3.9/5

• Wojkowice

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o A&J Partners

Opinie o A&J Partners Bytom

Nie przegap nowości o A&J Partners!

Ŕomana Konieczny

13.10.2021 21:39

Współpracuje z firmaAJ@Partners drugi rok.Mam dobre zdanie o firmie.wszystkie problemy rozwiazywane na czas.wynagrodzenie zgodne z umowa i na czas.miejsce pracy dopracowanwne do umiejetnosci opiekunki.kontakt z koordynatorami bezproblemowy.zawsze można sie dogadać.obecna koordynator Wiktoria Kiwior jest osoba dobrze zorganizowana.rozwiazuje problemy w zaskakujaco szybkim i pozytywnym tempie co motywuje mnie jako opiekunke do współpracy z ta że firma.wiecej tak zorganizowanych koordynatorów.pozdrawiam firme.pozytywnie zmotywowana .

14.10.2021 08:32

Dziękujemy Pani Romano za opinię i bardzo nam miło mieć wśród naszych Pań i Panów Opiekunów osoby, które są z nami od dłuższego czasu. Zawsze chętnie pomożemy, także pozostajemy w kontakcie i wysyłamy pozdrowienia od Pani Koordynator i całego zespołu A&J Partners.
Alina

08.10.2021 07:54

A ja jadę z ajpartners w tym miesiącu już piąty raz i jestem bardzo zadowolona, np to co się czasem widzi w tych firmach to zgroza, a tu miałam dwie Panie koordynator i obie pomagają, nie denerwują się jak pytam, bo ja zawsze chce wiedzieć co i jak, do kogo jakde, gdzie itd, ale wszystko wiem i się wszustko zgadza. Jak jestem na szteli też mogę zadzwonić, a co najważniejsze kasa się zgadza. Teraz chce po powrocie spróbować test z niemieckiego więc zobaczymy, oby się udało. Pozdrawiam moje Panie z biura!

11.10.2021 08:24

Pani Alino, bardzo dziękujemy za opinię i trzymamy kciuki za kolejny wyjazd oraz szlifowanie języka niemieckiego. W razie potrzeby oczywiście pozostajemy w kontakcie. Do usłyszenia i wszystkiego dobrego. Pozdrowienia od całego zespołu A&J Partners
Dagmara

05.10.2021 23:32

Rozmowa kwalifikacyjna (online) trwała około 1h. Na początku klasyczne pytania związane z dotychczasowym doświadczeniem zawodowym, edukacją, Pan opowiedział o stanowisku, benefitach i zaproponował inne stanowisko, niż to na które aplikowalam. W drugiej części spotkania dostałam do wykonania 2 zadania, związane ze stanowiskiem i do rozmowy włączyła się Pani która miała być bezpośrednim przełożonym. Bardzo doceniam to, że otrzymałam feedback, pomimo tego ze nie taki, na jaki liczyłam :) ale pozostawiło to uczucie szanowania mojego czasu ze strony firmy, co niestety nie jest standardem. Rozmowa była dla mnie pozytywna, pomimo ze spotkanie online moim zdaniem dodatkowo wzmacnia stres, który i tak towarzyszy przy rozmowach kwalifikacyjnych. Pan był konkretny i rzeczowy, Pani wydała się bardzo uprzejma. Tym razem się nie udało, ale rozmowa zdecydowanie pozostawiła po sobie miłe wrażenie. :)

06.10.2021 11:05

Dziękujemy Pani Dagmaro za opinię. Podczas rozmowy faktycznie sporo czasu poświęcamy na opisanie kandydatowi na czym będzie polegała praca. Na pewno podzielenie się tym, jak z Pani strony wygląda rekrutacja do naszej firmy, pomoże wielu osobom. Szczególnie tym, które zastanawiają się jak to funkcjonuje w tych niełatwych dla nas wszystkich czasach - gdy rozmowy online stały się codziennością. Cieszymy się jednak, że mimo takich zmian udaje nam się spotkać z kandydatami i zawsze zależy nam na tym, żeby nie pozostawić nikogo bez informacji o wyniku rozmowy. Wszystkiego dobrego Pani Dagmaro. A&J Partners.
Nowy pracownik

05.10.2021 06:04

Jestem z nimi w biurze od niedawna, ale widzę jak się przykładają żeby nowa osoba wiedziała co ma robić, jak, pokazują co gdzie jest i jak sobie radzić. Pracowałam w różnych firmach i nie jest to takie oczywiste, bo często mówi się o wdrożeniu a przychodzi co do czego i człowiek sam musi sobie radzić. Póki co bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam;) Wiem, że nadal prowadzą rekrutację, dlatego na prawdę polecam. Pozdrawiam ciepło!

06.10.2021 10:42

Dziękujemy za opinię, szczególnie, że bardzo ważne jest dla nas to, aby nowy pracownik miał możliwość wdrożenia się i aby czuł się dobrze w firmie od samego początku. Jest nas coraz więcej i każdy z nas jest różny, dlatego jeśli ze sobą rozmawiamy i na bieżąco sobie pomagamy możemy świetnie się uzupełniać w pracy. Jeszcze raz witamy w zespole;) Pozdrawiamy! A&J Partners
Zośka

23.09.2021 17:09

Witam, chcę kandydować na stanowisko do działu rekrutacji. Chciałam się dowiedzieć mniej więcej jakie pytania są zadawane na rozmowie oraz czy rozmowa jest też z angielskiego i niemieckiego?

24.09.2021 14:36

Dzień dobry Pani Zosiu. Dziękujemy za pytanie. Jeśli chodzi o rozmowy rekrutacyjne do naszej firmy to zależy nam przede wszystkim na poznaniu kandydata, czym dokładnie się do tej pory zajmował i jakie ma oczekiwania w nowym miejscu pracy. Podczas rozmowy mamy szansę przybliżyć stanowisko, aby mogła Pani ocenić czy jest to tym, czym chciałaby się Pani zajmować. W każdym ogłoszeniu zaznaczamy jeśli wymagany jest język niemiecki, natomiast w dziale rekrutacji nie ma takiej konieczności. Jeśli ma Pani jeszcze jakieś pytania, to oczywiście zapraszamy do kontaktu pod numerem: (32) 395 88 83. Pozdrawiamy, A&J Partners
Glücklich

13.09.2021 20:33

Firma naprawdę godna polecenia! Pracowałam już z różnymi firmami, w AJ wynagrodzenie jest zawsze na czas, indywidualne podejście, stały kontakt z koordynatorami, nawet w weekendy, panie są zawsze pomocne i miłe. POLECAM i pozdrawiam całą firmę????

16.09.2021 11:45

Dziękujemy bardzo za opinię i pozdrawiamy serdecznie! Zespół A&J Partners
Aneta

08.09.2021 08:00

Dobra, konkretna firma. Kasa na czas, zlecenia jak zlecenia raz łatwiej raz trudniej ale mam swoją Panią koordynator i dajemy radę. Polecam szczególnie jak miałyście jakieś swoje źle doświadczenia w innych firmach i nie chcecie znowu tak. Pozdrawiam Panie z biura i moją zmienniczkę Marzenke z Koblenz

09.09.2021 13:47

Dziękujemy Pani Aneto i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej współpracy. Stale służymy pomocą i życzymy wszystkiego dobrego. Pozdrowienia od A&J Partners

09.09.2021 10:39

Czy urlop w A&J Partners jest płatny 100%?

09.09.2021 13:45

Dzień dobry. Oczywiście. W przypadku umowy o pracę to kodeks pracy reguluje wysokość (procent) wypłacanego wynagrodzenia za czas przebywania pracownika na urlopie. Zgodnie z nim przysługuje 100% za każdy dzień urlopu wypoczynkowego. Jeśli ma Pan/i dodatkowe pytania, zapraszamy do kontaktu z działem kadr, który chętnie na nie odpowie. Numer kontaktowy: (32) 395 88 83. Pozdrawiamy, A&J Partners
Opieka

11.08.2021 13:15

Mogę powiedzieć że polecam wyjechać do Opieki z tą firmą - moim zdaniem opiekunki mają dobre warunki pracy, ale niestety pracownicy biurowi niekoniecznie. Tak jak już kiedyś ktoś pisał, na rozmowie obiecują złote góry a praca to takie trochę korpo w złym tego słowa znaczeniu. Przekonałem/am się pracując w tej firmie.
Biuro

12.08.2021 08:13

No dokładnie, tym bardziej, że jak ja byłam na rozmowie rekrutacyjnej u nich i zostałam zaproszona do pracy, tylko niestety musiałam zrezygnować bo wyjeżdżam do rodziny za granicą szybciej niż planowałam, to Pani od razu dzwoniąc powiedziała mi ile mogą zaproponować. Dlatego jeśli się decydujesz to przecież wiesz czy Ci to odpowiada czy nie. Jak dla mnie rozmowa bardzo profesjonalna i miła, bo bardzo się na początku stresowałam się, a z czasem było coraz lepiej. Pozdrawiam i polecam sprawdzić samemu.
Opieka

18.08.2021 12:29

Oczywiście. Ale tu nie chodzi o zarobki. Ja akurat nie czuje się dobrze w opiece, ani nad osobami starszymi ani nad dziećmi, ale jeśli komuś to odpowiada to zachęcam. Mówię v tylko że mi praca w biurze nie odpowiadala i różniła się od zapewnień osoby rekrutującej i szybko zmieniło się moje pierwsze wrażenie o tej firmie. Ja miałam/em wybór to wybrałem/am swoją ścieżkę w innej firmie. Wyrażam tylko swoje zdanie.
dorqa777

21.07.2021 16:13

Polecam współpracę z firmą.

09.08.2021 14:27

Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy! A&J Partners
Aga

09.08.2021 11:58

Jeśli chodzi o rozmowę rekrutacyjną, była ona dosyć długa. Pani miała oddzwonić do dwóch tygodni z informacją zwrotną, nawet jeśli odpowiedź miała być negatywna. Niestety takiego telefonu od rekrutera nie dostałam.

09.08.2021 14:27

Dzień dobry Pani Agnieszko. Tak jak Pani napisała, nasi kandydaci po rozmowach rekrutacyjnych zawsze dostają informację bez względu na wynik rekrutacji i staramy się zawsze skontaktować z każdą osobą. Dlatego w tej sytuacji bardzo proszę o kontakt pod numerem (32) 395 88 83, żebyśmy mogli z Panią wyjaśnić skąd takie nieporozumienie. Pozdrawiamy serdecznie! A&J Partners

20.07.2021 16:17

dorqa777

21.07.2021 16:11

Doszliśmy do ugody, jednak polecam.
Kłaczek

16.07.2021 21:04

Dzień dobry, jaki poziom języka jest wymagany na stanowisku koordynatora z j. niemieckim i jak wyglądają godziny pracy poza tymi biurowymi? Bo rozumiem, że jest się 24h na dobę do dyspozycji przydzielonych opiekunek? Byłoby też super, gdyby ktoś opisał jak długo trwa i jak wygląda początkowe szkolenie :)

20.07.2021 12:18

Dzień dobry, zależy nam na dobrym poziomie języka niemieckiego, który pozwala na poprawny kontakt mailowy i komunikatywną rozmowę telefoniczną. Co do godzin pracy i wdrożenia - ustalamy to indywidualnie, ponieważ rozumiemy, że kandydaci szukający pracy dodatkowej mają obecnie zatrudnienie, więc dopasowujemy to do czasu i możliwości kandydatów. Zapraszamy do wysłania CV na adres [email protected], a w razie pozostałych pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego pod numerem (32) 395 88 83, co pozwoli nam jeszcze dokładniej odpowiedzieć. Pozdrawiam serdecznie, A&J Partners

Oferty pracy - A&J Partners

OPIEKUNKA / OPIEKUN OSÓB STARSZYCH W NIEMCZECH

Żary

SPRAWDŹ TĘ OFERTĘ! Pracownik/ca biurowy/a z j. niemieckim

Bytom

POSTAW NA ROZWÓJ! Konsultant/ka ds. pozyskania klienta – dołącz do nas!

WalletIcon

5000 - 7000 PLN / m

DOŁĄCZ DO NAS! Konsultant/ka ds. obsługi klienta

WalletIcon

5000 - 7000 PLN / m

Ewa

13.07.2021 10:21

Pozdrawiam wszystkie panie pracujące w firmie przemiła obsługa ☺

20.07.2021 12:06

Dziękujemy Pani Ewo i serdecznie pozdrawiamy! A&J Partners
Danuta z Zabrza

05.07.2021 14:07

pracuję już kilka dobrych lat i miałam roznych podopiecznych, ale pomoc w biurze zawsze mialam i zawsze bede za to wdzieczna. Pozdrawiam z Bochum

20.07.2021 12:05

Dziękujemy Pani Danuto za opinię i cieszymy się z naszej długoletniej współpracy. Pozdrawiamy! A&J Partners
Barr

27.04.2021 08:15

Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie tego jak liczycie pełny miesiąc czy miesiąc to równe 4 tygodnie czy przykładowo od 16.04 do 16.05? Bo zawsze miałam liczone równe 4 tygodnie a teraz mi mówi koordynatorka że od 16 do 16 czyli 3 dni macie dla siebie. Proszę o wyjaśnienie.
Wgw

06.07.2021 15:44

Juz te 2 dni chyba kazdy wytrzyma. Nie badz taka skrupulatna.
hehe

10.07.2021 20:28

wiadomo, ze zaokraglaja stawke, beda twierdzic, ze placone od kazdego dnia, a na umowie jest zawsze stawka miesieczna, ile by wyjazd nie potrwal. sa firmy, ktore dzien wymiany licza ze zmienniczka pol-na-pol, ale znam takie, ktore zwyczajnie urywaja dzien wyjazdu i dzien powrotu. te firmy juz tak maja;) firma dziwaczna - twierdza, ze moj profil jest nieaktywny, ale sms niechciane wysylaja! o RODO nie slyszeli. nie pozdrawiam
Bozena58

06.07.2021 20:37

Pani kiwiór dziękuję pani i firmie za tak dobra opieke na zleceniu zawsze moge liczyc na moja koordynator i kontakt nawet poznymi wieczorami pani wsparcie na zleceniu jest dla mnie bardzo ważne nie miałam takiego koordynatora od dawna jestem bardzo zadowolona polecam każdemu firme aj dzięki takim paniom jak pani kiwiór chce się wracać

07.07.2021 08:09

Dziękujemy Pani Bożeno za Pani opinię i podzielenie się oceną naszej dotychczasowej współpracy. Cieszymy się, że może Pani na nas liczyć i przesyłamy serdeczne pozdrowienia od Pani Koordynatora - Pani Wiktorii i całego zespołu A&J Partners!
Znam firmę dobrze

02.07.2021 09:06

Dzisiaj są 4 lata jak pracuje w ajpartners, polecam bo wynagrodzenie na czas, takie jak ustalone, wszystko jasne a to najważniejsze. Zlecenia jak zlecenia - wszędzie podobne, dlatego ważne to wszystko dodatkowe, pomoc i kasa. Jak ktoś jeszcze nie wyjeżdżał to polecam bo bezpiecznie a jak wyjeżdżał to pewnie tu lepiej zarobi. Pozdrawiam wszystkich

05.07.2021 13:51

Dziękujemy za komentarz i cieszymy się mając wśród Opiekunów osoby, które są z nami od lat. Wszystkiego najlepszego i pozdrawiamy. A&J Partners
Magda84

30.06.2021 14:43

super firma, zawsze pomocne panie w biurze szybko reagują i załatwiają problemy

05.07.2021 13:50

Dziękujemy Pani Magdo za miłe słowa, staramy się reagować natychmiast, na ile jest to możliwe, aby nasze Panie i Panowie mieli wsparcie w razie potrzeby. Pozdrowienia od całego zespołu A&J Partners.
An

22.06.2021 21:40

Pracowałam całkiem niekrótko w A&J Partners. Praca wymagała dużo skupienia oraz odporności na stres i presje czasu. Raczej nie była to spokojna praca od 8 do 16, wymagała działania na pełnych obrotach, nie jest to miejsce dla leniwych osób. Dużo się nauczyłam dzięki pracy w tej firmie. Mimo, że praca sama w sobie średnio mi odpowiadała, to mogę z ręką na sercu powiedzieć, że miałam super przełożoną i koleżanki z działu były bardzo pomocne. Miłym gestem ze strony firmy jest dodatkowe wolne w miesiącu urodzin. Zaskoczeniem dla mnie było to, że branża opiekuńcza okazała się wyjątkowo ciężka. Pozdrawiam wszystkich moich byłych współpracowników :)

24.06.2021 12:07

Dziękujemy za tak ciepłe słowa. Każdy zawodowo musi znaleźć swoje miejsce, to prawda. Jednak jest to bardzo wartościowe gdy pojawiają się w naszym zespole osoby, które stanowią część zgranej grupy, nawet jeśli ostatecznie wybiera inną drogę. Wszystkiego dobrego i powodzenia od wszystkich Kolegów i Koleżanek z A&J Partners:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w A&J Partners?

Zbysz8812

23.06.2021 20:19

Dziękuję firmie i pani koordynator Wiktori Kiwior przepraszam ale nie wiem czy dobrze pisze nazwisko. Pani stanowcza w rozmowie co bardzo mi się podobało i bardzo pomocna. Zawsze odbierze i nie ważne kiedy odpisze. Dziękuję pani za pomoc jest pani super

24.06.2021 12:01

Dziękujemy Panie Zbyszku, zawsze miło czyta nam się, że nasz pracownik jest pomocny i służy wsparciem. Serdeczne pozdrowienia od Pani Koordynator oraz całego zespołu A&J Partners. Do usłyszenia!

17.06.2021 15:53

Pozdrawiam serdecznie Koordynatorkę Wiktorię Super robota tak dalej
Zofia

18.06.2021 08:20

Też jestem zadowolona ze swojej. O to chodzi, jak potrzebowałam pomocy bo na szteli babcia się coraz gorzej czuła to na drugi dzień już przyszedł lekarz, rodzina też zareagowała, bo dzwonili do nich. Pozdrawiam Panie z biura!!

24.06.2021 11:53

Dziękujemy Pani Zofio, po to właśnie jesteśmy. Rozumiemy, że stan Podopiecznych może się zmieniać z czasem i dzięki temu, że mamy z naszymi Paniami i Panami Opiekunami stały kontakt, jesteśmy w stanie reagować na bieżąco. Wszystkiego dobrego Pani Zofio. A&J Partners

17.06.2021 14:18

Pozdrawiam serdecznie miłą koordynatorke Wiktorię jest szybka w swoim działaniu tak trzymać

24.06.2021 11:50

Dziękujemy za opinię, staramy się zawsze działać możliwie najszybciej. Pozdrowienia od Pani Koordynator Wiktorii i całego zespołu A&J Partners.
Anna Płaza

16.06.2021 21:41

Dziękuję Pani Wiktorii Kiwior, nie jestem pewna nazwiska, mojej koordynatorce za wsparcie i pomoc
Koordznator Wiktoria K.

17.06.2021 11:35

Pani Aniu cała przyjemność po stronie mojej jak i firmy. Pozdrawiamy serdecznie i słyszymy się niebawem
KOT13

16.06.2021 08:34

Gratuluję, że Firma działa 16 lat na rynku pracy. Wszystkim życzę dużo zdrowia, pomyślnosci oraz sucesów osobistych i zawodowych.
KOT13

16.06.2021 10:37

Oczywiście, że tak miałam na myśli nasz cały zespół Firmy A&J Partnes Opiekunów i cały zespół, który pracuje na sukces Firmy. Miłego dnia i świetowania. Opiekunka z Olsztyna Urszula.K.

16.06.2021 11:39

Pięknie dziękujemy Pani Urszulo, wszystkiego co najlepsze! A&J Partners
Anna Płaza

15.06.2021 18:03

Dziękuję firmie za pomoc i szybką reakcję w sprawie złego zlecenia

16.06.2021 08:55

Pani Anno, dziękujemy za wpis i oczywiście jeśli cokolwiek dzieje się podczas pracy, w czym możemy zareagować, to staramy się natychmiast działać. Wszystkiego dobrego Pani Anno i pozostajemy w kontakcie. Pozdrowienia od całej załogi A&J Partners!

Kontakt - A&J Partners

Dworcowa 25 41-902 Bytom

Branża główna: Pomoc społeczna

Gosia

14.05.2021 23:41

Merytoryczną opinia jak nie płacicie na czas to ,
Koleżanka

08.06.2021 22:34

To nie czytaj i głupio nie odpisuj na czyjeś pomocne komentarze- nikt Ci nie karze. Łamanie prawa polskiego to nie jest szukanie dziury w całym, ale dla niektórych ta wypowiedź może być za trudna do zrozumienia. Czasami mam wrażenie że faktycznie na tą opiekę to wyjeżdżają stare, głupie baby, które zgadzają się na wszystko i jeszcze uważają że mają we wszystkim rację mimo, że jej nie mają, a ich wiedza na temat czegokolwiek ( w tym własnej umowy i nie tylko) jest na poziomie zerowym.
CzerwonaSukienka

10.06.2021 17:35

Radzę jednak dokładnie i ze zrozumieniem przeczytać umowę.

28.05.2021 10:35

Jak jest z pakietem medycznym w A&J Partners? Można dołączyć rodzinę?
Koordynator

31.05.2021 13:59

Tak. Jest możliwość ubezpieczenia członków rodziny

31.05.2021 14:40

Dzień dobry, oczywiście korzystając z pakietu medycznego można dołączyć do niego z członkami rodziny. Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania proszę śmiało dzwonić do naszego działu kadr pod numerem 32 395 88 83. Pozdrawiam serdecznie, A&J Partners
Magda

21.05.2021 13:34

Super firma, wypłata zawsze na czas, bardzo pomocne koordynatorki - nawet jeśli rodzina nie jest najlepsza bo różnie to bywa - zawsze można liczyć na wsparcie, dobrą radę i ludzkie podejście. Polecam wszystkim, szczególnie wyjeżdżającym pierwszy raz.

26.05.2021 09:10

Dziękujemy Pani Magdo za miłe słowa i oczywiście służymy pomocą w razie potrzeby. Wszystkiego dobrego i pozostajemy w kontakcie! A&J Partners
Barr

27.04.2021 09:05

Dodałam komentarz z pytaniem jak liczycie mieciąc czy są to równe 4 tygodnie czy od np. 16.04-16.05? Nie widzę tego komentarza czyżby został usunięty? Proszę o odpowiedź na moje pytanie.

27.04.2021 09:27

Pani komentarz wraz z naszą odpowiedzią wyświetla się poniżej. A&J Partners
Nela

25.04.2021 20:56

Dzień dobry czy posiadają państwo także oferty pracy bez języka ?

26.04.2021 10:30

Dzień dobry Pani Nelo. Codziennie oferujemy kilkadziesiąt nowych zleceń na wyjazd do Niemiec, w tym jako jedna z niewielu firm posiadamy oferty pracy bez języka. Dlatego zapraszam do zgłoszenia się za pośrednictwem formularza na naszej stronie internetowej https://ajpartners.pl/ lub telefonicznie pod numerem (32) 395 88 83. Na pewno dopasujemy dla Pani najlepszą propozycję wyjazdu. Pozdrawiamy serdecznie, A&J Partners
Barbie

13.04.2021 14:23

Odnoszę wrażenie, że Panie z działu rekrutacji traktują opiekunki bardzo wybiórczo. Pomimo bardzo dobrej znajomości języka niemieckiego oraz doświadczenia w opiece w DE,i nie wygórowanych oczekiwań, panie odzywają się do mnie tylko podczas aktualizacji bazy danych.

21.04.2021 08:23

Pani @Barbie, bardzo zaskoczyła nas Pani opinia, ponieważ codziennie oferujemy kilkadziesiąt nowych zleceń na wyjazd do Niemiec. Każdą zgłaszającą się do nas osobę traktujemy indywidualnie, starając się dopasować jak najlepszą ofertę – zgodnie z podanym terminem wyjazdu, oraz oczekiwaniami Kandydata. Bardzo rzadko zdarza się, by osoby bez szczególnych preferencji (np. zlecenie w konkretnej miejscowości, wyjazd z pieskiem, itp.) czekały długo na zlecenie. Prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 666015437 lub mailowy [email protected] w celu szybkiego wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Mamy nadzieję, że uda Nam się podjąć współpracę.
Nikolas

13.04.2021 01:38

Nie polecam odelegowanie pracownika bez karty Ekuz nie dopuszczalne w razie choroby lub wypadku.PIP

20.04.2021 11:03

Dzień dobry, my również stawiamy na pierwszym miejscu bezpieczeństwo naszych Pań i Panów Opiekunów, dlatego od pierwszego dnia podjęcia współpracy, każdy z Opiekunów jest objęty ubezpieczeniem i wyrabiana jest karta EKUZ. Nawet jeśli z jakiś powodów samo wydanie karty przez NFZ wydłuża się, na co nie mamy wpływu, to ubezpieczenie niezależnie od tego obowiązuje i w razie choroby można udać się do lekarza zarówno w Niemczech jak i w Polsce - przez cały czas trwania umowy. Ponadto każdy Opiekun ma swojego osobistego koordynatora, z którym kontaktuje się w razie choroby lub zgłoszenia wypadku, dzięki czemu reagujemy natychmiast. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: (32) 32 395 88 83. Pozdrawiamy serdecznie, A&J Partners

11.04.2021 00:17

Chciałam się dowiedzieć czy jest możliwość wyjechania jako opiekunka razem z dzieckiem samodzielnym ?

20.04.2021 10:51

Dzień dobry Pani. Ze względu na to, że podczas takich wyjazdów pełni Pani opiekę wraz z zamieszkaniem w miejscu zamieszkania Seniora, nie ma możliwości, aby wyjechała Pani z dzieckiem. Dlatego jeśli w przyszłości zdecyduje się Pani na podjęcie pracy, zapraszamy i chętnie dopasujemy zlecenie do Pani doświadczenia i oczekiwań. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: (32) 32 395 88 83. Pozdrawiamy serdecznie, A&J Partners
Julianna

10.04.2021 01:03

Witam Mam nowe zlecenie Szczerze mówiąc trochę się obawiam dwie osoby do opieki Nie wiem czy dane są wiarygodne bo to nowe zlecenie Tyle się słyszy o tych złych sztelachi tak to prawda tez tak uważam że za wcześniejszy zjazd z winy rodziny nie powinniśmy byc obciążani kosztami Mam nadzieję że będzie ok Ale jeszcze przemyśle swoją decyzję o wyjeździe Pozdrawiam

20.04.2021 10:31

Dzień dobry Pani Julianno, proszę pamiętać, że każde nowe zlecenie jest przez nas dokładnie weryfikowane, zanim zostanie przedstawione, a ofertę dopasowujemy do umiejętności, doświadczenia i oczekiwań Pani Opiekunki. Dlatego zanim zaproponujemy Panią do Rodziny, poznaje Pani szczegóły i co najważniejsze stan zdrowia podopiecznych. Dodatkowo ma Pani swojego osobistego koordynatora do kontaktu, który jest wsparciem przez cały czas pobytu na zleceniu. Jeśli chodzi o wcześniejsze zjazdy, uzgadniane są indywidualnie i nie ma z nimi najmniejszego problemu, chyba, że ktoś naruszył postanowienia umowy (np. spożywanie alkoholu na zleceniu). W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą pod numerem: (32) 395 88 83. Pozdrawiamy Panią serdecznie. A&J Partners
Beatka

21.03.2021 10:57

Pracuje w aj Partners kolejny rok, doceniam jak moja Pani Koordynator jest konkretna, miła i wie o czym mówi. Wiem, że mają duzo pracy i tez stresu ale czuję zrozumienie. Czasami o tym zapominamy dlatego bardzo dziękuję i pozdrawiam ze szteli!

22.03.2021 12:18

Dziękujemy Pani Beatko za ciepłe słowa. Jesteśmy gotowi do pomocy i też mamy świadomość jak wymagająca jest praca w opiece nad seniorami, dlatego chętnie szukamy rozwiązań w każdej sytuacji. Wszystkiego dobrego od całego zespołu A&J Partners!
Anna

12.03.2021 18:39

Myślałam że wiarygodna firma. Niestety w umowie napisano wypłata do 14 każdego miesiąca. Jeżeli 14 wypada na weekend to wynagrodzenie powinno być przed weekendem. Tak czy nie? Niestety tak się nie stało. Wypłaty nie ma
Była kadrowa

15.03.2021 08:01

Teraz jeżdżę jako opiekunka ale lata temu praciwalam w kadrach, może dlatego lepiej to rozumiem. Powiem prosto - super, że firma wysyla wtedy kiedy ma wyslac, jesli jest w umowie do 14 to do 14 musi wysłać chocby sie paliło i walilo,ale firma nie jest bankiem i swiata nie zmieni. To, ze Twoj bank księguje dłużej albo chcesz w innej walucie to bank musi to też zrobic. To firma nie ma z tym nic wspolnego, tak jest wszędzie. Auper ze przelewają zawsze na czas, co mowic o firmach ktore mowia 14 a nie sla wcale, albo nagle sie okazuje, ze wysylaja 600 zamiast 1500 euro - a i takie sa. Więc spokojnie, firma na pewno też by była zachwycona jakby mogla pogonić banki, ale to nie w tym świecie :) pozdrawiam Panie!

15.03.2021 09:06

Dzień dobry Pani Anno. Może być Pani spokojna, ponieważ wynagrodzenie jest wypłacane wszystkim pracownikom zgodnie z umową i zawsze o czasie. Jednak tak jak słusznie wspomniała jedna z Pań - nie mamy wpływu na to w jakim czasie banki księgują wynagrodzenia. Oczywiście też chcielibyśmy, aby w chwili, w której wychodzi od nas przelew, był on od razu na Pani koncie, ale każdy bank potrzebuje czasu, na co nie mamy wpływu. Dlatego ze swojej strony zawsze dbamy o to i gwarantujemy wykonywanie przelewów wynagrodzenia w terminie, dzięki czemu możliwie najszybciej pojawi się na Pani koncie. W razie dalszych pytań zapraszamy do kontaktu z naszym działem płac pod numerem telefonu: (32) 32 395 88 83. Pozdrawiamy, A&J Partners
Żelka

10.03.2021 19:29

Jestem BARDZO zadowolona ze współpracy z AJ. Wypłata zawsze na czas- a pracuje już 3 lata. W każdej sytuacji mogę liczyć na ich pomoc, koordynatorzy są super, mają anielska cierpliwość???? POLECAM! Firma godna zaufania.

11.03.2021 12:47

Dziękujemy Pani za bardzo serdeczny komentarz. Cieszy nas, gdy współpraca układa nam się dobrze przez wiele lat, dlatego też mamy nadzieję, że będziemy wspólnymi siłami działać dalej i oczywiście służymy pomocą w razie potrzeby ;) Wszystkiego dobrego i pozdrowienia od całego zespołu A&J Partners.
Gabby

01.03.2021 17:08

Każdy kto chce pracować w biurze powinien się dobrze zastanowić.(usunięte przez administratora)Obiecują złote góry a potem nic z tego. Typowe korpo. A no i cały ten ich piękny pr w internecie jest świetnie zaplanowany. Pracownicy biorą udział w konkursach za które dostają nagrody lub kasę. A konkursy oczywiście polegają na tworzeniu pozytywnego wizerunku firmy oraz na wystawianiu pozytywnych komentarzy. Marketingowcy czujnym okiem śledzą komentarze, odpowiadają na nie w imieniu swoim a także w imieniu opiekunek czy innych intteresantów. Nie polecam
Dziewczyna z biura

04.03.2021 23:41

To kłamstwo. W a&j partners nie ma takich praktyk. Każda praca ma swoje plusy i minusy, że tak odkrywczo pozwolę sobie zauważyć. Osobiście jestem zadowolona chociaż muszę przyznać że presja czasu i stres bywają bardzo duże.

05.03.2021 12:03

Dziękujemy za opinię. Oprócz konkursów mamy również wiele innych atrakcyjnych benefitów dla pracowników (jak dofinansowanie parkingu, dzień wolny z okazji urodzin, ubezpieczenie medyczne, itp.). Zawsze wywiązujemy się z umowy oraz przejrzystego systemu premiowego. Prawdą jest to, że wszystkie opinie czytamy i staramy się na nie reagować, ponieważ dla nas ważni są ludzie i cenimy zdanie naszych Pracowników oraz Zleceniobiorców. Pamiętamy, że to z nimi razem tworzymy firmę i każdy jest jej wizytówką. Dlatego opinie osób pracujących z nami są najbardziej wiarygodne.
Natka

07.02.2021 22:00

Za tydzień jadę z tą firmą drugi raz, wracam na sztele, nie zaluje. Wracam bo było jak mi Pani opisywała i w końcu zarabiam w euro, bo tu w Polsce byłam opiekunka przez kilka lat, to bez porownania! Bardzo polecam ajpartners i nie tylko ja, bo o nich dowiedziałam się od kolezanki co jeździ z nimi od dawna i bardzo sobie chwali .pozdrawiam wszystkich

09.02.2021 09:26

Dzień dobry Pani Natalio. Dziękujemy za komentarz i dotychczasową współpracę. To zawsze budujące móc tak długo współpracować z naszymi Paniami Opiekunkami i Panami Opiekunami. Życzymy wszystkiego dobrego i do usłyszenia :) Pozdrawiamy, A&J Partners

Zostaw merytoryczną opinię o A&J Partners