Delphi Poland S.A.
2 254 6 1

Opinie o Delphi Poland S.A.

anonim

(usunięte przez administratora)

kasia

a kto to?

Mąż
@kasia 07.05.2018 23:12

Gosciu który rozwala małżenstwa

Kasia
@Mąż 10.05.2018 09:20

Moze jak to takie wazne to podasz chociaz imie bo nic ludzie z tego nie rozumieja

Mąż
@Kasia 10.05.2018 09:44

Większosc kobiet wie o kogo chodzi.

Nieznajomy
@Kasia 10.05.2018 09:44

Jarek Wyród, pracuje na cięciu..... Babiarz to mało powiedziane

Mąż
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Babiarz to mało powiedziane to co jeszcze?

Nic
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

CZEMU OSKARZACIE CHLOPAKA

Koleżanka

Dajcie sobie spokój nikt nikogo nie zmusza do znajomości z nim

Koleżanka
@Nic 16.05.2018 08:42

Bo żal im du..... ściska

Koleżanka
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Skoro tak odważnie publicznie podajesz kogos imię i nazwisko oskarżając go to dlaczego twoj nick brzmi " nieznajomy" gdzie się podziała twoja odwaga nieznajomy

Ccc

Zadziwia mnie fakt jakim trzeba byc nudnym i smutnym człowiekiem oraz miec tak beznadziejne zycie ze jedyne co moze cieszyć i dać odrobine rozrywki to obrażanie ludzi i wymienianie ich z nazwiska . Jakiez ty musisz miec smutne zycie , tracisz swoją energię na takie rzeczy ... Czyżby zazdrość ?????

Zzz
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Chyba trzeba nie mieć jaj żeby facet wypowiadał się i upubliczniał czyjeś dane podpisując się "Nieznajomy". A może nie jesteś "Nieznajomym" tylko zazdrosną/zranioną "Nieznajomą"? Łatwo się ocenia - mentalność ludzi pracujących w Delphi/Aptiv. Radzę posprzątać swoje "podwórko" a później zerknąć ewentualnie na czyjeś.

Bbt

Drogi Mężu , pomyślałbym o tym na twoim miejscu o tym ze w sieci nikt nie jest anonimowy , takie rzeczy jezeli sie ktos postara wyjdą na jaw ???? Nie wiem co ci daje opowiadanie takich rzeczy ale polecam zając sie własnym życiem , moze brak pasji ? Stad ta chęć obrażania innych ? Moze beznadziejna praca a byc moze kiepski związek ?????? Przedstawiasz dla mnie poziom DNO bo trzeba byc totalnym bezmozgiem zeby pisac o kimś używając jego nazwiska podczas gdy twoje zycie jest zapewne bardziej ciekawsze i mam nadzieje ze znajdzie sie kiedys ktos kto zrobi ci cos podobnego ???? Moze wtedy poczujesz empatię(sprawdź w Google ) i poczujesz sie jak osoba ktora tak zawzięcie tutaj starasz sie zniszczyć :) tylko ze Mądry człowiek sie nie przejmie głupim gadaniem kogos kto ma siano zamiast mózgu :) życzę ci zeby karma cie jak najszybciej dopadła

Koleżanka
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Wiecie co, zabawne to jest :) bo jeśli wypowiada się tutaj (pod nickiem) jakaś kobieta to sorki ale nikt was nie zmusza do znajomości z Nim a co do mężczyzn to moi panowie zapewnijcie swoim kobietom bardziej rozrywkowe i emocjonujące życie to nie będą musiały szukać u kogos innego ;) Nie będziecie się musieli wówczas użalać i oczerniać kogoś publucznie :) :D Bo jeśli chodzi o moje zdanie to wasze zachowanie jest żałosne :( i świadczy o waszej ułomności i niezaradności seksualnej :D :(

iza638
@Koleżanka 16.05.2018 18:50

swiete słowa!! zapewne komus cos nie poszło skoro takie rzecz wypisuje na kogos bardzo w porządku :) niestety los nie jest sprawiedliwy i obrywa się takim ludziom ...

odys858

uważamy , uważamy :) znam go dość dobrze i az mi się słabo robi jak czytam tak idiotyczne i bezsensowne komentarze ... wstyd mi ze możesz się MEZU nazywać człowiekiem , popatrz dziewczyno lub chłopcze na swoje zycie i się zastanow po co ci plucie tym jadem , czyzby jakies korzyści ? watpie . Ogarnij się marny człowieku i zacznij zyc swoim zyciem :)

Życzliwa
@iza638 16.05.2018 19:24

Niestety właśnie takim ludziom, którzy są w porządku obrywa się najbardziej. Widocznie KTOŚ myśli że takim oczernianiem osiągnie korzyści ale niestety nie tędy droga. Mężczyźni - skoro tak wam to ciąży pilnujcie bardziej swoich kobiet (chociaż co z zaufaniem?) i dajcie im to czegokolwiek potrzebują. A nie szukajcie winy we wszystkich wokół tylko nie w sobie. Zazdrość? Możliwe. Kobiety - mi jako jednej z Was wstyd czasami za takie prowokacyjne zachowania i konspiracje. Radzę pilnować swojego podwórka i uporządkować je jak należy. To zdecydowanie pomaga bo nie wyżywacie się wtedy na niewinnych.

miro

jan widz...?...potwierdx i to szybko ?????

Muszelka
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Nieznajomy nie Wiem czy wiesz ale w Polsce jest coś takiego jak ochrona danych osobowych i pisanie kogoś danych jest karalne A nikt w Internecie nie jest anonimowy wystarczy kod IP.A głupie nieuzasadnione PLOTKI mogą komuś życie zniszczyć zastanowileś/łaś pomysł następnym razem idiotko/idioto I pukni się w głowę zanim kogoś ogarniasz popatrz swoje podwórko !!!!!

Kumpel
@Muszelka 23.05.2018 12:50

Witam on wcale taki nie jest jak tu wypisujecie te bzdury o nim znam go od dawna .Muszelka ma racje niech kazdy patrzy swojego zycia

Życzliwa
@Kumpel 23.05.2018 18:08

Otóż to. Już wcześniej to pisałam. Pilnować swojego podwórka i tam najpierw "posprzątać" i zająć sie swoimi sprawami. Mężem. Żoną. Dziećmi. Może jakieś hobby? Zdecydowanie pomaga i rozładowywuje frustrację. Zwłaszcza związaną z zazdrością :) a co do anonimowości. Jedno kliknięcie i wiemy kto kim jest.

AS
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

???

Bb
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Miałam do czynienia z tym panem odradzam każdej kobiecie która zna swoją wartość i ma szacunek do samej siebie xd skrzywdzi każda

Aneta
@Bb 08.12.2018 14:40

Zgodzę się I ten gościu wypisuje z fc mesengera ins do wszystkich dziewczyn będzie zaraz sławny na Zywcu on ma coś z glowa

zywczanka

prosze o wiecej informacji o logistyce ztn zaopotrzeniu? jak wyglada tam praca?

zywczanka

Prosze o opinie na temat pracy w logistyce. Jakie są zarobki? czy pracuje sie z nadgodzinach? jak wspolpracownicy i kkierownictwo?

Adam żywczan
@zywczanka 06.12.2018 21:07

Pracy w tym zakładzie nie poleciłbym największemu wrogowi, pracują tam jeszcze osoby z niskim intelektem, brak perspektyw, totalny (usunięte przez administratora) nie zakład pracy... Polecam zakłady w Bielsku na święta mam dodatkowo 2 tyś zł premii ????

Pracownik
@Adam żywczan 07.12.2018 09:00

Praca w tym zakładzie to istny cyrk.Im dłużej to obserwuje to jestem bardziej zniesmaczony.Niby kryzys a bordowe fartuszki podpieraja biurka.Mechanicy chodza i nic nie robia a durne prace wykonuja na nadgodzinach , na utrzymanie całej tej bandy zakład ma pieniądze.Nie wiem ze kierownictwo tego nie widzi gdzie wymykaja sie pieniądze.

Obserwator
@Pracownik 07.12.2018 11:58

Z tymi mechanikami to nie całkiem prawda bo na palcach można policzyć tych którzy nie mają nic wspólnego z prywata

luk

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: dno

Dno
@luk 03.12.2018 21:07

Ma Ci zrobić dno? xD

Adam

W jakiej wysokości bony na święta? W pakiecie świeczka? Wie ktoś coś?

sw. Mikolaj
@Adam 21.11.2018 14:44

Słyszałem ,że świeczki dają zależnie od stażu do 3 lat 1 świeczka od 3 lat 2 a powyżej 5 3 świeczki i dzwoneczek.

Adam
@sw. Mikolaj 21.11.2018 17:59

Bardzo śmieszne ????jak nie masz nic mądrego do napisania to się nie wysilaj zresztą jaki Mikołaj takie prezenty! Trzymaj się ciepło

Ktoś
@Adam 21.11.2018 18:30

W tym roku ma być o 300 zł więcej do bonów niż w roku poprzednim i do tego jakiś świeczka ???? ????

Pracownik
@Adam 21.11.2018 14:44

Jeszcze raz pytam na jaką cholerę potrzebne nam są te świeczki.Ludzie chca godnych świąt a co za tym idzie pieniędzy a nie jakiś głupot.

Klasyk
@Pracownik 23.11.2018 17:56

Pracownik dla takich ludzi jak ty powinno się nic nie dawać więcej bo co by nie było to i tak źle jak ci się nie podobają świeczki to weź stan w sobotę na targu i ktoś od ciebie napewno kipi i będziesz miał pieniazki jak taki biedny jesteś

Broszka
@Pracownik 23.11.2018 17:56

Taki miły dodatek dla pracowników od firmy ,jak ci się nie podoba to nie bierz.

Pracownik
@Klasyk 23.11.2018 19:55

Chodzi o to że chełpią się tym ,że świeczka warta 100 zł.Beczka śmiechy.Znowu ktoś na tym zarobi.

Beka śniechu
@Pracownik 23.11.2018 17:56

Popieram te świeczki to jakaś beka śmiechu tak marnotrawić pieniądze a niedawno nie było na podwyżki trzeba było strajkować nobel się należy dla tego geniusza co to wymyślił i nagroda 1000 świeczek????

Ktoś
@Broszka 23.11.2018 20:10

Świeczek jednak nie będzie za to podnieśli bony o 50 zł czyli w sumie bony wyniosą 400 zł więcej niż w roku poprzednim ????

Pracownik

Ja pracuje już 2 lata i 9 miesięcy i nie narzekam, początki były ciężkie ale teraz dobrze się pracuje i pensji też jestem w miarę zadowolony. Od stycznia ma być jeszcze podwyżka takze nie będzie źle. Mogli by jeszcze zamiat festynów i dofinansowań do wczasów wprowadzić "wczasy pod gruszą" i na święta podnieść troszke premię swiateczna.

Ukrainiec
@Pracownik 25.09.2018 23:02

Oczywistą rzeczą jest, że przy braku jakichkolwiek innych perspektyw zawodowych większość byłaby zadowolona. 2100-2200 zl netto taka pensja po 3 latach orki w tym zakladzie to jest kpina. Czasem jest troszke lepiej jesli miesiac jest dluzszy lub jesli robi sie nadgodziny.

gęgacz
@Ukrainiec 29.09.2018 18:58

Jak sie przyjmowalem 13lat temu zaczynałem od 4.20 brutto na godzine. Teraz gówniarz przychodzi zarabia 400 zl mniej ode mnie i ma czelność narzekać , nie chce ci sie robic ,to do domu. Chcesz lepszej roboty, szukaj jej gdzie inndziej i tyle

Tomo

Witam nie polecam pracy na skodzie u pani(usunięte przez administratora). Dramat

Americano - pseudo po tacie
@Tomo 06.10.2018 03:45

A co się tam dzieje?

Ukraina
@Tomo 06.10.2018 03:45

One wszystkie są takie same.Gdyby nie ten zakład to chyba krowy by pasły.A tak moga ludzmi pomiatać.

Pracownik
@Ukraina 09.10.2018 23:34

Bordowe fartuchy powinny pracowac 4 godz.Mniej by papierosów wypaliły , kaw wypiły mniej bylo by plotek i zapracowaly by uczciwie na swoje pensje.

Adam

KTOŚ dzieki za info pozdrawiam

Ktoś
@Adam 22.11.2018 07:26

Spoko ???? jednak bonów będzie nie o 300 a o 350 zł więcej niż w roku poprzednim ????

zainteresowany

Witam, co prawda na starcie przeczytac tyle zlych opini powinno odstraszyc mimo tego nieustraszony chcialem zapytac o pare podstawowych informacji i bylbym naprawde wdzieczny jezeli ktos poswiecilby troche swojego czasu i na nie odpowiedzial. Przyjmuja teraz do pracy i jezeli tak jak to wyglada? CV ma sie rozumiec potem kontakt i rozmowa? Wynagrodzenie na start ile mniej wiecej wynosi? Czy ktos zdolny ma szanse wspiac sie wyzej niz na produkcje? Ostatnie pytanie. Jak to jest z godzinami pracy, 8 godzin to norma czy raczej przymusowe 12? Interesuje mnie tez czy trzeba przychodzic w weekendy. Bardzo dziekuje za kazda odpowiedz, pozdrawiam:)

Tutti Frutti Italiano
@zainteresowany 03.09.2018 07:53

Przyjmują. Dzwonisz, składasz CV - rozmowa, szkolenie i na halę. Pierwsze 3 miesiące minimalna krajowa, potem ~2000 zł netto (zależy gdzie trafisz i jaką będziesz miał premię wydajność/jakość). Jak przychodzisz z wykształceniem podstawowym, bez znajomości angielskiego, bez doświadczenia itd. to nie. No chyba, że masz tam jakiś znajomych którzy Cię wcisną np. do kontroli jakości. 8 godzin. W soboty zazwyczaj pierwsza zmiana pracuje nadliczbowo i to też wszystko zależy od linii i zamówień, czasem zdarzy się i nocka w niedzielę, a przy nowych uruchomieniach i dwunastki.

Szymon
@Tutti Frutti Italiano 03.09.2018 18:03

Witam też mam zamiar złożyć tam papiery.Kiedyś kilka osób z mojego sąsiedztwa tam pracowało.Ale nie które osoby albo się zwolniły z różnych przyczyn albo jak były zwolnienia to ich zwolniono.Mam jeszcze jedno pytanko.Jeżeli już popracuję powiedzmy z rok.Robiłem podobną robotę w jednym z zakładów na terenie Żywca z podobnym profilem produkcji .To czy jest szansa dojść do jakiejś większej kasy.Nie mówię tu o kokosach ale chociażby o 3tyś.Czy jakiś dojazd z okolic Międzybrodzia jest

Tutti Frutti Italiano
@Szymon 07.09.2018 17:13

Po prawie czterech latach mam ~2500 zł netto. O trzech tysiącach to sobie można pomarzyć na produkcji. No chyba, że z bonami i dwoma nadliczbówkami. Dojazdy z kierunków: Lipowa, Ostre, Twardorzeczka, Leśna, Żywiec, Pewel Mała, Koszarawa, Przyborów, Mutne, Świnna, Stryszawa, Lachowice, Kurów, Hucisko, Pewel Wielka, Sopotnia Mała, Sopotnia Wielka, Przyłęków, Pewel Ślemeńska, Rycerka, Sól, Rajcza, Milówka, Cisiec, Węgierska Górka, Przybędza, Radziechowy, Gilowice, Łękawica, Moszczanica, Korbielów, Krzyżowa, Trzebinia, Bystra, Brzuśnik, Juszczyna

Mała
@zainteresowany 03.09.2018 07:53

Na początek przez 3 miesiące ok 1600 później może jakieś 1800 normalnie 8 godz a weekendy zazwyczaj wolne czasem może się zdarzyć 1 zm nadliczbowa bardzo rzadko druga zresztą wszystko zależy na jaki obszar trafisz .wspiąć się wyżej hmmm zależy bo pierwszeństwo mają ci po znajomościach więc jeżeli bd potrzeba może ci się to udać bo ich ciągle biurowców mało np jest technolog asystent technologa i jeszcze mało więc trzeba dobrać kolejnego tak samo jest z liderami nie dość że nic nie robią nie interesują się niczym ani produkcja ani wyrobieniem normy tylko plotkami to jeszcze mają swoich asystentów piesków którzy wykonują za nich robotę. A co do 12 godz to tylko robią pracownicy z Ukrainy tylko pytanie jak długo tak uciągnąć.

normalny
@Tutti Frutti Italiano 08.09.2018 17:40

a to ciekawe ja mam co miesiac 3tys na produkcji ostatnio nawet 3700 z 3 nadliczbowkami pracuje 12 lat

Kamila

Witam mam pytanie jak można zapisać się do związków zawodowych..... Bo pracuje na karuzeli i nie mam czasu biegać po biurach nawet nie wiem gdzie jest biuro zwiazkowe

Retoryczny
@Kamila 04.11.2018 20:52

To po co Ci te związki jak nawet nie masz czasu tam biegać?

Wiola

Witam czy dojeżdża ktoś z Milówki i będzie miał miejsce? Są w ogóle jakieś zakładowe autobusy z Milówki bezpośrednio do zakładu?

123
@Wiola 07.11.2018 11:57

Dojeżdżamy, mamy miejsca. W tym tygodniu mamy 2 zmiane

zainteresowana zatrudnieniem
@123 07.11.2018 13:15

Witam, czy posiadacie jakieś informacje o transporcie pracowniczym, czy jest jakiś bus/ autobus z okolicy Koszarawy ?

rok
@zainteresowana zatrudnieniem 08.11.2018 12:03

helikopter ląduje w Przyborowie o 5 może jak upytos zbierze i ciebie

Al Pacino

Ci, którzy pracowali tam od 2016 roku (na umowie pod zakładem) maja taka sama stawkę w 2019 roku jak Ci, którzy zatrudnili sie rok później itd. nie mówiąc już o tych którzy pracowali pod agencja pracy tymczasowej, wg. mnie w 2019 powinniśmy zmobilizować się i żądać kolejnej podwyżki pod rygorem zwolnienia się, bo to nie jest w żaden sposób sprawiedliwe.

Mi się należy bo tak
@Al Pacino 28.10.2018 13:26

To się zwolnij xD Tak to jest jak się coś podpisuje bez uprzedniego przeczytania. Mam nadzieje, że rachunki też tak roszczeniowo płacisz - co roku więcej za np. kredyt czy internet bo przecież im też się należy. Co nie? Umowa to umowa. Nie podobają się pieniążki? To nikt Cię nie zmusza do pracy, oddajesz zabawki i za bramę. Życzę powodzenia. Się znalazł sprawiedliwy, nie mogę hahaha...

Jamtram

Witam, jak wygląda praca w oddziale w Żywcu? Słyszałem, że są tam montowane wiązki do samochodów elektrycznych, jak wygląda praca przy tym? Warto czy lepiej sobie darować?

Mala
@Jamtram 29.09.2018 20:08

Robota dosyc ciezka ale nawet spoko tylko te normy chyba wyliczone na 12 godz ale to tak jest jak dama z produkcji dostala sie do biura przez lozko

Lota

Podobno szykują się duże zwolnienia w Aptiv ktoś coś słyszał?

Mlody

Witam jak wybory w SIERPIEN80?

Kalamaga
@Mlody 15.10.2018 15:11

Witam wybory na prezydenta związku zawodowego SIERPIEN80 zostaną wyłonienie w 2 turze z powodu dużego zainteresowania Związkiem i ich członkami (na wybory przyszło 12 osób ) silny i zwarty do działania sztab postanowił poczekać na większą ilość członków.... Podobno mają zagwarantowane że na 2 ture kandydaci mają zapewnić autobusy które będę dowozić wyborców....Brawo SIERPIEN80 najważniejszy jest Silny związek i mieć ludzi za sobą ;););)

Kazimiera
@Kalamaga 16.10.2018 18:56

Moim zdaniem ten związek już się sam rozwiązał albo zostanie rozwiązany wstyd. Co chcieliście pokazać jak szybko i bez wyborów być chronionym na zakładzie nie robiąc przy tym nic tylko składki zbierać myślicie że ludzi zadowolicie nieróbstwem najezdzaliscie na solidarność że nic nie robią a wy co przez te 8 msc zrobiliście wywiesiliscie kartkę o mobingu na tyle was stać gdzie wasza rozszczekana gębą.... Agnieszka z Jozkiem może byście wkoncu pokazali ta wasza władze tyle mieliście zrobić a jak na razie okleiliscie biuro żeby ludzie nie widzieli co robicie i chodzili po zakładzie i mówili że was mało żenada Józek nawet na wyborach nie był a tak strasznie chciał żadzic pokazywać wytykać co jest nie tak a nawet papieru do ubikacji nie umie zalatwic a jak coś nie idzie po jego myśli to uciekać ... Większego imb...a i prostaka nie widziałem na zakładzie sipowiec dno związkowiec jeszcze wieksze..... Agnieszka jak nic nie umiała załatwić jak była sipowiec to teraz widzę że wyciągnęła z tego wnioski i to samo robi w sierpniu bo to wychodzi jej najlepiej nawet biedaczek się rozchorował z tego wszystkiego Pozdrawiam i prosze nie znizajcie się do poziomu niższego niż teraz jestescie

Kasia
@Kazimiera 22.10.2018 22:51

Sierpień. 80 pierwsze musi znaleźć sobie człowieka żeby tym kierował bo(usunięte przez administratora)nie wspomnę nic nie osiagna..... Po co w ogóle te składki od ludzi wyludzacie miejcie chociaż trochę honoru i powiedzcie że wasza kariera związkowa właśnie się skończyła no ani członkowie poprzedniego związku ani dyktatorzy tego nic nie wnosicie do zakładu tylko tyle że ludzie na was płacą a wy macie za to ochronkę

Nicol

Moje sugestie dla Delphi Poland S.A.: Bony świąteczne powinny być wypłacane osobnym przelewem,a nie tak jak do tej pory doliczane do wynagrodzenia miesięcznego.

Pracownik

Szkoda słów na temat tego zakładu ludzi traktują jak śmiecie

Ciekawski

Wielki był szum o bum o,, sierpniu,, cisza... A może coś zrobili??? ????

SIERPIEN 80
@Ciekawski 23.09.2018 15:31

Ludzie dajcie już spokój sierpniowi ludzie się starają robią dużo dla ludzi wylewają ostatnie krople potu żeby w zakładzie było jak najlepiej.... Rozwiązują każdy problem z którym ludzie przychodzą wychodzą z różnymi inicjatywa mi dla ludzi nie widzicie tego..... Plan na przyszły rok podobno jest załatwienie podwyżki bo w tym roku się nie wyrobią tyle ma organizacja pracy nawet czasu nie mają żeby sobie zrobić 5 minut przerwy jak siedzą w biurze ale obiecują że podwyżkę w 2019 roku będzie i to nie ta marna złotówka tylko oni doloza 5 zł ..... Szanujmy ich pracę i nie przeszkadzajmy w dozeniu do lepszego życia w naszym zakładzie...... PS a kto jest przewodniczącym ;)

Aptive
@SIERPIEN 80 24.09.2018 21:17

Wyczuwam tutaj jakaś ironie ;);)

sierpien
@SIERPIEN 80 24.09.2018 21:17

no i nasi koledzy z zwiazkowej rady sadowniczej"sierpien 80" powoli zaczynaja sie wybierac juz w przyszlym tygodniu wybory do samorzadu ktory ma wstrzasnac zakladem ... az sie boje od czego beda zaczynac swoje dzialania zwiazkowe... bo widze ze biuro juz okleili tak zeby nikt nie widzial ich tajnych narad

Kasia

Witam mam pytanie czy szkolenia u was w zakładzie jak podejmujesz pracę są płatne? czy trzeba się przygotować że się chodzi przez te dni na wolontariat?

Byly pracownik
@Kasia 08.07.2018 17:17

Płatne.

Kasia
@Byly pracownik 09.07.2018 09:04

Dziękuje

Majki
@Kasia 08.07.2018 17:17

Trzy dni szkolenie nie płatne mowa o 2016 roku nie wszyscy kończą.

Karolina

@Jolanta, czy jesteś aktualnie zatrudniona w firmie Delphi Poland? Czy oprócz wspomnianego przez Ciebie wynagrodzenia, pracownicy mogą liczyć na pozapłacowe benefity? Czy w firmie praktykuje się udzielanie pakietów socjalnych dla osób zatrudnionych? Czy pracodawca docenia Was?

AP
@Karolina 22.07.2018 22:19

Docenia

Tamta
@Karolina 22.07.2018 22:19

Czy nazwanie mnie pasożytem przez dyrektora to oznaka tego że mnie docenia?

Xxx
@Tamta 22.08.2018 10:39

Tak docenia i to bardzo nie szanuja nas mają za nic ja tylko czekam aż nastana takie dni że naprawdę nie bd miał kto robić młodzi mają gdzieś taka robotę Ukraińcy też nie bd tak robić bo już pokazali właśnie starsi pracownicy są na wykończeniu i wtedy zejdą te pasożyty z góry i pokażą na co ich stać te normy które wyliczyli na 8 godz ciekawe czy zrobią w ciągu 12 godz . Wtedy nazywanie ich pasożytami bd jak najbardziej na miejscu

Baca
@Karolina 22.07.2018 22:19

Powiedzcie mi co produkuje APTIV w Jelesni ? Tylko wiazki czy cos jeszcze? Dla jakich samochodow jest produkcja ?

realista

Odnośnie wcześniejszych toksycznych komentarzy, trzeba było nie rzucać kamieniami w szkołę. Wypisujecie, że kierownicy nic nie robią i zarabiają za dużo. Kierownikiem nie zostaje osoba z wykształceniem podstawowym jak połowa produkcji w Aptiv, która chce zarabiać tyle samo bo przecież tak ciężko pracuje. Praca umysłowa potrafi byc równie wymagająca, jeżeli nie bardziej. Tutaj się ukazuje zazdrość i brak ambicji.

Czerwony
@realista 30.08.2018 13:10

Na szczęście przez brak hołoty do tej jakże przyjemnej i dobrze wynagradzanej pracy odbywającej się oczywiście w miłej, kulturalnej atmosferze ci niesamowici, genialni i ponadprzeciętnie inteligentni kierownicy zaczęli się trochę ograniczać z pomiataniem ludźmi. Nie słychać już upomnień o okulary ochronne, fartuchy czy buty robocze, nie straszą zwolnieniami i brakiem premii, ba nawet już nikt głośno nie mówi, że nikt nikogo tu na siłę nie trzyma - nie podoba się to za bramę. O ewentualnym "wykruszaniu" się operatorów też nie słychać. Sami sobie to zrobili, teraz nie mogą się z Ukraińcami uporać. A trzeba było po prostu zachowywać się po ludzku, a nie jak wielcy Panowie, królowie i władcy. Zakład mógł mieć nadal tysiące polskich pracowników, stałe, zgrane ekipy które produkowały by ilość i jakość, a Aptiv miałby dobrą opinię - to nie, jak widać zasoby ludzkie nie są nieograniczone i niestety dość krnąbrne przynajmniej w dzisiejszych czasach. Ale żeby tego tak wykształcone osoby nie wiedziały... Ja im niczego nie zazdroszczę. Niemniej jednak na takim stanowisku wypadałoby zachowywać trochę ogłady. Pozdrawiam.

Zażenowany
@Czerwony 31.08.2018 12:56

Niech się wkońcu liderki wezmą do roboty a nie pomiatać ludźmi po stanowiskach

Realista 2
@realista 30.08.2018 13:10

A Ty Realisto jakie to studia skończyłeś?pełno takich po tych pseudo studiach w biurach siedzi.Pewnie jakieś płatne na ATH:))

benio
@realista 30.08.2018 13:10

Widać twoje wykształcenie po tym co piszesz pewnie za prośiaka a gdyby nie ludzie z produkcj Widać twoje wykształcenie po tym co piszesz pewnie twoi starzy mają spore gospodarstwo a ludzie z produkcji zapieprzają na twoją wypłate a nie ty na ich warto sie zastanowić

Ala
@Zażenowany 31.08.2018 19:59

Te czerwone panie to pozjadaly wszystkie rozumy myślą że nie wiadomo kim są a mało tego że nic nie robią poza uprzykrzaniem roboty to jeszcze asystentów potrzebuja

Ala
@Realista 2 31.08.2018 20:02

Realista pewnie wyższą szkołę w sporyszu jak większość tej choloty w biurze

Ambrozy

Hmmm przyjęli Ukraińców iiii inic norma powiększona 60% Ukraińców się zwolniło. A my musimy na dużej prędkości karuzeli dzielić się stanowiskami Nie polecam

Adam

Ja z tego zakładu zwolniłem się rok temu, teraz pracuje w Bielsku i mam się wiele lepiej.

Megan

Witam, jak wygląda dojazd do zakładu pracy na odcinku Łękawica - Delphi? Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź

Karolina

@AP, może rozwiniesz swoją wypowiedź? W jaki sposób firma Delphi Poland docenia swoich pracowników? Czy poprzez udzielanie premii? A może oferowane są Wam pozapłacowe benefity? Zachęcam Ciebie do odpowiedzi na powyższe pytania.

Tamta
@Karolina 31.07.2018 20:41

Czy nazwanie mnie pasożytem przez dyrektora to oznaka tego że mnie docenia?

Karolina

@MAGDA, Twoja wypowiedź nie ma nic wspólnego z głównym tematem forum. Wątek ma na celu dzielenie się opiniami na temat tego, jakim pracodawcą jest Delphi Poland. Zatem, jeżeli posiadasz jakieś doświadczenia związane z pracą w tym miejscu, to zachęcam Ciebie do podzielenia się nimi. Ponad to, chciałabym Ciebie upomnienieć, że na forum obowiązuje przestrzeganie regulaminu. Twoja wypowiedź go łamie, gdyż w niej obrażasz inną osobę.

Tamta
@Karolina 14.08.2018 12:20

Czy nazwanie mnie pasożytem przez dyrektora to oznaka tego że mnie docenia?

Хенде Хох

Meh, nie ma tak źle. Z wyrównaniem od marca to już prawie średnia krajowa netto z 2013 roku wyszła, polecam i pozdrawiam Fiotr Pronczewski xD

Hahaha
@Хенде Хох 23.07.2018 03:32

Muszę Cię poznać, kuzwa!

Zainteresowany

Witam chce rozpoczac prace w Delphi powie ktos jak wyglada tam praca a dokladniej wspolpraca z ludzmi oraz jakie sa zarobki?

Lepiej nie
@Zainteresowany 20.08.2018 20:47

Panie idź Pan gdziendziej, potwierdzone info

Kevin

Co za świrr wymyślił przyjęcie uk do zakładu becza płaczą. Wychodzą 20-30najwcześniej z lini .

SuchyBlat
@Kevin 17.08.2018 13:51

Żeby zachować starą zasadę - jak się nie podoba to za bramę, dziesięciu jest na twoje miejsce.

MAGDA

RUDZIELEC FAŁSZYWY TAKIE SĄ NAJGORSZE ....

Zostaw opinię o Delphi Poland S.A. - Jeleśnia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delphi Poland S.A.