MAN Trucks

• Błonia
  • Dąbrowa
  • Pobiednik Wielki

3. Opinie o pracodawcach Niepołomice
  5. Opinie o MAN Trucks Sp. z o.o.

Opinie o MAN Trucks Niepołomice

Nie przegap nowości o MAN Trucks Sp. z o.o.!

Kandydat na kandydata

24.07.2025 13:09

Czy pracując przez agencję można zostać zwolnionym dosłownie z dnia na dzień? Czy jest możliwość przejścia z agencji do firmy? Czemu oferty pracy pojawiają się non stop? Jest aż tak duża rotacja pracowników?
    Lukasz

26.07.2025 22:47

Nie ma różnicy czy pośrednik czy firma. Będzie brak zamowien i tak będą zwolnienia. Jeszcze nie dawno zwolnili całą 3 zmianę
    Mcamp

18.07.2025 20:49

Co tacy smutni? Uśmiechnijcie się brygada.... od października 2 zmiany
    Posejdon

23.07.2025 10:49

Ale trzęsiecie portkami a tu wystarczy znaleźć prace za te 300zl netto mniej i zlozyc rezygnacje no i spisz spokojnie!
    Ktoś

26.07.2025 07:06

Masz rację, jednak gdyby to było takie proste to obstawiam że większość osób by sobie poszła. Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad rezygnacją i badam rynek pracy i niestety ale rewelacji innych firmach nie ma. Różnice płacowe są większe niż wg. Ciebie te 300 zł
    Rafael

25.07.2025 12:34

Ogólnie trzeba uważać gdzie się trafi. Dwójka ( zależy gdzie ) to tragedia. Kablowanie, (usunięte przez administratora) plotki… i brak perspektyw na dłuższy okres pracy… wystarczy mieć inne zdanie i trzeba się zwolnić. (usunięte przez administratora)
    Maniorz

19.07.2025 20:28

Mam nadzieje że plotki się potwierdzą i po nowym roku wrócimy na 2 zmiany. Bo zamówień coraz mniej.
    Mieszkaniec

11.07.2025 14:39

Czy Państwa samochody mogę jeździć wolniej między fabryką, a parkingami? To jest niedorzeczne co wasi kierowcy wyprawiają na drogach, kiedyś dojdzie do nieszczęścia i wtedy dopiero Państwu się oczy otworzą. Mam już kilka nagrań, na których nowe samochody MAN z nieczytelnymi numerami rejestracyjnymi dokonują poważnych wykroczeń drogowych, w tym wyprzedzanie na czołówkę, a o przekraczaniu prędkości to już nie wspomnę. Nie wiem, płacicie więcej kierowcą za to, że kto szybciej dostarczy ciężarówkę na parking to dostanie większą premię?
    Sas

18.07.2025 17:52

Pojazdy przewozi zewnętrzna firma która nie należy do MAN. Proszę zgłaszać takie przypadki na Policje.

14.07.2025 22:17

Witam, mam pytanie odnośnie grafiku pracy, jak to wygląda w systemie 3 zmianowym? Jeden tydzień pierwsza, jeden tydzień druga i jeden nocek? Czy tydzień jest wymieszany na zasadzie 1-1/2-2/3-3 wolne Z góry dziękuję za odpowiedź

14.07.2025 20:12

Mam to gdzieś

12.07.2025 23:58

Dobrze że olałem ich spotkanie i poszedłem do domu bo nie musiałem słuchać że firma jest nie rentowna i nie przynosi zysków za to Monachium jest git bo rok stało i przynosiło zyski a Polaczek (usunięte przez administratora)
    Dokładnie

14.07.2025 15:12

Dokładnie tak jak piszesz i dlatego zrezygnowałem z tej pracy i w dalszym ciągu nie polecam
    Dokładnie

14.07.2025 15:12

wielbląd

07.07.2025 14:37

żółte (usunięte przez administratora) robota ciulowa i ten autobus porażka smierdziuchy co sie nie myją i strata czasu 3 godziny dojazdy noi przez agencje porażka
    srwis

08.07.2025 21:47

słyszałam że kolesiostwo srogie,(usunięte przez administratora) mlodziki nic nie robią a stary zaiwania za dwoch... ;)
    Jaka zmiana?

07.06.2025 17:29

Dlaczego znowu robienie z nas głupków, na legato ustawicie sobie czas 5:35 a rofy i tak jada 4:55,5:00. Dlaczego? Mierzone kilkukrotnie i ten sam czas. I znowu się nie wywiązujecie z punktów które sami postawiliście.
    Richard

06.07.2025 09:37

Rofa nigdy nie będzie jechać że stałą prędkością. Jak chcesz wiedzieć dlaczego to zobacz na spokojnie całą linię 1 lub 2.
    Monika

05.07.2025 16:33

Czy na gc 236 zmiana C jest fajnie bo słyszałam że pracownicy nie przepadają zbytnio za żółtym. Czy to prawda

02.07.2025 06:31

Zwracam się w imieniu swoim i kilku innych osób, które ostatnio zauważyły, że jakość posiłków w naszej stołówce znacząco spadła. Coraz częściej widzimy, że koledzy i koleżanki rezygnują z obiadów na stołówce na rzecz własnych kanapek lub cateringu z zewnątrz – a szkoda, bo przecież stołówka powinna być wygodnym i smacznym rozwiązaniem. Niestety, ostatnie dania (w szczególności dzisiejsza zupa…) pozostawiają wiele do życzenia. Była nie tylko wyraźnie przypalona, ale też rozcieńczona wodą i kompletnie pozbawiona smaku. To nie jest odosobniony przypadek Czy można zgłosić tę sprawę do osób odpowiedzialnych za stołówkę? Może uda się coś poprawić – np. wprowadzić anonimową ankietę żywieniową. Chcielibyśmy, aby stołówka znów była miejscem, do którego chodzi się z przyjemnością, a nie z przymusu.
    Heh

04.07.2025 12:26

Ostatnio po zapiekance 3 osoby nie przyszły do pracy. Tam już nie ma po co iść. Chyba że planujesz oczyścić organizm
    Bez sensu

03.07.2025 18:41

A dlaczego gruszka pietruszka jest wypłacana w jakiś sposób na raty? Znowu wały?😂😂😂
    Głodny

02.07.2025 22:21

Ryba w piatek jest tak twarda jak kamien placimy za jedzenie to chociaz zeby dalo sie to zjesc plus pyszna zupka cebulowa wida z grzankami pycha .chodzimy tam jesc bo czlowiek glodny to wszystko zje ale bez przesady i non stop te same dania

25.06.2025 19:55

Dużo się słyszy że 3 zmiany tylko do przestoju ma ktoś może wiedzę czy to plotki czy faktycznie po przerwie wracamy na 2 zmiany ?

26.06.2025 10:35

Prawdy nikt ci nie powie ale jeśli już są plotki to można się szykować ze coś będzie nie koniecznie po przestoju ale nie zdziwię się jak po nowym roku już tak 😂 zresztą żadna nowość jeśli chodzi o tą firmę każdy wiedział że zatrudnienie masowe było tylko na poczet jednego zlecenia które wpadło
    Wujek

29.06.2025 19:54

Ja słyszałem, że wszyscy pracownicy mana są do wymiany i agencyjni wskoczą na ich miejsce na umowy, a oni będą na śmieciówce wypychać gotowe ciężarówki za bramę w pojedynkę.
    Jaka zmiana?

07.06.2025 17:24

Dlaczego niby zmiana taktu na 5:35 jest na legato, a rofy i tak jada 4:50,5:00 Mierzyłem parokrotnie i ten sam czas. Kiedy w końcu przestaniecie kłamać i zaczniecie traktować pracowników po ludzku.?

29.06.2025 01:29

I myślisz że jak napiszesz tutaj zażalenie coś się zmieni ... to ci powiem ze nie. Jest na to bardzo proste rozwiązanie a mianowicie zmiana pracy. Widzę to po sobie lepiej zarabiać te 500 zł mniej a być szanowanym pracownikiem niż mieć trochę więcej i być traktowanym .... no wiadomo każdy sobie dokończy.
    Pracownicy Lini

26.06.2025 12:45

Uwagi dotyczące organizacji wydawania posiłków. Szanowni Państwo, Chcielibyśmy podzielić się spostrzeżeniami dotyczącymi obecnego systemu wydawania posiłków w stołówce. Wcześniejsze możliwości odebrania obiadu kilka minut przed oficjalną godziną pozwalały na rozłożenie kolejek w czasie, co znacząco poprawiało komfort przerwy obiadowej – zwłaszcza dla pracowników z linii montażowych, którzy stosowali rotacyjne zastępstwa, aby uniknąć tłoku. Obecnie, gdy posiłki wydawane są ściśle o wyznaczonej godzinie, tworzą się długie kolejki, co: - Wydłuża czas oczekiwania, skracając efektywny czas odpoczynku, - Zwiększa pośpiech i stres w trakcie przerwy, Rozumiemy, że zmiana mogła wynikać z ważnych przyczyn, dlatego zwracamy się z uprzejmą prośbą o rozważenie możliwości elastycznego wydawania posiłków (np. 5-10 minut przed oficjalną godziną) lub innego rozwiązania, które odciąży kolejki. Jesteśmy otwarci na dialog i wspólne znalezienie kompromisu. Dziękujemy za zrozumienie i czas poświęcony na tę sprawę. Z poważaniem Pracownicy Lini
    Bonzo

06.06.2025 18:10

Czy na gc216 jest fajnie pod względem pracy i ludzi? Dostałem się tam i ciekawi mnie jak to wygląda. Wiem tylko, że to wiązka elektryczna. Ale co dokładnie się tam wykonuje? Dzięki za odpowiedzi
    No chyba nie

23.06.2025 15:14

Ty tak serio piszesz. Beka. Firma wyciska cię jak cytrynę a ty się jeszcze cieszysz. Tylko dwa razy na L4, nie ciężka praca. (usunięte przez administratora) XD Fakt,są działy na których jest latwiej ale wiązki do nich nie należą A gadanie że winnych pracach jest ciężko, to nie prawda, w innych pracach jest lżej. Praca pod presją czasu i w lecie gdy jest gorąco na hali, na pewno nie jest lekka. A ocenianie innych że mieszkają w bloku to mnie rozbawiło.
    Małolat

23.06.2025 23:27

To na jakim dziale robisz. Że sie wyrabiasz w połowie czasu
    Damian

07.06.2025 20:59

jak wygląda kwestia zarobków? widziałem że oferują 7500brutto ale do tego zaliczają się premie itd. jestem ciekawy jak to wygląda naprawdę.
    Piotrek ML1

04.06.2025 14:22

Jak to jest że robimy 235 pojazdów, a pracowników brakuje na minimum 225które było planowane. Wszędzie braki na działach bo ludzie nie chcą pracować w tym obozie. Zero jakiegoś aneksu o zmienieniu ilości produkowanych pojazdach, gdzie są związki powinniśmy robić 225 kopnąć rofy i iść do domu. Tak się wykorzystuje pracowników powiemy że 225 z dwóch zmian zrobimy trzy i będą robić po 235 albo jeszcze więcej mniejszą obsadą. Nic tyko pozostaje szukać innej pracy bo długo tak nie pociągniemy.
    aabcdef

05.06.2025 15:59

Kto kończy wcześniej ten kończy wcześniej. Dzisiaj jak ML1 stanęła ok 4.30 to logistyka tak czyś jak musiała zostać do 6 nawet jak wszystko było zrobione 🙄
    Szelest

06.06.2025 00:58

Zgadzam się logistyka zawsze do końca na posterunku..zależy kto ma jakie stanowisko niektórzy siedzą od zatrzymania lini inni pracują do końca..z resztą logistyka to inna bajka w wielu kwestiach w tej Fabryce.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAN Trucks?

Kontakt - MAN Trucks Sp. z o.o.

Rudolfa Diesla 1 32-005 Niepołomice

naM

05.06.2025 23:03

Widzę kogoś (usunięte przez administratora) z drugiej lini zapiekła, że jedynka wyszła wczesniej(po zrobionej liczbie). Chcecie równego traktowania nie ma problemu będziemy o tym pamiętać gdy będą was puszczać 30 min wcześniej bo nie ma buforu ;)
    Pracownicy

05.06.2025 10:06

Zmiana organizacji pracy a oczekiwania produkcyjne Drodzy Koledzy i Koleżanki, Jak wszyscy wiemy, firma MAN dokonała ostatnio istotnej zmiany w organizacji naszej pracy – z systemu dwuzmianowego przeszliśmy na trzyzmianowy. Wiązało się to z podziałem dotychczasowych zespołów, a także ze zmniejszeniem liczby pracowników na linii montażowej. Przed zmianą, pracując na dwie zmiany, produkowaliśmy łącznie 200 pojazdów dziennie. Po wprowadzeniu trzeciej zmiany, oficjalne założenie firmy to 75 pojazdów na zmianę(czyli łącznie 225 pojazdów w ciągu 3 zmian). Jednak w rzeczywistości osiągamy średnio 82 pojazdy na zmianę, co daje 246 pojazdów dziennie – czyli znacznie więcej niż pierwotny plan wynikający z wyliczeń MNPS Myślę, ze skoro produkujemy więcej niż założenia to należy nam sie wynagrodzenie za nasze zaangażowanie i wkład w wieksza produkcje. Oto moja propozycja: Jak wszyscy dobrze wiemy, praca na nocnej zmianie to nie tylko kwestia zmęczenia - to realny wpływ na nasze: 🔴 Zdrowie fizyczne i psychiczne (zaburzenia snu, problemy z koncentracją, większe ryzyko wypadków) 🔴 Życie prywatne (trudności w spędzaniu czasu z rodziną, problemy z normalnym funkcjonowanie😒 🔴 Przystosowanie do kolejnych zmian (ciągłe "przestawianie" organizmu) Dodatkowo, mimo że: 📉 Zmniejszono liczbę pracowników 📈 Zwiększono naszą wydajność (z planowanych 75 do 82 pojazdów na zmianę!) 🔄 Jesteśmy ciągle przepracowani i przemęczeni Dlatego oficjalnie wnioskujemy o wprowadzenie wolnych piątków na zmianie nocnej! To da nam: ✅ Czas na regenerację przed weekendem ✅ Lepsze przestawienie się na dzień lub popołudnie w kolejnym tygodniu ✅ Większą wydajność w pozostałe dni (wypoczęty pracownik to wydajny pracownik!) Co możecie zrobić? 1. 👍 Zgadzacie się? Dajcie "Like" pod wiadomością 2. 💬 Podzielcie się swoimi doświadczeniami - jak nocna zmiana wpływa na Was?
    Januszek

05.06.2025 20:48

Chyba się domyślasz gdzie zarząd ma Twój wniosek 😁😁😁😁 tak czy siak będziesz pracował
    Pracownicy

05.06.2025 16:07

Zmiana organizacji pracy a oczekiwania produkcyjne Drodzy Koledzy i Koleżanki, Jak wszyscy wiemy, firma MAN dokonała ostatnio istotnej zmiany w organizacji naszej pracy – z systemu dwuzmianowego przeszliśmy na trzyzmianowy. Wiązało się to z podziałem dotychczasowych zespołów, a także ze zmniejszeniem liczby pracowników na linii montażowej. Przed zmianą, pracując na dwie zmiany, produkowaliśmy łącznie 200 pojazdów dziennie. Po wprowadzeniu trzeciej zmiany, oficjalne założenie firmy to 75 pojazdów na zmianę(czyli łącznie 225 pojazdów w ciągu 3 zmian). Jednak w rzeczywistości osiągamy średnio 82 pojazdy na zmianę, co daje 246 pojazdów dziennie – czyli znacznie więcej niż pierwotny plan wynikający z wyliczeń MNPS Myślę, ze skoro produkujemy więcej niż założenia to należy nam sie wynagrodzenie za nasze zaangażowanie i wkład w wieksza produkcje. Oto nasza propozycja: Jak wszyscy dobrze wiemy, praca na nocnej zmianie to nie tylko kwestia zmęczenia - to realny wpływ na nasze: 🔴 Zdrowie fizyczne i psychiczne (zaburzenia snu, problemy z koncentracją, większe ryzyko wypadków) 🔴 Życie prywatne (trudności w spędzaniu czasu z rodziną, problemy z normalnym funkcjonowanie😒 🔴 Przystosowanie do kolejnych zmian (ciągłe "przestawianie" organizmu) Dodatkowo, mimo że: 📉 Zmniejszono liczbę pracowników 📈 Zwiększono naszą wydajność (z planowanych 75 do 82 pojazdów na zmianę!) 🔄 Jesteśmy ciągle przepracowani i przemęczeni Dlatego oficjalnie wnioskujemy o wprowadzenie wolnych piątków na zmianie nocnej! To da nam: ✅ Czas na regenerację przed weekendem ✅ Lepsze przestawienie się na dzień lub popołudnie w kolejnym tygodniu ✅ Większą wydajność w pozostałe dni (wypoczęty pracownik to wydajny pracownik!) Co możecie zrobić? 1. 👍 Zgadzacie się? Dajcie "Like" pod wiadomością 2. 💬 Podzielcie się swoimi doświadczeniami - jak nocna zmiana wpływa na Was?
    Gc team

21.05.2025 23:47

Przez te soboty przy tak krótkim takcie ludzie już mają dość, młodzi przychodzą i uciekają szybko! A zmiana A jest szczególnie doceniana! Więcej elastyki i cały czas soboty. Zmiana B w tym tygodniu siedzi w domu a my za tydzień znowu sobota pracująca.
    Krzychu

04.06.2025 17:33

No i zaczęliśmy trzy zmiany. Bez niespodzianek - działy nie mają wystarczających obsad, więc żeby wyjść chociaż na zero, ściąga się ludzi na nadgodziny a nawet ściąga się chłopaków z działu napraw i na szybkości uczy ich stanowisk 😃 W tych niepełnych obsadach dodatkowo jest sporo chłopaków z ostatnich naborów, którzy mają jedno-dwa stanowiska wyuczone, więc powodzenia w jakimś sensownym rotowaniu. Ale wisienką na torcie jest to, że mimo braku ludzi do robienia choćby tych zakładanych 225 aut na dzień, robimy więcej 😃 Wczorajszy dzień zamknął się liczbą 235 😃 Polski murzin - dobry murzin. Jak będzie trzeba, to i 250 zrobi 😃
    Bardzo dobrze

05.06.2025 11:10

Chcieliście podwyżek to macie.Ogien na tłoki i jazda każda sobotę.
    Mietek

03.06.2025 01:20

Jakie aktualnie są zarobki na start? Tylko szczerze
    Psaaajdak

02.06.2025 17:18

Hej, jak teraz wygląda pierwsza umowa jeśli chodzi o wynagrodzenie Brutto** na Kabinach jako zwykły pracownik Montażu Kabin?
    Psaaajdak

02.06.2025 17:15

31.05.2025 21:27

Byłbym zainteresowany pracą w Man
    Jazda

29.05.2025 12:55

Poszukuję kogoś na dojazdy do pracy z powiatu limanowskiego na zmianie C.
    Po co

29.05.2025 21:46

Po co zmiany C to zaraz nie będzie
    Jazda

30.05.2025 11:53

Po to, żeby jedzić do pracy większą ilością osób póki ta zmiana C będzie trwała
    Wolny ❤️

26.05.2025 15:24

Szczęśliwie się składa że nie pracuje w tym miejscu od kilku miesięcy i z uśmiechem na twarzy spoglądam na te wasze problemy . A rozwiązanie jest tak proste ,że aż śmieszne . Złóżcie wypowiedzenie tak jak to ja zrobiłem , po mimo wielu obaw , z których żadna się nie potwierdziła. Spokój psychiczny i fizyczny jaki zyskałem jest wart nie do opisania .
    Luk

21.05.2025 11:57

Zastanawiam sie na oferta pracy wan jako operator wózka widłowego. Poproszę o opinie i przybliżenie obowiązków. Jak z umową, kasa itp
    Stołówka

12.05.2025 21:12

Jak zwiększyć zysk? Bułka, szynka i ser 5,60 zł dodajemy 4-5 cieniutkich plasterków ogórka. Napis nowość, bułka z szynką i świeżym ogórkiem i nowa cena 7,50 zł Cud, kilka plasterków a cena podskoczyła o 1,90
    Żart

16.05.2025 13:44

Co za brednie piszecie , Man jest odpowiedzialny kto dostanie posiłek na profilaktykę i jaka ma być jego wielkość. Skokówka musi się dostosować do ich wymagań .
    a to stołówka

20.05.2025 18:30

Co ma kartka na profilaktykę, chodzi o jakość i wielkość porcji. Zupa+ drugie danie+ ,,kompot" 20zł z groszem. Jak to jest że jak zamawiamy z zewnętrznej firmy płacimy 23zł, bez kompotu. A porcje spore że ledwo idzie zjeść i jakoś się da. Tak to jest jak stołówkę prowadzi kolega pewnej osoby z mana. kasa kasa kasa tylko się liczy

26.04.2025 20:11

Zaproponowali mi prace na 1 linii nr. 116 (kierownik A.B.) Jak warunki pracy na tym odcinku ? Nie jest najgorzej ??
    Janosik

28.04.2025 08:10

Nie idź tam jeden z najgorszy gc nie polecam zrób sobię zaplecze powrotu bo zrezygnujesz zobaczysz
    Też uciekam

17.05.2025 16:21

M….g na każdym kroku, Nie ma co strzępić nerwów i zdrowia. Ja sam już szukam nowej pracy. Z tego co wiem to jeszcze trochę osób chce jak najszybciej opuścić ten dział i prace. A wszystko przez zarządzanie przez pewne osoby.

16.05.2025 16:22

Brałem udział w rozruchu tej fabryki. Wcześniej byłem szkolony w Niemczech. Różnica między pracą w niemieckiej fabryce MAN, a pracą w fabryce w Niepołomicach jest zasadnicza, w Niemczech za niezłe pieniądze pracownik jest traktowany godnie, a w Niepołomicach za niewielkie pieniądze jest traktowany jak (usunięte przez administratora)
    Ja wiem

14.05.2025 20:44

Słyszałem że jest taki Paweł na gc 216 co bardzo chętnie pomaga załatwić pracę w zamian za wykonanie przydomowych prac,np montaż kuchni bądź też naprawa samochodu.Prawda to ? Bo ja coś to się pisze.
    Anonymouses

14.05.2025 15:15

Chciałem dodać opinie jako pracownik kabin i że znalazłem już pracę to do rzeczy: wady: - brak stabilizacji pracy (umowy przez agencje co to jest?? z możliwościa zwolnienia w tydzień albo nie przedłużanie umów manowskich gdy maleją zamówienia szok po prostu nie dowierzałem ze jeszcze takie cos istnieje na rynku) - 3 zmiany bardzo słaby dodatek a rozbity cały miesiąc - niepokoił mnie widok zewnetrznych firm (praktycznie man to tylko napis a w środku liczba dominujaca to firmy zewnetrzne, agencje itp.) - finanse (takie sobie biorąć pod uwagę teraźniejszy rynek to średnio nawet już z dodatkami) - ciężka bardzo praca (przynajmniej dla mnie oraz składanie drobnicy po wielkie gabarytowe przedmioty niektóre bardzo ciężkie np. łóżko na GC 610 solo dziennie po 100 kabin kręgosłup do wymiany po kilku miesiącach a co dopiero po latach??) - brak wsparcia ze strony przełożonych - słabo z bhp liczy się czas i akord - dokładanie pracy na poszczególnych taktach - brak darmowych przejazdow autobusem (kiedyś były darmowe jak potrzebowali ludzi) - brak parkingu (FHS kabiny tam parkowałem w błocie codziennie brudne auto i omal nie urwałem zawieszenia) - brak szacunku do pracownika oraz wyzysk w każdym możliwym miejscu tego zakładu?? Zalety: - nie zanotowałem I nie pozdrawiam nie do widzenia, lecz do uciekania
    Arycjusz

14.05.2025 13:33

Można dostać wypowiedzenie za zmianę działu.
    Slawek

04.05.2025 20:43

Mnie też to dziwi skoro brakuje im pracowników na 3 zmiany są byl byli pracownicy co już nie przyjdą do firmy. A sa tez tacy co by chcieli wrócić ale ich nie chcą przejąć. Jak ranstad czy manpower pisze do działu HR o byłych pracowników od powrót to odmawiają przyjścia starego pracownika. Więc jak taka firma może mieć TOP EMPLOYER skoro były zamówienia pracownicy byli potrzebni. Był brak zamowien to zwolnienia były non stop. A teraz się dziwią ze nikt nie chce przyjść nawet z nowych pracowników
    chetny

12.05.2025 11:13

o to ekstra wiadomość, ale trzeba mieć doswiadczenie aby zaczac pracę, czy przyjmowane są osoby do przyuczenia?
    Eejjdokladny

12.05.2025 19:07

biora jak leci tych z peronu pkp i ulicy tez
    chetny

12.05.2025 11:13

będą w najblizszym czasie jakies rekrutacje? Coś przewidujcie czy jednak zadnych planów?
    Mupojeb

12.05.2025 10:13

Hahahaha 3 zmiana śmiechu warte tytyryty hahaha ale się uśmialiśmy nie zapomnijcie powiedzieć ludzia że to tylko na jakiś czas aż do skończenia zlecen hahaha

Zostaw merytoryczną opinię o MAN Trucks Sp. z o.o.