Teleplan Polska

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 626 ocen.

Teleplan Polska
2 626 6 1

Opinie o Teleplan Polska

Stołówka

Dziś było spotkanie w sprawie stołówki z p Piotrem z naszej dyrekcji a pracownikami -narzekaliśmy jak zwykle na złą jakość dań, długie oczekiwania, brak higieny- muchy, nierówne porcje itp . Ale p Piotr obronił właściciela tej gar-kuchni i stwierdził ,że nie możemy być tak krytyczni MUSIMY BYĆ WYROZUMIALI ponieważ w stołówce są sami nowi pracownicy i wiecie co przekonał nas i od jutra będziemy jeść te spaprane dania z uśmiechem na twarzy, a nawet aby wspomóc właściciela jest opcja odbijania się i nie brania dań. TRZYMAMY KCIUKI ZA WŁAŚCICIELA I ŁĄCZYMY SIĘ W BÓLU ŻE MUSI KARMIĆ TAKICH NIEWDZIĘCZNIKÓW.

Magda gesler
@Stołówka 18.10.2018 18:38

Dobra jakość jedzenia, świeże produkty i higiena powinny być zawsze zachowane bez względu na to czy pracują tam nowi pracownicy czy nie. Dziwie się, ze ludzie jeszcze chcą się tam stołować...

wiara w ludzi
@Stołówka 18.10.2018 18:38

zapraszam sanepid do kuchni ...wiadra z sałatkami stojące na ziemi,,,pod lodówkami...syffff podgrzewacze bemarów bez wymienianej wody...śmierdzi szambem.długo by wymieniać

wiara w ludzi
@Stołówka 18.10.2018 18:38

i pełno mąki wszędzie,,,,w jajecznicy,w sosach...sypią na morgi

Madzia gesler
@Stołówka 18.10.2018 18:38

Czubek sikorka co on wogole p. I. E. R. D. O. Li. Zal

xnx
@Stołówka 18.10.2018 18:38

Przecież wiadomo, że kierownictwo załatwiając tej firmie praktycznie pewne miejsce zarobku, dostało od nich jakieś korzyści. Więc przyjmijcie to do wiadomości, że ich nie zwolnią bo mają za to, co umowę, cośtam do łapki. Obudźcie sie ludzie. Kierownictwo robi dla siebie a nie dla Was.

garkuchnia
@xnx 21.10.2018 10:59

Tak szumnie reklamowane posiłki w ofercie pracy naszej firmy to tak naprawdę pomyje sprzedawane z DUŻYM zyskiem, właściciel garkuchni uważa ,że skoro dostajemy te 5 zł gratis to weźmiemy wszystko. Sposób na niego to nie brać nic albo oddawać te "specjały".

Wasz koszmar

Piotr P to pionas, koleś na problemy na tle psychicznym i gubi się w swoich wypowiedziach zmieniając co chwilę ich wersje. Jedyne co potrafi to z (usunięte przez administratora)siedziec cały dzień na (usunięte przez administratora) i wysyłać jakieś pierdoły na messengerze.

Szukający pracy

Dostałem ofertę pracy na magazynie. Jak usłyszałem ze mi, magazynierowi z doświadczeniem i uprawnieniami na wszystkie wózki proponują w tej firemce 2200 brutto, to o mało ze śmiechu nie pękłem na rozmowie w agencji . Powodzenia w dalszym szukaniu jeleni. Nie pozdrawiam i nie polecam.

Adrian
@Szukający pracy 18.10.2018 11:12

@Szukający pracy, rozumiem, że poczułeś się rozczarowany, ale czy mógłbyś napisać jak przebiegała rozmowa o pracę? O co Cię pytali i jakich kwalifikacji wymagali? Takie informacje bardzo przydadzą się osobom szykującym się na rozmowę kwalifikacyjną. Ja też znalazłem ogłoszenie rekrutacyjne dla pracowników serwisu i magazynu. Oferują przeszkolenie niezbędne do podjęcia zatrudnienia, możliwość rozwoju i przyjemną atmosferę.

Jason
@Adrian 18.10.2018 16:39

Jaka atmosferę? Przyjemna? ZAPOMNIJ. Ciągle pretensje, podpier, codziennie robienie czegoś innego itd. Żadnych szkoleń i żadnej możliwości awansu chyba że jesteś w bliskim kontakcie z osobami na wyższych stanowiskach. Zero socjalu nie licząc 5 zł. do czegoś co nazywają jedzeniem serwowanym w brudnej stołówce. ODRADZAM PRACY W TEJ FIRMIE.

Pracownik magazynu
@Szukający pracy 18.10.2018 11:12

Takie są niestety realia tej firmy. Zarobki są różne jeden zarabia 2300 brutto i jest zatrudniony przez agencje a inny zarabia 2700 i jest zatrudniony przez teleplan a robią dokładnie taka sama robotę. Nikogo tez nie obchodzą jakieś uprawnienia na wózki bo jak się coś niepodoba to do widzenia i jutro znajda kogoś kto przyjdzie z uprawnieniami i będzie robił na wózku praktycznie za najznizsza krajowa albo dziewczyny na rejestracji na magazynie dźwigając niekiedy ciężkie kartony ze sprzętem zarabiają mniej niż ktoś kto siedzi na serwisie i odkręca śrubki z dekoderów. Niestety kierownictwo magazynu ma gdzieś te różnice w zarobkach bo wyznają zasadę ze jak się coś nie podoba to nara bo na twoje miejsce jutro agencja przyśle następnych ludzi

Xxx xxx xxx

Dobra jest ta z kontroli co trenerka została i myśli że jest teraz kimś

Alvarez
@Xxx xxx xxx 17.10.2018 17:26

Która to ?

Refresh

Teleplan to dno....

anonim

firma idzie na dno

Serwisant
@anonim 05.06.2009 19:54

I nadal tonie

Ręka sprawiedliwości

Ciekawe czy na tym audycie samsunga jest taka sama prowizorka jak na audycie ISO na magazynie gdzie jak zwykle za regalami balagan po sufit a tych dwóch łysiejących psełdo kierownuków kazało wywiesic kartke z napisem PRZEBUDOWA i tym samym zrobienia audytora w konia ze przebudowa. Taki proceder powinien trafic do prokuratury, to jest oszustwo i nieuczciwe praktyki. A po audycie jak łysiejący i ich wiejski kund elek bzyk zrobili w balona audytora to byli cali chepi ze udalo im sie znowu kogos oszukac. I to jest wlasnie caly teleplan jedna wielka prowizorka i patologia.

Ręka sprawiedliwości
@Ręka sprawiedliwości 26.09.2018 06:43

Ps. proponowalbym nie usowac tego wpisu bo moga wyplynac na wierzch inne jeszcze gorsze grzeszki teleplanowskiej nieuczciwosci.

Mati
@Ręka sprawiedliwości 26.09.2018 06:43

Przecież tak jest zawsze. Czy jest audyt, czy przyjeżdża jakieś wysokie kierownictwo, to nagle niewygodne rzeczy są wywożone na magazyny zewnętrzne, albo zamawiają naczepy, które stoją upchane śmieciami po brzegi, póki wizytacja się nie skończy, a po wszystkim znów ten sam (usunięte przez administratora)

Papa Smurf
@Ręka sprawiedliwości 26.09.2018 06:43

Poproszę o więcej informacji dotyczących pracy w magazynie; -kierownictwo -pracownicy -wzajemne układy -procesy -porządek Przeczytałem opinie i mam mieszane uczucia czy dalej startować, czy może zawalczyć o posadę.

Zegar
@Papa Smurf 01.10.2018 15:28

Skoro przeczytałeś opinie, to po co chcesz jeszcze więcej informacji ? To co przeczytałeś ci nie wystarczy ?

los
@Papa Smurf 01.10.2018 15:28

startuj - koniecznie. na magazynie jest rewelacyjnie. cieplutko, czyściutko- aż chce się pracować. atmosfera rewelacyjna, kierownictwo również. po prostu raj do emerytury!!!!

Papa Smurf
@Zegar 01.10.2018 17:11

Potrzebuję konkret, nie wynużenia.

xnx
@Papa Smurf 01.10.2018 18:42

Wszechobecny (usunięte przez administratora) i chaos. Ciężko tam odnaleźć choćby paletę, schowaną dzień wcześniej. Nie raz ani nie dwa, było tak, że wywożone sztuki po prostu magicznie znikały w magazynie. Potem klient się budzi i wywiera naciski na kierownictwo pytaniem: gdzie są sztuki które powinny być naprawione- te z 2014 roku. No i to woda na młyn, bo zaczyna się nerwowe szukanie, poganianie ludzi. Nie wspomnę już o tym, że na magazynie ciągle jest brak w ludziach. Przez to nie możesz być pewien tego co będziesz robił jutro, bo może akurat kogoś zabraknie tutaj albo większe zapotrzebowanie jest tam, więc dziś porobisz to. Na audytach na gwałt wywożone są palety które gdzieś trzeba upchnąć mimo braku miejsca i ciągłego pomniejszania powierzchni magazynu poprzez dobudowywanie nowych działów, albo przenoszenia części pakowania. Wypłata to tyle co kot napłakał i każdy ma tyle samo na start. Nie ważne czy masz prawo jazdy na pendolino i pracowałeś wcześniej w Microsofcie. O podwyżki nie masz co prosić bo kierownictwo wychodzi z założenia że na Twoje miejsce będzie kilka nowych osób. Przez to jest tam non stop rotacja i pełno nowych co nie wiedzą co z czym się je, a to nie wychodzi na dobre reszcie pracowników. No i pamiętaj że tutaj nie ma żadnego socjala, więc na jakieś bony czy paczki nie masz co liczyć. Jest wiele lepszych zakładów w Bydgoszczy oferujących lepsze warunki. Sam niedawno się przekonałem jak bardzo mają pracownika za nic, mimo lat pracy. Polecam uciekać ;)

Alfredo
@xnx 02.10.2018 14:48

Nic dodać nic ująć . Najlepsze jest to, że przychodząc do pracy na ten śmieszny magazyn, możesz mieć uprawnienia na wszelkiego rodzaju wózki, 10 lat doświadczenia, a i tak będziesz zarabiał mniej niż baby co siedzą na wd i wysyłają jakieś śmieszne dyski przez 8h. Nie polecam.

Papa Smurf
@xnx 02.10.2018 14:48

Właśnie o to mi chodziło!! Dziękuję. Szkoda mojego czasu.

zainteresowany

słyszałem że szukają zastępcy kierownika, to prawda? zmiany nadchodzą:) ?

Luck

Najbardziej zabawne to jest to całe towarzystwo od szkoleń razem z (usunięte przez administratora) Jedni drugim słodzą a tak naprawdę... siebie mają. Za wszystkie błędy powinni obrywać szkoleniowcy, jakościowi i 5s bo jak przychodzi co do czego to nikt nie wie jak reagować i każdy tylko powołuje się na instrukcje, standardy i wymagania. Ani to nie wyszkolą, ani nie wytlumaczą, tylko patrzą jak sobie rzepke wyskrobać. Gadki szmatki a sami robią co im się podoba.

Spider

Więcej nierobów zatrudnić i zaprzyjaźniać się z leniwcami to szybciej będzie podwyżka i firma odłoży miliardy na koncie. Do czego doszło lider zaprzecza nawet prezesowi. Słownictwa radzę się nie czepiać bo trudno tu nie być nerwowym jak się widzi tych fruwających w chmurach z palcem w nosie urządzających pogawędki przy pracy a target leci oj leci. Kiedyś ktoś się wkurzy i poda was o wykorzystywanie. Docenicie tych co do tej pory uważaliście za głupich i przepychaliście z działu na dział. Kierasy też niech takie mądre nie będą bo jeszcze trochę Pier wami się zajmie. Otwórzcie oczy!!!! póki nie jest za późno

jurzet46

Nie chcę bronić Teleplanu, ale... Każdy z nas podpisuje umowę, w której wyszczegónione są warunki. Jeżeli czyta się to dzieło ze zrozumieniem, to wiadomo, czego się spodziewać. Większość opini jest negatywna, co wynika chyba z niechęci do pracy wogóle. Poza tym kultura osobista będących na "smyczy" Teleplanu, w większości przypadków jest bardzo niska, czego dowodem niech będzie stan toalet, niewybredne słownictwo, etc. etc.etc. . Rozejrzyj się wokół siebie Teleplanisto i sam sobie wydaj opinię. Jeżli w swoim mniemaniu zasługujesz na większy szacunek, to "co ty tutaj robisz?" Bracia ze Wschodu chętnie zajmą Twoje miejsce, tak jak my zajmowaliśmy miejsca innym nacjom tego Świata. Psioczyć to nie wielka sztuka, natomiast znależć się w obecnej rzeczywistości, to już pierwszy krok do sukcesu. Pozdrawiam Czytających.

Uśmiechy
@jurzet46 24.09.2018 19:09

A żeś się zdeb..ił tym opisem że aż chumor mi poprawiłeś. Jesteś takim przykładem kto tam pracuję hehehe. No nie mogę ze śmiechu . Mistrz bracia ze Wschodu...... No nie mogę hehehe hehe . Może jesteś gimbusem ??? Dlatego tak piszesz to by było zrozumiałe. Ze wschodu hehehe he. Przecież nawet Ukraińcy uciekają z teleplanu.

jurzet46@wp.pl
@Uśmiechy 24.09.2018 21:17

Spójrz w lustro... zobaczysz odpowiedź na swoją zaczepkę.

lusterka2
@jurzet46@wp.pl 25.09.2018 15:32

No ale jurzet46 przyznasz ze napisał Ci prawdę. A z tym lustrem ... no po co się obrażasz od razu.

werona

dziś audit Samsunga. ciekawe czy już trawę pomalowali i wszystkich wystroili w mundurki. pamiętajcie o przerwach żeby wychodzić i przychodzić punktualnie. a zresztą na potrzeby auditu pewnie zmienili godziny pracy jak to się dzieje na telefonach. ta szopka trwa od zawsze i nic dobrego nigdy nie wynika. wieczorem balanga na nasz koszt i tyle dla nas . pozdrawiam wszystkich Teleplanowiczów.

Niedzwiadek
@werona 25.09.2018 10:07

Na magazynie już sraka od zeszłego tygodnia

jedrula

po co wy ludzie tam pracujecie? zeby sie tu zalic, moze poprostu warto ruszyc (usunięte przez administratora) i znalezc cos lepszego? pracy jest pelno, sam troche przepracowałem w tym obozie i ciesze sie ze sie urwalem:) nie trzeba byc geniuszem zeby znalezc prace lepiej platna i przede wszystkim gdzie traktuja cię jak PRACOWNIKA a nie jak śmiecia, wystarczy że nie masz dwóch lewych rak:) moze zamiast narzekac czas isc gdzie indziej ? Gadaniem nic nie zdzialacie, a oni sie z was śmieją:)) co z tego ze tutaj napiszesz? jak i tak jutro od 6 rano będziesz robił to co ci każą:) robicie z siebie robotów a potem płaczecie... to wy dajecie sobą sterowac dlatego mają was w (usunięte przez administratora) bo co z tego ze jednemu na 100 to nie pasuje i sie zwolni. przyjdzie następny (usunięte przez administratora) i tak w koło. pozdr J.

Szeryf

Dziękuję. Naczytałem się. Nie startuję :)

LOL
@Szeryf 18.09.2018 17:18

I dobrze zrobiles

Kawał, dżołk

Spotykają się dwóch kumpli na ulicy i jeden pyta się drugiego -gdzie pracujesz? a drugi na to -w teleplanie! Ha ha ha ha ha

anonim

(usunięte przez administratora)

MironFive

Popracuj trochę, a później pisz.

JUP

Nikt nie musi przedstawiac tej firmy w zlym swietle to nedzna firemka sama wystawila sobie juz dawno swiadectwo, wszyscy ktorzy tu pracowali, pracuja i beda pracowac wiedza ze TELEPLAN TO DNO I JEDNA Z NAJGORSZYCH FIRM W BYDGOSZCZY

Artur

Ponad 1850 komentarzy gdzie 3/4 jest negatywnych i ocena firmy 2/5 (kiedyś bylo 1/5) z kilkuset ocen, mówią same za siebie.

Pytający

Witam wszystkich, ile można zarobić na rękę na serwisie? Bo taką dostałem propozycję pracy przez agencje Adecco Proszę o pomoc czy wogole te 2000zl jest na rękę?

Nick(t)
@Pytający 10.09.2018 06:45

Nigdy w życiu nie zobaczysz na kwicie 2000zl na rękę.

anonymous
@Nick(t) 10.09.2018 10:50

Dzięki za odpowiedź to dla mnie dużo znaczy i stwierdzam że faktycznie szkoda tam czasu. Pozdrawiam

Adek
@Pytający 10.09.2018 06:45

2 tys to tam mają liderzy xd

Pajor

A właśnie przez agencję nie wiem jakie tam rekrutują ... ile idzie zarobić na magazynie???? Pisać plis:)))

000
@Pajor 10.09.2018 08:38

Do 2000 tys to ty bedziesz mial daleko, to samo w tym syfia stym mogazynie. W tej firmie to potrzebuja glu pich i silnych do roboty. Odradam

Ja

Coś nt. stołówki firmy Teleplan: Zauważcie że "kucharki" ze stołówki odpalają się zaraz przy ich bocznym wejściu...bez ściągania fartuchów, zaraz obok śmietników które zresztą też stoją na wejściu do stołówki - stąd tyle much na stołówce. Ponadto jest to miejsce gdzie NIE WOLNO PALIĆ - od tego jest palarnia. No ale nikt nie widzi. Fartuch pełen bakterii, czepeczka, cały uniform, bo z tyłkiem siedzą na "kratach" od dostaw. Nie dziwcie się jeśli macie rewolucje. Zrobić zdjęcia i do sanepidu. W stołówce nie ma żadnego standardu higieny, na samym wejściu WIELKIE kosze na śmieci i kraty po pustych butelkach na których żerują muchy. Jeśli obowiązuje ich HACCP to już dawno powinni zamknąć stołówkę.

Ona111
@Ja 07.09.2018 20:45

Hmmm... na temat stołówki to szkoda słów ;/ dość że te "kuchareczki" niby używają rękawiczek to nawet gdy wychodzą zapalić nie ściągają ich!!! A zaraz potem nakładają nam w nich jedzenie .

Krzysztof

Witam, jestem zainteresowany ofertą pracy w tej firmie jako technik na dziale telefonów. Czy ktoś może mi tutaj powiedzieć coś więcej na ten temat? Zaproponowano mi umowę o pracę na 3 miesiące oraz 3.500 brutto. Jednak większość opinii negatywnie wpływają na moją decyzję apropo zmiany pracy... Muszę dodać, iż zaznaczałem już na rozmowie, że nie jestem doświadczonym elektronikiem lecz hobbystą. Czy na tej podstawie umowa o pracę którą mi zaproponowano będzie 'pewna'? Jak wygląda u was okres próbny? Pozdrawiam.

Wyro
@Krzysztof 03.09.2018 18:53

Krzysztof lepiej nie zaczynaj tutaj pracy, Teleplan to jest slabiutki pracodawca, do tego nie bedziesz tam za grosz szanowany i bedziesz musial patrzec na tych pozal sie Boze kierownikow ktorzy jak widza dyrektora psychopate to sie trzesa ze strachu. Teleplan to jest relikt przeszlosci, rzeczy ktore sie tam wyprawia w tych czasach nie powinny miec miejsca, jest to (usunięte przez administratora) z wariatami. Odradzam

MaRacje
@Wyro 04.09.2018 16:11

Potwierdzam.

Spoko
@Krzysztof 03.09.2018 18:53

Telefony to najlepszy dział w firmie.

Krzysztof
@MaRacje 04.09.2018 23:25

Dziękuję. Nie podjąłem się pracy w tej firmie, wasze opinie na forum miały znaczny wpływ na moją decyzję. Pozdrawiam

TenCoSiedziIObserwujePoŚrodku

To teraz wszystkim z serwisu, magazynu, a w szczególności z antresoli dla rozluźnienia sytuacji film rozprężająco ostresowywujący, aby pracowało się nam lepiej :) https://biqle.ru/watch/-150731609_456240881

pornoboyman
@TenCoSiedziIObserwujePoŚrodku 12.08.2018 23:17

jaki takie sa warunki jak w linku to godze sie na prace tam:D:D

Zatroskany obywatel

Czy ktoś wreszcie zrobi porządek z tą meliną tzw „stołówką”? Ostatnio zapomniałem zabrać jedzenia z domu i byłem zmuszony jeść właśnie tam. Godzinę po jedzeniu od razu rewolucja w żołądku i bieganie do ubikacji co chwilę. Czy naprawdę musi się komuś coś stać żeby wreszcie kierownictwu otworzyły się oczy, że oni trują ludzi ?

ktoś
@Zatroskany obywatel 01.09.2018 09:41

Lol, pracowałem w Teleplanie przez miesiąc i dzień w dzień się tam stołowałem i żadnej zemsty faraona nie było.

xxx
@Zatroskany obywatel 01.09.2018 09:41

sprawdz sobie żołądek...albo tel do sanepidu..po h...j drążysz

xnx
@Zatroskany obywatel 01.09.2018 09:41

Fakt faktem, trują. Jednak z tym nic nie zrobią, gdyż góra, która wkręciła tą firmę do Teleplanu, ma z tego tytułu wymierne korzyści. Pomyślcie trochę. Oni załatwili firmie pseudo kateringowej pewny zarobek (codziennie kilkaset porcji) a oni za to się odwdzięczyli górze ;). Niedawno, z tego co się orientuję, przedłużono im umowę, więc wasze bunty i protesty kompletnie nic nie zmienią. Jeśli chodzi o sanepid, to i tak inspektor dostanie w łapę, albo zwyczajnie jednego dnia postarają się bardziej, bo będą uprzedzeni.

Ohyda
@Zatroskany obywatel 01.09.2018 09:41

Zgadza się, dzisiaj śmierdziało na stołówce spalenizną, wziąłem sobie tosty które z wierzchu wyglądały okej, niestety zdążyłem wziąć dwa gryzy zanim poczułem, że one strasznie śmierdzą i SMAKUJĄ tą spalenizną!... Wrzuciłem to im spowrotem do tego pożal się Boże okienka na naczynia - swoją drogą - chyba jakiś idiota wymyślił to maleńkie okienko - a cały dzień już potem bolała mnie głowa, brzuch, oczywiście rewolucje w WC i w ogóle dzień nie fajny... Sami sobie jedzcie ten (usunięte przez administratora)

Gonzo
@Zatroskany obywatel 01.09.2018 09:41

Ja kiedyś w piątek zjadłem tam obiad, tak prawie cały weekend spędziłem w toalecie. Odradzam !!!!!

Denis

Nie pracuje tam już kilka miesięcy i decyzja o odejściu była najlepsza. Pracy jest duzo, ale szukajcie dokładnie. Teleplan niestety nie dorósł do szanowania pracownikow, jedno wielkie kolesiostwo i pomysły marne dla firmy.

Ani

Witam kilka dni temu widziałam ogłoszenie do tej firmy na serwis telefonów, podają lekka pewna praca. Byłam na rozmowie. Czy ktoś może coś na ten temat mi napisać tak szczrze o tej pracy w tej firmie. Jutro mam podpiasac po pracy umowę przez agencje. Zastanawiam się czy jest sens. Same negatywne opinie. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Samon
@Ani 29.08.2018 20:01

Będziesz siedzieć i naprawiać telefony tyle :D

Teleplan to DNO
@Ani 29.08.2018 20:01

Radzilbym ci sie nawet do tego sy fu nie zbliżać, totalne szkoda czasu na to dziado stwo s y f. S y f. S y f

były serwisant
@Ani 29.08.2018 20:01

Ani oto moj email krzysiek1969.tom@gmail.com prosze o kontakt to Ci wszystko opowiem o pracy na serwisie w Teleplan bo tutaj za wielu siedzi hejterów

anonymous
@Teleplan to DNO 29.08.2018 21:35

Odpuściłam sobie tą pracę

JohnyBravo
@anonymous 30.08.2018 23:11

Brawo Ty!

Nick(t)
@JohnyBravo 31.08.2018 14:20

Gratuluję mądrej decyzji!

Igor
@były serwisant 29.08.2018 21:58

To nie są hejterzy tylko ludzie, którzy piszą prawdę.

Nowas

Cześć, ostatnio widziałem oferte pracy testowanie teelefonów, czy mógłby ktoś kto wie powiedzieć mi cos wiecej na ten temat?

xnx
@Nowas 25.08.2018 11:43

Na twoim miejscu, nie nastawiałbym się konkretnie na takie zajęcie. Niestety z telefonami jest tak, że jak jest praca to jest wszystko ok i sobie pracujesz, ale jak się skończy, to i tak wyrzucą Cię gdzieś, na jakiś dział gdzie jest większe zapotrzebowanie. Więc możesz trafić później na jakieś pakowanie, składanie kartonów, odkurzacz czy kosmetykę. O ile od razu Ciebie tam nie wrzucą... W tej firmie nie możesz być pewien niczego :).

Samon
@xnx 26.08.2018 13:51

Myślę że idealne miejsce na złapanie doświadczenia i naukę ;)

Edard Ącki

Jak to nie ma mobbingu? Dziś sam byłem jego świadkiem jak próbują wymusić normę wyssaną z palca na technikach z Pace ( sam bym tam nie chciał siedzieć i zapie.. jak beduin) jak reszta ludzi którzy widzą ten cyrk. Teksty typu " to możecie od poniedziałku nie przychodzić" albo :"to damy wam pismo do podpisania, że działacie na niekorzyść firmy" (mobbing, mobbing, mobbing) . Prawda jest taka, że wzięli sobie jakieś (usunięte przez administratora) i są zes...i bo terminy gonią a nie ma ludzi żeby to robili bo nikt już tam nie chce przyjść. Nawet Ukraincy mają gdzieś robić za taką śmieszną kasę. Na waszym miejscu za takie teksty Marka C ( ciekawe, czy byś chciał żeby twoją rodzinę pracującą w TPPL tak dojeżdżali) i Piotra P podałbym do PIP za stosowanie jawnego mobbingu. 3majcie się chłopaki i nie dajcie się ludziom, którzy dorobili się swoich stołków liżąc du..e, a sami by nie dali rady z taką normą. Pozdro !

Elo
@Edard Ącki 10.08.2018 16:15

Szkoda, że nikt nie mówi o tym że Ci technicy śpią w ciągu pracy... I to notorycznie, każdy to widzi.

Balbina
@Elo 11.08.2018 15:29

Co za bzdury, że spią ! Siedzę niedaleko i ani razu czegoś takiego nie widziałam !

Ona
@Elo 11.08.2018 15:29

Śpi to Piotr lider z pace sama widziałam

ELO
@Edard Ącki 10.08.2018 16:15

Ci technicy to dwa lewaki, tylko co by tu zrobić aby się nie narobić. żal

Janko Muzykant
@ELO 14.08.2018 08:25

Bzdura, widać że ktoś tu jest bardzo niedowartowciowany. Pracują jak wszyscy inni technicy zatrudnieni w tej firmie. Ciekawe kto chialby sie chociażby z jednym zamienic na projekty? Tylko słychać w Tppl jak kazdy mowi z dala od tego co oni naprawiają.

2244
@Janko Muzykant 14.08.2018 15:08

To prawda. Wszyscy tylko jeczą jak im źle. Dla wszystkich jeczacych: jak wam tak zle to można podejść do kadr i złożyć wypowiedzenie. Ale do tego trzeba mieć jaja! !!

xnx
@2244 15.08.2018 20:03

Coś mi mówi, że kierownictwo to się zdziwi, jak niedługo zobaczy ile osób rezygnuje z pracy w tej ich „pięknej firmie”. ;)

aga
@xnx 17.08.2018 14:38

Wczoraj na 2 zmianie siedzieli na internecie, dlatego tak im ciężko normę zrobić.

Johny B
@aga 21.08.2018 10:14

Niedlugo to już tu komu robić, nie będzie napraw. Dziś kolejny dobry technik rzucił papierami a wiem ze będą kolejni. Brawo, tak potraficie dbać o dobrych ludzi.

Szkoda_czasu
@Johny B 22.08.2018 11:40

Masz rację, Ja również wkrótce rzucam papierami i uciekam z tej firmy.. Polecam innym zrobić to samo bo tutaj brak perspektyw i brak rozwoju, a raczej tylko zacofanie.

Joanna

Lider Modestas jeszcze pracuje w firmie? Słuchałem jednym z wielu pomogą pracownikom

xnx
@Joanna 19.08.2018 20:03

Zwolnił się już kilka miesięcy temu.

Telefon forever !

Czesc ziomale. Jak tam romanse Teleplanowe ? Rzućcie coś na tapetę do dyskusji, bo cisza smutnawa tutaj ostatnio ????

Paulina

@Jarek, piszesz o zwolnieniach pracowników. Z jakiego powodu masz takie zdanie? Obecnie Teleplan w Bydgoszczy szuka pracowników serwisu i magazynu z uprawnieniami na wózki widłowe. Praca w systemie trzy zmianowym. Oferują możliwość rozwoju, przyjemną atmosferę i przejrzyste warunki współpracy. Może firma jest w trakcie rozwoju i stąd nabór nowych osób. Rozumiem, że nie jesteś zadowolony z atmosfery w pracy. Może spokojna rozmowa z przełożonym mogłaby coś zmienić i poprawić te relacje?

PRACOWNIK
@Paulina 08.08.2018 14:38

HA HA HA HA

Prawdomówny

Na stronie glassdoor com są zamieszczone opinie ludzi o teleplanie i działaniu tej "organizacji".

Zostaw opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska