B2 Impact

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Warszawa - Ultimo

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o B2 Impact S.A.

Opinie o B2 Impact Wrocław

Nie przegap nowości o B2 Impact S.A.!

OL

20.04.2022 17:25

Duża rotacja, dużo osób odchodzi myślę, ze przede wszystkim przez niskie place i brak możliwości rozwoju, a szkoda
    PK

01.06.2022 13:00

Mocno poniżej średniej rynkowej

02.06.2022 11:12

Dzień dobry. Wynagrodzenia w Ultimo, w zależności od zajmowanego stanowiska, zakresu obowiązków oraz doświadczenia pracownika, są na poziomie rynkowym.

12.04.2022 13:33

Jeśli praca jest hybrydowa, to jak wyglada to w praktyce ? Więcej jest HO, a sporadyczne dni są w biurze ? Jestem zainteresowany praca zdalna dlatego wole się upewnić wcześniej. Jakie godziny pracy obowiązują w Ultimum i jak to wyglada w praktyce ?

13.04.2022 15:35

Zależy nam na regularnej bezpośredniej współpracy między zespołami, dlatego preferowanym rozwiązaniem jest przychodzenie do biura w każdym tygodniu. Pozdrawiamy:)

14.04.2022 10:32

Szczegóły dotyczące pracy w Zespole Contact Center udzielane są podczas procesu rekrutacyjnego. Obowiązują pewne zasady dla zmian popołudniowych, ale i elastyczność związana z ich ustalaniem. Zapraszamy do złożenia aplikacji. Pozdrawiamy.

03.04.2022 17:30

Chciałabym się dowiedzieć jaki obowiązuje obecnie system pracy w firmie - praca jest w biurze / hybryda / HomeOffice ? I jak jest w przypadku nowo zatrudnionych osób ?

04.04.2022 14:55

Dzień dobry, w Ultimo po dwóch latach pracy zdalnej z elementami pracy hybrydowej, szukamy najlepszego rozwiązania na przyszłość. Wierzymy w wartość spotkań w biurze, dlatego stawiamy jako modelową pracę hybrydową. Dopuszczamy jednak także pracę w trybie biuro/zdalnie, w zależności od specyfiki stanowiska/zespołu i przede wszystkim decyzji przełożonego danego zespołu. W przypadku osób nowozatrudnionych precyzyjnie określamy warunki przyszłej pracy w ULTIMO już na etapie ogłoszenia rekrutacyjnego, bo wiemy, że jest to ważny element decyzyjny Kandydatów.
    Krystek

17.12.2021 07:42

Cześć, mam pytanie do pracowników. Jak wygląda polityka personalna w Ultimo. Swego czasu było dużo negatywnych opinii. Czy coś się zmieniło?

25.03.2022 02:07

pracownicy CC mieli podnoszone wynagrodzenie podstawowe? mieli, bo podnoszono minimalną krajową :)

28.03.2022 15:51

Dzień dobry. Wysokość pensji Doradcy na CC jest uzależniona od jego doświadczenia. Każdy z Doradców otrzymuje również premie uznaniowe od osiąganych wyników.
    Annonymus

13.02.2022 23:36

Czy beda jakies podwyzki w firmie? Niektorzy juz bardzo dawno nie widzieli na oczy podwyzek, mino ich zapowiadania.

14.02.2022 10:39

Dzień dobry. Menadżerowie zespołów otrzymują pule na podwyżki wynagrodzeń co roku i to oni podejmują decyzję o tym kto je otrzymuje. Kierują się takimi czynnikami jak to jak pracownik realizuje zadania, współpracuje z innymi, jaką prezentuje postawę i jaki ma aktualny poziom wynagrodzenia.

25.03.2022 02:09

raczej keirują się trakim jednym czynnikiem jak wazeliniarstwo
    Flavo

08.03.2022 17:19

Dziwne, że teraz tak mało ofert pracy jest dostępnych chociażby na pracuj

11.03.2022 16:14

Dzień dobry. Ogłoszenia o pracę publikujemy w różnych kanałach, w zależności od charakteru pracy na danym stanowisku. Po więcej informacji zapraszamy na www.ultimo.pl/kariera.
    I

11.03.2022 16:21

bo to prawda ;)
    Mauri67

01.03.2022 23:36

Dzień dobry. Czy mógłbym dowiedzieć się jakie są terminy wypłat wynagrodzeń w firmie ultimo ? Czy jest to 01 , 10, czy może 31. Rozmawiałem jakiś czas temu z działem hr i byłbym zainteresowany ta informacja a może później tez współpraca :) Pozdrawiam
    Mauri670

02.03.2022 22:28

Ok, czyli jeśli przepracuje kilka dni, tydzień czy miesiąc to wynagrodzenie otrzymam jeszcze w tym samym miesiącu ? Pytam ponieważ w innych firmach otrzymywałem wypłatę pozniej właśnie z takim wyrównaniem. Prosze o odpowiedź.

03.03.2022 14:22

Tak, jeśli pracownik rozpocznie pracę w trakcie miesiąca (nawet jeśli jest to niewielka liczba dni) to wynagrodzenie zostanie wypłacone jeszcze w tym samym miesiącu. Mowa oczywiście o wynagrodzeniu z umowy o pracę

14.02.2022 10:35

Niestety ale podwyżki w tej firmie to mit. W ciągu 5 lat miałem jedną. Tragedia, nie polecam nowym pracownikom ULTIMO.

15.02.2022 08:56

Łukasz

31.01.2022 10:51

Pracowałem jako doradca/ekspert doradca klienta przez 4 lata. Firma nastawiona na wyciśnięcie pracownika jak cytrynę. Ponad 100 połączeń przez predictive dialer dziennie. 10 sekund przerwy pomiędzy polaczeniami. Przerwy rozliczane co do sekundy. Zakaz wychodzenia na przerwę kiedy inna osoba z zespołu jest na swojej. Chcesz odejść od komputera po szklankę wody? Wybij się na przerwę. Do toalety na 2 minuty? Wybij się na przerwę. Odradzam pracę w tej firmie każdemu, szkoda zdrowia psychicznego.

02.02.2022 08:21

Dziękujemy Panie Łukaszu za 4 lata pracy na stanowisku doradcy CC. Wiemy, że jest ona wymagająca, dlatego regularnie podejmujemy działania by wprowadzać zmiany ulepszające pracę doradców, przy jednoczesnym zachowaniu wskaźników biznesowych. Doskonaląc procesy uwzględniamy opinie naszych obecnych i byłych pracowników.
    PB

15.01.2022 19:50

Czy w Ultimo jest możliwość zmiany stanowiska w rekrutacji wewnętrznej? Czy pracownicy mają taką możliwość

18.01.2022 14:24

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. W Ultimo prowadzimy rekrutacje wewnętrzne i każdy z Pracowników, spełniający wymagane kryteria, ma możliwość wzięcia udziału w takich rekrutacjach.
    ann

21.10.2021 01:41

Witam, jaką opiekę medyczną oferuje Ultimo? Czy jest możliwość pracy zdalnej?

21.10.2021 17:06

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. W Ultimo, wszyscy nasi Pracownicy mogą skorzystać z prywatnej opieki medycznej LUXMed. W ramach tej współpracy mają do dyspozycji kilka pakietów, w zależności od ich potrzeb, w tym także pakiety rodzinne, w których do opieki medycznej wliczają się również członkowie rodziny. Możliwość wyłącznie pracy zdalnej jest w Ultimo uzależniona od obszaru i zespołu w jakim się pracuje. Listę stanowisk na które aktualnie są rekrutacje, można znaleźć www.ultimo.pl w sekcji Kariera. Zapraszamy do nadsyłania CV na interesujące stanowisko na adres [email protected].

08.10.2021 11:30

Czy w firmie Ultimo S.A. są regularne szkolenia pracownicze?

08.10.2021 16:07

Dzień dobry. Szkolenia dla Pracowników w Ultimo powiązane są z rozwojem kompetencji lub wprowadzanych zmian i realizowane są zgodnie z planem tworzonym przez menadżera, trenerów i HR. Realizowane są przy pomocy naszego Zespołu Szkoleń lub firm zewnętrznych. Regularnie przeprowadzane są także szkolenia menadżerskie. Dodatkowo, wszyscy pracownicy mają dostęp do naszej platformy e-learningowej i mogą korzystać z przygotowanych tam kursów. Ich tematyka jest różna i dotyczy naszych wewnętrznych obszarów lub tematów związanych z Grupą B2Holding (jesteśmy częścią międzynarodowej grupy). Pracownicy mają także możliwość uczestniczenia w comiesięcznych webinariach tematycznych organizowanych specjalnie dla Pracowników – ForUPeople.
    Kasiek

16.09.2021 08:17

Czy zastanawialiście się dlaczego wciąż jest taka rotacja w tej Firmie. Skoro utwierdzają że taka przyjazna atmosfera i frontem do pracowników to co jest nie tak. Polityka otwartych drzwi to bzdura i farsa. Na pseudo stanowiskach kierowniczych jest sztab zbędnych ludzi którzy wymyślają jakieś idiotyczne procedury tylko po to aby zaistnieć i dać wrażenie że są niezbędni. Ktoś pisze o darmowej kawie czy nowym budynku ,przestańcie to jest takie płytkie a wręcz śmieszne. To jak dąć dziecku cukierka aby go przekupić. Może ten manewr działa na przyjezdnych ale szybko zejdą na ziemię . Pracując na słuchawce w siedzibie będziecie się modlić aby dzień się zakończył. (usunięte przez administratora). Ludzie którzy próbowali coś z tym zrobić dawno zostali zwolnieni bo byli nie wygodni. (usunięte przez administratora)Kiedyś przynajmniej były dobre zarobki a obecnie to jałmużna. Teraz pracują zdalnie z domu ale kiedy wrócą do siedziby to proponuje zabrać na śniadanie tabletki uspokajające oraz nocnik z pieluchą. Pracowałam w tej Firmie parę lat i wiem co mówię a ci którzy nie wierzą to wkrótce przypomną sobie mojego posta. Pozdrawiam wszystkich co wytrwali a w bajki o przyjaznej nowoczesnej atmosferze to nie wierzcie to tylko przykrywka.
    GB

09.08.2021 11:04

Jak długo trwa proces rekrutacji w Ultimo? Czy długo trzeba czekać na odpowiedź po wysłaniu CV?

10.08.2021 09:01

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Każda osoba, która złoży CV za pośrednictwem portalu Pracuj.pl, dostaje od nas informację mailową potwierdzającą otrzymanie CV, w której jednocześnie informujemy, że będziemy się kontaktować tylko z wybranymi osobami. Jeśli aplikacja jest zgodna z wymaganiami dotyczącymi stanowiska, udzielamy informacji zwrotnej tak szybko jak to możliwe. Proces rekrutacyjny i jego długość zależy od bardzo wielu czynników. Przy każdym ogłoszeniu jednak - na portalu Pracuj.pl - jest widoczny okres ważności ogłoszenia. W razie wątpliwości zawsze można skontaktować się z nami, poprzez formularz kontaktowy umieszczony na stronie Ultimo.
    Berni

08.07.2021 12:25

Profesjonalne podejście do klienta, nie dzwonią 50 razy dziennie z kilkunastu numerów proponują korzystne ugody. Naprawdę firma na poziomie

01.08.2021 11:45

i nawet dach nie przeciekał, zwłaszcza że prawie w ogóle nie padało
    Kandydatka

15.08.2020 13:08

Mnie z przykrością (jak to napisała Pani rekruterka) nie zatrudniono a aplikowałam na stanowisko na którym mam doświadczenie i na które spełniam wymogi, a było to stanowisko na umowę o pracę na cały etat, gdyż takowego poszukuję. Natomiast na zlecenie na okres dwóch/trzech miesięcy chcieli mnie zatrudnić więc nie bardzo rozumiem o co tu chodzi. Nie mam wygórowanych oczekiwań finansowych, nadto jestem w pełni dyspozycyjna i szukam pracy stałej. Pani rekruterka nawet nie napisała co było przyczyną, iż odrzuciła Moją Kandydaturę choć sama do mnie pisała, ażebym śledziła ogłoszenia i aplikowała na te mi odpowiadające. Jak zaaplikowałam to napisała , że z przykrością nie przeszłam do kolejnego etapu, dla mnie to niezrozumiała sytuacja, gdyż pisałam owej Pani rekruterce, iż ja poszukuję pacy stałej na etat. Tym bardziej, że poszukiwała na więcej niż jeden wakat. Znam tę firmę bo miałam okazję tam już pracować na zlecenie i nie narzekałam. Szkoda,że tak Mnie potraktowano, miałam dobre zdanie no ale teraz mam mieszane uczucia. Komuś komu zależy na pracy tak jak mnie tej pracy nie chcą dać. Przykre i niezrozumiałe. Taka jest Moja opinia.
    Ktoś

03.06.2021 08:43

Szanowna Pani Kandydatko, jest jeszcze coś takiego jak postawa pracownika/kandydata wobec pracy i obowiązków. Widocznie na tym polu były zaprezentowane jakieś niedoskonałości i dziś sie nie dziwię, skoro aż chciało Ci się pisać opinię na GoWork a nie szukać kolejnych ogłoszeń o pracę.
    Kandydatka

28.07.2021 14:41

Nie przypominam sobie, żebyśmy były na "ty " Widać, chyba ani kulturą ani szacunkiem nie emanuje pani skoro nie znając mnie ocenia. A może to pani jest tą rekruterką? Z pani komentarza wypływa (usunięte przez administratora) brak kultury i szacunku, ewidentna złośliwość. Skoro zostałam wybrana w procesie rekrutacji na stanowisko odpowiadające stanowiskowi bardzo podobnemu to raczej tylko czysta złośliwość rekruterki mogła być powodem. Ponadto radziłabym zastanowić się nad swoją postawą i kulturą i ocenianiem kogoś kogo pani nie zna czyli mnie . Ponadto o jakiej postawie do pracy i obowiązków pani pisze skoro ja już tam pracowałam i chcieli mnie zatrudnić ponownie na umowę zlecenie na podstawie której wcześniej pracowałam ponadto owa pani rekruterka nie widziała jak pracuję, nie poznała mnie osobiście więc tym samym nie było żadnej podstawy do oceniania mnie. I tak na koniec życzę pani nauczenia się szacunku i kultury osobistej, której raczej pani nie posiada sądząc po pani komentarzu. Nie rozumiem skąd te złośliwości , w życiu prywatnym się pani nie układa czy z pracy panią zwolnili!?! Bardzo niegrzeczna pani postawa, oj bardzo. Życzę również pokory i zero złośliwości. Właśnie przez takie osoby jak pani świat jest zły. Każdy ma prawo do wyrażenia opinii, a pani nie jest od tego, aby mi dyktować co mam robić a czego nie. Do pani wiadomości - napisanie opinii zajmuje tylko chwilę więc proszę się nie martwić o mój czas na szukanie pracy, zawsze się go znajdzie. Niech pani zauważy, że wiele osób poparło mój komentarz więc racja jest po mojej stronie. Amen
    Mariola

29.05.2021 12:54

Chciałam zapytać gdzie się podziały obiecane podwyżki?
    Byly pracownik

01.03.2021 13:44

Tak się zastanawiam Czy „mamy” w ultimo nadal nie maja gdzie wracać po urlopie macierzyńskim? Były takie 2 przypadki chociażby w departamencie windykacji prawnej!

02.03.2021 08:58

Dzień dobry. Zdecydowana większość naszych koleżanek powracających z urlopów macierzyńskich czy wychowawczych wraca na swoje stanowiska sprzed urlopu. Oczywiście, jak w każdej firmie, i u nas zdarzają się sytuacje, w których ze względu na wprowadzone pod ich nieobecność zmiany struktury czy procesów, dotychczasowe stanowiska są likwidowane lub modyfikowane. Wtedy szukamy najlepszych rozwiązań zgodnych z prawem.

25.02.2021 12:25

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Ultimo S.A.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

25.02.2021 15:55

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. W Ultimo praca w nadgodzinach jest przede wszystkim rekompensowana czasem wolnym, czyli możliwością odbioru, jednak w sytuacji gdy nie ma takiej możliwości, wypłacane jest wynagrodzenie wraz z dodatkiem.
    Siwadimica

24.11.2020 12:24

Z Ultimo moja osoba związana jest wiele lat. Od lat nic się nie zmieniło tylko siedziba. Standardy rozmów pod scenariusze telenowel niestety. Rutyna. Stabilność!? Chyba na fotelu ???? ze starej gwardii chyba pojedyncze sztuki pracują. Chcesz zostać robotem na PD? Dobrze trafiles. Pozdrawiam gwardię nielicznych wytrwałych. Tajemnicza/y. Piszę aby liderka mnie nie rozpoznała z aktywacji.
    Jacek

03.12.2020 09:38

Są przecież nowe możliwości techniczne komunikowania się.Współpraca z 3S S.A. przynosi rezultaty.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w B2 Impact?

Kontakt - B2 Impact S.A.

Szczytnicka 11 50-382 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Lincz

25.11.2019 07:57

Firma dokonała linczu na najelepszym liderze w CC. Chociaż nie byłem u niego w zespole, to ceniłem go bardziej niż własnego przełożonego kto za tym stoi? Wiadomo
    Z serdecznymi pozdrowieniami

09.01.2020 00:20

Zgadzam sie. Jedni sa z przyzwyczajenia inni boja sie odejsc bo myślą że brak alternatywy. Szkoda ludzi na słuchawkach oj szkoda. A co do kadry to praktycznie nikogo profesjonalnego, oprócz kilku nazwisk.
    Biała dama

24.11.2020 12:27

Pewien pan? ????

16.11.2020 12:12

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Ultimo S.A.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?

18.11.2020 14:46

Dziękujemy za pytanie. Nasi pracownicy mają ścieżki rozwoju zawodowego na każdym stanowisku. W zależności od stanowiska awanse następują zarówno dzięki zdobytemu doświadczeniu, stażowi pracy, jak i efektywności realizowanych zadań. Prowadzimy rekrutacje, w których w pierwszej kolejności poszukujemy kandydatów wewnętrznych, spełniających wymagane kryteria, a pracownicy mają możliwość zmienić swój obszar pracy wewnątrz organizacji. Organizujemy szkolenia, poprzez które pracownicy mogą się rozwijać i poszerzać swoje umiejętności, także miękkie. Oczywiście rok, w którym obecnie jesteśmy i okres pandemii spowodował, że np. szkolenia zostały w ostatnim czasie ograniczone. Mamy w firmie również wiele przykładów awansów wewnętrznych na stanowiska menadżerskie, w tym na stanowiska w Zarządzie firmy – np. obecnie wszyscy członkowie Zarządu firmy pochodzą z wewnętrznych awansów.
    Pan

11.10.2020 22:27

Jak ja się cieszę ze mam już ten (usunięte przez administratora)za sobą. Nie polecam nikomu ani na chwile ani na stałe.

03.01.2020 22:24

Jestem w szoku czytając te opinie...Zacznę od minusów by dopasować się do tłumu :) a potem przejdę do pozytywów, na których warto się skupić :) -zabójcze tempo połączeń wpadających (PD) ogarnicza komfort pracy znacznie. Prawda, że nie masz nawet czasami czasu napić się pomiędzy połączeniami -jest to korporacja (i mogą wmawiać, że korporacja bez charakteru korpo) - bo widać że jest lekki wyścig szczurów. Szczególnie za pomocą konkursów I teraz pozytywy: - można zarobić. Nie mówię, że to kokosy, zgadzam się, że mogłoby być więcej. ALE. Prawda jest taka, że nie musisz mieć specjalnych umiejętności, kwalifikacji. Zarobisz tu mimo wszystko więcej niż w marketach/gastronomii a praca nie jest ciężka. Może być obciążaja psychicznie (nie wyobrażam sobie pracować na słuchawce dłużej niż 2 lata i szczerze podziwiam osoby, które pracują ta wiele lat - a takich jest sporo!) -ludzie, współpracownicy są pozytywnie nastawieni. Trafiłam do świetnego teamu, który mogę polecić podpisując się rękami i nogami! -dostęp do benefitów (multisport, opieka medyczna, ubezpieczenie) -fotele do masażu, darmowa kawa, automaty z jedzeniem, xbox, piłkarzyki Jeżeli ktoś chce pracować nie powinien mieć problemu z pracą. Wyzwiska ze strony klientów (dłużników) są. Ale trzeba pamiętać, że to tylko świadczy o ich poziomie, kulturze i cwaniactwie. A karma lubi wracać ;) Podsumowując: polecam pracę :)
    Wera

25.09.2020 15:57

Co do ludzi z niską kultura... Ja mam bardzo wysoka kulturę osobista ale nawet świętego wyprowadzi z równowagi sytuacja która ma miejsce w waszej firmie a raczej tym (usunięte przez administratora)biznesie to jest Firma windykacyjna? Dobry zart jest to firma (usunięte przez administratora)! 1370zl długu (przy splacaniu długu na czas, na raty po 200zl co miesiąc) po pół roku mam 3050zl do oddania,ponieważ pomimo zawarcia ugody naliczane były odsetki oraz odsetki od odsetek, koszta sądowe (bez posiadanej klauzuli) , później koszta za klauzulę itp. Więc niech się pani nie dziwi że na Panią krzyczą jeśli przykłada pani do tego reke
    Che

27.09.2020 13:39

Coś kręcisz. Z tym przyrostem długu bardziej prawdopodobne jest to że firma zakupiła coś jeszcze. Co do ugody jeżeli masz jakieś podpisaną, to niech się (usunięte przez administratora)
    Gośka

16.09.2020 16:26

Czy w Ultimo nadal są długi mające 10 lat i więcej? Kolega mówił że dzwonili do niego w sprawie jakiegoś długu z 2009 roku i tak dzwonią już od 8 lat, a do sądu nic nie było. Pytam ponieważ chcę aplikować do pracy, ale nie chciałabym wydzwaniać po takich sprawach.
    Nergal

17.09.2020 20:15

Oczywiście, że tak. Powiem więcej są też znacznie starsze nawet z ubiegłego wieku
    Maria

15.09.2020 07:07

Tylko tytuł egzekucyjny zaopatrzony w klauzulę wykonalności jest skutecznym środkiem egzekucji długu.

16.09.2020 02:07

po pierwsze to prościej można napisać: tytuł wykonawczy, zamiast tytuł egzekucyjny zaopatrzony w klauzulę wykonalności, po drugie nie ma czegoś takiego jak skuteczny środek egzekucji długu, ponieważ nawet egzekucja komornicza często bywa bezskuteczna.

10.08.2020 13:51

W jakich godzinach odbywa się praca? Czy są elastyczne godziny pracy? Są jakieś zmiany? Czy wszyscy pracują w tych samych godzinach?

16.08.2020 18:06

A inne działy w jakich godzinach pracują?

17.08.2020 09:10

Dzień dobry, wszystkie obszary, oprócz Contact Center, pracują między 8:00 a 17:00. Jednak w obecnej sytuacji pandemii, pracujemy rotacyjnie – częściowo z domu, częściowo z biura, i jesteśmy elastyczni w stosunku do potrzeb pracowników, którzy pracują z domu i muszą opiekować się dziećmi. Wszystko jednak zależy od obszaru w którym się pracuje i specyfiki wykonywanych zadań. Wszystkich informacji udzielamy w procesie rekrutacji, na którą zapraszamy. Wszystkie aktualne ogłoszenia o pracę dostępne są na stronie www.ultimo.pl/kariera

07.08.2020 13:07

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny, podczas rozmowy w Ultimo S.A.?
    JaU

12.08.2020 21:55

Spokojnie, potoczny Ci wystarczy. Angielski biznesowy wykorzystuje garstka osób.

16.08.2020 12:31

na początek to należałoby się po polsku nauczyć :)

13.08.2020 15:22

To fakt , że marne pieniądze, ale ich kultura osobista i brak szacunku jest równa właśnie zarobkom jakie proponują. Ja nie polecam.
    GOSTEK

13.08.2020 09:34

Nie warto zawracać sobie nimi głowę.

13.08.2020 06:48

Nie polecam tej firmy ! Non stop pojawiające się te same ogłoszenia, niskie płace i można by jeszcze wymieniać. Zamiast dać ludziom godne zarobki i mieć stałych pracowników to u nich cały czas rotacja. Kultura niektórych osób w tejże firmie też pozostawia wiele do życzenia. Ja jestem na NIE.

10.08.2020 12:30

09.07.2020 19:15

Witam, czy wszystkie oferty zamieszczone na stronie Ultimo są aktualne ?

10.07.2020 09:33

Dzień dobry, tak, wszystkie ogłoszenia na naszej stronie są aktualne. Zapraszamy do udziału w rekrutacji.

09.07.2020 17:50

Witam Państwa, Czy wszystkie zamieszczone oferty pracy na stronie Ultimo są aktualne ?

28.04.2020 13:19

Czy Ultimo S.A. praktykuje "luźne piątki"?
    Agata

28.06.2020 19:12

@Ultimo , pytanie dotyczące "luźnego Piątku" to dotyczy korporacji, jeśli mówimy o wyjaśnienie dress code i etykiety biznesowej. Państwa firma nie zalicza się do "koorpracji" w Tym przypadku zatem dotyczy to wyjaśnienia czasu pracy w Piątki, czyli czy pracuje się krócej , np. do 15:00? Wynika to z faktu, że firmy praktykują pracę w tygodniu od poniedziałku do czwartku w wymiarze 8, 5 godzin , po to żeby w Piątek skończyć 2 godziny szybciej.

29.06.2020 10:59

Nie mamy zasad zw. z pracą kilka dni w tygodniu dłużej, by jednego dnia pracować krócej. Obecnie sytuacja i tak jest specyficzna - powoli rozpoczynamy powrót do biura, zmianowo, w systemie "tydzień w biurze, dwa tygodnie na home office". Opracowujemy również nowe zasady związane z poszerzeniem formuły home office, by wdrożyć je po ustabilizowaniu się sytuacji pandemicznej. Pozdrawiamy, Zespół Ultimo
    Lolooloa

25.06.2020 16:32

Jestem byłym pracownikiem tej „firmy”. Przygoda moja trwała tam 6 miesięcy. Uważam, ze jest to praca na „przeczekanie”. U mnie wyglądało to następująco : przez pierwsze 3 miesiące, dzwoniłam utrzymanie, wiec nie musiałam się nasłuchiwać za dużo, raczej spokojne rozmowy = Premii praktycznie żadnej. W 4 miesiącu dostałam pozyskanie, po kilku tygodniach miałam dość. Zaczęły się wyzwiska, rozmowy z Grazynami i Januszami ( fakt, zdarzały się wyjątki), zero większych wpłat a na koniec miesiąca wypłata praktycznie sama podstawa.. po 6 miesiącu już mnie tam nie było. Podziwiam i szanuje ludzi, którzy tam pracują latami.. za takie pieniądze.. ULTIMO WSTYD. Jeżeli chodzi o team był ok, lider nastawiony na odzysk ( bo z tego mieli premie). Dla mnie od początku to była praca na chwile i nie brałam pod uwagę pracy na dłużej. Nie przejmowałam się odzyskiem, wiścigiem szczurów w rankingach, urlopami planowanymi w grudniu - na wakacje, bo wiedziałam, ze mnie już tam nie będzie. Do dyspozycji jest kawa, herbata, fotel do masażu i to tyle. Wiec jeżeli ktoś szuka pracy na chwile, to polecam. Jeżeli szukacie pracy na stałe- odradzam. Oczywiście jak nie zrealizujecie celu, nie będzie was w pracy 2 dni w miesiącu, będziecie mieć złe rozmowy- premii ŻADNEJ nie zobaczycie na oczy :) takze co kto lubi. Ja zmieniłam bo uważam, ze to jest wyzysk i polecam każdemu PRACOWNIKOWI. Szukajcie nowej pracy! Świat na Ultimo się nie kończy a wręcz przeciwnie!

29.05.2019 11:58

Czy wiesz, że każdy z naszych nowych pracowników obsługujących klientów przechodzi gruntowne szkolenie wstępne, mające na celu przygotowanie do objęcia samodzielnego stanowiska pracy?
    W trakcie szkolenia Doradców, pracujemy nad tym, aby byli oni przygotowani na każdy scenariusz związany z obsługą klienta. Dodatkowo po zakończonym szkoleniu Doradca otrzymuje również wsparcie opiekuna/mentora, który, dzieląc się swoim doświadczeniem, pomaga wykorzystać wiedzę w praktyce. Pracownik jest objęty specjalnym programem adaptacji, którego celem jest stałe podnoszenie kompetencji i umiejętności prowadzenia rozmów.
    Troszcząc się zarówno o bezpieczeństwo naszych klientów, jak i stale udoskonalając standardy naszych rozmów, wdrożyliśmy narzędzia automatycznie monitorujące 100% prowadzonych przez nas rozmów telefonicznych, jak i prowadzimy odsłuchy manualne wybranych rozmów.

02.03.2020 11:14

Na premię pracowników wpływa wiele czynników - nie tylko osiąganie zakładanych targetów. Nasi Pracownicy mają wiedzę co wpływa na jej wysokość. Pozdrawiamy, Zespół Ultimo.
    Dwo

26.03.2020 00:46

Niezleznie kiedy tu wejdę zawsze negatywne opinie o tej firmie. Słabo słabo słabo!

14.02.2020 10:18

Dostał ktoś PIT-11, kto zakończył współpracę w 2019 roku?

18.01.2020 12:57

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Ultimo S.A.?

21.01.2020 09:54

W Ultimo wspólnie tworzymy dobrą atmosferę pracy i wdrażamy takie elementy, które doceniane są przez naszych pracowników. Organizujemy imprezy firmowe z atrakcjami dla pracowników i mamy dedykowane inicjatywy zw. z zespołowymi wyjściami integracyjnymi, czy świętowaniem dużych i małych sukcesów. Pracownicy mogą wygrać ciekawe nagrody w licznych konkursach tematycznych – związanych z aktualnymi wydarzeniami firmowymi czy dla chcących realizować się kreatywnie np. konkursy związane z akcją Movember, konkurs o odpowiedzialności, konkursy związane z ekologią czy podróżowaniem. Poza tym pracownicy mogą brać udział w wielu tematycznych warsztatach organizowanych specjalnie dla nich, dotyczących różnej tematyki, np.: profilaktyki zdrowia, samorozwoju, podróży, sportu itp. Mamy w Ultimo swój wewnętrzny kanał komunikacji – B2Gether, który działa podobnie jak Facebook. Jest to nasze wewnętrzne „centrum informacji” o wydarzeniach w firmie, a także miejsce rozrywki i komunikacji między pracownikami. Powstaje tu wiele ciekawych oddolnych inicjatyw pracowniczych, wymiana porad i wskazówek, a także miejsce gdzie pracownicy wspólnie mogą sobie organizować czas - stąd też mamy w firmie grupy „Gramy w gry” czy „Kooperatywa rodzicielska”. Ultimo jako członek międzynarodowej grupy B2Holding, umożliwia również pracownikom branie udziału w ciekawych, międzynarodowych projektach i związanych z nimi wyjazdach, także w ramach programu FuPo, czyli Future Potentials. Do tego mamy nowoczesne biuro, zlokalizowane w centrum miasta, w którym znajduje się wiele miejsc do wspólnych spotkań - chillouty, pokoje gier, z konsolami, piłkarzykami. Zespół Ultimo
    ThereYouAre

23.11.2019 15:46

(usunięte przez administratora)powinni zwolnić i to dyscyplinarnie. Jak ktoś postawiony wyżej niż pracownik CC jest nastawiony dobrze do pracownika, to wylatuje. Bo dla niej pracownicy to roboty, liczy się tylko hajs. Smutne to, nie da się tam długo wytrzymać. Jako zwykły konsultant odczuwam niepokój i uważam, że nie jest to osoba odpowiednia do zarządzania ludźmi. Kiedyś ona też była konsultantem i była inna, trochę jej odbiło po zostaniu liderem, ale od kiedy jest headem, jest masakra. Oby ktoś przejrzał na oczy i szybko ją zwolnił.
    MS

02.01.2020 19:07

Dobry mi nadzór, pokazała się z obwieszczeniem nowiny, a później zaginęła w akcji na papierosie...
    Z serdecznymi pozdrowieniami

09.01.2020 00:16

Nawet nie trzeba pisać z nazwiska. Takie akcje to u niej standard. Cytując klasyka praca fajna tylko ludzie to *****

Zostaw merytoryczną opinię o B2 Impact S.A.