Grupa Mokate

Ustroń - Grupa Mokate

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Grupa Mokate

Opinie o Grupa Mokate Żory

Nie przegap nowości o Grupa Mokate!

czy

29.09.2018 15:31

Wie ktos czy firma przyjmuje do pracy bylych pracownikow? Czy ludzie, ktorzy juz kiedys pracowali w Mokate - znaja ja i maja doswiadczenie - sa dla niej bardziej wartosciowi?
    Pietrus

25.09.2018 15:06

Takie czasy teraz mamy ze czlowiek co chwile zmienia robote a ja moge powiedziec ze siedze w tej robocie bo czuje sie tu stabilnie i mam w miare jasna sytuacje.
    witek

28.09.2018 13:37

No to na plus. Zadowolenie z roboty to wazna rzecz..
    Rys

31.08.2018 14:04

pracuje sie juz calkiem dlugo no i tak to leci..jak sie chce bo to jakis wydatek czy cos to mozna nadgodziny wyrobic wiec w porzadku nie ma z tym problemow. Dla mnie i mojej rodziny najwazniejsze, ze placa na czas i nie musze sie o to martwc bo w poprzednim zakladzie to czasem mialem takie historie ze szkoda gadac. Sama robota taka sobie, ale nie mam o niej oglnie zlego zdania.
    Pammparam

21.09.2018 16:18

Potwierdzam. nie ma problemu z nadgodzinami.. jak potrzeba to mozna spokojnie sobie dorobic i juz
    krolik

14.09.2018 08:59

normalna robota i juz
    Dzejkob

18.09.2018 12:44

no kazdy wie co ma robic i nie ma jakis niedomowien
    krecio

05.09.2018 11:17

Widze, ze nie tylko ja tak mysle. Nie mam powodow zeby wcale jakos zle o tej pracy mowic. Nie mialem tu zadnych nieprzyjemnych sytuacji. No praca jak ze snow to nie jest, ale generalnie to spelnia moje podstawowe oczekiwania.
    bejbe

05.09.2018 23:27

Produkcja to najlepsze miejsce żeby poznać swoją wartość. Oprócz licznych nieprzyjemności i przykrości, oraz ciężkiego znoju otrzymuje się miesięcznie z dodatkiem nocnym (usunięte przez administratora)zł . Podobno to całkiem niezłe pieniądze, nie wiem? Na weekendy nie ma zapotrzebowania na wszystkich, kiedyś można było dorobić ze 300 zł, ale ostatnio mniej jest pracy na weekend, więcej w tygodniu Podsumowując , wszystko zależy od podstawowych zapotrzebowań.
    Kamyk

08.08.2018 10:08

Bylem na magazynie i to dosc dlugo. To byla jedna z moich pierwszych prac. Na poczatkuu to bylem przestraszony czy w ogole dam sobie rade, ale sie wdrozylem i do przodu. Kasa w takiej robocie jest prawie wszedzie podobna, z kasa mi nie zalegali take o tym na pewno zle nie powiem. Z atmosfera to bywalo roznie, raz lepiej raz gorzej, ale tak patrzac z perspektywy czasu to ludzie byli raczej mili i nie czulem ze ktos mi tam cos zle zyczy czy cos. no siedziec i pachniec to tam sie nie da ale nie mowilbym ze ta praca jest cos nie tak.

22.08.2018 13:46

To czmu już tam nie pracujesz?
    fidzii

29.08.2018 15:54

moze przeprowadzka? przeciez roznie ludzie maja
    checik

20.08.2018 15:54

Po prostu znosnie i juz
    Gzylu

17.08.2018 14:23

Praca jak praca generalnie nie jest zle i ja sie nie zawiodlem.
    Poki

13.08.2018 15:03

Nie narzekam na warunki.
    Guzik

06.08.2018 12:03

nie mam jakichs wiekszych obiekcji co do pracy.
    :::

03.08.2018 16:43

Witam. Czy ktoś orientuje się ile +/- zarabia mechanik? Z góry dzięki za informację.
    meduzy

03.08.2018 15:04

Ciezko wszystkim dogodzic, tak to bywa. ja w tej pracy nie czuje sie zle czy jak za kare, atmosfera jest calkiem ok.
    Oksyk

01.08.2018 09:43

Co tam duzo gadac, kazdy ma jakies swoje oczekiwania odnosnie zatrudnienia i ja nie bylem zawiedzony.
    loze

13.07.2018 15:26

szukaja pracownikow moze?
    loze

23.07.2018 15:26

na magazyn myslalem.
    Pixi

30.07.2018 15:11

Patrz co jakis czas na ich strone internetowa, a noz widelec cos zamieszcza
    figo

27.07.2018 15:00

nie oceniam tej pracy zle czy cos
    lukiluk

20.07.2018 11:02

Pracowałem na magazynie chyba z rok. robota monotonna, ale nie jakaas super ciezka. Pamietam, ze potrzebowałem wtedy więcej kasy wiec plus za możliwość pracy w nadgodzinach. Przeprowadzilem się do innego miasta wiec zmienilem prace, ale gdybym został na miejscu to pewnie pracowałbym tam dalej.
    Zuzanna

06.07.2018 14:25

@Neuron, pracujesz na produkcji czy w centrali? Twój komentarz jest dość ogólny i nie mówi zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii o pracodawcy. Możesz powiedzieć co konkretnego masz na myśli pisząc, że sporo rzeczy do poprawy, co według Ciebie jest do poprawy? @tak, potwierdzasz wypowiedź Triforum, jakie według Ciebie zalety można wymienić tego pracodawcy?
    tak

10.07.2018 11:53

Zaleta jest wypłata i dodatkowe godziny ze dorobic sobie można
    Neuron

06.07.2018 12:41

Ja powiem tak, naczytałem się tego forum bo ostałem propozycje pracy od firmy. Szczeże mówiąc to patrze na taki opinie z przymróżeniem oka bo wiecie co się pisze o firmach na goworku, a tu opisy są dosyc pozytywne. W każdym razie chciałem się ptrzekonać czy faktycznie jest ok. Moja opinia jest taka po 2 miesiacach pracy: jest (usunięte przez administratora) tzn. nie zrozumcie mnie źle, jest sporo rzeczy do porawy ale jak to zestawiam z moimi poprzednimi zakłądami pracy to nie ma porównania, wyższa klasa w każdym obszarze.
    Olek09

26.05.2018 13:49

Czy mokate daje jakieś premie świąteczne? Czy są wczasy pod gruszą? Lub paczki dla dzieci ?
    Kaz

26.05.2018 16:58

Tylko paczki z tym co mamy w ofercie
    katro

04.07.2018 11:18

Dobra herbata ;)
    Triforum

28.06.2018 12:15

Przerobiłem już swoje w zyciu i w wielu firmachbylem to chyba łatwiej mi sie będzie wypowiedziec na temat Mokate w ktorym robie do teraz. Pracuje w doborowym towarzystwie i pod dobrym kierownictwem. Jest nawet fajna wypłata, nie krece nosem bo dodatkowe godziny mozna sobie zrobic. Jest elastycznie i można sie ze wszystkim dogadać. Serio jest fajnie i warto tu pracowac.
    tak

04.07.2018 11:17

Potwierdzam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Mokate?

Kontakt - Grupa Mokate

Strażacka 48 44-240 Żory

Branża główna: Artykuły spożywcze

Piotr

30.06.2018 22:54

Pracownik produkcji ma na start (usunięte przez administratora)brutto. Po 3 mcach (usunięte przez administratora) brutto. Jesli wyjdziesz bez nadgodzin więcej niz (usunięte przez administratora) netto na miesiąc to jestes bogiem. :-) do tego praca w pyle i (usunięte przez administratora) Ciągle mokry i brudny. Sami oceńcie.
    Lament

02.07.2018 14:29

Szczerze, jak dla mnie to brzmi zajebi*cie. Pracuje po 10h przy substancjach rakotwórczych i nie dostaje nawet dodatku za prace w ciężkich warunkach bo każdy chce cie wycackać ile wlezie i w dodatku mam 2000brutto. Jeśli mokate proponuje takie warunki i szuka ludzi to napiszcie tylko gdzie mam wysłąć cv?
    retard

21.06.2018 12:21

nie ma tak znowu duzo ludzi ktorzy by narzekali na firme wiec chyba tak najgorzej nie jest. moze nie zarabia się pensji marzen ale firma idzie w dobrym kierunku.
    bejbe

24.06.2018 22:07

cudowne miejsce
    Jacek

18.06.2018 21:14

Na jaką umowę można liczyć na początek?
    jokej

19.06.2018 14:05

z tego co pamiętam to umowę o prace dostajesz od razu.
    Bliźni

13.06.2018 10:27

Solidna praca i solidna firma to na pewno moge powiedziec. Dają umowę o pracę, nie ma problemów z urlopami i pensje sie fajną dostaje.
    Tomasz

06.06.2018 13:18

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?
    Kaz

07.06.2018 06:39

Tak,jak większości firm w okolicy ????
    qwerty

08.06.2018 15:03

spokojnie mozesz wyslać cv
    gumiś

06.06.2018 11:36

jest jak jest, zawsze może być lepiej. ale w ogólnym rozrachunku firma wychodzi na plus. można trafić na przyjemne i konkretne osoby z którymi idzie sie dogadać. praca całkiem spokojna za uczciwą kasę.
    Marta

28.05.2018 18:30

Hej, wie ktos jak to jest z L4 w mokate? Czy są kontrole z mokate w domu ? Jak tak to po jakim czasie. Mial ktos taki przypadek?proszę o rzetelne odpowiedzi. Dziekuje
    O8

30.05.2018 12:26

Tak, sprawdzają czy pijesz Mokate w domu ;)
    dyskiet

28.05.2018 15:16

nie jest źle nawet bo pracujes ie jakoś chociaż dużo roboty, ale zarobki sa spoko.
    Ggent

23.05.2018 15:27

Tam każdy może mieć swoje uwagi jakieś ale są w pracy zadowoleni pracownicy. Firma ma potencjał i zatrudnia fajnych, sympatycznych ludzi.
    Zuzanna

17.05.2018 19:59

@stupid boy ,czy zasady panujące w MOKATE są przejrzyste? Czy wykonywane przez Ciebie zadania są zgodne z zawartą umową?Gdybyś dodał jeszcze kilka szczegółów, to pomogą one być może podjąć decyzję osobom, które chcą aplikować na [email protected].
    stupid boy

18.05.2018 15:21

są przejrzyste, wszystko się zgadza. w moim odczuciu jest dobrze.
    stupid boy

15.05.2018 15:53

nie ukrywajmy że to praca fizyczna, nie za biurkiem, więc trzeba się jednak trochę wysilić, żeby pieniążki zarobić. wysilisz sie to dostaniesz. nie ma miejsca dla leni.
    włodek

09.05.2018 11:46

jest teraz może jakaś rekrutacja?????
    Fiko

11.05.2018 13:48

Jest na stronie Mokate trochę aktualnych ogłoszeń. Sprawdź sobie.
    Maślan

07.05.2018 14:58

Jako miejsce do pracy mokate jest naprawde w porządku. Wcześniej pracowałem raczej w gorszych miejscach, a tu jest bardzo przyzwoicie. Ludzie są sympatyczni, dobrze się z nimi pracuje, nie ma utarczek czy czegoś. Płaca jest nawet nawet ok, mnei tam odpowiada.

29.04.2018 21:54

byczek

30.04.2018 15:00

a skąd Ty możesz wiedzieć, które opinie pisze kadrowa a które nie? co, że jak pozytywne, to nie mógł ich napisać pracownik? ja pracuję parę lat i jestem zadowolony i nie jestem kadrową.
    Frycu

27.04.2018 11:48

W Mokate to normalnie jest. Przychodzisz, pracujesz, wychodzisz, zarabiasz co miesiąc i tyle.
    Tiul

13.04.2018 14:04

Powiem tak, firma jest bezproblemowa. Pracuje się całkiem dobrze. Pensja jest korzystna, wypłacana terminowo, nie ma co marudzić, a i premie się zdarzają. Towarzystwo na zmianie miałem super, świetne chłopaki. Ogólnie jest bardzo dobrze.
    Tiul

16.04.2018 11:42

A ja wiem. Różnie w życiu bywa. Może sprawy rodzinne, zdrowotne. Nie każdemu praca musi odpowiadać. A po drugie aż tylu nie odchodzi, żeby robić z tego problem, więc nie ma co siać zamętu.
    zabawa w firme

24.04.2018 22:53

sam sobie odpowiedz na to pytanie. Ile w ciagu roku jest nowych sekretarek albo dyrektorow?(usunięte przez administratora)
    acha

23.04.2018 11:20

kwiatów mi pod nogi nie sypia jak przychodze do pracy ale nie ma też co obrzucać mokate błotem. firma jak firma, jest okej.
    Łez

19.04.2018 14:13

Nie narzekam na Mokate, jest to porządny pracodawca. Daje dużo możliwości. Można sobie dorobić dodatkowo czasem. Kierownictwo też całkiem spoko.
    Grolak

09.04.2018 14:24

w pracy stabilnie, wypłaty są zawsze na czas, więcej do szczęścia nie potrzeba.
    anonymous

09.04.2018 22:02

Kto chyba już nie te czasy ... przy takiej liczbie możliwości liczy się socjal możliwość rozwoju i oczywiście wysokość podstawy ...
    mr.

11.04.2018 10:34

Każdy ma inne potrzeby i inne priorytety.
    Przyszła

05.04.2018 12:37

Czy ktoś może mi powiedzieć jakie warunki na pH ?
    ał

05.04.2018 15:33

Warunki są bardzo dobre. Wcześniej w innej firmie pracowałem i było do bani, tutaj jest przyzwoicie, jak chcesz na ph iść.
    prxyszla

05.04.2018 21:47