3.9/5

• Wojkowice

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o A&J Partners

Opinie o A&J Partners Bytom

Nie przegap nowości o A&J Partners!

ANDRZEJ.MURAWSKI

17.07.2020 09:42

FIRMA Aj PARTNERS JEST OD PONAD 16LAT NA RYNKU OFERT PRACY PRZODUJACA UDCIWA PłACI TERMINOWO I DOBRZE>PRACUJĘ PONAD 2 LATA DBAJĄ O SWYCH PRACOWNIKÓW PANIE KORDYNATORKI SĄ DOSTEMPNE POD TELEFONEM DORADZĄ WYTŁUMACZĄ SĄ BARDZO MIŁE PANI EWELINA.W PANI ANETA.S . POLECAM PRACĘ W Aj.PARTNERS
    Jacek P

27.05.2026 07:16

Potwierdzam co do kasy za dany miesiąc zawsze jest na czas. Pozdrawiam serdecznie, a dłuższy czas i już z nimi jędze na zlecenia.

27.05.2026 09:51

Panie Jacku, dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy bardzo serdecznie! :)
    Syla

22.02.2022 10:07

Rozmowa przebiegła bardzo miło i profesjonalnie, dowiedziałam się wszystkiego co było mi potrzebne na temat firmy. Wrażenia z rozmowy o pracę bardzo pozytywne, informacje dla mnie przekazane w jasny, rzetelny sposób.

04.05.2023 15:38

Panie Rafale, tak - udzielamy informacji zwrotnych po rozmowach rekrutacyjnych. Szukamy różnych ludzi, jeśli chodzi o doświadczenie - zależy od stanowiska i działu - ale zawsze jest to ujęte w ogłoszeniu. Wiele pracujących u nas osób nie miało wcześniej doświadczenia w branży, ale miało predyspozycje - czyli wielkie serce i empatię - bo to 2 najbardziej poszukiwane u nas cechy. Nowe osoby oczywiście przechodzą szkolenia, jak również zawsze mogą liczyć na wsparcie koleżanek/kolegów z teamu i przełożonych.

31.07.2023 10:26

Odpowiedzi udzielamy do 2 tygodni po rozmowie rekrutacyjnej. Szkolenia są różne - od wprowadzających na samym początku, przez stanowiskowe, aż po indywidualne kompetencyjne - czyli pomagające doszkolić słabsze strony pracownika. Szkoleniami objęci są wszyscy pracownicy z działu obsługi klienta - zależy nam nie tylko na podnoszeniu kompetencji, ale również na polepszaniu komfortu pracy - dlatego pomagamy swoim Pracownikom, by czuli się pewnie w tym co robią.
    Pracuje w biurze

12.01.2021 20:39

Jestem z firmą 2 lata. Pracuję w biurze i mogę powiedzieć bszczerze, mimo że praca nie jest łatwa bo wymaga skupienia i cierpliwości to jestem bardzo zadowolona! Nawet jak rozmawiam z koleżankami to mówią, że warunki mam u nas naprawdę dobre. Wynagrodzenie, dodatki, uczciwie urlop. Dla mnie dofinansowanie do parkingu jest super bo wcześniej mi tego inne firmy nie proponowały a teraz prawie wszędzie trzeba kombinować jak zaparkować. Dziewczyny są świetne, teraz trudno bo covid, ale wcześniej udawało nam się raz na jakiś czas spotkać po pracy i pogadać tak o wszystkim. Cieszę się bo o to na prawdę trudno w większych firmach. Jak zawsze, najlepiej samemu sprawdzić ale ja mówię za siebie i jestem bardzo zadowolona. Polecam pracę :) ;)
    Anna

28.01.2022 10:37

Stek bzdur

03.02.2022 09:30

Pani Anno, każdy ma prawo do wypowiedzenia się, ponieważ temu służą takie serwisy jak ten. Dlatego też prosimy o szanowanie zdania innych, a jeśli się Pani z tym nie zgadza, to nadal o uprzejme zwracanie się do innych użytkowników. Pani wpis jest anonimowym oczernianiem firmy oraz Pracowników, którzy są zadowoleni i chcą polecić pracę w A&J Partners, a na takie zachowanie nie wyrażamy zgody. Dlatego zachęcamy do podpisania się pod swoją opinią, tak aby każdy miał możliwość zapoznawania się wyłącznie z wiarygodnymi komentarzami, a nie działaniami promującymi hejt w sieci, których nie popieramy. A&J Partners
    Martyna

03.02.2021 11:45

Jestem opiekunka juz 20 lat a z ajpatnersem 6 lat, nie zaluje, polecam, bo mam moją koordynator i wszystko załatwię co potrzebuje. Dziękuję za pomoc bo jak było tyle zamieszania z wyjazdami bo covid to dostawałam smsa o tym co się dzieje i mogłam zadzwonić poradzić się. Najważniejsze że kasa na czas i to co jest na umowie. Jadę znowu na sztele za tydzień, teraz akurat do nowej rodzinki, trzymajcie kciuki. Pozdraiwam!

09.02.2021 09:23

Dziękujemy Pani Martyno za wpis i oczywiście pozostajemy w kontakcie. To faktycznie niełatwy dla nas wszystkich czas, szczególnie na początku, ale wszyscy byliśmy i jesteśmy w pełnej gotowości do pomocy w związku z wyjazdem, formalnościami, oraz wsparciem na miejscu. Dlatego jesteśmy dostępni w razie potrzeby pod telefonem alarmowym, telefonem Pani indywidualnej Koordynatorki, czy nieocenionego Pana Psychologa i Ratownika, który chętnie podpowie jak sobie lepiej radzić na co dzień w pracy. Pozdrowienia od całego zespołu A&J Partners!

Krystyna Malys

30.06.2026 15:22

Pracuje od kilku lat z firmą i moja współpraca zawsze przebiega dobrze a od dwóch lat mam przemiła koordynator pania Justyna Ś(usunięte przez administratora). Która jest zawsze dostępna i pomoże gdy jest problem . Nigdy nie zostawia mnie bez odpowiedzi i dlatego wystawiam 5+ . Pani Justynko dużo cierpliwości i dobrych wyników życzę i żeby pani zawsze była . Pozdrawiam również całą załogę aj partners

Maria

28.06.2026 08:52

Dzień dobry mam pytanie pracowałam przez 6 tygodni bez pauz i dni wolnych czy będę miała wyrównane te godziny?zgłaszałam koordynatorowi dziekuje

29.06.2026 08:44

Pani Mario, nie jesteśmy w stanie zweryfikować Pani osoby bez kompletnych danych. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z koordynatorem. Pozdrawiamy serdecznie.

Iwona

26.06.2026 14:18

Pracuję z firmą od paru lat i jestem bardzo zadowolona. Wszystko załatwione na czas, konkretnie i na temat, stały kontakt . Mamy wiele wspaniałych ludzi , którzy służą pomocą w każdej sprawie, kryteria pracownika zawsze zawsze na pierwszym miejscu a to podstawa dobrej współpracy w pracy. Obecnie współpracuję z koordynator Panią Marzenką D(usunięte przez administratora) jest świetna , sympatyczna , zawsze na wesoło sobie porozmawiamy, przede wszystkim umie słuchać , analiza spraw pracy zawsze na bieżąco z dwóch stron , szybka w działaniu i takich ludzi potrzeba , bo nic nie pozostawione bez słowa i za to tą Panią lubię. Pozdrawiam wszystkich pracowników.
    Velvet

15.06.2026 15:15

Nie mają zleceń. Najpierw mi powiedzieli że z orzeczeniem mnie wezmą na miesiąc. I teraz czekam, aż przedstawią mi te oferty i nic... Czy to chodzi o to że nie macie lajcików? Dobrze byłoby to doprecyzować... o warunkach też nic nie wiem po za tym że ubezpieczenie w Polsce.... a co się stanie jak dostanę ataku kręgosłupa w Niemczech? Albo zemdleję bo będę mieć nawrót?

15.06.2026 19:01

Szanowna Pani/ szanowny Panie, trudno odpowiedzieć na pytania bez Pani/Pana danych. Jedno, co jest pewne - mamy bardzo dużo zleceń. Nigdy nie pytamy o to, czy ktoś posiada grupę. Nie do końca wiemy co kryje się pod pojęciem "lajcików" bo praca w opiece sama w sobie nie jest łatwa a stan zdrowia Opiekunek/Opiekunów musi na nią pozwalać. Może po prostu nie przeszła Pani/Pan rozmowy wstępnej - właśnie podczas niej szczegółowo opowiadamy o warunkach zatrudnienia i odpowiadamy na wszelkie pytania. Zapraszamy do kontaktu na maila [email protected] - z odpowiednimi danymi będziemy w stanie zweryfikować, dlaczego nie dzwonimy z ofertami. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dużo zdrówka.
    Maria

15.06.2026 15:10

Kłamliwi naciągacze :P Pojechałam na zlecenie , wczoraj dostałam pierwszą wypłatę, która różni się aż o 400€ ! Za co pytam ! Na umowie 2000€ a tu coś takiego , do tego koordynatorka z biura udaje że dopyta i nie ma problemu, po czym od 2 dni nikt nie odbiera telefonów !

15.06.2026 18:54

Pani Mario - taki komentarz i to w nasze 21 urodziny... szkoda... możliwe, że przez ostatnie 2 dni nie odbieraliśmy telefonów - ponieważ był weekend :) wypłata z pewnością się różni, bo nie pracowała Pani pełnego miesiąca. Jeśli sprawa jeszcze się nie wyjaśniła, zapraszamy do kontaktu telefonicznego w godzinach urzędowania biura od pn do pt w godzinach 8-16, lub prosze podać napisać krótkiego maila z nazwiskiem na [email protected] Pozdrawiamy serdecznie.
    Paula

10.06.2026 09:45

Witam mam pytanie którego jest wypłata w czerwcu 2026?dziekuje

10.06.2026 16:27

pani Paulo, wypłaty mamy do 14go dnia roboczego miesiąca, jednak zawsze robimy je wcześniej - w tym miesiącu przelewy od nas wyjdą w dniach 12.06 i 13.06. Pozdrawiamy serdecznie! :)
    Paula

10.06.2026 09:40

Mam pytanie ktorego bd wypłata w czerwcu?dziekuje

10.06.2026 16:27

Monika

09.06.2026 12:51

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z ajpartners.Wszystkie Panie są miłe i pomocne,również w kadrach.Wszystkie prośby są załatwiane od ręki.Moją koordynatorka jest Pani Kasia K(usunięte przez administratora).Zawsze mnie wspiera i pomaga we wszystkim.Pracę mam taką jakiej szukałam,ponieważ pani Kasia zważa na moje preferencje.Jestem zaopiekowana i zadowolona.

09.06.2026 14:40

Pani Moniko, dziękujemy za miły komentarz, oraz współpracę. Pozdrawiamy serdecznie!
    Izabella

05.06.2026 14:13

Firma Aj partner w pełni wypłacalne ,jednak po roku pracy dla niej mam na dzień dzisiejszy ogromy żal do mojej koordynatorki Pani Sary która wiedząc o moich problemach z rodziną pogorszyła sytuację doprowadzając do jeszcze większego konfliktu a teraz jeszcze mam problemy z powrotem do domu pomimo wczorajszej obietnicy że wrócę dziś do domu .pozdrawiam Iza .

05.06.2026 15:47

Pani Izabelo, zapraszam do kontaktu na [email protected], w celu zweryfikowania sytuacji. Naszym celem nigdy nie jest eskalacja problemów, dlatego prosimy o kontakt. Pozdrawiamy serdecznie.
    Natalia

25.05.2026 17:33

Wszystko w porządku, wypłata na czas. Dwa pierwsze zlecenia ok, kolejne niestety okazało się miną. Mam nadzieję że następne zlecenie trafi się bardzo fajne. Kontakt z koordynatorką Wiktorią póki co super i bez zastrzeżeń.

26.05.2026 10:57

Pani Natalio, dziękujemy za miły komentarz, słowo "mina" ma praktycznie dla każdej z Pań inne znaczenie - nikogo nie wysyłamy specjalnie "na miny", za to chętnie i szybko reagujemy, gdy coś na miejscu jest nie tak! od tego jesteśmy! pozdrawiamy Panią bardzo serdecznie i dziękujemy za dotychczasową współpracę :)
    Karina

24.04.2026 12:12

Od 3 lat pracuje w firmie A&J Partners i jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim Panią współpracować z tą firmą ,bo to jest rzetelna firma,a koordynatorki są super, ale przede wszystkim jedna koordynatorka jest jak Anioł Pani (usunięte przez administratora) dla niej nie ma rzeczy nie możliwych świątki piątki jest zawsze dostępna i można na nią liczyć i pomoże... Pozdrawiam
    Martini

23.04.2026 13:49

Jestem zadowolona ze współpracy. Polecam

23.04.2026 15:17

Dziękujemy za miły komentarz! pozdrawiamy serdecznie.
    Kamila

07.04.2026 11:19

Chciałam z całego serca polecić firmę A&J Partners 💚 wsparcie, wypłaty,serdeczność. Chciałam wyróżnić Panią koordynator(usunięte przez administratora) za doskonale,cierpliwe i serdeczne podejście do człowieka i danego zlecenia pomimo tak licznych pracowników i zleceń daje radę z osobna poświęcić czas. Pozdrawiam cały zespół A&J Partners 💚🍀❤️

07.04.2026 13:48

Pani Kamilo, dziękujemy za komentarz i pozdrowienia - my również pozdrawiamy serdecznie :)

Oferty pracy - A&J Partners

Konsultant/ka ds. ofert pracy i obsługi klienta (branża opiekuńcza)

Imielin

Specjalista/ka ds. Kadr i Płac do biura rachunkowego

Bytom

Marzena z Gniewa

31.03.2026 09:24

Bardzo polecam firmę A&J Partners, firma że tel na. Wypłata na czas i zadowalająca. Pani koordynator Wiktoria K(usunięte przez administratora), bardzo że tel na osoba, zawsze jest dostępna i pomocna, Na wszystkie zgłoszenia zaraz reaguje, służy dobrym słowem, pomocą i Rada. Bardzo polecam

31.03.2026 16:01

Pani Marzeno, bardzo dziękujemy za Pani komentarz i pozdrawiamy serdecznie!
    Małgorzata Żarnowska

31.03.2026 09:39

Witam serdecznie. To jest mój pierwszy wyjazd z firmą AJ PARTNERS i jestem bardzo zadowolona z tej firmy i serdecznie polecam. A w szczególności chcę podziękować mojej koordynatorce pani Ani S(usunięte przez administratora)bardzo sympatyczna i miła kobieta i do tego otwarta na rozmowę i w każdej sytuacji pomoże i wszystko dokładnie wyjaśni. Pani Aniu bardzo serdecznie dziękuję z całego serduszka i pozdrawiam serdecznie 🤗❤️ Gosia 🤗

31.03.2026 15:58

Pani Małgorzato, dziękujemy serdecznie za opinię, oraz za współpracę! Pozdrawiamy!
    Katarzyna Borowska

27.03.2026 11:07

Witam Bardzo miła i profesjonalna współpraca z firmą Wszystko było jasno wyjaśnione a kontakt szybki i bezproblemowy. Szczególne podziękowania dla mojej koordynatorki Pani Jutyty (usunięte przez administratora) za wsparcie,życzliwość i pomoc w każdej sytuacji.Dzięki niej czuję się spokojna i zaopiekowana podczas pracy Zdecydowanie polecam firmę A&J Parners z Bytomia Pozdrawiam

27.03.2026 11:58

Pani Katarzyno, dziękujemy za miłe słowa i przede wszystkim za współpracę!
    Malgorzaata

14.01.2026 17:29

To mój pierwszy wyjazd bez jez niemieckiego,rekrutacja przebiegla b.sprawnie, p.Kasia koordynatorka jest super, wyplata w/g umowy 14 stego przed poludniem pieniążki byly na koncie, polecam współpracę z firmą A,J Partners
    Elżbieta

27.03.2026 11:38

Mają zlecenia bez języka

27.03.2026 11:53

Pani Elżbieto - mamy zlecenia bez języka - zapraszamy do kontaktu! Pozdrawiamy serdecznie.
    Aneta

25.03.2026 13:21

Witam ;-) Jestem opiekunką z 10 letnim doświadczeniem współpracującą z wieloma firmami jak i rodzinami na terenie DE na przestrzeni tych lat ( różnorodność stel jak i sytuacji z tym związana nie jest mi obca tym bardziej ze moje doświadczenie nie jest podyktowane 1 czy 2 rodzinami u których pracują opiekunki po kilka lat z rzędu czy firm .... moje tak zwane wychodzenie ze strefy komfortu stało się komfortowe :-)ale aby tak było ważna jest dobra współpraca z wieloma osobami ....obecnie współpracuję z AJ partners i nie jest to pierwsza współpraca z tą firma ale jedna z niewielu do których cyklicznie wracam przy mam nadzieje już obustronnym zaufaniu ....ja mogę polecić tą firmę jest wypłacalna ( wiadomo po co jeździmy to jeden z głównych czynników ), reaguje natychmiastowo w razie problemów ( przerobiliśmy wspólnie minę na nowym zleceniu reakcja była w 24 h na korzyść opiekunki ze wsparciem mentalnym i formalnym co mnie bardzo pozytywnie wtedy zaskoczyło czyli bezpieczna a to bardzo ważne ze opiekunka nie zostaje pozostawiona sama sobie w razie problemów ) no i legalna przy wieloletniej pozycji działalności nieprzerwanej w branży a to bardzo ważne obecnie bo w ostatnich latach mam subiektywne wrażenie pojawiło sie wiele niepewnych i niesłownych firm (takie też niestety mam doświadczenia ale na szczęście nie z tą firmą ). Wiadomo ze czasem są rozbieżne zdania czy poglądy ale docelowo udaje się przynajmniej w moim przypadku dojść do wspólnych kompromisów i ustaleń . Moją kordynatorką na terenie PL jest obecnie Pani Ewa którą serdecznie pozdrawiam ale i dziękuje za zawsze łatwą i szybka komunikacje , możliwość ludzkiej i bezpośredniej rozmowy bez zbędnego patosu i nadęcia a ja bardzo sobie to cenie osobiście no i co najważniejsze szybkie rozwiazywanie problemów czy informacji zwrotnych jeśli zachodzi taka potrzeba ....polecam Panią Ewę szczególnie osobom o podobnym usposobieniu etyki współpracy i kontaktu jaki powyżej opisałam ...Panią Wiktorię też serdecznie pozdrawiam ;-)( z ww Paniami mam obecnie najczęstszy kontakt) jak i cały zespół AJ partners Przyszłym opiekunkom jak i obecnym życzę zawsze dobrych sztel , dobrych współpracy bez względu na to z kim pracują no i godnego traktowania zarówno osobowościowego jak i finansowego za pracę która wykonujemy !( tak naprawdę to życzę tego również sobie ;-)) Kończąc subiektywnie na bazie własnych doświadczeń na chwilę obecną po prostu polecam . Aneta
    Madzia

20.03.2026 08:40

Firma godna polecenia w 100%,pracuje od roku z firmą A&J Partners i wszystkie zlecenia są adekwatne do przedstawionej oferty Koordynator Pani Magdalena P.,to bardzo kompetentna,ciepła pełna empatii osoba,która opiekunki mogę powiedzieć o sobie traktuje jak "w domu rodzinnym " Sympatyczna, zawsze dostępna a przede wszystkim nie obojętna na człowieka nie poddaje się kiedy nie idzie jak trzeba a szuka nowych wyzwań i rozwiązań, nie pozostawia opiekuna samego sobie..... Polecam z całego serca firmę i cały zespół
    #OpiekunMedyczny
    J.O.

13.03.2026 16:25

Witam. Bardzo miło mi jest i myślę ze będziemy razem kooperowac. Pani Patrycja D(usunięte przez administratora) z Ajpartner jest jedną z najlepszych koordynatorek która przez moje 10lat pracy w Niemczech poznałam. W 100%kompetentny osoba na swoim stanowisku i mam nadzieję iż ze strony pracodawcy nie ujdzie bez echa. Z poważaniem Opiekunka

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w A&J Partners?

10.02.2026 12:53

14.02.2026 14:23

AJ Partners bzdury piszecie i głupoty . Rodzina w naszym wypadku się nie wtrąca bo mamy już z nią uzgodnione. To od waszej pracownicy z biura wiemy że ponoć wasze kierownictwo sobie nie życzy aby w weekendy były zmiany. Pracuje parę ładnych lat i w żadnej formie nie obowiązuje taki głupi szkodzący zleceniobiorcy . A pisanie do was to strata czasu to tak jak od was czasami dzwoni w sobotę wasz wywiadowca i się pyta o uwagi do firmy i.mowi że on nie jest w stanie nic zrobić albo próbuje gadać po niemiecku. Na tego człowieka wyrzucacie kasę ale na podwyżki nie macie

14.02.2026 17:37

Pani Karolino, dziękujemy za kolejne słowa krytyki w naszym kierunku. My za to życzymy dużo miłości i radości, oraz znalezienia firmy, z której będzie Pani zadowolona! Pozdrawiamy serdecznie.

02.02.2026 17:41

#PracownikBiurowy

13.02.2026 16:31

Mnie tylko trzyma w tej firmie moja podopieczna , ale jak zamknie oczy to natychmiast w tej firmie mnie nie ma

13.02.2026 16:42

pani Karolino - jeśli ma Pani jakieś żale lub powody do niezadowolenia to proszę zgłosić je na [email protected]. Jesteśmy otwarci na krytykę i chętnie polepszymy co w naszej mocy, by była Pani z naszej współpracy zadowolona. Bardzo zachęcam do tego ruchu, bo tylko taka forma krytyki jest konstruktywna i ma sens - pisanie uszczypliwych opinii, gdy nie jesteśmy w stanie zweryfikować co się stało, nigdy nie przyczyni się do rozwiązania problemu, a jestem przekonana, że każy problem da się rozwiązać. Pozdrawiamy serdecznie i czekamy na Pani kontakt.
    Joanna Rojek

28.01.2026 16:44

Jestem od prawie 6 lat związana z firmą A& Partnera jak do tej pory jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą i koordynatorami od jakiegoś czasu pracuję z panią Anetą (usunięte przez administratora)i jestem mile zaskoczona ponieważ praca z panią Anetą jest płynna. Rozumiemy się i wspólnie rozwiązujemy problemy . Jednym słowem mogę jechać do pracy i wiem że jestem bezpieczna dziękuję 💗 pani Aneta💞

13.02.2026 16:18

Bujda na resorach firma mało elektryczna najdłużej ze wszystkich czeka się za wypłata

13.02.2026 16:32

Pani Karolino, nie jest prawdą, że u nas najdłużej czeka się na wypłatę - termin ten nie zmienił się u nas od ponad 20 lat - najważniejsze, że nikt nigdy nie został bez wypłaty i z tego jesteśmy bardzo dumni :) Poza tym umożliwiamy wzięcie zaliczki - zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy serdecznie.
    Monika

13.02.2026 14:24

Drodzy Opiekunowie, wiem, jak ważne są opinie przy wyborze firmy – sama przed podjęciem współpracy czytałam każdą z nich bardzo uważnie. Dlatego chcę podzielić się swoim doświadczeniem związanym ze współpracą z Panią(usunięte przez administratora) z firmy A&J Partners. Pani Oliwia to koordynatorka, która naprawdę stoi po stronie opiekuna. Zawsze działa konkretnie, rzeczowo i z pełnym zaangażowaniem. Kontakt z nią jest sprawny i jasny – wszystko jest wyjaśnione, ustalone i dopilnowane. Dzięki temu można skupić się na pracy, a nie na domysłach czy niepewności. W sytuacjach trudniejszych reaguje szybko i spokojnie, szuka rozwiązań, a nie problemów. Jest dostępna w godzinach pracy, oddzwania, odpisuje i daje poczucie, że nie jest się samemu na zleceniu. To ogromnie ważne w naszej pracy, szczególnie kiedy jesteśmy daleko od domu. Współpraca z A&J Partners przy wsparciu Pani Oliwii daje poczucie stabilności, szacunku i profesjonalizmu. Czuję się traktowana poważnie i partnersko – a to dla mnie podstawa. Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią(usunięte przez administratora) oraz firmą A&J Partners. Pozdrawiam serdecznie Monika 🌷

13.02.2026 16:23

Pani Moniko, bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz i tak miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie!
    Jacek P

09.02.2026 14:22

Drodzy Opiekunowie wiem że opinia jest priorytetem w podjęciu decyzji która firma ,lecz ... Chciał bym podzielić się moimi pozytywnymi spostrzeżeniami ,opinią na temat współpracy z Wiktorią Z . jako koordynatorką w firmie A&J Partners. Wiktoria Z . zawsze wykazuje się zaangażowaniem i profesjonalizmem, dbając o nasze potrzeby i wsparcie w codziennych obowiązkach. Jej komunikacja jest przejrzysta i skuteczna, dzięki czemu czujemy się dobrze poinformowani i wspierani. Jestem wdzięczny za jej pomoc w rozwiązywaniu problemów oraz za to, że zawsze możemy liczyć na jej życzliwość i dostępność w godzinach jej pracy jak też jest zaangażowana w sprawy dnia codziennego, zawsze jest kontakt z Wiktorią Z . jak tylko może z nami rozmawiać. A&J Partners to firma, w której czujemy się doceniani i zrozumiani, a Wiktoria Z . znacząco przyczynia się do tego pozytywnego doświadczenia. Z radością polecam współpracę z Wiktorią Z . oraz A&J Partners! ... Pozdrawiam serdecznie opiekun Jacek P.
    #OpiekunKlienta
    Kasia

31.01.2026 05:49

Dzień dobry? Mam Pytanie odnoście pracy w biurze czy szukacie osób jako koordynator opiekunki? Proszę o informację na temat wynagrodzenia. Widziałam w komentarzu poniżej że oprócz premii firma opłaca również parking. Czy może któraś z Pań powiedzieć ja to wygląda w rzeczywistości?
    #PracownikBudowlany

Kontakt - A&J Partners

Dworcowa 25 41-902 Bytom

Branża główna: Pomoc społeczna

Edyta M

29.01.2026 12:10

Współpracuję z firmą AJ Partners po raz kolejny, ponieważ moje wcześniejsze doświadczenie z firmą było b . dobre( pracowałam 2019-2021)Z przyczyn osobistych przerwałam współpracę a teraz na nowo jestem w firmie.Po pierwszym zleceniu wróciłam zadowolona.
    Ania Obrzut

19.01.2026 15:02

POLECAM Firmę Ajp, a szczególnie moją panią kordynator Izę M(usunięte przez administratora) jest przemiła sympatyczna pomocna ,i ma wielkie serce zawsze za opiekunką .....Przyjechałam na zlecenie które było całkiem inne niż rodzina podała firmie Ajpartnes zgłosiłam wszystko i pani Iza staneła na wysokości zadania zorganizowała mi przejazd na inne zlecenie i wywalczyła dobrą stawke takich kordynatorek potrzeba nam ....Dziękuję pani Izo M.🥰
    Mamamia

10.12.2025 11:48

Sam proces rekrutacji jest porażkowy, Panie chcą język zweryfikować wcale nie znająć go. Wypytują o preferencje po czym wysyłają na zlecenie całkowicie sprzeczne. Pani Angelika pomyliła się z powołaniem, ponieważ powinna sprzedawać powietrze w reklamówkach,bo tak potrafi przecukrować opis.
    Joanna S.

17.12.2025 11:49

JAK KOLEZANKA BEZ JEZYKA SZUKALA ZLECENIE TO POWIEDZIELISCIE ZE NIE MACIE DLA TAKICH OSÓB ZLECEŃ I ZEBY NA KURS POSZLA A TU TAKIE BZDURY PISZECIE.

17.12.2025 13:08

pani Joanno - mamy i zawsze mieliśmy zlecenia dla osób bez języka niemieckiego. Być może koleżanka nie powiedziała Pani prawdziwego powodu nie podjęcia współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
    Maja

15.12.2025 15:19

Pracują w tej agencji panie którym w życiu nie wyszło. Takiego wywyższania się i traktowania kogoś z góry jeszcze nigdy nie widziałam. Pełno rozmów o czym można rozmawiać a o czym nie

16.12.2025 09:47

Pani Maju, dziękujemy za opinię - jeśli ktoś z naszego zespołu spowodował, iż w okresie przedświątecznym zamiast cieszyć się tym magicznym czasem, musi Pani pisać zgryźliwe komentarze w Internecie - prosimy o zgłoszenie na maila [email protected] - wszystkie nasze rozmowy są nagrywane - bardzo chętnie to sprawdzimy i wyjaśnimy sytuację. (Niestety po imieniu nie jesteśmy w stanie Pani zidentyfikować). Pozdrawiamy serdecznie i życzymy zdrowych Świąt, oraz spełnienia.
    Marta Dz

14.12.2025 13:28

Jestem zadowolona z pracy w AJPartners.Z Firmą jestem związana od kilku lat i chwalę sobie tą współpracę.W przypadku problemów zawsze mogę liczyć na p.Oliwie,która rozwiąże każdy problem-wyjaśni,wytłumaczy!Polecam.Pozdrawiam.
    Marta Dz

14.12.2025 13:11

Chwalę sobie pracę w AJPartners.Jestem bardzo zadowolona z współpracy z firmą,z którą jestem związana od kilku lat.W przypadku problemów mogę liczyć na niezawodną p.Oliwie M. która rozwiąże każdy problem.Pozdrawiam.
    Magda

02.12.2025 05:38

Pani Andzelika Błaszczyk .super kobietka .mam super zlecenie za co bardzo jestem jej wdzięczna .Życzliwa i szczera .super ;
    Marta Dz.

26.11.2025 05:31

Pracuję w firmie AJPartners kilka lat i bardzo sobie chwalę.Zawsze mogę liczyć na pomoc mojej konsultantki pani Oliwii (usunięte przez administratora) ,która swoją fachową wiedzą rozwiąże każdy problem.Polecam.

26.11.2025 10:45

Pani Marto, dziękujemy za współpracę, oraz miłe słowa i pozdrawiamy serdecznie! :)
    Andrzej Szymczak

12.11.2025 14:03

W firmie Aj Partners pracuję szósty rok. Jak do tej pory jestem zadowolony ze współpracy, chociaż mogłoby być jeszcze lepiej,ale do perfekcji zawsze coś brakuje ,bo jest to nie łatwa praca. Widać że firma się stara i mam nadzieję że z każdym dniem pokażę swój profesjonalizm.Wypłaty w terminie,panie z którymi mam kontakt np centrala telefoniczna, księgowość, dział transportu,zawsze bardzo miłe i uśmiechnięte(chociaż tego nie widać ),ale czuję się empatię.Natomiast jeśli chodzi o współpracę z Panią koordynatorką Anetą S(usunięte przez administratora),to muszę powiedzieć że jest na bardzo wysokim poziomie. Były sprawy do załatwienia ze strony Pani Anety które były ważne, zostały załatwione w tempie błyskawicznym . Na mój sygnał o kontakt jest zawsze do dyspozycji. Ogólnie jestem człowiekiem bardzo wymagającym dla siebie i innych,a pochwały nie wychodzą mi łatwo jak z rękawa,ale muszę szczerze powiedzieć że jest przyszłość w tej firmie. Dbanie o opiekuna i opiekuna o podopiecznego to jest sens naszej pracy przyszłość firmy AJ Partners. Pozdrawiam Andrzej Szymczak
    #OpiekunMedyczny

12.11.2025 15:30

Panie Andrzeju, dziękujemy za opinię, miłe słowa i dotychczasową współpracę, pozdrawiamy serdecznie!
    Kamila

20.10.2025 10:53

Firma godna polecenia. Wszystko od zatrudnienia po dalszą współpracę przebiega dobrze. Koordynator Pani Aneta S. Bardzo kompetentna osoba. Pracujemy razem od 3 lat jak do tej pory nie było problemów. Polecam
    Famil

17.09.2025 13:52

Nie polecam firmy straszą karami nie wypłacili mi wynagrodzenia

17.09.2025 14:07

Kary mamy tylko w przypadku spożycia alkoholu na zleceniu - jeśli nie otrzymał Pan/ Pani wynagrodzenia to przyczyną musiało być niestety tak nieodpowiedzialne zachowanie jak picie alkoholu podczas sprawowania opieki nad osobą podopieczną - co jest czynem haniebnym i szkodzi nie tylko naszej firmie, ale całej branży opiekuńczej i wszystkim dobrym Opiekunkom/Opiekunom, którzy później ponoszą konsekwencje takich nieodpowiedzialnych zachowań.
    Patrycja

09.08.2025 18:18

Czy jest mozliwosc zaliczki i jak to wygląda?
    Ania

10.08.2025 20:04

Tak, ja osobiście brałam zaliczkę, więc wiem że nie ma z tym problemów 🤗

11.08.2025 08:21

Pani Patrycjo, oczywiście - z zaliczkami nie ma problemu - zapraszamy do kontaktu 32 395 88 83. Pozdrawiamy serdecznie :)

29.07.2025 10:32

29.07.2025 15:54

Panie Wiesławie, dziękujemy serdecznie za opinię - cieszymy się, że jest Pan zadowolony ze współpracy. Pozdrawiamy serdecznie!
    IWONA

29.07.2025 13:22

ANDRZEJ MURAWSKI NIE OPOWIADAJ GLUPOT, BO NAJDLUZEJ SIE CZEKA ZA KASA 14 ROBOCZYCH CO NIEKIEDY DAJE PRAWIE TRZY TYGODNIE. W INNYCH FIRMACH PLACA DO 14 DNIA KALENDARZOWEGO, JESLI TE DNI WYPADAJA SOBOTA , NIEDZIELA TO PLACA WCZESNIEJ W PIATKI CZEGO NIE MA W AJ PARTNERS

29.07.2025 15:02

Pani Iwono, nie ma Pani racji - od 20 lat wypłacamy pieniądze 14go dnia kalendarzowego - mimo, że w umowie jest 14go dnia roboczego. Gdy 14. wypada w sobotę lub niedzielę, to przelewy wychodzą albo w piątek albo najpóźniej w poniedziałek. Nie wiem, skąd Pani ma takie dane, ale nie są prawdziwe. Niemniej pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do współpracy :)

Zostaw merytoryczną opinię o A&J Partners