Teleplan Polska
2 684 6 1

Opinie o Teleplan Polska

Gazownik

I jak tam wrażenia po imprezie ?

Jan
@Gazownik 09.12.2018 12:51

Bardzo pozytywnie. Szkoda, ze nie pojawili się wszyscy, którzy się zapisali.

Aga
@Jan 09.12.2018 14:02

Przy takim podejściu ludzi, nie zdziwię się jak w przyszłym roku imprezy nie będzie. Sama impreza spoko, muza ok, jedzonko super.

K.k
@Aga 09.12.2018 14:52

Ale czego oni sie spodziewali ? Że zrobia impreze i wszyscy teraz zapomna o tym jak jest zle ? Maja za nic ludzi wiec ludzie sie odplacaja. Brawo !

Zuza
@Aga 09.12.2018 14:52

To po co tu pracujesz jak Ci się nie podoba....

Piwosz
@Gazownik 09.12.2018 12:51

Wszystko ładnie, pięknie ale bon od firmy za który można na barze kupić tylko 3 piwa to trochę mało

obiektywny
@Piwosz 09.12.2018 18:28

Łatwiej kontrolować mniej pijaną grupę która nie odpala się na widok alkoholu no-limit :) Rok temu były ciekawe przypadki :)

JUNGHEINRICH

a co sadzicie o tych glabach z wysylek i ranerach na magazynie???????? ogarnieci ludzie??

Pracownik
@JUNGHEINRICH 07.12.2018 17:45

Dobrze że Ty jesteś ogarnięty...

Magazynier
@JUNGHEINRICH 07.12.2018 17:45

Na wysylkach pracuje tylko jeden glab na szczęście wczoraj rzucił wypowiedzenie

Tele tele klan
@Magazynier 08.12.2018 07:22

Jeszcze został jego kolega ze zmiany i będzie spokój

cameltoe
@Tele tele klan 08.12.2018 15:58

O skoro jest juz poruszany temat wysylek to jak tam z atmosfera ? bo ostatnio dostalem oferte zeby tam pracowac ale jak mam sie uzerac z ludzmi to podziekuje ...

Ppp
@cameltoe 09.12.2018 00:20

To lepiej sobie podziękuj

Beka Z Typa
@Magazynier 08.12.2018 07:22

Na twoje nieszczęście głąbie musisz się jeszcze pomęczyć do końca stycznia ^_^

Tele tele klan
@Beka Z Typa 11.12.2018 22:05

Lepiej do końca stycznia niż przez Bóg wie ile kolego... wytrzymam

Beka Z Typa
@Tele tele klan 13.12.2018 20:34

Ale Bóg nie wie czy nie zrezygnuje z wypowiedzenia XD

Beka Z Typa
@Beka Z Typa 11.12.2018 22:05

Ta parówa zmięknie i zostanie jak stara baba gdzie on pójdzie wszyscy (usunięte przez administratora) go będą.

Pracownik

A mi sie impreza bardzo podobala Duzo atrakcji,konkursy,zabawy,pokaz iluzjonisty,fotobudka,bardzo fajne nagrody i choc osobiscie nic nie wygralem to gratuluje bardzo zwyciezcom :) Naprawde spoko integracja ! Na plus :)

Dżepetto

Odejście z tego bagna, było jedną z najlepszych decyzji, bo dzięki temu zobaczyłem jak powinna wyglądać normalna praca !

Kuc
@Dżepetto 14.12.2018 18:11

Zgadzam się z tobą, ja też odszedlem z tej patologii i też uważam że to była najlepsza zawodowa decyzja w życiu, teraz mam normalną pracę w której się normalnie pracuje a nie jak w obo zie pracy. Teleplan to dno

Nowy

po ilości opinie można już wyrobić sobie niepochlebną opinie o Teleplanie. To o nazistowskich obozach pracy powstają książki a o spokojnej nudnej pracy nawet zdanie.

SIARA

Jak tyś mnie teraz zaimpoonoował Wąski

Wesołych świąt

Siema teleplanowcy, co ta wspaniała firma doła wam na święta, może talony albo kaskę? Czy znowu (usunięte przez administratora) do (usunięte przez administratora) po same pomidory. Aha zapomniałem była impreza, na której mogliście nach lać się tego taniego, rozwodnionego piwska. Jaka żenada, dno total. A wy jeszcze dla nich robicie, przykre. Ja nieskromnie przyznam że dostałem 400 zł podwyżki, 800 zł na rękę na święta i dwie duże paki słodyczy. Dziękuję dowodzenia, wesołych świąt

balety

a ta zabawa mikołajkowa to po jest w "maskach" by kierownictwo nie musiało patrzeć ludziom w twarz że nic na święta nie dostaną???

talon na balon
@balety 02.12.2018 20:20

haha a żarcie to pewnie catering z teleplanowej kantyny xDD

Ferdek
@talon na balon 03.12.2018 19:01

I w poniedziałek 3/4 firmy na L4 xd

Kler

Cała ta firma to nieporozumienie, a managment to się na linie nadaje a nie do zarządzania ! Wiem bo pracowałem bardzo długo i zmieniając firmę otworzyłem oczy jak może wyglądać normalna praca. A tam to jest zoo.

Las
@Kler 02.12.2018 13:15

Kler masz rację ja też tam długo pracowałem, teraz mam inną pracę normalna prace. Teleplan to jest najgłębsze dno jakie tylko może być. Ten s yf to jest jakieś mega nieporozumienie

Melo

ludzie z wd to jakieś nieporozumienie

zakochany

Asiu z wysyłek wd w końcu mogę zobaczyć twoje obcisłe leginsy jaka pupcia szok kocham cię.

Perwers
@zakochany 15.11.2018 11:57

Serio? Przecież ona z przodu płaska i z tylu płaska

Madzia gesler

No jak klamka od ...

Biuletyn informacyjny

Witam serdecznie. Chciałbym przedstawić parę danych o polskiej gospodarce. Mianowicie bezrobocie w bydgoszczy wynosi niecałe 4%, fachowcy prognozują, że jeszcze spadnie i będzie spadać, nadomiar złego niemcy chcą ściągnąć do siebie do pracy conajmniej pół miliona ukraińców, zatem 60% ukraińców pracujących w polsce wyjedzie do nich, łatwo zgadnąć, że wtedy będzie jeszcze trudniej o pracownika. Gospodarka rozwija się w tępie ok 4% pkb to jest bardzo dobry wynik. Co w takiej sytuacji zrobią teleplanowscy psełdorządzący na czele ze sfrustrowanym łysolem, czy nadal będą ży dzić na pęsjach, czy nadal będą traktować ludzi jak bydło? Jak tak dalej będzie to będą musieli sami zakasać rękawy i do roboty ku chwale teleplanowi. HA HA HA HA HA

Kapelusz
@Biuletyn informacyjny 24.11.2018 19:10

Święte słowa

Bufetowa
@Biuletyn informacyjny 24.11.2018 19:10

Co z tego, ze Ukraińcy wyjada? Zaraz przyjedzie transport innych nacji, co będą pracować w teleplanie za najniższa krajowa.

Jasnowidz
@Bufetowa 28.11.2018 12:13

Obawiam sie ze inne nacje tak szybko nie przyjada, polska polityka migracyjna jest bardzo slabo rozwinieta nawet ukraincy ktorzy sa juz w polsce borykaja sie z wieloma problemami. Reasumujac nadchodza dobre czasy dla pracownikow i bardzo ciezkie dla pracodawców bo beda musieli scielic coraz wiecej kasy na pracownikow, moze wkoncu uszczupli sie w portwelach tym rządzącym bałw anom teleplanowym. Pozdrawiam pracownikow i żegnam ozięble bałw anów.

prpldrin
@Jasnowidz 28.11.2018 13:28

Aby pracować w Teleplanie, należy posiadać jedną z dwóch następujących cech: być zdesperowanym rudym człowiekiem, lub posiadać obywatelstwo ukraińskie. Poznałem w tej firmie również osoby które łączyły obie cechy. Noszą oni białe koszulki. Jeden ma nawet czarną.

pseudostołówka

nie zastanawialiście się kiedyś czemu na naszej syfiastej pseudostołówce nie wydają paragonów za zakupiony towar??? niezłą lewiznę kręci ten chamowaty właściciel garkuchni, urząd skarbowy będzie wniebowzięty jak się dowiedzą, tzn. już wiedzą xD oszukują na wszystkim co się da od paskudnego żarcia dla świń po oszustwa na kasie fiskalnej!!! a ceny za te mizerne porcje maja jak w czterogwiazdkowej restauracji... DOMAGAJCIE SIĘ PARAGONU ZA ZAKUPY !!!

Sanepid
@pseudostołówka 26.11.2018 16:46

Ja natomiast chciałbym mieć wybór - czy chce jeść wątpliwej jakości jedzenie, czy dostać te pieniądze np.do wypłaty lub na święta. Osobiście nie chce się truć na tej stołówce, wiec dlaczego mam tracić pieniądze ?

Falus
@Sanepid 27.11.2018 10:17

Juz byly takie akcje za dużo by kasy stracili bo by nikt nie jadł u tego psikuty.

Sanepid
@Falus 27.11.2018 13:01

Wiem, ze były. Ja jednak chciałbym mieć wybór - jeść w stołówce czy dostać te pieniądze ( nawet jeśli miała to by być kwota brutto ) i robić sobie jedzenie w domu.

Nowy

Witam chciałbym się zatrudnić na magazyn moglibyście mi powiedzieć coś o liderach na magazynie. Do kogo najlepiej trafić itd będę bardzo wdzięczny

As wywiadu
@Nowy 23.11.2018 01:23

Serio chcesz pracować na tym magazynie za 2200 brutto ?

los
@As wywiadu 23.11.2018 06:23

oby nie nadszedł szybko taki dzień kiedy ja się tu wypowiem. to dopiero będziecie mieli lekturę. ciągle się zastanawiam

was lokos dopapus
@los 23.11.2018 16:55

dawaj co dygasz na robocie wariat

Hela
@Nowy 23.11.2018 01:23

na wd'ka idz haha

essa
@Hela 24.11.2018 11:38

na wd najbardziej lajtowa robota. target robisz w 20 min a potem siedzisz na necie.

Nowy

Tak chce się zatrudnić za 2200 na początek mi wystarczy tylko chciałbym wiedzieć jaka jest atmosfera i jak z kierownikami i liderami może ktoś powiedzieć ?

Były rejestrator
@Nowy 25.11.2018 13:50

Atmosfera spoko. Liderzy, zależy jak trafisz. Filip i bzyku najgorsi. Non stop się o coś przypierdalają. U brązowego noska w CS sobie pograsz.

Nowy
@Były rejestrator 25.11.2018 20:01

Zależy jak trafie to wymieniłeś tu trzech i jedynie u „brązowego noska” pogram sobie w cs to wychodzi ze jest spoko w odróżnieniu do bzyka i Filipa. Czyli liderów jest trzech ? Z czego dwóch (usunięte przez administratora) i jeden spoko tak z tego wnioskuje ?

Nowy

Czyli jak mam wchodzić głęboko to w takim razie muszę iść do „brązowego noska” nauczy mnie tego.

Gonzo
@Nowy 26.11.2018 05:53

To nie jest koncert życzeń, ze gdzie sobie chcesz tam pójdziesz . Będziesz pracował na zmianie tam gdzie będą ci kazali

anonim

(usunięte przez administratora)

Maciuś z klanu

a jak się załapać na podwyżkę? poproszę poradnik jakiś

Rysio z klanu
@Maciuś z klanu 14.11.2018 13:24

Nie ma szans. Pracowałem tam 5 lat i podczas tego okresu podwyżki były tylko raz i to nie dla kazdego

Magazynier

Brązowy nosek hahahahahaha Co Ty mi teraz przypomniałeś, całkowicie zapomniałem o tym, że kiedyś go tak nazywaliśmy. Pozdro dla Ciebie byku kimkolwiek jesteś :D

Adrian

Pamiętaj, że podawanie imion osób pracujących w firmie, po których mogą być rozpoznani jest zabronione przez regulamin forum Gowork.pl. Przeczytaj regulamin i staraj się go przestrzegać https://www.gowork.pl/regulamin Rozumiem, że jesteś niezadowolony ze współpracy z firmą, ale czemu podejmowałeś zatrudnienie przez agencję, a nie bezpośrednio w firmie, która proponowała lepsze warunki pracy? Czy wtedy nie było rekrutacji bezpośrednio u pracodawcy? Jaki rodzaj umowy podpisywałeś z agencją? Zlecenie, czy na czas określony? Obecnie firma nadal szuka pracowników serwisu i magazynu. Oferuje zatrudnienie bez pośrednictwa agencji.

Del Toro
@Adrian 14.11.2018 19:30

Adrian a Ty takiej pucki nie wal, nie pracowałeś tam to wielkie G wiesz.

Stefan

Siara weź ty się uspokój

Jurek

Potwierdzam ,ze jest mobbing a najgorszy jest bardzo mlody brygadzista z magazynu o imieniu na litere M ,ktory sam juz nie wie do czego sie przyczepiac ,a jak tylko jest wyzsze szefostwo to podlizuje sie im jak moze, pewnie tez sobie wlasnie tak droge do awansu wytorowal. Jesli moj komentarz tak jak poprzednie bedzie usuwany to jaki jest sens w ogole zbierac opinie na tej stronie?

Crosti
@Jurek 08.11.2018 16:18

na literę M ?? nie ma takiego.

Nick
@Crosti 09.11.2018 01:14

Jest

Barabasz

Pewnie chodzi o tego ostatniego to jest najwieksza gni da

Kubuś
@Barabasz 10.11.2018 07:56

To ty byś nie chciał być u Filipa na zmianie. Ten to dopiero ma łeb zje****

duud
@Nick 09.11.2018 14:38

michał?

Bzyczek
@Barabasz 10.11.2018 07:56

no potwierdzam, (usunięte przez administratora) społeczna i wszystko w temacie.

Chudy

Ktoś może ma jakieś info odnośnie świat? Pseudo imprezy świątecznej czy też bonów xD dwa lata temu nie było imprezy ale były bonu rok temu nie było bonów A była impreza więc statystycznie rzecz biorąc myślę że w tym roku nie będzie porostu nic . Może warto do Tesco albo biedronki się zatrudnić do świąt tam dostają po nawet po 800zl na święta. Przykre że firma która tak wiele wymaga od pracowników nie daje nic od siebie , później się dziwią że ludzie mają wy_jeba_ ne na tą pracę i robią wszystko byle jak .

Mirek spawacz
@Chudy 01.11.2018 19:51

W listopadzie będą inwentaryzacje na magazynie wiec możesz przyjść i sobie dorobić . To będą twoje bony na święta xd Na więcej nie licz xd

Kate
@Chudy 01.11.2018 19:51

Pseudo impreza podobno 08.12

Nikt53

Temat stołówki... A nie zastanawia nikogo gdzie są Panie które wcześniej pracowały w stołówce??

Zapiekanka chłopska
@Nikt53 25.10.2018 14:18

Jak one tam zarabiały najniższa krajowa to pewnie już w innej pracy są. Wielka tajemnica zniknięcia pan ze stołówki rozwiązana

huzaR
@Nikt53 25.10.2018 14:18

Gdyby ktoś szukał to parówkach są te panie teraz :)

parówka
@huzaR 05.11.2018 08:56

To dlatego tak beznadziejnie dziś smakowały parówki i większość je oddawała a panie kucharki te nienagryzione i całe przynosiły z powrotem do sprzedaży... Nawet gotowy produkt potrafią spier… Wodę w bemarze z parówkami też zdało by się wymieniać częściej... I kiedy zniknie wreszcie ta pleśń z lodówki z sałatkami do kur... nędzy???!!! Tu się żywią ludzie a nie świnie!!!

Były

Aneta Ty ruda małpo, myślisz że dajesz kierownikowi to możesz stosować mobing wyrzywasz sie na innych ,ale twoje dzieci muszą mieć z Tobą przechlapane .pozdrawiam twój były kochanek. Ps jeden z trzech

Artur Kulczycki
@Były 30.10.2018 11:10

Anetke to ty szanuj !!!! Wspaniała osoba i najlepsza liderka xDDDDD

Rozbawiony
@Były 30.10.2018 11:10

Ha ha dobre Chciałbyś!!!

Stołówka

Dziś było spotkanie w sprawie stołówki z p Piotrem z naszej dyrekcji a pracownikami -narzekaliśmy jak zwykle na złą jakość dań, długie oczekiwania, brak higieny- muchy, nierówne porcje itp . Ale p Piotr obronił właściciela tej gar-kuchni i stwierdził ,że nie możemy być tak krytyczni MUSIMY BYĆ WYROZUMIALI ponieważ w stołówce są sami nowi pracownicy i wiecie co przekonał nas i od jutra będziemy jeść te spaprane dania z uśmiechem na twarzy, a nawet aby wspomóc właściciela jest opcja odbijania się i nie brania dań. TRZYMAMY KCIUKI ZA WŁAŚCICIELA I ŁĄCZYMY SIĘ W BÓLU ŻE MUSI KARMIĆ TAKICH NIEWDZIĘCZNIKÓW.

Magda gesler
@Stołówka 18.10.2018 18:38

Dobra jakość jedzenia, świeże produkty i higiena powinny być zawsze zachowane bez względu na to czy pracują tam nowi pracownicy czy nie. Dziwie się, ze ludzie jeszcze chcą się tam stołować...

wiara w ludzi
@Stołówka 18.10.2018 18:38

zapraszam sanepid do kuchni ...wiadra z sałatkami stojące na ziemi,,,pod lodówkami...syffff podgrzewacze bemarów bez wymienianej wody...śmierdzi szambem.długo by wymieniać

xnx
@Stołówka 18.10.2018 18:38

Przecież wiadomo, że kierownictwo załatwiając tej firmie praktycznie pewne miejsce zarobku, dostało od nich jakieś korzyści. Więc przyjmijcie to do wiadomości, że ich nie zwolnią bo mają za to, co umowę, cośtam do łapki. Obudźcie sie ludzie. Kierownictwo robi dla siebie a nie dla Was.

garkuchnia
@xnx 21.10.2018 10:59

Tak szumnie reklamowane posiłki w ofercie pracy naszej firmy to tak naprawdę pomyje sprzedawane z DUŻYM zyskiem, właściciel garkuchni uważa ,że skoro dostajemy te 5 zł gratis to weźmiemy wszystko. Sposób na niego to nie brać nic albo oddawać te "specjały".

Szukający pracy

Dostałem ofertę pracy na magazynie. Jak usłyszałem ze mi, magazynierowi z doświadczeniem i uprawnieniami na wszystkie wózki proponują w tej firemce 2200 brutto, to o mało ze śmiechu nie pękłem na rozmowie w agencji . Powodzenia w dalszym szukaniu jeleni. Nie pozdrawiam i nie polecam.

Adrian
@Szukający pracy 18.10.2018 11:12

@Szukający pracy, rozumiem, że poczułeś się rozczarowany, ale czy mógłbyś napisać jak przebiegała rozmowa o pracę? O co Cię pytali i jakich kwalifikacji wymagali? Takie informacje bardzo przydadzą się osobom szykującym się na rozmowę kwalifikacyjną. Ja też znalazłem ogłoszenie rekrutacyjne dla pracowników serwisu i magazynu. Oferują przeszkolenie niezbędne do podjęcia zatrudnienia, możliwość rozwoju i przyjemną atmosferę.

Jason
@Adrian 18.10.2018 16:39

Jaka atmosferę? Przyjemna? ZAPOMNIJ. Ciągle pretensje, podpier, codziennie robienie czegoś innego itd. Żadnych szkoleń i żadnej możliwości awansu chyba że jesteś w bliskim kontakcie z osobami na wyższych stanowiskach. Zero socjalu nie licząc 5 zł. do czegoś co nazywają jedzeniem serwowanym w brudnej stołówce. ODRADZAM PRACY W TEJ FIRMIE.

Pracownik magazynu
@Szukający pracy 18.10.2018 11:12

Takie są niestety realia tej firmy. Zarobki są różne jeden zarabia 2300 brutto i jest zatrudniony przez agencje a inny zarabia 2700 i jest zatrudniony przez teleplan a robią dokładnie taka sama robotę. Nikogo tez nie obchodzą jakieś uprawnienia na wózki bo jak się coś niepodoba to do widzenia i jutro znajda kogoś kto przyjdzie z uprawnieniami i będzie robił na wózku praktycznie za najznizsza krajowa albo dziewczyny na rejestracji na magazynie dźwigając niekiedy ciężkie kartony ze sprzętem zarabiają mniej niż ktoś kto siedzi na serwisie i odkręca śrubki z dekoderów. Niestety kierownictwo magazynu ma gdzieś te różnice w zarobkach bo wyznają zasadę ze jak się coś nie podoba to nara bo na twoje miejsce jutro agencja przyśle następnych ludzi

Wasz koszmar

Piotr P to pionas, koleś na problemy na tle psychicznym i gubi się w swoich wypowiedziach zmieniając co chwilę ich wersje. Jedyne co potrafi to z (usunięte przez administratora)siedziec cały dzień na (usunięte przez administratora) i wysyłać jakieś pierdoły na messengerze.

Xxx xxx xxx

Dobra jest ta z kontroli co trenerka została i myśli że jest teraz kimś

Alvarez
@Xxx xxx xxx 17.10.2018 17:26

Która to ?

Refresh

Teleplan to dno....

Ja

Coś nt. stołówki firmy Teleplan: Zauważcie że "kucharki" ze stołówki odpalają się zaraz przy ich bocznym wejściu...bez ściągania fartuchów, zaraz obok śmietników które zresztą też stoją na wejściu do stołówki - stąd tyle much na stołówce. Ponadto jest to miejsce gdzie NIE WOLNO PALIĆ - od tego jest palarnia. No ale nikt nie widzi. Fartuch pełen bakterii, czepeczka, cały uniform, bo z tyłkiem siedzą na "kratach" od dostaw. Nie dziwcie się jeśli macie rewolucje. Zrobić zdjęcia i do sanepidu. W stołówce nie ma żadnego standardu higieny, na samym wejściu WIELKIE kosze na śmieci i kraty po pustych butelkach na których żerują muchy. Jeśli obowiązuje ich HACCP to już dawno powinni zamknąć stołówkę.

Ona111
@Ja 07.09.2018 20:45

Hmmm... na temat stołówki to szkoda słów ;/ dość że te "kuchareczki" niby używają rękawiczek to nawet gdy wychodzą zapalić nie ściągają ich!!! A zaraz potem nakładają nam w nich jedzenie .

anonim

firma idzie na dno

Serwisant
@anonim 05.06.2009 19:54

I nadal tonie

Ręka sprawiedliwości

Ciekawe czy na tym audycie samsunga jest taka sama prowizorka jak na audycie ISO na magazynie gdzie jak zwykle za regalami balagan po sufit a tych dwóch łysiejących psełdo kierownuków kazało wywiesic kartke z napisem PRZEBUDOWA i tym samym zrobienia audytora w konia ze przebudowa. Taki proceder powinien trafic do prokuratury, to jest oszustwo i nieuczciwe praktyki. A po audycie jak łysiejący i ich wiejski kund elek bzyk zrobili w balona audytora to byli cali chepi ze udalo im sie znowu kogos oszukac. I to jest wlasnie caly teleplan jedna wielka prowizorka i patologia.

Ręka sprawiedliwości
@Ręka sprawiedliwości 26.09.2018 06:43

Ps. proponowalbym nie usowac tego wpisu bo moga wyplynac na wierzch inne jeszcze gorsze grzeszki teleplanowskiej nieuczciwosci.

Mati
@Ręka sprawiedliwości 26.09.2018 06:43

Przecież tak jest zawsze. Czy jest audyt, czy przyjeżdża jakieś wysokie kierownictwo, to nagle niewygodne rzeczy są wywożone na magazyny zewnętrzne, albo zamawiają naczepy, które stoją upchane śmieciami po brzegi, póki wizytacja się nie skończy, a po wszystkim znów ten sam (usunięte przez administratora)

Papa Smurf
@Ręka sprawiedliwości 26.09.2018 06:43

Poproszę o więcej informacji dotyczących pracy w magazynie; -kierownictwo -pracownicy -wzajemne układy -procesy -porządek Przeczytałem opinie i mam mieszane uczucia czy dalej startować, czy może zawalczyć o posadę.

Zegar
@Papa Smurf 01.10.2018 15:28

Skoro przeczytałeś opinie, to po co chcesz jeszcze więcej informacji ? To co przeczytałeś ci nie wystarczy ?

los
@Papa Smurf 01.10.2018 15:28

startuj - koniecznie. na magazynie jest rewelacyjnie. cieplutko, czyściutko- aż chce się pracować. atmosfera rewelacyjna, kierownictwo również. po prostu raj do emerytury!!!!

Papa Smurf
@Zegar 01.10.2018 17:11

Potrzebuję konkret, nie wynużenia.

xnx
@Papa Smurf 01.10.2018 18:42

Wszechobecny (usunięte przez administratora) i chaos. Ciężko tam odnaleźć choćby paletę, schowaną dzień wcześniej. Nie raz ani nie dwa, było tak, że wywożone sztuki po prostu magicznie znikały w magazynie. Potem klient się budzi i wywiera naciski na kierownictwo pytaniem: gdzie są sztuki które powinny być naprawione- te z 2014 roku. No i to woda na młyn, bo zaczyna się nerwowe szukanie, poganianie ludzi. Nie wspomnę już o tym, że na magazynie ciągle jest brak w ludziach. Przez to nie możesz być pewien tego co będziesz robił jutro, bo może akurat kogoś zabraknie tutaj albo większe zapotrzebowanie jest tam, więc dziś porobisz to. Na audytach na gwałt wywożone są palety które gdzieś trzeba upchnąć mimo braku miejsca i ciągłego pomniejszania powierzchni magazynu poprzez dobudowywanie nowych działów, albo przenoszenia części pakowania. Wypłata to tyle co kot napłakał i każdy ma tyle samo na start. Nie ważne czy masz prawo jazdy na pendolino i pracowałeś wcześniej w Microsofcie. O podwyżki nie masz co prosić bo kierownictwo wychodzi z założenia że na Twoje miejsce będzie kilka nowych osób. Przez to jest tam non stop rotacja i pełno nowych co nie wiedzą co z czym się je, a to nie wychodzi na dobre reszcie pracowników. No i pamiętaj że tutaj nie ma żadnego socjala, więc na jakieś bony czy paczki nie masz co liczyć. Jest wiele lepszych zakładów w Bydgoszczy oferujących lepsze warunki. Sam niedawno się przekonałem jak bardzo mają pracownika za nic, mimo lat pracy. Polecam uciekać ;)

Alfredo
@xnx 02.10.2018 14:48

Nic dodać nic ująć . Najlepsze jest to, że przychodząc do pracy na ten śmieszny magazyn, możesz mieć uprawnienia na wszelkiego rodzaju wózki, 10 lat doświadczenia, a i tak będziesz zarabiał mniej niż baby co siedzą na wd i wysyłają jakieś śmieszne dyski przez 8h. Nie polecam.

Papa Smurf
@xnx 02.10.2018 14:48

Właśnie o to mi chodziło!! Dziękuję. Szkoda mojego czasu.

zainteresowany

słyszałem że szukają zastępcy kierownika, to prawda? zmiany nadchodzą:) ?

Luck

Najbardziej zabawne to jest to całe towarzystwo od szkoleń razem z (usunięte przez administratora) Jedni drugim słodzą a tak naprawdę... siebie mają. Za wszystkie błędy powinni obrywać szkoleniowcy, jakościowi i 5s bo jak przychodzi co do czego to nikt nie wie jak reagować i każdy tylko powołuje się na instrukcje, standardy i wymagania. Ani to nie wyszkolą, ani nie wytlumaczą, tylko patrzą jak sobie rzepke wyskrobać. Gadki szmatki a sami robią co im się podoba.

Spider

Więcej nierobów zatrudnić i zaprzyjaźniać się z leniwcami to szybciej będzie podwyżka i firma odłoży miliardy na koncie. Do czego doszło lider zaprzecza nawet prezesowi. Słownictwa radzę się nie czepiać bo trudno tu nie być nerwowym jak się widzi tych fruwających w chmurach z palcem w nosie urządzających pogawędki przy pracy a target leci oj leci. Kiedyś ktoś się wkurzy i poda was o wykorzystywanie. Docenicie tych co do tej pory uważaliście za głupich i przepychaliście z działu na dział. Kierasy też niech takie mądre nie będą bo jeszcze trochę Pier wami się zajmie. Otwórzcie oczy!!!! póki nie jest za późno

Zostaw opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska