MAN Trucks

• Błonia
  • Dąbrowa
  • Pobiednik Wielki

3. Opinie o pracodawcach Niepołomice
  5. Opinie o MAN Trucks Sp. z o.o.

Opinie o MAN Trucks Niepołomice

Nie przegap nowości o MAN Trucks Sp. z o.o.!

Smiechu warte

12.05.2025 10:12

Hahahaha 3 zmiana śmiechu warte tytyryty hahaha ale się uśmialiśmy nie zapomnijcie powiedzieć ludzia że to tylko na jakiś czas aż do skończenia zlecen hahaha

01.05.2025 23:39

Prawda

02.05.2025 11:08

Dokładnie tak dziwię się ludziom którzy tam dalej robią że świadomością że w wieku gdzie patrzą w CV na wiek to może być jego ostatnia praca tak jak ktoś tu wcześniej pisał ja se dałem spokój z tą firmą zwolniłem się pierwszy zanim oni by to zrobili
    Lukasz

05.05.2025 15:46

Kto madry dawno już tam nie pracuje. Rozumiem jeszcze tych co pracują na serwisie lub hamowni ale na lini
    pracownicy Lini

01.05.2025 03:09

Szanowni Pracownicy i Szanowne grono Zarządzające. Bardzo dziękujemy za zaangażowanie się w sprawę poniższego postu, który natychmiast został usunięty a ja go powtarzam(poniżej) Okazało się jednak, że mocno na was wpłynęła ta informacja ponieważ dużo się zmieniło i zaczęliście dostrzegać pewne problemy. Szanowne grono zarządzające dziękuję za interwencję już jest lepiej. Dziękujemy, obiecuję, że będę Państwa informował o wszelkich problemach tą ścieżką ponieważ okazało się, że rozmowy z przełożonymi nie są skuteczne a metoda go work jest ok. ???? o to nasza wypowiedź Zapewnienie równych warunków pracy na wszystkich taktach Szanowni Państwo, Chciałbym poruszyć kwestię, która wpływa na atmosferę i efektywność pracy na naszej linii produkcyjnej. Jak wiadomo, nasza linia jest podzielona na takty, na których pracują różne zespoły. Każdy z nas dokłada wszelkich starań, aby wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej, co jest kluczowe dla sukcesu całego zespołu. W ostatnim czasie zauważyliśmy jednak, że warunki pracy na poszczególnych taktach różnią się znacząco. Na niektórych taktach organizacja pracy, ilość pracowników i ogólne warunki są wyraźnie lepsze, co przekłada się na komfort i efektywność pracowników. Niestety, te różnice mogą prowadzić do poczucia niesprawiedliwości i wpływać na morale całego zespołu. Wierzymy, że każdy pracownik zasługuje na równe traktowanie i podobne warunki pracy, niezależnie od tego, na którym takcie pracuje. Dlatego zwracamy się z prośbą o przeanalizowanie tej sytuacji i podjęcie działań, które zapewnią wszystkim pracownikom jednakowe możliwości i warunki pracy. Dziękujemy za zrozumienie i zaangażowanie w budowanie sprawiedliwego i harmonijnego środowiska.
    MNjhut4

27.04.2025 11:01

To jest praca tymczasowa nie dają stałych umow

28.04.2025 20:37

Właśnie słuszne pytanie to skoro ponoć to TOP EMPLOYER to może odniesie się do tego MAN TRUCKS z pewnością czytacie posty "Umowy na stałe już się dawno skończyły ta praca jest tymczasowa. Są zamówienia pracujesz brak zamowien jesteś zwolniony." ????
    Krzychu

30.04.2025 11:02

No ale do czego się tu odnosić? Taka branża. Są zamówienia - potrzeba ludzi, nie ma zamówień, nie potrzeba. Pracownik to koszt, a jak na siebie nie zarobi, koszty trzeba ciąć. Najłatwiej ciąć pracowników agencyjnych, w drugiej kolejności zatrudnionych na czas określony. Pracownicy z umowami na stałe generują największe koszty podczas zwolnienia, toteż firma daje te umowy raczej niechętnie ;) W praktyce wygląda to tak, że możesz przepracować 18 miesięcy przez agencję, potem 2,5 roku pod MAN i dopiero wtedy dostać umowę na stałe. Albo i jej nie dostać, wiadomo.
    Niepołomice11

14.02.2025 13:06

Czy ma ktoś informacje na temat 3 zmiany ?

09.04.2025 10:15

Agencyjnym to zaraz podziekują przy pierwszym lepszym spadku zamówien hahaha
    Tomasz

26.04.2025 10:06

Hej ,mam pytanie czy można płacić gotówką A nie blikiem za transport pracowniczy?
    Nostradamus

25.04.2025 00:37

Nadeszły czarne chmury w postaci najgorszego w historii MANa prezesa i jego najbliższego otoczenia. Ale czego się spodziewacie po ludziach którzy nienawidzą ludzi a kochają tylko siebie i kasę?!?! Ale pamiętajcie karma wraca????. Zasłyszałem gdzieś że całe to zajście co ma teraz miejsce w zakładzie, czyli cały ten (usunięte przez administratora), za jakiś czas znajdzie się na biurku RPO w formie sprawozdania z załączonymi wszystkimi nakazami pracy ponad czasowe normy ????. Skoro związki nic nie mogą, PIP nic nie może to może.... ????
    Żaba

21.04.2025 13:55

Ja też juz mam dosc tych nadgodzin i sobót,nie ma czasu człowiek,aby żyć! Nie ma czasu dla rodziny i dzieci. Nie żyje się tylko dla pracy. Nie wiem ,czy Pan(usunięte przez administratora)ma rodzinę,ale ja tak! Jest zmęczenie,wypompowanie psychiczne i fizyczne,szkolenia nowych pracowników też są stresujące i ta atmosfera! Tylko (usunięte przez administratora) i się nie odzywaj! Masakra z parkingami, że wszystkim. Toalety brudne,śmierdzące,a dopiero się zaczyna ciepło robić. Jedzenie w kantynie pożal się Boże. Same zakazy i nakazy,a przypominam jesteśmy tylko ludźmi. Nic nie działa dobrze w tej firmie,ale tabelki mają się zgadzać! A te marne grosze co nam dajecie to se wsadzcie w (usunięte przez administratora)
    Bąbel

22.04.2025 11:32

Ciesz się do sierpnia bonie września możemy się już ze sporą częścią załogi nie zobaczyć bo znów będzie spadek zamówień i trzeba będzie się z kolegami pożegnać. Co do zarobków to myślę że nie problem tyle zarobić pracując tak jak tutaj po 11 godzin na zmianę i 6 dni w tygodniu.
    Kkk

22.04.2025 13:07

Co do zarobków może się zgodzę, ale pisanie żeby przyjechać wcześniej bo firma nie umie zapewnić porządnych parkingów to mentalnosc (usunięte przez administratora) mocno wjeżdża. W Monachium są w stanie zrobić piętrowy parking niedaleko wejścia i zaoszczędzic sporo miejsca którego ponoć zawsze u nas brakuje.

11.04.2025 20:13

I Tak o to Man pokazuje gdzie ma swoich pracowników. Damy wam premie ale nadgodziny cały tydzień do 23. Bo trzeba odrobić straty, chore niech odpowiadają za to pracownicy z utrzymania Zabrać z wypłat. Nie z naszej winy awaria a ze tak dbacie o sprzęt i go nie serwisujecie jak trzeba to macie minus w produkcji. Dla czego my musimy się męczyć 8h jest ciężko w tym obozie a co dopiero 9h i to jeszcze w takich godzinach i tempie. Zastanów się Panie L. Co robisz, choć pomóż a nie będziesz sobie spokojnie spał.I trzepał kasę.
    Ramzes

16.04.2025 16:37

Chłopie masz pojęcie o utrzymaniu jak świnia o księgowości . Jest ogrom rzeczy,które mogą się popsuć w każdej chwili ,a nie widać zużycia czy uszkodzeń :) Cieszcie się,że jest wewnętrzne utrzymanie ,a nie czekacie 2 dni na przyjazd i 2 dni na naprawę,bo odrabialibyście w przestoju .

19.04.2025 13:14

Jesteś śmieszny. Jak nie widać zużycia, przecież 90% awarii dotyczy magnesów na ML1 i suwnicy Duur oraz podających ramę na druga linie. To jak się nie da zapobiec, jak firma zajmująca się naprawami wykonywała by poprawnie wszystkie naprawy a nie na odwal się to by nie było przestoju. A druga sprawa Man idzie po kosztach i kupuje byle urządzenia od jakichś firm które nie umieją zaprojektować narzędzia do pracy to tak mamy, i będziemy cierpieć przez nie kompetencje ludzi zarządzających.
    PrawdziwaOpinia#

05.04.2025 05:14

Na dzień dzisiejszy nie polecam ..patrząc rynkowo to te 7200brutto z wszystkimi dodatkami -śmieszne pieniądze patrząc na branże z dziedziny automotiv w regionie małopolski . Presja oraz warunki są dodatkowym minusem -godziny pracy mocno elastyczne,zarówno w weekendy jak i w tygodniu . Brak stabilności zatrudnienia . System administracji mocno rozdmuchany-co rusz tworzy się nowe komórki i nowe stanowiska dla biurowych oczywiście kosztem sił produkcyjnych

16.04.2025 13:39

hahaha jakie nadgodziny chyba wtedy kiedy potrzebuja i maja braki w ludziach jak ktos pójdzie na l4 i wysla na innego gcka wiec nie pisz mi nawet o tych nadgodzinach bo pracowalem tam i doskonale wiem jak to wygladalo. co do nocek to zabrali 3 zmiane zwolnili 1/3 ludzi z tego obozu i teraz wielce chca 3 zmiane a jak znowu bedzie mniej to znow 2 albo 1 zmiane i reszta do posredniaka ze straconym czasem hahaha i kogo ty chcesz w bambuko zrobic chyba tych nowych co jeszcze nie maja swiadomosci i wiadomosci z jakim pracodawca beda mieli do czynienia idz lepiej powiedz ludza zeby sie zapisali do zwiazkow zawodowych hahaha

17.04.2025 14:15

Dokładnie tak. A najgorsze jak kogoś wywalą jak będzie miał 50 lat to ciekawe gdzie znajdzie prace chyba na ochronie co najwyżej bo zmarnuje tyle lat na taką firme i zostanie z niczym
    Kandydatka

06.04.2025 13:06

Witam, chcialam zapytać czy ciezko sie jest dostac do Man Trucks w Niepolomicach? Slyszalam ze na rozmowie w agencji trzeba przejsc jakis test manualny. Czy jest to jakies trudne?
    Ktoś

11.04.2025 21:40

Test manualny prosty, ma się na niego 10min. Montowanie ze schematem. Zetknęłam się pierwszy raz i łatwo poszło.
    Kandydatka

16.04.2025 20:30

Ostatnio mi agencja pracy zadzwonila że na razie kobiet jednak nie przyjmują do Mana, ze odwolali i to w dniu w którym miałam przyjechać do nich na rozmowe ????
    Janek

15.04.2025 14:10

Dlaczego pomieszaliscie wpisy stare z nowymi? Boicie się prawdy?

15.04.2025 10:54

Po co są te pseudo rekrutacje Na nowe stanowiska skoro zwykły pracownik bez znajomosci kierownika lub zastępcy nie dostanie go. Bez znajomosci w tej firmie jesteś nikim zero możliwości rozwoju. To się kłuci z polityka tej firmy i to bardzo, Mam doświadczenie umiem wymagane, oczekujące umiejętności a przyjęty został pracownik co nie ma doświadczenia i wiedzy tylko przez to ze zna kierownika.
    Nie bramka

15.04.2025 00:08

No ładnie dziś bramkowy Pan Ł. Na bramce 120 ratował GC116. Bo co chwile pomarańczowy z żółtym byli skręcać a wpisów brak. To jest śmieszne ze jakość nie umie sobie poradzić z układami, może premie ucinajcie.
    Coś tu śmierdzi

14.04.2025 11:52

Drodzy koledzy i koleżanki. Pogoda coraz cieplejsza i niestety zapachy od niektórych osób coraz bardziej stają się nie do zniesienia. Proszę dbajmy o higienę. Niektórzy współpracownicy chyba zapomnieli o praniu ubrań i butów. Masz jakiś problem z poceniem się to polecam regularne używanie antyperspirantów na ciało i do butów ????
    Open

11.04.2025 14:03

Nie polecam tego miejsca pracy!!! Żadnych sobót nie zamierzam robić
    Tyberiusz

11.04.2025 14:02

Nie polecam tego miejsca pracy!!! Żadnych sobót nie zamierzam robić
    Prawilny

07.04.2025 18:13

Man najlepszym pracodawca roku to jest oksymoron zwolnienia z dnia na dzień 5 agencji trzyma rękę na twojej potencjalnej umowie Sorry to jest abberacja i kuriozum
    Prawilny

07.04.2025 18:12

Mirek

06.04.2025 11:55

Na jakie zarobki można liczyć na linii?
    Mirek

07.04.2025 18:10

Możesz coś więcej powiedzieć?Ile ma rękę

04.04.2025 10:41

Hooligan

04.04.2025 20:37

Ja też nie polecam za całokształt. Na szczęście znalazłem pracę za te same pieniądze i odchodzę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAN Trucks?

Kontakt - MAN Trucks Sp. z o.o.

Rudolfa Diesla 1 32-005 Niepołomice

Slawek

29.03.2025 20:31

Mam pytanie dlaczego jak jest rotacja wśród kierowników i są zmieniani na inne działy jest wszytko ok. A dlaczego nie ma rotacji wśród koordynatorów i zastępców kierowników. Napewno było by lepiej.

02.04.2025 11:41

Zgadzam się, żółci tylko siedzą przed telefonem i oglądają głupie filmiki . Zero wsparcia, jeżeli coś się dzieje to tylko umieją się wydzierać i odkopywać rofę. Jeden żółty powinien wystarczyć na zmianę z kierownikiem tak jak było kiedyś, a reszta na linię. Niekompetentna polityka mana względem pracy na linii. Od czerwca zaczynając jeden kierownik i jeden żółty. Reszta niech pokażą jacy są mądrzy do pracy a nie tylko w gębie i nieszanowaniu zwykłych pracowników.
    Lukasz

04.04.2025 19:46

Powinna być rotacja wśród żółtych i pomarańczowych tak jak co jakiś czas jest wśród kierowników. Wtedy by się skończyły układy ukladziki
    Nick001

12.02.2025 15:20

Ja mam pytanie. Na jakich zasadach pracuje kolega na poprawkach na lini 1 przed suwnicą? Ciągle się szlaja po lini przeszkadzając innym, ciągle zagaduje pracowników i na wszystko ma czas… my nie możemy się oderwać nawet na chwilę, a on ciągle chodzi z jedzeniem na zmianę z paleniem. Mamy tego człowieka dość i jego wieśniackiej gadki. Niech ktoś w końcu mu wytłumaczy gdzie jego stanowisko i o której godzinie jest przerwa..
    Abadon

02.04.2025 12:12

Ile razy można pisać że jeśli pracownicy nie zgłoszą tego oficjalnie to nic z tego nie będzie. Kiedy to do was dotrze ?
    Maurycy

04.04.2025 18:20

Ten Pan ma elastyczne warunki pracy które pozwalają mu swobodnie wychodzić na papierosa czy spożywać posiłek. Osoby które narzekają tu na owego pracownika powinny zająć się sobą i swoimi obowiązkami. Zresztą Wasza praca również pozostawia wiele do życzenia :)
    rozmowa kwalifikacyjna

01.04.2025 19:51

Byłam na rozmowę rekrutacyjnej, miałam być na 13, zostałam zaproszona dopiero o 13.30, bo panie piły kawę. Pani powiedziała, że do dwóch tygodni się odezwą, czy zostanę przyjęta czy nie. Oczywiście nikt nie zadzwonił, bo po co? Nie rozumiem zajmowania czasu, w tym czasie mogłam zacząć szukać czegoś innego, wystarczyło zadzwonić, że się bie dostałam, nie jest to trudne.
    zapytanie

02.04.2025 08:32

Na jakie stanowisko aplikowałaś?
    Wacek

22.03.2025 15:59

Nie polecam C216. Praca to jest jedno, ale bardziej męczące jest postawa kolorowych. Żółty jak ma czas to tylko chodzi i się dopieprza o pierdoły, jak nie ma obsady to jest ok bo nie ma czasu na to. Jeden pomarańczowy nie wie co to praca, umie jedno - dwa stanowiska na których jeszcze nie robi bo on jest od chodzenia i dopieprzania się do innych Drugi pomarańczowy o 9 ma już trzecie śniadanie, Pozostałych dwóch cały czas zapieprzaja. Praca sama w sobie jest ciężka ale przez funkcyjnych którzy tu są jest zła atmosfera i człowiek jest bardziej zmęczony psychicznie niż fizycznie po czymś takim. Na drugiej zmianie nie ma czegoś takiego, bo tam ludzie się szanują.. a tutaj to są tylko od czarnej roboty. Jeżeli zachorujesz to jesteś wrzucany później na najgorsze stanowiska w ramach kary. Są tutaj rowni i równiejsi. Kierownik dostał informacje o niektórych rzeczach, gdzie niestety nic z tym nie zrobił.
    Przywódca

25.03.2025 23:48

Jak ci się nie podoba to się zwolnij, na twoje miejsce czeka już dziesięciu.
    Bubek

30.03.2025 15:50

W końcu ktoś powiedział prawdę, jest tylko jeden koordynator który coś robi. Mamy nadzieję że coś się zmieni pod władzą innego kierownika , że pracownicy będą wkoncu szanowani

21.03.2025 17:36

Marecki

24.03.2025 10:18

Chyba masz rację byłem na rozmowie na tym składaniu na czas ale nie zaczynam nawet. Faktycznie się chyba nie opłaca ten interes mam znajomego tam i pisał to samo że praca ciężka bardzo więc chyba nie mam źle
    Jurek

25.03.2025 09:24

Oczywiście premia i dodatki są ucinane za L4 lub opiekę nad dziećmi oraz błędy.
    Art

12.03.2025 20:27

Czy lepiej się zatrudnić w Man x firmy Randstad czy manpower czy to bez różnicy?

19.03.2025 21:00

Ale wałki żartują sobie z ludzi. Szkoda Twojego czasu będziesz żałował decyzji jak pójdziesz zobaczysz wspomnisz słowa forumowiczów
    Krzychu

20.03.2025 08:33

Przecież tu nie ma żadnych tajemnic i niespodzianek. Idziesz na tymczas, pierwszą umowę dostaniesz do sierpnia, czyli do przestoju. Nocki zaczynają się od czerwca.
    Man

10.03.2025 18:25

Jak z tą premią koncernową? Kiedy i ile będzie?
    Niemcur

11.03.2025 22:21

W Niemczech będzie syta premia-bynajmniej w grupie VW w Niemczech ponad 4 tys ojro ,za to Wy dostaniecie podniesienie normy i poklepanie po ramieniu od kierownika :)
    Ktoś tam

19.03.2025 08:38

Premia koncertowa jest przyznana co roku tylko że w Man Niepołomice wynosi zero procent
    Kiedyś

18.03.2025 10:29

Kiedyś było tak że przełożony pomagał teraz przełożony siedzi na magazynie i sucha muzyki
    WestMen

18.01.2025 06:35

Mam pytanie. Wysłałem CV zostałem zaproszony na rozmowy lecz po waszych wpisach zastanawiam się czy w ogóle jechać. Mam prace chciałem coś zmienić. Co proponujecie czy jest sens.
    Michał Sobczak

10.03.2025 07:49

Sam jesteś specyficzny i nie ukrywaj tu nic praca jest ciężka na lini gdziekolwiek byś poszedł chyba na całkiem inne działy a jak ci się podoba tam praca to rób aż do zgaszenia światła jako ostatni tylko oby to nie był (usunięte przez administratora)
    Jurek

18.03.2025 10:25

We wrześniu zwolnienia kilkaset osób, teraz wpadło trochę zamówień i potrzebują na trzecią zmianę osób na kilka miesięcy. Tak jest od lat; agencja pracy tymczasowej rekrutuje i mają możliwość w tydzień zwolnić.
    AnoniecKrk

11.03.2025 16:40

Firma ma jakieś chore zasady rekrutacji, jestem byłym pracownikiem który przepracował na agencji Manpower prawie 18 miesięcy, niestety przy ostatnich redukcjach firma nie przedłużyła umowy ( nie dostałem umowy zakładowej) teraz po prawie już 8 miesiącach od zakończenia pracy, widzę że jest rekrutacja, biorą hurtowo na rozmowy rekrutacyjne, zgłaszam się do jednej agencji, zostałem poddany weryfikacji, efekt? Kadry MAN nie wyraziły zgody na powrót, powód? Brak powodu po prostu nie… nie rozumiem tego totalnie, jestem młodym, przyszłościowym pracownikiem, podczas mojej prawie 18msc pracy w firmie byłem na l4 dosłownie 2razy… zawsze w pracy, ponad 300h nadgodzin miałem zrobione, przeszkolony na prawie każdym stanowisku z poprzedniego GC i firma nawet nie raczy podać powodu odmowy? Ale jakiś Ukraińców z pierwszej łapanki czy innych stałych bywalców l4 będą w firmie trzymać czy zatrudniać nowych… Proszę chociaż o podawanie powodu odmowy ponownego zatrudnienia, pracownika który ma już spore doświadczenie i chodzi do pracy…
    Właśnie

17.03.2025 15:50

No i kto mądry to nie przyjdzie do Mana specjalnie na 18 miesięcy czy może krócej bo kto wie. Woli mniej zarobić ale jest pewny że ma stałą pracę i nie musi gonić po linii z wywieszonym językiem jak pies. Zarobisz 1000 zł więcej w manie ale myślę że za tyle później zdrowia nie kupisz.

18.03.2025 00:50

Zapewniam cię jeśli masz jakiekolwiek zawód wyuczony lub zrobiony kurs to zarobisz więcej niż w tym Manie. To jest praca bez przyszłości tam nawet są zagrożeni ci z dużym stażem bo jeśli będzie słabo z zamówieniem to będą jechać równo pokolei

12.03.2025 15:24

W 2025 roku już po raz piąty MAN Trucks w Niepołomicach znalazł się w gronie najlepszych pracodawców w Polsce, zdobywając prestiżowy tytuł TOP Employer 2025. Certyfikat przyznany naszemu zakładowi potwierdza nasze zaangażowanie w poprawę warunków pracy, wdrażanie wysokich standardów zarządzania personelem oraz stosowanie najlepszych praktyk w obszarze HR.

TOP Employers Institute certyfikuje organizacje na podstawie kwestionariusza audytującego 6 obszarów działalności działów personalnych, takich jak: strategia HR, środowisko pracy, pozyskiwanie talentów, szkolenia i rozwój, well-being, różnorodność i integracja.
    Jest to dla nas niezwykłe wyróżnienie i potwierdzenie, że tworzymy miejsce, gdzie ludzie mogą się rozwijać i współtworzyć nowe rozwiązania w atmosferze szacunku, współpracy i dobrego samopoczucia.
    News image

14.03.2025 08:21

I my też wszyscy chcielibyśmy w to uwierzyć
    ML1

09.03.2025 13:33

Kiedy w końcu weźmiecie się za GC136, to jak nie pracują tylko pogaduchy cały czas i telefon to już przegięcie. Czemu B. jak przechodzisz to nic z tym nie robisz, a na ML1 jak kogoś widzisz z telefonem albo sobie chwile siądzie to już chcesz naganę dawać. Nawet nie można pogadać tylko praca praca, a GC136 nic wszystko mogą nie mówiąc już ze do szatni idą 15 min przed końcem zmiany. Jak to jest.
    Paweł

13.03.2025 19:33

Zgadzam się, To jest chore ze oni na telefonie i pogaduchy w kółeczku to na okrągło. Pochowani po 2,3 za biurkiem, jak się przechodzi to cały czas. Może czas w końcu się za nich zabrać, a nie tylko linie widzicie.
    Rafal

18.02.2025 00:57

czy znowu przyjmują do mana ????

20.02.2025 15:08

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Aktualnie prowadzimy rekrutację za pośrednictwem agencji Manpower i Randstad. W celu zapoznania się z ofertą i przesłaniem CV prosimy o kontakt na adres [email protected] lub [email protected].
    Art

12.03.2025 20:22

Z której firmy lepiej się zgłosić do Mana czy to bez różnicy?

07.03.2025 16:31

Szanowni Państwo,
    Aktualnie poszukujemy pracowników produkcyjnych na linie montażowe, w obszary hamowni i napraw a także w obszar jakości.
    Osoby zainteresowane podjęciem pracy w naszym zakładzie, zachęcamy do kontaktu:

·           z agencją Manpower
    telefonicznie 668 341 729 (od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-16:00) lub bezpośrednio na stronie
    PRACUJ Z MANPOWER W MAN
      ·           z agencją Randstad
      telefonicznie 725 350 174  (od poniedziałku do piątku   w godzinach 9:00-16:00) lub bezpośrednio na stronie
    PRACUJ Z RANDSTAD W MAN

Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenia oraz szeroki pakiet benefitów pozapłacowych. Stawiamy na komfort i rozwój pracowników, oferując między innymi dofinansowanie do posiłków w nowoczesnych kantynach oraz dofinansowanie do szkoleń podnoszących kwalifikacje. Dbamy również o pracowników organizując inicjatywy integracyjne oraz paczki świąteczne. Osoby ceniące aktywność fizyczną mogą korzystać z dostępnej na terenie firmy sali do ćwiczeń oraz z dofinansowanych grup sportowych. Dodatkowo nowi pracownicy mogą liczyć na profesjonalne wdrożenie, które ułatwia adaptację i szybkie odnalezienie się w strukturach firmy. Zapewniamy także dofinansowanie do transportu pracowniczego z wielu kierunków.
    Nowi pracownicy, w zależności od obszaru pracy, będą odpowiedzialni m.in.: za montaż ciężarówek oraz kabin, a także kontrolę jakości czy wykonywanie napraw i testów.
    Zachęcamy do zapoznanie się z ofertą naszych partnerów rekrutacyjnych, agencjami pracy tymczasowej Manpower i Randstad.
    News image
    Pracownicy Linii montażu

02.03.2025 17:51

Szanowni Państwo, Chcielibyśmy poruszyć kwestię, która wpływa na atmosferę i efektywność pracy na naszej linii produkcyjnej. Jak wiadomo, nasza linia jest podzielona na takty, na których pracują różne zespoły. Każdy z nas dokłada wszelkich starań, aby wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej, co jest kluczowe dla sukcesu całego zespołu. W ostatnim czasie zauważyliśmy jednak, że warunki pracy na poszczególnych taktach różnią się znacząco. Na niektórych taktach organizacja pracy, ilość pracowników i ogólne warunki są wyraźnie lepsze, co przekłada się na komfort i efektywność pracowników. Niestety, te różnice mogą prowadzić do poczucia niesprawiedliwości i wpływać na morale całego zespołu. Kryteria oceny i dostosowania warunków pracy nie powinny być umocowane na zasadzie przynależności społecznej, koleżeństwa, przyjacielstwa czy rodzeństwa, etc... co wypacza pojęcia "równości" i "sprawiedliwości" Wierzymy, że każdy pracownik zasługuje na równe traktowanie i podobne warunki pracy, niezależnie od tego, na którym takcie pracuje. Dlatego zwracamy się z prośbą o przeanalizowanie tej sytuacji i podjęcie działań, które zapewnią wszystkim pracownikom jednakowe możliwości i warunki pracy. Dziękujemy za zrozumienie i zaangażowanie w budowanie sprawiedliwego i harmonijnego środowiska pracy.

06.03.2025 22:17

I co z tą atmosferą nic nie robicie w tym kierunku wasze "trudne sprawy" włączając w to pracowników niskiego szczebla są "zamiatane pod dywan" i piszecie coś o niesprawiedliwości a przepracowaliście tam chociaż 5 minut? czy tylko byliście policzyć czas i dawaj niech jedzie a kto zatrzymywać będzie to pozbywać się czy tak nie jest? Piszecie coś o moralach a jakie mają mieć ludzie morale jak zwolniliśćie z dnia na dzień 1/3 załogi kolegów i koleżanek nawet tych "dobrych pracowników" to ma być top employer? Piszecie coś o ocenie i warunkach pracy a nie dokładacie żadnych starań by to zmienić i dziwicie się poźniej że ktoś nie przedłuża umowy ale się zwalnia z dnia na dzień bez słowa... Piszecie coś o wierze że każdy zasługuje na równe traktowanie i podobne warunki pracy a nie robicie nic w tym kierunku niektórzy się bali cokolwiek odzywać i później macie opinie jaką macie i zasługujecie. Myślę że wszystko podsumowałem wystawiam negatyw za całokształt Dziękuję

05.03.2025 20:22

06.03.2025 21:57

Firma sprzedana wszystko zewnętrzne firmy nawet na linii mało kto z Mana
    Toy

05.03.2025 12:30

Nie polecam. Normy coraz większe , a wypłaty coraz mniejsze.
    Majcher

06.03.2025 08:16

Dlatego ja już nie przedluzam. Praca ciężka wypłaty bardzo liche w porównaniu do pracy wykonywanej i co najgorsze brak stabilności.
    Majcherowixz

06.03.2025 08:16

M&M's

02.03.2025 19:47

Od kiedy trzecia zmiana?
    Majsylianin

03.03.2025 06:19

Chyba jedna masz na myśli. Prawdopodobnie od września jak było rok temu

01.03.2025 15:36

kla

02.03.2025 18:49

te pieniądze które tutaj są, są tyle warte co w kiosku tylko za 4x razy mniej roboty przy tej pracy , kto jest(usunięte przez administratora) to sie tu uchowa, a ja i 1500 */- pracowników mamy to gdzieś i na wiosne idziemy gdzie indziej ;]

28.02.2025 13:52

Zz top

02.03.2025 18:25

Wiosna idzie, o tego rodzaju pracę łatwiej, nawet będąc zdesperowanym każdy się zastanowi czy wiązać się, i to za pośrednictwem agencji, z tak niepewnym pracodawcą, po tym, jak się rozsławili kilka miesięcy temu.

Zostaw merytoryczną opinię o MAN Trucks Sp. z o.o.