A&J Partners

2 Dodaj opinię
A&J Partners
2 247 5 1

Opinie o A&J Partners

Filtruj opinie po kryteriach:

Maria
 Opinia

Szczerze polecam firme ajpartner!! bo jestem z nimi na szteli, a balam się bardzo bo to mój pierwszy wyjazd. Bylam u nich na kursie i pojechałam. Kasa się zgadza na czas a niedługo wracam i już wiem ze bede jeszxze więcej zarabiac bo lepiej mi idzie z niemieckim. Pomogli mi jak zostałam sama i bez pracy. Super panie w biurze. Pozdrawiamm

Pomocna?
Tak9Nie1
Basia F.
Nazwa działu: Zespół HR
 Opinia

pracowałam w tej firmie - wypłata zawsze na czas, mogłam liczyć na pomoc w każdej chwili. Mili ludzie i dobra atmosfera .

Pomocna?
Tak13Nie3
Lusia
Nazwa działu: Zespół HR
 Rekomendacja

Pracuję w tej firmie w biurze już kilka dobrych miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Atmosfera w biurze jest b.dobra, często zwracałam się z problemami do mojej Pani Kierownik jako nowy i niedoświadczony pracownik i nigdy nie zostałam potraktowana nieodpowiednio.ZAWSZE mi pomagała i była mega cierpliwa. Nigdy też nie usłyszałam,żeby ktoś na kogoś krzyczał.( raz przyszła pijana pani opiekunka- ale to ewenement).Dziewczyny w biurze są bardzo zgrane i fajne.Mówimy sobie na ty.A jak komuś nie pasuje to po prostu odchodzi. Nadmienię, że jest to moja 3 firma z zakresu- Opieka w DE- i mam nadzieję, że ostatnia. Bo jest najlepsza! Mam nadzieję ,że będę tu pracować do emerytury bo nigdzie nie czułam się tak fajnie jak tutaj. W porównaniu z beznadziejnymi korporacjami- rodzinna atmosfera jest tutaj po prostu super. JA polecam z całego serca.

Pomocna?
Tak13Nie2
Kasia
 Opinia

Polecam firmę A&J Partners. Firma dba o pracownika i przede wszystkim charakteryzuje się ludzkim podejściem do człowieka, atmosfera pracy jest przyjemna, a zakres obowiązków klarowny.

Pomocna?
Tak24Nie15
Iza
 Opinia

Czy jeśli klient chce oddać Seniora do domu opieki to obowiązuje go jakoś okres wypowiedzenia umowy z agencją opiekuńcza?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
WYSTARTOWALIŚMY Z NOWYMI REKRUTACJAMI w Bytomiu i Krakowie !!!

To świetny czas na zmiany :)  a że często boimy się zmian to najczęściej decydujemy się na „pewne, zaufane i polecane". Warto kierować się tym kluczem, również przy szukaniu pracy. Nasz zespół przez ostatnie 3 lata powiększył się o ponad 400% - to najlepsza rekomendacja! Jeśli chcesz czuć się dobrze w pracy i rozwijać w rekrutacji, w dziale z j. niemieckim lub dziale social media, nie czekaj na kolejny raz – wyślij CV już dziś na: rekrutacja@ajpartners.pl i pracuj z większą radością i większymi benefitami. Wszystkie ogłoszenia na naszej stronie internetowej.


Pomocna?
Tak3Nie
Zadowolona
 Opinia

Polecam firme bardzo, bo byłam z nimi już na szteli, potem inna firma mi obiecała lepsza stawkę, to pojechałam. Nie bądźcie takie naiwne jak ja. Okazało się, że nie dość że nikt nie odbierał jak dzwoniłam, żadnego wsparcia to na umowie co innego niż mówili a i tak dostałam jeszcze mniej. Niby za przejazd mi zabrali. Wróciłam do AJ i ani myślę jeździć z kimś innym! Uczciwi, pomocni, wszystko jak trzeba. Nie są pierwsi lepsi, moja sąsiadka też z nimi jeździ że 3 lata i też zadowolona.

Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Zadowolona 20.05.2019 21:00

Dziękujemy Pani za opinię, rozumiemy jak ważne jest wsparcie podczas pracy w Niemczech. Cieszymy się, że są Panie z nami. Pozdrawiamy serdecznie!

Pomocna?
Tak2Nie1
Mirek
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Moja mama pracowała z tą firmą ponad 2 lata jako opiekunka. Niestety niedawno zmarła. Firma przyszla na pogrzeb z kwiatami. Z mojej pracy nikt nie przyszedl, a pracuje w niej 4 lata.

Pomocna?
Tak4Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Mirek 15.05.2019 00:37

Dzień dobry Panie Mirku, raz jeszcze od całego zespołu, dużo siły dla Pana i bliskich. Bardzo dobrze wspominamy współpracę z Pana mamą, nie mogło nas tam nie być, w końcu była częścią naszej firmy. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy serdecznie.

Pomocna?
Tak3Nie1
Maria
 Opinia

Szczerze polecam firme ajpartner!! bo jestem z nimi na szteli, a balam się bardzo bo to mój pierwszy wyjazd. Bylam u nich na kursie i pojechałam. Kasa się zgadza na czas a niedługo wracam i już wiem ze bede jeszxze więcej zarabiac bo lepiej mi idzie z niemieckim. Pomogli mi jak zostałam sama i bez pracy. Super panie w biurze. Pozdrawiamm

Pomocna?
Tak9Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Maria 12.05.2019 22:03

Dziękujemy Pani Mario za opinię i po przyjeździe zapraszamy na rozmowę językową. Dzięki temu, tak jak Pani mówi, możemy zaproponować wyższą stawkę. Pozdrawiamy i wszystkiego dobrego!

Pomocna?
Tak4Nie1
Zofia P.
 Opinia

Jestem bardzo zadowolona z pracy!! a już trochę zyje i wiem że pogodne Panie w biurze ale i konkretne podejście do tematu, jak potrzebuje pomocy, to nie taka codzienność. Tym bardziej dziękuje za cierpliwosc i zawsze dobre słowo :)

Pomocna?
Tak9Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Zofia P. 10.05.2019 14:58

Dziękujemy Pani Zofio za komentarz. Pozdrawiamy serdecznie!

Pomocna?
Tak5Nie1
Iuliia
 Opinia

Polecam firmę A&J Partners. Pracuje tutaj od 2 miesięcy i jestem zadowolona ze współpracy. pracodawca dba o pracownika, wypłata przychodzi na czas, w biurze panuje miła i przyjazna atmosfera, koleżanki w pracy są pomocne i otwarte. Widać, że firmie zależy na budowaniu długotrwałych relacji, a nie tylko na zysku finansowym.

Pomocna?
Tak7Nie2
Pracodawca
 Opinia
@Iuliia 09.05.2019 22:49

Dziękujemy za opinię. To duża radość gdy do zespołu dołączają nowe osoby, które czują się dobrze i stają częścią zespołu na długie lata;) Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak4Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Iuliia 09.05.2019 22:49

Dziękujemy za opinię. To duża radość gdy do zespołu dołączają nowe osoby, które czują się dobrze i stają częścią zespołu na długie lata;) Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak5Nie2
Lusia
Nazwa działu: Zespół HR
 Rekomendacja

Pracuję w tej firmie w biurze już kilka dobrych miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Atmosfera w biurze jest b.dobra, często zwracałam się z problemami do mojej Pani Kierownik jako nowy i niedoświadczony pracownik i nigdy nie zostałam potraktowana nieodpowiednio.ZAWSZE mi pomagała i była mega cierpliwa. Nigdy też nie usłyszałam,żeby ktoś na kogoś krzyczał.( raz przyszła pijana pani opiekunka- ale to ewenement).Dziewczyny w biurze są bardzo zgrane i fajne.Mówimy sobie na ty.A jak komuś nie pasuje to po prostu odchodzi. Nadmienię, że jest to moja 3 firma z zakresu- Opieka w DE- i mam nadzieję, że ostatnia. Bo jest najlepsza! Mam nadzieję ,że będę tu pracować do emerytury bo nigdzie nie czułam się tak fajnie jak tutaj. W porównaniu z beznadziejnymi korporacjami- rodzinna atmosfera jest tutaj po prostu super. JA polecam z całego serca.

Pomocna?
Tak13Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Lusia 09.05.2019 09:17

Miło nam, dziękujemy za komentarz. Mimo, że jest nas coraz więcej to faktycznie atmosfera jest zawsze na pierwszym miejscu, tylko tak możemy na siebie liczyć i pomagać w trudniejszych momentach. Życzymy dobrego dnia.

Pomocna?
Tak4Nie2
Aga D.
 Opinia

Polecam ta firme z czystym sumieniem! Pracuje juz u nich dlugo i wszystko jest ok. Rzetelna i fachowa agencja, a przy tym ludzkie podejscie. Jestescie super!

Pomocna?
Tak10Nie4

Pracodawca

 Opinia
@Aga D. 07.05.2019 21:10

Dziękujemy bardzo Pani Agnieszko i przesyłamy pozdrowienia od całego zespołu :)!

Pomocna?
Tak4Nie2
klaraveritas
 Opinia

Firma godna polecenia, kasa ZAWSZE na czas, stały kontakt i pełen profesjonalizm. Pracuje tu już 5 lat i jestem bardzo zadowolona!

Pomocna?
Tak12Nie3

Pracodawca

 Opinia
@klaraveritas 07.05.2019 21:06

Dziękujemy bardzo i cieszymy się z wieloletniej współpracy. Pozdrawiamy ciepło.

Pomocna?
Tak8Nie2
Opiekunka234
Nazwa działu: Zespół HR
 Opinia

pracowałam i polecam - teraz jestem juz na stale w Niemczech i tutaj mieszkam ale polecam z calego serca. w biurze mile panie - wszystko zawsze zalatwia i zawsze pomoga. jezdzilam z firma 3 lata i polecam kazdemu.

Pomocna?
Tak14Nie3

Pracodawca

 Opinia
@Opiekunka234 30.04.2019 17:11

Dziękujemy Pani za opinię i życzymy wszystkiego dobrego. Pozdrawiamy serdecznie!

Pomocna?
Tak7Nie1
Anonim
 Opinia

Nie polecam tej agencji. Nie dbają o pracownika. Co innego mówili przez tel co innego okazało się na miejscu. Mialbyc transfer podopiecznego przez maszyne a dwa tyg musiałem dzwigac. Chciałem zjeżdżac nawet zastepstwo załatwiłem na moje miejsce to tak agencja zrobiła ze nie mam zastepstwa a muszę tu jeszcze siedzieć i uzerac sie z podopieczna bo ona do uvodowych nie należy. Mnie kaza siedzieć tu jeszcze Dwa tyg a tej zminniczce inną ofertę dali. Nie polecam tej agencji. Drugi raz jestem z nimi i znowu na minę mnie wrzucili.

Pomocna?
Tak7Nie4
Anonimowa
 Opinia
@Anonim 19.04.2019 16:07

Witaj w gronie. Tez z nimi jezdzilam i mialam tez tak dwa razy. Na szczęście z nimi juz nie wspolpracuje

Pomocna?
Tak3Nie2
Suchar
Nazwa działu: Zespół HR
 Opinia

Nie polecam tej firmy z żaden strony! Pracownicy firmy mają nierealne do wykonania zadania, jest ciągły stres, kierownicy zwalniani jeden po drugim (szkoda, że akurat Ci najlepsi, a nie Ci których powinno się zwolnić za traktowanie ludzi). Atmosfera w biurze fatalna, nie masz nic do gadania. Opiekunki wysyłane na trudne zlecenia, celem sprawdzenia czy opinia poprzedniej się zgadzała. Liczy się kasa a nie ludzie !

Pomocna?
Tak5Nie3

Pracodawca

 Opinia
@Suchar 30.04.2019 09:41

Dziś zupełnie inaczej, bardziej emocjonalnie i od pracowników biura!!!! Atmosferę budują ludzie, czyli my i nie zgadzamy się na takie obrażanie i kłamanie o nas. Mamy fajny zgrany zespół, znamy się dobrze i w różnych sytuacjach możemy na siebie liczyć, nie tylko w pracy. Większość z nas pracuje już ponad rok, a część jest już nawet po kilka czy kilkanaście lat, od początku biura. Jest nas przeszło 60 osób, wiadomo, że są osoby w różnym wieku, o różnych charakterach, wyglądzie itd. ale mamy stałą, fajną ekipę i umiemy się razem trzymać. Każdy przecież decyduje za siebie, nikt nie pracuje za karę. Wiadomo, że nie każdemu może leży branża itp. i się nie odnajduje, ale to wychodzi szybko, a jak dobrze się komuś pracuje, to świetnie i razem idziemy dalej. Przykro nam czytać taki komentarz o nas, widząc, że ktoś specjalnie chce zaszkodzić, ale za długo już razem działamy, żeby w takie rzeczy wierzyć. Razem super sobie dajemy radę. Widać po tym komentarzu, że napisał go ktoś złośliwie, a nie jak jest naprawdę. Tak jak nick wskazuje opisana sytuacja to chyba jakiś suchar, w dodatku kiepski. Dobrze, że mimo wszystko więcej jest tych pozytywnych ludzi i trafiają do nas :)

Pomocna?
Tak9Nie4
Kasia

Zweryfikowany użytkownik

Nazwa działu: Marketing
 Rekomendacja

Polecam firmę A&J Partners. Firma dba o pracownika i przede wszystkim charakteryzuje się ludzkim podejściem do człowieka, atmosfera pracy jest przyjemna, a zakres obowiązków klarowny.

Pomocna?
Tak12Nie10

Pracodawca

 Opinia
@Kasia 11.03.2019 10:20

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy serdecznie!

Pomocna?
Tak6Nie3
magda
 Opinia
@Kasia 11.03.2019 10:20

Zakres obowiązków nie jest klarowny i o wszystko trzeba dopytywać. W ogólnych warunkach umowy jest dużo punktów, które nie dotyczą danego zlecenia i nie jest zaznaczone, które akurat Nas dotyczą przez co pojawia się chaos i wiele pytań, na które pracownicy nie chętnie udzielają informacji. Nie uważam, aby firma dbała o pracownika. Od początku zmieniano moją "koordynatorkę", z którą mogłabym kontaktować się i wyjaśniać moje wątpliwości. W ostatnie dni mojego miesięcznego pobytu zadzwoniła do mnie Pani i zapytała czy wszystko okej na zleceniu. Kpina. I to tak naprawdę tylko po to, aby zapytać o moje zadania i o rodzinkę ponieważ byłam pierwszą opiekunką, która do nich trafiła.

Pomocna?
Tak4Nie1
Kasia
 Opinia

Polecam firmę A&J Partners. Firma dba o pracownika i przede wszystkim charakteryzuje się ludzkim podejściem do człowieka, atmosfera pracy jest przyjemna, a zakres obowiązków klarowny.

Pomocna?
Tak24Nie15
magda
 Opinia
@Kasia 11.03.2019 14:10

Zakres obowiązków nie jest klarowny i o wszystko trzeba dopytywać. W ogólnych warunkach umowy jest dużo punktów, które nie dotyczą danego zlecenia i nie jest zaznaczone, które akurat Nas dotyczą przez co pojawia się chaos i wiele pytań, na które pracownicy nie chętnie udzielają informacji. Nie uważam, aby firma dbała o pracownika. Od początku zmieniano moją "koordynatorkę", z którą mogłabym kontaktować się i wyjaśniać moje wątpliwości. W ostatnie dni mojego miesięcznego pobytu zadzwoniła do mnie Pani i zapytała czy wszystko okej na zleceniu. Kpina. I to tak naprawdę tylko po to, aby zapytać o moje zadania i o rodzinkę ponieważ byłam pierwszą opiekunką, która do nich trafiła.

Pomocna?
Tak2Nie1
rodzynka
 Rekomendacja

KASA się zgadzała, ale wcześniej dużo stresu bo firma nie zdążyła wysłać mi UMOWY przed wyjazdem, a mailowo musiałam wymusić, aby mi przesłali. Dostałam ogólne warunki, z których nie wszystkie dotyczyły mojego zlecenia, a żeby dowiedzieć się które mnie dotyczą było męką ponieważ w praktyce nie miałam przypisanej "prowadzącej" moje zlecenie. Na zapytania nie chętnie odpowiadają, mailowo w ogóle mają problem, a ja wolałam mieć czarno na białym w ich bałaganie. Ogólnie, aby się czegoś dowiedzieć od tej firmy nie jest łatwo ani telefonicznie, ani mailowo. Zwrotu za BILETY kolejowe i autobusowe w wysokości 2,90 E nie dostałam bo musiałabym zawieźć bilety lub ew. wysłać pocztą. Za bilet lotniczy wystarczyło potwierdzenie przelewu i bilet elektroniczny, czemu więc skan pozostałych biletów nie jest honorowany nie wiem. Podejście do opiekunki i rodzinki okropne. Rodzince źle przekazali datę i czas mojego przyjazdu. Rodzinka jak i jak nie mogliśmy dogadać się z firmą np. odnośnie ZMIENNICZKI, ciągle zmieniali czas, godzinę oraz osobę, która mnie zmieni. Ostatecznie przyjechała opiekunka bez znajomości języka mimo, iż zaznaczaliśmy, że język jest wymagany i rodzinka może nawet poczekać parę dni na opiekunkę z dobrym językiem.

Pomocna?
Tak4Nie
Gosia
 Opinia

Związku z licznymi kontrola i z ZUS skałki emerytalne powinny być odprowadzanie od średniej krajowej w grudniu 2017 wynosi 4973 brutto netto 3530 na rękę i z taki spadek powinno być odprowadzanie składki do ZUS są to proszę drogie opiekunki wasze składki emerytalne z czego chcecie żyć jak będziecie same juz schoroweane jeżeli firma nie wypłaca takich składek do ZUS proszę to zgłosić od zusu przeprowadza kontrolę w firmie oraz prosze jeżeli firma wypłaca wam tzw delegacje na umowie żeby wyrównać wam wynagrodzenie które jest nieoskadkowanie jest to niezgodne z prawem ponieważ dieta jest wtedy kiedy wy same musicie sobie kupować jedzenie zapłacić za nocleg a o ile wiadomo to jedzenie oraz nocleg macie za darmo, umowy zlecenia są niezgodne z prawem niemieckim opiekunki które wytaczaja procesy wygrywają ale proszę pamiętać tylko w Niemczech prawo niemieckie od dawno mówi ze jest to umowa o pracę a nie zlecenia tylko w Polsce wszyscy tylko zlecenia w biurze na magazynach najlepiej jak po najniższych kosztach, bez urlopu bez dodatku w pracy w sobotę niedziele na umowie o pracę w pracę w sobotę według prawa polskiego jest dodatek do wynagrodzenia lub dzień wolny za pracę w nocy jest dodatek 20% oczywiście każdej firmie pasuje żeby było to zlecenie bo koszta są niższe a zarabski wyszedł, na umowie o pracę przysługuje wam wolne płatne płatne l-4 a na zleceniu nic dużo firm opiekuńczych wprowadza juz umowę o,prace.

Pomocna?
Tak13Nie
Ja
 Opinia
@Gosia 08.07.2018 10:13

Zgadzam si ę z Panią Małgorzatą..mam nadzieje ze kiedys sie cos zmieni i opiekunki będą mieć swoje prawa!..bo jak na razie mamy same obowiązki i straszenie paragrafami..ze w końcu wezmą się za nieuczciwe firmy nakładając na nie duze kary.

Pomocna?
Tak10Nie
Are
 Opinia
@Gosia 08.07.2018 10:13

To chyba firmy zbankrutuja albo agencje beda placic 500 euro więcej. Zatrudnienie opiekunki bez diet i co mc skladki do zus to ok 600 - 700 euro. Nikt nie ma takiej marzy. Jak jestescie takie sprytne to przekładajcie dzialalnosci i placccie zus co 1 mc od sredniej.

Pomocna?
Tak1Nie
Hryb
 Opinia
@Gosia 08.07.2018 10:13

Poza tym spryciaro kto na tym straci tyljo opiekunki. Masz brutto w umowie jesli zus kaze oddac składki i podatek to z dużego brutta zrobi sie duzo mniejszs netto niz masz teraz.

Pomocna?
Tak1Nie
Kalkulator
 Opinia
@Are 10.07.2018 16:40

To jest kwestia mniejszych pieniędzy tj. jakiś 100 - 200 E miesięcznie. Tylko tyle, dlatego firmę stać na to, aby każdej opiekunce opłacić ZUS od średniej krajowej.

Pomocna?
Tak1Nie
Brobo
 Opinia
@Kalkulator 11.07.2018 19:21

200 euro to firma ma prowizji to wszyscy maja charytawuwnie dzialac zeby was opiekunki wyslac? Haha

Pomocna?
TakNie1
Prawda
 Opinia
@Brobo 11.07.2018 20:18

Firmy osiągają średnio od 500 - 1.000 E miesięcznie prowizji na wysłaniu każdej opiekunki. Zazwyczaj podopieczny płaci firme średnio 2.000 E miesięcznie za serwis opiekuńczy, a firma płaci opiekunce średnio 1.200 E miesięcznie. Ludzie obudźcie się. Kopiujcie ten tekst i wklejajcie na wszystkie fora opiekuńcze. Przestańcie być cudzymi niewolnikami.

Pomocna?
Tak13Nie
anonymous
 Opinia
@Prawda 15.07.2018 22:07

To oszusci ale juz niedlugo im sie dobiora bo zgloszone bedzie a dowody mam ze oszukuja

Pomocna?
Tak8Nie
anonymous
 Opinia
@Brobo 11.07.2018 20:18

60 % tyle prowizja wynosi.

Pomocna?
Tak5Nie
Renata Z.
 Opinia
@Prawda 15.07.2018 22:07

Naucz sie liczyc patrz wyzej

Pomocna?
TakNie
Prawda
 Opinia
@Renata Z. 26.07.2018 23:00

Liczyć to ja akurat umiem lepiej niż Ty. Posiadam wykształcenie kierunkowe. A Ty jakie wykształcenie posiadasz, że śmiesz mnie pouczać?

Pomocna?
Tak2Nie
Rozczarowana
 Opinia
@Prawda 15.07.2018 22:07

Brawo !!! Prawda masz racje !!!

Pomocna?
Tak1Nie
Magda
 Opinia
@Are 10.07.2018 16:40

Poważnie firmy zbankrutuja? Dobre sobie haha To opiekunki ciężko pracują i zarabiają na firmy. Niech zbankrutuja. My zawsze znajdziemy pracę, bez konieczności zarabiania na cały sztab ludzi. Piszesz człowieku brednie i nie masz zielonego pojęcia, o pracy w opiece. Żenada

Pomocna?
Tak6Nie
Zbigniew Nowak
 Opinia
@Gosia 08.07.2018 10:13

Co za brednie. W DE też są umowy zlecenia nawet w dbp

Pomocna?
Tak1Nie
Virginetta
 Opinia
@Prawda 15.07.2018 22:07

Moj placi 2800 tym calym agencjom !!

Pomocna?
TakNie
Co
 Opinia

Byłam kiedyś na rozmowie rekrutacyjnej. Porażka totalna. Osoba, która mnie rekrutowała nie znała języka niemieckiego. Mało tego- mniemanie o sobie miała bardzo duże. Kiedy usłyszała stawke którą chciałabym otrzymać za pracę biurową zaczęła być bardzo opryskliwa. Cały czas szukają kogoś do biura! Nikt za takie psie pieniądze z językiem u was pracować nie będzie. Absolutnie nie polecam!

Pomocna?
Tak14Nie
Virginetta
 Opinia
@Co 23.12.2018 20:02

Co to znaczy "opryskliwa" ?? ????

Pomocna?
TakNie1
Ulek
 Opinia

Witam. Czy jest tu osoba która znając język niemiecki w stopniu podstawowym wyjechała jako opiekunka? czy najpierw trzeba sie nauczyć języka conajmniej w stopniu średnio zaawansowanym żeby wyjechać do opieki nad osobami starszymi? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Baśka 56
 Opinia
@Ulek 21.03.2019 17:45

Ja nie znałam wcale gdy pierwszy raz wyjechalam - ale sobie poradzilam! Potem bylo tylko lepiej! Jak znasz cokolwiek to juz duzo !

Pomocna?
Tak4Nie
Pan
 Opinia

Jest tak jak wszyscy mówią pojawił się negatywny komentarz na temat pracy biurowej więc pracownicy od razu wypisują parę pozytywnych komentarzy żeby to ładnie wyglądało. Osobiście byłem świadkiem wydarzenia dotyczącego opisanej wcześniej kierowniczki i pracownicy, nawiasem mówiąc pracownicą opisaną w komentarzu interesuje się ponóc wasza konkurencja.

Pomocna?
Tak5Nie3
Zaintetesowana
 Opinia
@Pan 15.03.2019 20:31

Co to za komentarz - człowieku, czytamy to by poznać firmę a nie zajmować się jakimiś prywatnymi kwasami - żenujący jesteś. Z opisu wynika że jesteś pracownikiem tej firmy - nie potrafisz załatwiać takich rzeczy w pracy? Frustrat i tchórz - zresztą skoro byles przy takiej sytuacji to mogłeś zareagować!

Pomocna?
Tak5Nie1
Ewa
 Opinia

Podoba mi się atmosfera pracy w biurze, wszyscy są radośni i pomocni. Polecam.

Pomocna?
Tak9Nie5
Karolina
 Opinia

Miła atmosfera w pracy, pomocni kierownicy i fajni ludzie.

Pomocna?
Tak12Nie4

Pracodawca

 Opinia
@Karolina 11.03.2019 11:29

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy serdecznie!

Pomocna?
Tak5Nie4
Xyz
 Opinia

Nie polecam pracy biurowej w tej firmie ! Wychwalają firmę na okrągło a później okazuje się że firma jest nic nie warta, no chyba że ktoś lubi fałszywych ludzi. Ciągle powtarzają że są prorodzinni a później okazuje się że ze wszystkim mają problem. Praca za najniższą krajową a tyle stresu to nic nie warte. Była nawet kiedyś taka sytuacja że kierowniczka krzyczała na jedną osobę przy wszystkich potraktowała ją okropnie i to nie pierwsza taka sytuacja w przypadku tej kierowniczki i tej konkretnej pani( teraz widzę że ta osoba już nie pracuje) warto dodać że dziewczyna na prawdę pracowała jak najlepiej i bardzo się starała.( sytuacja miała miejsce w tzw.akwarium).

Pomocna?
Tak7Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Xyz 06.03.2019 08:50

Jesteśmy zszokowani takim komentarzem. Staramy się by atmosfera w naszym biurze była jak najbardziej przyjacielska, a spory nacisk kładziemy na integrację zespołu. Czy „pokrzywdzona” osoba zgłosiła taki fakt do przełożonej? Przełożeni codziennie są do dyspozycji wszystkich pracowników. Prosimy o kontakt z naszym biurem lub ujawnienie danych w celu możliwości wyjaśnienia tej sytuacji, której jak rozumiemy był/a Pan/Pani świadkiem? Jesteśmy firmą prorodzinną – nie dyskryminujemy młodych mężatek, czy matek na rozmowach rekrutacyjnych – zatrudniamy osoby ze względu na kwalifikacje i umiejętności. Możemy pochwalić się faktem, że wszystkie nasze „świeże” mamy wracają do nas po urlopie macierzyńskim, co więcej dzieci naszych pracowników otrzymują paczki świąteczne, a gdy dziecko jednej z pracownic zachorowało – sami wystąpiliśmy z propozycją wsparcia leczenia. Żaden z naszych pracowników, od lat, nie otrzymuje wynagrodzenia w wysokości najniższej krajowej.

Pomocna?
Tak7Nie5
Basia F.
Nazwa działu: Zespół HR
 Opinia

pracowałam w tej firmie - wypłata zawsze na czas, mogłam liczyć na pomoc w każdej chwili. Mili ludzie i dobra atmosfera .

Pomocna?
Tak13Nie3

Pracodawca

 Opinia
@Basia F. 28.02.2019 23:10

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy serdecznie :)

Pomocna?
Tak1Nie2
Alicja
 Opinia

Od dawna mówisz im, że chcesz pracować tylko w mieście X, a oni jak w amoku dzwonią do Ciebie i co chwilę proponują Ci pracę na jakiś wsiach i miasteczkach. W końcu pojawia się ogłoszenie w mieście X, a oni nie dadzą Ci nawet znać, że takie mają, a gdy o nie pytasz, to nawet nie raczą Ci odpowiedzieć.

Pomocna?
Tak12Nie

Pracodawca

 Opinia
@Alicja 04.09.2018 17:52

Pani Alicjo prosimy o podanie imienia i nazwiska, sprawdzimy w systemie przebieg rozmowy i skontaktujemy się z Panią. Edyta A&J Partners

Pomocna?
TakNie2
Natka
 Opinia

Proszę o informację jak wygląda praca w biurze tej firmy.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Natka 11.09.2018 14:15

Zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami i umówienia się z pracownikiem działu rekrutacji, który chętnie się z Panią spotka i porozmawia o pracy w naszej firmie- 32 395 88 83. Pozdrawiam Edyta A&J Partners

Pomocna?
Tak1Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
zyczliwa
 Opinia

pracujesz bez rekawiczek? kobieto stuknij sie w łeb. jakbys pracowala w hospicjum, to juz by cie z roboty wywalili, a ty bys sie na pewno zarazila

Pomocna?
Tak4Nie
Gosia85
 Opinia
@zyczliwa 23.01.2018 15:28

A co mam zrobić jak nie ma żadnych ? Przecież nie będę ze swoich kupować. A nie chce zgłaszać firmie bo mam dobre stosunki z rodzinka i nie będę ich psula. Jestem 3 opiekunka dopiero w rodzinie i nigdy tu nie było żadnych rzeczy higienicznych.

Pomocna?
TakNie1
anonymous
 Opinia
@Gosia85 23.01.2018 16:36

To powinny sie pojawic.zadzwon do firmy,moze oni poprostu nie wiedza.A swoja droga,to ja kupiłam ze swoich jak braklo i dalam mezowi podopiecznej kwitek z kasy i mi zwrocił.zapłaciłam za 100szt 6 euo,ale sa tansze.Nie pracuj bez rekawiczek.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak5Nie
Daniela
 Opinia

Ja dostałam bonus swiateczny,w zeszły piatek.Ale chyba słabo stoi euro,bo jakos mało.

Pomocna?
Tak3Nie
Gosia85
 Opinia
@Daniela 26.01.2018 18:18

No ja już też dostałam. No euro Bardzo spada niestety . W trakcie pol roku spadło o 25 groszy.. swoją droga ciekawe czy bonus wielkanocny też wymyśla ???? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie
A&J Partners
 Opinia
@Gosia85 26.01.2018 21:49

Pani Gosiu na pewno będzie należna premia za dni świąteczne w Wielkanoc. Jeśli pojawiają się jakieś niejasności co do wysokości wynagrodzenia lub premii proszę o bezpośredni kontakt z nami 32 395 88 83 www.opiekunki.ajpartners.pl - będzie dużo prościej odpowiedzieć. Pozdrawiam A&J Partners.

Pomocna?
TakNie1
jagoda
 Opinia
@A&J Partners 31.01.2018 12:04

Witam piszecie o premi swiatecznej wielkanocnej ja w zeszlym roku nie dostalam tylko od rodziny 50 euro za dobra opieke a od was nic

Pomocna?
Tak5Nie
A&J Partners
 Opinia
@jagoda 04.03.2018 20:53

Pani Jagodo czy zgłosiła to Pani w miesiącu wypłacenia wynagrodzenia? Proszę o kontakt bezpośrednio w celu ustalenia dlaczego nie otrzymała Pani premii. 32 395 88 83

Pomocna?
TakNie1
dino
 Opinia

Jak można pracować bez rękawiczek to prokuraturą pachnie.

Pomocna?
Tak5Nie
Jagoda
 Opinia
@A&J Partners 05.03.2018 14:39

Zglaszalam później ale pani z biura mi powiedziała że jak dostałam od rodziny 50 euro to już nie dostane

Pomocna?
Tak2Nie
A&J Partners
 Opinia
@Jagoda 14.03.2018 19:55

Pani Jagodo takie rzeczy powinno się zgłaszać od razu kiedy pojawi się problem. Dlatego też jesteśmy w kontakcie żeby ustalać takie rzeczy. Pytanie na jakiej zasadzie otrzymała Pani pieniądze od rodziny, bo nasze Opiekunki wiedzą o tym, że wynagrodzenie powinno przechodzić przez firmę. Myślę, że tą sprawę trzeba wyjaśnić w firmie, a nie w internecie.

Pomocna?
Tak3Nie1
Jagoda
 Opinia
@A&J Partners 19.03.2018 14:45

dzwoniam do firmy i mi pani powiedziala ze jesli dostalam od rodziny 50 euro to juz nic nie dostane

Pomocna?
Tak2Nie1
Jagoda
 Opinia
@A&J Partners 19.03.2018 14:45

ile w tym roku placicie za swieta wielkanocne bo w de sa trzy dni swiat a nie dwa

Pomocna?
TakNie
A&J Partners
 Opinia
@Jagoda 02.04.2018 07:11

Pani Jagodo nasi pracownicy są poinformowani o wysokości wynagrodzenia oraz o tym, które dni są płacone więcej. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie
Pielegnierka
 Opinia

Polecam jednorazowe rekawiczki z aldika 100 czy tez 150 sztuk za 4,99. Pozdrawiam :-)

Pomocna?
Tak3Nie
strega
 Opinia

Witam,jetem ciekawa czy dostałaś ten bonus?do Gosia85

Pomocna?
TakNie
lalunia
 Opinia
@Daniela 26.01.2018 18:18

kwoty są brutto,o czym firma nie informuje

Pomocna?
Tak5Nie
Magda
 Opinia
@Gosia85 23.01.2018 16:36

Kobieto, widocznie uwielbiasz bakterie wszelakiego rodzaju, na swoich rękach. Co mają dobre stosunki z rodziną, do zabezpieczenia przed chorobami brudnych rąk? Nie trzeba zgłaszać firmie, tylko powiedzieć o tym rodzinie. Rękawiczki jednorazowe są wymogiem i muszą być w każdym domu.

Pomocna?
Tak2Nie1
Jolce56
 Opinia
@Gosia85 23.01.2018 16:36

katastrofa,,,i zadna opiekunka nie kazala rodzinie kupic tych rekawiczek,?,,higiena to podstawa w tej pracy....a tak odemnie to mozna kupic rekawiczki w Polsce w aptece ,po 20 groszy sztuka i miec cos na poczatek a potem w,Niemczech zadac od rodziny,lub kupic z pieniedzy ktore daja na zakupy...1 opak.ok.5 euro,100.sztuk...

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@lalunia 27.07.2018 16:17

Dzień dobry Pani, w regulaminie jest zawsze informacja, czy podana kwota jest kwotą netto, czy brutto. Opiekunka zawsze przez wyjazdem zapoznaje się z regulaminem wynagradzania. Pozdrawiam, miłego dnia!

Pomocna?
Tak3Nie1
Poszukująca
 Opinia

Macie jakieś opinie o pracy biurowej w tej firmie ? Widzę że ciągle poszukują pracowników biurowych wysłałam tam swoje CV a większość komentarzy tutaj o pracy biurowej jest usunięta.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Poszukująca 08.02.2019 07:26

Dzień dobry. Firma A&J Partners się ciągle rozwija, jesteśmy obecni w Bytomiu, Krakowie oraz Warszawie- stąd też nasze częste rekrutacje. Proszę o wysłanie maila na rekrutacja@ajpartners.pl lub podanie swoje adresu, sprawdzimy czy dotarł. Pozdrawiam Edyta A&J Partners

Pomocna?
Tak1Nie2
Anna sabina
 Opinia

A ja wam powiem ze to wy drogie koleżanki schodzicie na psy! Jechałam busem z pseudo opikunka ktora wracala do swojej rodziny i walila browary jeden za drugim. Teraz na miejscu miny nietegie pokoj zazygany bo kolejna nawalona. Wstyd dla polek i dla tego zawodu.

Pomocna?
Tak10Nie
Zofia
 Opinia
@Anna sabina 20.07.2018 11:55

Wszystkie piją prędzej czy później

Pomocna?
Tak1Nie2
Maria
 Opinia
@Anna sabina 20.07.2018 11:55

Żadna firma nie ma prawa zmuszać opiekunek do podpisywania i płacenia KAR UMOWNYCH umieszczonych w umowach (od tego istnieją sądy cywilne, aby w razie czego dochodzić swoich ewentualnych roszczeń np. od opiekunki alkoholiczki, narkomanki, złodziejki etc.). Nie dajcie sobie wmówić przez firmę, że musicie coś takiego podpisywać, bo przecież firma musi zabezpieczyć się przed ewentualnie nieuczciwymi opiekunkami. Niczego nie musicie.

Pomocna?
Tak9Nie
Bożenka
 Opinia
@Maria 22.07.2018 21:22

Nie podpisujcie kar i pijcie ile sie da! !! Bez konsekwencji oczywiście. Na pozegnanie nie zapomnijcie czegoś małego zwinac rodzinie. Ot co!

Pomocna?
Tak10Nie3
teresa
 Opinia

czyżby? Ublizasz większości ciężko pracujacym kobietom.

Pomocna?
Tak8Nie
Arek
 Opinia
@teresa 23.07.2018 12:42

Ciezko to pracuja rodziny zeby placic pijaczkom. W glowach sie wam poprzewracalo pseudo opiekunki.

Pomocna?
Tak3Nie
Marysia
 Opinia
@Arek 23.07.2018 13:27

Banda nierobów z 500 plus ktore zamiast pracować to siedzi na forach. Kiedyś to były opiekunki teraz to zbieranina bezrobotnych z pretensjami do świata. Ledwo ja i nein się nauczyła a już 1400 chce.

Pomocna?
Tak14Nie2
Agencja
 Opinia
@Marysia 23.07.2018 13:31

Święte słowa

Pomocna?
Tak3Nie
Maria
 Opinia
@Marysia 23.07.2018 13:31

Faktycznie kiedyś opiekunki były z prawdziwego zdarzenia, z powołania, ale były niedoceniane, teraz jest ich bardzo duża grupa, zresztą już nawet zorganizowana i to tylko kwestia czasu kiedy założą związek zawodowy.

Pomocna?
Tak6Nie
Maria
 Opinia
@Marysia 23.07.2018 13:31

Proszę sprawdzić czy aby przypadkiem (przypadki nie istnieją) Twoje dzieci i wnuki nie pobierają pieniędzy z programu 500 plus. A swoją drogą co robisz tutaj na forum? Czy również zaliczasz się do wspomnianych przez Ciebie "nierobów", bo słyszałam, że swój ciągnie do swego.

Pomocna?
Tak7Nie
Marysia
 Opinia
@Maria 06.08.2018 19:04

Nie chce pracowac mam do tego prawo. Chce to tez ale uczciwie a nie czyims kosztem upijac sie na ofercie albo ciagnac z mopsu ile sie da i wyjezdzac jako opiekuna a prawdziwy dochod ukrywac. Tak to jest.

Pomocna?
TakNie
teresa
 Opinia
@Arek 23.07.2018 13:27

ktora agencja ci płaci?

Pomocna?
TakNie
Maria
 Opinia
@Marysia 06.08.2018 20:34

Takie szwindle należy zgłaszać do MOPS - u i do Urzędu Skarbowego. Proste. Za picie alkoholu na szteli i obrzygiwanie pokoju należy zapłacić słoną karę umowną. Proste. Wszelkie inne kary umowne jednostronne nakładane na opiekunkę są specjalnie stosowane przez agencje po to by uwiązać opiekunkę przy sobie, gdyż prawda jest właśnie taka, że występuje znaczna dysproporcja między ilością ofert (za dużo) a ilością opiekunek (za mało).

Pomocna?
Tak2Nie
BasiaS.
 Opinia
@Maria 07.08.2018 14:44

No ale jakie to sa kary zeby związać? Przeciez nie ma kary za odejscie:d nie widzial tego w żadnej umowie z agencja a widzialam duzo.

Pomocna?
Tak2Nie
Magda
 Opinia
@Arek 23.07.2018 13:27

To proponuję nie wysyłać swojej żony do opieki. Jak mniemam jest to autopsja ;} Stuk, puk w czolko

Pomocna?
Tak4Nie
Ada
 Opinia
@Arek 23.07.2018 13:27

Brzmisz zupełnie jak sługa uniżony tych"ciężko pracujących Niemcow"Nie wstyd ci ze upadles tak nisko?Zajrzyj sobie głębiej do duszy. Może jeszcze jakaś pomieta cząstka twojej godności tam została?

Pomocna?
Tak2Nie
Ada
 Opinia
@Marysia 23.07.2018 13:31

Naprawdę uwazaszkodzi ze 1400 euro to taka zawrotną kwota za miesiąc pracy i dyspozycyjności 24 godziny na dobę? Nisko się cenisz,droga pani:)

Pomocna?
Tak7Nie
Jolce56
 Opinia
@teresa 23.07.2018 12:42

to prawda,takie forum opiekunek jak sie czyta ,to wlos sie jezy i zyc sie nie chce,wstydu nie maja,,,,J

Pomocna?
TakNie
Bratek
 Opinia
@Marysia 23.07.2018 13:31

A co ma wspólnego zarobek do języka, czyżby zatem mniej pracowały. Żałosne. A zresztą opinii zgadzam się z Tobą pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
LBK
 Opinia
@Zofia 20.07.2018 17:42

Wypraszam sobie - wszystkie tzn., że i ja - nie piję. Dlatego nie zgadzam się z takim uogólnianiem. Nas w wiosce jest kilka - nie pijemy!!! Owszem wiem, że sie to zdarza i w busie też tego doświadczyłam, ale wszyscy to 100 % - a to już na pewno nie prawda.

Pomocna?
Tak1Nie
Grażyna
 Opinia
@Anna sabina 20.07.2018 11:55

A skad wiesz, ze pokoj zarzygany ?? Weszlas tam z nia ?? Sciema totalna.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Arek 23.07.2018 13:27

Panie Arku, bardzo proszę o zachowanie kultury słowa i szacunku do drugiego człowieka. Nie może wyzywać osób, które podejmują się pracy w opiece "pijaczkami". Proszę nie kategoryzować ludzi i nie mierzyć wszystkich jedną miarą. Mimo wszystko miłego dnia życzymy!

Pomocna?
Tak1Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak28Nie
A&J Partners
 Opinia

Dziękujemy za Pani opinie. Wszystkie rozmowy w naszej firmie są nagrywane także proszę o kontakt w celu przekazania w jakim terminie dzwoniliśmy do Pani "krzycząc i kłamiąc" chętnie odsłuchamy te rozmowy. Zapraszamy do naszego biura - chętnie posłuchamy ich razem. Prowadzimy kontrolę połączeń także mam pewność, że takie zachowanie nie miało miejsca.

Pomocna?
Tak22Nie1
Basia
 Opinia

Prawda za nie dzwonią ja jestem miesiąc na zleceniu i ani raz nie zadzwonili i nie zapytali jak jest

Pomocna?
Tak8Nie
Mariola
 Opinia
@Basia 16.04.2018 09:22

Inne firmy tez nie dzwonia. Nie tylko oni. Zreszta dobrze, ze nie dzwonia.

Pomocna?
Tak1Nie1
Grazyna
 Opinia

Prosze przeczytac kodeks cywilny. Zleceniodawca NIE MUSI w ogole placic ZUSu. Powinniscie sie cieszyc, ze ma dobre checi, zeby w ogole cos placic.

Pomocna?
TakNie3
Księgowa
 Opinia
@Grazyna 23.05.2018 12:37

Pani wpis świadczy o zupełnej ignorancji i złej woli. Oczywiście że zleceniodawca MUSI opłacać składki ZUS i odprowadzać podatek do US. Łaski nie robi. To jego OBOWIĄZEK. Kodeks Cywilny nie zawiera informacji o których Pani mówi. Celowo wprowadza Pani ludzi w błąd. Na co Pani liczy? Na to że ludzie uwierzą w te brednie?

Pomocna?
Tak15Nie
Magda
 Opinia
@Grazyna 23.05.2018 12:37

Pani (usunięte przez administratora), coś jest Pani do tyłu z tym kodeksem. Proszę nie pisać głupot i poszukać dokładnie, od kiedy zmieniło się prawo w tym zakresie. Śmiechu warte są takie komentarze.

Pomocna?
Tak1Nie
Zbigniew Nowak
 Opinia
@Księgowa 05.07.2018 20:51

Zgadza się

Pomocna?
Tak1Nie
Ada
 Opinia
@Grazyna 23.05.2018 12:37

Serio? Płaci ZUS tylko dlatego,że ma dobre chęci? Dobra kobieto,oprzytomnij:)

Pomocna?
Tak2Nie
Grazyna Skowronska
 Opinia
@Księgowa 05.07.2018 20:51

Gdyby nie placili, to jechalyby tylko same grandziary, ktore maja kolejke komornikow czekajacych pod swoimi drzwiami. Totalnie zdesperowane. Nikt normalny nie bedzie robil bez oplaconego ZUSu.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o A&J Partners - Bytom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&J Partners

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny