WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

19.11.2020 04:39

Patrycja jeśli do Ciebie chodzą dziewczyny z dziecka do pomocy to może byś też dała swoje dziewczyny do pomocy na dziecko ...
    ?

19.11.2020 05:00

A poco? Przecież tylko na bluzkach musi być dobrze
    Jakub (KR)

04.11.2020 19:04

Witajcie, Chwila czasu minęła:) krótka ocena na własnych doświadczeniach/odczuciach (każdy ma inne, oczywiście jestem świadomy) Skala od 1 do 5 (gdzie 5 to max) Czas pracy: 3 (średnio 14h/dzień) Atmosfera: 3 Wynagrodzenie vs obowiązki: 3 Możliwość wdrażania własnych pomysłów: 1 Elastyczność firmy: 2 Zarządzanie: 3 Podsumowanie: kontakt z biurem i opiekunem oceniam pozytywnie, praca nie wymaga kreatywności i zaangażowania gdyż jest odgórnie ustalony plan działań/schemat.. albo ktoś się z tym godzi albo szuka dalszych możliwości rozwoju i samorealizacji. Ludzie na Śląsku pozytywni, to był wybuchowy i zarazem ciekawy okres w karierze. Staż na KR : pow. 3 m-cy Pozdrawiam.

30.10.2020 19:56

Witajcie czy ktoś słyszał że sklepy będą zamknięte nasze???może ktoś napisać czy to jest prawda....

02.11.2020 15:52

Kiedy wypłata?
    Kamil W.

02.11.2020 22:18

Wszystko zrobimy aby wszystkie sklepy byly otwarte.Wszystko Obiecuje!!
    xD

29.10.2020 14:54

Temat z Kasi zszedł na Ewe teraz... Ludzie ogarnijcie się i zajmijcie się praca a nie pilnowaniem inny osób, każdy tam rozmawia nie znam takiej osoby która nie zamieniła by słowa przez cały dzień.Nic Juz w tej pracy mnie nie zdziwi. Ewa jest lubiana i każdy kto przechodzi zapyta się co słuchać(usunięte przez administratora)
    Xxx

31.10.2020 08:03

Ewa uważaj na siebie bo jesteś fajną dziewczyną a przedewszyskim na dwie osoby A i A z Trójmiasta z którymi pracujesz .Wredne kobiety to mało powiedziane.
    Ogarnijcie się

29.10.2020 19:17

Ludzie kochani czy wy nie możecie normalnie pracować tylko wszystko wszystkich interesuje. A ta to nie przyszła w bluzce, a ta to się maluję, a ta to się uśmiecha. Słuchajcie to jest tylko praca szanujmy się każdy jest inny jeden ma taki charakter drugi ma inny po co ten stres te nerwy bierzcie przykład z BRYGADZISTEK z PANI SYLWII I Z PANI ALI DZIEWCZYNY JA WAS POPROSTU KOCHAM ZA TO ŻE SZANUJECIE NAS.
    Ajentki 89

13.05.2020 19:34

Ajentki. Co sądzicie o nowych zasad jakie firma chce wprowadzić i nowych godzinach otwarcia sklepów.??
    A

14.05.2020 22:57

Nikogo nie chce zagnoic, pożyjemy zobaczymy jak to bedzie

29.10.2020 15:15

Jak sytuacja w firmie???? Nic nikomu nie wiadomo o tym czy zamykają czy nie
    ktoś

28.10.2020 20:04

Mam pytanie czy koleżance EWIE z dziecka to wszystko wolno . Cały czas rozmawia i śmieje się słychać ją aż na sporcie , Nikt nie reaguje a widzę że wymienia się tam osoby ,które naprawdę choć były spokojne ale pracowały a nie tylko gadały,

23.10.2020 11:10

28.10.2020 16:24

To że chce ładnie wyglądać to juz jej sprawa a to że w firmie Wtorpol trzeba chodzić w koszulkach roboczych to już jej nie interesuje jak wszyscy chodzą to wszyscy a nie ktoś ma być pomijany a inni dostaną jeszcze upomnienie za brak koszulki. Po to są te koszulki aby w nich chodzić
    Ewa

28.10.2020 17:49

Bardzo dużo osób w nich nie chodzi a wy widzicie tylko jedną osobę! Ogarnijcie się bo to gruba przesada. Nikt nikogo nie zmusza do ich noszenia każdy ma wybór! A obowiązek to ty masz jak najlepiej wykonywać swoją pracę i tyle w temacie!!!

22.10.2020 13:09

Oo

23.10.2020 21:51

O co tu kurczę chodzi ja się pytam ?
    Mody

28.10.2020 17:33

Wszystko na to wskazuje towaru coraz mniej coraz gorszej jakości i coraz droższy, a klientów coraz mniej jak ceny droższe niż nowe w sklepie nawet po 4 zł.
    Wiesz

09.06.2020 15:05

Pozdrawiam Panią Ajent z Żywca Największy lizodup kierowników, typowa blondynka Żal mi takich ludzi jak ty i to twoje poczucie wyższości
    Aneta

09.06.2020 22:33

Wychodzę z założenia, iż konstruktywna krytyka jest potrzebna każdemu. Na ogół trudniejsza do wyrażenia co obrazuje powyższy komentarz. Dlatego nie bez przyczyny ten rodzaj krytyki zalicza się do krytyki wyższego poziomu w przeciwieństwie do zwykłej krytyki pozbawionej tej cechy. Dzięki niej możemy dowiedzieć się, co robimy źle, co wymaga poprawek, aby nasza droga do celu miała mniej przeszkód. Krytyka może pomóc w naszym rozwoju, budowaniu kariery zawodowej - to wszytko prawda. Jednak bardzo często możemy się spotkać, z taką krytyką, która wcale nie ma na celu powiedzieć, co możemy poprawić, a wręcz przeciwnie krytykujemy kiedy czujemy, że ktoś pnie się w górę, nas wyprzedza, chcemy zmniejszyć dzielnicy nas dystans, mieć nad kimś władze. Nie krytykuje się kogoś, kto nic nie robi, nie wyraża zdania na żaden temat. Warto zdawać sobie sprawę, że jeśli dopada nas krytyka, oznacza to, że coś się w naszym życiu dzieje, że rozwijamy się, dążymy do celu. Zauważmy, że o wiele częściej nieprzychylne kometarze docierają do osób, które coś osiągnęły, które zajmują wysokie stanowiska, są popularne itp. Można więc powiedzieć, że skoro ludzie nas krytykują, to znaczy, że do czegoś doszliśmy. Nie będę oceniała poziomu powyższego komentarza, ponieważ w tym momencie nie o to chodzi, natomiast liczę na to, iż autor/ka komentarza doszkoli się w wyrażaniu konstruktywnej krytyki i zacznie ja stosować, ponieważ tylko taką krytykę warto barć pod uwagę i na jej podstawie można coś zmienić lub naprawić w sowim działaniu/zachowaniu. Życzę miłej lektury ;) Dobranoc :*
    Brak słów

24.10.2020 15:44

To ty z tymi skargami dzwoniłaś? A Powiem ci tak, że owszem obowiązkiem zarówno ajentek jak i pracownic jest dbanie o czystości i porządek. I za to im płaca. Ale No proszę Cię szacunek należy się dla każdej pracy nie tylko U Diora czy Armaniego. A to, ze ludzie z domu wynoszą brak kultury, brak umiejętności zostawiania za sobą porządku czy wręcz złośliwość wobec drugiego człowieka nie jest wina pracujących tam osób. I u ciebie moja droga właśnie ten brak kultury widać albo zazdrość przez ciebie przemawia bo chciało się być ajentką (albo się nią było ) i coś ci noe poszło
    Mariusz

23.10.2020 18:27

A miały być wszystkie soboty wolne...

01.10.2020 04:46

Hej dlaczego nikt nam nie powie że K Karol ma koronawirusa dlaczego osoby nie są na kwarantannie i chodzą do pracy i zarazaja innych przeciez my mamy dzieci i rodziców chorych ludzie obudzcie się gdzie jest sanepid gdzie te kary za nie trzymanie kwarantanny
    Emil

07.10.2020 19:08

Rozmawialem z nim wczoraj.Jego stan jest ciężki.Skonczył mu się bimber!!
    Emil

23.10.2020 17:28

Gabryś ma najlepszy węch.Węszy wszędzie. Tropiciel taki!!
    Ajent xxx

13.10.2020 20:13

Witam czy Kamil Wiatrak z biura jest teraz kierownikiem na sklepach ? I czy na każdy ze sklepów zwraca uwagę na porządek na zapleczach I w biurkach nikomu to nie przeszkadza to dlaczego sie tak czepia
    Ajent

19.10.2020 22:28

Ulka nie odeszła, nadal dzwonimy do niej ze wszystkim
    ajent

21.10.2020 11:19

do Pana Kamila to chociaż można popołudniu się dodzwonić, do Pani Uli lepiej nie bo z ryjem wyskoczy że już po pracy jest
    Mate4

05.03.2020 14:18

Witam. Pracuje /pracował ktoś jako koordynator w tej firmie na swojej działalności? Jakieś opinie?
    ...

20.10.2020 21:42

Po poprzednikach zostały tylko wspomnienia :D
    EK

13.10.2020 16:58

CHura na dziecku, nareszcie lżej tylko dlaczego Dorota nie przestanie sie drzeć!???
    Xxx

13.10.2020 18:15

Jak już to mówi głośno od tego jest .
    Oj

14.10.2020 22:23

Czemu lżej?
    Zaintetesowana

14.10.2020 11:25

Hej dziewczyny :) Macie dalej płatne niedzielę handlowe?
    Hkiso

13.10.2020 19:28

sobota wolna czy pracująca?
    Kicha

11.10.2020 20:54

Na cholere ta praca zaczyna się tak wcześnie? Gdyby ludzie pracowali od 7 to po pierwsze byli by bardziej wydajni, wyspani, co za tym idzie mieli by więcej odporności! Szefowi wcale nie zależy na pracownikach i jemu to lotto, że mogą zamknąć zakład z powodu cowida.
    Paweł

09.10.2020 01:15

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z sortu od Ali, chce wam powiedzieć że jesteście najlepsze ,życzę wam dużo zdrowia, jak jest ciężko to wspierajcie się nawzajem i szanujcie bo to tylko praca a my jesteśmy ludzmi,dobrze wspominam pracę z wami i cieszę się, że mogłem was poznać ,życzę wam wszystkiego najlepszego,pozdrowienia dla super brygadzistki Ali i przede wszystkim dla Was dziewczyny, trzymajcie się
    AWa

10.10.2020 23:21

Trzymaj się,już mnie tam nie ma, ale pracowało się z Tobą super!
    Paweł

09.10.2020 01:01

Hej
    Sajgonka

10.10.2020 07:24

Spoko koles jestes my też Cię pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    ....

07.10.2020 17:33

Czy ktoś wie ile pieniędzy dostają Ajentki na duzym sklepie a ile na malym?
    Ajent

07.10.2020 19:16

Zajmij się swoją wypłatą a nie wytykaj nos w nie swoje sprawy ...
    Zniesmaczona:)

06.10.2020 15:48

Dorota my cię prosimy...wez ty się tak nie drzyj na tym dziecku bo już nikt nie może Cię słuchać na innych asortymentach, a co dopiero te biedne dziewczyny...szczerze współczuje Wam!
    Czesc

06.10.2020 20:32

Ja tylko nie rozumiem jednego , pytanie głównie do kierowniczek . Dlaczego tylko stoicie i patrzycie co się dzieje na taśmie na dziecku a mało zwracacie uwagę na drugi sort? Tam robią co chcą rzucają gdzie popadnie a krzyki Beaty jeszcze to pogarszają i większość sortuje na złość żeby to ona dostawała zjeb.i . Na dziecko garściami,na kurtki rzucają wszytko co popadnie a w szczególności kopią nogami żeby pozbyć się towaru stałam tam niedługo i po przejściu na inny dział zobaczyłam jak powinna wyglądać praca. Głównie to wszystko idzie od nich czy to sport czy bluzki , dlaczego zawsze jest tego dużo ?? Tam powinny być kontrole bardziej wzmożone a zapewne by to poprawiło wydajność . A dziewczyny z drugiego przychodzą na dziecko i są lewe bo tam trzeba pracować

07.10.2020 04:40

Trzeba pracować na dziecku A czy osoby które przychodzą do pomocy muszą cały czas stać na początku zapraszamy bliżej końca
    Gorzka

25.07.2019 21:14

Odnośnie ogłoszenia o pracę w biurze. Jakim sposobem chcecie kogoś zatrudnić kiedy może jedna osoba na dziesięć chce tam czegoś nauczyć? Np taka Ula BRZYDULA należy do grona TĘPYCH DZID, które boją się o swoją (usunięte przez administratora) więc stwarza tylko pozory, że uczy a tak naprawdę próbuje ze wszystkich nowych ludzi zrobić (usunięte przez administratora) bo boi się, że ktoś ją wygryzie. I słusznie bo w końcu trafi się taka co pokaże jej miejsce. Ty KARALUCHU i ZAZDROŚNICO wiesz jest takie powiedzenie „TYLKO GŁUPI WIE WSZYSTKO BO MĄDRY CZŁOWIEK CIĄGLE SIĘ UCZY” Ty Ulka umiesz tylko dobrze z (usunięte przez administratora) strzelać do odpowiednich osób dlatego Cię trzymają ale i na Ciebie przyjdzie pora. Tej roboty każdy jest się w stanie nauczyć ale ktoś normalny musi chcieć to przekazać bo z kosmosu mu ta wiedza nie spadnie. Przypomnij sobie krowo jak cielęciem byłaś i jak ryczałaś po kątach, że nie dasz sobie rady. Wiedz, że KARMA WRACA ... Obyś wyleciała na zbity pysk i mamy nadzieje że będziesz traktowana z wzajemnością. I wiele dziewczyn jak i kobiet z hali tych zwykłych szarych nie wychylających się z tłumu kondomie ma więcej inteligencji w swoich zgrabnych tyłkach niż Ty we łbie. Amen
    Pracowita

03.10.2020 17:46

Ula to akurat jest jedyna osoba która w tej firmie dba o Wasze interesy kobiety ! Uczciwa i w porządku babka więc nie wiem o co Wam chodzi ? Kto tu jest zazdrosny ? No chyba Wy właśnie ! Inteligentna kobieta , której zazdrościcie ! Jesteście żenujące i malutkie ! Zal mi Was wstrętne pijawki ! Ogarnijcie się i weźcie się do roboty !
    Uuu

06.10.2020 20:51

Popieram w 100%
    Dziecko

04.10.2020 18:47

Czy może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem kontrolna Anka S jeszcze pracuje w firmie? Przeciez ona nie ma najmniejszego pojęcia o tej pracy, snuje sie po hali zeby tylko dzień jak najszybciej zleciał. Byla jedną z najgorszych pracownic nigdy nie wyrabiała normy bo najwazniejsze byly pogaduchy! Wiec jak ona moze oceniać pracę innych kobiet??? Gdyby dziewczyny z dziecka miały takie ruchy jak ona przy taśmie to zabrakłoby całej hali na nieprzerobiony towar!!! Zróbcie z nią porządek bo wszyscy mają jej dosyć. Ta niemota powinna wylecieć z ogromnym hukiem!
    Magda

04.10.2020 20:12

Wiedziałam ze beze mnie sobie nie poradzi .W kupie siła.Kto teraz przejmie władze na zakładzie?Chyba Gabryś?!Ale i on niedługo zrezygnuje.Słyszałam ze do Niemiec do pracy się wybiera.Powodzenia
    Beata

05.10.2020 19:27

Pracuje bo ma 1 procent udziału w firmie
    2 sort

04.10.2020 21:10

Czy Monika z drugiego ma potwierdzonego koronawirusa? Ostatniego dnia w pracy mówiła wszem i wobec ze nie ma smaku,wechu i wszystko ją boli
    Monika

05.10.2020 19:26

Tak mam koronawirusa.Przepraszam ze wam nie powiedziałam.Trzymajcie sie dziewczyny moze bedzie dobrze!

02.10.2020 09:02

Sylwii się wczoraj dostało to dziś szaleje ale chyba nie wie że kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada. Oby jak najszybciej.
    Pracowita

04.10.2020 16:14

A co Marioosz wyprawia z pannami ? Co tu się dzieje ? Na Marioosza jest tyle skarg że chyba wyleci niedługo ! I bardzo dobrze .
    Wycena

04.10.2020 18:19

To znaczny jakich skarg?

02.10.2020 18:38

Nie chcemy chodzić do pomocy na dziecko bo tam sie nie da robić ręce opadają od tego pchania pozdrawiamy i życzymy powodzenia
    PSP

30.09.2020 08:46

Jeśli auta parkowane przez pracowników Wtórpolu nie znikną z parkingu dla interesantów PSP wówczas zostaną odholowane jak widnieje na tabliczce.
    Pracownik3

01.10.2020 15:56

Nie chwal się pseudo koleżanką co wynosisz bo ci zazdroszczą
    ...

01.10.2020 17:06

Nie rozumie? Jaką koleżanką?
    Kumpel

28.09.2020 14:24

Kolego A. W. czemu parkujesz jak pi zda na dwóch miejscach parkingowych? Jeśli nie umiesz wykonywać tak prostej czynności jak parkowanie to zapier dalaj pieszo A nie samochodem. Jeśli jeszcze raz tak zaparkujesz to wywlokę Ci tego jaguara na środek skrzyżowania.
    Zirytowana ajentka

02.08.2020 18:24

Czy to prawda że Ajentki mają pracować 200 godzin w miesiącu ??? Ktoś coś wie???
    ....

03.08.2020 08:06

No dokladnie smiech na sali. Z dniem w którym mnie O tym poinformują odchodze.
    Bhp

26.09.2020 22:41

Interesujące ... dużo ponad normę , trzeba się zainteresować zagadnieniem

22.09.2020 14:17

Dlaczego pół zakładu chodzi z chorobą do pracy (gorączką) Zróbcie coś z tym bo się boimy covida

26.09.2020 14:34

Nawet jeśli są takie osoby to nikt o tym się nie dowie tak było jest i będzie pozdrawiam i nie dajmy się chorobie

26.09.2020 14:40

Przynajmniej smrodu na pierwszym nie czujemy ;)
    kandydat

31.08.2020 22:41

Witam, a jak wygląda prca koordynatora sklepów. Warto spróbować?
    xxx

08.09.2020 13:50

idzi sprobój max 3 miesiace porobisz
    Raf

22.09.2020 10:54

Właśnie mam pytanie jak to jest z tym koordynatorem??? W czym jest haczyk??
    Praca

14.09.2020 17:04

Jak dobrze, że szefostwo docenia nasz wysiłek i soboty są wolne bo jednak 6 dni pracy i dzień odpoczynku to za mało.
    ????

15.09.2020 15:05

A skąd już tak wszyscy wszystko wiedzą???
    Pracownica

15.09.2020 16:53

Monika głosiła. Ona chociaż jedna prawdę wczesniej powie
    Olek

15.09.2020 01:34

Jak wygląda praca na kamerach? To jest ta biurowa? Szukają teraz na olx.
    money

13.09.2020 20:27

Tak tak dobrze by było gdyby byly busy.
    Leon

11.09.2020 18:14

Taka prośba... Czy jest możliwość przywrócenia busów? Naprawdę ciężko z dojazdami...

12.09.2020 11:59

to trzeba prawo jazdy zrobic a nie darmowe busy
    Sklepowa

01.09.2020 07:26

Hej dziewczyny ile macie płacone za niedzielę handlową?
    ....p

01.09.2020 10:56

250 a u ciebie?
    Sklepowa

01.09.2020 20:34

Też 250 zł. To. Prawda że już nie płacą za niedzielę?

30.08.2020 16:01

Każda sobota powinna być wolna bo sześć dni pracy w takich waronkach to bardzo ciężko już piątego dnia nie ma siły, a mowa o sześciu proszę wziąć to pod uwagę.

30.08.2020 23:48

Tak to fakt. Powinny być wolne, a praca powinna się zaczynać od 7 albo 8 godziny, wtedy wydajność była by lepsza. Dlaczego nie szanują ludzi dzięki którym zarabiają?
    Sylwiaa

23.08.2020 07:44

Witam mysle o przyjeciu się do firmy na dzial sortowania czy ktos mógłby powiedziec jak to wyglada czy jest faktycznie bardzo ciezko jak mowia ?? Chcialabym sprobowac ale.kazdy odradza... a widziałam ze sporo mlodych osob pracuje wlasnie tam..

24.08.2020 10:14

Jeśli jesteś osobą odporną psychicznie na chorą atmosferę i ciężką pracę to idź, dopóki będziesz płacić mały ZUS zarobisz, później się nie opłaca. Praca ciężka, towaru na taśmie jest mnóstwo, ludzi traktują tam jak wyrobników, ale z własnego doświadczenia szczerze mówię, że na małym zusie wyjdziesz finansowo ładnie. Najlepiej idź zobacz.
    Ania

20.08.2020 15:13

Witam czy ma ktoś potwierdzone informacje odnośnie tego czy ta sobota będzie wolna ??
    Ania

20.08.2020 17:04

Pewne ze zwroty czy to plotki podslyszane?
    Messershmit

20.08.2020 19:19

Na palarni mówią że wolne.

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.