Lucky Union Foods

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 165 ocen.

Opinie o Lucky Union Foods

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lucky Union Foods

Pracowita

Nadgodziny obowiązkowe nie są ale spróbuj odmówić to z potrzebnym urlopem itp mozesz się pożegnać.

Patrycja

@ehh, domyślam się, że 8 godzin pracy to optymalna długość. Czy z Twojego wpisu wynika, że nadgodziny w Lucky Union Foods są obowiązkowe? Często zdarzają się nadgodziny w tej firmie?

Patrycja

@raczej slabo, piszesz o braku szacunku dla pracownika. W jaki sposób, Twoim zdaniem, jest okazywany? Wspominasz również o zostawaniu dłużej w miejscu pracy. Czy za przepracowane nadgodziny dostawałeś odpowiednio większe wynagrodzenie? Twoje uwagi na pewno będą ważne dla wszystkich osób, które rozważają współpracę z firmą Lucky Union Foods.

ehh
@Patrycja 12.11.2017 18:38
@raczej slabo, piszesz o braku szacunku dla pracownika. W jaki sposób, Twoim zdaniem, jest okazywany? Wspominasz również o zost...

jasne ze dostajesz... ale czy każdy tego chce? czy chce isc do pracy na 8 godz i wrocic do domu?

raczej slabo

Brak szacunku dla pracownika. Male pensje. Nie jest to praca 8 godzinna bo czesto trzeba zostawac dluzej. Fajni ludzie tez sie juz wykruszaja. Zostaja ci co musza. Takie jest moje zdanie.

Patrycja

Każdą umowę należy dokładnie przeczytać, zastanowić się i pytać jak czegoś nie rozumiemy, dziwne jest dla mnie to, że godzisz się na warunki a później nagle zaczyna Ci się coś nie zgadzać? Skoro piszecie też o premii to widocznie też jest. Ale czy na wszystkich stanowiskach? Czy jako Pracownik ds, zaopatrzenia również? Bo teraz poszukują kogoś na to stanowisko.

Lepiej z daleka

Nie polecam.

lalala

Byłam w kardach i wcale tak się nie liczy.

Cyc
@lalala 08.02.2017 13:50
Byłam w kardach i wcale tak się nie liczy.

Uwierzyłaś na piękne oczy ? To nie jest wyźsza matymatyka wystarczy odcinek od wypłaty i można samemu przeliczyć.

Cyc

Pytania do ludzi którzy już zrobili karierę w tej firmie i zapominają o zwykłym "Kowalskim". Jaki jest sens tworzenia sztucznej premii która z podstawą tworzy najniższą krajową pensję? Jeżeli z jakiś powodów nie zostanie ona wypłacona to i tak jest waszym obowiązkiem wyrównać pracownikowi pensję do wysokości najniższej krajowej (może powodem są jakieś dziadowskie oszczędności na nadgodzinach których "defakto" i tak nie powinniście wypłacać bo wspaniałomyślnie fundujecie ludziom na umowie o prace równoważny czas pracy, zresztą nie wiadomo po co?) Czy znacie potrzeby i oczekiwania swoich pracowników?Co oferujecie w zamian za ciężką pracę? Czy istnieje jakiś jasny i wszystkim znany system wynagradzania za pracę na każdym stanowisku? Dlaczego od początku istnienia firmy nie ma rady zakładowej składającej się choćby z kilku pracowników produkcji?(kadrowa, kierownik czy brygadzista to wątpliwy przedstawiciel załogi). I na koniec, nawet zwierzęta człowiek karmi o jednej porze a w tej firmie przerwa na posiłek to zawsze jedna wielka niewiadoma................?! Już najwyższy czas przeprowadzić jakieś reformy, wszystkim wyjdą one na dobre, trzeba tylko umieć odróżnić oszczędności od skąpstwa i wyzysku.

Ciekawska
@Cyc 03.02.2017 20:43
Pytania do ludzi którzy już zrobili karierę w tej firmie i zapominają o zwykłym "Kowalskim". Jaki jest sens tworz...

Cyc czyli dobrze rozumiem? Jezeli zarabiam srednio 1650 brutto i mam 350 brutto premii rególaminowej to moje nadgodziny liczone są nie z kwoty 2000 zl brutto tylko 1650 brutto? To by wyjaśniało dlaczego mało zarabiamy na nadgodzinach. W kadrach nam mówią, że im mamy więcej nadgodzin tym wiecej płacimy podatku i w konsekwencji zarabiamy mniej... Porponowałabym zebranie z kadrami i omówienie tego tematu.

Cyc
@Ciekawska 08.02.2017 09:57
Cyc czyli dobrze rozumiem? Jezeli zarabiam srednio 1650 brutto i mam 350 brutto premii rególaminowej to moje nadgodziny liczone...

Tak właśnie jes to liczone i czym więcej dni roboczych w miesiącu tym mniej wychodzi na godzinę ( przykładowo miesiąc ma 21 dni 1650 dzielimy przez 168 godzin i wychodzi nam stawka na godzinę w tym miesiącu 9,80zł odpowiednio w soboty i godzinach nocnych razy 2 czyli 19,60zł , oczywiście wszystko to jest brutto).

Zła

W d...e sobie wsadźcie te oceny!

Xdeee

Firma smiech na sali. Zmuszanie biurowych do prac na produkcji. Musisz siedziec na nadgodzinach bo jak nie zrobisz to co bylo do zrobienia nie masz prawa wyjsc a na produkcji siedzisz po 5 godzin. Biuro dzieli sie na lepszych i gorszych. Gorsi ida na produkcje lepsi mimo pracy kilka lat nie wiedza nawet jak ona wyglada. Pozdrowienia ciesze sie ze w koncu znalazlam lepsza prace gdzie mnie szanuja i robie to za co mi placa.

Blahaha
@Xdeee 20.01.2017 13:11
Firma smiech na sali. Zmuszanie biurowych do prac na produkcji. Musisz siedziec na nadgodzinach bo jak nie zrobisz to co bylo d...

Jak dla mnie to biuro powinno w Ogóle robić na produkcji zobaczyli by co to jest praca A nie tylko grzeją te swoje stołki. Oj takie plany ze trzy linę będą i co spowrotem dwie zmiany A ludzi nie ma. Oj biedny ten zakład.

Haha

W tej firmie nie ma szans na jaki kolwiek rozwoj zawodowy tak jak pieknie opisuja to w ofertach pracy. Syf syf syf wszystko robione pod kontrole weterynarz audyty sprzatanie mycie po godzinach w weekendy tylko dlatego ze ma byc kontrola wszystko smierdzi. Zmuszanie pracownika do nadgodzin jak sie nie godzisz wylatujesz .. I dziwia sie ze nie maja pracownikow operatorow?? Socjal smieszny. O kartach sobie przypomnieli jak zaczeto pisac na forum o trzynastkach w tamtym roku to samo . Zaloze sie ze w tym roku nie bedzie trzynastego bo sie nie wyrobili z produkcja mimo ze to nie wina produkcji ktora zapieprza od poniedzialku do niedzieli tylko od osoby odpowiedzialnej za plan produkcyjny ktora jak widac nie swieci kompetencjami do wykonywania tej czynnosci :)

Zgi

Najgorsza firma do jakiej w życiu trafiłam. Nie Polecam!

Cyc

Praca w święta!!! Czy to aby nie jest łamanie prawa?Ludzie nie bądźcie naiwni nie dajcie robić się w ch....ja.

Phi
@Cyc 06.01.2017 21:35
Praca w święta!!! Czy to aby nie jest łamanie prawa?Ludzie nie bądźcie naiwni nie dajcie robić się w ch....ja....

Ludzie są durni nie znają swoich praw i wierzą we szystkie głupoty jakie im kierownik produkcji z dyrektorem sprzedadzą. Nikt się z nimi nie liczy. Na szczęście Okręgowy Inspektorat Pracy w Szczecinie przyjął zgłoszenie o łamaniu praw..

AZJA
@Phi 08.01.2017 15:54
Ludzie są durni nie znają swoich praw i wierzą we szystkie głupoty jakie im kierownik produkcji z dyrektorem sprzedadzą. Nikt s...

Nie po raz pierwszy i ostatni ten zakład już był zgłaszany za łamanie praw do Państwowej Inspekcji Pracy mam dokumenty z przeprowadzonej kontroli w biurku :).

Pani z biura

To zapraszamy Panią ciekawską do biura. Pani z biura wie i chętnie odpowie na to pytanie.

ciekawska

Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest odpowiedzialność zbiorowa? Pani w biurze nie potrafiła. Jak to ma się w rzeczywistości? Nie rozumiem też dlaczego stawka oczywiście najniższa krajowa jest rozbita na wynagrodzenie miesięczne i premie? Co trzeba zrobic zeby otrzymac dodatkową premie za pakowanie? Czy pakownia ma taka premie?

Phi
@ciekawska 08.12.2016 16:26
Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest odpowiedzialność zbiorowa? Pani w biurze nie potrafiła. Jak to ma się w rzeczywistości? Ni...

Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. Odpowiedzialnosc zbiorowa jest po to, zeby zabrac wszystkim a nie tylko jednej osobie. Wiecej oszczedza. Logiczne, prawda? Premie za pakowanie maja tylko te dziewczyny ktore pracuja na produkcji, nie byly na chorobowym i nie braly urlopu na zadanie. Kierownik typuje osoby ktore jego zdaniem najlepiej pakuja. Max mozna dostac 250 zl. Ale marne szanse otrzymac taka premie. Trzeba pakowac jak robot ;-)

szczera

Natomiast ja, pracowalam w firmie gdzie byl wiekszy socjal.. Moim zdaniem nie socjal powinien być atutem firmy w ktorej pracuje. Godna płaca. A w LUF ie tego brakuje. Praca ciezka i monotonna, bardzo wymagająca. Ale co może o tym wiedzieć dyrektor produkcji skoro pojawi sie na hali kilka razy dziennie na 10 min... Uchybień ze strony dyrekcji bardzo duzo, co odbija sie na wynikach produkcji. "Górze" powinno dać do myślenia dlaczego tak im tródno o pracownikow a z kolei do innych zakladow ciezko ze dostac.. I wierzcie mi to nie jest wina socjalu... Moja opinia, bo o to w tym portalu chodzi.. Można zarobić, aby przetrwać a o przyjemnosciach ( nawet z socjalu) zapomniec. Firma nie daje szans rozwoju. Zadnych dodatkowych szkoleń, kursów itp. Nie inwestuja w pracownika. Nie ma sie co dziwić, Azjatycka firma. Dla nich pracownik powinien miec dwie ręce ( nie wazne, ze lewe) i pracowac, pracowac i jeszcze raz pracowac...

Niepolecam
@szczera 20.10.2016 23:37
Natomiast ja, pracowalam w firmie gdzie byl wiekszy socjal.. Moim zdaniem nie socjal powinien być atutem firmy w ktorej pracuje...

Zero szacunku dla drugiego człowieka, ciężka praca za marne pieniądze- Zgodzę się że wypłacane regularnie. Premie zabierane za byle co. Zmuszanie do nadgodzin po ciężkim tyg. Wyzysk w biały dzień i do tego masa ludzi z Ukrainy nie mówiąca po polsku. Socjal:jednorazowy karnet, parę groszy na święta nie adekwatne do ciężkiej pracy

Ona

@ zorientowany, no racja :) Ciekawe że na temat socjalu wszyscy się rozpisują pod koniec roku... Oczywiście nic się nie podoba, wszystkiego za mało, a później wszystkim głupio jak przychodzi co do czego..

Zorientowany

He he, ale forum się rozszalało odnośnie socjalu :) Serio? Socjal? Paczki na święta, OK. Dodatkowy pieniądz na święta? OK. Wypłaty regulaminowe. Terminowość wypłacalności nawet 7. jeśli to wypada piątek. Atmosfera - zależy u kogo i na której zmianie. Ogólnie warunki OK, jak to przy spożywce. Są wzloty i upadki. Moje odczucia to 50/50. Z kasą "nigdy" nie przewalili. Co, kto zarobił, tyle zostało wypłacone. Drugiej takiej firmy nie znajdziecie ;)

NIEJESTEMROBOTEM
@Zorientowany 12.10.2016 19:28
He he, ale forum się rozszalało odnośnie socjalu :) Serio? Socjal? Paczki na święta, OK. Dodatkowy pieniądz na święta? OK. Wy...

Czy ty czytasz co Ty piszesz ???? "Drugiej takiej firmy nie znajdziecie ;)" czytając Twoje wypowiedzi można się załamać i rozpłakać. Kolejne "Terminowość wypłacalności" człowieku to jest obowiązek każdej firmy nie faworyzuj tego ponieważ podpisujecie z ludźmi umowę na której jasno jest zawarte do którego dnia miesiąca, pieniądze muszą wpłynąć na konto pracownika. Wszystkie duże firmy na GPP tego przestrzegają. Lecimy dalej "Z kasą nigdy nie przewalili" jeżeli by to zrobili to prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw i od tego są instytucje sądowe więc przestrzegam przed tym. "Dodatkowe pieniądze na święta" i "socjal" można to podpiąć pod jedno i wszystkich firmach waszego ( gabarytu ) jest to standardem. Co tam jest dalej u Ciebie napisane hmmm " Paczki na święta" no gratulacje ludzie zamiast paczek woleliby godziwe miesięczne wynagrodzenie, Oni nie są robotami i pracują fizycznie nie grzeją ciepłego stołka w biurze jak Ty pisząc "Ty" mam na myśli wyższe stanowisko z racji tego że bronisz tego całego przedsięwzięcia i starasz się ukryć prawdę a ona widoczna jest gołym okiem. Zacznij podejmować racjonalne decyzje jeżeli nie masz takiej władzy i wpływów a prawdopodobnie tak jest to wyciągnij wnioski co tutaj ludzie piszą i przekaż to ZARZĄDOWI. Pomyśl nad różnego rodzaju odstresowaniem ich od tej harówki i hałasu. Karty MULTISPORT, MULTIBILET, zaproszenia dla rodzin np. do Teatru , mecze Pogoni Szczecin, itp. Mamy 2017r. i jeżeli zarabiacie mniej niż 2000 zł na rękę to woła o pomstę do nieba to jest minimalne minimum. Przede wszystkim godziwe wynagrodzenie to jest podstawowy punkt i słuchajcie ludzi wiem że macie z tym problem ale ludzie to nie są maszyny. AAAA i już na koniec jeżeli uważasz że wszystko jest dobrze i tak świetnie to przeczytaj o ile potrafisz nawet ostatnią stronę tego i zdania wyrwane z kontekstu. "Max mozna dostac 250 zl. Ale marne szanse otrzymac taka premie. Trzeba pakowac jak robot ;-)" "Praca w święta!!! Czy to aby nie jest łamanie prawa?Ludzie nie bądźcie naiwni nie dajcie robić się w ch....ja." "Najgorsza firma do jakiej w życiu trafiłam. Nie Polecam!" -----> tutaj nie mogłem się powstrzymać od komentarza. Nie tylko TY droga koleżanko, nie tylko Ty przykre ale prawdziwe. Dobrze dalej. "Zero szacunku dla drugiego człowieka, ciężka praca za marne pieniądze" " Zmuszanie do nadgodzin po ciężkim tyg. Wyzysk w biały dzień " Wystarczy już tej prawdy? dodam tylko że to jedna strona i nawet nie cała a jest ich aż 5 łącznie około 281 opinii jak myślicie jakich :). Prawda jest taka że nikt tego nie wymyślił i bardzo dobrze że istnieją fora takie jak te gdzie pracodawca nie ma wpływu na obiektywne opinie ludzi i nie może ich usuwać co więcej zamiatać niechcianej prawdy pod dywan. Wszyscy ludzie przed podjęciem pracy powinni zasięgnąć opinii na temat pracodawców na między innymi tego typu forach aby nie być rozczarowanym jak w tym wypadku. Jeszcze raz proszę o szacunek dla ludzi to nie maszyny pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Brak

Prywatna opieka medyczna, karty sportowe, zniżki, wyjazdy, wczasy pod gruszą ha ha to NIE u nas! U nas tylko ciężka praca i zero przyjemności

anonim

(usunięte przez administratora)

Fiaa

Social? Na święta ok300zl + słabe paczki dla dziecci. Miała być imreza firmowa w tym roku nie było! Miały być karnety- nie ma! A może z naszymi zużytymi kregosupami mamy ochotę iść na basen się zrelaksować. Niestety za małe pieniądze zarabiamy żeby sobie na to pozwolić i czekamy na ten social i czekamy i czekamy........

anonim

(usunięte przez administratora)

Kika

Chyba w biurze bo na produkcji stawki minimalne a praca bardzo ciężka

anonim

(usunięte przez administratora)

On3838

Nie polecam. Wyzysk. Małe pieniądze a praca bardzo ciężka.

Nick
@On3838 08.10.2016 20:16
Nie polecam. Wyzysk. Małe pieniądze a praca bardzo ciężka.

I masę Ukraińców którzy nic nie rozumieją

ona

Racja ,paluszki leca beznadziejne dlatego tyle odpadow ,zapasów,zle ustawione transportery mechanicy to jedna wielka ściema po co oni tam wogóle są _sama sie zastanawiam a Pan H. to juz wogóle bierze kase za nic!!!

obeznana

Premie zabierają mimo tego, że człowiek pracuje za trzech. Za błędy kierowników płacą ludzie. Odpady, brak organizacji ( Pani Joanna jedyna ogarnięta kobieta w tym zakładzie) Już nawet nie ma kto zastępować do toalety. Ostatnio kobiecie nie pozwolili wyjść, napić się wody. Ukraina opanowała zakład. Wykorzystują ich do nadgodzin. W nocy ukrainki wracają na nogach do Goleniowa. Wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Standardowo nadgodziny obowiązkowe codziennie 20 min do 30 min.. Ludzi nie ma a zapas sam sie nie wyrobi. Dziewczyny od pakowania mają w rękach schorowane stawy. Żeby dostać dzień urlopu trzeba informować kierownika z miesięcznym wyprzedzeniem. Teraz okres urlopów wiec z wolnym przynajmniej do wrzesnia trzeba sie pożegnać. Na szczescie nie pracuje na produkcji. Podziwiam ludzi którzy tam pracują bo czasami nawet nie mają włączonej klimatyzacji . Nie wiem jaka sytuacja musiałaby mnie zmusić, żeby sie tam zatrudnić.

do
@obeznana 09.06.2016 16:12
Premie zabierają mimo tego, że człowiek pracuje za trzech. Za błędy kierowników płacą ludzie. Odpady, brak organizacji ( Pani J...

to po co piszesz jak tam nie pracujesz

niejestemrobotem

Praca generalnie nie najgorsza, są nieraz lekkie zgrzyty pomiędzy pracownicami , co do premii to są lekkie niedociągniecia, pracując tam po 3 miesiącach nie widziałam w wypłacie zadnej premii. Co do pakowania , jak się maszyna zepsuje robi się zapas co z tego wynika trzeba zostawać po godzinach. Z Kiero da się dogadać. Ogólnie czysto bez żadnego syfu, w końcu to praca przy żywności.

Zorientowany

Jeśli chodzi o produkcję to już tłumaczę: Praca na 3 zmiany, przerwa 20 minut, koniec pracy po 8h i 5'. Zasady: szkolenie BHP + stanowiskowe. Dostajesz firmowe ubranie (prać nie trzeba) - zajmuje się tym firma zewn. Praca przy produkcji paluszków surimi, pakowanie wg ustaleń klienta (odbiorcy). Temat zarobków (tajemnica handlowa) ale po dobrze przepracowanym okresie jest szansa na socjal (święta) i ewentualnie 13-tki (w zależności od tego ile się przepracowało). Nad Tobą czuwa Brygadzista i Kierownik produkcji. Tyle temacie. Jeśli chodzi o Mechanika Utrzymania Ruchu - podobnie ;) Szkolenia: BHP, maszyn i pewnie jeszcze inne techniczne. Praca na 3 zmiany po 8h, ubrania (inne) firmowe, walizka z narzędziami i najlepiej być na każde wezwanie w ciągu kilku sekund. W przypadku poważnej awarii maszyn/y stoi cała linia i się robią "zapasy", dzięki którym pracownicy produkcyjni muszą zostać po godzinach. Mam nadzieję, że pytanie zadowala. A i jeszcze jedno odnośnie syfu - to jest praca przy produkcie spożywczym, więc higiena i sterylność musi być! Pozdrawiam ;)

Zorientowany

Jeśli chodzi o produkcję to już tłumaczę: Praca na 3 zmiany, przerwa 20 minut, koniec pracy po 8h i 5'. Zasady: szkolenie BHP + stanowiskowe. Dostajesz firmowe ubranie (prać nie trzeba) - zajmuje się tym firma zewn. Praca przy produkcji paluszków surimi, pakowanie wg ustaleń klienta (odbiorcy). Temat zarobków (tajemnica handlowa) ale po dobrze przepracowanym okresie jest szansa na socjal (święta) i ewentualnie 13-tki (w zależności od tego ile się przepracowało). Nad Tobą czuwa Brygadzista i Kierownik produkcji. Tyle temacie. Jeśli chodzi o Mechanika Utrzymania Ruchu - podobnie ;) Szkolenia: BHP, maszyn i pewnie jeszcze inne techniczne. Praca na 3 zmiany po 8h, ubrania (inne) firmowe, walizka z narzędziami i najlepiej być na każde wezwanie w ciągu kilku sekund. W przypadku poważnej awarii maszyn/y stoi cała linia i się robią "zapasy", dzięki którym pracownicy produkcyjni muszą zostać po godzinach. Mam nadzieję, że pytanie zadowala. Pozdrawiam ;)

pracująca

To zależy na jaką brygadzistke się trafi... Teraz jest bardzo dużo nowych osób na każdej zmianie więc kierownicy i brygadziści a takze starsi pracownicy muszą nowym tłumaczyć, pokazywać i ich uczyć.

elcia

Syf-mam na mysli ze ludzie mieli gdzies wszystko nie chcialo i m sie tlumaczyc nowym osobom. Brygadzisci tez wcale za mili nie byli. Dlatego chcialam sie dowiedziec jak jest teraz. Dzieki za pozytyw.

pracujaca

Nie wiem co to znaczy, że panował tam syf.. Pracuje tam juz dlozszy czas i mam dobre zdanie o tym zakladzie. Jedyny minus to planowanie produkcji w oparciu o nadgodziny. Zaklad sie rozwija, planowana jest trzecia linia produkcyjna, pieniadze socjalne. Wyplaty- to zalezy od stawki. Jezeli sie nie chodzi na chorobowe to wydaje mi sie, ze 1600 zł to takie minimum ktore sie zarabia. Oczywiście nikt już nie ma złudzeń ze rządzą tam Tajlandczycy. Ja osobiscie polecam sprobowac i sie nie zniechecac po kilku dniach pracy. Bo przewaznie jest tak, ze nowe osoby przychodza na dzien lub dwa ( zdarza sie ze zaraz po szkoleniu wychodza) i psuja opinie. A tak naprawde nic o LUF euro nie wiedza. Pozdrawiam.

elcia

Witam. Kiedys tam pracowalam i tam byl totalny syf. Ale w sumie robilam tylko 2 miesiace. Jak jest teraz? Moze ktos wyrazic swoja opinie. Zastanawiam sie nad praca tam ale nie wiem czy nie bedzie znowu tak jak bylo.

Pakowaczka

łoona. Masz rację z tymi paluszkami co lecą. Nie da się tego pakować. Wszystko się w rękach rozwala strasznie się gniota jak je pakujemy w woreczki. Najgorzej jest jak tak leci cały czas i robi się zapas to wtedy pretensje bo dużo i po godzinach się zostanie. Mogli by coś z tym zrobić bo człowiek nie idzie do pracy sie denerwować tylko pracować.

łooona

Operatorzy mają tak samo przesrane jak pakowaczki. Jak maszyny zawodzą to i paluszki idą paskudne i nie można ich ładnie pakować. Stąd tyle odpadów, zwrotów. Szkoda że dyrektor produkcji tego nie widzi. Przecież ta kupa złomu nie byla od lat rzetelnie przeglądana i remontowana. Wszystko skrzypi, skacze , drga. Hałas niesamowity. Pomiary natężenia hałasu są zakłamane. Pomiar powinien odbywać się gdy maszyny są włączone a kilka razy widzialam ze kierownik mierzyl natezenie jak jedna linia miala przerwe. Bardzo dużo zaniedban ze strony kierownika utrzymania ruchu. Szkoda, że nie ma tam dobrego kierownictwa bo to mógłby być fajny zakład.

lalaa

Swiete slowa.

Pracujaca

Makrel. Oni się tak Sprzeczaja o stanowisko operatora na produkcji. Jak chcesz to proszę bardzo. Ale to ty będziesz miał na głowie wszystko będzie sie psuło i będą stawać taśmy. Będą się drzec na ciebie. Nie będzie to wina maszyn tylko twoją.

edek

tez tam pracuje i nie narzekam.

pracownica88

Makrel a po co ci informacja na jakim stanowisku pracuje?

pracownica88

Pracownica 22 a moze ja nadal pracuje. Nie nie jestem operatorem i szczerze nie chcialabym nim byc. Wole prace bez zbytnio duzych obowiozkow. A to jest stanowisko chyba wydaje mi sie odpowiedzialne.

Pracownica22

pracownica88 a może to Ty byłaś kiedyś operatorem na maszynie??? czy tylko tak sobie piszesz????....

Suchy szczurek

ooo 1400 zł to poniżej 350 euro ale pamiętajcie że to i tak dużo dla naszych azjatyckich przyjaciół dlatego proszę przyzwyczajcie się do takich stawek nie piszcie mi tu o premiach 13 stkach i kasie za nadgodziny panie suchar za nawet 450 euro to możesz miec pan zbieracza kartofli a nie operatora zakład gdzie kiero jest operatorem hehe podziwiam panią kierownik mistrzostwo świata reszta nie wie o co chodzi pozdrawiam fana forum pana ss z azji

ooo

tajki sa git wszystko jest git a poreszta szkoda gadac:) pracująca nie pisz ,ze w praku jest tylko praca za 1400 zł bo jest i praca za 3 tys i mniej sie narobisz tylko ,ze juz pozajmowane wszystko

pracownica88

Pracujaca - tutaj nie chodzi o narzekanie na Tajki. One zapierdxzielaja bo musza. u nich jest zupełnie inna kultura. Niektóre nie maja prawa się odezwac. mi osobiście jest ich szkoda. zal ze sa tak pomiatane. ale coz tego się nie zmieni. Warunki jakie sa takie sa. pracuje tam już pare lat. chodzi o może o to ze tam nikt nie slucha ludzi. nie mA kto. bo jeżeli się postawi to wyleci. krótka pilka. a male podwyżki by się przydaly i szkolenia i dawanie szansy na nauke.

pracująca

Nie rozumiem waszego narzekania. Idźcie do innych zakładów na parku pracować za 1400 zł! Praca wcale nie jest ciężka, jak ktoś chce pracować to pracuje. Nigdzie nie jest idealnie. Wszędzie ten sam syf. Jak chcecie lepsze warunki to nie w Polsce, niektórzy zapomnieli w jakim kraju pracują. I nie czepiajcie się Tajek one i tak odwalają za Was robote i są do dyspozycji 24 na dobe. Jakbyście były takie świetne to one mogłyby spokojnie jechać do domu. A jeśli chodzi o operatorów to stawki zdecydowanie za małe. Który facet utrzymujący rodzine chciałby pracować na tym stanowisku? W efekcie operatorów tak naprawde nie ma. A "kierownicy" dwoją się i troją żeby to wszystko ogarnąć, po czym i tak dostaną opierdziel od dyrektora. Ciekawa jestem jak tak długo zdołamy kuleć. Bo plany na 3 linie są ale organizacji wcale..

pracownica88

Ej a kasiuta jakas na swieta bedzie ?

malutka

No narzekanie akurat nie pomoze. Wazne ze kasa jest na czas. Malo bo malo ale jest.

niuniu

Zgłasza sie jest chwilowa poprawa a pozniej to samo ale niema co narzekac tylko pakowac

malutka

No to jak tak jest to niuniu umie chyba otworzyc buzie i zglosic do kiera ze leci byle co. A on niech sie zajmie reszta i poprosi o poprawe operatora zmiany.

malutka

Tak naprawde to tajki jak widza ze ktos wali w ch*** to one tez zaczynaja. Nie ma sie w sumie co dziwic one tez sa ludzmi i tez maja swoja wytrzzymaalosc. Ja sie dziwie ze one i tak dlugo wytrzymaly.

niuniu

tak naprawde to tajki tam odwalaja robote ale juz ostatnio tez maja wywalone i sie opierdzielaja bo jak leci byle co to nawet im sie tego niechce pakowac

pracownica88

Ona - jak sie chce wyjsc do "toalety" to nikt nikomu nie broni. Wszystko moze zalatwic jak sie tylko chce.

Zostaw opinię o Lucky Union Foods - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lucky Union Foods