GOTEC Polska Sp. z o.o.

Adres: Polna 7, 55-300 Komorniki

NIP: 9131470455 KRS: 0000088641

GOTEC Polska Sp. z o.o.
2 123 6 1

Opinie o GOTEC Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Anonim :)
 Opinia

Witam, chciałbym podzielić się ze wszystkimi moją półtora roczną przygodą z tą "Firmą?". Po 14 miesiącach pracy, akceptowaniu wszystkich dziwnych propozycji ze strony przełożonych, mam na myśli: praca od 6 do 14 i tego samego dnia od 22 do 6 rano, takie przerwy po 8 godzin od pracy miały miejsce kilkadziesiąt razy, pracowanie w każde święta weekendy itp, itd. Oczywiście sam się na to zgadzałem bo lubię pracować, lecz nie o to chodzi po robieniu miesięcznie około 200-220h, po roku i trochę, zachorowałem. Opis choroby jest tu całkowicie zbędny, więc pomińmy ten etap. Po 2 miesiącach chorowania chciałem dostać BEZPŁATNY URLOP by wyjechać na leczenie za granicę po czym dowiedziałem się, że przy pierwszej lepszej okazji zostanę zwolniony z pracy, wnioski? Myślę, że jeśli odpowiada komuś służenie, gdyż ciężko nazwać to pracą. Przykładowo kiedy chciałem mieć wolny weekend jak to się człowiekowi należy, tzn mam na myśli, że nie zgodziłem się na przyjście na kolejne. Mówiono mi, że następnym razem nawet jakbym chciał takiej opcji już nie będzie. Co miesiąc musiałem wykłócać się o wypłatę gdyż Panie pracujące w kadrach są nie kompetentne w wykonywaniu swojej pracy i nie potrafią prawidłowo naliczyć wynagrodzenia. Po zwróceniu uwagi Pani X, powiedziała ona, że widzi "mały błąd". Co w postaci skutkowało niższą wypłatą o ponad 400zł. NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU, większość ludzi na "wyższym" stanowisku to jakieś patologicznie urodzone społeczeństwo, które pierwszy raz w życiu ma przyjemność wydawania poleceń. Jak im to idzie? Zostawmy to bez komentarza. Jeszcze raz NIE POLECAM.

Pomocna?
Jerzy
 Opinia
@Anonim :) 26.01.2019 20:11

Fajnie ale napisz jeszcze do jakiego oddziału firmy Gotec odnosi się Twoja opinia - czy do Komornik czy Jastrzębia.

Pomocna?
TakNie
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jerzy 21.02.2019 17:08

Jastrzebie

Pomocna?
TakNie
Norbert
 Opinia

Podpowie mi ktoś czy firma prowadzi rekrutacje? Trudno dostać sie tu do pracy?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Pracownika, rozumiem Twoje rozczarowanie, ale czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać coś więcej o warunkach pracy? Czy firma oferuje jakieś dodatki do wynagrodzenia w postaci premii, szkoleń lub pakietu socjalnego? Jaka według Ciebie jest atmosfera w pracy? Masz dobre relacje ze współpracownikami i przełożonym? Znalazłam kilka ogłoszeń o pracę na stanowiska: mechanik ślusarz, kierownik linii galwanicznej, ustawiacz maszyn wtryskowych. Pracodawca oferuje stabilną pracę w młodym i dynamicznym zespole, dodatkowe świadczenia socjalne, wynagrodzenie adekwatne do posiadanej wiedzy i osiąganych wyników.

Pomocna?
TakNie
Pracownika
 Opinia

Nie potrafią docenić pracownika.

Pomocna?
Pedro
 Opinia

Może niektórzy powinni zacząć doceniać, że pracują w dobrej firmie?

Pomocna?
Gośka
 Opinia

Ludzie co wy piszecie popatrzcie na takiego Lalę tego po plecach poklepie z tym się pośmieje i dzionek zaliczony a przy okazji u niego na warsztacie większy magazyn niż na Lamie i się żyje

Pomocna?
były pracownik
 Opinia
@Gośka 23.03.2018 21:00

To nie tylko taki LALA,takich osób nic nie robiących jest więcej.Dajmy na to taki dział cięcia,jak mieszkasz z kierownikiem w jednej miejscowości i dobrze sprzedajesz to też jesteś ustawiony.

Pomocna?
ja
 Opinia
@były pracownik 21.04.2018 13:23

A tu chodzi pewnie o Honie i Pana G.J.

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Minęło sporo czasu od ostatniej opinii dotyczącej pracy w GOTEC Polska Sp. z o.o.. Jak dziś wyglądają warunki zatrudnienie w przedsiębiorstwie?

Pomocna?
pracoWnik
 Opinia

Jeśli jesteś osobą, która zniesie brak kultury i poszanowania drugiego człowieka - to dasz radę pracować w tej firmie. Niestety nie liczy się ani Twoje wykształcenie, ani doświadczenie, ani chęci pracy. Nawet jeśli jesteś pełen zapału i chęci - to nigdy nie zostaniesz doceniony. Nigdy nie dowiesz się jakie są oczekiwania firmy i co tak naprawdę się od Ciebie wymaga. Mowa o stanowiskach biurowych - nie ma zadań ani celów, nie ma rzetelnej oceny pracy pracownika. Bo jakże może być, jeśli "starych wyjadaczy" - nie można urazić i rozliczyć z ich "nieróbstwa"?Firma z możliwościami - ale mentalność zespołu ciągnie ją w dół...nie da się zbudować zdrowych zasad pracy i rozwoju, jeśli wszelkie przejawy dobrej organizacji są tłumione w zarodku. Bo "nasza firma nie potrzebuje standardów", bo "w naszej firmie się tak nie pracuje"..Firma, która traci entuzjastycznych ludzi, chcących cokolwiek poprawić. Przełożeni chcą zmian, chcą stanąć w wyścigach z najlepszymi w branży automotive (choć szczycą się, że są jedyni na rynku) - ale w ogóle nie są do nich przekonani "jest dobrze jak jest"!!!Więc proszę 5 razy się zastanowić - bo może się okazać, że jest to firma, która łamie ludziom życie - poprzez swoje ignoranckie podejście do pracownika. Firma, która bardzo mocno wspiera "kolesiostwo", brak zasad, "mocną gębę" i stosuje szantaż wobec ludzi, którzy tam pracują.

Pomocna?
krs
 Opinia
@pracoWnik 27.04.2016 13:56

potwierdzam , jastrzebie

Pomocna?
TakNie
matrix
 Opinia
@krs 08.02.2018 14:59

Potwierdzam Jastrzębie.Tragedia,brak poszanowania traktują pracowników jak śmieci.

Pomocna?
Fosfat i cała ????
 Opinia

Uwierzcie mi że Gotec to nie jedna firma ! Socjal na poziomie lub gorszy niż w inny ch firmach jak dla mnie to Gotec nie jest firma dla ludzi lecz dla robotów pracowalem tam 6 lat w obecnej chwili pracuje w innej firmie w Brodnicy socjal lepszy i kasa lepsza nikt nie 0chodzi za Tobą i cie nie gna nie mam norm i głupich kierowników ps. Pozdrowienia dla K.S. z fosfatu ( mam przynajmniej urlop 2 tygodnie do tego firma daje mi 700 zł na wakacje tzw. Wczasy pod gruszą ????

Pomocna?
pracuś
 Opinia
@Fosfat i cała ???? 27.11.2017 21:08

A jaka to firma ?

Pomocna?
eGO
 Opinia

Takich firm nie powinno się wpuszczać do kraju, truciciel srodowiska, wyzyskiwacz na kazdym kroku.

Pomocna?
misiek143
 Opinia

Hej ludziska. Mam pytanie. Czy Gotec wydzwania do poprzednich pracodawców?

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@misiek143 27.03.2018 07:57

Tak, jeśli się znają

Pomocna?
Jamnik
 Opinia

Młodego w Jastrzębiu traktuje się lepiej i z lepszą podstawą wychodzi jak osoba z kilkuletnim doświadczeniem wstyd nie polecam nikomu tego syfu

Pomocna?
Lidia
 Opinia

@Pracownikpiszesz o niesprawiedliwym podziale obowiązków. Możesz powiedzieć, czy dotyczy to konkretnego działu, czy też może większej części firmy? Co jest tego powodem? Jeśli ktoś jeszcze ma takie odczucia, to warto by o tym tu napisał. Rzeczywiście, opisane przez Ciebie warunki nie są łatwe. Co zapewnia pracodawca w związku z takim warunkami pracy?

Pomocna?
TakNie
krs
 Opinia
@Lidia 28.09.2017 09:27

klika , kolesiostwo , aż po same kadry , ale po co , na co podrażnić się lubią po prostu , mobbing ewidentny , zastanawiam się tylko dlaczego przedłużają umowę , nie lepiej się pozbyć jak nie pasuje ? zaprawdę dziwne to dziwnie tragiczne

Pomocna?
G
 Opinia

Komorniki-wiecej potrafisz wiecej tyradz a zarabiasz 300 zl wiecej od nowo przyjetych po kilku latach pracy.

Pomocna?
Pracownik gotec komorniki
 Opinia

Nowych pracownikow traktuja lepiej jak starych.

Pomocna?
Tofi
 Opinia

Kogo oni w Jastrzębiu przyjmują na kierownicze stanowisko ledwo co po odwyku po terapi bo ćpał w poprzedniej firmie nie jedna pod biurko wchodziła mu by mieć lepsze stanowisko nie Semeniuk a ty juź (usunięte przez administratora) ludzi i łazisz (usunięte przez administratora) jak my nauczymy Cię tego

Pomocna?
Lidia
 Opinia

@Titanic widzę, że ktoś już założył wątek dla oddziału w Jastrzębiu. Znajdziesz go pod linkiem: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1031388 Nie ma w nim jeszcze opinii, ale rzeczywiście warto by wpisy, które nie dotyczą oddziału Komorniki były zostawiane w osobnym wątku.

Pomocna?
Ruda ;)
 Opinia

Nie polecam , syf straszny ! Ciągły stres .

Pomocna?
Titanic
 Opinia

Ponawiam swoją prośbę aby określać wyraźnie którego oddziału Gotec Polska dotyczy dana opinia - czy Komorniki czy Jastrzębie.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Pracuje już w tej firmie kilka lat i planuje się zwolnić. Zarobki jak wszędzie na podobnych stanowiskach a warunki bardzo trudne. Upal. Temperatura w dzień i w nocy nie schodzi poniżej 30 stopni. Smród chemi i zaduch. Chalas. Niesprawiedliwy podział obowiązków. Jeden siedzi a drugi musi pracować za trzech. Porażka.

Pomocna?
Lidia
 Opinia

@pic pic a jaka jest Twoja opinia na temat tego pracodawcy? Rozumiem, że masz pewne zastrzeżenia. Jakie konkretnie? Każda dodatkowa informacja może być bardzo pomocna.

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@MSudało Ci się do tej pory otrzymać wynagrodzenie? Rozumiem, że byłeś w stałym kontakcie z firmą? @nikt a Ty jesteś pracownikiem GOTEC Polska? Jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę? Co doradziłbyś osobom, które zastanawiają się nad aplikacją?

Pomocna?
MS
 Opinia

Wykonywałam dla tej firmy tłumaczenia. Mam jak najgorszą opinię o ludziach, z którymi przyszło mi współpracować. Nie mówiąc już o tym, że mijają kolejne tygodnie i nie mogę doprosić się zapłaty za pracę. Nigdy więcej.

Pomocna?
TakNie
Titanic
 Opinia

Fajnie tylko piszcie czy Komorniki czy Jastrzębie...

Pomocna?
TakNie
Jacek 41 lat
 Opinia

Szukam partnera na wycieczke w gury ponosze wszystkie koszta kontakt w pracy jutro mam druga zmiane

Pomocna?
TakNie
Jacek 41 lat
 Opinia

Szukam partnera na wycieczke w gury ponosze wszystkie koszta kontakt w pracy jutro mam druga zmiane

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

Słyszałem że teraz jak się wchodzi na halę to wszyscy zamiast dzień dobry to mówią priviet

Pomocna?
Sasza
 Opinia
@Były pracownik 10.04.2017 19:15

A jakie ma do dla Ciebie znaczenie, jeśli powiedziano Ci już "do swidanja"?

Pomocna?
Junior
 Opinia

Jak się komuś nie podoba to niech się zwolni

Pomocna?
TakNie
mały
 Opinia

zero premii

Pomocna?
Premia
 Opinia
@mały 01.02.2017 12:13

To masz mały problem. Zastanów się dlaczego?

Pomocna?
Kaśka
 Opinia

do leona chyba troche przesadziłeś z tym komentarzem. Ale jak pracowałeś w 15 zakładach to zapewne z ciebie taki pracownik, któremu nic nie pasuje. A wytykanie kogoś po nazwisku nie świadczy o tobie dobrze, zwłaszcza jak ukrywasz sie pod pseudonimem.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o GOTEC Polska Sp. z o.o. - Komorniki

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOTEC Polska Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.