Faurecia

Gorzów Wielkopolski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 308 ocen.

Opinie o Faurecia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia

Weiter

@weronika Zalety: Z mojego punktu widzenia, to realna możliwość awansu. Operator > Lider > Kierownik - to ostatnie choć zdarza się rzadziej, to jednak się zdarza. Jeśli masz coś w głowie, posiadasz predyspozycje i jesteś dość "śmiały", to może się udać. Terminowe wypłaty. Socjal - bony, paczki. I to tyle. Wad niestety jest od groma. - Ukraińce, mnóstwo bezwartościowych pracowników z tego państwa. - W wypłatach zdarzają się nieścisłości. - Zależnie od projektu soboty i niedziele. Potrafią zrobić tak, że pracujesz niemal wszystkie soboty + wcisną ci od czasu do czasu niedziele, bo "zatrzymają klienta". Oczywiście to jest w większości ich wina, nie naprawiają maszyn na czas, złe zarządzanie itp. - Niesprawiedliwe traktowanie pracowników. Pomimo różnic w ilości obowiązków, będziesz zarabiać tyle samo, co gość, który ma bardzo małą ilość obowiązków. - Podwyżki zdarzają się bardzo, ale to bardzo rzadko. I są to przeważnie bardzo śmieszne podwyżki. Legendarna jest już podwyżka dla jednej z kobiet, która dostała 25 zł podwyżki! Szkoda było papieru na taką podwyżkę.. - Twój staż nie ma znaczenia. Startowo stawka jest 2200. Ludzie, którzy pracują po 10 lat mają stawkę 2400. No szkoda słów.. -Bhp, a raczej jego nadużycia. Często jest tak, że dostajesz zadanie niezgodne z bhp i nikt tego nie widzi, a raczej udają, że tego nie widać. Ale czekaj, czekaj tylko coś się stanie, to wtedy zaczynają się cuda. Wszystko zrzucą na Ciebie, że oni nie kazali, że nie zastosowałeś się do czegoś itp. Skasują maile i wszelkie dowody, że było to polecenie od nich. W tym roku zdarzyło się kilka wypadków i były naloty odpowiedniej dla takich wydarzeń instytucji. A spróbuj minąć barierkę, bądź przemieszczać się po za wyznaczonym terenem. Ewentualnie nie mieć czapki będąc pod magazynem. Będą widzieć.. -Inżynierowie procesu i wszelkie pochodne z tych stanowisk, potrafią zrzucać winę na operatorów w momencie, gdy sobie nie radzą. Jest to bardzo problematyczna sprawa, bo często niesamowicie utrudniają życie operatorom. Skutkuje to zwolnieniami, niesamowicie wymagającą pracą, bo trzeba zrobić 10 dodatkowych czynności, a żadna z nich nie jest realnie potrzebna. Potrafią ci zarzucić, że coś jest z twojej winy i nawet argumenty, które całkowicie przeczą ich racji nie mają znaczenia. Dosłownie je ignorują. Nie odniosą się do nich, po prostu je ignorują. Będą przypadki, w których będziesz mieć 100% rację, przyzna ci to kierownik i twój lider, będą wspólnie przekonywać, że tą rację masz, ale i tak panowie z góry będą to ignorować. - Kompletnie nie słuchają ludzi. Gadaj sobie co chcesz. Oni skończyli szkołę, więc ty jesteś nic nie warty orzeszek do rozłupania.

Faurecia2003

Witam, Oferuję do 10 000 PLN za informacje od osoby przebywającej na szkoleniu zorganizowanym przez firmę Faurecia w Niemczech w okresie od stycznia do maja 2003 roku. Dyskrecja gwarantowana. Kontakt: faurecia2003@onet.pl

Pracujaca...

Niestety prawda jest taka ze po przyjeciach Ukraincow zrobil sie jeden wielki (usunięte przez administratora)...maja w (usunięte przez administratora) prace,kombinuja gdzie by robic zeby sie nie narobić...a ty polaku zaiwaniaj ile sie da...gapliderzy...nie wszyscy zachowuja sie jak dyrektorzy...ukrainiec jest bardziej szanowany niz Polak zapierdzielajacy za siebie i nie tylko....malo tego zwrocisz uwage to odszczeka i ma w nosie do kogo np kierownik czy gap.

Weronika

@Weiter jakie dobre strony ma Twoim zdaniem praca w Faurecia? Widać, że długo pracujesz w tej firmie i Twoja opinia będzie cenna dla innych użytkowników forum, chcących zdobyć jak największą liczbę informacji o tym pracodawcy. @Byly pracownik usuwane są jedynie te wpisy, które naruszają zapisy regulaminu, którego treść możesz znaleźć na naszej stronie.

Weiter

Parodia niesamowita. Przyjście "ukrainy" do tej firmy stworzyło kolejny problem. Nie dość, że znaczna część kierownictwa zwyczajnie zachowuje się lekko mówiąc "beznadziejnie", bo już mają za dużo słomy w butach, to przyjście Ukraińców pogrzebało możliwość podwyżki dla pracowników. I tak na jednego dobrego polaka zatrudniają 3 Ukraińców, bo żaden nie jest w stanie zastąpić polaka w stosunku 1:1 Kierownictwo chwali sobie Ukraińców, jak to oni zawsze przychodzą nadgodziny robić. No tak, bo jak pracują tak beznadziejnie, że ta biedna grupa polaków, która jest otoczona pracownikami z Ukrainy musi zwyczajnie odpocząć. Wszystkie obowiązki spadają na pozostałych polaków, bo Ukrainiec nic nie umie. Pal licho już nawet takich Ukraińców. Jeszcze lepsze "orzeszki", to takie zamulone osoby, że nie rozumieją podstawowych komend, nawet jakby były w ich języku, w dodatku prezentując prędkość żółwia. Taka osoba zarabia tyle samo, co polak wypełniający wszystkie swoje obowiązki + nadwyżkę obowiązków, bo oczywiście zawsze taka jest. Odniosę się tu jeszcze do podwyżek stałych pracowników, bo jakiś leon sieje tu ferment. Nie było podwyżek dla wszystkich pracowników. Parę osób z mercedasa, to raptem 5% ludności firmy. Z mojego projektu nikt takowych podwyżek nie otrzymał. Zresztą nie wiem jak można nazywać "podwyżką" 25,50,100 zł. Pracują tu ludzie po 10 lat, a ich pensja różni się tylko o 200zł. Czyli ich 8 lat pracy (moje 2) dało im podwyżkę o 200 zł, odlot. Filar firmy, osoby z bardzo dużym doświadczeniem bijące umiejętnościami nowych, mają tylko 200 zł pensji więcej. Cudnie.

Byly pracownik

Czemu niektore wpisy na temat zakladu czy opini o kierownikach są usuwane. Ludzie wyrazaja przeciez tylko swoje zdanie , maja do tego prawo. Pracownikowi tez sie nalezy szacunek, a taka prawda z tego co wiem od znajomych, ze kierownicy go nie maja . Tez pracowalem w faureci 4 lata praca mi odpowiadala, ale niestety sie zwolnilam przez kierowniczke/ka bo juz psychicznie nie dawalem rady.

Myyyy

Zero szacunku do drugiego człowieka.Liderzy którzy zachowuja sie jakby byli juz dyrektorami.Nie polecam.

Kamil

https://www.62.ua/vacancy/450098 znalazłem to na google tu jest napisane ile zarabiaja . Jest to ogłoszenie o prace przez agencje ukraińską . po ukraińsku , przetłumaczcie sobie google translatorem i mniej wiecej wyjdie

Rafał

tego ile zarabiaja to sie nigdy nie dowiesz... musiałbyś miec ich kwitek i zrobić zdjecie , zeby ludzie zobaczyli ile naprawde maja, a ze ktoś coś powiedział to nie ważne

roman

to w koncu ukraincy zarabiaja wiecej od polaków czy nie ? bo kierownictwo podejrzanie milczy ,boja sie ich czy oco chodzi

operator

Gdzie jest dziewczyna z kadr z F2? Z nią można było coś załatwić bez żadnego problemu i bez tygodniowego czekania...

operator

Pracuję na F1 w Gorzowie i dzisiaj dowiedziałem się,że Ukraińcy mają 2700 podstawy na umowie,a powiedziała mi to jedna z gapliderek ze zmiany,bo jeden z Ukraińców przyszedł do niej,że coś mu się nie zgadza na kwicie z wypłaty. Czy ktoś coś z tym zrobi,bo takie jaja to tylko w Faurecii,a ci leniwi Ukraińcy nie dość,że mało co robią i to najprostsze prace,bo do bardziej skomplikowanych się nie nadają to w dodatku zarabiają więcej od Nas Polaków.

Arek

Również kierownicy też oszukują nie zapisują godzin , karty nie działają i tak dalej , kołchoz jakich mało

Arek

Przestrzegam przed agencją Gi group , kantuje ludzi na wypłacie , nie liczy sobót , obniża premie , po prostu oszuści , omijajcie tą agencję dużym łukiem .

AGA

Moze daje stabilne zatrudnienie ale ludzi wykancza psychicznie i fizycznie. Ja pracowalam 5 lat i nie zaluje ze sie zwolnilam . Zalezy duzo od kierownika jeden docenia pracownika drugI gnoi jesli widzi ze pracownik ogrania to wiecej roboty i wiecej.Taka prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iwona

Pracuję w Faurecii od trzech lat i sobie chwalę.Nie wszędzie jest tak źle jak tu ludzie piszą. Zakład daje stabilne zatrudnienie.Jak ktoś nie chce pracować temu w każdym zakładzie będzie źle

Monika

Czy to prawda , że Ukraińcy zarabiają więcej od polaków , trzeba pracować w święta np czy 15 sierpnia trzeba było przyjść do pracy i czy obowiązkowo trzeba przychodzić w soboty albo zostawiać na nadgodziny , proszę o szczerą odpowiedz kogoś kto pracuje i zna realia tego zakładu .

Poljak
@BeataAteb 04.09.2017 15:54
Skoro twierdzisz,że Ukraińcy mają 2000 tyś brutto wrzuć screna kwitka z wypłaty, ukryj tylko dane osobowe zostawiając datę...

A co w tym dziwnego, że mają 2000 brutto? Za mało, za dużo? Poczekajmy do 10 i wyśle :)

BeataAteb
@Poljak 05.09.2017 07:24
A co w tym dziwnego, że mają 2000 brutto? Za mało, za dużo? Poczekajmy do 10 i wyśle :)

ok.Nawet krócej bo 10-ty przypada w niedzielę

aga

Zajeżdżają cię psychicznie,żebyś się bardziej zajeżdżał fizycznie. Niedługo zostaną im sami Ukraińcy oprócz dyrektorów ,kierowników i gapliderów. Zdecydowanie najgorszy zakład w Gorzowie.

Jędrek

Praca w gorącu, syfie i smrodzie za najniższą krajową pensję w każdą sobotę i wszystkie święta. Zero czasu na odpoczynek i dla bliskich. Praktycznie same minusy: ciężka robota fizyczna, brak szacunku dla ludzi i tragiczny dojazd do zakładu. Chyba najgorsza opcja z możliwych w Gorzowie.

lukasz

dlaczego na stronie adeco jest ogłoszenie na widlaka caly czas ? psuja im się te wózki czy co? :)

Stan
@lukasz 29.07.2017 20:14
dlaczego na stronie adeco jest ogłoszenie na widlaka caly czas ? psuja im się te wózki czy co? :)

Nie ma chętnych. Jeździsz bez przerwy, także nie masz czasu iść do toalety.Początkujący wózkarz tam nie szans

brak słow

Kto się nie zatrudni się nie przekona jak tam jest.Wykańczalnia ludzi.Brak szacunku dla pracownika, zero kultury ze strony co niektórych kierowników/ kierowniczkach i gap liderów. Niby tacy wyksztalceni a spadają do bardzo niskiego poziomu. Wielki jeden syf coraz bardziej tak sie robi.

Danek

a mam pytanko czym zajmuje sie dokladnie lider jakosci ?

ghghg

Dokładnie faurecia niszczy ludzi !!!! Szkoda słów dużo osób składa wypowiedzenia bo nie idzie tam wytrzymać. Lepiej szukać pracy gdzie indziej bo Cię psychicznie i fizycznie zaje*bią!!!

xyz

a tego to juz Ci nie napisze ktorzy, jestem pracownikiem faureci pare lat , i nie dam sie zastraszać. Nieważne czy starszy czy młodszy pracownik, jest równouprawnienie i nie ma przywilejów , tak to jest jak sie z babciami pracuje.Na faureci sie praca nie konczy.

xyz

idz i sie przekonaj ,faurecia niszczy ludzi psychiczne i fizycznie, i co niektorzy kierownicy wprowadzajacy mobing.

ping-pong
@xyz 23.06.2017 13:12
idz i sie przekonaj ,faurecia niszczy ludzi psychiczne i fizycznie, i co niektorzy kierownicy wprowadzajacy mobing....

ktorzy kierownicy np?

hee

Jak jest na utrzymaniu ruchu?

Weronika

@jony, mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że takie sytuacje pojawiają się w firmie?

Leon

A np.teraz na święta dają jakieś bony czy pieniążki?

jony

atmosfera jak w jakims zakładzie zamknietym dasz sobą pomiatac już po tobie i jeszcze dodatkowo mobing .Moja prośba do kadr jest taka aby stworzyć anonimowaą ankiete na temat traktowania pracowników przez kierownictwo a w szczególności przez gapliderów

xxxxxx
@jony 30.03.2017 10:10
atmosfera jak w jakims zakładzie zamknietym dasz sobą pomiatac już po tobie i jeszcze dodatkowo mobing .Moja prośba do kadr j...

dokładnie. Gapliderstwo to totalne dno . nic nie wiedzą a za plecami każdego obgadują tylko . wiem coś o tym i dużo słyszę w twarz nikomu nic nie powiedzą .

dr G
@xxxxxx 30.03.2017 23:17
dokładnie. Gapliderstwo to totalne dno . nic nie wiedzą a za plecami każdego obgadują tylko . wiem coś o tym i dużo słyszę w tw...

co sie dziwić jak wiekszośc na ,,wyższych'''stanowiskach to wieśniaki ze słomą w butach

Weronika

@Były pracownik, a co możesz powiedzieć o plusach pracy?

pracownik
@Weronika 28.03.2017 14:48
@Były pracownik, a co możesz powiedzieć o plusach pracy?

Nic ten zakład nie ma plusów :D :)

Marks

Z kumplami i koleżankami ? Śmieszne ! Wszyscy wszystkich obgadują do okoła za plecami i się śmieją :) Nikt nikomu prosto w twarz nie powie prawdy tylko za plecami ! Fałszerstwo . niestety nikomu tam nie można ufać a szczególnie babą.

prawdziwy

bla bla bla, "jaki ja jestem skrzywdzony i jak mi źle i jak ciężko muszę pracować a płacą tak mało..."choć zdaję sobie sprawę z tego że jestem w Polsce i narzekanie jest tutaj bardzo typowe to jednak czytać tych wszystkich bzdur dłużej już się nie da. Jestem pracownikiem Faurecii od 8 lat i nie będę odnosił się do wszystkich bredni, powiem wam tylko to co jest pozytywne: stabilne zatrudnienie, realna szansa rozwoju (bez znajomości) realna szansa awansu (bez znajomości) wiem to z autopsji, nadgodziny wypłacane co miesiąc, wypłata na koncie zawsze na czas. Nie chcesz nie pracuj nikt Cię nie zmusza i zapewne żadna firma na świecie nie spotka się z Twoją pozytywną opinią no chyba że będzie to Twoja własna firma:) Ja pracy nie zmienię i zostaje tu na dłużej. Pozdrawiam w oczekiwaniu na lawinę hejtu.

Nati89
@prawdziwy 07.03.2017 16:50
bla bla bla, "jaki ja jestem skrzywdzony i jak mi źle i jak ciężko muszę pracować a płacą tak mało..."choć zdaję sobi...

Zgadzam się Z Tobą. Ludzie myślą, że pójdą tam ploteczki i "szybkie osiem" zleci. Niestety na swój sukces trzeba zapracować! A nie tylko skomleć jak mi źle itp. Nie wiem jak tam inne działy, na pewno nie jest idealnie kolorowo ale dużo od naszego nastawienia zależy.

Wiki

coś się w kadrach posypało bo nie ma z kim rozmawiać. Kogoś wywalili? Pozdrowienia dla lola:)

Raptor

Szczerze. Pracuję w GWII od już chyba 4 lat. Też narzekałem i masakrowałem sobie głowę problemami! Teraz do pracy chodzę,żeby spotkać się z kumplami i koleżankami! Mam Rodzinę 2+2. Daję radę! I nie chodzi o to,że nie jestem ambitny! Spotkałem tam ludzi z którymi lubię spędzać czas! Dają mi to,że nie wracam do domu wk...! Kasa,biurowcy,przerwy!!! Po co mam o tym myśleć! Jak będę mógł to zmienić to OK! A teraz robię swoję,pomagam innym,zakładam sobie cele na każdy dzień! Kto chce niech próbuje! Zostanie lub nie! Miodu nie ma! Trzeba pracować! Ja pracuję na szacunek przede wszystkim ludzi,którzy ze mną bezpośrednio ze mną pracują. I oni są dla mnie ważni! Nie FES,bhp,pdp,dle i inne sprawy,które można skrócić do 3 literek! Także każdy swoim kapitanem moi Drodzy.

Były pracownik

Panuje totalny syf, popieram słowa wyzej napisane, to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko, panuje mobing.

Ktoś

To prawda żle sie dzieje ludzie uciekaja , trzeba lizać dobrze, dużo plotkować, obgadywać innych i mało robić, taki pracownik w faurecia gorzow jest najlepszy,a nie ten co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie da se na głowe wejść.

tomasz22

Witam, jestem pracownikiem faurecja Grójec. Właśnie szukają u nas chętnych do pracy w Gorzowie na wolnym tygodniu i chcą nam płacić za to setki, hotel i przejazd też nam zapewnią. Podobno u was brakuje ludzi do pracy. Ale też słyszałem że walczycie o podwyżki a my mamy być takimi łamistrajkami. Czy ktoś może mi napisać co się u was dzieje.

zaskoczony

Hehe , śmiechu warte, miła atmosfera hahah, pierwszy chyba pozytywny komentarz. I to jest wystarczająco jak na 3 zmiany 1900? za ta prace która wykonujemy czasami nawet podwójnie, ludzie sie zwalniają a ty moze wrocisz heheh dobre. No tak jak człowiek nie ma wieszych ambicji to z byle czego sie bedzie cieszył. Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuleczka
@zaskoczony 04.01.2017 17:19
Hehe , śmiechu warte, miła atmosfera hahah, pierwszy chyba pozytywny komentarz. I to jest wystarczająco jak na 3 zmiany 1900...

Zaskoczony....zwróć uwagę jak pikerzy pracują nie twierdzę ,że wszyscy ale bardzo często przechodząc w pobliżu reworku,press-coveringu,montażu widzę jak siedzą,lub opierają się o florak z nosem w telefonie...i to najczęściej są te same osoby. Pozdrawiam

Picker4D

Gdyby nie pazerne sępy komornicy zostałbym . Zarabia się 1900 do 2000 pln netto . Fajna atmosfera pracy . Może wrócę tam jeszcze .

xyz

Każdy wie ze tam się żle dzieje,a ludzie robia bo muszą. Szkoda słow , i nerwów na temat zakładu.

pracownik na zwolnieniu

Praca może być ale te starsze wyzyskują młodszego pracownika i bardziej ogarniętego, kierownictwo co niektóre ma klapki na oczach. Brak docenienia pracownika, to jest minus,i zarobki by mogły być większe.

JANUSZ

Witam, Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca na magazynie i jakie sa zarobki? Czy pracownik produkcyjny zarobi tyle samo/wiecej/mniej niz pracownik magazynu?

Kamil
@JANUSZ 13.12.2016 00:36
Witam, Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca na magazynie i jakie sa zarobki? Czy pracownik produkcyjny zarobi tyle samo/w...

ogólnie jest taka sama stawka , chyba ze masz uprawnienia utd to masz 100 zł brutto wiecej. zarobki zalezne od premi miejwiecej z max premia 1800-1900 bez uprawnien. jako nowy to praca ciezka, bo beda na ciebie wiekszosc zrzucac...

inna

kierownik jak przychodzi nowy ma podstawy 2700zl

ja

a ile płacą kierownikom czy managerom?? słyszałam, że nawet 15 koła czy to prawda?

say

Na pewno taki stażysta w dziale prototypowni ma szansę na jakieś stabilne zatrudnienie.

Tomek

Jakie są zarobki inżyniera jakości/specjalista ds kontaktów brutto ? , gdzieś słyszałem że 4000 netto , to możliwe ?

Kamis
@Tomek 06.09.2016 19:23
Jakie są zarobki inżyniera jakości/specjalista ds kontaktów brutto ? , gdzieś słyszałem że 4000 netto , to możliwe ?...

dla stazystów mają z góry ustalone stawki - 2500 brutto przez 3 miesiące, potem 3000

pikus

Operator traktowany jest jak zlo konieczne, ciagly wzrost obowiązków i kwitologi wymagan ale pensja niestety nie wzrasta. Obok w tpv zarabiaja niewiele więcej ale na dwie zmiany.A teraz jeszcze ukraincy zagościli i zarabiaja więcej niż my na lini(tania siła robocza) i jak tu pracować skoro polak jest murzynem we własnym kraju żadnego poszanowania . Zrobia piknik i mysla ze pracownik będzie szczęśliwy z tego tytułu bzdura. Zarzad powinien pomyśleć o podwyżkach zwaszcza jak chcą zatrudniać nowych ludz nikt nie przyjdzie wiedząc ze Ukrainiec więcej zarabia niż polak

Leon
@bowiem 12.09.2016 15:16
Jak nie ma się wiedzy na temat wynagrodzenia innych pracowników, to lepiej się nie udzielać w temacie o którym się nie ma blade...

A za dojazdy i jedzenie na stołówce też płacą Panie mądry???

vvv
@pikus 04.09.2016 23:47
Operator traktowany jest jak zlo konieczne, ciagly wzrost obowiązków i kwitologi wymagan ale pensja niestety nie wzrasta. Obok...

a skąd ty takie informacje masz, że Ukrainiec więcej zarabia niż Polak?

Kuba

A przez jaka agencje rekrutuja?

dh
@Kuba 03.09.2016 11:57
A przez jaka agencje rekrutuja?

wszystkie agencje potrzebują do tego kołchozu.Do której Byś nie poszedł. Tam przyjmują cały rok.70-80 procent załogi rotuje cały czas.Jak zobaczą co to jest i wysokość wypłaty,spier.....ją stamtąd czym prędzej.

fizol

zatrudniają przez agencje i pracowników agencji nie obejmuje socjal zakładu

tak to jest

witam. pracuje już długo w firmie, mogę napisać tak socjal jest do niczego... podwyżki były takie by nowym pracownikom dorównać do "starych " pracowników,więc ktoś pracuje 10 lat ma prawie taką samą stawkę jak ktoś ko pracuje ok 2/3 lat,zero docenienia "starych" pracowników, obecnie szukam pracy bo po tylu latach "staremu" pracownikowi firma nie daje nic....

Leon
@tak to jest 08.07.2016 18:49
witam. pracuje już długo w firmie, mogę napisać tak socjal jest do niczego... podwyżki były takie by nowym pracownikom dorów...

Piszesz nieprawdę. Podwyżki dostali starzy pracownicy a grupa nowych pracowników nie dostała nic Zostali przyjęci że stawka jaką zarabiali przez agencje pracy

Zostaw opinię o Faurecia - Gorzów Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia