Teleplan Polska

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 351 ocen.

Opinie o Teleplan Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska

k

ruda to stara k... :)

k
@x 21.01.2018 20:00

nie, ta tępa strzała lokowana ruda

ReCaptacha
@k 21.01.2018 21:44

Przecież jej już nie ma ;) ta z WD to ......

nikita

zaczęło się zwalniać kierownictwo więc jest coś na rzeczy. ciekawe kto będzie następny?

Ludwik
@wyzwolony 19.01.2018 23:28

Siostra haha

Boże widzisz i nie grzmisz
@Ludwik 20.01.2018 05:53

Wam to się ,widze, nudzi. Co Was to obchodzi kto odchodzi a kto chory ? Kto się cieszy , że ktoś się zwalnia a kto się nie cieszy? Kto zjadł bułkę na badża a kto nie zjadł ? Czy Wy życia swojego nie macie ? Co Was to interesuje ? Szkoda gadać. . .

Imustpoop

Rzadko tu zaglądać ale wpadnę napisać kilka słów.... Czy tylko ja spotykam się z nie milymi uwagami pań sprzątających? Zjada człowieka od góry do dołu bo w kiblu nadeptane ! To co mam do cholery zrobić w gacie? Ja rozumiem że ciężko pracują żebyśmy mieli czysto w wc ale takie teksty " i co wlazisz dopiero umylam!" No bez przesady ale gdzie mam załatwić potrzebę fizjologiczna jak nagle przycisnie? Wrócić się na serwis i poczekać aż wyschnie a potem być zjechanym przez kierownictwo że co chwila gdzieś łaże?Czy ktoś się jeszcze z tym spotkał czy po prostu kobita miała zły dzień?

ferdas
@Imustpoop 20.01.2018 15:57

Oni tam wszyscy dobrzy są. Pamiętam jak kiedyś byłem w sobotę w pracy i akurat na czas przerwy musieli sprzątać i przestawiać stoły na stołówce. Dobrze, że było lato i można było śniadanie zjeść na dworzu, w przeciwnym razie bym musiał jeść chyba na podłodzę. Roman to by mógł ich wszystkich wreszcie ogarnąć.

anonymous
@Imustpoop 20.01.2018 15:57

albo myją podłogę we wszystkich kabinach naraz i do żadnej nie można wejść...

Krysia

Czy beda jakies podwyzki?

korynt
@Krysia 20.01.2018 09:57

Jak zmienisz pracę to będą.

Cezary

Słyszałem, że Teleplan Polska ma opinię dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy aktualnie potrzebują pracowników?

bogusia
@Cezary 17.01.2018 14:34

No najlepsza firma w Bydgoszczy. Tylko walić drzwiami i oknami.

adek
@Cezary 17.01.2018 14:34

Dokładnie. Teleplan to wspaniały pracodawca. Dobre pieniądzę, szacunek do pracownika, wielkie możliwości rozwoju i wisienka na torcie to dofinansowanie do wspaniałego bufetu, w którym zawsze można zjeść tanio, smacznie i zdrowo. Kto nie pracuje w teleplanie ten niech żałuje.

Desperat

Nie maco trzeba się zwolnić

ciekawy
@Desperat 12.01.2018 19:54

I jak tam? Zwolniłeś się już?

888

Teleplan sprzedają?

123
@Marian 28.10.2017 16:19

A sprawdzales na Allegro?

chantel
@888 27.10.2017 05:10

Ruszyło się coś w tym temacie? Ktoś coś wie?

OszukiwaniCoRoku

Mamy nowy rok 2018 - styczeń - pensja minimalna poszła w górę. Jak firma ma zamiar podejść do tego tematu? Czy będą wyrównania? A może kolejny raz "ktoś" wyjdzie na zebraniu ze wszystkimi w styczniu i zacznie wciskać bałach o planach wprowadzeniu premii i innych tego typu bonifikatach jak co roku??? Jeżeli tak to oszczędźcie robienia z siebie pośmiewiska przed wszystkimi...

Hej
@1234 10.01.2018 17:25

Tak kierownik

dmx
@1234 10.01.2018 17:25

Ludzie! Jakie podwyżki? W tej firmie nigdy nie było i nie będzie masowych podwyżek, no chyba że najniższa krajowa podskoczy do 3 tyś, wtedy nie będą mieli wyjścia i będą musieli płacić więcej. Podwyżki oczywiscie dla pojedyńczych jednostek są, ale muszą pół roku chodzić i wiercić dziurę w brzuchu żeby dostać 2 stówki brutto. Zrozumcie, dopóki łysy będzie zarządzał naszym sitem to nic się nie zmieni, przecież ten człowiek ma węża w kieszeni i gdyby mógł to by nam płacił w miskach ryżu.

Kumpel

Z działu serwis

Kasia
@Kumpel 09.01.2018 11:26

Pomyliły Ci się firmy "Kumplu" - nie pracuje u nas taka osoba. Poza tym podstawy jakiejkolwiek kultury czy wychowania wskazują na to, że przy wywoływaniu kogoś publicznie z imienia i nazwiska, powinieneś się grzecznie przedstawić.

Kumpel
@Kasia 09.01.2018 16:05

Jestem Jan Kowal

Kumpel

Z dz

Kumpel

Mam pytanie zna ktoś Agnieszkę Z. Bo ja znam ją bardzo dobrze i przeszczegam wszystkich przez nią

Nik
@Kumpel 08.01.2018 15:30

Z jakiego działu?

Kumpela
@Kumpel 08.01.2018 15:30

Jeżeli ją znasz tak jak nas "przeszczegasz" to na pewno się tym przejmiemy.

Pytanko

Witam, mam od stycznia zacząć prace w dziale serwisu. Możecie napisać co tam się robi i jak atmosfera i ogólnie co uważacie?

Pies na baby
@Nowy 30.12.2017 23:26

Na dyskach są fajne laski mają zgrabne pupy takie 2 czarna i ruda xd bardzo ponentne mmrrr

Pytanko
@Pies na baby 05.01.2018 17:26

Już tam pracuje, widziałem te dwie.. nie będę ukrywał że ruda wymiata

Ziom

Pracy jest od groma, bezrobocie na poziomie 6%, wiec w czym problem, aby znaleźć inna prace? Tak wam się nie podoba, to zawijac manatki. Do Biedronki ponoć przyjmują na kasę za 3500 brutto - zakres obowiązków kasa, magazyn, sprzątanie, wykładanie towaru. W Teleplanie dostaniecie garba od wkrecania śrubek i dźwigania ciężkich dekoderów ????????????

123
@Ziom 03.01.2018 18:09

Widocznie tylko narzekać potrafią. Nikt ich na siłę nie trzyma.....

Larwa
@Ziom 03.01.2018 18:09

Właśnie to robimy. Kolejne wypowiedzenia już wkrótce. Tylko ale by umysłowe bez ambicji zatrzymają się na wkręcaniu śrubek przez 8 h

Qwerty

Cześć, od początku stycznia mam u was pracować lecz zastanawia mnie fakt tych posiłków. 1. Te 5 zł (za jedzenie) jest pobierane z wypłat? 2. Czy na przerwie można zjeść swój posiłek zamiast tego ze stołówki? 3. Ile jest przerw na te 8h ? 4.Można używać telefon w trakcie pracy czy się czepiają? 5. Czy praca na serwisie przez te 8h jest stojąca czy można siedzieć? Pozdrawiam

Ja
@Qwerty 01.01.2018 16:32

Od stanowiska na które trafisz

nik
@Qwerty 01.01.2018 15:07

Punkt 4 zakaz wnoszenia telefonu czyli brak szans na nagrywanie licznych przypadków mobbingu ta firma to syf, fabryka, a ty jesteś trybik, nie licz na rozwój w firmie, gdzie liczy się zysk, a nie człowiek Całą te robotę powinny wykonywać roboty, czego serdecznie życzę, a ludziom powrotu do normalnej pracy, a nie ..

Nowy

Cześć, słyszałem że w teleplanie jest dużo lasek które się puszczają, to prawda? Sporo można u was dziewczyn wyrwać? Chętne są? Z góry dzięki za odpowiedź

Danner
@Nowy 28.12.2017 01:49

Chętne bywają, jak wszędzie. Jednak nie wróżę ci sukcesu - takim jak ty i tak ni dadzą :(

Nowy
@Danner 28.12.2017 16:57

Dlaczego nie wrozysz mi sukcesu? Podobno w telepanie jest spora ilość takich dziewczyn

rozczarowana

Prawda jest taka że do tej firmy nie chce się już nawet przychodzić a o wydajnej pracy to nawet pomyśleć. ale pracować trzeba takie mamy czasy wiec głowa do góry kochani może jeszcze będzie dobrze. A jeśli tak się nie stanie to czas będzie poszukać nowej pracy - nie koniecznie lepiej płatnej ale nowej, gdzie są inni ludzie, może lepsza atmosfera, może większy szacunek.

Wrzeszczący kurdupel
@rozczarowana 13.12.2017 23:26

Na co ty jeszcze chcesz czekać, rozczarowana ? Nie szkoda ci czasu ? NIC SIĘ NIE ZMIENI. chcesz czekać na coś co się nie zdarzy ?

japier...le
@huzar 18.12.2017 08:34

Zbyszek, to Ty?

anonymous

Święta, święta i po świętach .... no i patałachy bez pomysłu na życie znowu się odezwały!!!!!! hahahaha!!! to jest takie smutne. Żal mi Was wszystkich. Serdeczne współczucia!!! nie dziękujcie!!! :)

Arletta

Jeden wielki syf uciekaj stąd każdy poty jeszcze czas. Firma bez przyszłości przygotowana na sprzedaż. Skoro osoby z górnej polki uciekają,to nie ma co czekać. Oni nadal nie rozumieją,ze zle rządzą, za mali w uszach aby coś zrobić aby zapewnić dobra prace.

Benny
@Arletta 27.12.2017 17:15

Kto ucieka znowu

Pracownik Teleplanu

dziś miałam okazję rozmawiać z ludźmi z innych firm. wszyscy chwalili się ile dostali od swoich pracodawców kasy czy też talonów. było mi tak przykro jak nigdy. pracuję w tej firmie już kilka dobrych lat i do koca wierzyłam że firma coś nam da, że zrobi nam niespodziankę. sięgnęliśmy dna !!!!!!!!!!!! jak płaca taka praca - taką przyjmuję zasadę w Nowym Roku 2018

Majka
@Pracownik Teleplanu 21.12.2017 17:53

No co Ty! Przecież była super impreza za którą co niektórzy tutaj na forum dziękowali łysemu! To wystarczyło żeby Grażyną i Januszą zamknąć usta

robson
@Pracownik Teleplanu 21.12.2017 17:53

Też rozmawiałem o tym ze znajomymi i jak mój kolega powiedział mi, że na święta od swojego pracodawcy dostał tyle w bonach co ja mam wyplaty to prawie się popłakałem.

zaniepokojona

Proszek niezły przypał. świadczy to tylko o poziomie jeśli ktoś taki nie potrafi sobą nawet rozporządzać w godny sposób.

@Pier

Jak tam impreza?

Mala

No właśnie kochani co myślicie o tej imprezie gwiazdkowej? Wybieracie się? ? Nigdy nie byłam na takiej imprezie organizowanej przez teleplan więc nie wiem czego się spodziewać. Mam mieszane uczucia.

Ktoś
@domen 17.12.2017 14:09

Ty właśnie też tyrasz za te pieniądze nie podoba się proste zmień pracę...

Ktoś
@Ona 17.12.2017 14:37

To idź się kuzwa wyrzygaj i nie zawracaj gitary ..

anonymous

impreza udana. dziękuje Pierr. było super !!!!!!

Ktoś
@Teleplan 17.12.2017 10:11

To jakiś k u r w a (usunięte przez administratora) jest nich sam sobie zrobi łaskę

Abc
@anonymous 17.12.2017 00:49

Ty tak serio czy nadal z promilami ?

Pracownik

Super impreza !

Żenada

No i się zaczyna. Co niektórzy powinni się wstydzić. W szczególności ci ( dziewczyny)z WD. Nic tu po mnie. Impreza MASAKRA

Żal
@Żenada 16.12.2017 21:16

Jesteś żenującym smutnym , człowieczkiem który tylko sieje zamęt. Żal mi ciebie...

123
@Żenada 16.12.2017 21:16

Jak widać nie nadajesz się do przebywania wśród ludzi. Powinni cię odizolować. Musisz mieć marne i żałosne życie.

Pracownik Teleplanu

Pani Jolu impreza bardzo udana, jestem bardzo zadowolona. bardzo dziękuję za wszystko!!!! bawimy się do rana !!

Udana impreza
@Pracownik Teleplanu 17.12.2017 00:54

Zgadza się. Najlepsza ze wszystkich do tej pory. Organizacja super.

Wika

udanej zabawy kochani

Przyszłość

Największą porażką tej firmy jest liderka na pilotach Marlena. Fałszywa, wlazaca w du1... kierowniką. Niech wkoncu uczesze ten poczochrany łeb!

Iza
@Przyszłość 26.11.2017 13:49

Marlena niewinna?bidulka :)))Zwykła fujara .Fałszywa i działającą na szkodę firmy.Dno i 5metrow mulu

anonymous
@Przyszłość 26.11.2017 13:49

.

Marian P.

Wszyscy piszą że odchodzą narzekają że im źle ale i tak siedzą bo do innej pracy się nie nadają żal jesteś kozak to odejdź ,a nie tylko obiecujesz ŻAL WAS

Gloria
@Marian P. 14.12.2017 10:44

Ty się nie nadjesz do niczego innego jak tylko praca w Teleplanie i to Ty chłopcze jesteś żałosny. nasza pensja jest od około 6 lat taka sama - chciałbyś tak pracować? domyślam się że pracujesz na umowę agencyjną i nic nie wiesz. jedyne co potrafisz to siać zamęt na takich forach jak to.Idą Święta wiec się zastanów nad swoim postępowaniem.

Ja
@Marian P. 14.12.2017 10:44

Chyba coś ci się pomyliło. Zobacz ile osób już odeszło. W większości dobrzy pracownicy a zostają ci którzy się do niczego innego nie nadają. Jeżeli ktoś ma trochę oleju w głowie to odejdzie.

radek

Przestroga dla osób szukających pracy w teleplanie. Jestem byłym pracownikiem magazynu i mogę powiedzieć co nieco o tej firmie. Na start jedna koszulka, lekko ponad najniższa krajowa i to by było na tyle. Brak premii, podwyżki są, ale nie dla wszystkich, od tego roku również brak talonów na święta. Umowa przez agencję, jedni bujają się na takich umowach rok i więcej, inni dostają po kilku miesiącach. W tym roku to nawet zarząd firmy wypiął się na pracowników i nie zrobił imprezy świątecznej tylko kierownictwo wzięło sprawy w swoje ręce. Awanse w tej firmie oczywiscie są, ale maksymalnie na średni szczebel typu analityk. Teraz trochę o pracy na magazynie. Możesz mieć 10 doświadczenia w pracy na magazynie, uprawnienia na wózki widłowe, systemowe czy nawet na prom kosmiczny, a i tak będziesz zatrudniony na takich samych warunkach jak jakiś głąb po podstawówce z pierwszej łapanki, który nie wie ile jest 2+2 i nie potrafi poprawnie włączyć komputera. Wypowiedzenia na magazynie lecą co chwilę. Wolą zatrudnić kompletnie zieloną osobę, niż dać podwyżkę staremu pracownikowi, który jest przeszkolony na kilku stanowiskach. Na magazynie syf niesamowity no, ale nie bez powodu są wynajmowane dwa magazyny zewnętrzne. Porządek zaczyna się robić jak jest jakiś audyt albo jak łysy przyjedzie do firmy, ale to tylko na chwilę.Kierownictwo to kpina. Jeden to cham, który nawet cześć nie powie, drugi myśli, że w Anglii jest, jedyny Tomek jest tam w porządku. Liderzy są w miare ogarnięci oprócz tej jednej czarnej owcy co trzymał sztywno palec komu trzeba tam gdzie słońce nie dochodzi, a teraz przynajmniej raz w miesiącu płacze, że on już nie chce być liderem. Reasumując - pracy w tej pseudo firmie nie polecam. Jak macie możliwość to szukajcie gdzie indziej bo tu tylko zmarnujecje czas.

Bogumiła
@wika 07.12.2017 21:19

Widziałam śliczna jest

polo wpierdolo
@radek 05.12.2017 18:37

Oni wolą stracić dobrego pracownika i zatrudnić kogoś z agencji kto popracuje 2 dni i więcej się w pracy nie pojawi. Taka jest polityka tej firmy.

ten sam

A ktoś kto wczoraj czy dziś walnął i zniszczył drzwi w jednej z męski toalet powinien się tak samo mocno jeb.nąć w tępy łeb. Potem się dziwić, że traktują nas jak w przedszkolu i wszystko chcą kontrolować. Prymitywy!!

111
@ten sam 12.12.2017 23:15

Apropo kibli, Roman kiedy naprawisz podajnik na mydlo w kiblu w magazynie

Mateusz

Cześć, małe podsumowanie roku. Komu w teleplanie nie ufacie, kto jest fałszywy i niezle donosi ? Kto niszczy atmosferę ?

Żal
@Mateusz 12.12.2017 06:35

Właśnie tacy ograniczeni , fałszywi deb.ile jak ty psują atmosferę takim podjudzaniem wpisów.

zbieg okoliczności
@Mateusz 12.12.2017 06:35

Paru by się znalazło. Ale największy człowiek-zamęt, to niejaki Mateusz. Koleś wszędzie ucha nadstawia, a potem w internetach na forum opisuje kto, co i na kogo mówi. Co za typ. Może go kojarzysz.

Olx

Na olx jest ogloszenie ze przyjma do teleplanu do magazynu. Zarobki 2200-2300 zl BRUTTO dodatek do wyzywienia, przeszkolenie na stanowisko pracy, mila atmosfera i to by bylo na tyle, kur wa jaki zart macie zaje biscie duzo do zaoferowania, wy chyba deb ili szukacie, jebni jcie sie w te puste łby czubki

Qqq
@Olx 10.12.2017 15:40

Miła atmosfera? Hahaha

oszust
@Olx 10.12.2017 15:40

Co za żenada...

Babcia :-)

Witam, a czy na tej rejestracji przesyłek to pracują sami młodzi ludzie? bo ja jestem kobietą 45-letnią i czy w ogóle mam szanse na dostanie tej pracy w tym wieku? albo w dziale jakości, jak tam u was jest z "wiekiem" drodzy pracownicy? gdyż w niektórych firmach rekrutują tylko do 35 ewentualnie góra do 40, więc ludziom 40+, czy 50+ to naprawdę jest ciężko znaleźć dobra pracę, dziękuję za odpowiedz

123
@gosia 07.12.2017 19:46

piszesz - w tym wieku- a co to jest za wiek do cholery. albo ty jakaś głupiutka albo sama nie wiem co napisać żeby cię nie obrazić. 45 lat to najlepszy wiek!!!!! dzieci odchowane, stabilizacja jako taka , człowiek jest dyspozycyjny i odpowiedzialny czyli same plusy a ty smarkulo co możesz zaproponować pracodawcy- ciąże i zwolnienie z pracy na rok albo dłużej, zabalowanie po imprezie a wtedy symulowanie chorego, itp rzeczy o których mogłabym jeszcze długo pisać. więc reasumując 40+ to najlepszy wiek do pracy.

Młodsza kolezanka
@123 10.12.2017 05:40

45+ To Panie , które chodzą na l4 bo bolą plecki albo w stawach, mają mniejszą podzielnosc uwagi, wzrok już nie ten i zazwyczaj z obsługą komputera ciężko bo w tym wieku przyswajanie wiedzy już nie te. Często są również wredne i zazdrosne o młodsze koleżanki. Oczywiście nie wszystkie Panie taki są. Więc zanim Szanowna Pani zacznie obrażać młodsze koleżanki wzywając od smarkul i glupiutkich najpierw proszę przeanalizować jeszcze raz plusy i minusy zatrudniania osób w poszczególnych kategoriach wiekowych. Pozdrawiam

Dziękujemy za talony

Dziękujemy za talony, firma teleplan wlasnie dobila do samego dna, super firma będę polecal znajomym, większej żenady juz nie moze byc. Aha i jeszcze jedno- tą impreze wsadzcie sobie w du pę pajace

Marek
@Dziękujemy za talony 08.12.2017 18:18

Dużo ludzi związku z tym faktem szuka pracy. Każdemu polecam zwolnijcie się masowo i walczcie o siebie. A tym wszystkim co próbują wmówić, teleplan jest super, to chyba tylko kierownik lub jego przydupas niech sobie ten syf polecaja. Śmieszne jest to,ze oni naprawdę się nie boja, ze już jest zle z pracownikami a będzie gorzej czy to przez słabe wynagrodzenie, czy tez atmosferę.

dizel
@Dziękujemy za talony 08.12.2017 18:18

Gdyby to od łysego zależało to byśmy za miskę ryżu (usunięte przez administratora)

nik

Ktoś kto bierze się za zarządzanie tzw. zasobami ludzkimi, powinien mieć elementarną wiedzę, a nie tak jak tu, w przypadku zgłoszeń nieprawidłowości, zamiast doprowadzić do zwykłej konfrontacji zespołu, namawia się do donoszenia na kolegów. Prymitywne zachowania przechodzą z głowy na cały organizm. Ludzie to nie bydło, które się przegania z projektu na projekt. Komuś się pomyliło, że w Polsce już dawno nie ma folwarków. Zdecydowanie nie polecam.

Pracownik Teleplanu
@nik 07.12.2017 19:38

donosicielstwo w tej firmie to norma !!!! kilka osób musiałoby jeszcze stąd zniknąć żeby pracowało się tu bardzo dobrze. szkoda że sama góra nic z tym nie zrobi- wielka szkoda.

Pracownik Teleplanu
@nik 07.12.2017 19:38

święta prawda

Oj

Zapomnijcie o bonach

Marek
@Oj 04.12.2017 18:36

Dokładnie, te (usunięte przez administratora) już wszystko zabrali, a jak tak się rozmawia to większość za praca się rozgląda. Kierownicy którzy nic nie dbają o ta firmę, to największa zaraza. Niech lepiej piszą prawdziwe raporty, to ktoś znajdzie pomysł na kolejna linie a nie zaklamuja system. I tylko totalitaryzm wprowadzili aż liderzy pogłupieli, bo jeden drugiego kabluje.

jason

Wiadomo coś o bonach na święta, imprezie i tych podwyżkach, które mają być podobno na początku przyszłego roku? Jest połowa listopada i fajnie byłoby coś wiedzieć.

wika
@ElMariola 16.11.2017 20:51

zachłanne piszesz- ciekawe. gdzie tu zachłanność możesz mi powiedzieć inteligencie. 300 lub w poprzednich latach 400 zł to jest ta zachłanność. to żenada!!! u nas nie ma przez cały rok nic- kompletnie nic no może jedynie bilety do kina ale to już chyba tez się skończyło. jeśli możesz to zadaj sobie trochę trudu i dowiedz się ile dostają w firmie konkurencyjnej na Fordońskiej albo nawet w takim Lidlu. z czego tu się cieszyć człowieku- aż przykro to czytać co piszesz.

ona
@Mandaryna 16.11.2017 12:49

i ci koleżanko - gdzie te talony? mówiłaś że masz takie układy z kadrową.

Grazyna

Impreza jest a co z talonami? Macie jakieś info?

Lila
@001 02.12.2017 16:18

wielka wielka szkoda!! a tak wszyscy liczyli że może będą. zostaje nam popracować na inwentaryzacji i trochę dorobić do tej marnej penscj

steven
@001 02.12.2017 16:18

A ludzie podobno mieli info prosto z kadr, że talony będą...

123

I co będę wkoncu te talony?

999
@Sja 30.11.2017 14:05

Dadza flache na głowę do tego sok i tyle ;)

dariusz
@999 01.12.2017 18:18

Ja bym się nie nastawiał na aż tyle.

Kaktus

Podsumowanie! !!! Osoby które osmieszyly się na wdku, niewiem co jeszcze tam robią.Godność by mi nie pozwoliła dalej tam pracować.Macie naprawdę szczęście ze , liderki są tak wyrozumiałe za takie obsmarowanie. I tak jesteście skończeni w oczach pracowników i liderek zapewne też.

Mariolka

Witam, chciałabym sie dowiedzieć coś o pracy rejestratorki przesyłek, to ogłoszenie często się powtarza i wygląda na to, że na tym stanowisku jest b. duża rotacja, a w sumie chyba nie jest to jakaś ciężka praca bo przy komputerze, a może się mylę? może atmosfera jest tam na dziale ciężka, że wszyscy uciekają? Czy może ktoś opisać dokładnie sytuację odnośnie tego stanowiska, z góry dziękuję.

Pracownik
@bakłażan 29.11.2017 05:02

Najlepszy jest ten w czerwonych butach. Ten to dopiero jest zakręcony. Rekrutacja nie trwała chyba długo skoro go wybrali.

rower błażeja
@Pracownik 29.11.2017 21:17

On prosto z Anglii przyleciał do teleplanu ????

???????????????????

No za 40 zeta to kupisz 4 piwa albo dwa drinki szał jak cholera szkoda czasu na takie (usunięte przez administratora)

Pytanie

Czy możecie udzielić informacji Drodzy Pracownicy, czy nadal poszukują u Was do pracy? Doszły mnie słuchy, że ostatnio zwalniali ludzi. Prawda To? Pozdrawiam

Odpowiedź
@Pytanie 29.11.2017 15:06

ostatnio przyjęli sporą grupę osób więc może jest jeszcze szansa, najlepiej zapytaj w Adecco, oni rekrutują do Teleplanu :)

Pytanie
@Odpowiedź 29.11.2017 16:01

Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Mam zupelnie inne informacje- że zatrudniają przez Progre i ze w tym tygodniu zwalniali. Czyli muszę udać sie do innej agencji pracy.

Ciekawa

Porozmawiajmy może lepiej o przyszłości. Jak myślicie czy jest szansa żeby po nowym roku zmieniło się cokolwiek na lepsze? Wiadomo już że najniższa krajowa znowu dużo w górę. Ciekawe co z naszymi zarobkami.

tadzio
@Ciekawa 28.11.2017 20:46

Nie licz na to, że coś się w tej firmie zmieni.

Iksde

A jak tam po ostatniej inwenturze? Stany się zgadzają? :D Pan kierownik dobrze nadzorował prace zespołów liczących???

kędzior
@Iksde 28.11.2017 22:42

o dziwo stany się zgadzają . Niestety linie się nie przygotowały i z dużej sumy na minus , zrobiła się bardzo mała.

jedna z wielu

ludzie przestańcie już wypisywać te głupoty. przecież aż żal to czytać. co o nas pomyślą inne firmy czy o tym nie pomyśleliście chociaż przez chwilę. Przecież wystawiamy się na pośmiewisko!!!. kiedyś byłam dumna że pracuję w tej firmie teraz aż wstyd się przyznać że się tu pracuje. do czego to doszło żeby obrzucać się tak błotem.

Janusz z korporacji
@lolo 28.11.2017 22:33

Hahahahaha

Klakier
@jedna z wielu 28.11.2017 17:39

A niech sie smieja inne firmy i cala bydgoszcz, rządzocy sami do tego doprowadzili, nie placa to ch uj im w (usunięte przez administratora), ludzie tu za jakies ochlapy pracuja bez podwyzek czy czegokolwiek innego, bardzo dobrze ze teleplan ma dramatyczna opinie, mam nadzieje ze takie opinie zaczna docierac do klientow

aaaaaa

Słyszałem ze ma byc 600 stów bonów a w nowym roku karnety na silownie i basen?

anakonda
@aaaaaa 28.11.2017 22:24

Taa i podobno każdy ma służbowy samochód dostać. Przestań wypisywać takie pierdoły...

anonim

(usunięte przez administratora)

Hahaha

Paweł nie spamuj moje komentarze nie znikną!

Zło WD
@Hahaha 28.11.2017 20:12

Nie martw się, mam screeny.

1.2.3

I tak oto tym sposobem dział WD stał się zakałą i pośmiewiskiem całego teleplanu. Ktoś chciał zasiać ferment a wyszła kupa.

belfer
@B 27.11.2017 18:54

Ewelina już raczej nic nie zrobi bo zabili ją we wczorajszym odcinku :((

B
@belfer 27.11.2017 19:22

Widziałem. Teraz czekam na powrót Molendy!

Zostaw opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska