WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

21.01.2021 09:06

Pozdrawiamy Adrianka z góry co ma fajnego jaguarka
    Anka

21.01.2021 14:47

To nie łatwiej mu powiedzieć tylko głupoty wypisywać na internecie?
    Ktoś

12.01.2021 18:36

Co to za casting na tych bluzkach ????
    A

17.01.2021 17:12

Czemu jej nie powiesz tego w twarz tylko robisz jej taką opinie na forum? (usunięte przez administratora)
    Prawda

19.01.2021 22:34

Niech sobie zeza poprawi - dopiero będziemy rozmawiać ;)
    Ona23

12.01.2021 08:59

Wiecie może co dzieje się z Kierownikiem M.S?
    BB

19.01.2021 01:21

Zieba jest Głównym Kierownikiem.Prawa reka szefa.Myśle że juz niedługo Gabryś go zastąpi!.
    Xyz

19.01.2021 21:21

Widzę,ze na tym forum nie ma nawet normalnej rozmowy. Nie można zadać normalnie pytania,bo (usunięte przez administratora) Cię to obchodzi. Śmieszne. Dorośli ludzie a nie potrafią rozmawiać. Sama bym chciała wiedzieć kim jest np p. Zieba bo na przykład sklepów takie osoby nie odwiedzają. Nie znamy większości osób,które decydują co mamy robić i jak mamy robić. A to takie trochę przykre bo to jednak współpraca. Pozdrowionka
    Żancia

03.01.2021 10:17

Witam, Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda franczyza w tej firmie ? Na jakich jest warunkach... po komentarzach widzę, że to jeden wielki kołchos
    Yy

19.01.2021 19:47

Widzę ze chyba jednak nie wszystkim. Pozdrawiam wkurwiona małopolska. Albo nie pozdrawiam.

19.01.2021 20:53

A komu nie zabrali?
    Normalna

17.01.2021 20:29

Na innym taśmach dziewczyny chore mają wolne na bluzkach dziewczyny padają a robią Paulina, która ledwo stała i Kaśka która wkoncu padła, ludzie czy wy nie widzicie, że dziewczyny padają, każdy ma prawo źle się czuć, powinnyście być wyrozumiałe, wkoncu same kiedyś też tak pracowalyscie
    Damian

14.01.2021 15:32

Mam nadzieję, że szefunio pokaże jak się ewakuować i stanie na dworzu najlepiej w slipach, skoro jest takim sadysta aby ludzi w mróz wyganiać na dwór...
    Ana

14.01.2021 17:00

Ty się głupio nie ciesz, bo ja Ty się przeziębisz albo twoja rodzinka to inaczej będziesz się szczerzył z cowidem na gębie.
    Ona

15.01.2021 17:07

A kto ich nauczył kraść? Samiście i nauczyli,pokazujecie jak "brać"... Popatrzcie każdy na siebie...czym ty jedno z drugim jesteś lepszy?!
    Ha

14.01.2021 18:21

Wy to najlepiej potraficie rozdmuchać problem którego tak naprawdę nie ma do rozmiarów XXL. Bo przemarznie bo zachoruje, a jak jedna z drugą (usunięte przez administratora) na fajkę w krótkiej koszulce to wtedy jest dobrze.
    Eloo**

14.01.2021 22:32

A co mnie obchodza te osoby co zdrowia nie szanuja.Chca palić i chodza na zewnątrz niepoubierane to ich sprawa większość dba o zdrowie i nie chca chorować bo to nie pomaga w pracy.Ich zdrowie ich sprawa.Ale ma być zimno i może się ktoś przeziebić przez takie chore akcje i co później.Zwolnienia nie ma.

14.01.2021 05:06

Wtorpol to jest firmą dla Ukraińców robią co chcą same ustalają sobie gdzie mają stać bo jak nie to straszą powrotem na Ukrainę no i cóż kontrolne na wszystko się godzą bo Kase z nich mają niezłą od pierwszego dostaną podwyżki a my Polacy też chcemy podwyżki przecież ZUS drożeje nie rozumiem dlaczego szef nam zabrał kasę skoro sklepy normalnie funkcjonuja i jeszcze musimy zapieprzac za Ukrainę bo to zielonego pojęcia niema do roboty brawo wy lux firma
    5G

14.01.2021 16:21

Tak.Chcemy tego co nam zostalo zabrane.Naszych pieniędzy.Ukraina nas nie obchodzi.Tu jest Polska i wszystko drożeje.Niech nam nie mydla oczu ze nie ma szef kasy bo widzimy ciągle zmiany i remonty,a to tez kosztuje.Za darmo tu nic nie ma!!!!!!!¡%%%%%Nasi są zwalniani i to za co,ze pomagamy firmie ogarnywac ten cały (usunięte przez administratora) którego Ukraińcy nie potrafią zrobic nawet w 1/3.Kiedy zaczną przyjmować polki do pracy,a nie tych nierobów.Juz bialorusini byli by może lebsi od tej szarańczy cwaniactwa.
    Ciiiiiicho

13.01.2021 20:18

Weźcie się do roboty, a nie ciągle a ta to to, a ta to tamto wszyscy się wszystkim interesują i wszystko chcą wiedzieć gdzie kot się zesrał czy na miękko czy na twardo i jaki kolor główna. Ja tylko się dziwię ja nie mam czasu interesować się moim życiem, a mowa o czyimś. Jak wskazujecie na kogoś palcem jaki jest to pierwsze co spójrz na swój czy masz czysty, a dopiero mów o kimś ????????????????????

09.01.2021 08:14

Gabryś S.

13.01.2021 16:02

Ja też chcę go poczuć
    video

04.01.2021 20:20

Dlaczego ciagl te same panie co zawsze unikają zakładania firmowych koszulek???!!!To jakies wyjątki sa w firmie skoro większość umie sie dostosować,a one maja na to zwis.Moze pracują dla innej firmy lub nie dociera do nich co mówią do nich ich przelozone?Skoro sie wstydzą uniformow to niech zmienia prace bo same ustalają sobie jak widac zasady w tym zakladzie.
    Yapierdole

06.01.2021 06:59

Smierdza i jest super

08.01.2021 22:49

Przecież tam wszystko smierdzi.To niema różnicy. A najbardziej to Gabryś wonieje.czuć padliną z daleka!
    .....

04.01.2021 15:09

Ale nam się trafiło na spodniach. Masakra, gorzej być nie mogło
    Hey

05.01.2021 19:19

Powiedz ja nie wiem.

06.01.2021 21:22

Wam to nigdy nic nie pasuję. Jak się nie podoba to czytnik oddać i do domu.
    Łoj

05.01.2021 15:40

Jutro wolne czy nie ?bo niezrozumiałem brygadzistek jakieś nie dzisiejsze chodziły
    Eloo

05.01.2021 18:54

No co Ty przecież święto jest.
    Ajent

01.01.2021 16:18

W Nowym Roku bądźmy szczęśliwi???? ale nie tak jak chcą tego wszyscy a tak, jak sami tego chcemy!???? szanujmy się wzajemnie???? nauczmy się przepraszać i wybaczać???????? nauczmy się zachwycać magią dnia codziennego???? doceniajmy zdrowie???? miejmy miłość w sercach!❤ i radość w oczach!???? niech każdy wschód słońca błogosławi Nasz dzień???????? każdy zachód słońca wywołuje uśmiech na twarzach???????? a każda gwiazdka na niebie sprawia spokój Naszym snom????????
    Vivi

02.01.2021 15:26

Wiem
    Gabrys

03.01.2021 19:47

Czy masz uszkodzony mózg!Bądzmy szczesliwi w tej firmie!Daj odpocząc psychicznie!

03.10.2019 16:54

03.12.2020 22:44

Masz sieczke!Zamiast mózgu!
    Beata

03.01.2021 19:43

Przecież należy do rodzinnej firmy!
    Oki

31.12.2020 11:11

Wika z bluzek to nagie zdjęcia wysyła chłopakom z pracy i poza a i jeszcze jak wali sete przy dziecku i tym się chwali albo jak kupę robi. Dobra agentka matka się wstydzi tylko, chłopa szuka chyba
    ...

31.12.2020 13:13

Żałosna, prymitywna osobo piszącą takie bzdury! Masz mało interesujące swoje życie aby wyrzucać tutaj Wiktorii? Skoro tak bardzo chcesz wzbudzić zainteresowanie to napisz coś o sobie a nie oczerniasz dziewczynę. A skoro chcesz jej powiedzieć że nie podoba Ci się jej "rzekome" zachowanie to wiesz gdzie szukać :) Kozak w necie, pi**a w świecie. Nie pozdrawiam.
    Miki

31.12.2020 17:36

Jak filmiki są, to że snapa wyślę to nie znaczy że nie ma sposobu żeby to jakoś zapisać. A filmik krąży pozdro
    Nora

30.12.2020 15:22

A czy wiecie co Ukrainki nowe robią na dziecku jest tam taka jedna w żółtej bluzie zaczęła pracę w poniedziałek i dzień w dzień kradnie pani Dorotko nie widzisz, z tego jak ona pracuje a drugą ręką ciuchy ubija za pazuchą i nikt ją nie kontroluje do łazienki taka szla naładowana skarpety pełne polka by już dawno została zwolniona a może ony mają miesięczny deputat
    Beata

31.12.2020 00:14

Ta jest upowazniona.A kto mi mieszkanie splaci.?

31.12.2020 00:20

Rodzinna firma !

29.12.2020 15:15

5G

29.12.2020 21:36

Ukraina pomalu przejmuje zakład,robią co chca a tak naprawde to nic nie robią ciacmugi jedne.Oby tak dalej to sami będziemy rezygnować z pracy w tej firmie jeden po drugim bo nikt nie ma zamiaru zakrzaniac za takich ludzi nie myślących w ogóle i zacofanych w temacie jesli chodzi o to co i gdzie rzucają na sorty.Poprostu porazka i tyle w temacie.Tlumaczyc mozna 1000 razy,a efektu brak.Kompletnie nie nadaja sie do roboty.To przez nich nie mamy wolnych dni.Jak chca tyle zarabiać to niech chodzą sami bo my mamy dosyć pracy z nimi.Zawalaja tylko ukladanie i dorabiają roboty innym dziewczyna.Tak dlugo sie nie wytrzyma.
    Pracappp

30.12.2020 16:41

Oni zamiast pracować to jadą po kieszeniach. Ich tylko kieszenie interesują.

29.12.2020 16:46

Ciekawe jakie zmiany nam szykuje Nowy Rok? Co byście zmienili?
    Iza

29.12.2020 20:54

A kto to?
    Daga

29.12.2020 21:46

Patrycja, każdy wie jak z nią jest.
    Lemurka

28.12.2020 19:54

ile macie godzin przepracowanych w miesiącu? I jak z rozladunkami są płatne, czy po prostu w ramach dnia wolnego wliczane są w godziny pracy??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Sergiej

16.12.2020 19:34

Czy ta pani z butów nadal patrzy z góry na wszystkich myśląc ze jest panią świata?.Niech się weżmie do roboty lepiej!!!!!
    Czesc

24.12.2020 07:07

Każdy wie kto to pisze , nie jest to kobieta ani nie pracuje ale na górze . Im bliżej konsulatu tym mniejsze podejrzenia schodzą na nich ;)
    Kkk

24.12.2020 08:13

Ludzie zajmijcie się sobą co was to interesuje kto w ciąży z kim . Czy wy nie macie swoich problemów tylko wtrącać nosa w czyjeś życie. Jak plotkujesz o kimś to widocznie nic dobrego nie masz o sobie do powiedzenia pozdrowiam serdecznie.

03.11.2020 04:37

Mam pytanie czy Ukraińcy też mają o 10 %mniej wypłaty
    Ona

21.12.2020 17:54

Nie gruzin trzepie kasiorę za załatwienie pracy tylko Wiktoria...

22.12.2020 20:54

Oj w sobote i niedzielę moczył.Super pomysl.Ukrainki pracuja w sobotę i niedzielę. ALE gdzie w prywatnych kwaterach na koszt szefa!!.A to spryciaże!!
    Eska

18.12.2020 20:18

Superrrr!!!!Wreszcie wolna sobota.Dziekujemy szefie.Swieta może będą jednak dla nas dobre w tym roku mimo tego wszystkiego.
    Mała

12.12.2020 22:58

Czy zainstniala sytuacja, ktora trwa aby pchać towar kiedy szefa nie ma dalej trwa ? Kiedy szefa nie ma można pchać do woli, tylko.. kto ten towar odbiera, hmm pracownice które pracują po kilkanaście lat i nowym tłumacza aby rzucać gdzie kolwiek :D polecam sort dziecko :D (usunięte przez administratora) ruchy, Dorotka patrzy tylko kiedy szef przychodzi i jej krzyk " Panie co wy narobilyscie " :D później można być zawalonym ???? P. LESZKU polecam lepiej kontrolować swoich pracowników ????
    Ela

16.12.2020 10:02

Zwróćcie lepiej uwage na spodnie bo co tam się dzieje to szok , na dziecku tylko pracują na taśmie jak Anka albo aneta stoi a tak to wszystko do przodu w belkę a zobaczcie co tam się dzieje
    Milutki

16.12.2020 15:09

Zapraszamy na dziecko na taśmę
    Nikt

16.12.2020 12:38

A na spodnich nikt nie gada?? Drą się jak nie wiem a zwłaszcza układnie.. Np pani M masakra najlepiej innych pilnować

16.12.2020 14:37

Nie no pani brygadzistka cały zakład obrobi a praca to poczeka. Spodnie spoko reszta sortów to lesery (oczywiście jej zdaniem ) tam by się przydała zmiana ale nie pracowników tylko jej

16.12.2020 15:03

Czyli kto? Powiedz to glośno
    Eska

15.12.2020 17:26

Szefie prosimy o trochę wyrozumiałości na te święta.Moze wolne soboty?Mimo obecnego czasu nadal mamy mnóstwo obowiązków w domach.Tez chcemy mieć choć trochę wolnego czasu dla siebie i bliskich.Naprawde nie jest nam łatwo pogodzić ta pracę z innymi sprawami niecierpiacymi zwłoki.Firma nie powinna ucierpiec z powodu kilku dni wolnego i to w święta a poprawiła by swoja wydajność.Ludzie by trochę odpoczeli i lepiej wykonywali swoje obowiązki.????
    Hej

15.12.2020 18:51

Kto to czyta

16.12.2020 05:13

Bez pracujących sobót to zarobisz tyle co w Biedronce.Więc nie marudź.
    Ola

11.12.2020 00:32

Witam czy są przyjęcia na sortownie?
    Marta

15.12.2020 09:03

No chyba
    Alex

11.12.2020 10:51

Witam jestem klientką jednego ze sklepów w Chorzowie mam pytanie jeśli na danym towarze jest cena np.10 zl to dlaczego sprzedawczyni zmienia sobie cenę na 20 zl i twierdzi ze to ma kosztować 20zl jak gdzieś indziej robi się zakupy i np.bulka kosztuje 1 zl to pani sprzedawczyni nie zmienia sobie ceny na 2 zl bo tak jej się podoba skoro jest taka cena to towar powinien być sprzedawany po cenie jakiej pisze paranoja pozdrawiam

14.12.2020 22:41

Towar bez ceny lub zle wyceniony może podlegać ponownej wycenie. Na każdym sklepie jest taka informacja. Na butach czasem również mam napisana cenę i również ja zmieniam, miałam ludzi którzy nawet przychodzili z własnym markerem, wiec na prawdę nie ma co się dziwić, ze firma stosuje takie, a nie inne praktyki. Gdzieś musi być początek takiego zachowania, niestety ludzie są bezwzględni, a kiedy przychodzi co do czego jest oburzenie :) Ludzie chowają buty nawet w rękawach kurtek byleby się ostalo na 4 zł, przykre ale prawdziwe tym bardziej, ze nie czuja w ogóle tego ze po prostu (usunięte przez administratora) i narażają sklep na straty, a jak dojdzie co do czego apogeum bezczelności sięga kiedy taka osobę przyłapiesz „ A co to Pani szkodzi, przecież tyle Pani butow ma to co się stanie jak jedna pare Pani sprzeda taniej” Ile razy ja czy moje pracownice były zgłaszane do kierownika, ze jesteśmy takie i owakie, ze jak tak można. Do wszystkich Państwa my tylko tam pracujemy i są wytyczne których mamy przestrzegać i respektować.
    Yola

15.12.2020 05:05

Logika
    Pracowniczka

08.12.2020 16:35

Czy niedziele handlowe są dalej dodatkowo płatne (250 zl)?
    Ja...

14.12.2020 18:02

Dziś info, że za niedziele grudniowe po 200 na sklep...

14.12.2020 22:44

Po 200 za jedna niedziele, płatne są dwie.
    Ateemm

13.12.2020 22:55

Ktoś jest w stanie opisać "pokrótce" jak wygląda współpraca franczyzowa?
    .....?

05.11.2020 10:01

Firma wtorpol że Skarżyska to zwykli oszuści.Do ludzi ,którzy się tam chcą zatrudnić:ODRADZAM STANOWCZO!!!!!! Złodzieje i niedouczeni ludzie.TRGEDIA
    ,,,,???

04.12.2020 13:20

Proszę o jakiś kontakt .PILNE
    ......?

11.12.2020 20:51

O co chodzi?
    Sp

04.12.2020 15:56

Podziękowania dla szefa zarządu za odrobine słodyczy na Mikolaja.Udany dzień.Dziekujemy.

04.12.2020 21:44

Dzieki za info!Przecież wiemy ze musimy Gabrys .Niema nic za darmo!
    No name

05.12.2020 03:03

Przecież składka na to poszla
    Pozytywny

17.11.2020 21:23

Jak tam na rozładunku??? Beatka dalej krzyczy?"Szybciej,mocniej,bo jak nie to wylecisz???Ania z bótów patrzy z góry?pozdro
    Marcin

02.12.2020 19:39

Przecież sniadanie musi im zrobic

03.12.2020 23:11

Masz racje zostawia rozładunek i idzie robic sniadanie dla Gabrysia.
    Ciekawy

03.12.2020 18:44

Chciałam zapytać czy macie osobna linie, która sortuje ubrania do sprzedaży hurtowej, czy to są te same ubrania które idą na sklepy?
    JK

23.11.2020 09:21

Hej,mam pytanie odnośnie niedziel handlowych czy są one płatne dalej czy macie jakąś inna informacje na ten temat ?
    Ajent ...

01.12.2020 16:36

A to może zadzwoń do biura i się dowiesz ze sprawdzonego źródła...
    Yy

03.12.2020 15:09

Ze sprawdzonego źródła? Szkoda ze biuro nie potrafi się określić tylko mydla sklepy ze jeszcze nic nie wiadomo. To kto ma wiedzieć?
    Paweł

26.11.2020 22:25

Pozdro dla sortu od Ali, chłopaki bo do was pisze ,pomagajcie dziewczynom niech sobie odpoczną bo tak naprawdę to one robią na wasze wypłaty, ale druga sprawa to opinia ,wierzcie mi że nikt się z wami nie mi że równać bo Dawid ,Konrad, Tomek, Bartek, Filip super ekipa była, pozdro dla Was i dbajcieo kobiety bo dzięki nim macie tą pracę
    Tomaż

27.11.2020 08:39

Dzięki Pablo za miłe słowa, prawie 10 lat czekałem aż ktoś o mnie wspomni na ty forum ????w końcu czuję się spełniony ???? Pozdro ????
    Yola

29.11.2020 16:32

Weź się lepiej za robotę pajacu
    Xxx

22.11.2020 16:18

A Ulka ma w (usunięte przez administratora) co sie dzieje na jej sorcie. Zero reakcji. Chodzi jak z krzyża zdjeta i śpi
    Ta

22.11.2020 17:49

Jak Ala przyszła na sport na pare godz do pomocy to aż się chciało pracować

22.11.2020 00:09

Ewa. SPORT.

22.11.2020 14:51

To prawda, niektóre tylko krzyczą na ukladaniu, a u nas na tasmie dużo leci, może czas na wymianę miejsc.
    Lidka

22.11.2020 14:58

Sport
    k

19.11.2020 16:54

Nie tylko z dziecka bo i ze sportu tez pomagają ile mogą ale zeby stamtąd ktos byl przyslany do pomocy to raczej nie miało miejsca.Z dziecka koleżanki przychodzą jesli tylko mogą,ale zazwyczaj to im by sie przydala pomoc bo to co się tam dzieje nie wygląda na normalna prace.Sa zasypywane innym asortymentem.Jest go znacznie za dużo.Moze lepiej pilnować te osoby które tak pięknie sortuja na wcześniejszym etapie niż wolac do pomocy z innych sortow.Kazdy sort jest zawalony przez takie niedokladnosci tych pan a winę ponoszą ich brygadzistki.To nie tak powinno być chyba.
    Ania

19.11.2020 18:05

Możemy się wymienić, zobaczymy jak wy spiszecie się na w sorcie. Nie widzę problemu
    Ania

19.11.2020 18:23

Na 2 sorcie chciałam napisać

19.11.2020 11:52

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.