MAN Trucks

• Błonia
  • Dąbrowa
  • Pobiednik Wielki

3. Opinie o pracodawcach Niepołomice
  5. Opinie o MAN Trucks Sp. z o.o.

Opinie o MAN Trucks Niepołomice

Nie przegap nowości o MAN Trucks Sp. z o.o.!

Operatorka

15.11.2025 16:55

Czy wiadomo coś kiedy wracamy po przestoju? Bo jedni mówią że 12.01 a kolejni że 7.01.

16.11.2025 11:03

A jeszcze inni w ogóle nie będą wracać

13.11.2025 19:35

racjonalnie

14.11.2025 11:36

Tak, MAN to wymyślił 😆 TPM to standardowa praktyka, szczególnie w automotive. A potem w razie wypadku: "O nie! Jak pracodawca mógł do tego dopuścić!?"
    ML

14.11.2025 20:57

To jest wymysł, nie było tego nigdy i jakoś wszystko było dobrze, poza tym jak trzeba było nadrobić pojazd to nagle TPMu nie trzeba było robić bo liczba ważniejsza. Jest to wymysł niepotrzebny. I takie sytuacje właśnie to potwierdzają. Skończmy z tym i zacznijmy się szanować. A ten dział niech się zamknie bo jest nie potrzeby każdy pracownik to potwierdzi który pracuje na linii.

12.11.2025 15:31

Związki w tej firmie to jeden wielki żart. Czy coś udało im się coś ugrać w rozmowach w tym roku. NIC. co miesiąc są spotkania i odpowiedzi to, sprawdzane, czekamy, nie wiemy. Czas najwyższy zmienić Główną osobę bo z tą idziemy na (usunięte przez administratora) Ciekawe co ugrają na podwyżkach strach się bać.

14.11.2025 10:43

Wy to lepiej ugrajcie sobie normalne umowy a nie podwyżki bo jak będą zwalniać to żebyście chociaż mieli czas na znalezienie roboty

14.11.2025 10:43

Ml2

07.11.2025 22:15

Oj jak dobrze ze juz tu nie pracuje teraz praca 8 godzin dziennie jedna zmiana przerwa kiedy chce Kawka papierosek bez pośpiechu co 2 sobota praca 8000 na rękę i spokój a wy dalej Tam się urabiajcie myśląc że dobrze placa i praca super hahahaha
    Kick

10.11.2025 17:37

" przerwa kiedy chce Kawka papierosek bez pośpiechu " -tylko nie wspominaj o tym temu nowemu pracodawcy ....
    Ml2

13.11.2025 18:32

Akurat szef o tym wie jesteśmy na Ty także spoko. A Wy się dalej urabiajcie po łokcie. No i czapeczki obowiązkowo i jeszcze pieczątki nie zapomnijcie podbić bo pan żółty będzie zły.
    Czarny

11.11.2025 15:25

Czy zwiazki moga cos zrobic odnosnie czapeczek.jak sie robi na lini to az móżg sie gotuje tak jest gorąco zatrzymuja cale cieplo .dramat powinno sie pidpusywac papier ze na wlasną odpowiedzialnośc chodzimy bez czapki a kto chce chodzic z czapce to bedzie chodził .
    Edek

12.11.2025 10:49

To zapraszamy na linie popracowac 8 godzin w tym kakakasku to bys zobaczyl głowa cała m0kra
    Man polska

12.11.2025 13:23

Nie ! Czapki muszą być bo gwarantują bezpieczeństwo i są wygodne i przewiewne. Pracuj wolniej to sie nie spocisz albo mądrze czyli mniej biegaj.
    Xyz

09.11.2025 01:07

Czy będą te dwie zmiany, czy nie. Bo nie wiem czy szukać nowej pracy, czy jeszcze poczekać.
    Operatorka

27.10.2025 11:47

Czytając te opinie zastanawiam się czy pracujemy w tej samej firmie. Ja osobiście jestem mega zadowolona, nauczyłam się żeby nie wierzyć w plotki i zająć się swoją pracą. Co dział to inne informacje dotyczące zmian, zwolnień itp. Jeśli chodzi o stołówkę... No syf mam nadzieję że coś z tym w końcu zrobią.
    Razz

07.11.2025 19:05

Każdy z IQ powyżej kanarka wie jaka umowę podpisuje na ile czasu . Skoro sie godzicie na takie warunki to wasz problem i to przez was a nie przezemnie jest taka patologia. Godzicie sie na 1 miesieczne umowy , zleceniowki i kij wie co jeszcze a potem wylewacie gorzkie zale jakby Man i firmy zewnętrzne to byli jedynie pracodawcy na strefie. Każdy średnio rozgarnięty człowiek wie ze ta branża jest sezonowa i raz są zamówienia a raz nie ma. Jest tu pełno opini o tym więc ktoś kto sie przyjmuje nie wie o tym? Swoimi opiniami pokazujecie tylko jakich ludzi tu przyjmują. Skoro dostałeś umowę na pół roku to chyba jasne jest ze nie masz zagwarantowane nawet jakbyś sie starał ze ktoś to przedłuży jesli trafisz ze bedzie mniej zamówień.
    Razz

07.11.2025 19:12

Szkoda nawet komentować twoich wypocin. Czyli jak jakąś firma ma spadek zamówień itp to ma utrzymywać pracowników mimo ze nie ma roboty dla nich. Tak z dobroci serca. Ty chyba dalej w komunie mentalnie żyjesz. Co to inne firmy nie zwalniają jak pali im sie dupa? Przykład masz ekookna i wiele innych. Lepiej utrzymywać Jankow , kij ze firma splajtuje za pół roku . Bo masz problem ze znalezieniem pracy lub niechce Ci sie jej szukać.
    Stefan 211

31.10.2025 22:52

CZY PRACOWNICY BIUROWI TEŻ MAJĄ WYLICZONY CZAS PRACY CO DO SEKUNDY TAK ZE NIE MASZ CZASU ISC DO TOALETY ?
    Stefan 211

01.11.2025 21:18

CZYLI ISTNIEJE ZJAWISKO DYSKRYMINACJI ZE WZGLEDU NA WYKONYWANE STANOWISKO
    Sexiorz

02.11.2025 22:21

Mają 5 minut krótszą przerwę z powodu braku pracy w narzuconym z góry tempie.

01.11.2025 16:16

Koledzy. jak sie zapatrujecie na podwyżke 300zl wypowiedzcie sie odnosnie zwiazków co byscie zaproponowali bo to my cieżko pracujemy kazdego dnia

31.10.2025 13:24

Kiedy BHP zajmie się samochodami Stojącymi na poboczu i przed bramą wjazdową na parking od strony H5. Cały czas stwarzają zagrożenie.

29.10.2025 08:17

Pracowałem 3 miesiące,chodziłem na nadgodziny,dzień w dzień,że na końcu miałem 60 nadgodzin,czyli niemało,kierownik nie przedłużył mi umowy,bo stwierdził że się nie wyrabiam,to po co mnie pytali,czy przyjdę na nadgodziny,to jest jakiś żart,I nie ma równego traktowania,znając życie to starsi co niektórzy pracownicy,poprostu donoszą,z jednymi było super,a co niektórych to odrazu rozstrzelać,pozdrawiam 236
    Psaaajdak

29.10.2025 15:32

Czyli widzę ze zwolnienia się zaczęły sypać przed końcem roku
    On38

25.10.2025 18:26

Chciałbym zapytać o pracę w Man a dokładnie jak to jest ze zmianami .Firma dokładnie agencja rekrutuje a tutaj czytałem , że likwidowane są 3 zmiany .Czy warto teraz zatrudniać się tam do pracy?? Czy Man teraz planuje jakieś redukcję zmian ? Będę wdzięczny za odp.

26.10.2025 08:35

Tego ci nikt nie powie ale plotki są ze od nowego roku 2 zmiany jeżeli zatrudnisz się teraz to i tak dostaniesz umowę do połowy grudnia potem przestój oczywiście nie płatny jak w sierpniu czyli siedzisz bez kasy i umowy chyba do 6.01
    Łysy

24.10.2025 15:27

Te placki ziemniaczane na nocce surowe czlowiek płaci i głodny wychodzi moze ktos sie wziasc za to czy dalej udawac bedziecie ze wszystko jest wporzadku
    Kamil ML2

18.10.2025 20:36

Dla czego pracownicy nie dostaną po 100 zł w bonie do wydania na święta, tylko są proponowane wyjścia ,, integracyjne”. Czyli upijanie się jak co roku, po drugie jak mam bardzo daleko dojazd to mi się żywcem nie opłaca i wolałbym dostać bon a nie że ja nie pójdę to inni będą mogli więcej wydać. U nas już kierownik zachęca żeby iść bo się napijemy.Proszę związki aby w końcu coś z tym zrobili
    Blądi

23.10.2025 17:20

Zacisniasz wiezi i bedziesz pil z kolegami na wigili ktorych codziennie (usunięte przez administratora) zeby przydziobać

23.10.2025 20:44

Firma tylko daje budżet, co ma to do ,, celebrowania świąt”. I zacieśnianie więzi co ty w ogóle piszesz. Jeden drugiemu wrogiem za plecami a tak udawać. I tak większość działów idzie samo bo nie chce żeby coś wyszło poza cztery ściany. A ostatnio jak było, bójki pobicia i to jest twoje celebrowanie to fajną patologia jesteś. Upić się pobić i do domu.
    Kiedy?

30.09.2025 18:13

A stołówką kiedy związki się zajmą, tego się nie da jeść. Czas najwyższy zmienić firmę prowadzącą,Ile jeszcze się ędziemy truć.?
    Kiedy?

17.10.2025 13:53

Po wczorajszym obiedzie bardzo dużo osób się pochorowało i zostało odesłanych do domu, a sprawa została zgłoszona do sanepidu. Może w końcu zmienią tą nieudolną firmę l.

23.10.2025 11:35

Potwierdzam, po ostatnim obiedzie 3 dni w toalecie. Stołówka dramat...
    Monisia

22.10.2025 15:21

Dzien dobry .kiedy wkońcu ktos sie weźmie za stałowke zatrucia bole brzucha dlugo to jeszcze bedzie trwać strach tam jesc cokolwiec bo potem zamiast pracowac cza latac do toalety.zrobicie cos z tym w k0ńcu?
    Ewelina

19.10.2025 16:53

Wigilia powinna byc robiona na stolowce w ostatni dzien pracy
    Czekista

22.10.2025 09:12

No właśnie...i napić się nie można i można powybaczać sobie.
    Ktoś

20.10.2025 23:46

Zwracam się z prośbą do Zarządu MAN w Niepołomicach z prośbą… Weźcie się za prawdziwą robotę w tych biurach! Ostatnia sytuacja w Starachowicach jest dla Was i całego naszego zakładu ostrzeżeniem! Tragiczny wypadek u naszych kolegów powinien otworzyć oczy. BHP w naszej firmie jest na założonym poziomie. BHPowcy mają pretensje o paczkę papierosów w szufladzie a nie widzą poważnych problemów procesowych które zagrażają zdrowiu i życiu pracowników! To jest kpina. Zacznijcie nas słuchać, spełniać nasze wymagania dotyczące bezpieczeństwa pracy a potem oczekujcie aby pracownik nie miał przy sobie na stanowisku papierosów. Co, brzydko wygląda paczka fajek na zdjęciu, ale praca w pozycjach zgarbionych, wychodzenie na ramę pojazdu i ocieranie się o ostre krawędzie już nie? Oby u nas nigdy taka sytuacja nie miała miejsca! A prezes niech coś z tym zrobi! Doświadczeni pracownicy chcą już uciekać, czyli jest źle!
    Ml1

21.10.2025 13:53

Podobno na lakierni składają wiązki dla pojazdów FPP leżąc pod wiszącą ramą

09.10.2025 13:06

Chyba produkcja spada i nie będzie nocek przez jakiś czas co to się dzieje?

12.10.2025 19:59

A co z pracownikami ?
    Kiero

13.10.2025 12:17

Pracownicy tymczasowi będą w gotowości czekać ale mają mieć nie płacone ale to i tak dobrze zawsze to jest szanas że ktos zadzwoni

06.10.2025 22:21

Dzisiaj zaobserwowałem ciekawą rzecz na linii. Od jakiegoś czasu przychodzą do Nas ludzie z serwisu. Dziś przyszedł jakiś starszy Pan i musiał skakać po autach cały dzień. Czy to jest to odpowiednie dopasowywanie stanowisk o którym Man kiedyś wspominał dla ludzi starszych? Mało tam jest młodych? Czy ja za parę lat też tak skończę?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAN Trucks?

Kontakt - MAN Trucks Sp. z o.o.

Rudolfa Diesla 1 32-005 Niepołomice

Psaaajdak

17.09.2025 16:38

Cześć, Kiedy Będą Te 2 zmiany ? i czy one faktycznie będą? Też plotki są że od Października czy Listopada ma być mniejsza ilość produkowanych Aut ze względu na brak dużych zamówień.

01.10.2025 19:49

Dziś właśnie się dowiedzieliśmy że w firmie jest źle, takżepo nowym roku 2 zmiany. Choć mam nadzieję że zamówienia tak spadną że zrobią jedną
    Związkowiec

02.10.2025 18:35

Związki przekazywały tą informację że w firmie jest źle zresztą jak co roku jest to najbiedniejsza firma w Polsce zwłaszcza w listopadzie gdy związki mają zacząć negocjacje o podwyżki więc z podwyżek nici, żeby poprawić nastroje odzyskają radia na nocki a po nowym roku magicznie wpłynie kilka zamówień i znowu do maja każda sobota pracująca 😀 radia wrócą w grudniu a od stycznia nie będzie nocek.
    Nowy

27.09.2025 13:52

Pracuje stosunkowo niedługo dopiero zaczynam ogarniac co i jak dziala w tej firmie mam pytanie do starszych pracowników jakie obowiązki mają żółci w tym zakładzie czy wogole jakieś mają
    To jest dobre pytanie.

28.09.2025 16:54

Kiedyś zółci pracowali normalnie na linii, ale wywalczyli sobie przywileje, i teraz to nie wiedzą w jakiej pozycji przed komputerem siedzieć, żeby ich tyłki nie bolały. A najlepsze jak po kilku się z pomarańczowymi zejdą, i debaty o wszystkim. No nie mają zbyt wiele do roboty.
    Stary

29.09.2025 21:38

Kiedyś kierownicy byli ogarnięci ale zostali zastąpieni 25 latkami zaraz po studiach którym można wszystko wmówić a żółci to wykorzystali i teraz im się wydaje że są kimś ważnym bo szkolili kierownika
    Bolec

20.09.2025 11:30

A z drugiej strony drodzy koledzy , co mnie interesuje temat odrobienia strat produkcyjnych ? Czy one wynikły z winy pracowników czy pracodawcy? Załoga była gotowa do pracy w pełnym wymiarze czasu planowanego, a że pracodawca nie zapewnił odpowiednich komponentów to już tylko i wyłącznie jego sprawa. Teraz jeśli chce to jakoś odrobić to powinien rozsądnie do tematu podejść a nie narzucić dodatkowych dwóch godzin pracy. A dobrze wiemy że na tych dodatkowych 4 godzinach nie zostanie ta strata odrobiona i będziemy ja długi czas odpracowywać,jak to już w historii kilka razy miało miejsce.
    Klod

28.09.2025 06:04

Dlatego praca w soboty od 6 do 16 to koszmar.
    Sensej

28.09.2025 23:08

Odrabiają straty po tym jak linia musiała być zatrzymana.
    CRACK

27.09.2025 01:33

Dlaczego związki nie skontaktowały się od razu w piątek po otrzymaniu informacji o pracy w sobotę przez 10 godzin? Dlaczego związki nie przeszły się po całym zakładzie, żeby zapytać, czy jest społeczne przyzwolenie na pracę w sobotę w wymiarze 10h? Dlaczego związki nic nie zrobiły w tej sprawie? Niestety nie było żadnej informacji od nich ani konsultacji społecznych. Związki nic nie robią i nie dość, że nie są w stanie zabezpieczyć naszych pieniędzy przed kradzieżą, to nam nie pomagają, gdyż nie wiedzą o problemach na linii. Dodatkowo nie pracują na linii, nie mają dyżurów na każdej ze zmian, a powinni — w końcu jest ich trzech i nie wiadomo, za co oni biorą pieniądze... Polecam się z tej patologii zwanej związkami zawodowymi wypisać, bo jeśli mają Cię zwolnić, to i tak to zrobią, a oni nie pomogą, mimo że takie są ich zapewnienia
    ML

27.09.2025 12:35

Biorą za pogaduchy i papieroska, ile razy widać jak przechodzą i śmiechy pogaduchy i na papieroska co 30 min. Dokładnie, powinien być każdy na jednej zmianie. A nie wszyscy na rano o 15 do domciu i kasa leci. Związki w tej firmie to (usunięte przez administratora)
    Xyz

27.09.2025 11:24

Czy ktoś wie, czy przedłużene są kończące się umowy, czy raczej trzeba szukać czegoś innego?
    Piotrek

25.09.2025 08:44

Śmieszy mnie że związki na grupie naszej facebookowej próbują się wybielić, pogrążając się jeszcze bardziej. I dalej wspierając pracodawcę a nie stanąć za pracownikami. Awarie i opóźnione dostawy to nie jest pilna potrzeba zakład. Więc powinni coś z tym zrobić, awarie są bo(usunięte przez administratora) Psują się cały czas te same maszyny, programy śmiech na sali pora może zmienić firmę serwisową lub korzystać z lepszych firm dostarczających urządzenia. A po drugie opóźnione dostawy to jest i wyłącznie wina pracodawcy że ma taką politykę że wszystko musi być tego samego dnia dowożone choć powinni się nauczyć że to nie działa i części powinny być przywożone minimum dzień wcześniej to postojów by nie było.
    Było minęło

24.09.2025 15:31

Tak czytam te wszystkie żale, Że nie pasują nadgodziny, związki zawodowe nic nie robią. I chcieliście, to macie swój bank godzin. Jednak nic się nie zmieniło, dalej marudzicie a jak przychodzi czas by coś zrobić, to ładnie wszyscy zasuwacie na linie kręcić śrubki. Brawa dla tych co się zwolnili z tego cyrku
    Piotrek

20.09.2025 21:42

I gdzie związki są. Oczywiście nic nie potrafią załatwić. Tylko na wszytko się zgadzać, płacimy składki i po co, byśmy byli pomiatani cały czas?

22.09.2025 21:43

Dlatego ja się wypisałem że związków jak i kilku moich kolegów bo nic nie załatwiają, biorą pieniądze od firmy żeby wmawiać ludziom że coś robią a tak naprawdę przyklepują wszystko jak leci byleby pracodawcy było na rękę. Bez sensu płacić na kogoś kto stoi po stronie pracodawcy a powinien po stronie pracownika, co do zwolnień to jeszcze nie słyszałem żeby związki kogoś uratowały, każą się cieszyć że wiemy 2 tygodnie przed nie przedłużeniem umowy zamiast stawać w obronie członka.

24.09.2025 07:45

To chyba pisał szefu związków 😂. Straszne to. Nie róbcie nic, tak jak z tą kasą.
    Misiek

22.09.2025 12:16

Czy w tej firmie są zwionski zawodowe ?
    Loko

21.09.2025 14:15

Nie pracuję już dłuższy czas w MAN z powodów o których tutaj piszecie. Nie rozumiem po co się męczyć. Pracy jest mnóstwo dla ludzi, którzy chcą pracować, powtórzę pracować, a nie być wyzyskiwani. Nic z tym nie zrobicie wypisując swoje flustracje tutaj na forum . Niemcy potrafią się postawić i zjednoczyć, dlatego są traktowani inaczej. Polak wlazł by w d..ę kierownikowi w robocie, a potem pisze na forum jak to ciężko i już nie daje rady. Żenada.
    Pracownik man

20.09.2025 00:33

Ja nie rozumie ludzi narzekają ze roboty dużo ze nie ma obsady itp. Praca po 8 10 h jak nie pasuje to po co tam robicie jak jesteście tylko nr w Excelu wynik sie ma zgadzac 😁

20.09.2025 07:42

Patrząc jak to jest napisane sądzę, że autor to na pewno KPR.
    Zbyszko

20.09.2025 18:35

Praca jest nieodłączną częścią naszego życia, a dzięki niej realizujemy zarówno swoje cele, jak i wspólne zamierzenia. Rozumiemy, że każdy z nas dokłada tu swoją cegiełkę nie tylko dla rozwoju firmy, ale też dla własnej satysfakcji i stabilności. Zachęcamy jednak, abyście podchodzili do swoich zadań krytycznym okiem – wasze spostrzeżenia i pomysły są dla nas bezcenne. Wspólnie możemy stworzyć miejsce pracy, do którego przychodzi się z przyjemnością i które jest dla nas wszystkich źródłem dumy.
    Zespół pracowników montażu

17.09.2025 07:44

Zwracamy się do Państwa z prośbą i jednocześnie chcielibyśmy podzielić się naszą wspólną refleksją Jak wiadomo, czeka nas bardzo wymagający okres związany z ciężką zabudową. Już teraz wiemy, że pracować będziemy w warunkach wzmożonego wysiłku, a przy ograniczonych obsadach jest to dodatkowym, znacznym obciążeniem dla każdego z nas. Po trzech dniach intensywnej pracy na tym projekcie zespół jest już skrajnie zmęczony, zarówno fizycznie, jak i psychicznie. Pięć dni nieprzerwanej, ciężkiej pracy w takich warunkach to maksimum naszych możliwości, biorąc pod uwagę utrzymanie należytych standardów bezpieczeństwa, jakości oraz zdrowia własnego. W związku z powyższym, zwracamy się z ogromną prośbą o rozważenie rezygnacji z zaplanowanej soboty roboczej. Jesteśmy gotowi włożyć maksimum wysiłku w pięć dni roboczych, ale praca przez sześć dni z rzędu w tak wymagających okolicznościach niesie za sobą realne ryzyko. Liczymy na Państwa zrozumienie i prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszej wspólnej prośby. Z poważaniem, Zespół Produkcji/ Pracownicy Działu Montażu
    Heheh

19.09.2025 16:56

Proszę bardzo, jak wam 8 godzin nie pasuje to zapie&&& 10h. Dziękujemy Man, że możemy weekend spędzić 10h w pracy, informując ludzi z dnia na dzień o obowiązku zostania dodatkowo. 😆😆

20.09.2025 06:33

Działanie w ten sposób, z pominięciem rozsądnego terminu wyprzedzenia, powoduje dużą frustrację w zespole i wrażenie, że nasi pracownicy i ich plany nie są brane pod uwagę. Liczymy, że w przyszłości informacje dotyczące pracy w dni wolne oraz nadgodzin będą przekazywane z odpowiednim wyprzedzeniem, umożliwiającym godzenie życia zawodowego z prywatnym.
    Pracownicy Man Trucks

19.09.2025 12:16

W związku z zarządzonymi dodatkowymi godzinami pracy, stanowczo informujemy, że ze względu na skrajne przemęczenie zespołu, praca przez 10 godzin szóstego dnia z rzędu stwarza bezpośrednie zagrożenie dla bezpieczeństwa i zdrowia nas wszystkich. Jednocześnie informujemy, że jako zespół nie wyrażamy na to zgody. W trosce o bezpieczeństwo własne i współpracowników, nie jesteśmy w stanie wykonać tej pracy w sposób bezpieczny i zgodny z przepisami. Wzywamy do natychmiastowego wycofania tej decyzji." Jeśli ktokolwiek czuje, że nie jest w stanie bezpiecznie wykonywać pracy (zawroty głowy, problemy z koncentracją), ma prawo powstrzymać się od pracy (Art. 210 Kodeksu Pracy), zgłaszając to bezpośrednio przełożonemu.
    Pracownik z Monachium

26.08.2025 07:46

Pracowałem w manie w Monachium przyjąłem się w Niepołomicach co mogę powiedzieć w Monachium bajka tutaj tragedia zupełnie inne podejście do człowieka plotki sianie fermentu
    Bart

02.09.2025 09:52

Witaj, Mam pytanie odnośnie MANA w Monachium. Mógłbyś podesłać na priv namiary na rekrutację? Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
    Misio

15.09.2025 22:41

Czy w Man w Monachium też jest taki zapierdziel że nie masz kiedy zrobić siku a o 2 to zapomnij ?
    JelyJely

11.09.2025 13:30

Czy orientujecie się czy umowy są teraz przedłużane czy raczej nie ma na co liczyć i trzeba szukać nowej pracy ? poprzednie dwie umowy (bezpośrednio przez MAN) jak mi się kończyły to nową miałem miesiąc przed końcem , a teraz cisza , a do końca września mam.

08.09.2025 16:07

10.09.2025 05:32

Będzie ucięta ale raczej po nowym roku z tego co słyszałem
    Były

01.09.2025 11:26

Pracowałem w tej Firmie przez ponad 4 lata jednak niestety pod koniec mojego zatrudnienia ,czułem się bardzo niedoceniany.Brakowało mi podstawowego szacunku.Dodatkowo Nie doświadczony kierownik (usunięte przez administratora)nie przedłżył mi umowy,co było dla mnie dużym rozczarowaniem. Starych pracowników (usunięte przez administratora), nie polecam nikomu tam pracować !!!
    2 zmiany

02.08.2025 11:32

wracają dwie zmiany za niedługo także szykujmy się

05.08.2025 10:14

Nam też już kierownik mówił że będą dwie zmiany, nie będę pisał który żeby nie robić mu problemu że się wygadał.
    Literata

10.08.2025 18:41

Od usmego września 😅
    Nowy/a

30.07.2025 11:24

Cześć wszystkim, Mam pytanie odnośnie pracyw dziale SQE. Kilkukrotnie pojawiło się ogłoszenie o pracę na to stanowisko. Czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć/ opisać z czego wynika to zapotrzebowanie? Dlaczego w przeciągu 2 miesięcy kilkukrotnie poszukiwali pracownika?Jak wygląda praca jako SQE? Dzięki wielkie!

12.07.2025 16:47

Jak to jest że na spotkaniu (usunięte przez administratora) mówi że produkujemy dziennie (usunięte przez administratora) pojazdów.? A od czerwca praktycznie codziennie robimy (usunięte przez administratora) lub więcej mimo że w systemie jesteśmy grubo ponad (usunięte przez administratora) pojazdów. Ostatnio tak samo mówili i pozwalniali (usunięte przez administratora) załogi. Zapewne tym razem będzie podobnie. 3 zmiany bez problemowo, dziwne jak na wszystkich działach brakuje tylu ludzi że to jest chore łatanie tylko nadgodzinami i to sporymi bo (usunięte przez administratora)a kierownicy żeby w systemie się zgadzało to rozpisują na dwa dni. A inni dają więcej godzin niż się przychodzi tylko żeby byli pracownicy, to gdzie tu normalność.

13.07.2025 01:00

I co pozaliles sie juz🤣 oni mają gdzieś twoje zale. Jeśli tam pracujesz a wnioskuję ze tak to nie licz ze firma MAN coś zmieni. Jedyne czego oczekują to wyników a to ze ty sie narobisz delikatnie mówiąc to mają to gdzieś. Co do powrotu na 2 zmiany .... nie martw sie k(usunięte przez administratora)więc nie ma co sie dziwić. Powodzenia w(usunięte przez administratora)
    Konkurenca

30.07.2025 10:50

Wystarczyło żeby ludzie grupowo się nie zgodzili na nadgodziny, ale u was tego brakuje i jesteście mietcy , wiadomo niema ludzi to i nie będzie kierowników pracownik znajdzie pracę wszędzie a kierownik nie sądzę wtedy będą się bali tak samo dlaczego starszy stażem ma robić za młodego jak obydwoje mają płacone za godzinę tylko trzeba to zrozumieć a u was z tym problem widac

Zostaw merytoryczną opinię o MAN Trucks Sp. z o.o.