ochrona Ultra

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 400 ocen.

Opinie o ochrona Ultra

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ochrona Ultra

dom-mar

szczerze umowe zlecenie dostajesz do ręki tylko za nim ktoś podpisze niech zobaczy jak umowa jest zabezpieczona i sfałszowana przez prawników firmy ultra nie polecam tej pracy pracowałem tam w łodzi w sklepie saturn dowódca ma zachowanie gorszego buraka ze wsi wszystkich wyzywa od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupków itp gościu nazywa sie grzegorz królik zochowuje sie jak by w ciągu roku zrobił studia na rekę 10zł netto ale odchodząc jest 9.50 pracują tam fałszywi ludzie najwyższy czas z tej firmy uciekać

Maja
użytkownik zarejestrowany

@maja daj luz - przypominam jeszcze raz: to forum służy wyrażaniu opinii na temat pracodawcy. Obrażanie innych użytkowników niczemu nie służy. Prośba o dodawanie merytorycznych i rzetelnych wpisów, które faktycznie będą pomocne dla forumowiczów poszukujących w tym momencie zatrudnienia. @Paweł - czy mógłbyś napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Ochrona Ultra? Czy o sytuacjach, o których wspominasz byli powiadomieni właściciele firmy? Czy kwestia zaległych wynagrodzeń została wyjaśniona?

Pawel

No niestety ja też nie mam pozytywnych emocji co do pracy w tej firmie. Też miałem okazję pracować w Słupskim Kauflandzie. OCHRONA miała najwięcej ujętych na kradzieży pijaczkow bo szefowa ochrony kazała podkladac rzeczy niby skradzione przez pijaczka.Kazdy wie gdzie kamery i gdzie moznabylo komuś coś włożyć, prowadząc to do biura ochrony.Czasami w kaptur dzieciakom coś wkladali.Polucja przyjeżdżala i w momencie rewizji różne cuda znajdywali. NIE UCZCIWA FIRMA.Ludzie dawali jej bilety za dojazdy a ona swoim przydupasom je dopisywala zeby więcej kasy dostali. I nie dziwić się ze ludzie odchodzili.Odeszli a wypłaty już nie widzieli.Ta ochrona w Kauflandzie z szefowa na czele słodka Dorotka to gorzej jak banda czy szajka.

Pablo

To że istnieje jeszcze wiele pseudo agencji ochrony wiedziałem od wielu lat niestety nie przypuszczałem że na czele listy stoi ultra. Jestem zawiedziony tym bardziej iż Wrocław to moje rodzinne miasto. Wszystkim odradzam pracę w tej pseudo agencja ochrony. Popełniają wiele wykroczeń i przestępstw. Np łamią zasadnicze artykuły Ustawy o Ochronie Osób i Mienia najczęściej artykuł 26 wyżej wymienionej ustawy począwszy od rzekomych "dowódców zmian" po kierowników są to ludzie bez kszty kultury osobistej bez żadnego pojęcia o ochronie osób i mienia bardzo wulgarni chamscy nie mający pojęcia o przepisach podstawowych dotyczących ochrony osób i mienia i jak by tego było mało co najważniejsze NIE POSIADAJĄ UPRAWNIEŃ DO KIEROWANIA NADZOROWANIA ZESPOŁÓW PRACOWNIKÓW OCHRONY !!!!!!!!!! Zgodnie z przepisami te czynności może wykonywać tylko pracownika ochrony posiadajacy wpis kwalifikowanego pracownika ochrony fizycznej Resztę oceńcie sami A ja mam jeszcze wiele innych dowodów na to że firma ultra przewyższa o wiele inne pseudo agencje ochrony

Maja
użytkownik zarejestrowany

Forum służy wyrażaniu opinii na temat firmy ochrona Ultra jako pracodawcy. Nie jest to miejsce do obrażania innych pracowników, czy też użytkowników forum. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. @Tomcio mógłbyś napisać coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w firmie? Bardzo cenne dla osób szukających informacji przed podjęciem tu pracy będą merytoryczne opinie, które zawierają to co w firmie jest na plus, jak i również wspominają słabsze strony i to co warto jeszcze poprawić.

lolek
@maja daj luz 19.05.2017, 02:24
Maja, przestań zaśmiecać to forum swoimi morałami- jeśli ktoś jest głupi, to trudno go obrazić, stwierdzając, że jest głupi...

Ale dostałeś ripostę. Czyżbyś nie miał nic do dodania? Też odradzam pracę w tej firmie. Argumentów powyżej widać wystarczająco dużo. Na obiekcie, w którym byłem niemal wszystkie miały miejsce, a pracowałem tylko w przerwie wakacyjnej na studiach.

xx
@lolek 06.06.2017, 13:22
Ale dostałeś ripostę. Czyżbyś nie miał nic do dodania? Też odradzam pracę w tej firmie. Argumentów powyżej widać wystarczają...

filozofowie się znaleźli

Maja
użytkownik zarejestrowany

@disco a jakie są Twoje wrażenia z pracy w firmie? Chętnie usłyszymy coś od Ciebie.

eoi
użytkownik zarejestrowany

@ochroniarz płacić to w terminie mogą, nic wielkiego, ale najwazniejsze to ILE może tego wynagrodzenia wpaść. ciekawe czy tutaj ze zwykłego ochroniarza można awansować wyżej

disco

95% na tym forum to frustraci, jak np. Discopolo

Tomcio Głupek
@Tomcio 16.05.2017, 16:17
Może i frustraci. Ale jako ktoś, kto pracował w tej firmie ładnych kilka lat to z czystym sumieniem stwierdzam, że drugiej taki...

Tomcio taki mądry, a pracowałes tyle lat, czyli jesteś głupi zwyczajnie i przyznaj to na forum

Tomcio
@Tomcio Głupek 17.05.2017, 23:38
Tomcio taki mądry, a pracowałes tyle lat, czyli jesteś głupi zwyczajnie i przyznaj to na forum

Odpiszę Ci, bo obrażasz setki ludzi (może o tym nie wiesz?), a nie masz ku temu podstaw. Pracowałem tam jako student. Jak zaczęły się akcje ze stawką, a potem z umowami o pracę to zacząłem szukać czegoś lepszego i odszedłem(jak kilka innych osób). Niestety ludzie są różni. Wielu dobrych pracowników, którzy poradziliby sobie w dużo ambitniejszych rolach dalej tam tkwi. Boją się zmian, przyzwyczaili się, albo uwierzyli że na więcej ich nie stać... Ale nadal ciężko pracują i normalna firma by ich za to nagradzała, albo przynajmniej traktowała uczciwie. A jak działa ultra? Masz wiele opisów powyżej. Inteligentni ludzie używają argumentów, a nie epitetów. Wnioski na Twój temat zatem bardzo łatwo wyciągnąć.

Discopolo

To co się dzieje na markecie saturn w C.h blue city w Warszawie to jakaś kpina, od odejścia Rozlanego przynajmniej pracownicy są traktowani jak ludzie. Pozdrowienia dla Pana dyrektora regionalnego i jego przdupasa z Arkadii :) panowie są dobrzy w obietnicach, natomiast w spełnianiu ich już nie koniecznie.

były _pracownik

Pracowałem w Warszawie w Selgrosie na połczyńskiej w firmie ultra. Dopóki Praski był kierownikiem wszystko grało. Po jego zwolnieniu zaczął się syf i wyszło jaka ultra jest powalona szczególnie dyrektorek Brodnicki cwaniak po podstawówce który myśli że jak sobie coś wymyśli to tak jest w prawie . Lepsza jest od niego dyrektorka marketu Emilia Pomianowska ma zakaz wykonywania funkcji kierowniczych wydany przez sąd a nadal jest dyrektorem marketu.

byly pracownik

mi owczesny kierownik krzysztof g. nie pozwolil jechac na pogrzeb pod grozba utraty pracy,skonczona swinia

uhgf

sporo frustratów na tym forum

Nerwus

Witam, jestem zainteresowana pracą jako operator monitoringu? Chciałam zapytać jak wygląda praca, czy mile widziane są niepełnosprawne kobiety? Czy osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym pracują 7 godzin czy więcej?

nkv

ja pracowałem przez ta firmę w łodzi żałuje całego prawie roku pracy dowódca obarczał zwykłych pracowników za kradzieże a sam przesiadywał na laptopie zamiast w kamery patrzeć . przez niego został sklep okradziony na 50k około on nic nie został a my dostaliśmy kare jakaś(wiemy tylko ze dostaliśmy ) i na dodatek pity złe wypełnione

mario

ULTRA OBORA i wszystko jasne

do mario
@mario 07.03.2016, 10:52
ULTRA OBORA i wszystko jasne

A ty bydle skoro w oborze pracowałeś

do emeryt

Skoro firma to dno itd., to ty "emeryt", niepisaty i zapewne nieczytaty, czym jesteś?

emeryt

ta firma to czyste dno, z ochroniarstwem nie ma nic wspólnego. do tego czyste zlodziejstwo i praca z patologia. Dobre opinie tutaj sa pisane tylko przez kierownikow i dyrektorow tego przybytku, ocena powinna wynosic 1

Gdynia

Wszystko było dobrze, dopóki wypłata przestała się zgadzać. Pierwsze dwa miesiące ok, w trzecim brakło kilka zł, w czwartym prawie 100 zł. Liczba godzin na grafiku mówi sama za siebie, ale wg firmy nic nie są mi winni, bo u nich się wszystko zgadza. Dziękuję do widzenia.

Bojka

No wlaśnie wie ktoś jakie warunki i za ile dla stójkowych cieci dadzą po nowym roku??

maxi

Mam pytanie o stawki dla dowódców po Nowym Roku , wie ktoś coś ?

Do nieznajomy

Nieznajomy idziesz do sadu? Mozemy sobie pomoc

Niebrzydki Jacek kameralnie

Idź do sądu to Może Ciebie on nauczy poważnego, dorosłego życia i toku myślenia. Czytając komenty to widzę że kogoś tu rodzice mieli lekką rękę i wyrósł im taki gówniarz...

do nieznajomy

Moja rada to, abyś sobie poczytał umowę, którą podpisałeś z firmą, ale bardzo ważne, abyś to uczynił ze zrozumieniem. Jeśli to, co piszesz polega na prawdzie, to szkoda Twojego czasu na chodzenie po sądach.

nieznajomy

Pozdrawiam pana drektora z Mazowsza ! :) złożyłem wypowiedzenie dnia 15 września które miało trwać do 15 października, dogadałem się z dowódcą że do końca października popracuję. Tuż przed końcem miesiąca się rozchorowałem, byłem u lekarza, wypisał on odpowiedni świstek, lecz choroba przedłużyła się o 1 dzień, oczywiście poinformowałem o Tym że mnie nie będzie. wróciłem na ostatni dzień tj. 30 września i dostałem informację żebym wracał z szatni ponieważ już nie pracuję taka decyzja pana dyrektora generalnego z mazowsza :) którego oczywiście serdecznie pozdrawiam :) Zapytałem dowódcę a co z pieniędzmi za wrzesień, uzyskałem odp że gdyby to od niego zależało nie dostał bym wypłaty :) i dziś mamy 12 października, jak pieniędzy nie było tak nie ma, zastanawiam się nad procesem sądowym, chyba że ma ktoś lepszy pomysł .

dowódca
@nieznajomy 12.10.2015, 12:32
Pozdrawiam pana drektora z Mazowsza ! :) złożyłem wypowiedzenie dnia 15 września które miało trwać do 15 października, dogadałe...

Panie Nieznajomy-może jak już piszesz gorzkie żale, pisz wszystkie swoje grzechy, Kamilu. Nie przyszedłeś 3 razy na zmianę nie usprawiedliwiając nawet jednego z tych dni, nie odbierając telefonów, nie oddzwaniając...ech, żenada. Rozbawiła mnie Twoja argumentacja odnośnie nieobecności w poniedziałki:cyt."jestem jeszcze młody i wiadomo ze w weekend imprezuje wiec nie powinniście się dziwić, ze mnie nie było". Ludzie! Albo jak raczyłeś raz odebrać o 16 telefon informując, ze zaspałeś(mając na godz.5.00). LOL W zasadzie na każdą zmianę na godz.5.00, przychodziłeś około godz 6.00, na co w miarę przymykaliśmy oko. Ostatnie 2 dni o których wspomniałeś fakt, jakiś świstek przyniosłeś, bez pieczątki przychodni, jedynie z podpisem lekarza. I było to zaświadczenie, a nie zwolnienie. Każdy mógłby sobie takie wypisać Kolejny dzień po domniemanej chorobie nie pojawiłeś się, nie powiadamiając oczywiście, nie kłam, twierdząc potem, że się nie wykurowałeś, i to znowu dziwnym trafem był poniedziałek, czyż nie? Ostatniego dnia pracy przyszedłeś jak gdyby nigdy nic i zdziwiłeś się, że nie dopuszczono Cie do pracy. I tak, jakby to ode mnie zależało, to na bank byś nie dostał nic, a jeszcze za nie wykonywanie obowiązków, co zostało udokumentowane, odpyskowywanie, straszenie sądem i ogólną olewkę, dostałbyś kare zawarta w umowie, co jednak Cie ominęło. IdŻ do sądu pracy, proszę Cię, chciałbym zobaczyć jak to się zakończy. Namawianie naszych szeregowych pracowników na to, aby Cię poparli w sądzie nie jest również na miejscu, wyśmiali Cię i nie chcieli mieć z Tobą nic wspólnego.Pracują już z nami tyle lat, mają po 50/60 lat i tyrają na linii po 350 godzin za mniejszą stawkę niż Ty dostałeś, przez co jest mi wstyd, ale nie mam niestety na to wpływu. Jak Ci nie wstyd, Panie Kamilu. Popracujesz jeszcze trochę, nauczysz się życia, zrozumiesz... Powodzenia życzę!

kaka
@dowódca 13.10.2015, 22:11
Panie Nieznajomy-może jak już piszesz gorzkie żale, pisz wszystkie swoje grzechy, Kamilu. Nie przyszedłeś 3 razy na zmianę nie...

Ja trochę zaluje, ze nie zatrudniłam się u chlopakow na selgrosie, była możliwość na monitoring jakiś czas temu, ale wybrałam konsalnet na reducie, bo stawka wyzsza. Potem przyszedł na redute człowiek, który pracowal u nich, mowil ze atmosfera super bez cisnien i durnych kar, a skusila go tez stawka, po miesiącu odszedł z reduty bo tu nawet zgarbić się nie możesz aby cie nie opier$%^&. Jeśli to prawda co piszecie powyżej to faktycznie kara go nie powinna ominąć. Widze ze pojawilo się ogłoszenie i zastanawiam się czy by mimo mniejszej o 1,5zl stawki nie sprobowac tam pracy. Jeśli ma jeszcze ktoś jakies opinie niech pisze w miare szybko.

skąd wiesz Żakujew

żakujew, skąd wiesz o wypoconych swetrach, sam takie nosiłeś?

prezes
@skąd wiesz Żakujew 19.05.2015, 23:29
żakujew, skąd wiesz o wypoconych swetrach, sam takie nosiłeś?

ty do swetra nosiłeś również majty po kimś z przodu żólte z tyłu brązowe hahaha

żakujew

ooooo widzę że ci w życiu nie wyszło i tam pracujesz tzn. dajesz sie ( usunięte przez administratora ) prawda w oczy kole brudasie, fajnie sie nosi wypocony swetr po kimś?

Mirek

Selgros w Gliwicach bardzo słabo, towar wendruje przez kasy i z magazynu ..szkoda gadac .i coraz wiecej złodziei sie pojawia tam widac to gołym okiem ..

ooooo

żakujew zasrańcu oooooo, ależ zaskoczenie, dawno nie było tu żadnego idioty, a tu proszę jaka niespodzianka

żakujew

ultra ochrona(obora) to KAŁ nie ochrona, nie zatrudniajcie sie tam!

znany

To jest przykład bydła, jakie tam pracują ,jaki mają język mowy i kulturę osobistą,można porównać z tym co wcześnie pisałem.Gorszej łajzy tak na marginesie to trudno znależć ,do tego jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zaniosłem Ci potwierdzenie mojego stanu zdrowia a Ty ten papier wyrzuciłeś do kosza.O czym można z Tobą rozmawiać człowieku.Pomyśl zanim coś powiesz jeżeli oczywiście potrafisz logicznie myśleć.W stu procentach potwierdziłeś to co prezentujesz swoją osobą.

do były

To miej jaja i napisz konkretnie, a nie dość, że niby piszesz w nie swoim imieniu, to jeszcze nawet sam ukrywasz swoją tożsamość. Nie zapomnij też podać numer swojego telefonu, aby zainteresowani kontaktowali się z tobą, skoro jesteś tak świetnie poinformowany i wszystkim łajzo...

były

Mam wpisać nazwisko tego pana,nie wiem czy byłby zadowolony z tego faktu. Napisałem to dla innych aby omijali tą złodziejską firmę szerokim łukiem i nie mieli kontaktu z takimi fachowcami.

były

Polecam solidną kontrolę marketu w Olsztynie.To co tam się wyprawia to trudno gdzie indziej zobaczyć.Dowódca tej placówki traktuje pracowników jak śmieci.Jest mało zorientowany co dzieje się,gdyż przychodzi do pracy kiedy chce i wychodzi kiedy chce.Jego zastępcy są tak zastraszeni że zrobią wszystko aby spełniać jego wszystkie przedsięwzięcia.Poza tym jego kultura osobista,wypowiadanie się oraz inteligencja daje każdemu do myślenia kto przyjdzie tam pracować,jak to jest możliwe że taki człowiek dowodzi .To jest po prostu chore.

dofudca
@były 02.03.2015, 12:19
Polecam solidną kontrolę marketu w Olsztynie.To co tam się wyprawia to trudno gdzie indziej zobaczyć.Dowódca tej placówki trakt...

taki odważny, a nazwiskiem się nie podpisał. Odwagi zabrakło. Szkoda gadać.

do były pr.

To prawda niestety masz rację miałem podobną sytuację stałem całą dniówkę mimo że zwijałem się z bólu, d-ca zmiany stwierdził że co mi zrobi on sam nie stanie dopiero po interwencji pracowników obiektu zwolnił mnie do domu. Nie szanują tutaj pracowników a że wszyscy są na umowie-zleceniu to można nas traktować jak śmieci.

były pr.

Firma która nie powinna istnieć na rynku.W ostatnim dniu pracy wrócił mi atak rwy kulszowej.Nikt z dowodzących nie zainteresował się moim stanem zdrowia oprócz pracowników sklepu którzy wykazali dużą zrozumiałość a przede wszystkim zainteresowanie.Pracownicy firmy na czele z jej dowódcą mieli to w nosie.Chcieli ukryć mnie w magazynie lub jak najszybciej wydalić ze sklepu.Lecz mi wszystko ja cały czas trzymałem kontakt z firmą mówiąc im że jeżeli mój stan zdrowia będzie dobry za jakiś czas to wrócę do pracy.Niestety stało się to na tyle poważne że musiałem zrezygnować z dalszej pracy,bo jeszcze mam przed sobą fizjoterapię.Dowódca tej firmy polecił mi dostarczyć zaświadczenie o stanie mojego zdrowia.Przyjechałem z żoną do marketu i przekazałem zaświadczenie i rozliczyłem się z firmą.Okazało się że do tej pory firma Ultra nie rozliczyła się ze mną nie wypłacając mi należnej kwoty pieniężnej.Do firmy do Wrocławia zadzwoniłem ale niestety pani sekretarka dała mi tylko telefon do dyrektora regionalnego który nie odbiera telefonów już drugi tydzień.Do pana prezesa za niskie progi aby przekazać swoją sprawę.To wszystko działo się w Olsztynie,Nie polecam pracy tu gdyż takie chamstwo i kultura słowa do swoich pracowników jest żenująca.Dziwi mnie bardzo jak firma może zatrudniać takich ludzi którzy prezentują ją.Poza tym, młodzi pracownicy są zastraszani przez dowódce jak odejdą nie otrzymają pieniędzy.Ale widocznie tak ma być i z Olsztyna Firma Ultra jest bardzo dumna.Gratuluję panie prezesie.

Hanysie

Fajnie, że pracowałeś, ale powinieneś raczej cofnąć się do szkoły i nauczyć ortografii.

kierownik
@Hanysie 13.02.2015, 00:30
Fajnie, że pracowałeś, ale powinieneś raczej cofnąć się do szkoły i nauczyć ortografii.

Pare lat dobrych bylam kierownikiem regionalnym to jest stary numer z nie wyplacaniem i juz zapewne nie dostaniesz tych pieniedzy,firma masakra.

Hans

Pracowałem w tej pseudo firmie ochroniarskiej i zrezygnowałem po akcji jak chcialem wziac 1 dzien wolnego prawie 3 tygodnie nie mialem umowy tak wogole.... kiedy zadzwonilem ze rezygnuje i nie przyjde do pracy to pseudo dowudca zaczol mnie straszyc i wyzywac ze za to ze sie nie wstawie w pracy zostane jakos pociagnienty bo podobno powinenem znales kogos na swoje miejsce to samo uslyszalem jak chcialem wziąc ten 1 dzien wolnego;/ kierowiki ta cala jego banda to oszusci ta firma nie powinena wogole istniec pod nazwa ochrona!! kierownik nie był lepszy jego zachowanie i kultura była bardzo na niskim poziomie... prowokował mnie głupmi tekstami i myslał ze mnie wyprowadzi z równowagi ale sie mylił. było widac ze to jest nienormalny człowiek powines siedziec w psyhiatryku albo dostac ostro wje.... i ztego wszystkiego nie dostalem wypłaty za cały miesąc mija juz 6 miech i kasy dalej nie mam i nie wiem jak ja odzyskac! :/ ludzie nie idzce do tej firmy pracwac lepiej ulotki roznosci niz sie wkur... nawet wieksza kase z uoltek sie zarobi:P pracowłem w selgros Bytom Ulra Ochrona...

Były ty baranie

Byłeś już w pośredniaku wykwalifikowany baranie?

Ty były ty baranie

Były prawdę pisze. A ty "były ty baranie" po formie komentarza pasujesz mi do W. tzw dyrektora. Jaka kadra taka firma.

Były ty baranie

Były, ty baranie, nie pracowałeś, lecz byłeś pewnie na UZ idź do kopalni lub na rolę, na pewno więcej wyciągniesz

Były

Najgorsza firma w jakiej pracowałem umowa-zlecenie podpisywane na 2,75/h , oraz brak poszanowania dla pracownika ze strony kadry kierowniczej.

Zorro
@Były 04.02.2015, 09:06
Najgorsza firma w jakiej pracowałem umowa-zlecenie podpisywane na 2,75/h , oraz brak poszanowania dla pracownika ze strony kadr...

To jest najgorsza firma ochrony we Wrocławiu . Wyzyskuja ludzi a każde uwagi pod ich adresem kwituja arogancja nie szanują pracowników .ludzie unikajcie tej bandy.

olaf

olaf, idź się lecz

Olaf

Panie kierownika selgrosa tez przyjdę do pana kraść będę kradł razem z ludźmi będzie policja bo sie boje

Olaf

Oskarże ta panią z monitoringu za bezpodstawne oskarżenia i mobing pracowniczy może sama kradnie a pracownika oskarża i dokonuje samosadu bo ona w ultrze długo pracuje i wszystkich zna ta pani nie jest sędzia ani prokuratorem bo w sadzie będzie inaczej śpiewać za takie pomówienia grozi kara grzywnych nawet niema dowodu a sie wymondza ona powinna stać przy kasie a nie na monitoringu wstyd ze ja szef tam dał

Olaf

Jak będziecie szli do ochrony ultra selgros zastanówcie sie piec razy Wrocław ta praca jest na miesiąc czasu dłużej tam nieporobisz zeczywiscie trzeba być wdziecznym tym ludziom i trzeba być dobrym a pomoga

Olaf

Pracuje w ultrze i macie racje ze są skargi jestem doświadczonym ochroniarzem spotkałem sie z samorządem pani z monitoringu mówiąc cytuje masz nikogo niewypuscic bez sprawdzania paragonu bo wszyscy ludzie są potencjalni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znając tych ludzi wiem ze nie kradną lądują towar i wyciągają pliki banknotów sam w ochronie niezarobie tyle co oni odniosła sie do mnie tez ze wyszedł mi klient z alkoholem za 500 zł co jest niemożliwe jeżeli tak mówi to ona tez jest odpowiedzialna finansowo za kradzieże jest to tez mobing ze strony monitoringu bo oni tam paczki jedzą kanapki herbatę kawę piją a w monitor sie niepatrza klijent wypił sok na selgrosie a monitoring nic niewidzial a ja tak bo stoję przy kasach i obserwuje klientów facet wynosi w reklamowe towar zawolalem żeby ktoś z monitoringu podszedł i sprawdził klijeta klijent niemial paragonu w ultrze oskarża sie doświadczonych ochroniarzy którzy znają ludzi ,bezdomnych , zlodzieji kierownik selgrosu tak każe zochrona robić albo szef ochrony szef tez może być nieuczciwy selgros Wrocław

Robet

Sokołów co mają twoje darmowe ogłoszenia wspólnego z wątkiem tematu?

Sokołów

Sprzedam leappad leap frog 2 z grami za 600zl polecam bez ladowarki 100 procent sprawny stan bdb z etui jak mówię sprzedaje sprawdzony sprzęt wroclaw

Sokol

U mnie sprzęt jest sprawdzony i nie ma zwrotów niema tak jak w labardach we Wrocławiu ze sprzęt jest uszkodzony albo pekniety lub nieprzyznaja sie ,polecam sprzęt napewno ktoś zadowolony będzie z ipada apple air 2 mam tez do sprzedania iphone 4s stan bdb lekkie trzy ryski ale nieprzeszkadzaja za 800zl zdjęty simlok bez ladowarka

Sokołów

Ipad apple air 2 cena wzrośnie do 2.300zl z ladowarka

Zostaw opinię o ochrona Ultra - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ochrona Ultra