WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

Wtorpol

07.09.2019 14:23

To co się dzieje w tej pracy to jest kompletna porażka żeby tak traktować ludzi brygadzistki które uważają się za wielkie panie które tak na prawdę są nikim,poniżenie kompletne. Szef jak wchodzi to nagle udają że wielce pracują cała ta brygada się powinna zmienić już dawno niech stoją i (usunięte przez administratora) tak jak my ciekawe czy im by było miło jak by tak były ponizane bo chyba zapomniały jak to jest
    X

16.09.2019 01:53

Dokładnie uważa się za nie wiadomo kogo A niech pierw spojrzy na siebie,bezczelne zachowanie z jej strony to żadna nowość. Na wycenę niech stanie ciekawe czy taka mądra by była jak by ktoś koło niej łazil I się bezczelnie wydzierał
    Mirka

16.09.2019 14:59

a wcześniej sama beczała po kontach że nie da sobie rady... ale zapomniała jak to jest bo awansowała wiadomo dzięki komu :D

09.09.2019 16:09

Szef wchodzi na halę towaru mniej leci , brygadzistki udają że pracują mają pełne majtki że strachu przed szefuniem,szef wychodzi a z taśm wysypuje się .A ja się patrzę i śmieje z tych nierobów{brygadzistki) Naprawdę patologia ale jaja do telewizji tylko nagrać
    Nie rozumiem

13.09.2019 18:21

Ok rozumiem, że biuro i kierowniczki (mam rozumieć brygadzistki) mają „gdzieś” ile towaru leci na taśmie. W takim razie pozostaje Wam sam szef ... wnioskując po Waszych powyższych komentarzach on nie ma zielonego pojęcia o nadmiaru sortowanego towaru na taśmie. Kto jest w takim razie odpowiedzialny za taka ilość towaru jak nie sam szef ?
    Gaga

14.09.2019 18:17

Wy jesteście brygadzista i to wy powinniście zgłaszać do szefa A tylko Mordy drzecie że mało
    Mr.

13.09.2019 15:33

Najgorsza firma w jakiej pracowałem (usunięte przez administratora) niekompetetna kadra same debile zero szacunku dla człowieka taka codzienność w tej firmie. Dziś robisz a jutro możesz wylecieć bez podawania przyczyny. Nie polecam pracy w tej firmie lepiej kr...wa puszki zbierać!!!!!!!!
    Mr.

13.09.2019 20:49

Nienadaje to się twardy papier do (usunięte przez administratora) sam zrezygnowalem
    Gaga

14.09.2019 18:15

DLA Was nikt się nie nadaje.
    Zuzanna

13.09.2019 11:18

Kiedy wolne soboty????????????

13.09.2019 13:24

Nigdy
    Zainteresowany pracą

07.09.2019 12:45

Ogłoszenie na pracuj.pl jako pracownik biurowy 6000 po odliczeniu wszystkich kosztów. Na rozmowie informacja rano na sortowanie potem do telefonów i dostępność pod tel po pracy. Najpierw umowa zlecenie w tym sprawdzenie potencjalnego pracownika potem ewentualnie działalność. Prośba co konkretnie będzie należało do obowiązków tego pracownika bo nic się nie dowiedziałem. Na czym polega ta praca i czy tak źle jest ponieważ czytając poniższe komentarze można dostać wytrzeszczu oczu. Opinia o rozmowie w sumie neutralna. Taśmowo osoba za osobą i żadnych istotnych informacji.
    K

13.09.2019 10:06

Odradzam prace w biurze. Sam charakter pracy bardzo dobry. Jeśli jesteś osoba szybko ucząca się, dasz radę. Chore jest tylko traktowanie pracownika przez kierowników i współpracowników. Zawiść, zazdrość i nic więcej. Ciagle szukają nowego pracownika dlatego ze zwalniają ludzi po miesiącu z wymówka ze się nie sprawdził. G....o prawda. Chwalą, zachwalają a za chwile zwalniają dlatego ze boja się o swoje miejsce. Odradzam. Chyba ze szukasz pracy na chwile to jak najbardziej
    @, #, xyz

10.09.2019 22:25

Rządzi Ukraina.
    07 zgłoś się

08.09.2019 06:15

Niedziela we wtórpolu może lesiu przywiezie karbownika odprawia sumę a on w tym czasie ugotuje niedzielny rosół a były że wschodu pielmienii udaje LW katolika wigilię robi niech przestanie się ośmieszać i niech w południe bije się w pierś albo w głowę jego wybór patriota który lepiej szanuje banderowców niż swoich niech zmieni imię na Linia gumofilce Wasiak i maraton na Syberii Żenada ale ukryta kamera już działa będzie fajny program i te jego hostessy (brygadzistki) po prostu śmiech!!! Dawniej Smotek to kojarzył się z furmanką starą skalą a teraz z oszustwem i pychą niech zmieni jeszcze obywatelstwo na ukraińskie i nie przynosi wstydu
    Taki jeden

08.09.2019 22:21

Dawno ten (usunięte przez administratora) powinien nagrać i skontaktować się z uwagą, niech puszcza w tv jak ludzi traktują i jak społeczeństwo (usunięte przez administratora), że niby ciuchy na PCK idą a raczej za granicę i na polskie sklepy.
    udar mózgu?

10.09.2019 17:01

Ubrania idą do sprzedaży bo jest 120 sklepów?to chyba logiczne

06.09.2019 21:45

Ciekawe czy wogole będą zwolnienia jak ktoś w niedziele nie przyjdzie do pracy, jak jest taki modry to niech sam zapi..... A i brygadzistki cały dzień nic nie robią tylko się opierdzielaja i jeszcze narzekają

09.09.2019 19:09

Jak ktoś dobrze pracuje to może nie być w niedziele a ten co sie opierdziela to musi przyjść w każdą niedziele , pruzniaki muszą pracować w każda NIEDZIELE

09.09.2019 19:24

Bo to tylko tak straszili żeby ludzie przyszli w niedzielę

07.09.2019 16:39

Nie ma zgrania wśród pracowników bo jak wszyscy by w jeden dzień podziękowali temu panu za prace to zaczął by inaczej myśleć , TERAZ WYMYŚLIŁ PRACUJĄCĄ NIEDZIELE PATOLOGIA !!!!!
    Niunia

08.09.2019 14:06

Ludzie troche szacunku dla siebie bo nikt was nie poszanuje Niedziela jest dla Boga
    Ciekawska myszka

05.09.2019 20:43

Co to za czarna owca robi w tym biurze co jakieś dziewczyny z nią nie wytrzymują?
    Pysia

07.09.2019 14:02

Haha ale jaja :)

06.09.2019 17:40

xxx

06.09.2019 20:35

Jak będziecie zwolnieni to zwolnijcie się sami nie czekajcie aż was zwolni bo teraz widać jak jesteście szanowani , trzeba mieć swój honor
    ubawiona

07.09.2019 10:35

Masz na myśli tą imprezę na zakończenie lata...z tego co widać nieźle się bawicie...trzeba było zostać w domu!
    Heee

04.09.2019 19:57

W niedzielę to niech sobie kierownicy popracują i szanowne panie brygadzistki bo kompletnie do niczego się nie nadaja!!!!Nawet dnia wolnego nie ma.
    Ahh

04.09.2019 20:40

Czyli brygadzistki rządzą w firmie i ustalają kiedy pracujemy. Ugadaly się że robimy w niedzielę to robimy . Zal mi was przecież one nie mają nic do powiedzenia ,chcą mieć robotę to muszą przyjść a wy zakładacie że to od nich wychodzi .
    Gwiazda

04.09.2019 20:44

Przecież to nie pomysł brygadzistek
    Zla

04.09.2019 16:19

Wzięcie z zza lady krzeseł to już jest lekka przesada. Jak mam np zjeść w dniu w którym jestem sama na sklepie ? Po 9h jednak nogi bolą...
    hehe

04.09.2019 19:26

No jak...(usunięte przez administratora) ale ty jesteś boski....itp!
    Zawiedziona

02.09.2019 15:06

O wstawiennictwo nasze do Swietej Rity za WOLNĄ NIEDZIELĘ Maryjo Dziewico, nasza najlepsza Matko Niebieska, która przechowujesz skarby Boże i rozdzielasz wszelkie łaski, poprzyj Twoim potężnym wstawiennictwem modły Twej wielkiej czcicielki świętej Rity, aby łaska, o którą prosimy Boga, została nam udzielona. Amen.
    Wiara pomaga...

03.09.2019 12:16

Świat bez wiary byłby pusty....Niedziela Dzień Święty!! Człowiek mniej zjadliwy lepiej pracuje...

03.09.2019 04:38

Leci tyle towaru że jest to wszystko nie do ogarnięcia A wy chcecie zrobić pracującą niedzielę gdy człowiek nie będzie miał siły jak tyle będzie lecieć 8 godzin pracujemy A my wpadamy już po 5 super zagranie

31.08.2019 07:41

To teraz to wyskoczyli z niedzielną nawet dnia odpoczynku po prostu brak słów.....

31.08.2019 23:12

Raczej

01.09.2019 11:54

Z pewnością kilka osób zrezygnuję w przeciągu tych dwóch tygodni co nie zmieni podejścia szefa

31.08.2019 23:16

Nie ma zgrania wśród pracowników bo jak by wszyscy w jeden dzień podziękowali temu panu za prace to zaczął by inaczej myśleć

31.08.2019 14:19

Aaa
    Julia

29.08.2019 20:31

Wie ktoś czy obiady można zamawiać ??
    Yolo

29.08.2019 21:22

Nie wolno bo bydło zostawiło (usunięte przez administratora) na hali i resztki jedzenia wkładali do worków z ciuchami . Tylko wybrańcy mają pozwolenie

28.08.2019 04:40

Co wy na te zmiany myślicie że są dobre ....na drugim też będą takie zmiany czy ktoś coś wie ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Sfrustrowana

25.08.2019 03:07

Na rozmowie obiecują złote góry, super zarobki, niezależność jako umowa o współpracę firma z firmą. W realu- mobbing, traktowanie pracownika jako zło konieczne, wymyślanie co chwilę innych pier dół (m.in. straszenie, że za wyjście na papierosa rozwiążą umowę, w trakcie 9 godzinnej zmiany nie można mieć przy sobie telefonu, nie można opuścić sklepu nawet na przerwie np. na zakupy spożywcze) Nie można się też po prostu zamienić z koleżanką z pracy dniami wolnymi, trzeba najpierw się cudem dodzwonić do biura i czekać na pozwolenie szefa. Ogólnie katastrofa. Z tego wszystkiego tylko kasa się zgadza ale za takie traktowanie i warunki jak w obozie- szkoda zdrowia fizycznego i psychicznego. Na wykładki to powinno być połowę mężczyzn bo rozrzucenie 700 kg butów to po prostu ponad siły kobiety, wszystko to odbija się na zdrowiu. A proszenie kierowców o pomoc nawet nie wchodzi w grę, ponieważ Panowie pracują w nieludzkich warunkach za grosze. Ta firma powinna zostać zamknięta.
    Realne spojrzenie

25.08.2019 11:56

Zmiany są wskazane i nie da się przed nimi uciec to wymusi rynek pracownika...Zamykanie firmy? wybacz ale ludzie mają to do tego że sami tworzą bałagan kradzieżami, zawiścią obłudą kłamstwem podkładaniem drugiemu nogi...recykling jest potrzebny bo inaczej utoniemy w śmieciach, używanych ciuchach które na śmietniskach raczej same się nie rozłożą..Natomiast wskazana jest zmiana postępowania obu panów...bo nie mają wyjścia...trzeba mieć też świadomość że Zus preferencyjny nie wlicza się do stażu pracy...

24.08.2019 02:58

Totalne dno, kasa niby dobra ale jakby popatrzeć na ilość godz, wykładki do późnych godz nocnych, brak szacunku i mobing ze strony tych śmiesznych kierowników... porażka... co to jest 5 tys za prawie półtora etatu? I w dodatku kierownicy Sok. i Jag. powinni się leczyć u psychiatry bo za swoje smutne zycie wyżywaja się na pracownikach. Nie dajcie sie zwabic na kase. Na prawdę nie warto
    konflikt sprzyja rozwojowi ...

24.08.2019 09:25

Bardzo często stres prowadzi do mobbingu...coś zobaczy na kamerze nie zapyta...nadinterpretuje ...rozmawia tylko z ajentką bo reszta to druga kategoria...słucha tkzw. podlizywaczy typu o jaki pan jest cudowny..otworzę panu drzwi...większość w ogóle nie miała odwagi z nim rozmawiać ,blady odcień skóry...dobry motyw po naszym spięciu sam zaczął sobie drzwi otwierać do pokoju socialnego..heh...

22.08.2019 16:20

(usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Odradzam tą pracę wszystkim!!! Patologia pośród kierowników. Szczególnie K.J. i M.S. - ludzie, którzy nic nie ogarniają, nie mają za grosz szacunku do pracownika!!!
    prawda

23.08.2019 18:35

ten pierwszy jeszcze jakoś ujdzie...ten drugi nawet nie potrafi szczerze porozmawiać tylko ucieka,,,,zarzucił mi że stosuje kobiece sztuczki...nawet nie zaczęłam!...aczkolwiek ten pierwszy prawie na emeryturze...kazał mi kiedyś wracać i schować tkzw potykacz jechał za mną prawie godzinę aż do punktu odbioru paczek a potem czekał na parkingu i wlepia we mnie te swoje niebieskie oczyska hehe...i nawet mu nie przyszło do głowy że miałam klucz w torebce! ha...ludzie ten to musi mieć nudne życie!

21.08.2019 21:58

co tu sie dzieje walicie ten towar jak poje.... to jest chore niech stana brygadzistki i niech pokaza jak to sie robi a nie plotkuja po katach i sie smieja a na nas mordy dra.szefie najwyzsza pora zmienic brygadzistki bo strasznie sie panosza,uwazaja sie za nie wiadomo co ,niech zobacza co to prawdziwa praca,robia przekrety zeby szef i kierowniczki nie wiedzieli,dobrze radze przyjzyjcie sie im,to to jest chore moze wreszcie ktos doceni tych ludzi co tutaj ciezko pracuja,wolnego niechca dac wielce ale jakby one nam z wlasnej kieszeni placily,przydupasy biora kiedy chca GDZIE TA SPRAWIEDLIWOSC
    wiki

22.08.2019 14:56

dokładnie brygadzistki niech dadzą na sorty niech pokaża jak się robi jak takie mądre
    klijent

12.08.2019 16:12

Co się dzieje w Lubaczowie w sklepie(usunięte przez administratora)
    ginekolog

14.08.2019 19:01

To prawda na wskutek nieleczonej kiły ..idzie się do mogiły....haha

13.08.2019 17:55

Dzień w dzień mało sklepu, podobno. W takim razie niech mnie ktoś olśni bo nie czaje, biorą na wycenę Ukrainki, które nic nie Pani maju, stresuja się, boją takiej pracy, i normy na pewno nie zrobią, a osoby robiące normy wywalaja gdzieś hen daleko.
    elo

13.08.2019 18:09

Dokładnie zero szacunku do dotychczasowych pracownic z wyceny które wyrabiają normę na rzecz ukrainek które same nie wiedzą co wyceniać i tylko opóźniają pracę a Polki muszą nadrabiać za nie tak to widzę ...tak samo jest na taśmach wrzucają co popadnie i gdzie popadnie a Polki muszą za nie sortować jeszcze raz ale swoich się nie docenia tylko się narzeka że źle ukrainki potrafią tylko udawać że robią. ale tak to jest jak właściciel i kierownictwo widzą tylko Polki że źle robią a prawda jest taka że odwalają całą robotę za ukrainki bo większość z nich nie ma zielonego pojęcia jak sortować
    Beeeee

13.08.2019 21:13

Na taśmach to jest Meksyk już nić nie wolno tylko niech ktoś mi powie co z tym towarem robić jeśli leci ogrom którego nie da sie przebrać bo nie wiadomo czy trzymać czy przesuwać choć tego też nie wolno ??????????czy ktoś zna odpowiedź

13.08.2019 19:00

Nie ma takich słów które oddały by cała prawde o tej firmie. Więc po skrócie: praca dla mało ambitnych ludzi. Główni kierownicy żenada panowie którzy myślą, że są nad Bogiem A tak naprawdę są nikim!! Ludzie bez jakikolwiek sumienia, ludzkości itp. Pracę mogę polecić tylko biednym kobietom które mają bardzo niskie mniemanie o sobie i lubią być poniżanie. Prawda jest taka, że dziewczyny które pracują na sklepach są świetne i super się pracuje z nimi, ale jak tylko wejdzie (usunięte przez administratora). lub inny kierownik to najlepiej trzeba by było uciec, ale niestety też się nie da, bo kary w tej firmie nakładają za wszystko. Także 3mam kciuki za was kobitki nie dajcie się (usunięte przez administratora)!! NIE POLECAM NAWET ZA 15 TYSIECY MIESIECZNIE PRACY W TEJ FIRMIE!!

12.08.2019 15:30

Ukraina na wycenie...

13.08.2019 17:52

O to właśnie chodzi, że Ukrainki wcale nie chcą iść na tę wycenę,brygadzistki na siłę je przenoszą, bo taki jest rozkaz, a rozkaz trzeba spełnić.
    elo

13.08.2019 18:13

skoro tak lżej to czemu nie robią normy lub jej nie zwiększą ?? haha śmiech skoro tak lekko i przyjemnie się robi... trzeba mieć trochę pojęcia żeby wyceniać jak sortować nie potrafią to wyceniać potrafią ? pff bo co trochę panimaju po polsku ?
    Niegrzeczna obsługa

13.08.2019 09:18

Obsługa sklepu nr. 174 w Tychach przy Aleja Bielska 55 t chyba najgorsza obsługa w Waszej firmie. Bardzo niegrzeczna ekspedientka w dniu 13 08.2019 rano. Obsługując klientów pisze esemesy , rozmawia z koleżanką i jest bardzo niegrzeczna. Przepisy konsumenckie są jednakowe i jeszcze będąc przy kasie mogę zrobić zwrot uszkodzonego towaru, ale nie w tym sklepie. Pokazuje mi wypisane i niezgodne z prawem konsumenckim przepisy. Wstyd dla Waszej firmy że macie takich pracowników.
    Regulamin

13.08.2019 10:38

odzieży używanej się nie zwraca....tam nie ma zwrotów! z tego co pamiętam pisze na tablicy dużymi literami!
    Zmeczona

11.08.2019 20:10

Piątek wolny?
    Seniorita

11.08.2019 21:47

Przydalby się ale już ogłaszali ze pracujemy podobno a szkoda w końcu pracownicy sie zaczna buntować i nie przychodzić i tak najlepiej będzie trzeba zrobic
    Wolny

12.08.2019 16:35

Ja słyszałem płoty ze piątek wolny

12.08.2019 16:21

Jeszcze postawić ich na belkach to co nie których by nauczono roboty A nie przez cały dzień gadać::::;;;I narzekać jak oni ciężko pracują pozdrawiamy
    Poiqeo

09.08.2019 23:13

Kolej zlikwduj panie leszku albo balcerzak ci pomorze bo to swinia jest !!!
    Kokonu

09.08.2019 22:48

Oddawajcie spawaczy naszych ! Nie ma komu robic
    Lobus

09.08.2019 22:45

Bylo duzo i niema nikogo normalnego
    Jolanta

08.08.2019 18:11

Poruszę temat pozyskiwania ton odzieży od Polaków , którzy oddają je do kontenerów Wtórpolu w dobrej wierze . Wydaje im się , ze wspierają organizacje dobroczynne . Tymczasem oddana odzież pozwala bogacić się właścicielowi Wtorpol i pokrywa wypłaty ludzi tam zatrudnionych . Niemoralne jest kupowanie w dyskontach tej firmy i nabijanie kasy właścicielowi ! Na cele charytatywne idzie promil przychodu Wtórpol . Co o tym sądzicie ?
    PRACOWNIK

09.08.2019 20:52

Piszesz glupoty nie zarabia sie duzo odliczyc podatek zus to zostaje tylko na biedne życie a w zime to nawet na biedne życie brakuje po zapłaceniu zus , jak taka wspaniała firma to niech da umowe o pracę bo działalność a nie działalność .
    Kevin

09.08.2019 21:42

Wszystkie pieniądze idą ale do jego kieszeni!!!Nam daje marne grosze za taką pracę przecież to naprawdę w palę się nie mieści (usunięte przez administratora)!!!!w dodatku wypłaty dostajemy późno albo po terminie.Ukraincy mają wsxystko,zaliczki,wypłaty w terminie i w dodatku są lepiej traktowani wiem bo widziałem nie raz!!!. (usunięte przez administratora)Pozdro dla wszystkich!!!
    Kokos

09.08.2019 20:52

Auswithz-Birkenau Wtórpol (usunięte przez administratora) koncentracyjny BRAMA 2 Załóżcie tym ludziom jeszcze pasiaste piżamy bo tylko tego im brakuje chamy! Wielkie Brygadzistki wszystkie do jednego wora i do gazu a potem na mydło i guziki. Zatraciłyście człowieczeństwo czy tak dostajecie w d*e, że później wyżywacie się na pasiakach?

09.08.2019 20:38

Firma ciągle nie wypłaca w terminie nie martwi sie że pracowniki musza zapłacić ZUS , PODATKI
    Zastanawiam się

09.08.2019 18:58

Po co ta nowa kontrolna potrzebna na bluzkach ? Sport prowadzi sama Ulka, Goska trzy działy a tu tylko dwie taśmy.
    pracownica

08.08.2019 23:03

co sie dzieje na dziecku to parodia,Dorota sobie jaja robi z ludzi,niech sama stanie i z nimi zapi......a nie piknuje bluzek i sportu ,chyba mysli ze jest taka nie zastapiona,mysli ze caly wtórpol ogarnie,uwazaj nie tedy droga pilnuj swojego sortu ,nie zal ci ludzi,ogarnij sie ludzie tam pracuja ponad sily a ty...myslisz ze krzykiem cos wskorasz,otoz nie

05.08.2019 21:35

Dobrze że Aneta wróciła

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.