WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

Załamana

18.08.2020 19:27

Z tego co się orientuję sporo ludzi chce odejść bo jest (usunięte przez administratora) ciężko, a podwyżki jak nie było tak nie ma ciochow na taśmie równo z głową nie idzie tego przebrać pracuje tam 2 lata ale już nie daję rady po wszystkich opłatach zostaje mi na zakupy.

17.08.2020 13:01

Hej :) jak to jest że dawniej sklep był do godziny 20 później do 17 i teraz znowu do 20. Od czego to zależy? Czy jest szansa że znowu będzie czynne do 17?
    Xyz

18.08.2020 06:34

Bo jest zwrotów od zarąbania,są chore normy i dziewczyny robią mnóstwo worków,a że na sklepie wszystko drogie to nikt nie kupuje. Brzydkie i drogie. Więc pewnie wpadli na pomysł, że jak będzie dłużej otwarte to się więcej sprzeda.
    Marta 123

17.08.2020 20:21

Witam postanowiłam tu napisać bo mnie szlak trafia otóż chodzi o sort dziecko kolejny raz Dorota wysyła ciągle te same dziewczyny na belke A może inne dziewczyn też by chciały odpocząć i tam też iść ciągle pchamy towar od 5.45 do 13.45 może co dzień by chodziły inne dziewczyny na belke do pomocy tez mamy prowo do odpoczynku pozdrawiam

18.08.2020 04:25

A może by belka przyszła wam na taśmę pomagać Ale nie im nie wypada to nie ten poziom .......

17.08.2020 20:48

Na każdym sorcie jest źle i sprawiedliwości nie ma
    ....

14.08.2020 16:16

Alicja jest najlepsza. Gdzie nie pójdzie tam się z wszystkimi dogada, wszyscy ja lubią. Alicja na kierowniczkę
    Magda

14.08.2020 22:30

proszę cię! Przejrzyj na oczy człowieku!! Ona jest tylko dlatego miła zeby wszyscy o niej dobrze myśleli. Mądrzy ludzie to bardzo szybko zauważą i wychwycą. Kto ją zna ten dobrze wie jak jest. Wielki pupilek z anecią oczywiście piją co drugi dzień!! obie siebie warte!! Pijaczki i tyle!!!
    Koleżanka

16.08.2020 10:31

Znam ją od podstawówki zawsze była pomocna a komu ona tak przeszkadza bo lubią ją w firmie bardziej niż ciebie . Za Tobą nikt nie tęskni
    MN

05.08.2020 16:45

Pani Alu, strasznie Pani dzisiaj mieszała na sorcie. Zero stanowczosci, trzeba być konkretnym. Po co ten zamęt
    Eh

13.08.2020 22:34

Ty dzbanie,Magdy już nie ma. Nawet nie wiesz co się dookoła Ciebie dzieje,a się udzielasz... A tak poza tym to odczep się od Alicji
    Natalia

14.08.2020 20:59

Śmiechu warte hahaha!!! W tej firmie nie ma ludzi nie do ruszenia. Dzisiaj jest jutro jej nie ma!! Szef niech lepiej zdejmie klapki z oczu i zacznie myśleć bo magda wciska mu taką ściemę ze aż się za nią kurzy!!! Az dziwne ze tak inteligentny facet daje się omotać takiej małolacie. Chyba wiadomo dlaczego nic nie trzeba tłumaczyć. Długo pracowałam w tej firmie odeszłam bo żal patrzeć na to wszystko!! Ale czego się spodziewać jak kontrolne nie mają do samych siebie szacunku to do pracowników tym bardziej. Wielka szkoda firma bardzo dużo traci przez takie zachowanie
    Wkurzonylubnie

13.08.2020 16:24

Ile zarabia srednio osoba zajmujaca sie wybieraniem sie rzeczy z kontenerow miesiecznie bo nie woemczy oplaca sie tam pravowac? Ile godz trwa praca
    Mody

13.08.2020 11:47

Proponuję podwyżki wyprzedaży nie 4 zł tylko 10 zł. Nowe ciuchy można kupić 4-5 zł, a wy stare sprzedajecie za 4 zł... i większość jest zwrotów.
    myjesz podłogę Ajentko.

11.08.2020 21:55

duża ilość nie świadczy o jakości po moim odejściu brud był niesamowity....i pozostał dalej zawsze powinno się zacząć od nauki sprzątania gruzu w zakamarkach (usunięte przez administratora)i kurzu po przeczytaniu tej niebywałej ilości komentarzy można stwierdzić gruzu jest więcej...zapewne much latających koło koszy na (usunięte przez administratora)również
    ...

11.08.2020 22:21

proste pytanie masz porządek na sklepie ? jakie wyniki kontroli..wieszaki pozbierane czy stoisz wygodnie za kasą wyręczając się ,, pracownikiem,, bo tobie się nie chce ruszać szybciej jeśli kontynuujecie drogie często z wyjątkowo (usunięte przez administratora)i obłudnym podejściem atak znam przypadki różnych ajentek...niekoniecznie zdolnych w kwestii ubierania manekina
    Zmęczona.

11.08.2020 19:24

Tam jest co raz gorzej nie dość że gorąco to na taśmie pełno tych ciuchów ładują nie ma opcji przebrania bo się nie da oj nie widzę się w tej robocie na dłuższą metę szkoda zdrowia, a przecież zdrowie najcenniejszy skarb.
    Ola

11.08.2020 19:46

Bluzki to jakaś pomyłka.dzisiejsza awantura mówi o wszystkim
    Eh

11.08.2020 20:40

Opowiedz o tej awanturze, chętnie sobie poczytam,pliss
    Obrona

11.08.2020 09:45

Ale siadlyscie na laskę.Wyraza swoją opinię,i tyle.Ma do tego prawo.A pracuje się teraz wiele gorzej niż przed pandemia,zgadzam sie z nia.
    Ajent235

07.08.2020 18:38

Hej dziewczyny mam pytanie :) wiem że ajent nie musi być już na rozładunku ale do tej pory byłam co tydzień jednak po zmianie że ajent musi być w nowy towar 10 h myślę o tym żeby być co drugi tydzień. Jak wy robicie na sklepach? jesteście cały czas?

08.08.2020 08:30

A w czwartki też chodzicie do pracy?
    Ajent235

10.08.2020 14:26

No tak.
    Olasa

09.08.2020 21:04

Dziewczyny, codziennie pierzecie koszulki czy raz na jakiś czas? Mnie już się odechciewa w sumie może raz na tydzień zacznę prać.

09.08.2020 21:01

W tej firmie to jest potrzebna taka osoba, która by wszystkiego przypilnowała i te osoby które pracują po kilka lat żeby w końcu się do roboty wzięły ale ona mają wyrąbane bo przecież długo pracują to ich nie zwolnią i tego się trzymają.

07.08.2020 19:09

Dostaliście już koszulki firmowe? jaki jest ich koszt?
    Nowa pracownica

07.08.2020 11:13

Cześć co tam u was? jakieś zmiany?kontrole?
    Wkurwiona pracownica

05.08.2020 11:19

Hej dziewczyny. O co chodzi z nowymi zmianami godzin i ucinaniem stawek ?
    Wkurwiona pracownica

05.08.2020 13:53

Albo Ajentki znowu kombinuja żeby jak najwięcej kasy zgarnąć

05.08.2020 14:00

To wszystko zależy jaką ajentka jest . Ja mam akurat babkę konkret Ale wporzadku . Może nie opłaca im się do 20 mieć otwarte sklepy, mało ludzi ... pozdrawiam
    Pracownica

03.08.2020 13:52

Cześć dziewczyny :) co robicie na sklepie w niedzielę handlowe? Chodzicie caly czas po sklepie czy raczej siedzicie, czytacie książkę? Czekacie na cud? Ciekawe czy jest ktoś w niedziele handlowa na monitoringu

04.08.2020 20:39

U nas kiepsko. 400 zl

04.08.2020 21:00

u nas też podobnie nie wiem jaki sens otwierać w ogóle w niedziele

04.08.2020 19:10

Widzieliscie ile jest ogloszen na olx w sprawie pracy na sklepie? czyżby masowe zwolnienia?

04.08.2020 20:38

jestem ciekawa kiedy się dowiemy od nich o zwolnieniach

04.08.2020 19:09

Skąd takie masowe poszukiwania pracy na sklep na olx?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Jsnusze

04.08.2020 18:28

Dlaczego tak właściwie na odpad nie chodzą co dziennie inne osoby z taśmy tylko stoją codziennie prawie te same jedna kontroluje ubrania a druga kieszenie Na innych taśmach to co dzień inna dziewczyna jest na odpadzie.
    Antek

27.07.2020 17:53

Hej , są przyjęcia dla mężczyzn czy raczej stała ekipa? Gdzie jest najciężej jakbym się już dostał?
    Emil

03.08.2020 19:24

Nieeepierrnicz na pooortierni najnajnajlepiej!
    Sajgonka

03.08.2020 19:26

Jakbys sie dostał na miejsce Gabrysia! Tam jest przerypane!
    kasiątko81

01.08.2020 16:47

Cześć dziewczyny,mam nuż na gardle.Syszałam.że trzeba sie narobić.Powiecie mi czy ew w firmie zakładają działalność gosp.?
    Yolo

01.08.2020 20:54

Jak ktoś ma nóż na gardle to nie patrzy czy ciężko tylko idzie i pracuje żeby hajs się zgadzal

31.07.2020 17:08

Czy dziewczyny na butach nie potrafią pisać na nich wyraźniej?!
    Pracownik@

21.07.2020 21:48

Czy wyobrażacie sobie żebysmy w tych roboczych koszuljach robili codziennie... ? Nie wiem kto chętny chodzić w 1 cały tydzień albo codzień po robocie prać koszulkę.... TO JEST CHORE!!!

24.07.2020 13:46

Dostał już ktoś te koszulki?
    Magda

30.07.2020 20:45

Nie da się w nich wytrzymać. Nie dosyć ze farbują ciało, to jest tak gorąco ze nie da się pracować!!!!

22.07.2020 12:19

Witam. Czy u was na sklepach też ciągle się czegoś kierownik regionalny K.J czepia? Nie wolno rozmawiać między sobą, jedna na jednej stronie sklepu druga na drugiej. Za wolno robisz. Wieszaki nie tak jak trzeba. Telefonu najlepiej zostawiać w domu itp
    Ania

26.07.2020 10:06

Czy mogę dostać numer telefonu do tego kierownika pilnie potrzebuje bo usunęłam przypadkowo
    Gonia

21.07.2020 17:55

Czyżby Madziunia już odeszła?

30.06.2020 09:57

Witam. Czy dziewczyny które pracują na sklepie j są. A własnej działalności dostają od ajentek pieniądze za wykladki?
    ....

14.07.2020 15:04

Zamknij ,,twarz,,...
    Aaa

20.07.2020 16:04

Nie

17.07.2020 18:16

Nie da się wytrzymać ma tych kurtkach teraz. Co to się dzieje.... za mało osób do takich zaleceń .. Ala zrób coś z tym
    Ciekawa

19.07.2020 21:42

W te koszulki to wpatrzeni niektórzy teraz codzień w tej samej będą chodzić bo szef dał... masakra jest, ale z jednej strony to dobre bo będą koszulki robocze i skończy się rewia mody na sortowni, tylko powinno być więcej żeby każdy miał na zmianę i jakieś bluzy na jesień
    Xx

20.07.2020 15:33

a szanowna Pani Beata zamiast pomóc nam na kurtkach to puszcza caly ten syf do nas
    Yoko

16.07.2020 21:49

Ha ha dostaniecie koszulki robocze i skończy się rewia mody na sortowni i obgadywanie przy taśmie, o przebieraniu nie wspomne
    Zxy

19.07.2020 21:35

Za głupie odpowiedzi podziękujemy. Na waszą naturalną hierarchię też przyjdzie kolej w swoim czasie....
    Mody

17.07.2020 22:12

Teraz to nic się nie opłaca kupowac stare ciuchy zniszczone za 4 zł, a nowe w innych sklepach są na wyprzedażach za grosze np 2,3,4,5 zł
    Gelarda

17.07.2020 20:08

Polecam pasiaki koszulki, idealna do tej pracy!
    Kierowca

14.07.2020 20:29

Wypowiedział by się ktoś jak kierowcy c+e mają w tej firmie czy to jest prawda że co dzień w domu? I co z naczepami one stoją załadowane czy trzeba ładować samemu?
    Cześć

06.06.2020 20:55

Coś się dzieje ciekawego na zakładzie?
    Sajgonka

02.07.2020 02:39

Jak zwykle co dzień Zieba chodzi i zwiedza niczym się nie interesuje..Gabrys szefa unika jakby pożyczył od niego kasę na mieszkanie i musi mu oddać..Gruzin wygryzl z interesu Wiktorie i teraz on kasiore ogarnia.Anka zerwała z Wiatrakiem..Towar zapie...ala tak jak zawsze to robił.Szef o podwyżkach mysli.Bez paniki Agnieszka jest zdrowa.niema wirusa.
    Marcin

10.07.2020 20:58

Ile bierze Gabrys za zrobienie loda!!Ja daje 40 pl
    Zainteresowana

09.07.2020 21:21

Witam serdecznie.Czy wie ktos moze czy Ajentka w swojej umowie z firma ma napisane ile ma wyplacac wynagrodzenia pracownikom,np procentowo czy tez konkretna kwota,a moze robia co chca ze swoja obsluga?
    Ciekawa

09.07.2020 21:03

Prosze o info ile dostaja ajentki na malym sklepie a ile na duzym.
    Ciekawski

09.07.2020 06:33

Witam, firma Wtórpol dała ogłoszenie w połowie czerwca na projektpraca, że szuka stolarzy do mebli kuchennych za 10000 zł. Czy to ogłoszenie jest wiarygodne?
    Ciekawy

19.06.2020 20:36

Co sądzicie o stanowisku koordynatora sieci sklepów? Czy warto brać udział w rekrutacji? Jakie sa plusy i minusy pracy na tym stanowisku w firmie Wtorpol?
    XYZ

02.07.2020 09:53

Jeżeli lubisz pracę w nienormowanych godzinach, dowiadywanie się w ostatnim momencie że Twój zaplanowany wolny dzień jednak wolnym nie będzie, długie spacery w poszukiwaniu wolnych lokali, oczywiście na smyczy z GPSem i załatwianie sobie noclegu w jakiejś pipidówie na ostatni moment to warto! Aha, i zapomnij o załatwianiu spraw z ajentkami za pomocą dialogu. Dialog w tej firmie nie istnieje. Jeśli jednak postanowisz spróbować, to albo oni Tobie podziękują, albo Ty sam po jakimś czasie zorientujesz sie, że wdepłeś w niezły (usunięte przez administratora) i sam im powiesz "bye bye". A wtedy oni i tak stwierdzą, że wszystko co złe to Twoja wina, że sobie nie poradziłeś z obowiązkami i w sumie to dobrze że odchodzisz, bo takich pracowników Wtórpol nie potrzebuje. Ale pamiętaj, że pamięć po Tobie w firmie pozostanie i będziesz podawany jako zły przykład, tudzież nadal jakieś nieścisłości i niedomówienia pomiędzy Wtórpolem a ajentką, firma będzie zrzucać na Twoją niekompetencję. Mimo, że od jakiegoś czasu pracujesz gdzie indziej, a o tym (usunięte przez administratora) dawno zapomniałeś. XD
    Ajent

02.07.2020 06:51

Wszyscy w firmie się bronią żeby zacząć prace jako kierownik sklepów bo zaraz cię wywala. Ciagle namawiają ludzi z pojemników z hali żeby próbowali ale nikt nie chce bo kazdy już wie ze i tak go zwolnią i zednej roboty we Wtorpolu już nie będzie miał.
    kordynator

02.07.2020 06:19

Pytanie mam dlaczego firma poszukuje cały czas od kilku lat kierownika na sklepy \ koordynatora bo ciągle idą ogłoszenia a oferują dobre pieniądze bo różne opinie tu pojawiają się na ten temat, a jestem zainteresowany.

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.