WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

Stefan

05.04.2021 20:06

Dzień Dobry, Jaka jest stawka godzinowa na sortowaniu odzieży ? Czy jest możliwość, wzięcia wolnego w tej pracy ?
    Eloo**

28.04.2021 19:55

Dniówka wychodzi jakieś 237zł z groszami na czysto po odliczeniu przerw,ale trzeba sobie z wypłaty odliczyć ZUS,podatki,dojazdy,księgowość.O wolnym można zapomnieć przez co najmniej rok po przyjęciu się do pracy.Krzywo patrzą jak ktoś robi sobie sam wolny dzień i możesz bardzo szybko stracić tą pracę,a tak naprawdę jest teraz ciężko i z zatrudnieniem i z zarobkami.Tak więc wybór zostaje tylko tobie czy się godzisz na taką prace gdzie musisz założyć sobie własną działalność.Zaryzykować zawsze można.A może dasz sobie radę.Tylko przyjęć może narazie nie być bo Ukraińców przyjmuje pierwszych.Kasa rządzi.Jeśli domyślasz się o co mi chodzi.

20.04.2021 19:48

Ty

21.04.2021 20:07

Nie błysnęłaś inteligencją koleżanko, jak widać szkoła poszła w las ,pisownia na poziomie szkoły podstawowej i daj dziewczynie spokojnie pracować...
    Wypas

14.04.2021 17:57

Dlaczego ta praca musi zaczynać się tak wcześnie.Na 7.00ma też by mogło być,a człowiek by lepiej funkcjonował.Ale skoro tak już jest no to trudno.A może jakieś zmiany?Może by było więcej chętnych się tam zatrudnić jakby była normalna godzina pracy a nie wstawanie z kurami.
    Cichy11

09.02.2021 21:16

Pozdrowienia dla wszystkich kontrolnych które liżą (usunięte przez administratora) staremu i tak was wszystkich (usunięte przez administratora) te kierowniki... A szczególnie G.S. tobie też skończy się chodzenie w dresiku i tylko (usunięte przez administratora)e ludzi dżokejka jeszcze nie raz ci spadnie.
    Xyz

16.03.2021 20:00

Zgadzam się w 100%
    gabrys

09.04.2021 01:33

Napewno chcsz sie tam spotkac?
    """---

25.03.2021 15:13

Jak myślicie czy to jest prawda z tymi nowymi informacjami które krążą na zakładzie że sklepy chce zamknąć????
    Eloo**

30.03.2021 20:24

Tak,na wycenie same pracuja z osobna,a na taśmie trzeba robić szybko i niestety z większą ilością osób które nie zawsze mają cierpliwość.Trzeba współpracować,a jak się ktoś nie nadaje to jest problem.Brygadzistki niech o tym decydują choć widzę,że z braku ludzi do pracy trzymają te sierotki marysie które po prostu grają na zwłokę przy najmniejszej ilości towaru i dostają takie same pieniądze co wszyscy.Leci dużo to nam tylko pozostaje zajechać się przy takiej współpracy lub zrzucać ten towar i wrzucać cały Bożym dzień,aż do upadłego.
    Ojjjj

31.03.2021 04:39

Źle się robi z osobami które nie chcą współpracować na taśmie nawet nie przesuną ci grama towaru A jeśli już to tylko dwa lub trzy bo za ciężko A brygadzistki udają że nie widzą

30.03.2021 00:15

Hej:) dostałyście umowy do końca marca czy do końca czerwca?
    Aj.

30.03.2021 11:32

Do końca marca. Przynajmniej ja.

30.03.2021 20:54

Do czerwca
    ...

23.03.2021 11:39

Czy wiadomo już w jakich godzinach sklepy będą otwarte w wielka sobotę?
    Kasia

19.03.2021 22:51

Witam. Ile firma placi od rozłożonego kilograma ubran na wykładaniu w czwartki??
    AjentkaAgentka

22.03.2021 08:13

Firma daje tylko 0,25 zł za kilogram i od tego trzeba jeszcze zapłacić podatek.

22.03.2021 10:27

To nie jest takie proste, bo jeśli jedna dziewczyna pójdzie np. w kurtki to rozłoży te 400 kg 2 razy szybciej niż ta która poszła w bluzki. Ja dzielę pieniądze po równo. Zgadzam się jednak z Tobą, że znów pojawiła się jakaś niezadowolona. Przecież jak przychodzisz do pracy to nie w ciemno. Wiesz ile masz zarobić i się na to godzisz. Jeśli nie pasuje płaca to nikt na siłę nie trzyma...
    look

17.03.2021 16:00

Czemu kontrolne nie widza osób którym nie chce sie nic w pracy robic tylko jadą z wypłatą równo z tymi którym na tej pracy zależy?Ja rozumiem ,że są osoby w różnym wieku i mogą wolniej pracować czy też być przeziębione lub coś innego ale żeby mlode dziewczyny przychodziły do pracy i wykorzystywały starsze stażem osoby bo nie nauczone są ciężkiej pracy to to chyba nie jest w porządku.Wstyd tak robic.Tu nie jest miejsce dla takich osób.Kazda powinna sie starać,a nie kombinować.
    Olek

18.03.2021 20:21

Jak sraja to chyba nie po twoim stole tylko jego wiec gdzie jest problem.
    Roman

19.03.2021 13:09

Stół do jedzenia nie do srania. To świadczy o właścicielu co prezentuje sobą.
    Pani

09.03.2021 04:51

Chłopaki buraki z kurtek nawet nie potrafili złożyć dziewczyną życzeń na Dzień Kobiet wstyd jesteście okropni brak kultury nie pozdrawiam
    She

09.03.2021 09:34

Czytając tego posta nie dziwię się, że nie złożyli :D
    Yolo

09.03.2021 20:49

Ale trzeba być chorym żeby takie głupoty pisać wstrętna babo
    Paweł

08.03.2021 21:58

Hej,wszystkiego najlepszego dla kobiet z sortu od Ali ,dużo zdrowia szczęścia pomyślności, jesteście najlepsze,zawsze będę o was pamiętał bo jesteście (usunięte przez administratora) pozdrawiam was dziewczyny,
    j???? lo

08.03.2021 18:29

Chociaż dzis o nas ktos pamiętał????.Ładnie z ich strony.Mimo wszystko.
    Hmmm

08.03.2021 20:51

Szanujcie szefa swego bo możecie mieć gorszego
    Dogi

24.02.2021 18:26

Pani KATARZYNA ZIOBRO jeśli nadal będzie Ajentką w sklepie to chyba utargi polecą!
    Dogi

26.02.2021 16:44

W sądzie to może skończyć ta pani bo robi dużo różnych rzeczy których robić nie powinna
    Ajentka.

08.03.2021 10:17

Jakim trzeba być człowiekiem który takie bzdury wypisuje.. i to tylko dlatego że dzięki tej ajentce ma pani zakaz wchodzenia do sklepów. Niech pani nie zmienia cen to będzie jak ma być. Sama sobie pani ukręciła sznurek ???? pani chyba uważa że w sieci jest anonimowa.... ????????
    s.....

31.10.2020 19:19

cały 3 sort już wie że aśka chce byc zapłodniona, dziewucho to jest twoja sprawa nikogo to nie interesuje a ty gadasz o tym na lewo i prawo. Wspólczucia dla twojego męza to fajny chłopak dobrze nam się z nim pracowało na kurtkach a ty??? nie dość że nic sobą nie reprezentujesz to jeszcze wciskasz wszystkim taką ścieme że az dziwne że jeszcze ci w to wierzą, ale z drugiej strony kontrolne nie są zbyt bystre i dlatego wszystko łykają. Oby szybko się poznały na tobie. Bardziej wrednej osoby nie ma na całym świecie. Odchodz jak najszybciej nikt już nie może patrzeć na twoją ładnie mówiąc "twarz" i słuchać tych bzdur które wygadujesz. Jesteś obleśna.
    Krycha

04.01.2021 22:20

Ta dziewucha to totalne (usunięte przez administratora) Ulica ją chowała zero kultury
    Mała

05.03.2021 22:33

A poza zbędnym pisaniem umiesz odezwać się osobiście? Czy odwagi brak ?
    Marek K.

03.03.2021 16:20

Cześć, witajcie. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku kierowcy-koordynatora regionu. Obecnie jest dostępna taka oferta pracy. Firma proponuje również godne wynagrodzenie za taką pracę. Czy warto starać się o stanowisko w tej firmie? Pozdrawiam, Marek.
    Nowicjusz95

17.02.2021 03:44

Witam. Jako, ze zamierzam zatrudnić się do pracy w tym zakładzie, postanowiłem zadać kilka pytań wszystkim pracującym. Zacznijmy może od tego, czy polecacie tą pracę i czy uważacie, że jest to miejsce dla młodej osoby? Jak kwestie płacy? Czy wszystko się zgadza i o jakich kwotach mówimy? Czy jest coś jeszcze, co powinienem wiedzieć zanim rozpocznę współpracę z firmą? Wyraźcie swoje opinie ludzie. Za każdy komentarz dziękuję z osobna.!!!
    Aaamika

28.02.2021 11:59

Zdecydowanie odradzam, odkąd pojawił się covid , jest gorze.
    Kobieta

01.03.2021 10:43

Jeśli jesteś w sytuacji bez wyjścia to podejmij tam pracę.. A jeśli masz inne możliwości to nigdy nawet tam nie zaglądaj.. To miejsce zabierze ci zdrowie.. Jest pełne wsioków zakutych którzy wyrywają sobie z łap te (usunięte przez administratora) i je o drugiemu kłody pod nogi kładzie.. Lepiej poszukaj pracy w innym miejscu.. Doradzam tak bo pracowałam w tym kołchozie.. Robotę można tam jeszcze przeżyć choć bardzo ciężka jednak tych pracujących tam buraków i kasztanów oczuwiscie nie mówię o wszystkich ale większości..
    Łuków ajent

16.02.2021 15:09

Uważajcie przyszłe agentki w Łukowie na tę firmę. Ludzi traktują jak śmieci jeśli chcecie dowiedzieć się więcej dajcie znać. Mam parę nagrań kierownika M S i K W

18.02.2021 18:56

Masz napisane wyraźnie w umowie normalna czcionka i przy podpisywaniu tez kierownik to zaznacza, nie wiem jak to jest ze są osoby pracujące po 4,5 lat i nadal pracują i nikt ich nie zwalnia i karami nie straszy. Jeśli są z Ciebie zadowoleni to na co maja Cię zwalniać ? Żeby dokładać sobie roboty i szukać co chwile nowych ajentów pracowników itd. ? Najwyraźniej coś musi być nie tak skoro za coś Cię zwalniają. Robisz tak jak masz robić, wywiazujesz się ze swoich obowiązków to nikt Cię bez powodu nie zwolni
    Aaa

28.02.2021 11:56

Zgadzam się jeżeli wykonujesz wszystko zgodnie z ich umową nie mają prawa Ci nie zapłacić..
    Bezstronna

06.02.2021 12:16

Witam . Dorotka czy mogłabyś zamiast Anity która odeszła dawać też osobę na wymianę z taśmy . Jest tu bardzo ciężko po dwie osoby dziennie na belke to byśmy częściej odpoczywały.
    Tasma

24.02.2021 18:10

Kobieta chciała piersi powiększyć a tu odrazu że wynosi ...a może większą uwagę poświęć na pracę bo nie brakuję jej
    Emil

26.02.2021 01:04

To nie tak jest.Wszyscy biora i ja też
    Ktoś

24.02.2021 18:05

Pani Ajentka ze sklepu w Brzozowie przy Tesco, ma się więcej niż za właściciela sklepu! Jest wulgarna, nie miła, oschła, cwaniara i prezentuje sobą poziom 0, zmienia ceny odzieży przy kasie wybranym osobą, jeżeli na bluzce jest 14 zł i jest to cena normalnie przybita ani oderwana to pani sobie zmienia na wyższą (robi to ewidentnie ludziom których nie toleruje) Nie jestem jedyną osobą traktowaną w ten sposób, proponuję się tej pani przyglądnąć bo ODSTRASZA KLIJENTTÓW!!!!
    Hedwig

19.02.2021 23:59

Witam jak z zarobkami co proponują nowym pracownikom na stracie?

24.02.2021 07:16

Oczywiście ze rozumiem, każda by chciała mieć pracownika na którym może polegać, ale przecież dziewczyny kasa jest stefa której nie przeskoczymy, nadal może pracownik zarobić 5500 tylko jak wyrobi z te 220 godzin np razem z rozladunkami, rozładunki są płatne osobno i dlatego stad to wszystko, trzeba się dogadywać odnośnie z grafikiem jak taka osoba chce zostać i przesunąć sobie ja np od południa w piątek czy tam na 12 żeby nikt po wykladce na 8 nie leciał jeśli jest taka możliwość

24.02.2021 07:20

Tak rozumiem tu masz całkowita racje, ogólnie rzecz biorąc powinni dołożyć kasy z racji tego ze wszystko się podniosło. Tylko co zrobisz, nie od nas to zależy. Ja staram się wypracować swojego godziny, dziewczyny podzielić sprawiedliwie, nie mam wpływu niestety na pieniądze, wiec wybór pozostał im czy chcą pracować, czy nie. A te które wypisują to wszystko na ajentki ze kradniemy itp najlepiej porozmawiać ze swoją ajentka czy kierownikiem i tyle, a jak nie to po prostu odejść, serio nie wiecie jakie ajent bierze na siebie koszty i pasowałoby to w końcu uszanować, a przede wszystkim zrozumieć

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Derot

23.02.2021 10:58

Witam jaka jest stawka dla nowych pracowników i czy aktualnie przyjmują do pracy?
    Ten obcy

29.01.2021 16:30

Dlaczego znów są usuwane negatywne komentarze o Sylwi B ? A inne nie ? Przypadek ? Nie sądzę .
    Emil

17.02.2021 06:17

Od 7 lat to robi.
    Gilu

19.02.2021 22:27

Od 6 lat jak już.
    Osoba z wykładki

16.02.2021 20:47

Trzeba było tyle pączków nie (usunięte przez administratora)to byś była zdrowa .Ci co jedli z umiarem poszli do domu sami pogotowie nie było potrzebne .Tobie się tak chciało robić jak psu trawę gryźć. Czekamy kiedy nam wypłacisz pieniądze
    Łuków ajent

17.02.2021 22:52

Wy byliście od wykładni ja miałam coś innego do roboty ale nie ważne....co Wam to teraz daje takie gadanie

18.02.2021 18:42

No dokładnie hahah
    no co ty?

15.02.2021 18:53

Ta najlepiej przejmować sie pisownią niż ogółem.Każdy może napisać tu swoja opinie to jest forum,a nie lekcja z j.polskiego.Każdy może się pomylić.
    Qwerty112

14.02.2021 11:03

.Niech nie zapominaja kto im ten cały towar przywozi,wrzuca i czyimi rękami musi być rozsortowany.Ze ktoś musi ten cały towar w takich warunkach pogodowych dowieść do sortowani.P.Wojteczek myśli tak przecież im za to płacę to niech robią i nie narzekają bo nie ma roboty innej.A jak będzie to co,dopiero wtedy przejrzy na oczy jak w końcu przejdziemy do innego zakładu.Moze znajdzie się inwestor który otworzy coś podobnego i da lebsze warunki pracy.Jak narazie to kasa się kończy,dotacji nie będzie już dla takich co się już nabrali i nic dobrego dla nas nie zostaje jak tylko szukać czegoś normalnego a nie wstawanie o tak wczesnej porze,żeby na gwałt dojechać do tego miejsca gdzie codziennie odbywa się cyrk na kółkach za marne grosze.Jak jest w miarę mniej towaru bo wolne piątki i soboty to Za chwilę będa chcieli przerabiać więcej,bo i tak było,a podwyżki nie zamierzają dac.Jak nic nie zrobimy w tej kwestii to będa z nami robić co im się zywnie podoba.Tonaz większy,marna wypłata.Juz zostaliśmy zmuszeni co nie którzy do przejścia na mniejszy ZUS żeby mieć więcej na życie,a i tak się to może nam nie opłacić bo zaczna się zwolnienia i Ukraina nas zastąpi lub wcześniej nas coś wybije.Juz straszą innymi plagami.Ktos w końcu coś przywlecze znowu na zakład i sprawa sama się rozwiąże ze zwolnieniami.Moze i mają problemy finansowe,ale co nas to obchodzi.My cały czas zakrzaniamy na swoje i ich utrzymanie bez względu na pandemie i co w zamian mamy?Gdyby musieli mieć z nami normalne umowy o pracę to inaczej by się to przedstawialo.Zobaczyli by ile nam zostaje pieniędzy po opłatach typu ZUS,podatki,księgowość,dojazdy,oplaty pracownikow,Internetu i telefonow bo prowadzimy firmy tak?Mamy 21wiek.a nie komune.Chociaz nie którzy by może chcieli żebyśmy zarabiali jak za komuny.A wyżej postawieni jak w Brukseli naszym oczywiście kosztem.Nie tędy droga.
    Hmmm

14.02.2021 19:02

Wróć do pierwszej klasy szkoły podstawowej i naucz się pisać. Pisownia u ciebie na poziomie zerówki ????????????
    Gabryś S.

15.02.2021 07:55

Ale tu o pisownie nie chodzi.Chyba się domyslasz .O co?!
    Nora

08.02.2021 17:18

Gdzie jest nasza wypłata mamy mieszkania i ZUS do zapłaty a co mamy dzieciom ugotować śniegu jego jest pod dostatkiem
    Nieznajomy

12.02.2021 18:58

(usunięte przez administratora)Płacą z dnia na dzień mniej. A jeszcze lepiej zwalniają. Weźcie takiego kierowcę który zapiernicza przez kilka lat na tego Wojteczeka zbiera ciuchy z kontenerów opłaca ludzi i co?!
    Nieznajomy

12.02.2021 19:08

Przyjeżdża taki mały gruby kierownik i powiada że już od tej pory nie pracuje ma oddać wszystkie klucze do kontenerów. A Wojteczek i jego służące milczą . Ludzi nie traktują poważnie tylko jak podludzi .Karma wraca do takich jak Wojteczek i jego slużkom

08.02.2021 09:44

To nie firma tylko cyrk!!!... Nikt nie pracuje tam bo chce gdyby nie śmieszne wynagrodzenie to nikt by tam nie pracował banda(usunięte przez administratora) i nic poza tym żadna osoba która zarządza nie ma pojęcia a klama czyli K.J człowiek bez szkoły bez jakiegokolwiek pomysłu zwykły pustak ma marionetkę M.S i go poniża bawi się nim kto ma do siebie szacunek to nie bd z wariatami pracował tak jak w tym zakładzie to jak w obozie pracy dziwię się że to jeszcze jakoś funkcjonuję nie mają kierownika za 15 tys netto bo to tylko liczba a zostaje 6 ? Za 24gdz na dobę dyspozycji ??? Śmiech. Własne auto nikt tam nie będzie kompetentny pracował . U.Z następna pustak jakich mało i ten jej śmiech. Hahahaha
    Sajgonka

09.02.2021 23:42

Wszyscy wiemy ze Gonsior taki własnie jest!Jego cala rodzinka jedzie na łatwiznie.!Siostrunie obsadził po sklepach w Skarzysku a rodzine na Ciagnikach!I roluje szefa !A sam udaje .jaki to jest uczciwy!.
    Smile

08.02.2021 20:16

Co by nie mówić u P. Wojteczka zawsze się dobrze zarabiało ale ostatnio chyba zapomniał ze nikt z nas przez cały zeszły nie wziol normalnej pensji. Świetnie ze inwestuje w lew inwest ale my chcielibyśmy zarobić przynajmniej tyle co w zeszłym roku . Wszystko drożeje a na działalności nawet urlopu nie ma wiec pracujemy więcej niż na etacie .
    Xdd

17.01.2021 20:26

Na bluzkach najgorzej jedna przez druga a na taśmie pomocy wogole.. Najlepsza jest czarna Merry Anastazja, która bez mamusi sobie nie poradzi tylko podsłucha co się mówi i roznosi innym, a tempa ze szok. Patrycja powinna zrobić roszadę szegolnie z Olka i Magda, ale. Może wkrótce zauważy i coś z tym zrobi
    Hej

18.01.2021 18:28

Może na spodnie pójdzie do śmierdziuszka
    Ewa

07.02.2021 17:56

Tak to prawda. Okropna dziewucha
    Maliqu

02.02.2021 18:37

Podwyżki obciętych pensji nie ma, a firma ma się świetnie dużo inwestuje w nieruchomosci. Rozumiem jak by było ciezko w firmie ale tak to uważam za nieuczciwe. Zarabiamy mniej niż 2019 a wszystko ciagle drożeje. Wiem, dużo tych co zbiera odzież chce odejść i biuro tez ciagle narzeka, ale najgorzej jest u nas.
    mr.jack

01.02.2021 16:15

Na świętego nigdy:)
    Gabi

28.01.2021 04:33

Pani Dorotko czemu wysyłane są w koło i te sama osoby do pomocy np.na belkę ....my tez bys my chcieli odpocząć od taśmy i tego pchania proszę wziąść tez inne osoby pod uwagę.....
    Sajgonka

30.01.2021 19:02

Dorota musi wysłac te same osoby.Taki dostaje rozkaz od Gabrysia .Niewazne czy jest to dobre rozwiazanie czy nie musi ten rozkaz wykonac.Inaczej podpierd...i ją Zieby a on tradycyjnie ja zwolni.Tak jak inne brygadzistki.Wiec ?
    money

29.01.2021 16:55

Kiedy w końcu będzie jakas normalna podwyzka dla nas!!!!!!Zakład nie ma raczej aż takich jak tu piszą problemów finansowych.Wszystko drożeje!!! Mamy pozabierane spore kwoty od wyplaty,kazda i każdy jeden pracownik.Dla innych to są pieniążki na czas,a my dość ze pelno oplat dojazdy zusy srusy podatki sratki to nikogo to nie rusza.Chociaz co tydzień byly wyplaty to jakos bylo,ale nie bo za duże zamieszanie z tym wszystkim prawda,a tak właśnie dla nie których bylo lepiej bo człowiek sie nie martwił ze niezdazy z jakimiś opłatami.A w ogóle co to za wyplata.Bez sobot to marna jest a lekko nie jest jak dowalają jak zwykle bo co niby Ukraińców tyle to trzeba więcej nam dawać!!!Za jakie pieniadze ja się pytam mamy dla was tak się urabiać?Ledwo do czwartku i piątku dociagamy fizycznie a tu przychodź może co sobota do roboty bo tak więcej zarobisz??Nam wystarcza praca od poniedzialku do piątku tylko z poprzednia stawka a nie tyrowka za marna wyplacine.A potem tylko szpital ???? albo jeszcze co innego.

26.01.2021 19:50

A Jolka Kopec z pierwszego ma za swoje zamiast pracy to grzebała po kieszeniach i trafiła na drugi haha widze jak pracujesz ten zakład powinien zrobić segregacje bo pracujemy na takich jak ona
    Pracownik1673095

24.01.2021 20:39

Brak słów na ten zaklad
    ziomek

25.01.2021 19:14

zakład jest fajny tylko niektórzy ludzie to K...wy
    Bb

26.01.2021 01:57

Gabrys zajmuje pierwszą lokatę.
    Muniek

22.01.2021 15:17

Dlaczego Adrianek nie wykonuje swojej pracy rzetelnie? Dlaczego Ala na to pozwala? Właśnie przez takie zachowanie obu stron nie da się normalnie współpracpwać.
    Vipy

25.01.2021 09:07

Trio rządzi
    As

25.01.2021 19:52

Stara na końcu czy na początku??
    ?? ?

21.01.2021 15:13

Czemu zabraliście nam Sylwie z kurtek?
    Gruba Berta

25.01.2021 15:36

Ja tam ją lubie, wolala bym żeby była z nami cały czas
    Yola

25.01.2021 17:13

Z pewnych źródeł wiem jaką nienawiścią on M darzy Sylwię . Większość wpisów jest spod tego adresu .

23.01.2021 22:07

Co myślicie o J S (usunięte przez administratora)

24.01.2021 19:18

Pracujemy razem i widzę kto pracuje a kto nie. U przędze twój komentarz, mam podzielność uwagi.....
    Sprytna

24.01.2021 19:22

Nie oceniaj mnie, ani dobrze ani źle ????????????
    Psajdak

23.01.2021 13:58

Jakaś podwyżka się szykuje?

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.