MaxCo Distribution Sp. z o.o.

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 283 ocen.

Opinie o MaxCo Distribution Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MaxCo Distribution Sp. z o.o.

Lidia

@Edi a nie chcesz się przekonać na własnej skórze jak się pracuje w MaxCo Distribution? Każdy jest inny i ma inne doświadczenia, dlatego czasem można polegać tylko na sobie. @znikad czyli nikt Cie w firmie nie rozlicza z benzyny?

znikad

Firma jak każda inna duzo luzu jak na fmcg. poprzednio pracowalem w hurtowi spozywczej to caly czas bat nad (usunięte przez administratora) tu tk nie ma zarobik wychodze na miesiac ok 3000 do 3500 na rence samochod mam caly czas wahe do baku leje i sie z innych smieje ;D

anonim

(usunięte przez administratora)

Edi

No nie ciekawie to wygląda. Właśnie zaprosili mnie na rozmowę, i nie wiem co o tym myśleć, nie znam tej firmy ale poczytałam i raczej nic dobrego. A te 600km do siedziby głównej to jeśli nie tajemnica z jakiego regionu Polski?

Lidia

@Cinkos widzę, że @wielkopolanin i nikt inny Ci nie odpowiedział. Czy sam szukałeś odpowiedzi na własne pytanie? Jeżeli znasz odpowiedź to mogłabyś podzielić się z innymi użytkownikami, którzy też chcą pracować w MaxCo Distribution? A jeżeli nie to czy jakiś pracownik firmy mógłby dopowiedzieć, bo to nie tylko jeden użytkownik z tej odpowiedzi skorzysta.

Lidia

Powie ktoś użytkownikowi @zxcvbnm na jakie warunki zatrudnienia można liczyć w MaxCo Distribution? Czy jest okres próbny? Czy łatwo dostać pracę? To istotne.

Lidia

Widzę, że firma poszukuje obecnie sporo przedstawicieli handlowych w różnych miastach. Czy ktoś brał udział w procesach rekrutacyjnych na to stanowisko i może coś napisać na ten temat?

zxcvbnm
@wielkopolanin 24.07.2017 19:57
zarobki 2500 - 3500 moze najmcniejsi wiecej jakies 5000 karta bp kangu do jazdy i towar toawr dla dzieci czesc chiny czesc po...

a umowa jaka?

Cinkos
@wielkopolanin 24.07.2017 19:57
zarobki 2500 - 3500 moze najmcniejsi wiecej jakies 5000 karta bp kangu do jazdy i towar toawr dla dzieci czesc chiny czesc po...

To są zarobki brutto, czy netto? Sama podstawa, czy już z prowizją? Z góry dzięki za odpowiedź.

kr

samochod sluzbowy tak ale wraz z towarem, ktory trzeba gdzies przechowywac.... podstawa bardzo niska...

Jommcie

MaxCo Distribution Sp. z o.o. ma jedną z fajniejszych opcji przedstawicieli handlowych, bo można dostac samochód

Misiek
@Jommcie 14.10.2016 14:20
MaxCo Distribution Sp. z o.o. ma jedną z fajniejszych opcji przedstawicieli handlowych, bo można dostac samochód...

a za co ten samochód można dostać?

all
@Jommcie 14.10.2016 14:20
MaxCo Distribution Sp. z o.o. ma jedną z fajniejszych opcji przedstawicieli handlowych, bo można dostac samochód...

Hahaha... ....MaxCo Distribution Sp. z o.o. ma jedną z fajniejszych opcji przedstawicieli handlowych, bo można dostac samochód.... w innych firmach przedstawiciele dostają rowery do pracy pewnie ;-)

xoangelikasl

jakimi autami teraz przedstawiciele jeżdzą? jak ogólnie zarobki? jak z użytkowaniem aut po pracy? jaka atmosfera? jak z godzinami pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Janek

zaek , super, że tak napisałeś do Gracjandwa, to typowe dla niektórych Polaków, którzy wszystko widza u innych, a u siebie nic, a zazwyczaj cos co wcale nie ma miejsca. Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów zarówno Tobie, jak i pracownikowi MaxCo z Jarocina. Pozdrawiam Miłego dnia

Gracjandwa

U nas na osiedlu w Jarocinie, gość samochodem firmowym Słodycze Maxco stoi wiecznie na parkingu przeznaczonym dla mieszkańców bloku, gdzie nie jest dozwolone parkowanie pojazdów dostawczych.Ciekawi mnie jak on zarabia, bo wydaje się to być super praca. Nie trzeba wcześnie wstawać ani późno wracać do tego weekendy wolne, no i auto do dyspozycji. Nie chciałbym być tylko konsumentem tych cukierków, co w tym pick upie są przechowywane i słońce na niego tak świeci.

do kruka

Przeterminowana ma Possible z tego co czytam, ale na pewno nie MaxCo.Possible ma starocie z Litwy dziesięć razy przekładane i na lewej licencji czyt.podróby tandetne.

Jarosław Berdys

Ja zakupiłem towr od Possible Nowasielski,który mówił, że jest spółką matką dawnego MaxCo i teraz On będzie wraz z 2 kolegami jeżdził i to ciągnął. Nie wiem jak jest w rzeczywistości, ale nawiózł na moje punkty towar po terminie i na daty z końca 2012 i13 powklejal 15strasznie nieumiejętnie. jedną partię wyciaganych lizaków wrzucił w ogóle roztopione,które chyba ze 3 lata temu już ""umarły". Nie polecam same stare rzeczy i wszystkie u tej firmy z napisem Profisa Lithuania mają emulgatory e104,110,129,że mają szkodliwy wpływ na koncentrację u dzieci. Jakaś paranoja. Kręta 19 Iława może ktoś zajmie się tą firma

Mazowieckie

Ostatnio spotkałem tego z Iławy w działdowie i naśmiewał się, że blokuje go MaxCo, a On podkupuje towar MaxCo z Kalisza i gdzieś z Ustki i Stargardu Szczecińskiego i celowo na tego produkty daje niższą cene,aby wybić MaxCo .

VW

Firma jak Firma chce zarobić, mają taki pomysł nie inny. Wchodzisz w to to co się podoba nie wchodzisz olewasz i nic nie piszesz nie rozumiem. Samochody mają nowe i stare, ale czy to ważne. ważne ile zarabiasz. Towar trochę fajnego,trochę sredniego,dużo (usunięte przez administratora)jak każdy. Stosunkowo drodzy, ale lepsi od konkurencji. Jesteście kumaty dasz radę nie to nie zawracaj sobie i innym głowy, chyba,że pójdziesz tropem kolegi z Iławy z kretej,który najpierw pracowął tam 12 lat, a teraz wziął swojego kochanka z Ostródy najsłabszego z dawnego swojego regionu i jeżdżą we dwoje opowiadjąc bajki,z enie ma tej firmy i Oni wykupili ją i od podstaw odbudowują.Ale jak się nie ma talentu do sprzedaży to trzeba mieć do kłamania, ale kłamstwo jak to mówią ma krótki nogi.Apropos wyzywają MaxCo , a od Witpola kupują MaxCo :):):)

obserwator

Małych klientów już praktycznie nie ma , zostały tylko niedobitki jak te kilka starych aut które Kazik zobaczył oczywiście nowszych nie widział a sam to pewnie jeżdzi sprinterem z 2014 roku . Dobry PH w dawnych czasach to i polonezem jeżdził a kiepski to nawet sprintera zajeżdzi i nic nie sprzeda .

sprzedawca Kazik

Drogi kolego, Z tego co widziałem to jeżdżą jakimiś starymi busami z powycieranymi naklejkami. Wszystko tam lata i piszczy. Jeżeli chodzi jak to nazwali w ofercie "profesjonalne narzedzia pracy" To oprócz ładowarki sieciowej to reszta to sam złom. Rozmawiałaem i widziałem. Teraz biorę towar od chłopakow co maja z innych hurtowni słodycze. Ja lepiej na tym wychodzę i oni a do tego mali klienci zadowoleni bo ceny dużo niższe. Nie polecam tej firm.

kandydat

Witam, otrzymałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do tej firmy. Czy ktoś wie jaką formę zatrudnienia proponuje ta firma dla przedstawicieli handlowych?

sprzedawca Kazik

Witam, Z ciekawości wszedlem tutaj, żeby zobaczyć opinie o tej firmie bo na moim terenie w ciagu 5 lat jak prowadze swoje punkty przedstawiciele zmieniali sie srednio co pol roku. wiec to prawda co mowili, naprawde w tej firmie tak zle?? Niebylem taki wiec zawsze cos tam wzialem za 100 zł. szkoda mi bylo tych przedstawicieli. stare auta, bez klimy i jeszcze jezdzili ze slodyczami. to bylo dla mnie nie do zrozumienia. brak komus rozumu w tej firmie, wozic spozywke bez klimatyzacji?? przeciez to sie mija z celem. Pozdrawiam Przedstawicieli z Poznania ktorzy mnie odwiedzali :)

anonim

(usunięte przez administratora)

przedstawiciel

wycieczek osobistych nie komentuję, ale naprawdę przedstawiciel da radę tyle wyciągnąć, w jaki sposób? napisz bo mnie to ciekawi. przeczytałem jeszcze raz komentarze i nie wiem czy sie tu pakowac

przedstawiciel

Jak wygląda praca w Czestochowie? Pochodze spod miasta medalikow, szukam pracy w miescie, ale wiecei jak jest. a widze ze szukacie przedstawiciela

gad

Masz stare wiadomości nie 33 procent a 32 na sieciach nie 6 a 10 procent a DC-kach to próbują prywaciarze ale z racji że są zachłanni to szybko tracą zaufanie .

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator

OK nie ukrywam Szymon że piszesz logicznie i masz argumenty . Ciekawi mnie czy czasem kiedyś się nie spotkaliśmy . Znam kilku chłopaków i jedna dziewczynę którzy pracowali w MAXCO i wiem że sobie całkiem nieżle radzą na własnym . Sam czasem rozważam za i przeciw i wciąż wychodzi mi po połowie .

PRACUS
@obserwator 02.06.2014 19:58
OK nie ukrywam Szymon że piszesz logicznie i masz argumenty . Ciekawi mnie czy czasem kiedyś się nie spotkaliśmy . Znam kilku c...

I tak trzymać

Hej

No to powiem w takim razie tak wszystkim znawcom tematu nie ma czegoś takiego jak kable oryginalne i nie oryginalne są tylko PH którzy potrafią sprzedać wszystko i tacy którzy muszą mieć super cenę . Tyle tylko że z super ceną to nawet ślepy koń trafi do stajni , tylko co to za sztuka . Weżmy przykład supermarketów czy sklepów z ciuchami H&M , RESERWED niby wszystko gra na każdym wieszaku promocja ale mało kto się orientuje że w tej promocji sieć i tak przebija 300-400 %.I po co kruszyć kopie wy sprzedajecie swoje badziewie na kurczącym się rynku małych sklepików oczywiście w zajebistych cenach a my hasamy po sieciowych gdzie wy wstępu nie macie z pewnymi wyjątkami ale ten temat to już inna półka . Tak więc macie zajebiste ceny tylko co z tego wynika ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Obiektywnie

Ostatni raz tobie odpowiadam nie szukaj odpowiedzi na swoje pytania na tym forum Każdy z nas jest inny . Jeden potrzebuje jak wyżej zajebistej ceny żeby cokolwiek sprzedać a znam takich co potrafią sprzedać za 2200 zeta łamiszczęki z dwoma tabletami w gratisie a i tak zostaje im 1200 na czysto . Oczywiście to jest wariactwo ale pytanie na tym forum o poradę w sprawie pracy jest jak próba leczenia się przez internet gdzie na rozwolnienie polecają marihuanę .

Tym tym tym

Oczywiscie drozej miałobyć . Dalej Fini Roller Eco cena 0.48 MaxCo 1,50. Nuclear pasja 0,40 Maxco 1,01 Zazuage Arsenal Białystok 0,11 MaxCo 0,40. Creepy Jelly Umi po 0,40 MaxCo 0,80. Schocki eco 0.9 Maxco 0,37. Kable podróby najtansze MaxCo 0,25 giełda oryginały 0,15. Space Maxco 0,41 Trebor 0,16. Mada pudrowy 0,11 MaxCo 0,40. Candy Tractor Profisy 1,30 Maxco 4,60. Papier duży Tim 0,14 Maxco 0,38. Mały maxco 0,21 Mada 0,06. Gumy papierosy oryginał Mada 0,006 Maxco 0,13.Splow Mada 0,006 MaxCo 0,37 i wiele innych dalej tak ogarniasz:):):

anonim

(usunięte przez administratora)

Hej

Jak byś się sam pogonił to był by spokój . Haribo kable po 25 27 brutto tylko że 150-tki a MAXCO ma 200-tki po 48 51 brutto to taka mała różnica ale dla nie których to już widać problem nie do ogarnięcia

anonim

(usunięte przez administratora)

obiektywny

Jak chcesz tu pracować to nie czytaj tych komentarzy , na pewno ci one nie pomogą a tylko jeszcze większy mętlik w głowie zrobią . Na jedną pozytywną opinie o MAXCO znajdzie się kilku , KTÓRZY NIE POZOSTAWIĄ SUCHEJ NITKI na MAXCO . Sam też się nie podejmę i gwarancji żadnej nie dam ,że sobie poradzisz , bo już kiedyś kogoś poleciłem i wyszło jak u kolegów powyżej którzy narzekają . Musisz zaryzykować i powtarzam nie czytaj opinii na tym forum ,"Każdy mówi podług siebie ile Polaków tyle opinii" Albo jesteś dobry to pracę podejmij albo jak masz wątpliwości to nie zawracaj głowy i nie marnuj czasu kierownikowi . TYLE

obserwator

Nie jeden był taki co straszył a dziś nawet na bułkę nie ma . Chwile już na tym świecie żyję i jak każdy wiem , która krowa więcej mleka daje . Ci którzy tak są wygadani na tym forum powinni wykorzystać to w van sellingu jak mieli okazję , ale widać umieją tylko " pyszczeć anonimowo "

anonim

(usunięte przez administratora)

WujekMaciek

a co cie to obchodzi ? Jaworska jesteś i robisz maxco pozytywny pr ? nie, nigdy nie pracowałem w maxco. Po prostu wstałem rano i stwierdziłem że sobie napiszę opinię o nie znanej mi firmie( usunięte przez administratora )

szukający

szukam kontaktu z byłym przedstawicielem mieszkającym w stargardzie i obsługującym min.. wałcz, piłe

Gość wspólnik

Przeprosiny - ZAPOMNIJCIE - to żenada ale prywaciarze dostają zadyszki i próbują tylnymi drzwiami z honorem zbitego pieska wrócić do łask. Ale tak się nie da . Trochę więcej honoru i dystansu do siebie . Nikt za wami nie tęskni . Może czas zejść na ziemię i zrobić rachunek sumienia .

anonim

(usunięte przez administratora)

Obiektywnie

Kiedy się pozbywasz zbędnego balastu to okręt już nie tonie wręcz przeciwnie rozwija żagle i mknie do przodu . Lepiej mieć 30 prężnych koni w maszynowni niż 33 w tym 3 które robią 2 kroki w przód by po chwili zrobić 1 wstecz i wtedy to właśnie okręt ma problemy i musi pozbyć chabety by nie zatruła pozostałych

-

Taksiarz powiedz co masz w Auchan, a co w DC, a co w Euro. ( usunięte przez administratora )

-

Taksiarz, a może zamiast na inwenturach obciążac w 10o procentach i jechac jednego z najlepszych PH ostatniego dziesięciolecia DROGOna MaxCo byś zajął sie uciekającą Stokrotką....

Hej
@- 09.01.2014 09:32
Taksiarz, a może zamiast na inwenturach obciążac w 10o procentach i jechac jednego z najlepszych PH ostatniego dziesięciolecia...

Jakoś nie widziałem tych PH w ostatnich latach w rankingu 1-wszej dziesiątki , może sporadycznie . Gdyby tak zajęli się dystrybucją tylko i wyłącznie produktów MAXCO przynajmniej jeden z nich mógłby się zameldować na "pódle" a tak wyszło jak wyszło

Witosław
@Hej 13.01.2014 16:56
Jakoś nie widziałem tych PH w ostatnich latach w rankingu 1-wszej dziesiątki , może sporadycznie . Gdyby tak zajęli się dystryb...

aha pódło:)całe MaxCo hehe

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator

Na jabola w Bełchatowie przyjechało dwóch takich co mieli szanse ale uważali się za bystrych . No i jak to po wypiciu jabola zasiali ferment .

obserwator

W takim razie powiedz tylko szczerze po co przyjechali- tylko bez takich "że akurat to miejsce im odpowiadało i to wtedy gdy akurat MAXCO tam było" Wydaje się że powód był inny i nikt nikomu butów nie wiązał i odchodów nie zbierał. To raczej wam brakuje jednak czegoś i nie potraficie odciąć się od pępowiny.

kolega

Pracuję w tej firmie ponad 10 lat , firma przechodziła różne zmiany ale to jest normalne w kraju gdzie jest wolny rynek i zmiany są wpisane w rozwój tego kraju . Szczególnie jeśli kraj ten zmienił swe oblicze w ostatnich dwóch dekadach . Jedno jest pewne jeśli chcesz pracować to jak wszędzie trzeba dużo dać z siebie i można zarobić , jeśli nie chcesz to jak wszędzie będziesz narzekał i opowiadał o komornikach .

Witold ostatni Maksikanin

To nic, ze nie ma towaru i wszystko co zostało jest najdroższe na rynku plany cza podnieść teraz wszyscy po 1850 2200 na miesiąc. (usunięte przez administratora)

Jan Palikot

(usunięte przez administratora) najpeirw na umowkach smigali,syfu narobili i uciekli a teraz na forum bajdy piszą i się podszywają pod innych.Nieładnie dorośli ludzie

Cwaniaczek z daleka

Porażka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Gość

To spytam dalej ile trzeba zainwestować w towar na miesiąc . Co z gratisami , wymianami i co za kilka lat kiedy zostaną w większości tylko markety . Gdzie szukać hurtowni z tym towarem o którym piszesz i czy większa marża ok ale o ile mniejsze obroty niż w MAXCO . NO i wreszcie domyślam się że podatki dużo mniejsze .

Adam

To ja postaram się odpowiedzieć - "wolny strzelec" to jedyna szansa, żeby się utzrymać - nie jesteś ograniczony żadnymi rejonami, masz nawet dwa razy większą marżę, sam wybierasz produkty - do słodyczy dokładasz zapalniczki, breloczki, ciasteczka, czekoladki, chrupki, paluszki i już masz z czego żyć. Przed Wszystkimi Świętymi możesz dowalić znicze, a nawet sprzedawać pod cmentarzem - parę tysięcy w tydzień. Przed Walentynkami drobne gifty z chińskiej hurtowni, zawsze jest jakaś dodatkowa okazja. Możesz sam kreować swoją politykę sprzedażową. Od Maxco i tak nie dostajesz żadnej konkretnej pomocy, poza towarem "na krechę" - ale to w ostatecznym rozrachunku będzie cię i tak kosztowało majątej - to bomba z opóźnionym zapłonem.

Gość

Widać kolego że jesteś obeznany w temacie to poradż , jak sam zauważyłeś rynek kurczy się w zastraszającym tempie czy ph z Maxco ma szanse jako wolny strzelec - podkreślam przy kurczącym się rynku . Maxco jednak ma dużo umów , które kosztują a wolny strzelec za rok to już nie będzie miał z kim handlować .

Adam

Czajnik - 2013-03-02 15:25:21 Dokładnie tu rozmawiamy poważnie o poważnej i guruntowanej marce na naszym rynku. MaXCo na tę chwilę najlepszy dystrybutor impulsu w kraju.(usunięte przez administratora) szacunnnnnnnnnnnnnnczłowieczku, siedzisz w biurze firmy w Rudzie Śląskiej i wypisujesz propagandowe frazesy pod różnymi nickami. Jeżeli policzysz wszystkich "zadowolonych" pracowników Maxco vel Cash&Candy na tym forum, to wyjdzie, że ta firma ma kilkudziesięciu stałych, zadowolonych ludzi, więc skąd ta rotacja??? A co do (usunięte przez administratora), rozumiem, że chcesz się podlizać - to baaardzo w twoim stylu, ale podobne problemy mają firmy, które on otworzył w innych krajach - wspomnieć wystarczy o Czechach.

czaruś

firma jak każda inna. przepychu nie ma ale zgrozo tez nie. nie dużo luzu kerowniki plecaka temat nawet jak się obijam, kasa jest na czas ale średnia. po 1.5 roku ewakuacja w moim przypadku była do może lepszej ale wszędzie fajnie gdzie nas... pozdro dla starszyzny

Kufaja

He,he, dobre sobie - widać większość mało się zna (chyba że na pisaniu wypocin...). Ja pracuję na obrotach małych bo ok 20 tysia śr. na miesiąc ale nie narzekam(usunięte przez administratora).bo faktura jest zawsze na ok 6 tysia brutto. JA ak? A na wznak! czyli wystarczy mały region (to i mniejsze koszty paliwa wtedy). A jak mały region to i mały plan od kiera, a i dodatkowo zero sieci w obsłudze i sprzedaż tylko do drobnicy, wyłacznie za "kesz". No i koniecznie wariant A gdzie mam prawie zawsze 28%-29% na czycho prowizji. Wystarczy? (usunięte przez administratora)

-40

40 ph. Podziele ich na 4 dziesiątki czyli każda po 25 procent. Pierwsza dziesiątka czyli 25 procent robi kupe lat mają wyniki i gonią swój towar i nie myślą o zmianie (rynek maja opanowany). drugie 25 procent to ludzie na uop czyli tacy, którym wystarcza niecała dwójka na rękę i mają wszystko w du....,bo nie mają cesji i obciążeń. Trzecie 25 procent to ludzie, którzy nie mają wyjścia z różnych przyczyn. Nie ma u nich pracy, mają zadłużenia w MaxCo,są mało ambitni. I czwarta ekipa ostatnie 25 procent-ludzie, którzy pracują max do 2 lat,czesto młodzi i z niezłych domów z kasą, którzy na luzie sobie jeżdża i na lighcie tę pracę traktują. Po dwóch latach i wysokim zusie lub dużo wcześniej odchodzą i nowi wchodzą za nich. Te cesje ostro gnębią ph.

-40

40 ph. Podziele ich na 4 dziesiątki czyli każda po 25 procent. Pierwsza dziesiątka czyli 25 procent robi kupe lat mają wyniki i gonią swój towar i nie myślą o zmianie (rynek maja opanowany). drugie 25 procent to ludzie na uop czyli tacy, którym wystarcza niecała dwójka na rękę i mają wszystko w (usunięte przez administratora),bo nie mają cesji i obciążeń. Trzecie 25 procent to ludzie, którzy nie mają wyjścia z różnych przyczyn. Nie ma u nich pracy, mają zadłużenia w MaxCo,są mało ambitni. I czwarta ekipa ostatnie 25 procent-ludzie, którzy pracują max do 2 lat,czesto młodzi i z niezłych domów z kasą, którzy na luzie sobie jeżdża i na lighcie tę pracę traktują. Po dwóch latach i wysokim zusie lub dużo wcześniej odchodzą i nowi wchodzą za nich. Te cesje ostro gnębią ph.

W

A ile osób nie daje sobie rady w innych firmach . Jestem w gronie tych kilku na Polskę , o których piszesz i nie sprzedaje dodatkowo innego towaru . Dla mnie to mija się z celem , sprzedając inny towar poświęcasz mniej czasu na sprzedaż towaru MAXCO - nie można się rozdwoić , tam zarabiasz , ale tu tracisz , wychodzi na zero . Jest nie prawdą że jak ktoś poradził sobie w MAXCO to po paru miesiącach zaczyna swój biznes i zarabia trzy razy więcej . Jest od kilku lat czołówka , która wcale nie myśli o odejściu , tym bardziej teraz , gdy małe sklepy upadają a prywaciarzy nie stać by podpisać umowę z EUROCASHEM , STOKROTKĄ , czy wieloma innymi sieciami . Dalej , dlaczego zaraz znerwicowani , masz jakieś bolesne doświadczenie . Znam byłych PH ze STAR FOODS , którzy nie wytrzymywali więcej jak kilka miesięcy . Powodem tego był trener z lubelskiego chyba o (usunięte przez administratora). Takie przykłady są na porządku dziennym . Wszędzie jest dobrze , gdzie nas nie ma .

Mati Pomorze

Irenka i W w końcu jakaś konkretna rozmowa. Taka prawda opisaliście to dokładnie.

Zostaw opinię o MaxCo Distribution Sp. z o.o.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MaxCo Distribution Sp. z o.o.