STOLZLE

Częstochowa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 178 ocen.

Opinie o STOLZLE

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STOLZLE

Mini

Dla czego osby z humana nie chodzą na matowanie mowie o Ukrainie chciały przyjechać niech zapierdajaa....damy z dupy wziete....drukarz nazywajacy sie najlepszym kabluje wszystkich a nie lepiej robia przykald na brygdzie II czyli R.C i M.W natepna bry III szkoda gada warci siebie żeby kierownika w dupe wejść a oni maja ich w .....zalaosne kierownicy oczy otwórzcie bo ludzie wam wchodza na glowe

bla bla

A mnie się podoba praca na produkcji :)

Zibi

To co czytam i to co wiem o tym zakładzie to jest zabawne ludzie po% na wózku ...dyscyplinarka następna sprawa gdzie kierownicy oraz osoby z kontroli w nocy ?nie bójmy się tego mówić ŚPIĄ!!!!a szaraki do roboty zadaszenie dla palących ...normalny zakład pracy posiada całkowity zakaz palenia !!jeśli chodzi o pracę jest do przeżycia kasa ostatecznie też może być choć za taka pracę minimum 2500na rękę to podstawa niestety jest inaczej ...awans tylko gdy się posiada znajomości ....wejście na zakład bez przeszkód nawet nie sprawdzają przepustek wchodzę kiedy chce wychodzę kiedy chce ...

nowy

byłem na tej rozmowie i powiem wam ze juz tam wiecej nie pojde . Zaproponowali tysiaka osiemset a mnie sie chcialo smiac i spytalem czy to za tydzien czy za miesiac. No coż treba wiać z tego kraju

123

Największe HIPOKRYZJI hasło : W TYM ZAKŁADZIE PODWYŹKI SĄ RAZ W ROKU. Dziwne to operatorzy drukarce czy specjaliści nie dostali 400-600zl podwyźki. Panie Prezesie uważa Pan źe ludzie to idioci,skoro mówi Pan źe raz to tak powinno być,no chyba ze sa równi i równiejsi. Troszkę szacunku do nas pracowników.

nowy

operator maszyn

nowy

chciałem się spytać Was bo dzwonili do mnie i zaprosili Jle mam im powiedzieć na początek na produkcji czwórkę dadzą ?

Drukarz

Co do podkręcania maszyn to sie nie zgodzę bo nie robimy tego da sie to robić ale nie można bo można rozwalić coś. Chyba ze są drukarze co ryzykują..

ona

Powiem tak: pracowałam tam może ze 4 miesiące. Ale po pierwsze to tylko E.B wydała mi się normalna. mówi wam to ktoś kto naprawdę nie znał wcześniej tej kobiety. Po drugie niektóre lale z kontroli były szurnięte, tak samo jak Sz.P kierownik I.N.G.A bo dla mnie to wgl współczucie dla osób mających z nią kontakt codzienny. Lubas siedzi i ma wszystkich w du.pie byleby kasa była. Tępo pracy nie do ogarnięcia, gorące butelki albo szybkie piece nooo ludzie i jak tu dobrze zobaczyć czy szkło druk itd. nie ma wad. Zakład normalnie na psy poszedł. Ukrainka tu Ukrainiec tam. Niedługo zakład będzie przyjmować tylko takich. I jeszcze od groma tzw: pod.pier.dal.aczy Jak wychodzą z zakładu to wielki Pan i wielka Pani a tak naprawdę to nawet do chlewu by się nie nadali. ŻAŁOSNE TO WSZYSTKO !!!

mini....

Dla czego nie ma zadaszonego miesca dla osób palących skadal zeby osoby które pala z polowy hal biegaly na matowanie!!!!! Przecierz kierownik L.M tez pali nie przeszkadza mu deszcz niech coś zrobić jakes zadaszenie idzie zima gdzie.maja palić i oraz popielniczki!!!!

duży

ja pracuje w dziale regeneracji form-nie narzkam

Piekna

Praca bardzo ciężka 7 dni w tygodniu. A pieniądze aż śmieszne. Przede wszystkim chodzi o kasę, bo jak człowiek wie że zarobi to sie stara. A teraz czego nie zrobi to premia i tak zabrana. Jak nie podniesiecie stawki to nikt przy zdrowych zmysłach tu nie przyjdzie, ani długo nie zostanie.

mini....

Zróbcie spotkanie z kierownikiem M.L a bedzie dobrze wescie sie za prace a nie za plotki nic nie robicie tylko narzekacie smieszni jestescie leniwi nie ktorzy. Jak pracowałam to nie bylo takich problemow jak wymacie.

mini

A nie lepiej wam sie z nim i w spotkac po wiedzcie co wam nie pasuje jest normalnym czlowiekm i zrozumie najlepiej napisac a nie powiedzie mu. To ze jest tepo to słyszałam ale nie bylo by tych wszystkicj reklamacji jak byscie ogladali butelki a nie tylko w palety z peknieciami nie do drukami. Jak byscie ogladali to by maszyn nie pod krecal a wy tylko w palete i nastepna. Ubrania zawsze byly wymagane długie spodnie ochraniaja przed szklem bizuteri tez nie mozna bylo miec za moich czasow pracowalam i wiem. Tagze zacznicie ogladac na piecach a nie pierolami sie zajmujecie nie bedzie reklamcij i tepa bo jak pracowalam bylo oki praca nie narzekam i kierownikiem tez byl M.L pozdrawiam

mini

Wejście sie ludzie za prace na dekoracij ogladanie a nie za robienie plotek jeden na drugiego i fałszywe usmiechy.Myslicie ze gdzie indziej jest lepiej troche powagi bo to co piszecie to śmieszne jest pozdrawiam.

Brzydki
@Piekna 11.09.2017 17:08
No chyba jest lepiej skoro ludzie zwalniają się na potęgę. 5 dni, bez czepków i czepiania się o wszystko : biżuteria, pomalowan...

Popieram 7 dni pracy jeszcze do tego rygor same zakazy a kasa ?przeciętna więc jak można zarobić to samo albo więcej w 5 dni i bez tych zakazów to czego tu szukać a pracy w Częstochowie jest i to nie mało ale do kierownika to nie dociera

Izraeell
@mini 11.09.2017 16:09
Wejście sie ludzie za prace na dekoracij ogladanie a nie za robienie plotek jeden na drugiego i fałszywe usmiechy.Myslicie ze g...

Ja jak patrzę na kierownika dekoracji to mam ochote zrobić mu zdjęcie, oprawić w ramkę, powiesić na ścianie i trząść co czwartek krzycząc "daj kasę Ty Żydzie"pozdrawiam

Piękna

Panie prezesie Górski jeśli zależy Panu żeby DEKORACJA dalej istniała to zwolnienie Pana Lubasa będzie nieuniknione. Wypowiedzeń coniemiara a następne już w drodze. Zaraz to chyba kierownicy będą stali na lini, bo innych chętnych raczej napewno nie będzie.

ayudo!

Ciebie za to nikt nie pobije w konstrukcji zdań i ogólnej stylistyce. Masakra. Zaraz pójde z tym do Elki, bo jak można tak pisac?

Okienko

Druga bry jest nie zastapiona ha Rafal.C. nic nie robi tylko siedzi na tel i pisze na fb albo gra w gry wielki drukarz jak mowi Najlepszy Żałosne????????????????Joanna B.paltowa na haha najlepsza opierdalaniu sie jak dziewczyn sie nie upomnaoupomna o Wc nigdy nie podmnie sa i pupilki którzy nic nie robia tylko ze wszystkim leca do Elki zawracaja jej glowe głupotami jak dzieci. Wozkowi jacy tatcy ale mogli by byc lepsi. Ale trzeciej bryg nikt nie po bije nie kazdy na.kazdego a jeden z drugim pracuje za nie długo kolejki do kierownika sie beda ustawiac.

Hmmm

Wie ktoś,czy będzie wyprawka dla dzieci???

Lol

Ręce opadają

Śpiąca

EB najlepszy kierownik. Jak słyszę takie brednie to aż mi się śmiać chcę. Cyniczna, wredna ogólnie bardzo nieprzyjemna. A takiej drugiej plotkary to na prawdę trzeba się naszukac. Widzi tylko swoich pupilków. Moim zdaniem najgorszy kierownik dekoracji. Nie dziwota, że na tej brygadzie tylko Ukraińcy chcą pracować,albo raczej muszą.

jest moc

Jako były pracownik dekoracji moge trochę napisać. Lubasiątko jak i wielu kierowników ładnie mówi i ładnie prezentuje cyferki aby Austria się cieszyła a faktycznie wiele rzeczy ukrywa. Dlaczego się tak zębami trzyma tej firmy mimo że aktualnie wszystko jest w złym stanie - bo z takim podejściem aktualnie w duzych firmach z prestiżem powiedziano by mu że to nie ten świat. Zastępca "Wodzianka" musiał się dostosować żeby być zastępcą- taki klimat. Nie jest w stanie się przeciwstawić bo zostanie wymieniony na nowego białego murzyna który akceptuje faktyczny stan rzeczy. Wszyscy którzy się przeciwstawili zostali zmuszeni do odejścia. Tak na marginesie kierownik dekoracji nawet interesował się życiem prywatnym tych osób i usiłował na kameralnych spotkaniach komentować to a zapomniał kto komu zrobił warzywko. Z racji zarobków a co za tym idzie dostępu do prawników rączki ma czyste :) Kierownicy zmiany- miałem przyjemnośc współpracy ze wszystkimi osobami wiec ocena jest taka: M.Ł dramat, I.W- słoma z butów, kumoterstwo wszystkich wolnych ludzi z okolicznych wsi, facet bez jaj-boi się własnego cienia. EB musi się dostosować do reszty bo by dostała klapsa-jedyna osoba godna zaufania. Wiec reasumująć poziom zarządzania jest adekwatny jaki wprowadziła szefowa KJ Dekoracji która przytomnie uciekła na macierzyński gdy dostała konkretny pocisk od prezesa :D ale szef dekoracji pomimo reklamacji i problemów uważa za ideał - wychodzi kolesiostwo :) Szkoda że prezes nie pozamiatał w momencie spotkań na koniec 2016. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników dekoracji

Marcin - pamietamy
@jest moc 22.07.2017 21:24
Jako były pracownik dekoracji moge trochę napisać. Lubasiątko jak i wielu kierowników ładnie mówi i ładnie prezentuje cyferki...

Jako obecny pracownik dekoracji, nie mogę się nadziwić jak ktoś kto nagle z wózkowego dostał nagle awans na 'górę'(przy najsłabszych studiach, i ego ktore idzie przed toba 3m)może pisać takie rzeczy. Pani 'piwo' dała Ci szansę, bo...mialeś 'studia', i ego ktore jak "lysy z brassers" wali cały świat przed soba, i uważa się(nie wiadomo czemu za lepszego) Czemu? Marcin czemu? Przedstawię Ci swoją wersję, bo też pracowałem z wszystkimi kierownikami ;) Whaaats up :) M.Ł - młoda, doświadczona, wymagająca,cała brygada ją lubi ;) (Chociaż umie zjebać) M.K - Facet który trochę ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyznam) Powołał najgorszego lidera z możliwych, lecz... I tu się kończy... EB - słynne piwo z lat 90 :) I na tym pozytywy tego skrótu się kończą ;) - pierwsze i najważniejsze - stosuje mobbing! Wyzywa 'współpracowników' od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo pragnie być ( już nawet nie wiem w co to wziąć) $najlepsza$ - nie wiadomo po co? Po co Pani E.L.U? Sprawa druga - LIDER. Wybrany najbardziej 'inteligentny pijaczyna' z calej brygady! Jedyny co odróżnia gdzie ciroc'ka drukują, a gdzie 'matują' go na gotowo. I jeszcze brat 'japierdoledopomóżpaniebotegomojchlopskimozgniemozeogarnac' MARIAN(Stan umysłu) I.W - Nadzwyczaj wymagająca :) Jak to ujął mój poprzednik 'zrzeszająca coś tam coś tam okolicznych mieszkańców wsi coś tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Moim zdaniem kobieta z klasą i tym bardziej kierownik, umie dotrzeć do podwładnych nie krzykiem( chociaż czasem może) a dyscypliną i szacunkiem. :)

mini
@Marcin - pamietamy 03.08.2017 02:22
Jako obecny pracownik dekoracji, nie mogę się nadziwić jak ktoś kto nagle z wózkowego dostał nagle awans na 'górę'(pr...

Bzdury piszesz. Na kilometr czuć że masz jakąś osobistą urazę do EB. Jesteś nieobiektywny, może Ty widziałeś się zamiast Marcina na górze. Może z pozycji wózka nie widzisz tego co widać z pieca.- M.Ł.- potrafi zaj@bać robotą. Zero empatii. I.W. - dla swoich może i dobra dla innych (co szczególnie było widać na pięciodniówkach i nadgodzinach) jak M.Ł. Wnioskuję po twoim wpisie że jesteś jej fanem więc śpiewaj dalej "łubu dubu niech żyje nam.." i wmawiaj sobie że "Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! ............Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy! M.K. -jakiegoś mnie panie boże stworzył..... E.B. - jakoś nie słyszałam żeby nazwała kogoś w jakiś wyjątkowo obraźliwy sposób. Jak trzeba to opieprzy w końcu to nie przedszkole z bezstresowym wychowaniem. Potrafi zadbać o ludzi- nie postawi cię na piecu w upał i teraz rób co chcesz. Odbiórki na bieżąco, raczej nikt nie ma zaległości. Jeśli komuś nie pasuje jakiś kierownik zawsze można iść na inną brygadę.

adelajda

A czy ktoś może mi napisać jakie są realne stawki netto za godzinę ?

filek
@Serek 08.07.2017 19:48
Jeśli pracowałaś w innych firmach na terenie naszego miasta to tutaj w porównaniu z innymi jest nawet dobrze. Jeśli ktoś nie pr...

No to gdzie jest niby gorzej ???? Gdzie pracuje się ciągiem więcej dni niż tutaj? Gdzie warunki pracy ( temp., tempo, stres, hałas, smród farb, rozpuszczalników, przepalanych butelek etc.) są gorsze? Gdzie dodatek za godz. nocne to 2,5 zł/h brutto (większość firm za godz. nocne płaci 150%)? Gdzie podstawa (bez premii - bo ta raz jest raz jej nie ma i ekwiwalentu za pranie) biorąc pod uwagę powyższe jest niższa niż tu? Jedyne co ludzi tu trzyma to umowa o pracę na czas nieokreślony - choć chyba już coraz mniej skoro odchodzą nawet "starzy" pracownicy. Niedługo zostaną sami ukraińcy.

Człowiek
@filek 10.07.2017 17:32
No to gdzie jest niby gorzej ???? Gdzie pracuje się ciągiem więcej dni niż tutaj? Gdzie warunki pracy ( temp., tempo, stres,...

Uczniowie i studenci: Pomyślcie najpierw Cały czas są oferty pracy .Ukraińcy nawet uciekają po kilku dniach.Firma zarabia 60 mln złotych na czysto przy 150 mln obrotu a oszczędza na kilkunastu może kilkudziesięciu miejscach pracy.,Kasa jest najważniejsza,, panie Prezesie?A ludzie ?

Forma

Witam chciałbym sie dowiedziec czy jest wolne miejsce pracy na dziale regeneracji form jak tam sie pracuje i jakie dochody. Pracuję juz 5 lat na regeneracji w innej hucie

Forma

Witam chciałbym sie dowiedziec czy jest wolne miejsce pracy na dziale regeneracji form jak tam sie pracuje i jakie dochody. Pracuję juz 5 lat na regeneracji w innej hucie

Pressgl

Powiedzcie mi jak wyglada praca kontrolera procesu produkcyjnego? Warto czy nie? Jak zarobki??? Jakie obowiązki ???

stmpkng
@Pressgl 30.03.2017 14:32
Powiedzcie mi jak wyglada praca kontrolera procesu produkcyjnego? Warto czy nie? Jak zarobki??? Jakie obowiązki ???...

Nie chcę wprowadzić w błąd, ale jest to chyba stanowisko nazywane "operator maszyny". Stoisz przy maszynie i pilnujesz aby wszystko szło jak należy. Min. Jakość produktów, pilnowanie aby maszyna nie miała "zastoju" i tym podobne.

kwadrat
@Pressgl 30.03.2017 14:32
Powiedzcie mi jak wyglada praca kontrolera procesu produkcyjnego? Warto czy nie? Jak zarobki??? Jakie obowiązki ???...

Panie... zarobki nieadekwatne do pracy. Ciągle je*anie, że procent mały, że się coś wywala x.x powiem tak... lepiej nie wchodzić do tej firmy... To stanowisko zrobiony tylko po to by mieć kozła ofiarnego.

stmpkng

Skoro wam tak źle to po jaki grzyb tam pracujecie? Nikt tego na głos nie powie tylko tutaj wszyscy wyszczekani. Jak sobie dajecie w kasze dmuchać to tak macie. Nie jest tam najlepiej ale tragedii nie ma, dla mnie ok. Pozdrawiam.

Robol789

Chyba ktoś się obawia prawdy. Moja opinia została usunięta. No nic. Napiszę jeszcze raz. :) Słowa prezesa ZNÓW podkreślam ZNÓW zostały rzucone na wiatr. Dekoracja ZNÓW zostala wydymana. Nasz kochany pan kierownik ZNÓW nakazał pracowite święta. Ale... tylko robole do pracy, a pan kierownik pędzie wygrzewał swój wielmozny tyleczek w domu z dziećmi. No bo przecież nikt oprócz niego ich nie ma. Z całego serca dziekujemy panie Prezesie za płacz naszych dzieci przy progu drzwi, gdy bedziemy wychodzić do pracy przed rezulekcją. No mam nadzieję, że juz nikt nie usunie prawdy.

Abi
@Robol789 17.05.2017 11:27
Jeden wpis na forum i święta wolne. Da się? Da się. Tylko trzeba chcieć.

Tylko potem niech dekoracja nie płacze, że ma premie niskie czy jest niedoceniana.

Robol78
@Abi 19.05.2017 00:39
Tylko potem niech dekoracja nie płacze, że ma premie niskie czy jest niedoceniana.

No i tu najlepiej widać stosunek kierownika do pracownika, nie odzywajcie się, bo możecie mieć jeszcze gorzej. Ale chyba coraz więcej osób zaczyna doceniać to, że bezrobocie najniższe od 20 lat i mówią papa naszej wspaniałej dekoracji. Ciekawe kiedy kierownik przejrzy na oczy. Moim zdaniem jeszcze chwile mu to zajmie. Nie ubliżając nikomu.

postekdan

Swoją drogą tak narzekanie na tempo pracy.. Więc ja się pytam skąd macie czas na flirty i zdrady???

Jesteście tępi

Nic Wam do tego jak S.L. zachowywał się kiedyś w pracy- trzeba było wtedy zgłaszać kierownictwu problem. Na wpisy oceniające jego prace jako lidera chyba troszeczkę za wcześnie...

Brakarz

Ja też potwierdzam wszystko co napisał Robol i Calineczka nowy lider II br. to porażka i żenada. Z takim wyglądem i obyciem to może zostać szamanem w murzyńskiej wiosce. S.L. tylko na wózku umie jeździć to pewnie jako lider też będzie się przemieszczał wózkiem, a jak się zmęczy to podniesie widły ułoży się w pozycji pół-leżącej i będzie obserwował tak jak to robił do tej pory bo pomocny nigdy nie był.

Calineczki_Laseczki

Do Robola...Pracujemy na dekoracji i wiemy coś na ten temat.Piszesz że S.L przychodził pijany?On nie tylko taki przychodził,ale pił również w pracy.Jeździł wózkiem po pijanemu.Strach było przejść jak jechał..a kierownik E.B tolerowala to.Widać ma sentyment do takich ludzi.Patologia z niego i tyle!Jak takiego człowieka dazyc szacunkiem.Porażka

operator

Mam smutną wiadomość Jarek został dziś zwolniony z BA ,fajny chłop szkoda.

ROBOL

Na dekoracji nowość- liderzy ok na pewno potrzebni bo dział się rozrasta a kierownicy pracy mają sporo. Na trzech br. to nawet wybór spoko, ale na II br. to gorszego tuka, gbura i chama wybrać sobie kier.zm. E.B. nie mogła. Nachlany do pracy przychodził, chamstwem i prymitywem bije na odległość, ale chroniony przez panią B. Figura jak cholera znawca pracy na dekoracji pomocny będzie aż miło. Sam wygląd gościa odstrasza w rozmowę lepiej nie wchodzić bo buractwo i żenada . Cóż pani E.B. takich promuje, a spokojnych i pracowitych je..... Przysłowie mówi JAKI PAN TAKI KRAM

Gruby

Hahaha. Każdy tylko dużo pisze. Jak ja się cieszę, że już nie muszę tam pracować. Ludzie, czy Wy naprawdę nie widzicie swojej wartości?? Przecież jesteście gorzej tam traktowani niż jakakolwiek nizina społeczna. Jest mi Was zwyczajnie żal, bo spotkałem tam dużo wartościowych ludzi, którzy mogą sięgać po więcej, a dają się tak robić w balona.

konczita

Troche mnie zalamuje ten lament. Kazdy duzo pisze, ale nikt nic nie robi. A Lubas siedzi na gorze w swojej kabinie i sie z tego smieje. Zapewne od dawna ma to ustawione na strone startowa. Jak chcecei zmian to zacznijcie od siebie: kursy, szkolenia, cos swojego, itp. To kazdego najszybsza droga do zmian.

Byly

4 miesiące tam robiłem. I wystarczy. Syf i metr mułu. Hamstwo i żenada...

sss

Kira masz racje. Piece potrafią zwolnić tylko jak tzw. GURU przyjedzie zerknąć co się dzieje, a następuje to rzadko. Ludzi traktują za nic.

kira20

Ludzie tam jest jedna wielka klika 'starsi" stażem wykorzystują i poniżają ludzi nie ma znaczenia że nie ma tej starej spółki ci z tej nowej mają jeszcze gorzej mnie to już nie dotyczy ale taki mobbing jaki tam jest to jakaś masakra ludzie opamiętajcie się wymagania jakby tam ktoś 100 lat pracował zero zrozumienia ...ja już na hucie ale nie myślcie że jest lepiej chyba tylko tyle że mam soki - a guzik mi na tym zależy

lol

"wiekszość zapie.." bo większość nie planuje tu być na stale, wieć im to wisi. Pracują i szukają czegoś lepszego. nowypracownik pytasz zbyt ogólnie, zależy gdzie chcesz pracować, ale glównie wszędzie 3 zmiany, albo 5 dni (sortowanie), albo 7(produkcja, dekoracja) i odbiórki. CHcesz to przychodz, opiniami się nie przejmuj, bo tak to nigdzie pracy nie znajdziesz. Ludzie tylko źle piszą, dobrym nikt się nie chwali. Najlepiej się samemu przekonać.

SSS

Dla mnie totalne dno. Ludzie nie są zgrani i nie pomagają sobie wzajemnie. Mało tego praca ciężka jak nie wiem co i nikt nie widzi tego że głównie to kobiety wykonują tą najcięższą pracę. Niektóre butelki są ciężkie, niektóre gorące, a jeszcze w innym miejscu sprzęt jest tak stary i zużyty, że nie można dobrze umieścić szklanych przedmiotów. Ale zamiast coś z tym zrobić to lepiej wyżyć się na człowieku, że źle robi lub nie daje radu. Zamiast zebrać się wszyscy i stanąć murem to każdy zaciska zęby i zapier... Tylko pytanie: jak chcecie mieć lepiej skoro nikt nic z tym nie robi tylko każdy kuli ogon. Tu nie zdziała nic jedna osoba !!

przyszlypracownik

Proszę napiszcie w jakich godzinach są zmiany tzn od której do której godziny.

nowy

tak czytam i czytam to wszystko i aż mi sie przypomniały czasy jak tam pracowałem w tym syfie szklanym, no nowej hali boże jaki tam był i za pewne nadal jest zapierdal z prędkością światła tyle co oni każdego dnia robią tego gównianego szkła to aż głowa boli,ehhh można by tak było pisać bez konca o tym hucianym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontroli jakości liderach co nie których ,tampony na maxa :)

CNC

Robię dla was formy w Działdowie i powiem wprost: tak durnie skonstruowanych form, beznadziejnego, nieczytelnego rysunku technicznego nie ma w żadnej innej hucie, kto tam rysunki robi? Skończony tępak :)

Pracowwnik

Po pierwsze nie ma już sgp,a pracownicy nowej firmy zarabiają 2100-2200 na rękę czyli tyle samo ile pracownicy huty :p,po drugie przerwę zarówno pracownicy huty jak i pracownicy firmy mają taką samą czyli 20 minut.Piszę oczywiście o produkcji bo na takim dziale pracuję.Pracuję tutaj już kilka lat i odkąd pamiętam Marta jest liderem 4brygady.Co do pracy,atmosfery, itp i itd nie wypowiadam się.I tak nie ma to najmniejszego sensu.Interesuje mnie natomiast czy w święta i nowy rok huta będzie miała postój,czy tak jak zwykle trzeba będzie za....ć?:( Jak narazie plan produkcji na święta i nowy rok-KOSZMAR!!!A huty w Austrii i w Wymiarkach mają postój!!!

kira20

Praca ciężka ale ludzie okropni nikt nie chce pracowac bo pracownicy nie chcą przekazac żadnej wiedzy tylko pretensje że sie nic nie umie a jak ktoś szczerze pracuje to one stare najlepiej by leżały i tak w koło a jak nie pasuje to tak uprzykrzaja życie że głowa mała byłoby dobrze żeby tak ktoś dobrał im sie do tyłków samo kolesiostwo i sitwa a póżniej sie dziwią że nie ma ludzi praca jak każda inna ale więcej tam pseudo kierowników liderów i "kolesiów" no ale gdzieś trzeba pracować

lol

Odpuść sobie .. Idź na 4 tam poczujesz. Kierat królowej Ingi..

John

Robiłem tam ponad rok temu przez firmę SGP w dziale produkcji na IV brygadzie i gorszego syfu w życiu nie widziałem . Huta to było i chyba jest państwo a ludzie z Sgp to najgorszy sort jak przyszedł koniec roku i trzeba było zatrudnić osoby to co zrobił kochany pan kierownik zatrudnił tylko 2 osoby z SGP nie bedę pisał czym się przysłużyli a dodatkowe 2 osoby z ulicy jak się kochany P.K kierownik IV brygady określał na pseudo zebraniach . Ludzie z SGP odwalają najcięższą robotę za hute a huta przerwy po 30 min obiadki itp a ludzią z SGP liczeni z zegarkiem przez kochane 2 liderki nie bedę pisał nazwisk tych dwóch pań M.N i M.S . Ciągłe donoszenie na ludzi obgadywanie wszystkich . A to wszystko za 1500 zł netto

Misiek

Jaki klimat jest w utrzymaniu ruchu u automatyków albo elektryków?

Loko

To istna planeta małp.

Zostaw opinię o STOLZLE - Częstochowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STOLZLE