Teleplan Polska

Adres: Przemysłowa 8, 85-758 Bydgoszcz

NIP: 5542441878 KRS: 0000145288

Teleplan Polska
2 785 1771 5 1

Opinie o Teleplan Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

Śruba
 Opinia

Zastanawiam się dlaczego kadry nie zajmą się kontrolą przyjścia i wyjścia liderów. Jedna z pań wykorzystuje to na max. I do tego jej urlop,który się rozmnaża.

Pomocna?
Tak11Nie
nakrętka
 Opinia
@Śruba 17.06.2019 16:13

spoko tylko 31 dni w tym roku, na pewno pobije zeszłoroczny wynik :) a kadry nie chcą tego widzieć tak jak kierownik z wiadomych przyczyn...

Pomocna?
Tak6Nie
123
 Opinia
@Śruba 17.06.2019 16:13

No a czarne koszulki to dopiero bija rekordy!

Pomocna?
TakNie1
Podkładka
 Opinia
@Śruba 17.06.2019 16:13

Pani A ma cztery miesiące urlopu,odczep się ! Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie !

Pomocna?
Tak2Nie
gwint
 Opinia
@Śruba 17.06.2019 16:13

może ma grupę inwalidzką to wtedy jest 10 dni więcej urlopu i krótszy czas pracy xD

Pomocna?
Tak2Nie
4444
 Opinia
@gwint 18.06.2019 21:34

Ooooo i to jest to! A Wy się czepiacie! Hmmm...... Tylko na co to grupa ????

Pomocna?
Tak1Nie
Lutek
 Opinia
@gwint 18.06.2019 21:34

Brak mózgu...

Pomocna?
Tak1Nie
Linia WD pod...
 Opinia
@Śruba 17.06.2019 16:13

Moze wyżej trzeba napisać? Pani Doroto co Pani na to ? Może Pan Pieer się zainteresuje .....

Pomocna?
Tak1Nie
Upał
 Opinia

Wspaniała firmo Teleplan dziękujemy za zakup tych wspaniałych wiatraków.Jesteście Wielcy brawo

Pomocna?
TakNie1
Kulfon i Monika
 Opinia

Babki z rejestracji WD są obrzydliwe,kultura osobista na poziomie rynsztoku,słoma z butów wystaje na kilometr,potrafią tylko obgadywać i się naśmiewać z innych...

Pomocna?
Tak8Nie3
zdychamy
 Opinia

kiedy firma zamierza coś zrobić by przeciwdziałać trudnym warunkom panującym na hali? ile razy dziennie musi przyjeżdżać karetka do omdleń i zasłabnięć by coś się zmieniło? czy my się w ogóle liczymy dla zarządzających firmą? jest środa a my nadal oddychamy powietrzem z zeszłego tygodnia, skisłym, suchym, zakurzonym, śmierdzącym!!! wentylacja to chyba jest tylko na papierze w projektach jest... zimne napoje dla pracowników? taa darmowa ciepła woda z zasyfiałych poidełek z bakteriami w gratisie... żenada!!!

Pomocna?
Tak7Nie
sratatata
 Opinia
@zdychamy 12.06.2019 12:03

Wcale nic nie robi, bo to firma januszex. W kółko słychać tylko gadanie, że zamontują wentylatory itd. tylko jakoś tego nie widać. Serio, kto wierzy, że dla nich się liczy pracownik, skoro to widać m.in. po wysokości wynagrodzenia, czy braku socjalu? XD

Pomocna?
Tak2Nie
Linka
 Opinia
@zdychamy 12.06.2019 12:03

Dziś zamontowano klimatyzatory w dziale finansow. Cos jednak dla nas robią. Panie od faktur będą mialy chlodniej. Jest juz pomysl alby odejsc od stanowisk pracy. Ciekawe co wtedy zrobią.

Pomocna?
Tak1Nie1
kcin
 Opinia
@Linka 12.06.2019 16:44

Tylko, żeby na tym dziale się nie skończyło i do końca czerwca u Nas na serwisie i magazynie.

Pomocna?
TakNie
Ktoś
 Opinia
@zdychamy 12.06.2019 12:03

Niestety nigdy. To firma nastawiona na zysk za wszelką cenę. Chyba ze ludzie odejdę od stanowisk pracy moze wtedy coś zrobia. W innym przypadku nie ma szans. Smutna prawda

Pomocna?
Tak1Nie
Mala
 Opinia

A co myślicie o stołówce wart tam jeść

Pomocna?
TakNie5
Vika
 Opinia
@Mala 11.06.2019 12:53

Tak. Bardzo dobre jedzenie

Pomocna?
TakNie6
Kopytko
 Opinia

Wow będą instalować więcej kamer, by szpiegować ludzi, czy się nie obijają. Wyłączyli ludziom neta, ale góra ma go nadal xD Super niewiele więcej wynosząca niż minimalna wypłata. (usunięte przez administratora) itd. Czego chcieć więcej od firmy marzeń? xDDDDDDDD

Pomocna?
Tak9Nie
Olo
 Opinia
@Kopytko 30.05.2019 20:44

Ochronie dać jeszcze po wilczurze i będzie jak w więzieniu.

Pomocna?
Tak7Nie
fakty
 Opinia
@Kopytko 30.05.2019 20:44

Skoro siedzicie na fejsie to nie dziwcie się, że po tak długim czasie w końcu wprowadzono blokady. Góra ma poważniejsze zadania od Was dlatego sieć to podstawa, abyście mieli co położyć na swoim stoliczku roboczym.

Pomocna?
Tak2Nie5
xyz
 Opinia
@fakty 03.06.2019 18:37

Więc czemu tylko fb nie jest wyłączony? To wielka zbrodnia puścić yt, by grało w tle i pracować? Z resztą oni oczekują, że za 2300 BRUTTO ludzie będą ich fałszywe stopy całować? XD To nie czas dzikiego kapitalizmu, ani szalonych lat 90 w RP, że januszex bawi się w Boga. Z resztą to jest pierwsza firma, gdzie pracuję i się blokuje neta.

Pomocna?
Tak2Nie1
mity
 Opinia
@fakty 03.06.2019 18:37

tym co akurat najwięcej siedzą na fejsie i innych stronkach to akurat nie wyłączyli neta...

Pomocna?
Tak4Nie1
XD
 Opinia
@fakty 03.06.2019 18:37

Tak poważniejsze zadania, że WIELOKROTNIE widziałem jak sami siedzą na fb/yt i innych stronach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kisnę z określenia "poważniejsze zadania" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ty czasem nie jesteś z tych wchodzących w cztery litery albo sam nie jesteś z "elyty", która staje na środku drogi i blokuje przejście pracującym, bo to "wielkie państwo" :C Tyle jest miejsca wolnego, ale nie kurde mol ustaną Ci i szczęśliwi :C

Pomocna?
Tak1Nie1
Chcę pracować
 Opinia
@mity 06.06.2019 11:57

Witam , jeśli chodzi o strony kazdy kto moze wchodzi na nie .jesli chodzi o pracę nie polecam lini WD. Liderki są jak by były gwiazdami firmyTeleplan , robią co chcą a pracowników mają za nic. Nie polecam

Pomocna?
Tak3Nie1
Lutek
 Opinia
@Chcę pracować 07.06.2019 23:56

No wlasnie ta linia ...dużo ma do życzenia liderki tej lini pozostawiam bez komentarza. Pozdrawiam pracowników tej. Beznadziejnej lini , ludzie trzymajcie się...

Pomocna?
Tak3Nie1
anonim
 Opinia
@Lutek 08.06.2019 01:26

Pracowałam na tej lini bardzo długo jeżeli chodzi o prace i ludzi sa spoko..rejestracja jest jedna z najlepszych dziewczyn ktore tam pracuja i to Ze czasami im odwala i robia sobie jaja nie znaczy ze prace mają w (usunięte przez administratora) daja z siebie tyle co moga i jak trzeba zrobic więcej tez zrobia jak trzeba pomoc gdzies indziej tez pomoga a co do liderek nie obchodzi mnie co robia i ile korzystaja z neta drogie dziewczyny zacznijcie szanować swoich pracowników bo sa to jedni z nielicznych pracowników którzy wam zostali i choćby nie wiem co zrobia to o co ich poprosićie !!! Pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie2
No tak
 Opinia
@XD 07.06.2019 22:54

Kiśniesz to przy tym swoim dekoderze przy stole

Pomocna?
Tak2Nie
Nick
 Opinia
@No tak 09.06.2019 14:55

Kisnę to z Ciebie, że próbujesz mnie nieudolnie zdissować xD

Pomocna?
Tak1Nie2
Pytanie
 Opinia

Ludki z Agencji Czy macie już wypłaty?

Pomocna?
TakNie
ll
 Opinia
@Pytanie 07.06.2019 13:44

Tak.

Pomocna?
TakNie
Były magazynier
 Opinia

Jeśli chodzi o prace na magazynie, to nie polecam !!! Kierownik magazynu chciałby żeby każdy pracownik, stary jak i nowy miał uprawnienia na wózki, prawo jazdy i najlepiej doświadczenie, a jedynie co potrafi zaproponować to 2300 brutto. Podwyżki na magazynie są raz kiedyś i są to tak śmieszne kwoty, ze na miejscu kierownika wstyd mi by było takie coś ludziom dawać. Jak ktoś liczy, ze na magazynie w teleplanie zarobi tyle co na innych magazynach w mieście, to może się grubo pomylić. Nie pozdrawiam i nie polecam.

Pomocna?
Tak8Nie
Orzeł
 Opinia
@Były magazynier 06.06.2019 15:51

Prawda. Ludzie pracują tam po kilka lub kilkanaście lat i zarabiają po 2 tys na rękę, a jak są jakieś podwyżki to raz kiedyś, oczywiście nie dla każdego i są to straszne ochłapy.

Pomocna?
Tak1Nie
Armani
 Opinia

Niedługo tu będzie gorzej niż na Wałach w pace.

Pomocna?
Tak1Nie
Moni
 Opinia
@Armani 04.06.2019 14:25

To kiedy chcesz się do nas przenieść ??? Przecież masz tak blisko... ZAPRASZAMY !!!

Pomocna?
Tak2Nie
Ktosiek.
 Opinia

Witajcie :) Dział dekoderów prawdopodobnie, agencja progres. Pytanie do Was - na początek warto zahaczyć się chociażby na miesiąc - dwa? Jak wygląda praca - lekka? Proszę o opinie tylko ludzi z agencji PROGRES. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
myszka
 Opinia
@Ktosiek. 04.06.2019 14:41

Praca na wakacje moze być, ale lekka praca to nie jest.

Pomocna?
TakNie
Sratatata
 Opinia

Płaca marna - najpierw minimalna, później 50 zł brutto więcej. Kierownictwo z wielkim ego. Nie przegada im się w wielu sprawach, bo musi być wszystko po ich myśli - nawet kosztem wydajności: "Bo takie są procedury". Panuje powszechny mobbing. Są równi i "równiejsi". Tych drugich można poznać, że co jakiś czas wychodzą na "papieroska". Poblokowali strony, więc nawet nie można puścić sobie, ani radia, ani piosenek z yt, bo sobie umilić czas podczas pracy. Taki w sumie (usunięte przez administratora). Nie polecam i ostrzegam xD

Pomocna?
Tak5Nie
Ktosiek.
 Opinia

Siema! Pracuję ktoś w Teleplanie może przez agencje pracy Progres? Chodzi mi czy wypłaty są terminowo czy oszukują...? PS. Wiem jak jest w Teleplanie, nie musicie mi pisać. Chodzi mi konkretnie o agencje :) Miłego :)

Pomocna?
TakNie
isssi
 Opinia
@Ktosiek. 30.05.2019 15:04

Pracowałem przez progres i nie było nigdy problemów z wypłatami, a najczęściej były nawet wcześniej.

Pomocna?
TakNie
aa
 Opinia
@Ktosiek. 30.05.2019 15:04

Ja pracuję. Wielokrotnie chcieli mnie (usunięte przez administratora)poprzez brak naliczenia dodatku nocnego XD Za pierwszym razem się pokłócili nawet ze mną :C Ale koniec końców oddali. I tak zamulali przez 2-3 miesiące. Dzięki Bogu do teraz spokój.

Pomocna?
TakNie
M.
 Opinia

(usunięte przez administratora) Dlaczego? Ponieważ na Twoje pewne zachowania i wypowiedzi istnieją określone procedury i paragrafy !!! (usunięte przez administratora)) No i te Twoje pantofelki do kompletu:)

Pomocna?
Tak5Nie4
prank
 Opinia
@M. 23.05.2019 14:15

o kogo chodzi???

Pomocna?
TakNie1
Pank
 Opinia

Jesteście pewni, że nic dobrego nie dzieje się w firmie? Miałem zamiar starać się o prace,

Pomocna?
TakNie1
1234
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Pank 20.05.2019 18:06

Zapraszamy jak w dym. Jak się nie przekonasz to się nigdy nie dowiesz!

Pomocna?
Tak2Nie
Ciekawy
 Opinia

Ciekawe ile żądeł się jutro posypie

Pomocna?
Tak3Nie
Pedro
 Opinia
@Ciekawy 01.05.2019 17:27

Oby jak najwięcej.

Pomocna?
Tak5Nie
Technican
Nazwa działu: Serwis
 Opinia

Tragiczna firma, masakryczna kadra zarządzająca i jeszcze (usunięte przez administratora)czy jak mu tam. Polaków ma za nic. Wystarczyło poczytać na Bydgoszczanach co byli pracownicy pisali o firmie w odpowiedzi na pytanie dziewczyny które brzmiało "Czy warto zacząć pracę w firmie Teleplan ?"

Pomocna?
Tak8Nie
Ciekawy
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Technican 27.04.2019 14:38

To może powiesz nam dlaczego Ty tam pracujesz? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie6
Technican
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Ciekawy 29.04.2019 11:17

Pracuje ?! Człowieniu, to że Ty siedzisz w tym bagnie to nie znaczy że ja tam nadal życie marnuje haha !

Pomocna?
Tak5Nie
Pijani
Nazwa działu: Serwis
 Opinia

Temat stołówki ta pijana w tłustych włosach aż żal że nikt tego nie zgłosił

Pomocna?
Tak5Nie
TELEPLAN
 Opinia
@Pijani 27.04.2019 09:32

zawsze rano wali od niej wódą .... zwykła pijaczka aż strach coś brać , i TE TŁUSTE WŁOSY...

Pomocna?
Tak4Nie
nick
 Opinia
@Pijani 27.04.2019 09:32

teleplan nie ma nic do tego jednak wpuszczając takiego prywaciarza na swoje podwórko sam sobie wystawia opinię, jeśli masz jakieś podejrzenia to zgłoś to szefowi tej pseudo jadłodajni, stołówka to temat rzeka... jak zdarzy się problem z wypróżnieniem to warto coś tam zamówić i efekt przeczyszczenia murowany xD

Pomocna?
TakNie
Ciekawy
 Opinia

Czy ktoś widział ostatnio Zbigniewa z meitenensu? Zwolnili go?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Parabasz
 Opinia
@Ciekawy 17.03.2019 00:08

Ja też tęsknię ;__;

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pro.Siak
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Parabasz 27.03.2019 21:25

Zbigniew z mejtenensu-bezsensu żyje poprostu miał długie L4 albo nagły urlop jak to u niego zwykle bywa

Pomocna?
TakNie1
Xyz
Nazwa działu: Serwis
 Opinia

Po roku czasu wracam do firmy a na WD nadal bez zmian Pati słonina nadal porusza się jak oranguntan Ruda przytyła i boczki się wylewają Nosacz Hania bez komentarza..ginol jest bardziej garbaty.

Pomocna?
Tak8Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
Nazwa działu: Serwis
 Opinia

Czyżby (usunięte przez administratora)??? TA sama co do klasy z nią chodziłem? Jeżeli tak to na zawsze pozostanie (usunięte przez administratora) jak za dawnych lat

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Nowa 31.03.2019 01:31

Ludzie. Można się nabijać z jakiś wpadek, ale z wyglądu to najgorsze (usunięte przez administratora) jest się nabijać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hehehe
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Xyz 29.03.2019 21:34

Wd jak wd a na wysylkach wd to dopiero cyrk xD faworyzowanie jednego pracownika, zezwalanie na szmacenie innych, propozycje seksualne.... Żeby tam przeżyć musisz dać sie gnoic i ani slowa xD (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Były
 Opinia

Bardzo słaba firma. Nie będę bał się zaryzykować stwierdzenia, że jedna z najgorszych w Bydgoszczy.Ogromna rotacja, najniższa krajowa, żadnego pakietu socjalnego, brak premii, podwyżki raz na kilka lat ( w sumie nie wiem czy podwyżką raz na 5 lat można nazwać 100 albo 200 zł brutto) Firma zabrała nawet bony świąteczne. Nie maja do zaoferowania nic nowym jak i starym pracownikom. Z całego serca nie polecam.

Pomocna?
Tak18Nie
Bydgoszczanin
 Opinia
@Były 22.04.2019 20:17

Ja się dziwie ze im nie jest glupio wywieszać ogłoszenia w MZK z tym co oferują w tej „firmie”. Przecież to wstyd na całe miasto.

Pomocna?
Tak8Nie
Joko
 Opinia
@Bydgoszczanin 23.04.2019 09:54

Oni nie mają wstydu, ja tam pracowałem kilka lat i po zweryfikowaniu tych lat stwierdziłem, że to są stracone lata zawodowo. Niektórzy dziwią się ludziom, którzy tam pracują, ja się nie dziwię tam pracują ludzie bez wykształcenia, bez jakiegokolwiek wiedzy i umiejętności jedynie co potrafią to czyścić dekodery, spakować i wymienić obudowę zwane dalej kosmetyką. Przykry ich los. Ja się wyrwałem z tego sy fu teraz pracuje w normalnej firmie, na święta dodatkowa kasa na najbliższą wypłatę dostanę zapomogę z socjala i do tego odliczam dni do majówki bo już od 29 wolne cały tydzień, żyć nie umierać, pozdrawiam biednych teleplanowcow.

Pomocna?
Tak8Nie
Aneta
 Opinia

Podobno w marcu maja być przyznawane wyrównania

Pomocna?
Tak1Nie2
zyx
Nazwa działu: Logistyka magazyn
 Opinia
@Aneta 06.03.2019 10:50

A to nie chodzi tylko o kasę za pomysły?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gonzo
 Opinia
@zyx 06.03.2019 14:00

Nie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rentownik
 Opinia
@Aneta 06.03.2019 10:50

i co dostał ktoś ? czy jak zwykle obiecanki cacanki ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
500 zł
 Opinia
@Rentownik 14.03.2019 01:28

Ja dostałam 500 zł brutto

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Esd
 Opinia
@Aneta 06.03.2019 10:50

Niby 3% podstawy dla teleplanowców...

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lukas
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Aneta 06.03.2019 10:50

Na zajączka było by fajnie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bóbó
 Opinia
@Lukas 03.04.2019 14:36

Jeżeli nikt nie dostanie lub tylko teleplanowcy to firma strzeli sobie po raz kolejny w stopę. Polecą albo wypowiedzenia lub L4 xD

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żal
 Opinia
@Aneta 06.03.2019 10:50

Ja dostaniecie chyba wafla do potrzymania , ludzie siedzicie w tej noże i macie nadzieję że dostaniecie jakieś ochłapy, jaki żal

Pomocna?
Tak5Nie
Nick
 Opinia
@Żal 03.04.2019 20:00

Nie ma wyrównania xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A dla siebie pewnie mają kasę na podwyżki i/lub nagrody. Co za obłuda :C

Pomocna?
Tak2Nie
Dav
 Opinia
@Aneta 06.03.2019 10:50

Nie wiem jak wyrównania. Ja wczoraj dostałem umowę o pracę przez Teleplan i mam 2800 brutto na umowie. Szczerze mówiąc liczyłem na więcej po 2 latach pracy na agencji... Przecież to są śmieszne pieniądze jak na pracę w tym kotle

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chillout
 Opinia
@Dav 06.04.2019 02:28

A co Ty myślałeś, że ile dostaniesz. Ja pracowałem w tym bagnie 6 lat jako technik i miałem 3300 brutto a na gazecie wyborczej opisują jaką to nie są(usunięte przez administratora)firmą. Śmiech na sali i tyle !

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ros
 Opinia
@Dav 06.04.2019 02:28

Przestań się mazać. Tyle co ty rzekomo dostałeś na pierwsza umowę to niektórzy po 10 latach pracy nie maja. Sam znam ludzi którzy pracują po 10, 11 czy 12 lat i maja 2600, 2700 brutto.

Pomocna?
Tak4Nie
jak żyć
 Opinia
@Aneta 06.03.2019 10:50

500+ na dziecko 100+ na krowę 0+ dla pracowników Teleplanu xD

Pomocna?
Tak5Nie
Czikien z Amerykanckim
 Opinia

Cześć ludziska, ja z zapytaniem czy pracuje jeszcze w waszej budzie niejaki Belmondo ?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wiola
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Czikien z Amerykanckim 30.03.2019 09:52

pracuje. niestety

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obojętny
 Opinia

Ty polecisz pierwszy kolego co tak późno Przerwę masz czekalismy na ciebie cały dzień co tam ciekawego napiszesz (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obojętny
 Opinia
@Obojętny 04.02.2019 19:32

A może opowiesz jak twoim kolegom (usunięte przez administratora) że zamiast narodzonym dzieckiem się zająć to grają po to wolne biorą A może napiszesz coś wreszcie o sobie bo w weekendy wiem co lubisz robić a malo wiemy o twoim zyciu prywatnym za to ty nas znasz doskonale ...rozwin sie trochę i tak więcej (usunięte przez administratora) Palisz w tej pracy A twoje główne cele życiu w tej firmie to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tesknie
 Opinia

(usunięte przez administratora) kiedys w oczy ci ktos to powie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kilka słów prawdy
 Opinia
@Obojętny 04.02.2019 19:39

Ooooo widze, że dyski wziely sobie na cel kolejna ofiare ! Ile juz takich ofiar bylo? Juz Anetka nie jest bee? Kolejnego oczerniacie ??? Macie dowody na to, ze to on pisze ? NIE! Ja wam podpowiem kto to. To ktos to siedzi cicho i sie podlizuje kazdemu zeby nie bylo podejrzen. No sorry ale nie wierze zeby Remas, ktory odpierd.ala numery pisal jeszcze na goworku. Ale myslcie co chcecie. Wywalcie Remasa i gwarantuje wam, że (usunięte przez administratora) i smrod zostanie dopoki bedzie tam pracowac najbardziej dwulicowa i falszywa osoba, a wtedy znajdziecie sobie nowa ofiare. Nie dajcie sie sklocic! Otworzcie oczy. Co do wpisow na temat Kuby. Naprawde myslicie, że sam o sobie pisze obelgi i przy okazji wyzywa dziewczyny? No kurczę ludzie ogarnijcie sie ! Co chwile jakieś pojazdy na kogos a ta (usunięte przez administratora) sie cieszy.... Nigdy nie slyszalem zeby Remas powiedzial zle slowo na np Ruda Karoline. Oprocz tego, że ma fajna du.pe ale to chyba nic obraźliwego. Wiec szukajcie wokol siebie innego smroda.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Firma powina zdobyć od adminów tej strony adresy IP bajkopisarzy i zrobić z nimi porządek!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obojętny
 Opinia

Ja też chętnie wysłucham...kilka słów prawdy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J9ooo
 Opinia

Aha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
Nazwa działu: Serwis
 Opinia

Dlaczego zalisz się na forum???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szczera opinia
 Opinia
@Kilka słów prawdy 04.02.2019 19:54

Nie pracuje juz w Telegownie prawie dwa lata, ale widze, ze (usunięte przez administratora) Rudej Karoliny wciaz jest super, czyli taka, jaka pamietam. Pozdrowienia dla wszystkich ziomkow, ktorych w TP poznalem, a w szczegolnosci dla dzialu...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nice Ass
 Opinia
@szczera opinia 23.02.2019 03:41

Juz ma bląd wlosy a nie rude ale pupka nadal ponetna

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik WD
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Pracownik 04.02.2019 20:11

Coś jest nie tak ... Rejestracja lini WD ... Kto tam pracuje ? Przychodzą nowi pracownicy i co ? Odchodzą bo? Wszyscy są przegrani na starcie bo tam są stare wyjadaczki , stare rury ktore boją sie o swoje stanowiska ... Tylko pytanie gdzie są liderki tej lini ....nie widzą tego ...pozdrawiam (usunięte przez administratora),dziewczyny otwórzcie oczy ...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wredna...
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Pracownik WD 15.03.2019 21:13

????????????????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wredn
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Pracownik WD 15.03.2019 21:13

Ha ha ha żal , ale Aneta i Dominika spoko . Pozdrawiam starsze panie ha ha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zarabianie
 Opinia

Jeżeli nudzi cię praca lub mało zarabiasz, możesz się zająć zarabiać przez internet. Wejdź na mój profil instagram: @zarabiajprzyinternecie lub na moją stronę internetową: www.zarabiajprzyinternecie.pl.tl

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyzz
Nazwa działu: Logistyka magazyn
 Opinia

Czy zachowanie Łysiejącego z magazynu mogę zgłosić(usunięte przez administratora)Tylko, czy ktoś mnie poprze?

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jack
 Opinia
@xyzz 06.03.2019 10:15

Możesz a nawet musisz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krewetka
 Opinia
@xyzz 06.03.2019 10:15

Ale co zgłosić ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sprzymierzeniec
Nazwa działu: Serwis
 Opinia

Moim zdaniem jest to bardzo dobre miejsce dla osób, które nie szukają rozwoju i wyzwań. Jest tam kilka działów i kilkadziesiąt (?) specjalizacji. Nie ma większych problemów z "przebranżowieniem" jeśli stanowisko komuś nie odpowiada. Jeśli chodzi o szkolenia to można ukończyć darmowy kurs lutowania w weekendy. Przekrój społeczny ogromny, wiele kultur, narodowości, także jeśli ktoś ma ogromny problem z pracą z osobą mówiącą w innym języku/posiadającą inny kolor skóry to zdecydowanie nie jest miejsce dla niego. I nie mowa tu o problemie pokroju tego, że ciężko Ci się z kimś dogadać. Podsumowując: dobra praca na okres "przejściowy" dla osób chcących lepiej płatnej pracy, ale są również ludzie pracujący tam latami. Jeśli tę stronę odwiedzają ludzie martwiący się dostaniem do tej pracy - nie ma czym, dają szansę każdemu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sprzymierzeniec pracowników
 Opinia
@Sprzymierzeniec 28.02.2019 16:45

Co ty za bzdury piszesz. Wielokulturowość wynika z braku rąk do pracy, bo nikt tam nie chce pracować. Przebranżowienie? Nie żartuj nawet. Rzucają Cię jak nie powiem co, po działach, gdzie jest potrzeba. Rozwinąć się nie rozwiniesz bo musiałbyś być w elicie liżącej cztery literki kierownictwu. Nie zrobisz swojej cyferki to sami Cie zwolnią. Jak zostaniesz technikiem to nie masz szans na awans bo techników tam nie mają bo nikt za te śmieszne pieniądze na umowie odnawianej co dwa tygodnie/miesiąc przez agencje. Popukaj sie w głowe zanim coś takiego napiszesz... Tej firmy nic już nie uratuje. Brak socjalnego i jakichkolwiek dodatków poza stołówka gdzie każdy conajmniej raz sie zatruł. Powodzenia w tej pracy

Pomocna?
Tak7Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dżon
 Opinia
@Sprzymierzeniec pracowników 03.03.2019 21:05

Nie sposób się z Tobą nie zgodzić.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brawo
 Opinia
@Sprzymierzeniec pracowników 03.03.2019 21:05

Brawo brawo brawo

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta
 Opinia

Witam, a co możecie powiedzieć o pracy w dziale jakości? czy warto tam aplikować, jaka atmosfera i czy w ogóle przyjmują na ten dział?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
 Opinia

Od przyszłego tygodnia mam zacząć pracę w Teleplanie. Sama nie Wiem po co weszłam na to forum...to firma tak pozwala wypisywać publicznie takie rzeczy o pracowniach , to do tego służy to forum? Ludzie jak wy się nienawidzicie. Jeden wniosek już mam -nie Ci co są obrażani tylko Ci co piszą te beznadziejne ,płytkie rzeczy są ludźmi z jakimiś problemami i chyba bez swojego życia. Ktoś powinien weryfikować te wpisy!!!!!! To jest chore!!!!!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kudłaty
 Opinia
@Nowa 16.02.2019 19:29

Chorzy to są ludzie, którzy zaczynają pracę w tej firmie, wnioskuję że nie jesteś zbyt dobrze wykształcona i rozgarnięta skoro chcesz pracować w tej patoli i spójrz na siebie jakie ty musisz mieć nędzne życie skoro chcesz pracować w tej firmie, teleplan to jest najgorsza firma w Bydgoszczy. Ps. dlaczego usuwane są tak potrzebne informacje, mój komentarz jest po to aby przestrzec ewentualnych kandydatów by nie zaczynali w teleplanie pracy. Ja parę lat tu przepracowałem i nikomu nie polecam

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sprzymierzeniec
 Opinia
@Kudłaty 20.02.2019 13:11

Mamy rozumieć, że Ty jesteś tak wykształcony i rozgarnięty, że aż spędziłeś na pracy w tej firmie kilka lat? Wszyscy głośno krzyczycie jak to źle, a nikt z Was nie podał żadnych konkretnych argumentów. Jedyne co tu widać to jakieś prywatne wojenki i pisanie o walorach kobiet.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ajfonik
 Opinia

Ktoś wie co z tym starszym ochroniarzem? Taki siwy, z siwą brodą... Marek albo Mirek bodajże. Dawno go nie widziałem a fajne beki z nim.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zeus
Nazwa działu: Serwis
 Opinia
@Ajfonik 26.02.2019 19:09

On nie zyje już...niestety

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ajfonik
 Opinia
@Zeus 26.02.2019 19:26

Nie o tego mi chodzi

Pomocna?
TakNie
Pączek bez rączek
 Opinia

Co tam? Dostaniecie pączki w czwartek? Firma marzeń. Możecie jeszcze polukrować głowę łysemu za tą minimalną krajową. Biali niewolnicy obserwowani z antresoli ;)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej