Opinie o Brüggen Polska Sp. z o.o.
Cos sie zaczyna zmieniac... moze w koncu na lepsze. Pozyjemy zobaczymy.
@Malgoska, czy możesz napisać dokładniej jak wyglądała Twoja współpraca z Brüggen Polska? Jakie są Twoje doświadczenia jeśli chodzi o pracę z tą firmą. Twoja wypowiedź dotyczy wyłącznie wynagrodzenia. Zachęcam Cię do poruszenia również innych kwestii to znaczy: warunki zatrudnienia, atmosfera pracy, dodatki do wynagrodzenia.
Chyba zaszły jakieś zmiany w Bruggen (może ktoś wyczaił komentarze) dołożyli dwie lodówki na stołówce i szukają robali na magazynach :D Ale coś ostatnio głośno... strajki pracowników... no no
Niestety miałam przygodę z ta firma. Dziwi mnie fakt pracy dla zagranicznego przedsiębiorcy za polską najniższą krajową. Czy nikt się nie może wziąć za to. Czysty wyzysk
@anonymous, dzięki za Twoją opinię! Być może ktoś z przełożonych czyta ten wątek i będzie już wiedział na co zwracać większą uwagę i co polepszyłoby sytuację w firmie.
@Czysta prawda.x2, na forum niedozwolone jest opisywanie i obrażanie innych pracowników czy też pracodawców. Mówi o tym regulamin strony Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin który zaakceptowałeś dodając komentarz na tym wątku. Wydaje mi się, że jesteś nieświadomy tego, że jestem moderatorem tego forum, a nie pracodawcą.
Przepraszam poprostu emocje wzięły górą .tak byłem nie świadomy .nie chciałem nikogo urazić jeśli ktoś się poczuł urażony to sorry.
Firma totalna żenada brut i smród, ludzi traktują jak śmieci, kobiety ciągną starymi paleciakami pół tonowe palety. Brygadzistki (jedyna ludzka to Pani Dorota Woźniak), reszta powinna iść na gruntowne szkolenie najpierw z podstaw kultury osobistej a potem z zarządzania ludźmi, zachowują się jak święte krowy a nie mają nawet matury, nie potrafią zarządzać pracą i krzyczą na nowe osoby totalny brak profesjonalizmu. Ogólnie cały zakład dno brak analityków i koordynacji wszystkiego, nic nigdy nie jest zaplanowane i przemyślane. Stołówka ciasna brak miejsca do jedzenia, w dodatku zawalona szafkami na jedzenie, ludzie gnieżdżą się jak w wagonach bydlęcych, za mało lodówek gdzie można przechować jedzenie, często brak wody. Zdarza się, że ludzi odsyłają do domu bo nie ma pracy albo odwrotnie ludzi jest za mało bo nikt nie chce pracować. Atmosfera do bani. Woda w poidłach na terenie zakładu śmierdzi. Przemiał straszny (część stałych starych pracowników) dużo przychodzi i odchodzi. W lato skwar i brak klimatyzacji w zimę zimno. Uniformy nie przepuszczają powietrza, buty niewygodne odgniatają stopy. Ostatnio nawet oszczędzają na rękawiczkach (najtańsze szmaciane). Na magazynie bałagan, rozsypane płatki i surowce, myszy ptaki, pająki robaki co kto woli - małe zoo. Wojna między działami o paleciaki, brak stołów do pracy. Zarobki nędzne, biuro niektóre osoby w miarę ok, ale bałagan w papierach. Nie polecam.
To raczej normalne, że firma wymaga od pracownika. Wszyscy wiemy, że są osoby które nie przykładają się!!
Zachęcam pracowników firmy Brüggen Polska do wyrażenia opinii na temat pracy w tym miejscu. Jak widzicie ten wątek śledzą osoby zainteresowane pracą w Brüggen Polska, więc wasze komentarze będą im pomocne.
@Tofik, na forum obowiązuje regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin który zabrania używania wulgaryzmów i obrażania innych. Ponadto Twoja wypowiedź niewiele mówi o pracy w Brüggen Polska. Może napiszesz jaka atmosfera panuje w firmie? @Mr.K, jakich konkretnie informacji poszukujesz?
@Kendi, jesteś zainteresowany pracą w firmie Brüggen Polska? Czy składałeś już swoje CV? A może jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej i mógłbyś powiedzieć innym użytkownikom jak przebiegała? Czy jest ktoś kto mógłby odpowiedzieć na pytanie dotyczące atmosfery w firmie?
Jedynie co trzyma tam ludzi to system zmianowy i możliwość setkowania bez tego w firmie pracowała by sama Ukraina .warunki królewskie o przepraszam kurews..e .....niech ktoś się wypowie kto pracuje .zaraz z biura ktoś zaprzeczy bo jak to ..ale tak to nie wiadomo kto tam dowodzi tym całym syfem jaki się tam dzieje na dole .można by dużo opowiadać albo dobry reportaż nakręcić .Zuzanna śmiało zapraszamy niech i tobie Niemiec napluje w ..........razem z tymi z biura pseudo Polakami .tacy Żydów wydawali w czasie wojny frajerzy z pod Wawy elita że słomą w butach i sieczką w żołądku..takie są fakty .a BHP-owiec no jak by tu powiedzieć delikatnie,z (usunięte przez administratora) wzięty? Tak ten co trzyma rękę na pulsie o przepraszam na portwelu ....dziękuję myślę że obiektywnie przedstawiłem sytuację w firmie bruggen choć lepiej brzmi burdggen .
Ale co wlasciwie jest nie tak ?? Bo z tej wypowiedzi poza tym ze nie ma osoby ktora by to spinala i zarzadzala produkcja w rozsadny sposob to wiele nie wynika... pytam bo myslalem by zlozyc cv do tej firmy... pozdrawiam i prosba o info.
Witam Was. Ktoś podpowie ile zarobi operator wózka widłowego z doświadczeniem w tej firmie? Oraz jaka jest atmosfera.
Co teraz dzieje się aktualnie w Brüggen Polska Sp. z o.o.? Ostatni post zamieszczony został 30 temu. Na pewno od tego momentu wydarzyło się wiele ważnych rzeczy, które dotyczą organizacji pracy i pracowników. Może ktoś jednak śledzi to forum i mógłby coś napisać o tym pracodawcy?
Zarobki od sprzątaczki po laboratorium wiele się nie różnią z znaczy teoretycznie tak A w praktyce to jest tak że pomocnik operatora A operator różnica z 200 zł na wózkach z 300ok jak ci premi nie zabiorą A premie zabiorą nawet nie z twojej winy np za odpad jedni to narobą A drugim zabiorą premie. Również premie za spakowanie towaru który jest kwartalnie ok150zł czyli się zasówa po to żeby mieć 50zł miesięcznie oczywiście brutto już nie mówię że kułko chodzi brygadzista i nawija żeby nie zwalniać tempa to będą premie kwartalne może im zależy bo mają większe pieniądze ale nikogo nie użądza za 50zł sie urobić
Dobrze że tam sanepid nie wpada bo od reki by zamkneli zakład BHP i wymogi bezpieczeństwa są pod dużym znakiem zapytania wiele wypadków na szczęście jeszcze żaden nie był śmiertelny. W jednym miejscu szlifują spawają A 2 metry dalej produkcja płatków. W dodatku ciasno że można się o wszystko potknąć O urlop trzeba się prosić ale na szczęście jest L4
Cześć. Ile można zarobić w tej firmie mając uprawnienia na wózki.? Słyszałem że były podwyżki.czy to plotka? Można robić nadgodziny?
Jak wyglądają zarobki pracowników magazynu w tej firmie. Jakie są warunki pracy na magazynie ?
Każdy ma prawo do własnej opinii, jeśli komuś nie odpowiada praca w firmie może zawsze odejść. prawda?
Jestem pracownikiem, i wiem jak ta praca wygląda ogólnie nie polecam.
Jak ja byłem to się pytali czy mam ubezpieczenie, bo nie chcą opłacać także ten :) O prywatnym pakiecie medycznym to chyba raczej zapomnij :)
12 h w wysokich temperaturach, 2 tys wyplaty i ogolnie ciezka praca. Za taka kase mozna znalesc lepsza obcje
Jak się pracuje w Brüggen Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Brüggen Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 22.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Brüggen Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!