalnych pracowników odpowiada ktoś z firmy potencjalnego pracodawcy, myślę że pomaga to uniknąć plotek i innych takich. Bardzo miło z ich strony tak myślę, oby tak dalej, trzymajcie się

anonim

(usunięte przez administratora)

Brasco Recruitment Ltd

Wszelkie informacje na temat stawek sa podawane bezposrednio kandydatom, ktorzy zakwalifikuja sie do dalszej rekrutacji. Kontaktowac sie mozna na wszystkie podane przez Pana sposoby:), najlepiej wyberac najdogodniejszy dla kandydata. Brasco Recruitment Ltd kieruje kandydata do pracy, umowa podpisywana jest bezposrednio z pracodawca brytyjskim. Do UK rekrutujemy tylko na umowe o prace, nie zajmujemy sie praca tymczasowa w tym regionie. Niemcy- tymczasowa, stala, kontrakt. Pozdrawiam

Brasco Recruitment Ltd

Najlepszym wysjciem jest skontaktowac sie bezposrednio z Brasco. Udzielimy wszelkich informacji Pozdrawiam

Brasco Reruitment Ltd

Witam, Chcialabym sie upewnic czy podpisal Pan umowe z Brasco? Pozdrawiam

maniek

(usunięte przez administratora)

motylek1965

witam czy oferta pracy na montera stolarki okiennej jest aktualna? mój mąż i syn pracują w niemczech , mąż na umowe syn na czarno . montują od 2 lat stolarkę . szukają pracy od juz u uczciwego pracodawcy . nie piją nie palą . sumiennie wykonują obowiązki .

Brasco Recruitment Ltd
@motylek1965 03.10.2014 14:49
witam czy oferta pracy na montera stolarki okiennej jest aktualna? mój mąż i syn pracują w niemczech , mąż na umowe syn na cz...

Witam, Oferta jest nadal aktualna, jezyk niemiecki musi byc komunikatywny. Pozdrawiam

Brasco Recruitment Ltd

Witam, Oferty nie zostaly odswiezone, wakaty na stolqarza i elektrykow byly na poczatku tego roku. Prosze sledzic oferty Brasco na Goworku i innych portalach pracy. Pozdrawiam

ViruZ

Przecież jest na stronie Brasco ogłoszenie o naborze do plymouth dla stolarzy i Electrical and Mechanical fitter, więc moje pytanie było własnie odnosnie tych ogłoszenń (usunięte przez administratora)

Brasco Recruitment Ltd

Witam, Jezli tylko oferta na stolarza do Plymouth sie pojawi, zamiescimu stosowna informacje. Na chwilke obecna interview nie jest planowane. Pozdrawiam

Sam

Podłączama się do pytania ViruZ :) ViruZ a skąd wiesz, ze jest planowane??? Pozdrawiam

ViruZ

Witam Na kiedy jest planowane iterview do Plymouth?

Marcin

Ta agencja to jakas sciema chyba. Wyslalem swoje CV ponad miesiac temu i nikt mi nie odpowiedial

Brasco Recruitment Ltd
@Marcin 09.09.2014 16:30
Ta agencja to jakas sciema chyba. Wyslalem swoje CV ponad miesiac temu i nikt mi nie odpowiedial

Panie Marcinie, kazda agencja zastrzega sobie prawo do kontaktowania sie z wybranymi kandydatami :) Pozdrawiam

Brasco Reruitment Ltd

Witam, Oczywiscie, ze kandydat moze szukac zakwaterowania na wlasna reke. Pozdrawiam

Oferty Pracy

Lakiernik samochodowy (Paint Sprayer) Brasco Recruitment Ltd. 2014-08-12 Żródło: Gowork.pl różne lokalizacje ( ) Brasco Recruitment Ltd. poszukuje dla swojego klienta, sieci warsztatów samochodowych, mającego ponad 70 oddziałów w Wielkiej Brytani, kandydatów na stanowisko: Lakiernik samochodowy (Paint Sprayer) Miejsce pracy: Wielka Brytania Obowiązki: przygotowanie do procesu lakierowania: szpachlowanie, nakładanie podkładów, korekta nieró

J1MmY
@Oferty Pracy 17.08.2014 05:52
Lakiernik samochodowy (Paint Sprayer) Brasco Recruitment Ltd....

Mozna jakies informacje odnosnie pracy lakiernika ?

Mariusz

A pytam dlatego ponieważ posiadam kilkuletnie doświadczenie w zakładach produkcyjnych. Pracowałem na szlifierkach kłowych, otworowych oraz magnesowych na wydziale narzędziowni w Fabryce Silników Elektrycznych. W Anglii już wcześniej pracowałem w latach 2007 - 2009 jako operator pił taśmowych. Chciałbym powrócić na Wyspy jeśli mają państwo wolne wakaty na w/w stanowisko. W ubiegłym roku ukończyłem kurs operatora maszyn CNC . Mógłbym podjąć pracę również jako operator maszyn CNC z tym że chciałbym aby pracodawca przeszkolił mnie na danej maszynie. Rozumieją państwo na kursie uczą tylko teorii z tym że zależy jaki kurs ja miałem tylko teorię a kurs trwał 5 dni. Certyfikat jest ale teraz interesuje mnie praktyka i kontakt z daną obrabiarką. Pozdrawiam.

Brasco Recruitment Ltd
@Mariusz 12.08.2014 16:26
A pytam dlatego ponieważ posiadam kilkuletnie doświadczenie w zakładach produkcyjnych. Pracowałem na szlifierkach kłowych, otwo...

Witam, niestety ale na chwile obecna nie szukamy Szlifierzy, mozna oczywiscie przeslac CV ,i gdyby sie cokolwiek pojawilo bedziemy w kontakcie. Rozumiem ze na kursie uczac tylko teorii, ale klienci poszukuja pracownikow z doswaidczeniem na danym stanowisku. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Brasco Recruitment Ltd

Szanowna Pani Karolino, niestety nie jestesmyw stanie pomoc gdyz zaden z naszych konsultantow nie mowi w jezyku niemieckim wiec nie moglby byc dla Pani pomocny. Pozdrawiam

Mariusz
@Brasco Recruitment Ltd 06.08.2014 10:43
Szanowna Pani Karolino, niestety nie jestesmyw stanie pomoc gdyz zaden z naszych konsultantow nie mowi w jezyku niemieckim wie...

Witam ! Mam pytanie czy na obecną chwilę agencja Brasco Recruitment potrzebuje do pracy w Anglii lub Szkocji szlifierzy manualnych ?

noVy

Też wysłałem swoje CV na programistę CNC - Fanuc. Cisza!. Chyba, że mają tysiące zgłoszeń - jak tak to rozumiem.

J1MmY

Ile trzeba czekac na odpowiedz od Was odnosnie pracy lakiernika ? W innych agencjach odpowiedz dostaje sie na kolejny dzien.

stolarz

Witam, a czy jakieś oferty pracy na stanowisko stolarz Państwo posiadają?

Brasco Recruitment Ltd
@stolarz 18.07.2014 20:27
Witam, a czy jakieś oferty pracy na stanowisko stolarz Państwo posiadają?

Witam, niestety na obecna chwile nie szukamy stolarzy, ale zawsze moznqa przeslac CV poniewaz taka oferta moze sie pojawic :) Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Brasco Recruitment Ltd

Zakwaterowanie zapewnia pracodawca czyli klient, jezeli firma nie ma swoich kwater wtedy Brasco stara sie znalezc jakis pokoj dla kandydata. Z doswiadczenia wiemy ze pracownicy sa zadowoleni jak nie musza poszukiwac go sami, i zajezdzajac na miejsce maja dach nad glowa. Jezeli kandydat nie chce skorzystac z naszej pomocy, poszukuje go sam na wlasna reke, nie mamy nic przeciwko. Zaden pracodawca nie jest w stanie zmusic pracownika zeby zostal w miejscu w ktorym on mu zalatwil,wiec kazdy ma wybor gdzie , z kim i jak chce mieszkac. Jesli beda jeszcze jakies pytania to prosze o kontakt. Pozdrawiam

Brasco Recruitment Ltd

Witam, Panie Marcinie,bardzo prosze o przeslanie Cv zebysmy sie mogli zapoznac z Pana doswiadczeniem. Pozdrawiam

Zostaw opinię o Brasco Recruitment Ltd. - Zawiercie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brasco Recruitment Ltd.