Teleplan Polska

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 442 ocen.

Teleplan Polska
2442

Opinie o Teleplan Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska

Pracownik 1

ktoś z Was już dostał aneks???

Ciekawska

Jak tam zebranie w piątek?

Donejt
@Ciekawska 22.04.2018 13:43

Nie mam amunicji, muszę udawać trutututututu trututututu

Donejt

Kiedy koło bramy zawisnie napis '' (usunięte przez administratora)''?

Donejt

Pszyncym szymcym łoleleleee

Donejt

eee makarena, babcia bożena, dwie murzynki, bigos i mandarynki.

Teltub

Ja przychodze by co tydzien do pracy by patrzec na najpiekniejsza kobiete w Teleplania Asie z Czerwonymi wlosami ,jest przesliczna

Donejt
@Teltub 22.04.2018 13:57

Się nie zesraj. Go ha go ha go ha go ha

Donejt

pewnego razu w edkowym i nieodpiepszalnym się od żulów z pod sklepu lesie, znaleziono jakuba, który potrafił odpalać ciągnik jak głos z ivony terterterterterterterterterterterterterterterterterterterterterterter itd. w końcu poszedł mu rozrusznik.

Donejt
@Pan nikt 21.04.2018 15:50

No i wymienił rozrusznik i znów kręcił, terterterterterterterterterterterterterterterterterterterterterterter i znów mu padł rozrusznik

Donejt

Bułki rozdane ! Nasi drodzy liderzy w drodze na papierosa w godzinach pracy wbiegli żeby nachapać się jeszcze bułek i kompotu z kabaczka ! Brawo Brawo Brawo ! 3.00zl

Donejt

Wpadajcie na stołówkę dostaniecie podwyżkę w postaci kaszanki i bigosu, serio warto 50g więcej dla każdego ! Dla 3 pierwszych osób bułka z mortadelą i szklanka kompotu z kabaczka. Go ha Go ha Go ha Go ha 3.00zl

Mała z przeciwka

Ktoś coś o podwyżkach dla Teleplanowców.? Dadzą te gwarancje na papierze do końca miesiąca czy znów nas...

kolo
@Genaral manager. 18.04.2018 23:00

przyjęto nowego menagera wiec o podwyżkach raczej możemy zapomnieć. ja już w nic nie wieże w tej firmie.

Donejt

pszyncym szyncym pszyncym szyncym odpalamy traktor pszyncym szyncym pyr pyr pyr pyr 3.00 zł

Szczery człowiek

Ten teleplan to jakiś (usunięte przez administratora) , tam fałszywi ludzie pracują , człowiek chce się zwolnić bo dostaje umowy które go nie satysfakcjonyją robią jedno , a innym mówią drugie , pani z Adecco to już szkoda gadać , słodkopierdząca kiedy tylko tam pracujesz , a jak się zwalniasz to bezczelna się robi , czekam teraz na świadectwo pracy z tego Gunwa , jak będzie coś nie tak to zrobię wszystko aby zamknęli ten (usunięte przez administratora) , bo to nie firma tylko zwykły cyrk . Od tygodnia tam nie pracuję i jestem z tego mega zadowolony. A no i fajnie że pracuje się na innych pracowników z działu premie , a się dowiaduje tego od gościa z kontroli. Aa no i pozdrawiam Jacka z pd bo nie zdążyłem się pożegnać

16.04.2018 12:04
@Szczery człowiek 16.04.2018 12:04

Uppss Własnie pierdlem ale tak szczerze Chciałem się tym z Wami podzielić Pozdrawiam szczery człowiek2

Idę

Idąc wczoraj ulicą pomyślałem sobie, hmmm zjadł bym coś, jak pomyślałem tak i zrobiłem kupiłem sobie butelke wody. Idąc dalej mówię idę no i poszedłem

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

co Ty ku..a pierd..isz?

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

sam se weź do buzi buraku...

Pracownik Teleplanu

mamy luty kochani. rotacja w firmie przeszła najśmielsze oczekiwania. dziesięciu zatrudnionych a jedenasty odeszło. brawo brawo - byle tak dalej. najlepsza jest jeszcze ilość ludzi na chorobowym. firma powinna załamywać ręce a oni- no cóż. wszyscy zadowoleni, uśmiechnięci. mają beke!! ważne że wpłynęła wypłata.

obserwator
@Pracownik Teleplanu 02.02.2018 10:59

ruszył maszyna z zatrudnianiem obcokrajowców- teraz wam się do dupska naleje. im będzie wszystko pasowało- stołówka, praca i cała reszta

Donejt

Wpadajcie na bigos do pani Bożenki ! Dopiero co zrobiliśmy plus rosół z dzikiej kury, jutro mamy na śniadanie skrzydełka cielęce i pingwina w śmietanie 3.00zł

anonim

(usunięte przez administratora)

STOP
@Szokkkk 13.04.2018 18:32

wystarczy nie karmić trola i nie reagować na hejty !!!

pracowałem w telegównie

Ludzie, ruszcie tyłki i zróbcie pospolite ruszenie jak wam tak źle w tym Teleplanie albo zmieńcie pracę. Najlepiej nasrajcie łysemu na sam środek głowy, to może jak poczuje smród łajna, to się kolo ocknie. Od samego gadania bowiem wasz los się nie poprawi. Przepracowałem dwa lata w tym bajzlu i jak już nie mogłem tego znieść, to po prostu odszedłem jak wiele innych osób. Pamiętajcie jednak, że nigdzie nie jest idealnie. Zawsze jest kompozycja rzeczy dobrych i złych, tylko w innej konfiguracji i proporcjach. Przerabiałem to w paru zakładach, w których pracowałem.

pracowałem w telegównie
@anonymous 07.04.2018 06:46

jestem pasterzem teleplanowiczów by pokazać, że ja z nimi i duszę ich pokrzepię, by łysego się nie ulękli, i poprowadzę ich ścieżkami ku dobrobytowi by niczego im nie zbrakło.

Mała z przeciwka

Współczuję pracownikom co mają za lidera Michała G. Boże jak on śmierdzi, nawet dziś czyli po niedzieli wali od niego strasznie.

maski włóż!
@Mała z przeciwka 09.04.2018 11:26

Może jest przed wypłatą, a akurat mydło mu się skończyło. Poza tym była niedziela bez handlu i nie miał gdzie kupić, bo sklepy zamknięte.

Izu

Jak wyplaty z naszego wspanialego Adecco?

Księgowa
@Izu 09.04.2018 14:38

Wypłaty wstrzymano. Nic nie dostaniecie. Miłego Dnia :)

Byly Pracownik Teleplanu

Witam wszystkich sfrustrowanych Teleplanowiczów! Czytam opinie, rozsiadajac sie w fotelu, przy zimnym piwku z nadzieja na sensacje i spora dawke humoru i hipokryzji. Dziekuje wam bando koniobijcow bo sie nie zawiodlem. Ciagle tu wypisujecie jak to wam zle, jak to zle zarzadzana jest ta firma a ja sie pytam dlaczego? Dlaczego zaden z was pijcy soku z (usunięte przez administratora) krokodyla nie wezmie sie za zarzadzanie skoro tacy z was geniusze . Co jakis czas tematy liderow( Ania K miedzy innymi) a czy nie mozecie ponarzekac na to , ze przez brak milosci i wspolczucia zrodzil sie w was instynkt troglodyty , jtory dopiero nauczyl sie pisac i z jasna tylko dla siebie logika narzeka, marudzi itd. Jedyne trafne spostrzezenia to te kilka komentarzy nizej od niejakiego bylego technika. Szacunek za wytrwalosc i przesiedzenie 7 lat w takim miejscu. Takich ludzi warto posluchac bo maja juz PRAWDZIWE spostrzezenie na temat tej firmy a nie te w wiekszosci puste kobiety co po dwa niesiace popracuja i : o boze ale tam mobbing. Zamysl mojej wypowiedzi byl inny , chcialem poublizac a wcielilem sie w role frustrata , ktory tak jak wiekszosc z was wylewa zale na forum bo na zywo jaja zostawia w domu bojac sie do kogokolwiek odezwac morde. Czekajcie na kolejne komentarze mojego autorstwa. Bede ublizal :)

były pracownik teleplanu
@####### 08.04.2018 19:54

@####### Mówisz o anonimowości jako czymś co jest atutem ludzi oczerniających a sam pozostajesz anonimowy i nazywasz ubekami ludzi .... Ciężko mi się odnieśc i rozpocząć sensowną konwersacje z kimś kogo poziom konstatacji już na starcie sięgnął rynsztoku .... I serdecznie nie pozdrawiam. Ja w swoich wypowiedziach pozostaje anonimowy ale zapewniam , ze wielu czytelnikow tego forum wie kim jestem . Miłego Dnia życzy Sebuś

Pytanie

Czy u was w teleplanie pracuje może dziewczyna w rudych włosach z irokezem Paulina ? Dość charakterystyczny ma wygląd.

Pst
@Zabawne 07.04.2018 22:34

Zazdrościsz jej że Ty siedzisz przyklejony/a do jednego stanowiska a ta kobieta przynajmniej pnie się chociaż trochę wyżej? Ciekawe czy jakby ciebie posadzili na stanowisko wyjasniania m.in twoich bubli to byś to ogarnął/a haha

hihihi

Tak dla informacji kto sieje zamęt anonymous to Paweł z Holda

Paweł
@Kolega - ale nie twoj 08.04.2018 16:47

nie zauważyłem żadnej "burzy" :) chyba (usunięte przez administratora) ci źle donoszą co się dzieje na WD :) a spoko to się zrobiło dopiero jak odeszłaś :)

...

Ktoś znowu sieje zamęt na lini WD!!! Kurczę nudzi wam się ludzie

Paweł
@... 08.04.2018 12:45

chyba nietrudno się domyślić... o 4:48 w niedzielę to chyba nikt normalny nie wchodzi na Goworka... być może główką też uderzyła w coś twardego po upadku na rękę...

LibertyGirl

I jak Wam idzie strajkowanie na stołówce? Kilka osób się wyłamało (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Jajqjqja
@Alfons 01.04.2018 20:56

Ty alfons zajmij sie lepiej swoimi K urwami a glupsza jest twoja stara ze Cie urodzila nieudaczniku odwal sie od tych dziewczyn to ich praca Ciebie ktos tyra ze (usunięte przez administratora) za marny hajs jako smieszny operator w tej gownianej firmie? Brak ambicji masz smieciu wiec stul ryj ty i inni debile

anonymous

Zastanawiam się kto jest glupszy, osoby które piszą bzdury i wylewaja swoje żale na tej stronie czy osoby, które łykają ten bajt jak pelikany i odpowiadają na komentarz. Przykład mamy niżej. Przecież ktoś ewidentnie chciał wywołać gó.wnoburze a wy jak typowe Grażyny i Janusze jedziecie po kimś kto ma z tego ubaw. Czy tylko ja to widzę ?????ogarnijcie się i nie dajcie sprowokować.

Fys
@anonymous 27.03.2018 19:38

Hejty to broń nieudaczników.

Pracownik Teleplanu

zawsze dostawaliśmy chociaż życzenia od kierownictwa a tym razem nic- to jednak żadna nowość w wykonaniu tej firmy. przykro!! nikt się nie pofatygował żeby życzyć nam wszystkiego naj naj...w te święta. zatem ja życzę Wam wszystkiego dobrego w te święta- dużo radości, szczęścia, zdrowia bo ono jest najważniejsze, pociechy z dzieci.

anonymous
@Pracownik Teleplanu 02.04.2018 09:32

wesołych swiat a od jutra znowu zapieprz ku chwale teleplanu... i kolejne wypowiedzenia...

Zaciekwiona

Czy ktoś coś słyszał o wyrównaniach, o których było głośno i nagle sprawa ucichła?

anonymous
@masta serwisu król 28.03.2018 19:14

Wtedy będziemy narzekać że dali tak mało i tylko co 50 osobie :D A swoją drogą to kwartał się skończył a aneksów jak nie było tak nie ma... I ciągle coś wymyślają dlaczego musimy poczekać, a to muszą zrobić przegląd wynagrodzeń, a to przypisać nas do grup według umiejętności i stażu, a to osoba decyzyjna jest na chorobowym, i tak miesiąc za miesiącem leci, kolejni dobrzy pracownicy rzucają wypowiedzenia, nie ma komu robić, pół roku i jak tak dalej pójdzie to ta firma sama się ugotuje w sosie własnym i upadnie... Czy tam "na górze" nikt nie myśli? A może to celowe działanie???

Zostaw opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska