Delphi Poland S.A.
2 261 907 5 1

Opinie o Delphi Poland S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Linia
 Opinia

Komu zgłosić znecanie psychiczne? Kto może pomóc to co się dzieje na lini to koszmar

Pomocna?
TakNie
Ala
 Opinia
@Linia 25.06.2019 12:00

Dyrektorowi zakładu

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@Linia 25.06.2019 12:00

Daj znać jakoś jak można cię zlokalizować na hali i postaramy ci się pomoc

Pomocna?
TakNie
Kurbojleros120
 Opinia

Waszej firmie są jest tam charówa ?

Pomocna?
Tak2Nie
2
Team
 Opinia
@Kurbojleros120 18.06.2019 19:59

To jest prawdziwy (usunięte przez administratora).Zero szacunku dla pracownika.Kierownictwu i bordowym fartuszkom tylko po karabine dac.Jakim trzeba byc człowiekiem zeby tak pomiatac pracownikiem.

Pomocna?
Tak1Nie
Rysiu
 Opinia

Ktoś obecnie ma pierwszą zmianę (10.06.2019) i ma wolne miejsce w aucie, nie labuje? Chętnie się zabiorę na czas nieokreślony, pracownik z Volvo Trucka

Pomocna?
TakNie
Ania
 Opinia

Ja w tym tygodniu też przechodzę do Sierpnia 80, na naszej linii mówią na nich niezłomni ruch wyzwoleczy. Pozdrawiam Śierpień 80 i potempiam szykanowanie działaczy.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechanik z zawodu
 Opinia
@Ania 03.03.2019 17:12

A może ktoś napisze co takiego sierpien zrobił jako związek dla ludzi.... Piszecie tak że nic ludzie z tego nie wiedzą tak samo jak działacie

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ania 03.03.2019 17:12

Jacek przestań już pisać te głupoty. I tak już się nikt nie nabierze.

Pomocna?
TakNie
Mała
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mechanik z zawodu 03.03.2019 17:18

A pokażcie co zrobiła solidarność dla nas pozbawiła nas wszystkich przywilejów począwszy od ekwiwalentu BHP premię za obecność premii półrocznej wszystko co nam się należało dodatkowo nie mamy nic a o podwyżkę też się nie starają

Pomocna?
TakNie
Majk
 Opinia
@Mała 10.05.2019 13:22

Koleżanko albo tutaj pracujesz tydzień no może dwa i ktoś ci nagadała Bóg wie co po pierwsze ekwiwalent jak może być w zakładzie jak mamy firmę która pierze ubrania zapytaj się kolegów czy jakby premia nie została dodana do stawki czy teraz byś ja dostała jak są takie spadki produkcji a podwyżka??????nie miałaś podwyżki od stycznia ? Ja tez czekam kiedy sierpień wkoncu załatwi to 3 zł do stawki bo też by się mi przydała ;);)

Pomocna?
Tak1Nie3
Ursus
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mechanik z zawodu 03.03.2019 17:18

A co takiego zrobili lub robią przywódcy zwiazków Solidarność ....poplecznicy BB ??

Pomocna?
Tak1Nie
Mala
 Opinia
@Majk 12.05.2019 20:37

To czekaj sobie na te 3 zł może za 5 lat się doczekasz a co potrzebna jakaś firma ci do prania kiedyś samemu się prało i nikomu z głowy korona nie spadła .

Pomocna?
Tak1Nie
Karina
 Opinia

Witam mam pytanie Jaki jest stosunek procentowy pracowników produkcyjnych do biurowych ?Bo byłam tam ostatnio u Was w zakładzie to macie tam chyba straszna biurokrację

Pomocna?
Tak2Nie2
Ursus
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Karina 11.04.2019 13:43

A ja byłem ostatnio w twoim i stwierdziłem przerost głupoty nad mądrymi

Pomocna?
TakNie
Lena
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Słyszał ktoś o planowanych zwolnieniach.

Pomocna?
TakNie2
Mamba
 Opinia

Minął rok jak założył się nowy związek w zakładzie , miał trzęść zakładem a trzęsie portkami , chciałabym wreszcie zobaczyć na tablicy jakieś porozumienie podpisane z dyrekcją aby przyciągneli do siebie ludzi , a nie ciągle żerują na solidarności to czerwone ogłoszenie żenada :)

Pomocna?
Tak2Nie3
A kuna matata
 Opinia
@Mamba 29.04.2019 21:39

Ludzie dajcie spokój temu związkowi przecież oni chcą dużo dla ludzi złego i dobrego tylko nie maga działać pełną parą ponieważ mają mało członków w związku i mają ręce związane...;) tylko ciekawe czy jak tych czlonkow nie nazbiera przez następne & lat to przez ten czas nic nie będą robić bo nie mogą ? Jedyne co przez ten rok zrobili dobrego to to że dali 150 zł na święta Bożego narodzenia to był wielki plus ;)

Pomocna?
TakNie3
Kasia
 Opinia

Witam mam pytanie ????czy są przyjęcia na Lesnianke? I jak wygląda kwestia postoju?

Pomocna?
Tak2Nie1
Kasia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pora panowie i panie zacząć wypisywać się z tego kompromitującego się związku jak to można związkiem nazwać obiecanki na całej hali ile można słuchac bredni żeby tylko sobie znaleźć ludzi żeby na stołku zasiąść a z tego co widać to przewodniczący chodzi na magazyn do kolegów a na zakładzie go nie widać no chyba że na swojej zmianie chociaż ale gdzie wogole widać ich działanie karty medyczne dla osób myślący to naciąganie pieniędzy jak ktoś się w nie wgłębi a jeszcze za nie płacić 35,65zl to chyba kpina tak pracują dla całej załogi no ale ludzia może słońcu ściągną klapki z oczu i zobaczą realistycznie na to wszystko pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jedno z miliona kółek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kasia 27.03.2019 21:08

W takim wypadku ten najlepszy, jedyny, prawdziwy i niezastąpiony związek zawodowy ma pełne pole do popisu odnośnie podwyżek i benefitów do pracowników w tym roku. Czy znowu trzeba będzie czekać 20 lat na dodatkowe parę złotych do stawki? A może tym razem wliczą premię wydajność/jakość do stawki i nazwą to podwyżką? Solidarni dla siebie i dla swoich ; )

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zakład c
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Co znowu dobrego ten nasz ukochany sierpień wymyślił dla ludzi dobrego mieli załatwić nam podwyżkę w tym roku a on proboje nas załatwić dodatkowe koszty związane z jakąś dziwną karta to jest pomoc dla pracowników to jest to co nam obiecywali że będą walczyć żeby się nam żyło lepiej? Mówili na solidarność że oni wszystko przej..ali że oni muszą teraz to odkręcić a co zrobiliście z socjalnym ? To co było zaproponowane przez solidarność podpisaliście a mieliście robić takie zmiany z tym funduszem.Ateraz chcecie naciągać na kosztu pracowników z jakąś opieka medyczna to jest kpina gdzie te wszystkie obietnice złożone na naszym zakładzie w Żywcu przez te ostatnie miesiące

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kobieta
 Opinia
@Zakład c 22.03.2019 23:11

Nie tylko na C zakładzie obiecują a efektów niema może by ktoś wyszedlby z założenia z sierpnia na hale i powiedział jak jest na prawdę a nie kręcić i kręcić bo na a zakładzie te całe karty też nam się nie podobają bo to nie jest zrobione dla ludzi żeby im pomóc tylko żeby ich oskubać z wypłaty z pary złotych taka jest prawda

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kobieta
 Opinia
@Kobieta 24.03.2019 20:14

Sierpień pokaszcie jaja w końcu jak wogole je macie

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Basia
 Opinia

Witam! Mam pytanie czy nie znalazł ktoś może w środkowej szatni pierścionka we wtorek, lub w środę? Bardzo ważny dla mnie jest. Dla znalazcy oczywiście nagroda pieniężna. Bardzo prosze popytajcie koleżanek.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Ja już zapisałam się do Śierpień 80 i zachęcam wszystkich. Pamiętamy też jak wywalczyli nam w tamtym roku w dziwnym strajku podwyżkę 1 zł a ile średnio wzrosły wynagrodzenia w innych zakładach 3,4.

Pomocna?
Tak5Nie4
Mechanik z zawodu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Magda 03.03.2019 16:29

Podobno sierpień 80 ma załatwić 3zlote do stawki ale nam się teraz będzie żyło ;) tylko najpierw muszą mieć odwagę żeby iść do dyrekcji po te pieniądze dla pracowników ;) zapisales się do sierpnia sama czy przynieśli ci deklaracje :)

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Mechanik z zawodu 03.03.2019 16:34

A jaka odwaage mial do tej pory stary zwiazek??? Co zrobili co wywalczyli?? Konkrety....(ps. o Majorce nie wspominajmy?) Sierpien jest"raczkujacym" zwiazkiem, czas pokaze co oni potrafia. Ale szansa sie nalezy

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sandra
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Babka 07.03.2019 09:44

Przecież sami napisali tutaj na forum że od grudnia zrobili więcej niż solidarność przez wszystkie lata to ja się kurła pytam co bo chodzić obiecywać złote góry i śliwki na wierzbie to może dziecko dziecku a nie powazny związek który ma wstrząsnąć zakładem a jak na razie to widzę nie wstrzasneli tylko trzepią portkami przed wszystkim ;) i po wywieszonym ogłoszeniu solidarności nagaduja i buntują caly zakład nieprawda a nawiązując do twojego raczkującego dziecka to drogą kolezanko chyba dzieci nie masz bo raczkujące dziecko szuka pomocy kogoś innego albo samo proboje się czegoś nauczyć a oni proboje tylko komuś nieprawda zrobić koło (usunięte przez administratora)dziękuję tyle w temacie

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sandra
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Sandra 07.03.2019 19:19

jeżeli chodzi o konkrety to proszę bardzo 1-den konkretny.Jestem starą pracownica mam dwie córki .jedna pracuje w Hanhinsonie druga a Cabindzie i dokładnie wiem ile wynoszą zarobki tam i niestety trzeba sie przyznać bez bicia ze aptiv jest na samej górze. I to jest konkret co by było gdyby nie stary zwiazek..a jeżeli nie wierzycie to sie zwolnijcie i spróbujcie zarobków u sąsiadów to sie przekonacie na własnej skórze a nie plotkami sie nakrecać.

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Sandra 07.03.2019 19:45

Jeżeli twoje córki mają niskie zarobki w Cabindzie i Hatchinsonie to powinny się przenieść do Aptiv.

Pomocna?
Tak10Nie
Ja
 Opinia
@Babka 07.03.2019 09:44

Taaa Jasne! Raczkujący? Po raczkowaniu SIĘ wystaje i zaczyna pomału chodzić. A SIERPIEŃ 80 przeszedł na etap cofania (pełzania) 2xŻ (ŻAŁOSNA ŻENADA)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ddddd
 Opinia

Kiedy będą wypłacane Bony świąteczne

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ddddd
 Opinia

Witam kiedy będą wypłacane bony na Wielkanoc

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Normalny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Działacze sierpnia może zakończyć tę ta całą propogande na czacie ludzie się z was śmieją bo widać że to jedna osoba pisze a wy dalej robicie z siebie pośmiewisko pisząc takie rzeczy opanujcie się pokażcie na zakładzie jaka w was siła a nie wypisujcie tutaj głupot a nawet argumentu nie możecie podać dlaczego się zapisać (żałosny związek samozwańczy) a jak trzeba iść do dyrekcji to pampersa zakładacie bo bez niego to strach

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia
@Normalny 03.03.2019 17:24

Normalny jeśli masz trochę rozumu co niewidać po pisowni zobacz ile Śierpień wywalczył od Grudnia jeśli nie wiesz co przeczytaj ogłoszenia na swojej tablicy związkowej oni działają a niewypisują wszyscy widzą że nagle tyle można było zrobić a przez 8 lat nic. Nie obrażaj pracowników chociaż to was styl. Ilu nowych członków macie od Stycznia. Pracownicy widzą kto działa.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Normalny
 Opinia
@Michał 03.03.2019 17:54

Powiedz mi co takiego zrobili Dla pracowników co wywalczyli żeby ludzka było lepiej to pogadamy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M8s
 Opinia
@Normalny 03.03.2019 17:24

No i sierpień się doigral

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Michał 03.03.2019 17:54

Co wywalczyli od grudnia? Nic obiecywali 3 zł do stawki a nie mieli odwagi iść nawet o 30 gr

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Normalny 03.03.2019 17:24

Jak do tej pory Sierpień nic poza werbowaniem do związku za wszelką ceną nowych członków nie zdziałał!Takie zachowanie nie pomoże nam pracownikom w polepszeniu sytuacji w zakładzie,pisanie takich bzdur ile to oni nie zdziałali jest wręcz śmieszne i nie poparte żadnymi faktami.Podajcie jakieś konkrety co takiego mamy my pracownicy więcej lepiej niż było?Jeszcze trochę i dowiemy się że wiosna też dzięki sierpniowi przyszła. Może już wystarczy tej farsy i weżniecie się do Roboty a sukcesy wasze nie zostaną nie zauważone.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia

Witam. Wszyscy pracownicy nowi i starsi starzem którym zależy na losie zakładu i chcą pozytywnych zmian zapraszam od Poniedziałku do zapisywania się do Sierpnia 80. Pokażmy dla nich wsparcie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechanik z zawodu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pisze się sierpień a nie śierpien ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechanik z zawodu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pierwsze niech coś zaczną robić jako związek :) teraz inne imię kolego proszę ;) ja też w poniedziałek pójdę się zapisać bo naprawdę ludzie na poziomie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiktoria
 Opinia

Jestem nową pracownią i popieram Śierpień 80, bo ostatnio widziałam na co stać Jarosia w Czwartek podczas wizyty na naszym zakładzie C. Byłam przerażona słysząc jak wyzywa Wicaprzewodniczącego z Sierpnia jak opowiada że się nim zajmą jak nagaduje ludzi żeby fałszywie oskarżali go o jakieś nagadywanie. Ciekawe czy z nim Coś zrobią.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechanik z zawodu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wiktoria 03.03.2019 16:50

Wiktoria jeszcze nie było ;) za chwilę wam imion braknie ale wy macie płytkie myślenie :) tzn masz kolego czy kolezanko;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antoni
 Opinia

Cześć. Ja też jestem już w Sierpniu chociaż wcześniej byłem 10 lat u (usunięte przez administratora)ale wiem jak można nich liczyć i co potrafią. Niedajmy się zastraszyć i szykanować naszych działaczy pokażmy im nasze wsparcie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechanik z zawodu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Antoni 03.03.2019 16:39

Ludzie sierpniowe tzn jedną osoba podająca się za tych wszystkich ludzi co piszą żal mi was wszystkich :) Antoni ;) znowu nie zapomnij zmienić niku przy następnym wpisie :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Na co czekacie, słyszałem że chłopaki z Sierpnia 80 potrzebują członków. Czekajcie dalej i patrzcie na to co robi (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechanik z zawodu
 Opinia
@Adam 03.03.2019 16:21

Adaś podziel się informacjami co ten sierpień zrobił dla pracowników bo jestem ciekawy :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Cześć słyszałem ostatnio że zaczęło się u was wreszcie coś dziać dzięki organizacji Śierpień 80 która chce coś zrobić dla pracowników. Jednak podobno w Piątek zaczęła się na nich nagonka.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechanik z zawodu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Adam 03.03.2019 15:25

;) może ktoś napisze co takiego sierpień 80 zrobił jak ich tak strasznie chwalicie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia

Pamiętamy jak potraktował swoich kolegów z organizacji którzy chcieli coś zrobić jak Filpp i inni. Pamiętamy wszyscy jak były przeprowadzone ostatnie wybory i kto wszedł.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia

Wszyscy wiedzą jak wygląda współpraca z nimi pokazali to przez 8 lat. Pamiętacie co zrobiła Basaa swojemu koledze Przewodniczącemu który jej ufaf jak teraz działacze z Sierpnia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia

Masz rację powstała nowa organizacja i zrobila od połowy tamtego roku więcej niż (usunięte przez administratora) przez 8 lat i chcą zrobić więcej ale(usunięte przez administratora)niechcą współpracy. Niewytrzymali udawać pokazali jak wygląda ich współpraca. Plotki, oczernanie, podkopywanie.

Pomocna?
Tak1Nie
Desperat
 Opinia

Witam czy jak jestem naa okresie probnym 3 miesiecznym czy zaklad pracy zaplaci mi l4?prosze o pilna odp

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Desperat 23.02.2019 14:51

Witam prawdopodobnie będą wypłacane wczasy pod grusza a co do L4 to nawet możesz iść po 1 dniu przepracowanym na chorobowe i muszą ci płacić laski nie robią masz umowę o pracę więc jestem pracownikiem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Kolo 23.02.2019 16:35

A ile musisz mieć przepracowane żeby ci wypłacili wczasy pod grusza

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowy 23.02.2019 17:33

Każdy pracownik dostanie wczasy pod grusza jeden większe drugi mniejsze zależy od dochodów

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam czy ktoś się orientuje czy są już oferty na wakacje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kacper
 Opinia
@Nowy 22.02.2019 20:08

Na wakacje tzn ? Sprecyzuje wypowiedź

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Kacper 22.02.2019 21:02

Czy są jakieś do finansowania na wakacje???czy zakład daje jakoś ofertę??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
As
 Opinia

Hej tacy z Was kozacy? Dajcie spokoj temu panu. To nie miejsce na oceny wyglądu innych. Ogólnie facet jest ok.a wycieczki do pampersow są obraźliwe i nie na miejscu

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamila
 Opinia

Witam jak sytuacja w zakładzie w nowym roku?praca jest? Jest ta zapowiadana podwyżka ? 1zl czy coś więcej

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamila
 Opinia
@Kamila 05.01.2019 17:52

Tak podwyżka była od 1 stycznia czyli w lutym większą wyplata...ale na zakładzie jest inny problem mianowicie "obiecanki cacanki ....." Sierpnia 80 znowu ruszyli na halę obiecują ,szpuntuja roznosza jakieś śmieszne wystapienie z solidarności i podkładają swoje formularze a wogole nic z nich niema Członek zarządu niejaki pan uszczelka (Jerzy P - rodo) chodzi po zakładzie zero pojęcia o związkach zakładowych opowiada takie brednie że aż się ludzie smieja ciekawe czy wogole się odezwie przy dyrekcji zakładu jak to takie ciastko na które jak się naskoczy albo podniesie głos to odrazu ucieka do ubikacji żeby pampersa zmienić a reszta zarządu nie lepsza no ale jak chcą rządzić to niech pokażą coś bo jak na razie to pokazali upominek na święta dla swoich "zaszczutych kłamstwami członków " a dla wszystkich pracowników nie zrobili nic i według mnie nic nie zrobią bo jak przyjdzie ci do czego to schowają się w biurze i powiedzą że nie mają wystarczającej liczby ludzi żeby działać ;);) pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku dla wszystkich pracowników

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikolaj
 Opinia
@Kamila 05.01.2019 19:31

A ja się pytam dlaczego wyrzuciliscie rondla z zarządu ;);)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NiemieckaDupodajkaCośWtymStylu
 Opinia
@Kamila 05.01.2019 19:31

Witam. Przyznam szczerze, że nie było mnie tu od co najmniej dwóch lat i to co czytam to przechodzi czasem ludzkie pojęcie. Śmiało mogę nazwać ten portal, to forum czysto plotkarskim, skoro padają konkretne nazwiska czy ksywy. Jednak Twój wpis Kamilko poniekąd mi sie spodobał, więc piszę :) W pracy wolę nie zajmować stanowiska w temacie kto lepszy, kto gorszy To co się dzieje w sprawie sierpnia to normalne jaja! Gość, który był jednym z założycieli mówi, że gdyby znał status, to " nie zakładałby związków" - No (usunięte przez administratora) - to się pytam, to gdzie byłeś idioto i na co się porywałeś!!! Bezmózg, bo tak to muszę nazwać! Najpierw myśleć, a dopiero klepać gębą, pomawiać i obwiniać, biegać i siać zamęt, tylko po to, żeby zabłysnąć! Pytam co do tej pory zrobiliście - NIC! Co zamierzacie robić? No chyba tyle, co robił wasz wspomniany przedstawiciel chodząc na skargi do związków o mobbing … Jak się skończyło? Parę stówek za prace zlecone i stulił dziób! I tak będzie, jeśli chodzi o prawa waszych CZŁONKÓW – nie bez powodu piszę drukowanymi, nabici w butelkę!!! Stuli dziób i tak będzie bronił swoich członków i ich praw pracowniczych. Jak do tej pory w całym tym sporze widzę jednego zwycięzcę - ani jednych, ani drugich - tych trzecich... i nie są to pracownicy :(

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mechanik z zawodu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kamila 05.01.2019 19:31

Moim zdaniem ten pan mechanik to lubi jak się z niego ludzie śmieją a kierownicy go poniżają... On niema wogole własnego zdania...on dobrze nawet wypowiedzieć się nie umie...a on chce żadzic w związkach ? Śmiech na sali cały zakład się z niego śmieje a on jest członkiem zarządu ? On nawet się nie umie ubrać w ubranie robocze bo się boi iść wymienić buty robocze ...popatrzcie się w jakich butach chodzi ... Zal panie mechaniku żal ciekawe jaki ty przykład dajesz jako teraz .dosoba odpowiedzialna za pracowników jako CZŁONEK ZARZĄDU on swoim wyglądem pokazuje jak powinien wygladac człowiek który w każdym momencie jak go poproszą powinien iść i pomóż pracownika na hali a ty jak pójdziesz ? Będziesz umiał się wypowiedzieć ? Pomóż ? Zaprezentować swoją osobę jako człowiek zarządu ?? Ja na twoim miejscu bym powiedział pass ale co ty zrobisz ..... Pewnie pójdziesz dalej przed podjęciem ważnej decyzji zmienić papmersa do ubikacji pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak70Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kasia
 Opinia

a kto to?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mąż
 Opinia
@kasia 07.05.2018 23:12

Gosciu który rozwala małżenstwa

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Mąż 10.05.2018 09:20

Moze jak to takie wazne to podasz chociaz imie bo nic ludzie z tego nie rozumieja

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mąż
 Opinia
@Kasia 10.05.2018 09:44

Większosc kobiet wie o kogo chodzi.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nieznajomy
 Opinia
@Kasia 10.05.2018 09:44

Jarek Wyród, pracuje na cięciu..... Babiarz to mało powiedziane

Pomocna?
Tak67Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mąż
 Opinia
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Babiarz to mało powiedziane to co jeszcze?

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nic
 Opinia
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

CZEMU OSKARZACIE CHLOPAKA

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koleżanka
 Opinia

Dajcie sobie spokój nikt nikogo nie zmusza do znajomości z nim

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koleżanka
 Opinia
@Nic 16.05.2018 08:42

Bo żal im du..... ściska

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koleżanka
 Opinia
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Skoro tak odważnie publicznie podajesz kogos imię i nazwisko oskarżając go to dlaczego twoj nick brzmi " nieznajomy" gdzie się podziała twoja odwaga nieznajomy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ccc
 Opinia

Zadziwia mnie fakt jakim trzeba byc nudnym i smutnym człowiekiem oraz miec tak beznadziejne zycie ze jedyne co moze cieszyć i dać odrobine rozrywki to obrażanie ludzi i wymienianie ich z nazwiska . Jakiez ty musisz miec smutne zycie , tracisz swoją energię na takie rzeczy ... Czyżby zazdrość ?????

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zzz
 Opinia
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Chyba trzeba nie mieć jaj żeby facet wypowiadał się i upubliczniał czyjeś dane podpisując się "Nieznajomy". A może nie jesteś "Nieznajomym" tylko zazdrosną/zranioną "Nieznajomą"? Łatwo się ocenia - mentalność ludzi pracujących w Delphi/Aptiv. Radzę posprzątać swoje "podwórko" a później zerknąć ewentualnie na czyjeś.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bbt
 Opinia

Drogi Mężu , pomyślałbym o tym na twoim miejscu o tym ze w sieci nikt nie jest anonimowy , takie rzeczy jezeli sie ktos postara wyjdą na jaw ???? Nie wiem co ci daje opowiadanie takich rzeczy ale polecam zając sie własnym życiem , moze brak pasji ? Stad ta chęć obrażania innych ? Moze beznadziejna praca a byc moze kiepski związek ?????? Przedstawiasz dla mnie poziom DNO bo trzeba byc totalnym bezmozgiem zeby pisac o kimś używając jego nazwiska podczas gdy twoje zycie jest zapewne bardziej ciekawsze i mam nadzieje ze znajdzie sie kiedys ktos kto zrobi ci cos podobnego ???? Moze wtedy poczujesz empatię(sprawdź w Google ) i poczujesz sie jak osoba ktora tak zawzięcie tutaj starasz sie zniszczyć :) tylko ze Mądry człowiek sie nie przejmie głupim gadaniem kogos kto ma siano zamiast mózgu :) życzę ci zeby karma cie jak najszybciej dopadła

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koleżanka
 Opinia
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Wiecie co, zabawne to jest :) bo jeśli wypowiada się tutaj (pod nickiem) jakaś kobieta to sorki ale nikt was nie zmusza do znajomości z Nim a co do mężczyzn to moi panowie zapewnijcie swoim kobietom bardziej rozrywkowe i emocjonujące życie to nie będą musiały szukać u kogos innego ;) Nie będziecie się musieli wówczas użalać i oczerniać kogoś publucznie :) :D Bo jeśli chodzi o moje zdanie to wasze zachowanie jest żałosne :( i świadczy o waszej ułomności i niezaradności seksualnej :D :(

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
iza638
 Opinia
@Koleżanka 16.05.2018 18:50

swiete słowa!! zapewne komus cos nie poszło skoro takie rzecz wypisuje na kogos bardzo w porządku :) niestety los nie jest sprawiedliwy i obrywa się takim ludziom ...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
odys858
 Opinia

uważamy , uważamy :) znam go dość dobrze i az mi się słabo robi jak czytam tak idiotyczne i bezsensowne komentarze ... wstyd mi ze możesz się MEZU nazywać człowiekiem , popatrz dziewczyno lub chłopcze na swoje zycie i się zastanow po co ci plucie tym jadem , czyzby jakies korzyści ? watpie . Ogarnij się marny człowieku i zacznij zyc swoim zyciem :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Życzliwa
 Opinia
@iza638 16.05.2018 19:24

Niestety właśnie takim ludziom, którzy są w porządku obrywa się najbardziej. Widocznie KTOŚ myśli że takim oczernianiem osiągnie korzyści ale niestety nie tędy droga. Mężczyźni - skoro tak wam to ciąży pilnujcie bardziej swoich kobiet (chociaż co z zaufaniem?) i dajcie im to czegokolwiek potrzebują. A nie szukajcie winy we wszystkich wokół tylko nie w sobie. Zazdrość? Możliwe. Kobiety - mi jako jednej z Was wstyd czasami za takie prowokacyjne zachowania i konspiracje. Radzę pilnować swojego podwórka i uporządkować je jak należy. To zdecydowanie pomaga bo nie wyżywacie się wtedy na niewinnych.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
miro
 Opinia

jan widz...?...potwierdx i to szybko ?????

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Muszelka
 Opinia
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Nieznajomy nie Wiem czy wiesz ale w Polsce jest coś takiego jak ochrona danych osobowych i pisanie kogoś danych jest karalne A nikt w Internecie nie jest anonimowy wystarczy kod IP.A głupie nieuzasadnione PLOTKI mogą komuś życie zniszczyć zastanowileś/łaś pomysł następnym razem idiotko/idioto I pukni się w głowę zanim kogoś ogarniasz popatrz swoje podwórko !!!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kumpel
 Opinia
@Muszelka 23.05.2018 12:50

Witam on wcale taki nie jest jak tu wypisujecie te bzdury o nim znam go od dawna .Muszelka ma racje niech kazdy patrzy swojego zycia

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Życzliwa
 Opinia
@Kumpel 23.05.2018 18:08

Otóż to. Już wcześniej to pisałam. Pilnować swojego podwórka i tam najpierw "posprzątać" i zająć sie swoimi sprawami. Mężem. Żoną. Dziećmi. Może jakieś hobby? Zdecydowanie pomaga i rozładowywuje frustrację. Zwłaszcza związaną z zazdrością :) a co do anonimowości. Jedno kliknięcie i wiemy kto kim jest.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AS
 Opinia
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

???

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bb
 Opinia
@Nieznajomy 15.05.2018 13:11

Miałam do czynienia z tym panem odradzam każdej kobiecie która zna swoją wartość i ma szacunek do samej siebie xd skrzywdzi każda

Pomocna?
Tak61Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta
 Opinia
@Bb 08.12.2018 14:40

Zgodzę się I ten gościu wypisuje z fc mesengera ins do wszystkich dziewczyn będzie zaraz sławny na Zywcu on ma coś z glowa

Pomocna?
Tak57Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nieznajomy
 Opinia
@Bb 08.12.2018 14:40

Czyli jednak miałem rację.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kumpel
 Opinia
@Nieznajomy 05.02.2019 16:03

Coś ty NIEZNAJOMY tak się uparł tego chłopaka zrobił Ci coś że się tak mścisz on jest w pożądku facet znam go.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bb
 Opinia
@Nieznajomy 05.02.2019 16:03

Miałeś pastuch

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Delphi Poland S.A. - Jeleśnia

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej