STOLZLE

Adres: Warszawska 347, 42-209 Częstochowa

NIP: 5730113736 KRS: 0000284061

STOLZLE
2 228 1297 5 1

Opinie o STOLZLE

Filtruj opinie po kryteriach:

KTM
 Opinia

A jaki lider jest najlepszy z której brygady

Pomocna?
Tak6Nie6
4
Tomek
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Z 2,1 , 3 z czwartej lepiej nie mówić, masakra.

Pomocna?
Tak18Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gggggg
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Dokladnie, 4 lepiej nie mówić . Najlepszy chyba z 2 brygady. Pomaga każdemu , stoi na lini jak trzeba .

Pomocna?
Tak24Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

2 najlepszy , 1, 2 jest ok.Czwarta dużo by mówić .100 procentach najgorszy.

Pomocna?
Tak24Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kama
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Wszystkie ok, oprucz 4 brygady.

Pomocna?
Tak24Nie1
2
Stolzle1000
 Opinia
@Kama 18.03.2019 02:47

Nie wiem co się tak uczepiliście liderki 4 brygady Jeden incydent który będzie się ciągnął za nią do końca życia ? Nie bądźcie śmieszni Dziewczyna jest jak najbardziej wporzadku

Pomocna?
Tak6Nie34
Kama
 Opinia
@Stolzle1000 19.03.2019 10:51

Żaden jeden incydent, tak się nie postępuje. Jest jak najbardziej nie w porządku.

Pomocna?
Tak31Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Najlepszy 2 brygada 2 , 3 moze byc 4 lepiej nie mówić.

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ludzie
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Najlepszy lider jest 1, 2 ,3 brygady 4 najlepszy.

Pomocna?
Tak3Nie23
1
Ludzie
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

1,2 3 ok za to 4 najgorsza pomyliło nam się. Reset........... ...

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ludzie
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Lider 1, 2 , 3 najlepsi . Zdecydowanie z 4 najgorszy.

Pomocna?
Tak24Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pamiętamy
 Opinia
@Stolzle1000 19.03.2019 10:51

Ma za swoje lider z 4 brygady.

Pomocna?
Tak28Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Weź nie pytaj......
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Wiadomo lider 1,2,najlepsi 4 najgorszy.

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wkreceni
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Lider 1,2,3 bardzo pomocni. Lider z 4 brygady wcale, najgorszy.

Pomocna?
Tak13Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ppppp
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Brygada 1 . Super kierowniczka i liderka

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administracja
 Opinia
@Stolzle1000 19.03.2019 10:51

Jesli huta ma takich pracownikow i dlaniej takie zachowanie lidera to jest nic , to sie nie dziwie ze huta ma zła opinie. A ma bardzo zła, mam dużo znajomych i jak słyszę co te osoby mówią , to szkoda słuchać. Ale jak dla góry to tylko jeden incydent , to o czym tu mówić. Jaki pan taki kran.

Pomocna?
Tak35Nie2
5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Administracja 21.03.2019 10:03

Praca w hucie jest beznadziejna. Góra udaje ,że niczego nie widzi i nie ma problemu. Przykład idzie z góry . Odradzam pracę , iddźcie gdziekolwiek tylko nie tu. Pracowałam dwa lata i wiem ,że nie było warto.

Pomocna?
Tak22Nie2
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Renik
 Opinia
@Kasia 25.03.2019 22:57

Dokładnie przykład idzie z góry. Przeklinanie górze nie przeszkadza . Dobrze że ludzie maja trochę więcej oleju w głowie i sobie nie pozwalają na takie traktowanie. Wiadomo że to tylko była tego lidera wina . Sama zaczęła , jakby nie jej zachowanie to ta cała sytuacja nie miała by miejsca.

Pomocna?
Tak32Nie2
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik my
 Opinia
@Tomek 17.03.2019 23:38

Najlepszy z 2 najgorszy z 4 brygady jeśli chodzi o dekoracje .

Pomocna?
Tak1Nie1
Ludzie
 Opinia
@Pracownik my 16.06.2019 00:32

Zdecydowanie, dziwi nas ze taka osoba zakłamania jest jeszcze na tym stanowisku. 1 , 2 , 3 brygady liderzy są wporzadku. Z czwartej brygady lider szkoda mówić.

Pomocna?
Tak1Nie1
Deko1
 Opinia
@KTM 17.03.2019 23:14

Wy nie macie ważniejszych problemów tylko liderów lepiej zapytajcie o warunki pracy wszyscy macie coś z głową może by tak klimatyczne wyplacili albo poprawili warunki pracy jeżeli wam liderzy nie odpowiadają to zgłoście to bo to tu wypisujecie to jakieś bzdury dziecinada dla wszystkich pustaków bez realnego myślenia byle by mieć temat

Pomocna?
Tak3Nie1
Aga
 Opinia
@Ludzie 16.06.2019 20:24

Dokładnie, nie nadaje się nawet na osobę sprzątająca ta liderka z czwartej brygady. Zakłamania,zero kultury osobistej. 1,2,3 liderzy najlepsi

Pomocna?
Tak1Nie
Olek
 Opinia
@Deko1 16.06.2019 21:14

Nam warunki odpowiadają

Pomocna?
TakNie
Ha ha ha
 Opinia
@Deko1 16.06.2019 21:14

Nam też ta praca odpowiada , jak wam nie to mało jest pracy. Znajdźcie sobie żeby wam odpowiadała.

Pomocna?
TakNie
Ha ha ha
 Opinia
@Olek 16.06.2019 22:13

Dokładnie, nikt nikogo na siłę nie trzyma.

Pomocna?
TakNie
ufoludek
 Opinia

Pani K.M

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownicy my
 Opinia
@ufoludek 13.06.2019 15:21

Na pewno 1 00 procent bardziej , niż lider z 4 brygady. Ta to totalna porażka.

Pomocna?
Tak1Nie1
Ludzie
 Opinia
@Pracownicy my 14.06.2019 00:24

Mówicie o dekoracji , prawda. Liderka z 4 brygady wcale nie jest pomocna.

Pomocna?
Tak1Nie1
Aga
 Opinia
@Ludzie 14.06.2019 08:44

Mówicie o tej co tak przeklina , całkowita prawda.

Pomocna?
Tak1Nie1
Ludzie
 Opinia
@Aga 14.06.2019 08:54

Tak,liderka z tymi wiecznymi incydentami. Przeklina mało powiedziane. Jej zachowanie jest poniżej krytyki.

Pomocna?
Tak1Nie1
Deko
 Opinia
@Aga 14.06.2019 08:54

Skończcie już z tym narzekaniem na liderkę 4 brygady Nie raZ zdarzyło się tak ze pracowało się u niej na brygadzie i była jak najbardziej pomocna i miła , i przekleństw nie używała Jeden incydent o niczym nie świadczy ????????????

Pomocna?
Tak4Nie1
Ludzie
 Opinia
@Deko 15.06.2019 14:32

Nie bądź śmieszny, fajnie zmyslasz. Żaden jeden incydent. Chyba wiele , aż za wiele ich miała. Świadczy i to bardzo dużo o liderce . A jak przeklina to już chyba każdy słyszał .

Pomocna?
Tak1Nie
Aga
 Opinia
@Ludzie 15.06.2019 18:25

Dokładnie fajnie ktoś sobie zmysla , każdy dobrze wie. Szkoda mówić o tej liderce z tymi jej wiecznymi incydentami.

Pomocna?
Tak1Nie
Arek
 Opinia
@Aga 15.06.2019 18:32

Prawda. P

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik deco
 Opinia
@Deko 15.06.2019 14:32

Popieram bylem nie raz na tej brygadzie jest wporzo pracować trzeba a pracuje wszędzie i liderzy są ok a na pewno lider z 4 brygady jeżeli wam nie pasuje to nie wypisujecie kto lepszy to staje się nudne chyba wszystko wam odpowiada oprócz liderów bo dla mnieto jest najmniej ważne. Pewnie płace i warunki super

Pomocna?
Tak2Nie1
Może nowy
 Opinia

Witam rozważam pracę na hucie. Chciałabym dowiedzieć się czegos o pracy i poszczególnych działach np. Czym się w skrócie zajmują . Np. system pracy zarobki... Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1
Kasia
 Opinia
@Może nowy 03.06.2019 15:37

Nie polecam. Praca w systemie czterobrygadowym,świątek piątek i niedziela. Zarobki nieadekwatne do pracy w tym systemie. Kadra zarządzająca fatalna. Atmosfera też. Jak można to zatrudnić się w innej pracy. Na szczęście już była pracownica.

Pomocna?
Tak4Nie
Tomek
 Opinia
@Kasia 03.06.2019 22:43

Bydło lepiej jest wychowane niż Ci ludzie. Wstyd z takimi osobami pracować. Niech się cieszą że wogule tyle zarabiają i maja pracę.

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownik 2
 Opinia
@Może nowy 03.06.2019 15:37

Czlowieku uciekaj jak najszybciej idz gdzies indziej..praca nie warta zarobki malke ,brak dobrych warunkow do pracy , ludzie z biura mysla ze pozjadali wszystkie rozumy nie pracujac na naszych stanowiska wszystko wiedza najlepije haha . Zero pomocy same uwagi zakazy nakazy . Sponsporzy wielcy na zewnatrz promuja zlota fimre szkoda ,ze dziadosostwo w srodku i dla pracownikow . Zreszta sam zobqczysz jak przyjdziesz biale murzyny nawet jabłko na sztuki wyliczają hahah zalosne

Pomocna?
Tak2Nie
Ha ha ha
 Opinia
@Pracownik 2 04.06.2019 14:37

No to po co tam robicie , jak wam tak tam źle. Boicie się że was gdzieś indziej nikt nie przyjmie.

Pomocna?
Tak4Nie
Pracownik
 Opinia
@Ha ha ha 04.06.2019 15:18

Jestem osoba juz nie pracujaca na szczęście

Pomocna?
TakNie
Maia
 Opinia
@Może nowy 03.06.2019 15:37

Jaki pan ( prezes) taki kram, przykład idzie z „ góry” :-(

Pomocna?
Tak4Nie1
Gosc
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Co taka cisza na forum ...... ??? Nic ciekawego sie nie dzieje na dekoracji ostatnio !?!

Pomocna?
Tak7Nie5
Dekoracja
 Opinia
@Gosc 01.05.2019 18:38

Cały czas się dzieje , ale szkoda o tym pisać .

Pomocna?
Tak15Nie
Gosc
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dekoracja 03.05.2019 08:23

No muwcie co tam sie wyprawia

Pomocna?
Tak4Nie2
Dekoracja
 Opinia
@Gosc 04.05.2019 20:12

Mówimy że szkoda pisać i mówić o tym co się na tej dekoracji dzieje.

Pomocna?
Tak7Nie2
Paulix
 Opinia
@Gosc 04.05.2019 20:12

A Ciebie to chyba trzeba walnąć przez głowę słownikiem ortograficznym .

Pomocna?
Tak3Nie
Co sie dzieje
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Podobno ostatnio ludzi zaczeli zwalniac, prawda???????!

Pomocna?
Tak8Nie3
Brakarz
 Opinia
@Co sie dzieje 21.04.2019 17:21

Prawda, prawda bynajmniej na dekoracji. Coraz lepsze pomysły i wymysly nowego Pana kierownika... wszystkiego się czepiają, a to że źle trzymasz butelki, że nie można czterech naraz ehhh, ludzie sami będą się zwalniać, jakieś dziwne listy na sprayu, jak coś spierdzielisz to zaraz jesteś spisany, kontrolują na każdym kroku.

Pomocna?
Tak7Nie3
Anatol
 Opinia
@Brakarz 22.04.2019 21:09

Który to kierownik ????

Pomocna?
Tak1Nie1
Ludzie
 Opinia
@Anatol 22.04.2019 22:47

(usunięte przez administratora) Wieści z innej firmy szybko szybko się rozchodzą. Kłamstwo szybko wychodzi .Ciekawe ile tych incydentów będzie przez cały rok, ile ludzi sie jeszcze zwolni przez te osoby.

Pomocna?
Tak25Nie
Ha ha ha
 Opinia
@Ludzie 23.04.2019 09:32

No, ta liderka z czwartej brygady z tymi lncydentami to jest wielka porażka.

Pomocna?
Tak21Nie
Olek
 Opinia
@Ludzie 23.04.2019 09:32

Mówicie o dekoracji , to całkowita prawda

Pomocna?
Tak14Nie
Olek
 Opinia
@Ha ha ha 24.04.2019 10:09

To też prawda , taka osoba na takim stanowisku. Szkoda mówić o dekoracji. Firma fajnie się reprezentuje z takimi osobami, bez kultury.

Pomocna?
Tak19Nie
Uh
 Opinia

A co to za awansę ostatnio na dekoracji? Ktoz to i za co to dostal?

Pomocna?
Tak2Nie4
Mariolka
 Opinia

Hej kochani . Czy wiadomo jak z świętami ? Pracujemy czy mamy wolne wszyscy ? Bo poki co to chyba tajmnice robia i nie wiadomo .

Pomocna?
Tak3Nie4
Pracownik
 Opinia
@Mariolka 01.04.2019 18:43

A o jaki dział chodzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kinia
 Opinia
@Pracownik 04.04.2019 19:11

Dekoracja i produkcja

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony
 Opinia

'Narzekacie i narzekacie ja tam lubię pracować i można spotkać fajne dziewczyny, po bajerować tam z fajną blondynką panią (usunięte przez administratora)z pałacyku".

Pomocna?
Tak4Nie2
Grupa Pracowników
 Opinia

Witam, i jak tam pracownicy Huty Szkła wam się tegoroczne podwyżki podobały? Bo po opiniach z różnych działów to średnio po 100 wyszło,jako szeregowy pracownik najniższego szczebla czyli brakarze...... Reasumując podwyżki dostać 100,zabrac 100 i minus wymysł rządu jakieś 50 dych, czyli po podwyżkach zarabiamy jeszcze mniej...... Super aż się chce pracować...A jak u was emocje?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gorzkie żale
 Opinia
@Grupa Pracowników 09.03.2019 18:13

Jakie opinie z jakich działów. Znów dekoracja ma problemy. 2250brutto ,za nocki dodatek 2 zł i 40 zł za 3 niedziele .8×2=16 ×8 nock=128 zł + 120 za niedzielę to jest 2498 zł brutto macie większe stawki i jeszcze wam źle + premie i socjalne, tylko narzekacie. Gorzkie żale wylewanie na to forum .

Pomocna?
Tak2Nie2
Juzniepracownik
 Opinia
@Gorzkie żale 10.03.2019 12:50

Haha za taka prace i non stop (usunięte przez administratora) butelek z tasmy ze Ci pot podupie plynie przy goracych piecach przez 7 h i 30 minut non stop wedlug ciebie 2450 to duzo . Chyba ci sie cos bardzo pomylilo .(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gorzkie żale
 Opinia
@Juzniepracownik 10.03.2019 14:45

Tyle byś zarobił normalnie brutto za najnizdza krajowa plus te dodatki. Chyba nie rozumiesz , netto ok 1800 także nie narzekaj , ludzie robią za najnizsza krajowa i też się muszą narobić i żyją, umieją cieszyć się życiem .A wam ciągle mało i źle. Jeśli tak wam źle to po co tam robicie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gorzkie żale
 Opinia
@Juzniepracownik 10.03.2019 14:45

Właśnie ludzie na dekoracji maja taka kulturę . Tak się odnosi jeden do drugiego . Niewiedzą co to brutto ,i netto. Ciesz się że wogule masz ta pracę . Jak nie chciało Ci się uczyć, to teraz musisz ciężko pracować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grupa Pracowników
 Opinia
@Grupa Pracowników 09.03.2019 18:13

Faktycznie jak się czyta opinie osób pracujących na dekoracji to do umowy o pracę powinni dostawać kodeks dobrego wychowania. Nie potrafią powiedzieć nic, ani się wypowiedzieć żeby kogoś nie obrazić.... Tak więc sumuje :jaki dział taka płaca, widać na więcej nie zaslugujecie.... Widać to po kulturze jaka szerzycie na tym forum..... A każdy chciał się tylko dowiedzieć czy na całej hucie były takie słabe podwyżki??? Dla pracowników najniższego szczebla.... Prośba :dekoracja niech się już nie wypowiada...... Dziękuję i życzę spokojnego wieczoru.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Studentka administracji
 Opinia
@Gorzkie żale 10.03.2019 16:21

Np mi Chcialo sie uczyc i mam wykształcenie wyższe ,ale niestety w naszej super okolicy nie ma pracy dla ludzi po studiach . Tak samo i na hucie czlowiek po studiach a pracuje jak robol bo nawet huta nie potrafi zaproponować korzystej opcji dla ludzi wykształconych. . . Dlatego mysle o zmianie miejsca zamieszkania . . Szkoda ,ze taka placa jest przy takim wylewaniu potu . Ale co do kultury ludzi na dekoracji to jest totalny dramat . Nie wiedzialam ,ze ludzie potrafia miec tyle nienawiść w sobie . Z chęcią wymienialnym z imienia i nazwiska ,ale nie mogę.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fffff
 Opinia
@Studentka administracji 12.03.2019 15:00

Niestety , ale co niektóre osoby na dekoracji o tym niewiedzą , że z imienia i nazwiska nie wymienia się osób. Niewiedzą chyba czym to może się skończyć. Inteligencji zero , proste ludzie,tylko wiedzą jak upokorzyć jeden drugiego.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zal czytac
 Opinia
@Fffff 14.03.2019 07:54

Bardzo inteligentna i krzywa (bo nie prosta) osobo . :) Moze by tak czytac ze zrozumieniem haha . Jest wyraźnie napisane ,ze jest chęć ale nie wymieni bo jest Rodo haha . Rece opadaja

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia
@Zal czytac 14.03.2019 11:44

To Ty nie czytasz że zrozumieniem , bo to dotyczy tych wszystkich osób które używali inion i nazwisk wczesniej danych osób . Krzywa to Ty chyba jesteś i te twoje koleżanki z wielkimi oczami. Ha ha ha za wysmiewanie sie z kogos tez mozna nieźle skończyć , mało inteligentna osobo.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia
@Zal czytac 14.03.2019 11:44

Przeczytaj sobie jeszcze z 10 razy to może zrozumiesz . Widać że jesteś osobą bo szkole zawodowej . Brak kultury i nie rozumiesz co czytasz . Trzeba Ci tłumaczyć jak małemu dziecku w przedszkolu.

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia
@Zal czytac 14.03.2019 11:44

Fajnie że tak późno się którąś z was kapła, ale lepiej puzon niż wcale. Policja tym z chęcią się zainteresuje. Takie wpisy i imiona i nazwiska danych osób. Ha ha ha .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Masakra
 Opinia
@Zal czytac 14.03.2019 11:44

Dokładne , przeczytaj sobie jeszcze 10 razy , to może zrozumiesz.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiele
 Opinia
@Zal czytac 14.03.2019 11:44

Nareszcie ktoś z was ruszył głową. Myślenie to rzeczywiście macie ciężkie. Ale lepiej późno niż wcale zdecydowanie. Chyba nie wiecie czym to może się skończyć.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiele
 Opinia
@Studentka administracji 12.03.2019 15:00

Narescie wiemy kim jestes, fajna studentka . Chodzi Ci o podwyzke czy co. Jesli chodzi o waszą kultue to jest dramat. Pracuj jak robol , bo Cię na nic innego nie stać. Lepiej nie mów z imienia i nazwiska bo my się bardzo dobrze domyslamy. Robić lenie .

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiele
 Opinia
@Zal czytac 14.03.2019 11:44

Panie pokrzywione, poparzone z wielkimi oczami , niema kto za was pracować. No tak przecież ta osoba jest na urlopie. Tylko o podwyzki wam chodzi, a pracować niema kto. Wejście się sami za robotę. Może ktoś przyjdzie z sortowni albo z tej innej firmy to was wyreczy, a wy możecie sobie poleżeć.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracować szybko szybko
 Opinia
@Gorzkie żale 10.03.2019 12:50

Chyba jako podfirma, bo hutnicy takich kwot bazowych nie mają, a jako firma zewnętrzna masz inny status......

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gorzkie żale
 Opinia
@Pracować szybko szybko 16.03.2019 19:53

Ludzie czy wy umiecie czytać że zrozumieniem.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiele
 Opinia

Praca mi się wcale nie nudzi, i dobrze zarabiam . Niestety przykro mi , bo dodatkowej pracy nie szukam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
L...
 Opinia

My też nie szukamy, nam jest dobrze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia

My też nie szukamy. Ta nam odpowiada.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolezanka
 Opinia

Dlaczego w tej hucie pracują same wieśniary ? Nie potrafia odpowiedziec czesc czy dzien dobry. Obgadują siebie po kątach a za chwile sie smieja. Jestem nowa i widzę wszystko z boku . Wspolczuje tez Panią ,ktore zamaist pomoc i wytlumaczyc prace to unoszą sie ze sa strasznie wazne i dobre w tej ciezkiej branzy bo szybcjie znaja sztuke podnoszenia butelki . O jej ,ale Cie krzywda spotyka kobieto w zyciu ze musisz pracowac z nowymi osobami --Zadbe tragedie chorby i smierci swiata nie sa tego rowne.Jaki ciezki twoj Los jak szarpiesz sibie nerwy i doprowadzasz sie do nerwicy bo ktos inaczej postawił butelke niż Ty chcialaś haha :D Jeszcze kilka takich numerow i polecą skargi do samej góry . Nie traktujcie nowych jak ułomów bo nimi nie są , a kazdy zaczyna od zera . Nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak21Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elo
 Opinia
@Kolezanka 02.03.2019 17:13

Ty szkoda że ci tzw starzy pracownicy nie pamiętają że też byli nowi i może ktoś też nie chciał z nimi stać pracować! Ale tego się nie pamięta.....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karla
 Opinia
@Elo 02.03.2019 17:24

No to czy to jest powód zeby mimo tego tak sie zachowywac ? Ale czego mozna spodziewac sie po ludziach bez wykształcenia i kultury . Bo to nie chodzi o to zeby komus dopiec jeszcze bardziej ho mysle ,ze kazdy ma dosc problemów . Przez takie sytuacje ludzie rezygnują bądź wcale nie mają ochoty przychodzic do pracy . Dlaczego czlowiek czlowiekowi ma byc wilkiem . ? Czy nie możemy współpracować w milej atmosferze i sobie pomagac ? Badzmy ludzmi !

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Elo 02.03.2019 17:24

Sami dużo rzeczy jeszcze nie umieją , chociaż pracują tyle lat . Tylko płaczą o podwyzki , ta praca wcale nie jest aż tak ciężka .Raz jest gorzej, raz łatwiej . Niech idom za 1600zł pracować jak im źle. Ja nie mam czasami kiedy wyjść do łazienki , a oni cały czas chodzą na papierosa i jest dobrze. Płaczą tylko jak najwięcej wykorzystać nowego pracownika , żeby samemu jak najmniej się narobić jeszcze go obrażają .

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogólny
 Opinia
@Karla 02.03.2019 21:55

(usunięte przez administratora) Żaden urząd by jej nie przyjął. Po jednym dniu by wyleciała . Tylko tutaj jest marnym liderem. Takie wychowanie wynosi się z domu chyba raczej. Normalny człowiek patrząc na takie zachowanie dziwi się że są takie ludzie . (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia
@Karla 02.03.2019 21:55

Dokładne, bądźmy ludźmi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda
 Opinia
@Karla 02.03.2019 21:55

Właśnie to jest powód, dlaczego ludzie rezygnują z pracy .I jeszcze to zachowanie lidera , wylatywzniem z kur....do ludzi, szkoda mówić .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zła i zły
 Opinia
@Kolezanka 02.03.2019 17:13

Do tego jeszcze nerwy biora po przy piecach gorąco az sie pot po tyłku leje ,a nikt nie potrafi nic z tym zrobic . Ludzie chodza czerwoni te ich smieszne wiatraki tylko roznosza to gorace powietrze ludzia az czasami tchu brakuje mozna ducha wyzionąć ale co tam nedzne polaczki wytrzymaja w katorgach 8 h bo ten co siedzi za biurkiem ,co on moze wiedzieć dla niego wszystko jest ok i ma w (usunięte przez administratora) ze komus jest tak gorąco ze az mozna zasłabnąc. Do tego jesscze nerwy od glupich bab co to wszystkie rozumy pozjadaly i baj praco bo tak sie nie da

Pomocna?
Tak1Nie
M
 Opinia

Odwal się od lidera piszesz jedno i to samo wiemy kim jesteś na 100 procent i pisz dalej o LIDERZE albo piszcie z sąsiadeczkami z jednej ulicy sama sobie grabisz powodzenia nikt inny nie pisze tylko Ty

Pomocna?
TakNie10

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda
 Opinia
@M 07.03.2019 09:28

Nikt tutaj sobie nie grabi ,to Ty sobie dalej piszesz i grabisz .Odwagi się Tylko Ty takich słów używasz do ludzi zapomniałaś(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda
 Opinia
@M 07.03.2019 09:28

Dopiero zaczynamy. Trzeba walczyć o prawdę , niech wiedzą wszyscy jak jest (usunięte przez administratora) Przyszłaś teraz na odwal, jaki wstyd tacy ludzie tam pracują . .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda
 Opinia
@M 07.03.2019 09:28

Kultura osobista Pani M , do końca życia się chyba się jej nie nauczysz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia
@Prawda 07.03.2019 10:41

Odwal się ,wiadomo że to liderka pisze .Tylko ona się tak odnosić potrafi. Oj Pani M zrób coś wkoncu z tym zachowaniem. Zacznij używać normalnych słów liderze .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozkrecony
 Opinia
@Kolezanka 02.03.2019 17:13

Nie potrafią , bo co niektórzy widocznie takich słów nie znają. Tylko kur...i odwal się. . Zero pozytywnego nastawienia do życia, zero uśmiechu,wszystko ciagle zle ,młodzi ludzie a zachowuja się jak emeryci. Lepiej zmień ta pracę ,zanim się tym zachowaniem ich zarazisz . Niema rzeczy niemożliwych , jak ktoś coś chce i dąży do tego to zawsze to ma. Zmień i się nie zastanawiaj. Tutaj (usunięte przez administratora) jest i będzie i nic na to nie poradzisz , kierownictwo to toleruje to tak jest i będzie niestety.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brakarz
 Opinia
@Prawda 07.03.2019 10:23

Pani M. P. Daj sobie już spokój z wypisywaniem tych głupot i przekaż sąsiadkom, żeby też przestały pisać hahahaha. To już jest żenujące i śmieszne. I nie! Nie jestem liderem z czwartej brygady, bo zapewne za chwilę Pani M. P. lub jej koleżaneczki, posądzą mnie o to! A co do sądu, to już chyba wiadomo...

Pomocna?
TakNie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia
@Brakarz 08.03.2019 15:52

To nie ona wpisuje , przykro nam bardzo i żadne sąsiadki .To Ty masz chyba jakaś obsesję na punkcie tej osoby . Smieszna to Ty jesteś , i ta twoja Pani liderka . Pewnie tak samo się zachowajcie , tak samo klniecie i obrażanie ludzi. A co do sądu to już nie możemy się doczekać.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brakarz
 Opinia
@Ha ha ha 08.03.2019 17:05

To Pani P. ma obsesję na punkcie liderki.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia
@Brakarz 08.03.2019 17:57

Wy macie jakąś obserwację na punkcie dziewczyny . Nie możecie zbolec że miała rację. Ona nikomu pracy nie zazdrości bo niema czego, ma pięć razy lepszą .Dla takich ludzi jak ona praca leży na tacy. Zazdroscicie jej że was nie stać na lepsza pracę.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Ha ha ha 08.03.2019 18:28

Akurat jej nie zazdroszczę, dla mnie praca jest ok, bo jeśli ktoś chce pracować to pójdzie robić na każdy piec i na każdy asortyment bez gadania a nie tak jak Pani P. niestety.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia
@Brakarz 08.03.2019 17:57

Siedzicie na tej hucie i tylko narzekacie, brak wam motywacji czy co.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia
@Pracownik 08.03.2019 18:47

A to to was boli . Niema kto pracować na letni. Jesteś po szkole zawodowej to sobie rób. Ona niestety nie. Na malowaniu też było ciężko i nikt tam nie chciał chodzić a ona nigdy nie narzekała. Nawet starzy pracownicy tam sobie nie radzą a ona wszędzie .U Pani Eli ciągle chodziła na ciężkich asortymentach. Zresztą to już niema znaczenia .Bylo minęło. Nie wiem czy Cię stać na prywatnego adwokata , ja na pewno tak. Także nie zaczynaj.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ha ha ha
 Opinia
@Pracownik 08.03.2019 18:47

Ciekawe ile przyjdzie reklamacji pod twoim Adresem, bo pod jej wcale . Reklamacja dodatkowy koszt niestety. Nieszanujecie dobrych pracowników to macie inni się cieszą. Nowy pracownik a dostał tyle co stary na godz .Widocznie ma to coś, ktoś nie docenia to ktoś inny doceni.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Planuje rozpocząć pracę w IV brygadzie, prosiłbym o udzielenie informacji, jaki jest kierownik i lider? Idzie się po ludzku dogadać? Czy może mam szukać pracy gdzie indziej?

Pomocna?
Tak1Nie7
Ogólny
 Opinia
@Zainteresowany 01.03.2019 17:58

Kierownik spoko . Lider lepiej sie nie wypowiadac. Lepiej wybierz sobie inną brygade.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ppp
 Opinia
@Zainteresowany 01.03.2019 17:58

Na 1 brygadzie bardzo fajna kierowniczka i liderka

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robot
 Opinia
@Ppp 02.03.2019 17:34

Moze i fajni ,ale ludzie (pracownicy) skaczą sobie do gardeł i gardzą ludzmi z agencji .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ooooo
 Opinia
@Robot 05.03.2019 00:06

Tak jest wszędzie,Ale jeśli masz poparcie w kierowniku bo traktuje wszystkich jednakowo i zwraca na to uwagę co się dzieje do okola ,to nie jest tak źle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia
@Robot 05.03.2019 00:06

Utrzeć ludziom nosa , dac najnizsza krajową i od razu wrócą do rzeczywistości. Przestaną się tak traktować , jeden tylko patrzy żeby drugiego obrazić, zepchnąć , wysunąć. Ludzie traktują się okropnie, tylko szkoda każdy udaje że tego nie widzi.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mmm
 Opinia
@Zainteresowany 01.03.2019 17:58

To nie jest już forum huty tylko działu dekoracji. Nie polecam nikomu. Ci ludzie przynoszą tylko wstyd pracownikom innych działów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Mmm 07.03.2019 16:08

Tak jest to forum raczej jednej obsesyjnie chorej osoby na punkcie lidera nie ma sensu tu wchodzić jedno i to samo i tak nic z tym nie zrobi tylko pisze bo już tu nie pracuje za uderzenie w twarz i jak wiadomo to wywaleciala z innego zakładu za (usunięte przez administratora) a tu na forum wylewa żale bo tylko tyle może oczerniając innych ale to jest do czasu w końcu trafi kosa na kamień

Pomocna?
Tak1Nie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda
 Opinia
@Nowy 08.03.2019 13:28

Mylisz się, i nie osadzaj jak nie wiesz, liderze i nie zmyslaj. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Prawda 08.03.2019 14:07

Sama widzisz jak się powtarzasz obseskąd zazdrość ze pracuje a ty nie pisz sobie może ci ulży a liderem nie jestem kobieto o której wszyscy wiedzą i się śmieją ze taka głupia była bo nikt normalny by tak nie postąpił żeby być tak agresywnym żeby z łapami i przekleństwami do ludzi wyskakowal powodzenia poszukaj dobrego psychologa

Pomocna?
TakNie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sory ale to nie ona.
 Opinia
@Nowy 08.03.2019 14:27

Nikt jej tej pracy nie zazdrości . Każdy normalny by tak postąpił , jakby do mnie z takimi (usunięte przez administratora)wyleciala to niewiem co bym jej zrobil . Ma za swoje i nikt tutaj się nie powtarza. Jeśli mi wiadomo to tylko i wyłącznie z lidera się śmieją , a reszta o tej osobie to całkowita nieprawda ktoś ma urojenia . Jeśli chodzi o lidera to rzeczywiście jest agresywna (usunięte przez administratora)do ludzi , pół brygady słyszało i nie tylko osoby z poza to jest gorzej niż agresja.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sory ale to nie ona.
 Opinia
@Nowy 08.03.2019 14:27

Nie mamy czego liderce zazdrościć pustego rozumu ,agresji ,braku wychowania , zeso kultury osobistej, zlego odnoszenia sie do ludzi . Niema czego jej zazdrościć .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZŁY PIES
 Opinia

Gdzie te podwyżki miało być tak super A tu znów marne złotówki dali i myślą że się tym zadowolimy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Odstraszona
 Opinia

Dobry wieczór, Tak czytam opinie osób pracujących w tej firmie. Przeważa jeden wydział. Dlaczego tylko ten? Może osoba nim zarządzająca powinna się zmienić, jeśli tylko tam są problemy? Miejsce pracy tworzą ludzie. Jeśli dodatkowo organizacja, warunki pracy i pieniądze są niespecjalne to dobrze nie będzie. Ludzie - dlaczego przy takiej sytuacji na rynku pracy nie szukacie innego miejsca? Ja po przeczytaniu opinii jestem odstraszona. Stanowisko lidera etc.to nie tylko możliwość chwalenia się stanowiskiem to też kultura wobec podległych pracowników a tutaj nie ma miejsca na lubię, nie lubię czy mam focha na pana/panią x czy y w pracy. OMG.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogólnie
 Opinia
@Odstraszona 28.02.2019 23:38

Widocznie ludziom ta praca i płaca odpowiada . Może nie każdego stać na lepsza pracę, i dlatego trzyma się tej huty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zejdz na ziemie i nieobłokach
 Opinia
@Ogólnie 01.03.2019 15:06

Mysle ,ze ludzie nie maja innego wyjścia i boja sie rzucic pracy .Ci mlodsi ,ktory h jest i tak malo i tak odejda poki co to większość starszych osob pracuje a co bedzie jak oni odejda na emeryturę itd . ? Kto bedzie pracowal ? A tak wiem Ukraińcy .

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogólny
 Opinia
@Zejdz na ziemie i nieobłokach 01.03.2019 16:42

Ukrajna , na pewno w Niemczech. Jeśli chodzi o młodych , to nie wydaje mi się zeby było tych osób tak mało. Wydaje mi się ze po prostu boja sie szukac nowej pracy . Nie mają odwagi , boja sie ze moga miwc gorzej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaska
 Opinia
@Odstraszona 28.02.2019 23:38

Pracowałam w tej firmie. Szczerze nie polecam. Jak macie inne propozycje to nie traćcie czasu . atmosfera i zarządzanie fatalne.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam! coś za długo ta cisza w sprawie podwyżek i zmiany systemu premiowania!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Robol 25.02.2019 12:34

Jak zwykle w takich tematach, przecież lepiej obgadywac innych i obrażać niż zająć się czymś naprawdę ważnym..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Poproszę o opinie huty szkla dzial dekoracji . Czy ludzie sa przystepni, czy warto tam isc ? Czy praca jest ciezka dla kobiet ? Szukam pracy i jest tam oferta sytuacja zyciowa jest bardzo kiepska i nie chce aby jeszcze w pracy nas dołowano. Prosze o komentarz od kogos kto tam btl lub pracuje

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Paulina 05.02.2019 12:16

Witam, praca na dekoracji nie jest lekka, ludzie w zależności jak się trafi, jak wytrzymasz miesiąc to będziesz pracować bo na początku ludzie nowi idą na najcięższe linie żeby ich sprawdzić czy dadzą radę i czy warto dalej szkolić. Nie pozwól sobie wejść na głowę to będzie git. Zarabki takie same jak prze agencje pracy więc może lepiej od niej zacząć. Zobaczysz bez większego spinania się bo jak nie pasuje to odchodzę i już jak chcesz pracować lub musisz to startuj nic nie tracisz a zwolnić zawsze się zdążysz... Powodzenia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia
@Pracownik 05.02.2019 14:02

Dziękuje ślicznie za odpowiedz

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czadomen
 Opinia
@Pracownik 05.02.2019 14:02

Prawda. Jak chcesz pracowac to nie wybrzydzaj. Sprobowac zawsze warto. Ja polecam 4 brygade fajni ludzie i bezstresowo. Chlopacy przystojni i bardzo przydatni.

Pomocna?
Tak6Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Romek
 Opinia
@Paulina 05.02.2019 12:16

Pracowałem tam pół roku , atmosfera fatalna. Żadnej pomocy od drugiej osoby.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Romek
 Opinia
@Czadomen 05.02.2019 21:17

Nie polecam tej brygady na pewno. Najgorsza jaka może być.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Asia
 Opinia
@Romek 06.02.2019 04:34

Też tak miałam i zrezygnowałam po jednym miesiącu i nie żałuję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia
@Czadomen 05.02.2019 21:17

A jak wygladaja godziny pracy . Od ,ktorej do ktorej ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brakarz
 Opinia
@Paulina 07.02.2019 09:18

Pierwsza zmiana 5.50-13.50,druga 13.50-21.50 i nocka 21.50-5.50.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia
@Brakarz 07.02.2019 16:49

Dziękuję

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Yyy
 Opinia
@Paulina 05.02.2019 12:16

Nie polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dobra rada
 Opinia
@Paulina 05.02.2019 12:16

Nie popełniaj błędu, którego później będziesz żałowała...!! Wiadomo pieniądze są potrzebne, ale poszukaj innego,zakladu pracy...

Pomocna?
TakNie
Dobra rada
 Opinia
@Paulina 05.02.2019 12:16

Nie popełniaj błędu, którego później będziesz żałowała...!! Wiadomo pieniądze są potrzebne, ale poszukaj innego,zakladu pracy...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Secpun
 Opinia
@Paulina 05.02.2019 12:16

Uwazaj bo polacy gorzej traktuja nas niz Ukraińców .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Secpun 11.02.2019 15:14

A są jeszcze Ukraińcy bo u nas ich wogule nie ma wszystko wyjechało do Niemiec i nie ma kto pracować , wszędzie brakuje ludzi , jak Polaków nie szanują to niedługo będą zwijać interesy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zysiu
 Opinia
@Pracownik 05.02.2019 14:02

Ile mozna zarobic na miesiąc przez agencje ? Lepiej jiz w trv ? Trv oferuje 2.400 na miesiac od pon do pt . Czy tu lepsze zarobki ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzyś
 Opinia
@Pracownik 11.02.2019 17:55

Nie szanują ani Polaków ani Ukraińców ta Pani lider znana kazała im kiedyś jak nie umieli nakręcić i odkręcić na spreju najlepiej iść do domu no to wyjechali do Niemiec . Teraz sama niech zawijam rękawy i staje , bo oprócz pustych maszyn i masy reklamacji nic nie ma . Mało ludzi i praca źle wykonana . Staży pracownicy się pozwalniali a nowi jak juz ktos przyjdzie to nie daje rady.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zysiu
 Opinia
@Krzyś 12.02.2019 12:18

A mozesz mi powiedziec jak z zarobkami ? Poki co tylko przez agencje . Czy praca warta takich pieniedzy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tak
 Opinia
@Zysiu 12.02.2019 16:34

Przez humana bodajże 16zł/h

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tak
 Opinia
@tak 12.02.2019 17:34

16zł/h brutto oczywiście

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Romek
 Opinia
@Krzyś 12.02.2019 12:18

No ale cóż , taka osoba niestosowanie może widocznie odzywać się do ludzi , jeszcze trochę i wszyscy będziemy szukać pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia
@Romek 13.02.2019 21:09

Niestosowna mało powiedziane.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Porażka
 Opinia
@Olek 14.02.2019 06:08

Biedaczyna jest chora , może już nie wróci, Bóg ją ukarał za jej grzechy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogólnie
 Opinia
@Zysiu 11.02.2019 20:01

W trw nie mają odbitek w tygodniu a my mamy, nie mamy od pon do pt ale mamy wolne w tygodniu i co 3 łykend. Ludzie ciągle narzekacie , wróćmy najlepiej do najniższej krajowej jak robi większość Polaków to może nabierzecie więcej szacunku do innych i do pracy. Przestaniecie się tak odnosić i uszanujecie drugą osobę ,macie dużo więcej i jeszcze wam źle. Najnizsza krajowa jest 1600zl netto może za tyle chcesz pracować .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Romek
 Opinia
@Porażka 14.02.2019 10:35

Przyszła bezwstydnica.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brakarz
 Opinia
@Romek 17.02.2019 09:28

O kim Ty piszesz??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Porażka
 Opinia
@Romek 17.02.2019 09:28

Przyszła, myślała że nowy kierownik nie poradzi sobie bez niej, a tu masz babo placek , lepiej sobie poradził niż z nią. Może iść dalej na chorobowe i nie wracać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Romek
 Opinia
@Brakarz 17.02.2019 14:00

O tej osobie co tak klnie do ludzi, mobbing w pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Romek 18.02.2019 12:16

Jeszcze wam nie przeszło? Mało Wam problemów? Jak tak Wam przeszkadza to idźcie do Lubasa i zgloscie to a nie durne żale i frustrację wylewacie na forum ehhhh

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Porażka
 Opinia
@Pracownik 18.02.2019 16:01

Nie mamy problemów , za To ona ma . Jak już musi używać tych brzydkich słów ,to niech sobie zostawi w domu za drzwiami,a nie w pracy do ludzi z takim przeklinaniem. Ja takich słów nie używam i nie chce tego słuchać . Ma to na co sobie zasłużyła.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Porażka
 Opinia
@Pracownik 18.02.2019 16:01

Bardzo dobrze że ma pretensje. Może mieć tylko i wyłącznie do siebie . Ta sprawa nadaję się do sądu pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Romek
 Opinia
@Pracownik 18.02.2019 16:01

Tu nie chodzi czy komuś przeszło czy nie , niech się poczuje tak jak ci ludzie poniewierani przez nią. Fajnie jest się tak czuć nie .Fajnie jest się tak odnosić.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Ogólnie 15.02.2019 05:55

No to skoro tak nisko sie cenisz to ci strasznie współczuję . Trzeba sie narobic (delikatnie mowiac ) za tak niskie pieniędze . Dlatego zmieniam ta pracę bo cenie sie zbyt wysoko . A za 2 tysiace oare zloty za taką harówke to niech dalej sobie Ukraińców ściągają a ty rob dalej z nimi . Nie pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogólnie
 Opinia
@Pracownik 19.02.2019 16:08

Ja się cenie bardzo wysoko i nie pracuje za 2000 tyś . Żeby się cenić to niestety trzeba mieć też szkołę. Wiem ile zarabiają ludzie w innych firmach jako pracownicy fizyczni , najnizsza krajowa plus nadgodziny. Jedynie może trv ale to są jednostki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Ogólnie 19.02.2019 23:21

Wlasnie i najbardziej boli to ,ze czlowiek ma szkole i wyzsze wykształcenie a robi z ludzmi po zawodówce bo w tym kraju w malych miastach ciezko o dobra prace dla takich ludzi .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogólny
 Opinia
@Pracownik 20.02.2019 04:44

Ja nikogo nie obrazam, mówię że tak jest. Są firmy że biorą to pod uwagę , ale wszędzie jest inaczej . Jeśli szukasz nowej pracy to powodzenia . Miej jak najlepiej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cha
 Opinia
@Pracownik 18.02.2019 16:01

No nie, jej inteligencją jest tak mała że nawet nie zauważyła że sama pod sobą dołki kopie. Nie Wiem czy mam się śmiać czy płakać że ona czuje się pokrzywdzona tylko i wyłącznie przez swoje zachowanie , a co mają powiedzieć te osoby pokrzywdzone przez nia. Kierownictwu się podoba jak przeklina i nic z tym nie zrobiło, ale tam za fałszywe zeznania jest kara, wkoncu prawda wyjdzie ,jej się dostanie za to wszystko. Niech robi co chce i idzie gdzie chce , ja pójdę jako pierwsza z uśmiechem na twarzy ,że wkoncu ma za swoje. Życzę miłego dnia i powodzenia. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kinia
 Opinia
@Paulina 05.02.2019 12:16

Nie polecam . Trzeba sie narobic za niskie pieniądze . Non stop monotonia bo robisz to samo bez zadnych zmian

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolorowa ela
 Opinia

Czy to normalne ,ze ludzie męczą sie tam za takie smieszne pieniądze ? Przecież chyba by kazdy lepiej wyszedl jakby placili na akord( za sztuke ) bo przeciez trzeba sie narobic jak porąbany. Wymagają takiego zapi*** dolu ,ze pot po (usunięte przez administratora) leci a pieniadze smieszne .