Reka Rubber Polska sp.z.o.o

• Skrzynki

3. Opinie o pracodawcach Dopiewo
  5. Opinie o Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Opinie o Reka Rubber Polska sp.z.o.o Dopiewo

Nie przegap nowości o Reka Rubber Polska sp.z.o.o!

paź

22.12.2011 00:18

jako że pozdrowień nastał czas, to ja swe składam ku królowej śniegu, jakoby jej panowanie ustało wraz z kwitnieniem krokusów
    szczur

22.12.2011 00:15

a ja pozdrawiam wszystkich
    x

21.12.2011 08:50

jak jesteś z produkcji to wiesz o kim mowa

21.12.2011 07:38

Maniek - 2011-12-20 23:10:24 Jako, że obraz firmy powinien być pełen niniejszym pozdrawiam księdza proboszcza i wikarego! Niech datki na tacę będą szczodre!O kim mowa - bo nie rozumiem ...
    Maniek

20.12.2011 23:10

\"Król\"

20.12.2011 23:05

Gwoli ścisłości. Zarówno dzieci jak i rodzeństwo króla nie stają się automatycznie królewnami/królewiczami. Jeśli mają dużo szczęścia dostają od szanownego ojca lub brata kawałem ziemi, by zostać książętami. Jeśli mniej, kawałek ziemi na wieczny odpoczynek.
    pieciolatka

20.12.2011 21:24

SYF I GIMELA PLUS SPYCHOLOGIA ;pracownik produkcji zawsze bity w [usunięte przez moderatora]
    smutny

20.12.2011 20:23

krolewny i krolewicze jednoczmy sie ha ha ha tylko ciekawe ktora z nich to niby krolewna a ktory krolewicz
    pracowiata

20.12.2011 11:35

[usunięte przez moderatora] dlaczego kobiety traktuja gorzej niz panów , dlaczego biura i dzial tir robi halas a im sie nic nie robi , slysza je cale biura a oni i one jak królewny i królewicze

19.12.2011 10:55

nikt - 2011-12-16 21:03:55 odnośnie wypowiedzi kolegi "lolek" z 2011-11-19,ty kolo jak często [usunięte przez moderatora] mistrzowi?Albo tak krótko pracujesz albo naprawde włazisz w [usunięte przez moderatora] ,w pierwszym przypadku powiem ci tylko : [usunięte przez moderatora] widziałeś,nie wiesz chyba jak było kidyś i kim były te dwa [usunięte przez moderatora] ,w drugim przypadku powiem ci tylko jedno-ogarnij sie człowieku jak przestaniesz być urzyteczny polecisz na pysk tak jak wielu przed tobą! Widać Twoją inteligencję, bo nawet nie potrafisz zacytować wybranego tekstu tylko przepisujesz jak gapa... ps. z urlopem nie mam problemu z zamianą miedzy zmianami nie mam problemu [usunięte przez moderatora] jak potrzebuje wyjść szybciej - też idzie się dogadać Radzę popracować w innych firmach (żeby zdobyć pogląd na sytuację) i wówczas się wypowiadać... Moim zdaniem jesteś gościem po szkole podstawowej (w porywach zawodowej), jest to Twoja pierwsza praca i wykrzykujesz jak to Tobie źle... Skoro taki z Ciebie Bonzo, to dlaczego pójdziesz z Reki ???
    a

19.12.2011 10:44

hahaha - 2011-12-17 11:25:47 kto wchodzi w [usunięte przez moderatora] tym panom to widac odrazu kto pierwszy byl u nich kto dziobal odrazu co zemna wulkanizacje juz im [usunięte przez moderatora] , smieszni liderzy zamiast walczyc o pracownikow to sie pytaja co znimi. [usunięte przez moderatora] a jak jest pewien swego to niech powie to im !!!! a jak dawal nagany to banana mialjaśniej ???
    mr x

18.12.2011 22:36

Uważajcie w wypowiedziach, bo zapewne zakładowy informatyk, specjalista IT dojdzie do tego kto i z jakiego komputera obraża naszych wyjątkowych, wykształconych i zasłużonych dla REKI mistrzów produkcji. Śmiać mi się chce z ludzi siedzących w tych barakach na hali:) [usunięte przez moderatora]
    NICK

18.12.2011 10:59

nikt - 2011-12-16 21:25:43 Najlepszym fachowcem firmie jes [usunięte przez moderatora] ,ten gość ma sposób na każdy problem,pewnie zastanawiacie się jaki,odpowiedż jest banalnie prosta:telefon do p. [usunięte przez moderatora] ! A [usunięte przez moderatora] TO W OGÓLE WIE JAKI MAMY DZIEŃ TYGODNIA??? COŚ MI SIĘ WYDAJE, ŻE ON CHODZI NIEŹLE ZAKRĘCONY. WIELCY MENADŻEROWIE OD SIEDMIU BOLEŚCI W TYM ZAKŁADZIE.

Oferty pracy - Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Pracownik produkcji (K/M/N)

Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Dopiewo

WalletIcon

4872 - 6888 PLN / m

Długi

17.12.2011 19:19

Byście widzieli jaki mieli ubaw w biurze u haczyka podczas wręczania wypowiedzeń. Banany mieli od ucha do ucha. Ciekawe jak by się czuli gdyby to im wręczono wypowiedzenia??? Nie umieli by się odnaleźć w innej robocie. Ciekawe czy by ją mogli gdzieś w ogóle znaleźć??? Kto widział mistrza produkcji po podstawówce??? Takie rzeczy tylko w RECE!!! Życzę wszystkim wesołych Świąt, a tym dwóm deklom udławienia się ze śmiechu po wręczeniu wypowiedzeń!
    mirooo

17.12.2011 19:12

Doszły mnie słuchy, że wyleciały osoby najmniej przydatne w tej firmie-ci co nie donosili na współpracowników [usunięte przez moderatora] Jest to informacja z pewnego źródła.

17.12.2011 13:01

[usunięte przez moderatora] i lizusy były w tej firmie, są i będą! Całe kierownictwo, menagerowie i ci śmieszni mistrzowie [usunięte przez moderatora] mają pojęcia o tym co robią. Wszyscy tylko kurczowo trzymają się krzesła aby czasem im tyłek nie spadł! Taka jest prawda o całym zakładzie! [usunięte przez moderatora]
    hahaha

17.12.2011 11:25

kto wchodzi w [usunięte przez moderatora] tym panom to widac odrazu kto pierwszy byl u nich kto dziobal odrazu co zemna wulkanizacje juz im wycalowala [usunięte przez moderatora] , smieszni liderzy zamiast walczyc o pracownikow to sie pytaja co znimi. [usunięte przez moderatora] a jak jest pewien swego to niech powie to im !!!! a jak dawal nagany to banana mial
    nickt

17.12.2011 01:49

a najgorsze jest to ze do tego wszystkiego doprowadza kierownictwo,problemy finansowe są tylko przez dyrektora i jego ludzi dyrektor kompletnie nie wie co sie dzieje w firmie, jest dyrektor finansowy ale tylko z nazwy bo zamiast finansami zajmuje się [usunięte przez moderatora] i instrukcja uzywania zmywarki i jest [usunięte przez moderatora] menadzer ale o nim lepiej nie mówic bo on niczym nie zarządza a nim ządza ludzie bez doświadczenia [usunięte przez moderatora]

16.12.2011 21:25

Najlepszym fachowcem firmie jest [usunięte przez moderatora] ,ten gość ma sposób na każdy problem,pewnie zastanawiacie się jaki,odpowiedż jest banalnie prosta:telefon do p. [usunięte przez moderatora]

16.12.2011 21:03

odnośnie wypowiedzi kolegi "lolek" z 2011-11-19,ty kolo jak często [usunięte przez moderatora] mistrzowi?Albo tak krótko pracujesz albo naprawde włazisz w [usunięte przez moderatora] w pierwszym przypadku powiem ci tylko : [usunięte przez moderatora] widziałeś,nie wiesz chyba jak było kidyś i kim były te dwa [usunięte przez moderatora] w drugim przypadku powiem ci tylko jedno-ogarnij sie człowieku jak przestaniesz być urzyteczny polecisz na pysk tak jak wielu przed tobą!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Reka Rubber Polska sp.z.o.o?

16.12.2011 20:41

w wielu firmach przed świętami dzielą się opłatkiem,a w Reka Rubber wręczają zwolnienia,mało tego-zwalniają ludzi z kilkuletnim stażem i pewnym doświadczeniem,a na ich miejsce przyjmują ludzi którzy nie radzą sobie z robotą.Mistrzowie nowym pracownikom po trzech miesiącach robią wielkie egzaminy,a może ktoś [usunięte przez moderatora] wreszcie przeegzaminuje tych dwóch [usunięte przez moderatora] ,ludzie,no przecież więkrzych buraków niż [usunięte przez moderatora] to można spotkać tylko jesienią na polach koło Dopiewa.Zastanawia mnie tylko jedno jedno-czy naprawde nie ma siły na tych dwóch [usunięte przez moderatora] ?Rada dla potencjalnych nowych pracowników-przed podjęciem pracy pytajcie czy tych dwóch [usunięte przez moderatora] nadal rządzi w "Rece".Pozrawiam wszyskich byłych i obecnych pracowników,głowa do góry [usunięte przez moderatora] Wesołych Świąt!
    mario

16.12.2011 14:45

po co przyjmują co tydzień lub co drugi kilka osób??? nie rozumiem tego. banda [usunięte przez moderatora] która nie zna się na niczym. dwie osoby zatrudnili w tym tygodniu a kilkunastu dali wypowiedzenia. w dodatku przed samymi świętami. totalne nieporozumienie. ponoć wielką radochę z tego mają. reka mi się kojarzy z lizusami [usunięte przez moderatora]

16.12.2011 14:41

skoro są cięcia w finansach-niby polecenie z finlandii to niech zwolnią tych na stołkach
    wielki

15.12.2011 23:41

uwaga dla wszytkich, którzy zostali, bo [usunięte przez moderatora] rozdają prezenty na święta w postaci wypowiedzeń!!! życzę tym burakom żeby ktoś ich tak kopnął w [usunięte przez moderatora]przy wigilijnym stole tak jak oni ,,kopią\'\' ludzi podczas wręczania papierów. Na bramie tej firmy można powiesić kłudkę !
    mały

15.12.2011 18:50

[usunięte przez moderatora]chyba zapomnieli skąd są i gdzie kilka lat temu pracowali. za bardzo sobie te stołki podwyższyli na których siedzą. z niska nie idzie spaść, ale z wysoka tak i skutki są nieraz bolesne. tym zakładem rządzą ludzie bez doświadczenia zawodowego i bez szkół menagerskich. ten cały kaizen i 5s to lipa. anymaniak ma rację, przecież nikt w syfie nie chce robić, więc posprząta po sobie. śmieszne jest to opisywanie typu: miotła, okulary, biurko. nie wiem czy widzieliście, ale panie biurowe na biurku u góry mają naklejki na blacie typu: telefon, dziurkacz, zszywacz itp itd-totalny idiotyzm z tymi systemami! o kapusiach w tej firmie nie wspomnę-żal mi tych[usunięte przez moderatora]lizów, myślą, że level dostaną i czekają z niecierpliwością.
    anymaniak

15.12.2011 18:32

Ta firma schodzi na PSY! Niby wielka propaganda sukcesu jak za komuny. Gaś światło, zamykaj drzwi, szlifuj w okularach, zakładaj stopery. Każdy dobrze wychowany zgasi po sobie światło i zamknie drzwi a po [usunięte przez moderatora]przetrze szczotką kibel. dla własnego komfortu i zdrowia użyjesz okularów, czy też nauszników. Niech kierownictwo i mistrzowie po sobie gasi światło-to odgórnie powinien iść przykład a nie z dołu.

Kontakt - Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Trzcielińska 4 62-070 Dopiewo

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy
    ja

19.11.2011 20:35

popieram kolege zmienilo sie duzo
    kolego

19.11.2011 20:33

ja pracuje juz w tej firmie przeszlo 5 lat i wiem co sie zmienia a co nie jesli pracujesz juz dluszy czas to wiesz sam jak bylo a jak jest teraz wiec nie mow o jakis tepych glowach czy tym podobnym

19.11.2011 03:16

Jak Ci się nie podoba, to się zwolnij. Ja pracuje kilka lat i nie narzekam. Do pracy przychodzi się pracować, a nie wymyślać jak baba. Wszystkiemu są winne właśnie takie głęby, które wypisują takie bzdury bo im się nic nie podoba...
    kleska

16.11.2011 20:00

to co sie dzieje w tej firmie to szok z dnia na dzien coraz gorzej a na punkcie 5s kaizen i inne glówna to maja zglowa smiac lub plakac
    mobing

19.10.2011 20:13

czesc wszystkim postanowilam napisac cos czego nie rozumiem w gazetce reka box , jest odp. na temat zbojkotowania przedstawienia slimaczka. a przeciez kazdy pracownik pamieta jak damian sie poskarzyl bogusi ze on wiecej zrobi dla firmy tylko mu szefostwo nie pozwala . poprostu uwazam ze dobrze chlop pomyslal, a zle firma zrobila ze sie na to zgodzila .
    Zbyszek

19.10.2011 10:45

Popieram wypowiedz w ostatnim zdaniu. Z tego co slyszalem niezly [usunięte przez moderatora]panuje w administracji ,,,nie spodziewalem sie tego po takiej firmie...

17.10.2011 13:26

O CIEKAWE JAK TO TERAZ BEDZIE SKORO SPOTKANIE ZBOJKOTOWANE PANI [usunięte przez moderatora]PRZEZ II ZMIANE PEWNIE POWIEDZA ZE PREMII BRAK !!! NIEZLE ZDENERWOWALA SIE [usunięte przez moderatora] TYLKO PRZYTAKIWAL BO CO INNEGO MIAL ROBIC SKORO PRZYGOTOWALI TYLKO SPOTKANIE A NIE SADZILI ZE KTOS SIE SPYTA O SZCZEGULY HAHAHA TEPAKI!!! CZEGO BYSMY NIE ZROBILI TO TAK BEDZIE NA ICH STRONE NAWET JESLI PRACOWNIK TRACI 10 MINUT DZIENNIE NA SKM TO 10 MINUT X 21 DNI = 210 MINUT TO KTO MA ZAPLACIC CZLOWIEKOWI Z AKORDU ZA TE 3H [usunięte przez moderatora] SIE ROBI W RECE SZKODA A BYLO OK
    Jasiek

29.09.2011 16:43

I co z tego ze przepisy prawa pracy tak mowia..oni wiedza lepiej..zawsze mozna obejsc przepisy i zinterpretowac na swoja korzysc..wykorzystac pracownika do ostatniej kropli kriw, ponizyc, zastraszyc, odebrac premie..zeby tylko im bylo dobrze
    praca

27.09.2011 09:40

W czasie awarii energetycznej pracownicy nie świadczą pracy z przyczyn od nich niezależnych. Szefowie nie mogą żądać, aby odpracowali taki dzień lub brali na ten czas urlop.art.81kp Jeśli pracownik był gotów do wykonywania pracy, a nie mógł jej świadczyć z winy pracodawcy, wówczas przysługuje mu wynagrodzenie określone stawkową godzinową lub miesięczną. Tak wynika z wyjaśnień Państwowej Inspekcji Pracy dotyczących rozliczenia czasu pracy w przypadku awarii energetycznej spowodowanej złymi warunkami atmosferycznymi Dlatego pracodawca nie może żądać, aby w dniu awarii wykorzystali oni urlop wypoczynkowy lub odpracowali takie przymusowe wolne w terminie późniejszym. PIP podkreśla, że wiele skarg na takie nielegalne postępowanie pracodawców wpłynęło do inspekcji po kwietniowej awarii energetycznej

05.09.2011 22:29

szefostwo dyrektor - interesuje go tylko jego czarna przybłęda i kaska za 5s dla niej menadzerowie - własny stołek i swięty spokój dltego w firmie ządzą dwa buraki egon i haczyk

02.09.2011 08:03

prawda certyfikaty iso itd a nas zatrowaja chemia od sprzatania z piecow wielki smrod leci sylikon podraznia a jak pojdziesz na chorobowe to kierownik ci premie wezmie .a oni sobie siedza w klimatyzowanych pomieszczeniach i siedza na fotelach firma zdominowana przez egona i haczyka
    p.s

02.09.2011 07:59

przykro mi patrzec na firme ktora dziala od tak dlugiego czasu a tak ja psoja kierownicy i 5S dlaczego szafostwo to widzi i nic nie robi w tej sprawie, dostaja certyfikaty a ludzi traktuja jak niewolnikow
    liderzy

20.07.2011 23:12

niestety widze ze jak sie napisze prawde to ciezko sie komus to czyta i zglasza naruszenie szkoda tylko ze ten co dostal kajzena z liderow wszystkie pomysly mial od pracownikow . nieladnie tak oszukiwac !!!!!!!!!!

07.07.2011 21:31

koledzy kolezanki pracuje tu ok 5 lat zmienilo sie duzo bardzo w tej firmie ,a najbardziej namieszali sobie sami pracownicy i oczywiscie 5S , i kaizen KIEROWNICTWO W ZABIERANIE PREMI KABLOWANIE EMEILE ITD ZACZELI ROBIC TO OK OD ROKU CZASU, WCZESNIEJ TAK NIE BYLO WIDZICIE SAMI DO CZEGO PROWADZA TE 5S I INNE GLUPOTY FAJNIE JAK JEST CZYSTO I NA SWYM MIEJSCU ALE BEZ PRZESADY CIEKAWE CZY JAK KOMUS SIE COS STANIE JAK SKACZA PO MASZYNACH CZY TEZ IM PREMMIE ZABIOROM A NIEMAMY UPRAWNIEN JAK TO BHPOWIEC MOWIL NA CHODZENIE PO MASZYNACH . ALE JAK NIE BEDZIEMY SKAKAC TO NASZ ZWOLNIA??? JAK TO JEDEN POWIEDZIAL DRZWI OTWARTE 10 OSOB NA TWE MIEJSCE JEST A ZAPOMNIAL JAK SPAL NA STOLOWCE A POD JEGO MASZYNA PUSZKI LEZALY ...... A WIEC TRZYMAJMY SIE I NIE KAPOJMY NA SIEBIE

Zostaw merytoryczną opinię o Reka Rubber Polska sp.z.o.o