STOLZLE
3 212 6 1

Opinie o STOLZLE

Pracownik

I znów akcja na matowaniu...

Anonim 2
@Pracownik 12.12.2018 06:44

Ważne że nikomu się nic nie stało.

Pracownik
@Anonim 2 12.12.2018 07:07

Dokładnie, a wiadomo coś co z tymi dwiema osobami które trafiły do szpitala?

Anonimowa
@Pracownik 12.12.2018 08:58

Podobno te dwie dziewczyny są tylko na obserwacji i nic im nie jest. Czytaliście gazety? Straż nie miała co zbierać, bo tak szybko pracownicy ogarnęli wszystko, czyli pewnie bez większego zagrożenia.

Konrad
@Anonimowa 12.12.2018 10:17

Ogarneli się po pierwszym wypadku i to widać. Niedługo ma być automatyczna przepompownia i już na szczęście w ogóle kwasu nie będziemy widzieć. Oby się to sprawdziło.

Gość
@Konrad 12.12.2018 10:24

Po pierwszym wypadku ,to już jest któryś wypadek. Przecież ludzie tam giną .Jeszce trochę i pół huty wyleci w powietrze. Nie dość że poniewieraja ludźmi to jeszcze nie umieją im zapewnić bezpieczeństwa. Nie polecam tej pracy.

Gość
@Konrad 12.12.2018 10:24

A co z tym liderem co tak przeklina dalej może sobie poniewierc ludźmi ,czy ktoś coś z tym zrobił w ogóle.

Anonim 2
@Gość 12.12.2018 12:48

Masz rację niedługo to wyleci w powietrze. Podobnież nic się kwasu nie wydostało. Ale żeby nie było stężenia w powietrzu co zrobili otworzyli wszystko i gdzie uciekło . Do sąsiadów. A zmiana rano też to wdychała. Od stycznia ile razy był wyciek. Czasami aż siwo było. Tylko wszystko po cichu.

Lolo
@Anonim 2 12.12.2018 14:07

Na hucie wyciszanie wszystkiego to podstawa. Wcześniejsze sprzątanie i utajanie wszystkiego też. Człowiek jest tam nikim ,biało dzień w dzień ale to nic ważne że jest produkcja. I jeszcze to przeklinanie lidera na ludzi kto to słyszał.

Aga4
@Anonim 2 12.12.2018 14:07

No niestety tak jest ...

Klimek

Na tej hucie to tylko poniżanie,wyzwiska i hamstwo na każdym kroku(usunięte przez administratora)

Olek
@Klimek 09.12.2018 12:36

Popieram, to prawda.

Kama
@Klimek 09.12.2018 12:36

Też popieram

Tom
@Klimek 09.12.2018 12:36

Szkoda mówić,co się tam wyrabia

XYZ
@Tom 09.12.2018 23:40

Też widzę co tam ludzie wyprawiają a największą romansiare z tej huty i jej dużo młodszego chłoptasia widuje często u nas w Netto totalny obciach.

Seba
@XYZ 10.12.2018 07:07

Aż trudno w to uwierzyć że po tym co oboje zrobili jeszcze pracują na hucie, trzeba nie mieć żadnego szacunku dla siebie i innych osób tam pracujących totalna patologia.

Kama
@Seba 11.12.2018 07:01

Gorsze od tego jest to że ktoś widzi że ktoś kimś poniewiera ,ale udaje że tego nie widzi. Najlepiej na to patrzeć i się nie odzywać. To jest patologia że ludzie na takie rzeczy pozwalają.

Kama
@Seba 11.12.2018 07:01

Kiedyś Ty możesz być w takiej sytuacji i zobaczymy jak się będziesz czuł jak nikt za Tobą nie stanie .Pamiętam jak się zachowujesz do innych ludzi ,tak możesz mieć kiedyś sam . W życiu różnie bywa i może jeszcze to spotkać każdego z nas. Dlatego nie warto patrzeć i stać z boku jak ktoś kimś poniewiera .

Seba
@Kama 11.12.2018 08:48

Mam nadzieję że nigdy w życiu nie spotkam nikogo z was bo nie zamierzam u dawać że się znamy, czas pokaże kto miał rację.

Kama
@Seba 11.12.2018 09:28

Żal mi z Tobą pisać .

Kama
@Seba 11.12.2018 09:28

Widać że sam nie jesteś idealny . Szkoda z Tobą pisać.

Seba
@Kama 11.12.2018 09:42

A mnie jest ciebie zal że nie masz w życiu żadnych zasad i popierasz, wszystko co ci ludzie tam robią mam nadzieję że ciebie w życiu też ktoś oszuka to wtedy odechce ci sie takich głupot wypisywać zobaczymy co wtedy zrobisz.

Kama
@Seba 11.12.2018 09:56

Żal ,żal i jeszcze jeden raz żal.

Teo
@Kama 11.12.2018 10:06

Naprawdę wiesz co piszesz, bo wydaje mi się że nie .

Kama
@Teo 11.12.2018 13:11

Wiem bardzo dobrze co piszę,i jestem pewna na sto procent.

Nick
@Kama 11.12.2018 08:48

Popieram

Iwo
@Nick 11.12.2018 14:38

Czyli wszystko co się tam wyrabia jest ok to gratuluję podejścia .

Nick
@Iwo 11.12.2018 14:50

Właśnie nie jest ok

Paweł
@Seba 11.12.2018 07:01

A co oni takiego zrobili? Odpuść bo już nie ma sensu nikt się tym nie interesuje to jest forum Huty a nie żale. Prywatne sprawy załatwiaj oczy w oczy. A to forum jest do innych spraw.

Igor
@Paweł 11.12.2018 16:26

Skoro uważasz że nic nie zrobili to znaczy że jesteś tak samo żałosny jak oni

Arek
@Igor 11.12.2018 18:04

To jest sprawa pomiędzy kierownictwem ,a tymi osobami ,a reszta niech się zajmie pracą bo przychodzi bardzo dużo reklamacji .

Arek
@Igor 11.12.2018 18:04

Ty jesteś chyba żałosny , wiem kto to jest Seba i lgor to ta sama osoba poznaje po słowach. Jle razy przyszedłeś do pracy pod wpływem alkoholu, i nikt Cię nie wydał .Już dawno powinnes wylecieć a nadal pracujesz. To przestań oceniać innych.

Paweł
@Igor 11.12.2018 18:04

TAK UWAŻAM ŻE NIC NIE ZROBILI!!! I WIĘKSZOŚĆ TAK UWAŻA!!! A ty tylko możesz patrzeć i płakać.

Pati
@Paweł 11.12.2018 21:17

To już wiem jacy ludzie tam pracują i jaki mają poziom inteligencji podobnie jak ty dno dno dno.

Olek
@Pati 12.12.2018 09:54

Wiem kim jesteś ,poznaje Cię po tych wszystkich słowach co piszesz ,nadal tą sama osoba . Jesteś bardzo słabym pracownikiem , i mało tego często czuć od Ciebie alkocholu,i nikt z tym nic nie robi. Dlatego pilnuj lepiej siebie.

Olek
@Olek 12.12.2018 10:13

Każdy widzi cudze błędny tylko swoich nie widzi.

Paweł
@Pati 12.12.2018 09:54

To skoro wiesz to po co ciągle się zalisz. Ty pewnie jesteś bardzo bliska osoba skoro ciągle cie to boli.

Pat
@Paweł 12.12.2018 13:25

Niestety ja nie mam nikogo bliskiego na hucie i całe szczęście że nikt z mojej rodziny w takim miejscu nie pracuje.

Jasia

Witam, proszę o informację o warunkach zatrudnienia,czy zarobki faktycznie są na poziomie od 2500zl na rękę?

Anonim 2
@Jasia 11.12.2018 14:37

Do 2500. Z niedzielami świętami. I dobrą premią.

Mikolaj
@Jasia 11.12.2018 14:37

Mysle ze realnie 2500 , plus minus 200 zl niezalezniev pod jaka firma. Mowie o brakarzach. Ale ja nie polecam. Lepiej w biedronce robic niz tu chyba ze ci system pracy pasuje

Lolo
@Jasia 11.12.2018 14:37

Jeśli życie Ci nie miłe ,to możesz przyjść

Szukasz pracy?

Ehh....

Ludzie XXI wiek,elektronika poszła tak w górę, że pisząc na telefonie a zapewne większość z nas korzysta system poprawia błędy ortograficzne.... wystarczy czasem spojrzeć na ekran... Czytając te posty i patrząc na styl wypowiedzi i ortografie zastanawiam się że tyle lat wytrzymałem na dekoracji.... Na szczęście już zakończyłem za długa przygodę z tą firmą... Patrząc z perspektywy czasu to co teraz się dzieje jest nie do opisania... Czytając wasze wypowiedzi "lider dostał w twarz od pracownika", "lider klnie na pracownikow" i w między czasie jakieś glupokwate rozmowy między sobą z masą błędów ortograficznych tak rażących, że aż strach patrzeć na kolejne wpisy, zastanawiam się czy pracują tam dorośli ludzie, czy zwykłe przedszkolaki, które potrafią tylko narzekać do wychowawczyni że ten kolega jest taki, a ten zrobił to.... Najlepiej wam wychodzi tylko pójście do kierownika na skargę na drugiego pracownika i pisanie głupot na forum, które nie służy do pisania o romansach i nakeżdzaniu na innych pracowników... Gdzie są czasu gdzie pracownik stanął za pracownikiem?!! Szczerze bardzo się cieszę że nie ma mnie już w tej firmie, szkoda że moja decyzja zapadła tak późno.... Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale....:) Polecam wszystkim innym, którzy zastanawiają się nad złożeniem wypowiedzenia... WARTO!!!! Psychicznie odpoczniecie na start....

XYZ
@Ehh.... 10.12.2018 18:26

Przeczytaj sobie dokładnie swoje mało inteligentne wypociny i zobacz błędy jakie sam popełniłeś a potem zwracaj uwagę innym.

Nick
@Ehh.... 10.12.2018 18:26

Dokladnie

Nick
@Ehh.... 10.12.2018 18:26

Teraz ludzie myślą tylko o sobie i o tym jak tu kogoś zniszczyć.

Nick
@Ehh.... 10.12.2018 18:26

Masakra, szkoda o tym mówić.

Kama
@Nick 11.12.2018 04:40

Teraz na hucie to najlepiej być samolubem.

Anonim 2

A może tak o 4 br. Gdzie liderka dostała od pani w twarz. Ludzie już nie wytrzymują napięcia. A teraz ten co każe robić żółte linie. Na 15/5 to poraszka czekać aż wozkowy znajdzie czas i podwiezie kratownice.

Szczera
@Anonim 2 03.12.2018 21:14

Anonim napiecie nie usprawiedliwia takiego zachowania.Do czego to podobne zeby uderzyc lidera w twarz.Jesli kierownik pozwoli na takie zachowanie to juz dobrze o nim nie swiadczy.Aut z pracownikiem ktory i tak mysli ze jest niezastapiony.Stad pozwolila sobie na podniesienie reki.

spoko loko
@Anonim 2 03.12.2018 21:14

Masakra, czy wy juz nie macie wazniejszych tematow do rozmowy? Poruszcie jeszcze dwa wazne aspekty. Pierwszy, ze jak wchodze do kibla to nie mam ochoty patrzec na obesrany kibel i niech ludzie czyszcza po sobie, a dwa to jak wychodza panowie z wc to niech myja rece, bo nie mam ochoty witac sie z takim, co chwile wczesnieij trzymal palce w d..

Ja
@Szczera 03.12.2018 22:27

Pani , która podniosła rękę , została natychmiast zwolniona!

Pracować szybko szybko
@Szczera 03.12.2018 22:27

No pewnie, zawsze to lepiej wygląda jak lider czy kierownik uderzyłby pracownika, skoro oberwala po twarzy to musiała przegiac sprawę, a pracownik wbrew pozorom też człowiek i nerwy puściły...... Tosz to normalnie z liderami po ryjach się nie bijemy.... Pozdr pracownik

Mal
@Szczera 03.12.2018 22:27

Zasłużyła sobie ,to dostala Klniencie do pracowników podlega karze ,jesli kto by poszedł do sondu pracy to ma goronco.

Mal
@Szczera 03.12.2018 22:27

Pracownikowi można zwrócić uwagę a nie wyzywać i przeklinac zwłaszcza że stanol w cudzej obronie

Dada
@Mal 04.12.2018 19:52

Nie wiesz o co poszło to nie pisz bzdur mam się z liderka dobrze pracuje a ta pracownica miała już nie jedna sytuacje konfliktowa z pracownikami my sprawę znamy i dobrze że ja zwolnili przegiEela się miarka oprócz niej jest jeszcze jedna taka pracownica co robi zamieszanie na brygadzie zastanów się co piszesz zajmij się praca są wazniejsze sprawy

Dada
@Mal 04.12.2018 19:17

Do sądu pracy to powinna iść liderka co ty piszesz nie znasz się niech się cieszy

Dada
@Dada 04.12.2018 20:03

Że się dla niej tak skończyło a nie dyscyplinarka

Mal
@Dada 04.12.2018 20:04

Ja ta osobę bardzo dobrze znam i wiem co się stało i uważam inaczej.

Mal
@Dada 04.12.2018 20:04

To lider powinien być zwolniony bo byłem przy tej sytuacji i ta osoba wcale nie była konfliktowa wręcz przeciwnie

Dada
@Mal 04.12.2018 20:18

Koniec tematu zajmij się czymś albo kimś innym nie wiem co masz na myśli przeciwnie my wiemy lepiej jednogłośnie pisz o swojej brygadzie

Mal
@Dada 04.12.2018 20:32

Ja wiem lepiej może Ty jesteś taka sama i dlateg jej bronisz może też obrażasz ludzi i tak klniesz jak ona jesteście siebie warte po prostu

Dada
@Mal 04.12.2018 20:42

Widać że nie rozumiesz ta jak tamta

Mal
@Dada 04.12.2018 20:52

Rozumiem i to bardzo dobrze , więcej niż ci się wydaje widziałem bardzo dużo na tej brygadzie jak się poniza pracowników

Szczera
@Dada 04.12.2018 20:04

Kierownictwo pewnie poszlo na reke nie chcieli juz robic jej balaganu w papierach

Dada
@Szczera 04.12.2018 21:40

Dokładnie niech się cieszy

Szczera
@Dada 04.12.2018 19:59

To prawda ze jest konfliktowa.Wydaje jej sie ze wszystkie rozumy pozjadala a tak nie jest.Bedzie lepiej bezniej.Ona nawet do bylej juz kierowniczki nie miala szacunku.Ciagle miala jakis problem.Sama sobie nagrabila i dala powod zeby ja zwolnic.Dobra decyzja gory.Inna nie mogla byc!

Nick
@Szczera 04.12.2018 21:49

To akurat nie jest prawdą sama jesteś problemowa

Nick
@Nick 04.12.2018 21:54

Co Cię to obchodzi jak została zwolniona to nie twoja sprawa zajmij się soba

Nick
@Szczera 04.12.2018 21:49

Rozumy to Ty sama pozjadalas ta osoba jest jak najbardziej spoko

Nick
@Szczera 04.12.2018 21:40

Nie mieli powodu moze

Szczera
@Nick 04.12.2018 22:04

Spoko?Dobre sobie.Ale sie ubawilam.

Nick
@Szczera 04.12.2018 22:22

No widzisz ha ha ha szczera to Ty może byłaś ale kiedyś, chociaż mi się nie wydaje

Dada
@Nick 04.12.2018 21:54

Nie wiesz o co chodzi nie pisz patrz na siebie uwagę nas na 4 br jest dobrze

Nick
@Dada 04.12.2018 23:34

Właśnie widać jak jest dobrze ,wiem o co chodzi zresztą wszystkie brygady już wiedzą o co chodzi

Nick
@Nick 04.12.2018 23:41

Jak się nie szanuje ludzi to trzeba sobie teraz za to odpowiedzieć

Dada
@Nick 04.12.2018 23:44

Szanuje i to dobrze my nie mamy problemu z podmianami liderka jest zawsze i o co się ją nie poprosi jest dla ludzi może u ciebie się nie szanuje

Nick
@Dada 04.12.2018 23:52

Chyba na twojej lini i tobie pomaga tak samo jak kierownik leży na twoim blacie przez pul dnia na pierdolach

Dada
@Dada 04.12.2018 23:52

A że jeden incydent ze zwolniona problemowa panią i jej przyjaciółką jest problem to teraz na niej się odbija my wszyscy cieszymy się ze jej nie ma i powinna odejść jeszcze jedna co robi zamęt i obgaduje wszystkich i podpuszcza aby się za nią wstawialy bo uważa się wiecznie za pokrzywdzona nigdzie jej nie pasuje wiecznie jej źle

Nick
@Nick 04.12.2018 23:59

A dookoła bałagan (usunięte przez administratora) i niema się tym kto zająć

Dada
@Szczera 04.12.2018 21:49

Popieram????

Nick
@Dada 05.12.2018 00:00

To nie o niom chodzi i to co piszesz jest całkowitym nieprawdom odczep się od tej dziewczyny

Dada
@Dada 05.12.2018 00:05

Tak u nas jest nie narzekamy na innych brygadach jest gorzej my mamy naprawdę dobrze

Nick
@Dada 05.12.2018 00:09

Kłamać to Ty umiesz jak to twoja koleżanka najlepsza to Ty może masz doborze

Dada
@Dada 05.12.2018 00:05

Tak jest u nas jest spokój lider i kierownik naprawdę robią wszystko by pomóc pracownikom wstawiaja się za nami i pomagają nie wiem jak na innych brygada ale ja swojej nie ziemię

Dada
@Nick 04.12.2018 23:59

Nie leży chyba twój

Nick
@Dada 05.12.2018 00:16

Wszyscy to widzom ja nie mam kierownika po pierwsze

Nick
@Dada 05.12.2018 00:13

Kłamstwo za klamstwem

Dada
@Nick 05.12.2018 00:12

Pisze prawdę wszyscy co do nas przychodzą to mówią za na 4 br jest dobrze i zarówno jak kierownik jak i lider dbaja i pracownika aby mieli podmiany między przerwami bylam i mówię prawdę super nie jazdy każdy to dba a jeden icydent to już pireroly jak ktoś nie wie nich się nie odzywa nam się tu dobrze pracuje odczepcie się

Nick
@Nick 05.12.2018 00:22

Przestań zmyslac te niestworzone rzeczy i tak wszyscy o wszystkim widzom jak jest naprawdę nic Ci to nie da że takie rzeczy niestworzone będziesz zmyslac

Nick
@Dada 05.12.2018 00:28

No na pewno same kłamstwa

Dada
@Nick 05.12.2018 00:28

Chyba już u nas nie pracujesz jak nie masz kierownika i wszystko jasne

Nick
@Dada 05.12.2018 00:41

To pomyłka nadal pracuje i pracuje prawie od samego początku dekoracji

Nick
@Nick 05.12.2018 00:45

I nadal wszystko widzę co się dzieje naprawdę

Pracownik
@Nick 05.12.2018 00:49

Ja tom dziewczynę podziwiam niech jest więcej takich osób że za wstawienie się za kimś traci swoją pracę wielki szacunek dla tej osoby też ja bardzo dobrze znam i uważam że jest bardzo fajna dziewczyna .Moim zdaniem to lider powinien stracić pracę a nie ona

123
@Nick 05.12.2018 00:19

Nie maszantażu bo jesteś zwełniana!

123
@Nick 05.12.2018 00:19

Nie maszantażu bo jesteś zwełniana!

123
@123 05.12.2018 09:35

Nie masz kierownika bo jesteś zwolninna!

Pracownik
@123 05.12.2018 09:34

To ze ma bardzo silna osobowość i komuś to przeszkadzało to jest jego problem ,za coś dostala 300 zł podwyżki to chyba bardzo dobrze o niej świadczy A Ty że nie możesz się z tym pogodzić to w woj problem .0 czym to świadczy żeby lider tak klnol

Pracownik
@123 05.12.2018 09:36

Nie wiem o co chodzi bo ja tam cały czas pracuje osoba które dostaje300 zł podwyżki to chyba za coś musiała ciężko pracować na to

Bez komentarza !
@Pracownik 05.12.2018 09:41

Brawo Brawo MAŁGORZATA POLACZKIEWICZ :) sama sobie piszesz sama odpisujesz :) Jesteś Psychicznie chorą osobą :D Razem na czele z Puchalową ^^

Pracownik
@Bez komentarza ! 05.12.2018 09:51

To nie ona pisze mylisz się mylisz się i to bardzo się mylisz

Pracownik
@Bez komentarza ! 05.12.2018 09:51

Ty jesteś chyba psychiczna osoba to nie ona pisze ja jestem z innej brygady i ja podziwiam i jestem po jej stronie

Szczera
@123 05.12.2018 09:36

Dokladnie :)

Szczera
@Pracownik 05.12.2018 09:49

Jaka dobrze poinformowana jestes o podwyzce kolezanki

Szczera
@Bez komentarza ! 05.12.2018 09:51

Swiete slowa :)) zgadzam sie z komentarzem.

Nick
@Szczera 05.12.2018 11:46

Ja też się zgadzam z tym komentarzem że ta osoba co ten komentarz napisała ma coś nie tak z głową

Nick
@123 05.12.2018 09:36

Nie mam kierownika bo mam kierownika i nie jestem zwolniona

Nick
@123 05.12.2018 09:36

Nie mam kierownika bo mam kierowniczke i cały czas tam pracuje

Lucek
@Nick 05.12.2018 00:49

Bo twoja najlepsza koleżanka pani Z. Jeszcze pracuje zdaje relacje powodzenia w nowej pracy

Nick
@Lucek 05.12.2018 17:37

Nie mam koleżanki Zosi i nie poszukuję pracy bo ja mam to pomyłka chyba Ci się coś przysnilo wstałeś dopiero czy co ,a może to twoja koleżanka i Ty poszukujesz pracy .No to powodzenia w nowej pracy pozdrawiam

Lucek
@Pracownik 05.12.2018 09:41

Może pani Zofia ja do tego zmusiła nie znasz sytuacji nie oskarzaj wszystko ma dwie strony a że pani Z. Potrzebowała adwokata to stanęła wielka obonczyni a można to bylo inaczej załatwić żyjemy w cywilizowanym świecie a nie z łapami

Nick
@Lucek 05.12.2018 17:53

Znam bo Gosia to nasza najlepsza koleżanka ona nigdy nie kłamie .jest bardzo lubiana osoba i czesto się uśmiecha ciężko ja jest wyprowadzić z równowagi. Dlatego uważam że ktoś przegonił bo my ja aż za dobrze znamy.

Lucek
@Nick 05.12.2018 18:14

Oby nie przeginal a nowej pracy bo znowu wybuchnie żenujące

Nick
@Lucek 05.12.2018 19:30

To nie ona przegiela i to nie ona wybuchła zerujaco zajmij się lepiej sobą bo jak Pani M acinska przyjdzie i zacznie się znów wydzierac i przeklinac to uważaj na siebie żebyś Ty nie wybuchł zerujaco zajmij się sobom

Nick
@Lucek 05.12.2018 19:30

Sam się nie zajmuj plotkami co żal Ci czegoś czy co że takie głupoty zmyslac co Cię to obchodzi co ona robi i czy robi to nie jest twoja sprawa zajmij się sobom

Lucek
@Nick 05.12.2018 20:04

Nie zmyslam stwierdzam fakty widać że prawda cie w oczy kole ja do niej nic nie mam w pracy w przeciwieństwie do ciebie daruj sobie wpisy szkoda mi cię o czym piszesz ty się zajmujesz plotkami żal

Nick
@Lucek 05.12.2018 20:26

Ja też nie zmyslam i stwierdzam fakty i żadna prawda mnie w oczy nie kole i nie wiem o co Ci tak naprawdę chodzi

Bez komentarza !
@Nick 05.12.2018 19:57

Jak czytam ten wpis to aż nie dowieżam :) Uslyszaleś /łaś głupot od kogoś i ploteczek wyssanych z palca ;) Nie znasz M. To nie oceniaj .Bo aż żal patrzeć co tu ludzie za bzdury wypisują na temat chorych psychicznie osób między innymi G i Z ;) jeżeli tacy jesteście mocni w gębie i na forum to się ujawnijcie. Bo to jest dziecinada wypisywać o kimś kogo się nie zna .Pzdr

Pracownik
@Bez komentarza ! 06.12.2018 08:20

My tom dziewczynę bardzo dobrze znamy to tu się lepiej ujawnij o to Ty jesteś naprawdę chorą osobą psychicznie żeby takie głupoty o niej pisać lepiej się zastanów co piszesz a potem pisz psycholu

Pracownik
@Bez komentarza ! 06.12.2018 08:20

Plotki wyssane z palca to Ty piszesz my tom osobę aż za dobrze znamy że Ty jesteś chora psychicznie i Ty nie jesteś lubiana to jest twój problem a nie jej widocznie ja tak ludzie bardzo lubią że tak dobrze o niej piszą to dobrze o niej świadczy przeciwieństwie do Ciebie i Ty nie pisz o niej bzdur

Pracownik
@Bez komentarza ! 06.12.2018 08:20

Jak jej zazdrością że ludzie tak o niej dobrze piszą psychol to też z zrub coś sobom żeby o też tak dobrze pisali może bądź dla nich lepszy i zejdź z niej zacznij pisać lepiej o sobie kim Ty tak naprawdę jesteś

Xxx
@Pracownik 06.12.2018 08:46

Dziwny zbieg okoliczności że Ty oraz Nick popelniacie takie same błędy ortograficzne... "my TOM osobę" , "ja JOM znam"

Xxx
@Xxx 06.12.2018 08:59

I jeszcze zapomniałam dodać- "zajmij się SOBOM"

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 08:59

Nikt tu nie robi błędów nie mamy czasu na pierdoly ale nie pozwolimy jej obrażać niesłusznie

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 09:05

Nie wiem o co Ci chodzi bo nic nie zapomnialam

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 08:59

Ty masz chyba w swojej głowie jakiś dziwny zbieg okoliczności że Ci się takie rzeczy wydają

Xxx
@Pracownik 06.12.2018 08:58

Jak już piszesz te głupoty to chociaż włącz słownik bo aż wstyd. ZRUB- zrób, SOBOM- sobą

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 08:59

Zobacz sobie jeszcze z przodu może jeszcze Ci w twojej głowie zawita jakiś dziwny zbieg okoliczności .Chyba dziwny zbieg okoliczności to ty

Xxx
@Pracownik 06.12.2018 09:13

Nie będę z Panią dyskutować bo widzę że komentarz jest zbędny. Kultury osobistej brak. Jak ktoś w mądry sposób nie potrafi, nie umie przedstawić swoich racji to używa innych metod np. Podnosi rękę na drugą osobę. To tylko świadczy o tej osobie - co sabą reprezentuje...

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 10:03

Zaden wstyd i to nie są głupoty jestem w pracy i niechcący mi się to tak wysłalo wiem i nie musisz mnie poprawiać

Xxx
@Pracownik 06.12.2018 10:23

Widzę że ma Pani długa przerwę w pracy- od godz. 9.00 do 10.23. Zazdroszczę bo my na hucie mamy jedynie 25 min. I raczej nie mamy czasu aby nasz wolny czas spędzać z tel. Czytając forum, tym bardziej w tygodniu na pierwszej zmianie.

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 10:11

Nie wiem o jakie metody Pani chodzi . Klnienciem lider też nic sobom nie reprezentuje .To też tylko o nim źle świadczy.

Xxx
@Pracownik 06.12.2018 10:36

Co do lidera się nie wypowiadam ponieważ nie mam pojęcia jak było faktycznie, nie widziałam tej sytuacji, ale nie popieram podnoszenia ręki na drugą osobę. Jak mi np.kierownik nie da odbiorki wtedy kiedy mi zalezy to mam mu walnąć w twarz? A moze jeszcze wezme do ręki kirklanda i przywale, może zabije go bo się z nim nie zgadzam. Jestesmy dorosłymi ludźmi bierzemy odpowiedzialność za swoje czyny.

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 10:34

No jak jesteś Pani taką powolnom osobom to może i nie masz czasu

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 10:49

Ale ja znam tą sytuacje i uważam że niesłusznie została posadzona ,może to racja że nie powinna ona tak zrobić ale to nie chodzi o odbiorę ta Pani lider sama .naskoczyla brzydko przeklinajac to też o niej dobrze nie świadczy .Też nie powinna tak się zachować .

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 10:34

Dla mnie nie ma znaczenia która to zmiana na kazdej trzeba dobrze wykonywac obowiazki ale jak ktos potrzebuję wiecej czasu bo jest powolny to już jest jego problem

Xxx
@Pracownik 06.12.2018 10:50

POWOLNĄ, OSOBĄ. I nie jestem z Panią na "Ty". Raczej nikt nie narzeka na współpracę ze mną wręcz przeciwnie. W pracy przede wszystkim zajmuję się pracą, i z tego co wiem to jest zakaz korzystania z telefonu na lini, ja raczej nie ryzykuje tym bardziej na 1-wszej zmianie... I jeśli jest Pani dzisiaj na 1-wszej zmianie to chyba jest Pani z 2 brygady a nie 4 ?

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 12:09

Może jestem na nadgodzinach i co tak wielce Panią obchodzi z której jestem brygady.

Xxx
@Pracownik 06.12.2018 13:40

Ponieważ sama się Pani głubi w swoich kłamstwach.

Pracownik
@Xxx 06.12.2018 13:49

Właśnie że nie to Pani się gubi w swoich klamstwach

Pracownik
@Pracownik 06.12.2018 13:51

A może jestem matkom karmiacom co to Panią obchodzi chciała by Pani jasnie wszystko wiedzieć

Mikolaj
@Pracownik 06.12.2018 13:51

Ale wy jestescie dziecinni. Chceta se pogadac to zaluzta se gg.

Pracownik
@Pracownik 06.12.2018 13:54

To Pani nie ma kultury osobistej ,żeby tak nos wytykać w nie swoje sprawy.

Pracownik
@Mikolaj 06.12.2018 14:00

Dzięki za radę ale ja już mam gg

Brakarz
@Pracownik 06.12.2018 13:54

Jak już coś ta "matką karmiącą"!! Radzę przejrzeć słownik języka polskiego a nie brać się za pisanie głupot!!!

Pracownik
@Brakarz 06.12.2018 15:34

Ty sobie lepiej sprawdź , a nie pisz gupot

Bez komentarza !
@Pracownik 06.12.2018 13:54

Naucz się pisać bo czytam i mam taką polewke z tego że głowa mała hahaha .Nie wypowiadaj się wogóle bo tak się motasz w swoich słowach że dziecko 10 letnie jest mądrzejsze od ciebie z pewnością :)

Kama
@Bez komentarza ! 06.12.2018 17:07

Twoje wypowiedzi też są jeszcze gorsze

Kama
@Bez komentarza ! 06.12.2018 17:07

Takie komentarze zachowaj dla siebie.

Pracownik
@Bez komentarza ! 06.12.2018 17:07

Ty się naucz pisać lepiej,Ty się gorzej motasz niż dziecko 4 letnie .

Brakarz
@Pracownik 06.12.2018 15:58

" Gupot" hahaha jak już się wypowiadasz na forum, to pisz poprawnie! Piszę się "głupot" jak już coś.

Pracownik
@Brakarz 06.12.2018 19:26

No i co Cię to obchodzi zobacz sobie jak pisze twoja koleżanka lub kolega 123. Pisze szybko i mogę coś przeoczyć

Pracownik
@Brakarz 06.12.2018 19:26

A po pierwsze ha ha ha piszę się osobom ,śmiech

Pracownik
@Brakarz 06.12.2018 19:26

Patrz na swoje błędny ha ha ha

Brakarz
@Pracownik 06.12.2018 19:44

Oczy bolą kiedy czyta się Twoje wpisy z tak wielkimi bykami.

Pracownik
@Brakarz 06.12.2018 20:11

Chyba mówisz o swoich bykach że Cię oczy bolą .

Olek
@Pracownik 06.12.2018 20:23

Popieram .Ta cała sytuacja staje się nudna ,znajdźcie sobie inny temat .

Brakarz
@Pracownik 06.12.2018 20:23

Których?? Bo oprócz ha ha ha nie widzę innego...

Lolo
@Brakarz 07.12.2018 04:03

Jesteś bardzo śmieszny, ić się pobawić do piaskownicy.

Brakarz
@Lolo 07.12.2018 09:28

"Ić się pobawić do piaskownicy" dobre, dobre, radzę jeszcze raz spojrzeć w słownik języka polskiego????????????

Ehh....
@Dada 04.12.2018 23:52

Szkoda ze na zegarku się nie znacie.... Zmiana zawsze 5 min później niż powinna....

Ehh....
@Nick 05.12.2018 00:45

Współczuję....

....

Jak tak czytam te ostatnie wpisy to przykro mi się robi, że pracuje z takimi osobami ,wstyd się przyznać ,że pracuje na dekoracji naprawdę wstyd

Dekoracja
@.... 06.12.2018 23:23

Jestem za ! Dla mnie to jest chore co wypisują ci ludzie,bo czuję się jak bym czytała korespondencje małych dzieci ...A w końcu to jest praca a nie przedszkole!

Gość
@Dekoracja 07.12.2018 08:10

Chciałem zmienić pracę, ale jak czytam to forum to chyba nie warto .U nas kierownictwo szanuje ludzi , nigdy nie słyszałem żeby kierownik przeklinal w końcu reprezentuje naszą firmę.

Mikolaj
@Gość 09.12.2018 10:30

Tez chcialem zmienic prace ale jak czytam to forum to chyba lepiej jak zmienie kraj.

Kama
@Gość 09.12.2018 10:30

To jej lepiej nie zmieniaj

nie powiem

znowu romans! mąż w domu a ta się nie szanuje. kto chce wiedzieć palec pod budke

Anix
@nie powiem 02.12.2018 19:02

Na hucie to dość popularne zjawisko zdrady i romanse bez przerwy.

Elf
@nie powiem 02.12.2018 19:02

Ludzie opamiętajcie się! Nie macie własnego życia ! Dajcie już spokój bo staje się to żenujące!

Anix
@Elf 03.12.2018 14:45

A ty widzę akceptujesz wszystko co się tam dzieje .Ale niektórzy mają jeszcze jakieś zasady ale ty do nich nie należysz jakie to żenujące.

Elf
@Anix 03.12.2018 15:55

Nie nie akceptuję!!!!!! a skąd ty możesz wiedzieć o moich zasadach? Przychodzimy do pracy pracować a nie zajmować się plotkami. Każdy niech zacznie od siebie czy jest taki idealny? Później niech umoralnia innych. k k

Jurex
@nie powiem 02.12.2018 19:02

Jeszcze ludzie nie zdążyli zapomnieć o jednym bardzo słynnym romansie a tu już mamy drugi co wy ludzie robicie na tej hucie zamiast pracować aż boję się pomyśleć .

nomek
@Jurex 03.12.2018 18:09

patrząc po wpisach na forum, sam możesz dojść do wniosku jaki typ społeczeństwa tam pracuje

Ktoś

Kpina, wszyscy wszystkiego wymagają i na dekoracji i na produkcji od wózkowych... że ma być szkło na czas mają być palety, tektury... alarmowane było że sie wózkowi nie wyrabiają i co w ramach tego zrobili? ZWOLNILI WÓZKI... super posunięcie... ludzie z LogSup się zwalniają coraz to częściej... nic tylko stres i stres... dookoła wyzywają jacy to wózkowi są źli bo nie potrafią dowieźć na jedno stanowisko czegoś na czas. Tak bo z perspektywy takiego pracownika to przecież wózkowi mają jedną linie.. szkoda tylko że na samej dekoracji idzie 9-10 asortymentów na raz... Cyt. Wszędzie lepiej tam gdzie nas nie ma... to do wszystkich którzy uważają prace wózkowego za "lajcik"

Mmmarcinn

Regeneracja dziwne rzeczy sie dzieją. Zdjeli jednego z brygadzistow. Czemu

Bez butowy

Kubie Walasz.. (usunięte przez administratora) buty prywatne..

KUBA br 4
@Bez butowy 04.12.2018 01:12

Ten kto ma wiedzieć już wie nie potrzebny tu taki temat mam nadzieję że mu długo nie będą służyc :) ucinam ten wątek

obserwator

LogSup daje rade bo nie pozwalają sobą pomiatać..

Anonim

Co sądzicie o firmie LogSupp? Waszym zdaniem chłopaki robią robotę?

Anonim 2

Co sądzicie o naszych liniach bezpieczeństwa. O tych zakazach. Teraz paznokcie włosy .i żeby nie było przerw na piecach bo operator musisz pisać dlaczego . Sprey ma przerwe 5 min na siku. A na piecu nie. Kontrol nie podmieni. Czyli co 4 godz przerwa. A te podwyżki śmiech.

Paker

Jestem ciekawy czy przeszkadzało komuś że przestraszył angele?czy napisał o ludziach z zewnętrznych firm którzy nie nadaję się do pracy podkreślając pierw brakarzy którzy muszą się męczyć z ludźmi którym jest ciężko się zorganizować lub naprawdę nie nadają się do pracy a wszyscy to widzą i nikt nie reaguje tylko kierownik ma przechlapane bo musi ustawić tych ludzi. Pracuje na 2 br i mamy przechlapane bo nikt się nie odezwie co do rostawienia. Ludzi. Np. Na 1 br specialista i operatorzy spry ustawiom sobie tak ludzi że nikt się nie meczy a wszyscy robią swoje po prostu mają kierownika który rozumiem co jest lepszym rozwiązaniem w czasie produkcji. Pozdrawiam grabarza mocny tekst. Ale masz racje

Ehh....
@Paker 23.11.2018 10:33

Hmmm... Na 2 brygadzie nikt się nie odezwie dlatego że "pani kierownik" nie chce słuchać ludzi, kiedy ktoś zada konkretne pytanie, odpowiedzi nie uzyska ponieważ zawsze jest już późno i trzeba iść na zmianę... Jeśli się zapytasz wyskakuje z krzykiem na Ciebie.... Dlaczego? Nie wiadomo... Podstawowa sprawa nikt nie jest dzieckiem żeby na niego krzyczeć... Dziecka nie wychowasz krzykiem, pracownika też.... Jaki szacunek kierownik ma do pracownika, taki provownik do kierownika... W tym przypadku żaden.... Prosta sprawa jeśli ktoś się nie nadaje na produkcję to eliminuje się a nie na siłę prosi żeby został bo nie ma ludzi.... W ten sposób to porządku w tym zakładzie nie będzie....

Szczera

Hej piszę do wszystkich niedowiarków,którzy twierdzili że Sławek nie da sobie rady jako lider,moim zdaniem jest spoko,daje radę,a przede wszystkim jest miły i pomocny dla innych.

Qwerty

Jak sie sprawa ma z matowieniem bo slyszalem ze tam sie jakies akcje dziejom???? Problem z operatorami....????

Paker

Ciekawe czemu zlikwidował wpis grabarza ? Jedyna normalna opinia jaką kiedykolwiek czytałem facet konsekwentny dba o pracę i o opinię firmy. Jak ktoś zdążył przeczytać dajcie opinie

obserwator

Renata odezwij się.. jestem;)

Angela

Ja chciałam zapytać czy pani drukarz zakończyła już polowanie na hucie czy dalej mam się bać o swojego męża?

Tymczasowy
@Angela 18.11.2018 10:39

Bój się bo jak się skapnie, że nie masz mózgu to bankowo pójdzie bokiem! Kiedy wy ludzie zawistni skończycie ten temat! Kiedy wejdę na to forum i przeczytam coś co jest istotne dla mnie jako pracownika?! Kiedy przestanę widzieć wypociny kolejnych ameb umysłowych na temat życia prywatnego, które nie mają żadnego wpływu na zycie moje, Wasze drogie ameby i innych pracowników! Jak trywialne jest Wasze zycie, że szukacie tanich sensacji a raczej znaleźliście i żyjecie tym od kilku miesiecy, manifestując to jeszcze na forum publicznym! Ja jestem neutralny ale szlag mnie trafia jak kolejny raz mam na to patrzeć! Tej parze życzę najlepszego. Wam ameby też tego życzę żebyście pokrzywdzeni nie byli i wyszli z tego przekonania o swojej wspaniałości, bezblednosci i szlachetnosci! Pozdrow męża droga autorko, póki go jeszcze masz!

Angela
@Tymczasowy 18.11.2018 18:03

Jak to dobrze że ty nie jesteś ameba jak okreslasz innych następny wspaniałomyślny się znalazł i pisze taki durny tekst udając inteligenta a prawda jest niestety inna a ja życzę im żeby na własnej skórze przekonali się co to znaczy niszczyć ludzi, a mój mąż raczej nie dołączy do jej fan clubu.

Lolo
@Angela 18.11.2018 18:51

Skoro nie dolaczy to po co sie glupio pytalas?

Angela
@Lolo 18.11.2018 19:45

Ta się zastanawiam ilu idiotów i ludzi pozbawionych wszelkich zasad moralnych będzie jej bronić,bo ty chyba też do nich należysz .A pytam bo nigdy nie wiadomo co jej strzeli do głowy.

....
@Angela 18.11.2018 10:39

Żal czytać, jedno i to samo wkoło ,beznadzieja

Angels
@.... 19.11.2018 22:31

Ale smród i wstyd pozostał.

Anonim 2
@Angela 18.11.2018 10:39

Dziwne pytania zadajesz. Ty masz pilnować. Jak będzie chciał coś mąż zrobić to zrobi po kryjemy. A tekst z panią drukarz nigdy wami się nie znudzi. Zajmi się pracą lub płacą.

Angela
@Anonim 2 20.11.2018 15:09

A ty z fanclubu że jej bronisz?

Anonim 2
@Angela 20.11.2018 15:31

Nudne te czytanie cały czas o niej. Przecież ma kogoś . Widzisz ją w pracy. Bierze się za twojego męża. Chyba ma kogoś. I nie należę do fanclubu. Ta Huta już nie ma o czym pisać. Tylko Renata.

Viola
@Anonim 2 21.11.2018 16:07

Jak ktoś się źle prowadził to ludzie długo o tym pamiętają

....
@Angels 20.11.2018 09:33

Odpuścić ,to forum huty ,a nie pralnia prywatnych bródów

obserwator

dowiem się w końcu która to Pani drukarz? bo chętnie bym dołączył do fan clubu..

obserwator

która to Pani drukarz;)?

Żadna praca nie hańbi

Witam, wie ktoś jakie mają być te widełki podwyżek na nowy rok? Chodzi mi o te uzależnione od lat wypracowanych w tej firmie. słychać coś od góry?

Grupa Pracowników

Cześć. Mam pytanie do pracowników co mieli teraz spotkania z kierownictwem swoim.... Czy wam też wspominali o jakiś wyrównaniach pensji za październik? Czy widzicie coś na swoich pensja h. Ponieważ jeszcze pasków nie ma ciężko stwierdzić czy coś jest. Ale każdy jest ciekawy czy podnieśli tylko nowym pracownikom pensje do tych starszych stażem, a od nowego roku będą podwyżki według stażu pracy, i innych czynników? Jakie do was dotarły informacje? Bo odnosimy wrażenie że coraz mniej się opłaca pracować na hucie....

Nie wierzę
@Grupa Pracowników 07.11.2018 23:38

Ja Pierr... Naprawdę takie dzbany u nas pracują? Starzowe jak sama nazwa wskazuje ma na celu wyróżnienie starych pracowników, którzy mają niższe angaże niż powinni. I oni dostaną teraz wyrównanie. A nowi w styczniu ( o ile na to zapracowali)

Anonim 2
@Nie wierzę 11.11.2018 12:54

Mamy paski podwyżki nie mamy. Koniec będzie na obiecankach.zaczyna się robić (usunięte przez administratora). Czas na zmiany

Smutna
@Grupa Pracowników 07.11.2018 23:38

To był celowy zamiar, gra na czas,mydlenie oczu

Kasia Katarzyna

Witam, ponoć były jakieś wyrównanie pensji w październiku ktoś coś dostał.

Anonim 2
@Kasia Katarzyna 07.11.2018 13:27

Nawet pasków nie ma. A wyrównanie to chyba słowne. Albo tylko mówią żeby nas zatrzymać.

Fredzio

A jak tam operatorzy druku i spraya? Pracuje niecaly rok na hucie i z tymi jak i z tymi mialem doczynienia. Ogolnie jest ok. Mieliscie cos zapadlo wam w pamieci? W sensie niektorzy sa ok, a niektorzy wyzej s..

Edek

Cześć Ł zastanawiam się czemu wstydzisz się znajomości że swoją bardzo znana dziewczyna może w końcu ten związek ci się uda i nie rozpadnie.

Blagam
@Edek 07.11.2018 09:11

Napisz cos wiecej o tym Ł....!!!!

Ksawery

Pozdrowienia dla Ł. znam cię z pracy na hucie i myślałem że z ciebie spoko gość ale to co zrobiłeś jest słabe .Czy ty kiedykolwiek bedziesz mógł sobie spojrzec w twarz i powiedzieć jestem uczciwym człowiekiem wątpię.Dla mnie jesteś żałosny.

Jano
@Ksawery 03.11.2018 15:07

A o co chodzi?

Ksawery
@Jano 03.11.2018 17:09

Nie wiesz o co i kogo chodzi bardzo znana osoba

Iza 87

Chciałabym wiedzieć czy huta poszukuje nowych pracowników i czy warto tam pracować.

Pracownik
@Iza 87 02.11.2018 15:43

Na hucie jest ogromne zapotrzebowanie na pracowników szczególnie najniższego szczebla ale z przykrością stwierdzić trzeba ze nie warto. Szczegolnie dekoracja bo tam też pracuje. Kwota netto na początek nie wiele wyższa od najniższej krajowej ?praca 7 dni w tyg , gorąco, śmierdzi farbami z piecy a kwasem z matowania. Innymi slowy szkoda zdrowia i nerwów.

Heniek z.

Czy ktoś mi powie ile da się zarobić jako mechanik ? Ustawianie maszyn iyp. Bo jestem zainteresowany pracą . Słyszałem że ok 3500 netto

Pracownik
@Heniek z. 22.10.2018 23:23

Nie wiem czy od razu tyle Ci zaproponują ale jest to realna kwota tylko że to stanowisko nie należy do zbyt łatwych i przyjemnych innymi słowy trzeba się niejednokrotnie porządnie narobic

Gosc

Chłopaki jak z pensjami na frezarkach CNC ? Myśle nad przejściem

Zostaw opinię o STOLZLE - Częstochowa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STOLZLE