3.9/5

• Wojkowice

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o A&J Partners

Opinie o A&J Partners Bytom

Nie przegap nowości o A&J Partners!

dorqa777

21.07.2021 16:13

Polecam współpracę z firmą.

09.08.2021 14:27

Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy! A&J Partners
    Aga

09.08.2021 11:58

Jeśli chodzi o rozmowę rekrutacyjną, była ona dosyć długa. Pani miała oddzwonić do dwóch tygodni z informacją zwrotną, nawet jeśli odpowiedź miała być negatywna. Niestety takiego telefonu od rekrutera nie dostałam.

09.08.2021 14:27

Dzień dobry Pani Agnieszko. Tak jak Pani napisała, nasi kandydaci po rozmowach rekrutacyjnych zawsze dostają informację bez względu na wynik rekrutacji i staramy się zawsze skontaktować z każdą osobą. Dlatego w tej sytuacji bardzo proszę o kontakt pod numerem (32) 395 88 83, żebyśmy mogli z Panią wyjaśnić skąd takie nieporozumienie. Pozdrawiamy serdecznie! A&J Partners

20.07.2021 16:17

dorqa777

21.07.2021 16:11

Doszliśmy do ugody, jednak polecam.
    Kłaczek

16.07.2021 21:04

Dzień dobry, jaki poziom języka jest wymagany na stanowisku koordynatora z j. niemieckim i jak wyglądają godziny pracy poza tymi biurowymi? Bo rozumiem, że jest się 24h na dobę do dyspozycji przydzielonych opiekunek? Byłoby też super, gdyby ktoś opisał jak długo trwa i jak wygląda początkowe szkolenie :)

20.07.2021 12:18

Dzień dobry, zależy nam na dobrym poziomie języka niemieckiego, który pozwala na poprawny kontakt mailowy i komunikatywną rozmowę telefoniczną. Co do godzin pracy i wdrożenia - ustalamy to indywidualnie, ponieważ rozumiemy, że kandydaci szukający pracy dodatkowej mają obecnie zatrudnienie, więc dopasowujemy to do czasu i możliwości kandydatów. Zapraszamy do wysłania CV na adres [email protected], a w razie pozostałych pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego pod numerem (32) 395 88 83, co pozwoli nam jeszcze dokładniej odpowiedzieć. Pozdrawiam serdecznie, A&J Partners
    Ewa

13.07.2021 10:21

Pozdrawiam wszystkie panie pracujące w firmie przemiła obsługa ☺

20.07.2021 12:06

Dziękujemy Pani Ewo i serdecznie pozdrawiamy! A&J Partners
    Danuta z Zabrza

05.07.2021 14:07

pracuję już kilka dobrych lat i miałam roznych podopiecznych, ale pomoc w biurze zawsze mialam i zawsze bede za to wdzieczna. Pozdrawiam z Bochum

20.07.2021 12:05

Dziękujemy Pani Danuto za opinię i cieszymy się z naszej długoletniej współpracy. Pozdrawiamy! A&J Partners
    Barr

27.04.2021 08:15

Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie tego jak liczycie pełny miesiąc czy miesiąc to równe 4 tygodnie czy przykładowo od 16.04 do 16.05? Bo zawsze miałam liczone równe 4 tygodnie a teraz mi mówi koordynatorka że od 16 do 16 czyli 3 dni macie dla siebie. Proszę o wyjaśnienie.
    Wgw

06.07.2021 15:44

Juz te 2 dni chyba kazdy wytrzyma. Nie badz taka skrupulatna.
    hehe

10.07.2021 20:28

wiadomo, ze zaokraglaja stawke, beda twierdzic, ze placone od kazdego dnia, a na umowie jest zawsze stawka miesieczna, ile by wyjazd nie potrwal. sa firmy, ktore dzien wymiany licza ze zmienniczka pol-na-pol, ale znam takie, ktore zwyczajnie urywaja dzien wyjazdu i dzien powrotu. te firmy juz tak maja;) firma dziwaczna - twierdza, ze moj profil jest nieaktywny, ale sms niechciane wysylaja! o RODO nie slyszeli. nie pozdrawiam
    Bozena58

06.07.2021 20:37

Pani kiwiór dziękuję pani i firmie za tak dobra opieke na zleceniu zawsze moge liczyc na moja koordynator i kontakt nawet poznymi wieczorami pani wsparcie na zleceniu jest dla mnie bardzo ważne nie miałam takiego koordynatora od dawna jestem bardzo zadowolona polecam każdemu firme aj dzięki takim paniom jak pani kiwiór chce się wracać

07.07.2021 08:09

Dziękujemy Pani Bożeno za Pani opinię i podzielenie się oceną naszej dotychczasowej współpracy. Cieszymy się, że może Pani na nas liczyć i przesyłamy serdeczne pozdrowienia od Pani Koordynatora - Pani Wiktorii i całego zespołu A&J Partners!
    Znam firmę dobrze

02.07.2021 09:06

Dzisiaj są 4 lata jak pracuje w ajpartners, polecam bo wynagrodzenie na czas, takie jak ustalone, wszystko jasne a to najważniejsze. Zlecenia jak zlecenia - wszędzie podobne, dlatego ważne to wszystko dodatkowe, pomoc i kasa. Jak ktoś jeszcze nie wyjeżdżał to polecam bo bezpiecznie a jak wyjeżdżał to pewnie tu lepiej zarobi. Pozdrawiam wszystkich

05.07.2021 13:51

Dziękujemy za komentarz i cieszymy się mając wśród Opiekunów osoby, które są z nami od lat. Wszystkiego najlepszego i pozdrawiamy. A&J Partners
    Magda84

30.06.2021 14:43

super firma, zawsze pomocne panie w biurze szybko reagują i załatwiają problemy

05.07.2021 13:50

Dziękujemy Pani Magdo za miłe słowa, staramy się reagować natychmiast, na ile jest to możliwe, aby nasze Panie i Panowie mieli wsparcie w razie potrzeby. Pozdrowienia od całego zespołu A&J Partners.
    An

22.06.2021 21:40

Pracowałam całkiem niekrótko w A&J Partners. Praca wymagała dużo skupienia oraz odporności na stres i presje czasu. Raczej nie była to spokojna praca od 8 do 16, wymagała działania na pełnych obrotach, nie jest to miejsce dla leniwych osób. Dużo się nauczyłam dzięki pracy w tej firmie. Mimo, że praca sama w sobie średnio mi odpowiadała, to mogę z ręką na sercu powiedzieć, że miałam super przełożoną i koleżanki z działu były bardzo pomocne. Miłym gestem ze strony firmy jest dodatkowe wolne w miesiącu urodzin. Zaskoczeniem dla mnie było to, że branża opiekuńcza okazała się wyjątkowo ciężka. Pozdrawiam wszystkich moich byłych współpracowników :)

24.06.2021 12:07

Dziękujemy za tak ciepłe słowa. Każdy zawodowo musi znaleźć swoje miejsce, to prawda. Jednak jest to bardzo wartościowe gdy pojawiają się w naszym zespole osoby, które stanowią część zgranej grupy, nawet jeśli ostatecznie wybiera inną drogę. Wszystkiego dobrego i powodzenia od wszystkich Kolegów i Koleżanek z A&J Partners:)
    Zbysz8812

23.06.2021 20:19

Dziękuję firmie i pani koordynator Wiktori Kiwior przepraszam ale nie wiem czy dobrze pisze nazwisko. Pani stanowcza w rozmowie co bardzo mi się podobało i bardzo pomocna. Zawsze odbierze i nie ważne kiedy odpisze. Dziękuję pani za pomoc jest pani super

24.06.2021 12:01

Dziękujemy Panie Zbyszku, zawsze miło czyta nam się, że nasz pracownik jest pomocny i służy wsparciem. Serdeczne pozdrowienia od Pani Koordynator oraz całego zespołu A&J Partners. Do usłyszenia!

17.06.2021 15:53

Pozdrawiam serdecznie Koordynatorkę Wiktorię Super robota tak dalej
    Zofia

18.06.2021 08:20

Też jestem zadowolona ze swojej. O to chodzi, jak potrzebowałam pomocy bo na szteli babcia się coraz gorzej czuła to na drugi dzień już przyszedł lekarz, rodzina też zareagowała, bo dzwonili do nich. Pozdrawiam Panie z biura!!

24.06.2021 11:53

Dziękujemy Pani Zofio, po to właśnie jesteśmy. Rozumiemy, że stan Podopiecznych może się zmieniać z czasem i dzięki temu, że mamy z naszymi Paniami i Panami Opiekunami stały kontakt, jesteśmy w stanie reagować na bieżąco. Wszystkiego dobrego Pani Zofio. A&J Partners

17.06.2021 14:18

Pozdrawiam serdecznie miłą koordynatorke Wiktorię jest szybka w swoim działaniu tak trzymać

24.06.2021 11:50

Dziękujemy za opinię, staramy się zawsze działać możliwie najszybciej. Pozdrowienia od Pani Koordynator Wiktorii i całego zespołu A&J Partners.
    Anna Płaza

16.06.2021 21:41

Dziękuję Pani Wiktorii Kiwior, nie jestem pewna nazwiska, mojej koordynatorce za wsparcie i pomoc
    Koordznator Wiktoria K.

17.06.2021 11:35

Pani Aniu cała przyjemność po stronie mojej jak i firmy. Pozdrawiamy serdecznie i słyszymy się niebawem
    KOT13

16.06.2021 08:34

Gratuluję, że Firma działa 16 lat na rynku pracy. Wszystkim życzę dużo zdrowia, pomyślnosci oraz sucesów osobistych i zawodowych.
    KOT13

16.06.2021 10:37

Oczywiście, że tak miałam na myśli nasz cały zespół Firmy A&J Partnes Opiekunów i cały zespół, który pracuje na sukces Firmy. Miłego dnia i świetowania. Opiekunka z Olsztyna Urszula.K.

16.06.2021 11:39

Pięknie dziękujemy Pani Urszulo, wszystkiego co najlepsze! A&J Partners
    Anna Płaza

15.06.2021 18:03

Dziękuję firmie za pomoc i szybką reakcję w sprawie złego zlecenia

16.06.2021 08:55

Pani Anno, dziękujemy za wpis i oczywiście jeśli cokolwiek dzieje się podczas pracy, w czym możemy zareagować, to staramy się natychmiast działać. Wszystkiego dobrego Pani Anno i pozostajemy w kontakcie. Pozdrowienia od całej załogi A&J Partners!
    Gosia

14.05.2021 23:41

Merytoryczną opinia jak nie płacicie na czas to ,
    Koleżanka

08.06.2021 22:34

To nie czytaj i głupio nie odpisuj na czyjeś pomocne komentarze- nikt Ci nie karze. Łamanie prawa polskiego to nie jest szukanie dziury w całym, ale dla niektórych ta wypowiedź może być za trudna do zrozumienia. Czasami mam wrażenie że faktycznie na tą opiekę to wyjeżdżają stare, głupie baby, które zgadzają się na wszystko i jeszcze uważają że mają we wszystkim rację mimo, że jej nie mają, a ich wiedza na temat czegokolwiek ( w tym własnej umowy i nie tylko) jest na poziomie zerowym.
    CzerwonaSukienka

10.06.2021 17:35

Radzę jednak dokładnie i ze zrozumieniem przeczytać umowę.

28.05.2021 10:35

Jak jest z pakietem medycznym w A&J Partners? Można dołączyć rodzinę?
    Koordynator

31.05.2021 13:59

Tak. Jest możliwość ubezpieczenia członków rodziny

31.05.2021 14:40

Dzień dobry, oczywiście korzystając z pakietu medycznego można dołączyć do niego z członkami rodziny. Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania proszę śmiało dzwonić do naszego działu kadr pod numerem 32 395 88 83. Pozdrawiam serdecznie, A&J Partners
    Magda

21.05.2021 13:34

Super firma, wypłata zawsze na czas, bardzo pomocne koordynatorki - nawet jeśli rodzina nie jest najlepsza bo różnie to bywa - zawsze można liczyć na wsparcie, dobrą radę i ludzkie podejście. Polecam wszystkim, szczególnie wyjeżdżającym pierwszy raz.

26.05.2021 09:10

Dziękujemy Pani Magdo za miłe słowa i oczywiście służymy pomocą w razie potrzeby. Wszystkiego dobrego i pozostajemy w kontakcie! A&J Partners

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w A&J Partners?

Barr

27.04.2021 09:05

Dodałam komentarz z pytaniem jak liczycie mieciąc czy są to równe 4 tygodnie czy od np. 16.04-16.05? Nie widzę tego komentarza czyżby został usunięty? Proszę o odpowiedź na moje pytanie.

27.04.2021 09:27

Pani komentarz wraz z naszą odpowiedzią wyświetla się poniżej. A&J Partners
    Nela

25.04.2021 20:56

Dzień dobry czy posiadają państwo także oferty pracy bez języka ?

26.04.2021 10:30

Dzień dobry Pani Nelo. Codziennie oferujemy kilkadziesiąt nowych zleceń na wyjazd do Niemiec, w tym jako jedna z niewielu firm posiadamy oferty pracy bez języka. Dlatego zapraszam do zgłoszenia się za pośrednictwem formularza na naszej stronie internetowej https://ajpartners.pl/ lub telefonicznie pod numerem (32) 395 88 83. Na pewno dopasujemy dla Pani najlepszą propozycję wyjazdu. Pozdrawiamy serdecznie, A&J Partners
    Barbie

13.04.2021 14:23

Odnoszę wrażenie, że Panie z działu rekrutacji traktują opiekunki bardzo wybiórczo. Pomimo bardzo dobrej znajomości języka niemieckiego oraz doświadczenia w opiece w DE,i nie wygórowanych oczekiwań, panie odzywają się do mnie tylko podczas aktualizacji bazy danych.

21.04.2021 08:23

Pani @Barbie, bardzo zaskoczyła nas Pani opinia, ponieważ codziennie oferujemy kilkadziesiąt nowych zleceń na wyjazd do Niemiec. Każdą zgłaszającą się do nas osobę traktujemy indywidualnie, starając się dopasować jak najlepszą ofertę – zgodnie z podanym terminem wyjazdu, oraz oczekiwaniami Kandydata. Bardzo rzadko zdarza się, by osoby bez szczególnych preferencji (np. zlecenie w konkretnej miejscowości, wyjazd z pieskiem, itp.) czekały długo na zlecenie. Prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 666015437 lub mailowy [email protected] w celu szybkiego wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Mamy nadzieję, że uda Nam się podjąć współpracę.
    Nikolas

13.04.2021 01:38

Nie polecam odelegowanie pracownika bez karty Ekuz nie dopuszczalne w razie choroby lub wypadku.PIP

20.04.2021 11:03

Dzień dobry, my również stawiamy na pierwszym miejscu bezpieczeństwo naszych Pań i Panów Opiekunów, dlatego od pierwszego dnia podjęcia współpracy, każdy z Opiekunów jest objęty ubezpieczeniem i wyrabiana jest karta EKUZ. Nawet jeśli z jakiś powodów samo wydanie karty przez NFZ wydłuża się, na co nie mamy wpływu, to ubezpieczenie niezależnie od tego obowiązuje i w razie choroby można udać się do lekarza zarówno w Niemczech jak i w Polsce - przez cały czas trwania umowy. Ponadto każdy Opiekun ma swojego osobistego koordynatora, z którym kontaktuje się w razie choroby lub zgłoszenia wypadku, dzięki czemu reagujemy natychmiast. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: (32) 32 395 88 83. Pozdrawiamy serdecznie, A&J Partners

11.04.2021 00:17

Chciałam się dowiedzieć czy jest możliwość wyjechania jako opiekunka razem z dzieckiem samodzielnym ?

20.04.2021 10:51

Dzień dobry Pani. Ze względu na to, że podczas takich wyjazdów pełni Pani opiekę wraz z zamieszkaniem w miejscu zamieszkania Seniora, nie ma możliwości, aby wyjechała Pani z dzieckiem. Dlatego jeśli w przyszłości zdecyduje się Pani na podjęcie pracy, zapraszamy i chętnie dopasujemy zlecenie do Pani doświadczenia i oczekiwań. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: (32) 32 395 88 83. Pozdrawiamy serdecznie, A&J Partners
    Julianna

10.04.2021 01:03

Witam Mam nowe zlecenie Szczerze mówiąc trochę się obawiam dwie osoby do opieki Nie wiem czy dane są wiarygodne bo to nowe zlecenie Tyle się słyszy o tych złych sztelachi tak to prawda tez tak uważam że za wcześniejszy zjazd z winy rodziny nie powinniśmy byc obciążani kosztami Mam nadzieję że będzie ok Ale jeszcze przemyśle swoją decyzję o wyjeździe Pozdrawiam

20.04.2021 10:31

Dzień dobry Pani Julianno, proszę pamiętać, że każde nowe zlecenie jest przez nas dokładnie weryfikowane, zanim zostanie przedstawione, a ofertę dopasowujemy do umiejętności, doświadczenia i oczekiwań Pani Opiekunki. Dlatego zanim zaproponujemy Panią do Rodziny, poznaje Pani szczegóły i co najważniejsze stan zdrowia podopiecznych. Dodatkowo ma Pani swojego osobistego koordynatora do kontaktu, który jest wsparciem przez cały czas pobytu na zleceniu. Jeśli chodzi o wcześniejsze zjazdy, uzgadniane są indywidualnie i nie ma z nimi najmniejszego problemu, chyba, że ktoś naruszył postanowienia umowy (np. spożywanie alkoholu na zleceniu). W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą pod numerem: (32) 395 88 83. Pozdrawiamy Panią serdecznie. A&J Partners

Kontakt - A&J Partners

Dworcowa 25 41-902 Bytom

Branża główna: Pomoc społeczna

Beatka

21.03.2021 10:57

Pracuje w aj Partners kolejny rok, doceniam jak moja Pani Koordynator jest konkretna, miła i wie o czym mówi. Wiem, że mają duzo pracy i tez stresu ale czuję zrozumienie. Czasami o tym zapominamy dlatego bardzo dziękuję i pozdrawiam ze szteli!

22.03.2021 12:18

Dziękujemy Pani Beatko za ciepłe słowa. Jesteśmy gotowi do pomocy i też mamy świadomość jak wymagająca jest praca w opiece nad seniorami, dlatego chętnie szukamy rozwiązań w każdej sytuacji. Wszystkiego dobrego od całego zespołu A&J Partners!
    Anna

12.03.2021 18:39

Myślałam że wiarygodna firma. Niestety w umowie napisano wypłata do 14 każdego miesiąca. Jeżeli 14 wypada na weekend to wynagrodzenie powinno być przed weekendem. Tak czy nie? Niestety tak się nie stało. Wypłaty nie ma
    Była kadrowa

15.03.2021 08:01

Teraz jeżdżę jako opiekunka ale lata temu praciwalam w kadrach, może dlatego lepiej to rozumiem. Powiem prosto - super, że firma wysyla wtedy kiedy ma wyslac, jesli jest w umowie do 14 to do 14 musi wysłać chocby sie paliło i walilo,ale firma nie jest bankiem i swiata nie zmieni. To, ze Twoj bank księguje dłużej albo chcesz w innej walucie to bank musi to też zrobic. To firma nie ma z tym nic wspolnego, tak jest wszędzie. Auper ze przelewają zawsze na czas, co mowic o firmach ktore mowia 14 a nie sla wcale, albo nagle sie okazuje, ze wysylaja 600 zamiast 1500 euro - a i takie sa. Więc spokojnie, firma na pewno też by była zachwycona jakby mogla pogonić banki, ale to nie w tym świecie :) pozdrawiam Panie!

15.03.2021 09:06

Dzień dobry Pani Anno. Może być Pani spokojna, ponieważ wynagrodzenie jest wypłacane wszystkim pracownikom zgodnie z umową i zawsze o czasie. Jednak tak jak słusznie wspomniała jedna z Pań - nie mamy wpływu na to w jakim czasie banki księgują wynagrodzenia. Oczywiście też chcielibyśmy, aby w chwili, w której wychodzi od nas przelew, był on od razu na Pani koncie, ale każdy bank potrzebuje czasu, na co nie mamy wpływu. Dlatego ze swojej strony zawsze dbamy o to i gwarantujemy wykonywanie przelewów wynagrodzenia w terminie, dzięki czemu możliwie najszybciej pojawi się na Pani koncie. W razie dalszych pytań zapraszamy do kontaktu z naszym działem płac pod numerem telefonu: (32) 32 395 88 83. Pozdrawiamy, A&J Partners
    Żelka

10.03.2021 19:29

Jestem BARDZO zadowolona ze współpracy z AJ. Wypłata zawsze na czas- a pracuje już 3 lata. W każdej sytuacji mogę liczyć na ich pomoc, koordynatorzy są super, mają anielska cierpliwość???? POLECAM! Firma godna zaufania.

11.03.2021 12:47

Dziękujemy Pani za bardzo serdeczny komentarz. Cieszy nas, gdy współpraca układa nam się dobrze przez wiele lat, dlatego też mamy nadzieję, że będziemy wspólnymi siłami działać dalej i oczywiście służymy pomocą w razie potrzeby ;) Wszystkiego dobrego i pozdrowienia od całego zespołu A&J Partners.
    Gabby

01.03.2021 17:08

Każdy kto chce pracować w biurze powinien się dobrze zastanowić.(usunięte przez administratora)Obiecują złote góry a potem nic z tego. Typowe korpo. A no i cały ten ich piękny pr w internecie jest świetnie zaplanowany. Pracownicy biorą udział w konkursach za które dostają nagrody lub kasę. A konkursy oczywiście polegają na tworzeniu pozytywnego wizerunku firmy oraz na wystawianiu pozytywnych komentarzy. Marketingowcy czujnym okiem śledzą komentarze, odpowiadają na nie w imieniu swoim a także w imieniu opiekunek czy innych intteresantów. Nie polecam
    Dziewczyna z biura

04.03.2021 23:41

To kłamstwo. W a&j partners nie ma takich praktyk. Każda praca ma swoje plusy i minusy, że tak odkrywczo pozwolę sobie zauważyć. Osobiście jestem zadowolona chociaż muszę przyznać że presja czasu i stres bywają bardzo duże.

05.03.2021 12:03

Dziękujemy za opinię. Oprócz konkursów mamy również wiele innych atrakcyjnych benefitów dla pracowników (jak dofinansowanie parkingu, dzień wolny z okazji urodzin, ubezpieczenie medyczne, itp.). Zawsze wywiązujemy się z umowy oraz przejrzystego systemu premiowego. Prawdą jest to, że wszystkie opinie czytamy i staramy się na nie reagować, ponieważ dla nas ważni są ludzie i cenimy zdanie naszych Pracowników oraz Zleceniobiorców. Pamiętamy, że to z nimi razem tworzymy firmę i każdy jest jej wizytówką. Dlatego opinie osób pracujących z nami są najbardziej wiarygodne.
    Natka

07.02.2021 22:00

Za tydzień jadę z tą firmą drugi raz, wracam na sztele, nie zaluje. Wracam bo było jak mi Pani opisywała i w końcu zarabiam w euro, bo tu w Polsce byłam opiekunka przez kilka lat, to bez porownania! Bardzo polecam ajpartners i nie tylko ja, bo o nich dowiedziałam się od kolezanki co jeździ z nimi od dawna i bardzo sobie chwali .pozdrawiam wszystkich

09.02.2021 09:26

Dzień dobry Pani Natalio. Dziękujemy za komentarz i dotychczasową współpracę. To zawsze budujące móc tak długo współpracować z naszymi Paniami Opiekunkami i Panami Opiekunami. Życzymy wszystkiego dobrego i do usłyszenia :) Pozdrawiamy, A&J Partners
    Martyna

03.02.2021 11:45

Jestem opiekunka juz 20 lat a z ajpatnersem 6 lat, nie zaluje, polecam, bo mam moją koordynator i wszystko załatwię co potrzebuje. Dziękuję za pomoc bo jak było tyle zamieszania z wyjazdami bo covid to dostawałam smsa o tym co się dzieje i mogłam zadzwonić poradzić się. Najważniejsze że kasa na czas i to co jest na umowie. Jadę znowu na sztele za tydzień, teraz akurat do nowej rodzinki, trzymajcie kciuki. Pozdraiwam!

09.02.2021 09:23

Dziękujemy Pani Martyno za wpis i oczywiście pozostajemy w kontakcie. To faktycznie niełatwy dla nas wszystkich czas, szczególnie na początku, ale wszyscy byliśmy i jesteśmy w pełnej gotowości do pomocy w związku z wyjazdem, formalnościami, oraz wsparciem na miejscu. Dlatego jesteśmy dostępni w razie potrzeby pod telefonem alarmowym, telefonem Pani indywidualnej Koordynatorki, czy nieocenionego Pana Psychologa i Ratownika, który chętnie podpowie jak sobie lepiej radzić na co dzień w pracy. Pozdrowienia od całego zespołu A&J Partners!
    Dominika

27.01.2021 19:43

Panie z biura chwalą się dodatkami, urlopami. Opiekunki pracują na słabym ubezpieczeniu(usunięte przez administratora) Do tego trafiają na niesprawdzone sztele. W przypadku wcześniejszego powrotu obciąża się biedne kobiety kosztami podróży. Dodatkowo negatywne opinie są usuwane na profilu.

31.01.2021 08:27

obydwa negatywne komentarze, mimo że podpisane innymi imionami pochodzą od tej samej osoby. Niestety widać w nich że nasza firma jest jej zupełnie obca. Nie posiadamy zleceń do 100 kg pacjentów wymagających dźwigania, ponieważ nasze oferty są dokładnie weryfikowane. Nie wiadomo nam również nic o wspomnianych dodatkach dla pań z biura, a wcześniejsze powroty uzgadniane są indywidualnie i nie ma z nimi najmniejszego problemu, chyba że ktoś naruszył postanowienia umowy (np. spożywanie alkoholu na zleceniu). Co więcej – każda nasza rozmowa w trosce o interesy naszych Opiekunek i Opiekunów jest nagrywana – więc ewentualne reklamacje szybko rozpatrujemy. prosimy o podanie prawdziwych danych lub kontakt z naszym biurem (32) 395 88 83.
    Anna M

27.01.2021 19:23

Nie polecam fimy. Trafiłam do niesprawdzonej rodzinny oferta nie zgadzała się ze stanem faktycznym. 100 kg kobieta do dźwigania!!! Po szybkim powrocie obciążonono mnie kosztami powrotu do Polski.

24.01.2021 09:38

Jak często odbywają się szkolenia pracownicze w A&J Partners? W ogłoszeniu jakie umieścili 21 stycznia na GoWork.pl obiecują bogaty rozwój, dlatego pytam.

26.01.2021 11:38

Dzień dobry, szkolenia dla naszych pracowników odbywają się w sposób ciągły, to znaczy przede wszystkim podczas wdrożenia gdy szkolenia dotyczą nie tylko samej organizacji pracy ale również właściwej komunikacji podczas rozmów rekrutacyjnych czy zasad RODO. Natomiast w trakcie współpracy stawiamy również na indywidualne potrzeby każdego pracownika, dlatego każdy może zgłosić szkolenie, w którym chciałby uczestniczyć i pomoże mu to w pracy na konkretnym stanowisku. Dzieje się tak, ponieważ mamy świadomość, że inne potrzeby ma pracownik działu rekrutacji, a inne np. działu kadr. Dodatkowo jeśli pojawiają się nowe zasady w danym obszarze np. nowe przepisy, czy też programy, to również umożliwiamy pracownikom doszkolenie się. Zatem wychodzimy z założenia, że szkolenia mają być faktyczną odpowiedzią na potrzeby pracowników a nie tylko hasłem :) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do zgłoszenia się do naszego zespołu. Właśnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Specjalisty ds. klienta niemieckojęzycznego. Będzie nam miło gdy dołączy do nas osoba tak zainteresowana rozwojem :) A&J Partners
    EeE

02.01.2021 05:10

A ja wypowiem się z perspektywy „pani w biurze”. Pracowałam kilka miesięcy, wiec coś już mogę powiedzieć. Na początku nie dostajesz swojego miejsca, przerzucają Cię od konsultanta do konsultanta, żebyś mogła się wdrozyc. Dziewczyny z rekrutacji wydają się sympatyczne, jednak kiedy tylko za kimś zamkną się drzwi to zaczynaja obgadywać te osobę - włosy nie takie, postawa nie taka, ubiór nie taki. Obrywa się tez pracownikom, którzy maja dłuższy staż. Jednak są pomocne, jak już poprosisz o pomoc to po chichocie pomagają. Co mnie uderzyło: to ciągła kontrola. Ja wiem, że przełożony powinien trzymać rękę na pulsie, ale ciagle pytanie „co robisz”, „gdzie idziesz” i takie tam, jest na dłuższa metę trudne. Rozmowy telefoniczne są nagrywane. Teoretycznie po to, żeby moc odsłuchać rozmowę w razie nieścisłości między rekrutującym a opiekunką/opiekunem. Jednak masz wrażenie, że to nie jest ze względu na Twoje dobro, tylko po to, żeby kogoś uwalić. Moja rozmowa też była odsłuchiwana. Jak w call center. Samo stanowisko rekrutera - praca ma niewiele wspólnego z rekrutowaniem, dzwonisz do ludzi już zrekrutowanych z gotową ofertą. Na plus wynagrodzenie i przerwa na obiad. Nie zawsze w biurze mamy taki luksus jak przerwa na obiad. Niestety, moja współpraca z pracodawcą się zakończyła - chyba nie spełniałam pewnych norm i nie pasowałam do reszty. Ale koniec końców dobrze się stało.

08.01.2021 16:01

Dzień dobry, dziękujemy za Pani komentarz. Nie ukrywamy, że zmartwiła nas przytoczona Przez Panią sytuacja o obmawianiu, na którą na pewno nie ma zgody w naszym zespole, dlatego też m.in. mamy wdrożoną politykę równych szans, która daje możliwość zgłoszenia takiej sytuacji i zareagowania na nią właściwie. Staramy się dbać o naszych pracowników doceniając pracę m.in. tak jak Pani wymieniła „na plus wynagrodzenie i przerwy na obiad”, dodatkowo pakiety socjalne, medyczne, dofinansowania do parkingu, bonusy urodzinowe, wdrożenie nowych osób, bo wiemy, że jest to ważne. Pozostałe kwestie, o których Pani wspomina czyli m.in. rejestrowanie rozmów, wynikają tak jak Pani wspomniała,, z wymogów bezpieczeństwa danych (RODO), co jest już normą w odpowiedzialnych firmach, a szczególnie takich jak nasza – zajmujących się rekrutacjami i stałym przetwarzaniem danych. W związku z tym, że działamy już 15 lat obecnie prowadzimy kilka tysięcy rekrutacji miesięcznie, dlatego niemożliwe fizycznie byłoby przeprowadzenie całego procesu przez jedną, osobę czyli rekrutacji i przedstawiania ofert pracy, przygotowania dokumentów i pełnej koordynacji. Z tego samego powodu każdy nowy pracownik podczas wdrożenia ma możliwość przysłuchania się i przyjrzenia pracy kilku działów i osób zanim zacznie samodzielną pracę, co nie oznacza, że nie ma swojego miejsca, a wręcz przeciwnie - jest do niego przygotowywany. To ceniony przez wielu pracowników moment, bo mogą poznać cały proces rekrutacji. Zatem szanujemy, że każdy ma prawo do swojej opinii, dlatego wyjaśnienie wspomnianych przez Panią sytuacji na pewno pozwoli innym osobom szukającym pracy w HR podjąć decyzję czy jest to praca, w której będą się dobrze czuli i realizowali. Ważny będzie dla nas Pani kontakt telefoniczny bądź mailowy na adres [email protected], aby wyjaśnić przytoczoną przez Panią sytuację. Pozdrawiamy serdecznie, A&J Partners
    MonikaR

28.12.2020 14:59

Od kogo się dowiem, kiedy mam faktyczny powrót do Pl. Wg umowy ma to być 31 stycznia, a wg info tu na miejscu albo ok 15 albo 20. Zapytanie dwukrotnie wysłane do koordynatora, albę wciąż brak odpowiedzi.
    Maria 1963

29.12.2020 11:51

Dzwon do firmy powiedzą ci a nie snujesz domysły. Dzwoń
    MonikaR

28.12.2020 15:01

Od kogo się dowiem kiedy mam powrót do Pl. Wg umowy 31 stycznia, czy tak jak mam info tu na miejscu czyli albo ok 15 lub 20 stycznia. Zapytanie wysłane dwukrotnie do koordynatora, ale nadal brak odpowiedzi.
    Miky

12.12.2020 11:19

Witam serdecznie zaczekam wspòłprace z Agecja jest jeden problem poniewaz opiekuje sie podopieczna ktòra mieszka wraz z męzem lecz posiłki musze robic na dwie osoby czy zalezy sie za to dodatkowa Zapata Prosze o rady

14.12.2020 08:34

Dzień dobry Pani. Oczywiście jeśli jest Pani u podopiecznej, gdzie dodatkowo jest zdrowy członek rodziny, ale tak jak Pani mówi - przygotowuje Pani posiłki dla dwóch osób, czy wykonuje inne, codzienne czynności, to należy się Pani dodatek, który gwarantujemy naszym Opiekunom. Dlatego prosimy o kontakt ze swoim koordynatorem i zgłoszenie lub o przedstawienie się, wtedy my do Pani zadzwonimy, abyśmy mogli to od razu tą sprawę załatwić. Pozdrawiamy serdecznie, A&J Partners
    Teresa

26.10.2020 18:45

Pracuję już firmie od 5lat jes dobrą firmą polecam panie Miłe w biurze Proszę się nie przejmować co nikturzy wypisują pozdrawiam serdecznie????????????????????
    Do udająxych opiekunki

11.12.2020 08:10

Jestem w ajparrners 7 lat, no z przerwami ale juz dlugo i czasem zobaczę co tam o nich w internecie pisza. Dlatego jak widze taki komentarz jak christine lapie sie za glowe ze wogole takie ktoś akceptuje. Nic nie mowi konkretnego, a brzmi jak obrazona na caky swiat, tak najlatwiej a ktoś przez to moze sie wystraszyć i nie pojechać. No nieodpowiedzialny czlowiek. Mam nadzieje ze opiekunki nie sa takie gupie i czytaja tylko konkretne opinie. Coś Ci sie nie spodobalo napisz z imienia i nazwiska konoretnie a nie 'porazka'. Kazdy ma swoje zdanie, a ja polecam. Moja koordynatorka akurat super bo dzwobi i mowi kiedy jade, kiedy wracam, odbiera, nie wiem czego oczekujesz wiecej. Pozdrawiam!!

14.12.2020 08:28

Dzień dobry. Pani wpis nas zmartwił, ponieważ zależy nam na dobrej relacji z Paniami i Panami Opiekunami. Tym bardziej podczas pobytu w Niemczech, gdy ten kontakt Koordynatora i wsparcie są szczególne potrzebne, co też rozumiemy. Dlatego jeśli ma Pani takie odczucia to prosimy o Pani kontakt bezpośrednio pod numerem 666015437, abyśmy mogli ustalić co się wydarzyło. To ważna informacja dla nas i dla naszych Koordynatorów, którzy na co dzień mierzą się z wieloma bardzo różnymi sytuacjami. Starają się pomóc profesjonalnie i ze zrozumieniem, ale być może nie za każdym razem się to udaje. Więc jeśli pojawia się jakiś problem, chcielibyśmy o nim wiedzieć i móc zareagować. Mamy nadzieję, że do usłyszenia. A&J Partners

Zostaw merytoryczną opinię o A&J Partners

Oferty pracy - A&J Partners

Konsultant/ka ds. ofert pracy i obsługi klienta (branża opiekuńcza)

Imielin

WalletIcon