INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

ania z

14.05.2015 16:04

wczoraj złożyłąm wypowiedzenie i nie wiem czy otrzymam pieniądze za dyzpozycyjność za kwiecień , bo tak wynika z umowy , umowe mam od 7.04 . czy powinni mi wypłacić za dyzpozycyjność w kwietniu
    kakakaka

14.05.2015 16:46

za kwiecien dostaniesz za maj nie wyraznie masz napisane w umowie ze z chwila zlozenia wypowiedzenie nie otrzymasz wynagrodzenia za miesiac w ktorym skladasz wypowiedzenie
    Adrian

14.05.2015 14:53

Witam tez dostałem takiego sms jak ktos ma namiary na inna prace za granicą to z przyjemnością skorzystam [email protected]
    gość

14.05.2015 14:18

Wie może ktoś jaka była przyczyna wypowiedzenia? Ja i mój kumpel mieliśmy jechać ale niestety jak większość dostaliśmy wypowiedzenie wczoraj sms-em a dziś maila wysłali...
    ***

14.05.2015 16:00

masz wszystko napisane w wypowiedzeniu jełopie.. boże widzisz i nie grzmisz
    Zły

14.05.2015 13:24

czekam na wypowiedzenie pisemne!! Załącznik 2, punkt3. Sms to oni sobie mogą....
    jarek

14.05.2015 13:15

jak wygląda praca w Nauen, jakie zarobki itp
    jan

14.05.2015 12:11

witam z racji ze wyjazd na strajk sie posypal mam pytanko czy ma ktos moze jakies namiary na inne agencje do Niemiec z ktorymi moglby sie podzielic. Szukam na necie ale sciem to tam pod dostatkiem. Z gory dziekuje.
    mote

14.05.2015 11:41

a ja jestem z projektu Marktdewitz (Drmoul) od 1 kwietnia i dostałem
    kkk

14.05.2015 11:31

witajcie, jestem z projektu Marktdewitz (Drmoul) od 1 kwietnia i nie dostałem żadnego smsa z wypowiedzeniem umowy? czy jest ktoś w podobnej sytuacji???
    ja0909

14.05.2015 11:59

Ja także, żadnego sms ani wiadomości na email.
    taedeka

14.05.2015 10:42

super firma pierwszy raz w życiu dostałem wypowiedzenie sms i do tego o 22,30 w nocy to jest mistrzostwo świata trzeba na fejsie dać info związkowcą z ver.di że pozbyli się pracowników i że oni teraz mogą przycisnąć szefostwo Edeki bo pozbyli się zaplecza
    taedeka

ja0909

14.05.2015 10:42

Czy ktoś nie dostał sms?
    kasia

14.05.2015 10:42

Mój narzeczony dzisiaj wyjechal zostal wybrany z tych 18 osob umowa nibby na rok czasu
    kola

14.05.2015 09:54

a ja zacytuje klasyka z yt super partia (usunięte przez administratora) super partia... odnosząc się oczywiście do issp
    jolka

14.05.2015 09:02

WITAM WSZYSTKICH ZAWIEDZIONYCH,,,,,,,, NIESTETY CHYBA WIEKSZOSC WCZORAJ W NOCY DOSTALA Z NAS WYPOWIEDZENIE A SZKODA ,,,,,,,ZAPOWIADAŁO SIE NIEZLE,,,,,,,,MIMO TEGO ZYCZE WAM WSZYSTKIM DUZO CIERPLIWOSCI I OWOCNYCH POSZUKIWAN PRACY:) POZDRAWIAM SERDECZNIE:)MILUTKIEGO DNIA:)
    Zawiedziony

14.05.2015 08:34

Ja też dostasłem wczoraj po 22.00 rozwiązanie umowy z powodu zmniejszenia zapotrzebowania na ludzi do pracy(punkt 3 załącznik 2) na strajk edeka oczywiście. Szkoda bo zapowiadało się nieźle. Teraz poczekamy do 21 czy pieniądze za oczekiwanie na konto wpłyną - taką informacje w smsie dostałem. Pozdrawiam wszystkich w podobnej sytuacji i piszcie wszyscy ci, którzy też nie pojechali, ciekawe ile Was jest?
    ja

14.05.2015 07:09

nie wiem ludzie po co piszecie takie głupoty, każdy kto miał umowę podpisana na wyjazd na strajk, dostał wczoraj w nocy sms, że strajk się skończył. I to normalne że firma będzie wypowiadała umowy z ludźmi z którymi je podpisała, a zamiast się cieszyć, że kasę dostaniecie za nić to wypisujecie takie bzdury!!! pracowałem z tą firmą nie raz i nigdy nie zostałem oszukany nawet na 1zł. Tylko trzeba chcieć pracować, a nie tylko narzekać i kombinować co zniszczyć w mieszkaniu lub ukraść z magazynu w którym się pracuje!!! właśnie przez takich ludzi Polacy mają bardzo złą opinie u Niemców.
    do wks

13.05.2015 23:24

a ty nie jedziesz jutro jednak?
    wks

13.05.2015 23:21

Chyba wszystkim

13.05.2015 23:21

Ludzie sie tu skarza ze wywalaja ich i jezdrza po nich itp A ja sie pytam kto na jednej inwentarzacji Wlochy lub Niemcy juz nie pamietam popisal w kiblu Obi po angielsku i to z bledem albo kto w Niemczech na zamku popisal calego mikolaja. Powiem wam to polacy i jak sie na nas nie tupnie nie krzyknie w pracy to co niektorzy leca w kulki albo sie obijaja zamiast pracowac. Gdyby tak kazdy robil swoja robote i szanowal ja to nie mieli by kogo wywalac Proste A jak sie komus praca nie podoba zawsze mozan gnic w domu lub na ulicy bo pieniadze same nie przychodza DZobranoc
    Grzesiek

13.05.2015 23:13

Komu wypowiedzieli umowę? Dziś dostałem sms że wypowiadają umowę ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

13.05.2015 23:07

wks

14.05.2015 12:42

Witam. Możesz podesłać numer telefonu do siebie albo daj znać czy ciężko . e

13.05.2015 23:03

13.05.2015 23:16

Z tym wszystkim co piszesz to jest tak: Tez bylem an inwentaryzacji pierw w PL gdzie zostalem zj. ale nic pozatym nie zrobilem polki z kolega on sie chamsko odezwal jego wywalili potem Wlochy tu bylo swioetne kierownictwo i Niemcy gdzie jest Stary pryk i on jest chamski jak mu podpadniesz. Jest okreslone przez kierwonika i potem przez koordynatorow jak masz wykonywac prace Jak sie mylisz za duzo razy itp jasne ze idziesz na dywanik i potem polecisz Za alkohol tak samo. Wiadomo jedzie sie do pracy nie na zabawe. A powrot przy mnie nikogo nie wywalili :)
    karola

13.05.2015 22:44

a co swietokrzyskie konkretnie mowili ze wyjazd do jakiego miasta na strajk?

13.05.2015 22:50

Nie mowila jakie miasto ale jak sie zapytalem czy cos o wyjezdzie wiadomo wiec powiedzial mi ze najprawdopodobniej w Piatek ale nie wiadomo jeszcze na 100% bedza jutro wiedziec i dzwonic do ludzi a miasto to masz podane w umowie jedno z nich :) A dostalas wypowiedzenie ??? Ja jak sie potwierdzi moje wypowiedzenie to bede nalegal by wyslali je np meilem i napisane dokladnie to co w smsie ze zaplaca 21 maja i 21 czerwca za maj

13.05.2015 22:35

Maciek

13.05.2015 22:55

Ten numer co podałeś wysyłał mi smsy z zapytaniem o dyspozycyjność, więc na bank to oni.
    Swieokrzyskie

13.05.2015 23:01

Dzieki

13.05.2015 22:34

Numer (usunięte przez administratora)wypowiedzenie umowy Punkt 3 zalacznika 2 brzmi ze firma moze rozwiazac umowe ze skutkiem natychmiastowym w przypadku zmniejszenia zapotrzebowania na pracownikow. O wypowiedzeniu informuja meilem smsem telefonem :)
    do wsciekla

13.05.2015 22:32

a kiedy wam mowili ze wyjazd w piatek?

13.05.2015 22:37

Mnie pani mowila ze byc moze bo to nie na 100% piatek i jutro bedzie dzwonic do ludzi z konkretem Jest po 22 a tu dostalem wypowiedzenie i to z numeru nieznanego jakiegos Mysle ze wyjazdu nie ma w takim razie w Piatek. No co za zycie. Trzeba inna prace szukac i szlus :) nie mo wkurzylem sie :(
    nana79

13.05.2015 23:00

masz rację to skandal
    wściekła

13.05.2015 22:31

Szkoda gadać, najpierw mówią że strajk będzie na 100% i w piątek wyjazd a za parę godzin wypowiadają w nocy umowy
    B

13.05.2015 22:23

Przed chwilą dostałem sms z informacją o wypowiedzeniu umowy! o 22:22 ta firma to jakiś żart!!!

13.05.2015 22:29

Z jakiego numeru dostaliscie wypowiedzenie umowy ???
    ***

13.05.2015 22:23

Przed chwila wraz z narzeczonym dostalismy wypowiedzenie sms tyczace sie ktoregos tam punktu, sprawdzialam.. napisane bylo ze zmniejszenie zapotrzebowania. Sms o 22 wypowiedzenie z dniem dzisiejszym.. bardzo profesjonalnie.
    mlody

13.05.2015 22:19

Czy dostal ktos wypowiedzenie z issp?
    and

13.05.2015 22:18

Jestem ze szczecina. Wypowiedzieli umowe (strajki). Niestety trzeba szukac innej pracy.
    karol

13.05.2015 21:43

do Swietokrzyskie a co CI pani powiedziała? cz gdzie miałbys jechac jaka miejscowosc

13.05.2015 22:31

Doslalem wypowiedzenie ale nie wiem dla czego o tej godzinie poznej i z nieznanego nuemru
    odcio

13.05.2015 20:09

Podeślesz? [email protected]
    molo

13.05.2015 20:02

ja mam trzy numery do nich ale wszystkie trzy są nieogarnięte i niekąpetentne niestety
    odcio

13.05.2015 19:51

Pracowałem najpierw w ISSP. Po 3 tygodniach przenieśli mnie na inny projekt, gdzie pdoobno podpięty byłem pod LPS. Tu i tu nie zgadzały się wypłaty. O fiszke z wypłata nie moge sie doprosić od ponad miesiąca. Czy ktoś ma jakiś numer telefonu do osoby konpetentnej z biura, która pomoże ogarnąc mi cały ten syf?!?!?!?
    gret

13.05.2015 22:14

Dzwoń do Pani Ani ona na pewno pomoże. Dziwie się, że coś Ci się nie zgadza, bo pracuje ponad rok i nie miałem nigdy problemu. Może fiszki nie umiesz czytać

13.05.2015 22:43

Dzwon pod standardowy numer Jedne dziweczyny sa mile inne nie zalezy na jaka sie trafi przez telefon. Normnalnie mozna wszystko zalatwic z nimi fakt ze sie czeka czasami ale co zrobic
    buhaha

13.05.2015 18:39

a ja wam proponuje zebyscie wystapili o dodatek szkodliwy za dyspozycyjnosc bo wam wali na mozg juz te czekanie
    lala

13.05.2015 18:21

moja babcia jest tam fakturzystką mówi że 2 czerwiec
    tomtom

13.05.2015 18:08

UWAGA!!! DZWONIŁ KOLEGA PRACUJE W EDECE NA 19 ZAPOWIEDZIANY JEST STRAJK!!!
    sciema

13.05.2015 18:20

Bzdura, druga tura rozmów zaczyna się 27 maja.

13.05.2015 17:45

jasne że nie czekam na prace tylko wziolem sparwy w swoje rece Do mnie dzis Pani dzwonila jutro bedzie dzwonic z potwierdzeniem czy w Piatek jedziemy. Z tego co ktos wyzej pisal to sa strajki ale krotkodniowe wiec pewno gora wyjedzie sie na tydzien dwa kto to wie. A mam pytanie jak to jest z oplata za transport z Niemiec do Polski czy oni zabieraja wtedy z wyplaty ?? A co do samej wyplaty to bedzie 20-21 za poprzedni miesiac :)
    tomek

13.05.2015 15:44

Do born czy cos taakiego

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.