*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Mentor
16.03.2026 14:29
Asystent AI
Cześć, była oferta na stanowisko Inżynier Procesu SMT. Oczekiwali wykształcenia wyższego technicznego i minimum 2 lat doświadczenia w montażu podzespołów elektronicznych. Dali system premiowy, prywatną opiekę medyczną i możliwość pracy zdalnej. Trzeba było znać narzędzia Lean i Six Sigma.
Ktoś pracował tu jako inżynier procesu? Jak oceniacie realnie premię i możliwość pracy zdalnej? Czy firma daje szansę na rozwój i dobre bonusy?
Szukają analityka finansowego (Reporting and Analysis Specialist). Umowa o pracę, pełen etat i praca stacjonarna. Wymagają 3-5 lat doświadczenia w środowisku produkcyjnym i dobrze rozwiniętych umiejętności w Excelu oraz SAP.
Jak oceniacie pracę na tym stanowisku? Czy zakres obowiązków faktycznie odpowiada temu co robi się na co dzień? Jak z rozwojem, wsparciem i atmosferą?
Jest otwarta rekrutacja na stanowisko Technik utrzymania ruchu (SMT/THT). Wynagrodzenie nie jest podane, zatrudnienie wyłącznie na umowę o pracę i pełny etat. Główne oczekiwanie to praktyczne doświadczenie w obsłudze i serwisowaniu maszyn do produkcji płytek drukowanych oraz gotowość do pracy na 3 zmiany. Z benefitów wyróżnia się prywatna opieka medyczna.
Chciałbym się dowiedzieć czy te wymagania są standardowe na tym stanowisku i czy rzeczywiście opłaca się pracować za nieznaną stawkę przy pracy w systemie zmianowym?
Firma Aptiv Services Poland poszukuje Inżyniera jakości na stanowisko Specjalista / Technik Testu. Oferta nie zawiera informacji o wynagrodzeniu, a zatrudnienie odbywa się na umowę o pracę w pełnym etacie.
Kluczowym wymaganiem jest wykształcenie wyższe techniczne w obszarze elektroniki oraz dobra znajomość protokołów transmisji CAN i LIN. Głównym benefitem jest prywatna opieka medyczna, która może być kluczowym atutem w tej branży.
Jakie są wasze opinie na temat wymagań na tym stanowisku? Czy wynagrodzenie w tej branży jest adekwatne do takich oczekiwań?
Julia
25.05.2023 08:47
Jaką ścieżkę rozwoju oferują ludziom bez doświadczenia? Szukam pozycji jako junior analyst, na stronce mają takie aktywne ogłoszenie. Zależy mi na możliwościach realnego awansu, a co za tym idzie podwyżek i dodatkowych szkoleń. Można u nich liczyć na coś takiego? Jakie są wzrosty stawek między juniorem a midem? I może ma ktoś podpowiedzi w jaki sposób sprawdzają znajomość excela na rozmowie? :) Jakichś konkretnych zadań się spodziewać?
Aptivian
26.06.2023 19:34
Szczerze mówiąc nie warto - różnica między juniorem, a midem to 2k... Tylko sporo osób odchodzi przed dejunioryzacja - bo ta dejunioryzacja wedle wewnętrznych informacji i tego co wmawiają menago powinna być po 12 miesiącach, w rzeczywistości są ludzie którzy pracowali półtora roku i dłużej i nie dostali dejuniorki mimo braku jakichkolwiek zastrzeżeń co do wykonywania pracy, jedyne uzasadnienie to 'higher menagement zablokował awanse'. Ciągle brakuje ludzi(w projekcie przewidzianym na 12inzynierow, pracuje 6-7... Oczywiście trzeba zrobić całość i wyrabiać się z terminami, organizacja pracy jest średnia, często brakuje narzędzi i na byle pierdolke za 50pln czekasz półtora miesiąca (oczywiście 'wykombinuj coś, nie wiem kiedy będzie'). Jeśli liczysz na pracę zdalną, to daj sobie spokój, max to 2dni zdalnej tygodniowo... chyba, że masz dzieci, najlepiej chore, wtedy dostaniesz 4/tygodniowo). Zasadniczo APTIV= Agencja Pracy Tymczasowej I Volontariatu. To jest 100% smutna prawda. Jak chcesz tam pracować, to spoko, aplikuj, ale i tak dalej szukaj pracy, poprzeczka dla konkurencji jest niewysoka.
Zostaw merytoryczną opinię o Aptiv Services Poland S.A.