Teleplan Polska

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 544 ocen.

Teleplan Polska
2 544

Opinie o Teleplan Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska

Paulina

@Anynomus, przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać, oskarżać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli masz do dodania jakąś opinię o firmie zrób to. Pomoże to innym osobom poszukującym pracy.

Śmiechłem
@wiki 17.07.2018 17:44

Ja bym nawet dodał, że te dzieciaki to analfabeci, dewianci, narkomani i alkoholicy w jednym. ;-)

Zakochany

Asiu z wysyłek wd kocham cię prosze ubieraj częściej leginsy tak fajnie opinają twoją dupcie Pozdrawiam zakochany.

1920
@Zakochany 27.06.2018 04:51

Jest na co popatrzeć

Paulina

@anonymous, @żenada, @Pracownik, @Doman, przypominam Wam, że znajdujecie się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Odsyłam Was do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli macie do dodania jakąś obiektywną opinię o firmie zróbcie to. Pomożecie innym osobom, które poszukują pracy.

reż.Petpralka
@Paulina 03.07.2018 15:31

Wszelkie podobieństwo do prawdziwych postaci i zdarzeń jest przypadkowe.

W.

Jak telefonu nie można mieć przy (usunięte przez administratora) i zamiast na fejsie trzeba pracować to już problem dla dzisiejszej młodzieży ; -)

Debil
@W. 07.07.2018 01:33

Puknij się w czoło idiotko co ty piszesz targasz gnoja Pierowi

Paulina

@Doman, piszesz o mobbingu w firmie. To bardzo mocne słowa i poważne oskarżenie, które umieszczasz na forum publicznym. Według definicji mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy takie sytuacje miały miejsce w tej firmie?

Amazon
@Paulina 09.07.2018 13:40

Tak

Doman

łamanie praw pracownika, mobing i żałosne pensje takie są realia.Wszystko można by znieść ale szczególnie ten łysy wpieprza sie udaje mądrego ktoś go słucha oprócz żony, ten mały w okularkach gotuje sie jak woda w czajniku kiedyś kipnie na zawał, i siwy ja pier.... niedowartościowana jednostka w gębie kozak duma napompowana do granic wytrzymałości.

Arek

A czy kierownik Marcin Z jeszcze pracuje ?

Żartowniś
@Arek 08.06.2018 19:20

@Arek A Ty jeszcze pracujesz, czy się zesrałeś i się zwolniłeś?

Alvaro

Witam, Mam zamiar przyjść do Teleplanu na wakacje. Zwróciłem uwagę na tę firmę ponieważ słyszałem, że łatwo się do niej dostać, a jeszcze łatwiejsze są dziewczyny. Na jaki dział powinienem się "pchać" żebym później mógł pchać do woli? Coś polecacie?

tele
@Alvaro 26.06.2018 19:20

No koleś ma do wszystkich pretęsję, a sam jak jezdzi ciagle na zewnetrzny palić pety i pić kawe to jest dobrze, zwykły wa fel z kacią mor dą

Ciekawy

Witam, czy Pan Magda jeszcze pracuje w Teleplanie?

sylwek
@Ciekawy 30.06.2018 23:22

Która Magda, ta co donosiła?

Zainteresowany

Czy szukają jeszcze do pracy w magazynie?

mysz
@Zaintersowany 26.06.2018 20:54

Faktycznie dobre warunki 1600 na reke i cheja banana, składaj papiery, zapraszamy, hahahahahahaha

Kibic

Kto jest za oglądaniem meczu w czwartek. Może w końcu pozwolą nam obejrzeć?

Anna
@meczyki 27.06.2018 19:57

No i 2200 brutto na start. Nie każdy zakład oferuje takie dobre warunki :))))))

Paulina

@Okap Nie obrażaj, proszę, innych pracowników firmy Teleplan. Niemniej jednak, skoro zarzucasz nierówność w firmie, to czy fakt, że ktoś sobie - jak to napisałeś - "wychodzi na papierosa co godzinę", gdy inny pracownik ma tylko jedną przerwę, został gdzieś przez Ciebie zgłoszony? Co otrzymałeś w odpowiedzi, jeśli zostało to zgłoszone? Zachęcam Cię do odpowiedzi.

Żenada 3
@Żenada2 26.06.2018 19:09

Tak tak jak zwykle wszyscy inni sa be tylko wy wspaniali. A lajki same sie robia... Nie robcie posmiewiska bo wasze opowiesci na owy temat zna caly teleplan.

Polska gola

Co to za afera była dziś na magazynie ?

Okap
@Krzychu 09.06.2018 19:32

Jak widać są równi i równiejsi pracownicy na magazynie. Jeden ma tylko jedną przerwę a tucznik może sobie co godzinę wychodzić na papierosa...

Samsungowiec

Jak tam teleplanowskie strefy kibiców? Parodia, że nie pozwolą oglądać meczu polskiej reprezentacji. Całe szczęście że mam pierwszą zmianę. Z tego co mówią mi moi znajomi, u nich w firmach na czas meczu szefostwo wstrzymuje pracę by pozwolić pracownikom na kibicowanie. Ale czego tu wymagać od naszej firmy...

Kibic
@Samsungowiec 19.06.2018 10:41

Przecież mogłeś dziś przyjść do pracy ubrany w narodowe barwy, to mało ? Xddddddd

Paulina

@Kiełbasa Zarzut mobbingu jest bardzo poważny, będę wdzięczna, jeżeli dodasz nieco więcej szczegółów na ten temat. Czy tego typu sytuacje zostały zgłoszone? Z jaką częstotliwością się dzieją? Czy pojawił się na nie jakikolwiek odzew? @Tele Fele oraz @Tele Przypominam, że na forum obowiązuje kultura wypowiedzi, ponadto zależy nam na merytorycznej wartości publikowanych opinii. Może podzielicie się swoimi szczegółowymi opiniami na temat współpracy z firmą Teleplan Polska? Z pewnością pozostali użytkownicy forum będą Wam bardziej wdzięczni za wartościowe wypowiedzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kuebonafajda

Który ochroniarz lubi takie zabawy ?

teleplanik

Ktoś wie co się odwaliło tydzień temu na magazynie? Jakiś ochroniarz coś odwalił?

xyz

a tak na serio? :D

Paulina

@Riczi Możesz w takim wypadku napisać czym dokładniej ta "średnia" atmosfera się przejawia w firmie Telepan? Oczywiście, nie zrozum mnie źle, bo nie neguje ani nie potwierdzam Twoich słów. Po prostu zależy mi na konkretach.

OK

Jak robisz swoje - firma jest OK, jak każda inna.

Mercedes007

Witam wszystkich, widzę zamiast forum które ma pomóc ludziom decyzję o zatrudnieniu zrobiła się strona służąca ublizaniu innym i rozstrzyganiu swoich prywatnych sporów. Jeżeli chodzi o warunki zatrudnienia to jeżeli jesteś osobą która za dużo się nie odzywa , jest cierpliwa i wysluchuje dużo bez komentarzy to pracą dla Ciebie. O firmie nie da się nic powiedziec jednoznacznie , każdy dział wygląda i funkcjonuje inaczej. Są ogromne skrajności od liderów którzy znają proces lini, uczestniczą w nim i pomagają pracownikom oraz wszystkim dookoła do takich którzy siedzę przy biurku 8h udając że coś robią i wyslugujac się innymi . Przykre jest to że kierownictwo i osoby wyżej mają gdzieś opinie pracowników i nie stara ja się żeby coś poprawić zmotywować do pracy tylko mają surowe kryteria odnośnie targetow i ludzie oraz warunki pracy się nie liczą. Może kiedyś ktoś wyżej to zauważy że żeby coś mieć najpierw trzeba coś dac a nie wymagać. Pozdrawiam wszystkich ;)

Jola

Witam. Jak akutalnie atmosfera w pracy ? Dostalam popozycje z agencji pracy ale czytajac opinie troche sie boje. Czy cos sie ostatnio uspokoilo ?

090
@Jola 08.06.2018 00:11

Miszel nie przychodz tu, zmarnujesz swoj czas Teleplan to jest dno. O prace nie jest teraz trudno a tychcesz umowe smieciawa za 2200 brutto i jeszcze w (usunięte przez administratora) Odpusc sobie naprawde

Paula

Zmieniam zadanie o tej firmie zdecydowanie na gorsze... Szkoda

Paulina

@Szop86 Zanim umieścisz komentarz na forum, zapoznaj się z regulaminem serwisu, gdyż Twoja wypowiedź go łamie. Niedopuszczalne jest mówienie o innych pracownikach firmy Teleplan w ten sposób. Do reszty osób komentujących w tym wątku, chciałabym zadać pytanie. Ostatnio tylko użytkownik @czarny poruszył temat atmosfery. Dlatego chciałabym spytać o to, jaka ona jest teraz? Będzie to bardzo ważna informacja.

Riczi
@Paulina 03.06.2018 17:27

Praca i atmosfera w teleplanie jest raczej średnia, żeby nie napisać bardzo słaba, co można zauważyć po rotacji jaka panuje w firmie.

XYZ

No inteligencją ten baran nie nagrzeszył i Pan Magda dopiło swojego .

wika
@Dżony 19.05.2018 18:24

pani Magda słynie z pisania maili nie na temat i opowiadania bzdur na opsach nie dotyczących działania i rozwoju firmy. ona i jej podobni skupiają się zawsze na rzeczach tak mało istotnych że aż śmiech. przez takich jak ona ludzie traktowani są jak w (usunięte przez administratora) a chyba nie na tym ma to polegać. ludzie mają przyjść z przyjemnością do pracy a ne czuć się przez 8 godzin zaszczuci jak psy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Subiektywny

3. Kim jest pajac Szop86 który mnie anonimowo stalkuje... Lustro mi nie powie. :(

Paulina

@czarny Z tego, co napisałeś to dużo pracowałeś w firmie Telepan i na pewno masz pojęcie o warunkach zatrudnienia. Nie chcę poruszać tematu kadry kierowniczej, bo nie sądzę żebym była odpowiednią do tego osobą. W każdym razie, jako że sam napisałeś, iż co rok dostawałeś podwyżkę bądź dostawałeś awans, to może napiszesz coś na temat warunków zatrudnienia na poszczególnych stanowiskach? Jak one zmieniają się, gdy pracownik w tej firmie awansuje? Nie chcę poruszać kwestii finansowych, chodzi mi tylko i wyłącznie o pozostałe warunki.

Xyzohuf

Magda.L ma P E N I S

były_ teleplanowicz

Teleplan z siedzibą w Bydgoszczy ti kołchoz nie zakład pracy tym zakładem powinna się zainteresować jak najszybciej Państwowa Inspekcja Pracy i wziość tam kadrę kierowniczą za d..e i zrobić porządek!!!!! to co się tam wyprawia to totalny cyrk i nie dziwi fakt że ciągle trwa tam rotacja w zatrudnieniu a kierownictwo cały czas bajki żeni ze ludzie przychodzą boo... uwaga.. firma się rozwija i ciągle zwiększają zatrudnienie hahahaha większych kitów nie słyszałem jak długo żyje:D. TO NIE TO ŻE FIRMA SIĘ ROZWIJA TYLKO LUDZIE SIĘ SAMI ZWALNIAJĄ BO NIE WYTRZYMUJĄ PSYCHICZNIE PRACUJĄC ZA GŁODOWE PENSJE I DLATEGO FIRMA CIĄGLE SZUKA NOWYCH ,,JELENI,,!!!

czarny

Przepracowałem w tym pięknym zakładzie sześć lat i jedno mogę powiedzieć, nie żałuję. Ale może zacznę od początku, przyszedłem do Teleplanu razem z paroma osobami które jeszcze do dziś tam pracują co obecnie jest rzadkością. Firma była przyjazna a liderzy rzetelni i naprawdę pomocni, czego już dziś nie doświadczymy. Atmosfera na liniach była wręcz rodzinna, nikt nikomu nie ubliżał i naprawdę firma trzymała standard. Lecz z każdym rokiem mojej pracy można było zauważyć znaczną rotację pracowników i coraz gorsze decyzje osób zarządzających firmą. Nie ukrywam że z każdym rokiem udawało mi się awansować i dostawać podwyżek bo to wykonalne nawet bez „pleców” wystarczy pokazać, że marnujesz się na obecnym stanowisku i mieć dobry kontakt z osobami na wyższych stanowiskach. Im jesteś wyżej w hierarchii firmy można zauważyć ułomność osób zarządzających nią, mówię tu o decyzjach zasadach jakie mają panować w firmie. Rozumiem, że chciano bardziej kontrolować lub zmusić do bardziej rzetelnej pracy ale nie tędy droga. Pare razy wymsknęło mi się, że nie kijem ale marchewką powinno się motywować ludzi do pracy co zostało skwitowane tylko spojrzeniem jak na idiotę. Nie chce tu wymieniać konkretnych nazwisk ale większość z kierownictwa czy też liderów itp. to głównie kumoterstwo z czym nie da się walczyć. Obojętnie jak jesteś ograniczony umysłowo, masz kogoś z rodziny lub przyjaciela wyżej postawionego, będziesz zarządzać grupą bardziej wartościowych pracowników dla firmy. To niestety nigdy już się nie zamieni no chyba, że kierownik serwisu wymieni całą kadrę kierowniczą co raczej nigdy nie nastąpi. To właśnie jest największym rakiem Teleplanu i nie ma na to lekarstwa. Firma wyrzuca naprawdę dużo pieniędzy w błoto z powodu błędów kadry kierowniczej. Liderzy którzy którzy zauważają osobę bardziej ogarniętą od nich uważają je za wroga numer 1 zamiast docenić takiego pracownika starają się mu jak najbardziej zaszkodzić bo jest dla nich zagrożeniem. Ale wracając do moich osobistych odczuć z pracy to mimo tej całej ułomności organizacji to dzięki osobą z którymi pracujesz możne to być naprawdę przyjazne miejsce pracy tylko trzeba brać dystans do głupot jakie tam panują.

wika
@czarny 19.05.2018 11:22

głupota osób na stanowiskach kierowniczych to największa bolączka tej firmy!!!!! oni maja tą firmę głęboko w du pi i śmieją się tylko jak Pieer się denerwuj. najważniejsze że kasa co mieniąc wpływa na konto. całymi dniami siedzą na papierosie, chodzą jak mi się żywnie podoba!!! bez żadnej kontroli- zamiast dawać przykład szarej masie. dlaczego nikt nie wyciągnie z tego konsekwencji. gdyby zwykły pracownik wychodził tyle razy na papierosa dostałby naganę albo wyrzuciliby go z pracy a oni mogą . dlaczego???? skoda nawet się rozpisywać w tym temacie bo i tak to nic nie zmieni.

Kk

Macie w końcu te podwyżki?

Abc
@Kk 04.05.2018 09:11

Nie

Zostaw opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska